آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
شیرینی نارگیلی 
تا عید ۱۵ شیرینی عیدانه داریم
برای پنجمین آموزش ، شیرینی نارگیلی
پر طرفدار ترین ! اگر دوسش داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookies اینارو میخوایم
پودر نارگیل چرب ۱۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه) پودر قند ۲۰۰ گرم (یک و دو سوم پیمانه) سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (چهار الی پنج عدد) آب لیمو ۱ ق.غ دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۳۰ دقیقه
نکات
این میزان مواد بهم ۳۰ تا نارگیلی داد به غلظت مواد داخل آموزش دقت کنید. اگر سفت بود میتونید با سفیده بیشتر اگر نرم بود با پودر نارگیل بیشتر بالانس کنید. مراقبت کنید سفیده زود رنگ میگیره. نوش جانتون
. #محصول #شیرینی #عید #شیرینی_عید #نارگیلی #شیرینی_خشک #شیرینی_سنتی #شیرینی_نارگیلی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۳۵
شیرینی نخودچی 

سلام سلاااماین شیرینی واقعا شیرینی مورد علاقه منه،و مطمعنم که من تنها نیستم
بچهها من موادمو دو برابر کردم!
@Cookiesچیزایی که لازم داریم:روغن جامد ۱۰۰ گرمپودر قند ۱۲۵ گرمپودر هل ۱ ق چآرد نخودچی ۲۵۰ گرمپودر پسته برای تزئین
طبق دستور جلو برید…حتما درستش کنید و ازش لذت ببرید
اگه درست کردی حتما عکسشو برام بفرست
" />
.#محصول #نخودچی #شیرینی_نخودچی #شیرینی_نخودی #قنادی #شیرینی_عید
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
سلام سلاااماین شیرینی واقعا شیرینی مورد علاقه منه،و مطمعنم که من تنها نیستم
@Cookiesچیزایی که لازم داریم:روغن جامد ۱۰۰ گرمپودر قند ۱۲۵ گرمپودر هل ۱ ق چآرد نخودچی ۲۵۰ گرمپودر پسته برای تزئین
طبق دستور جلو برید…حتما درستش کنید و ازش لذت ببرید
.#محصول #نخودچی #شیرینی_نخودچی #شیرینی_نخودی #قنادی #شیرینی_عید
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۹:۲۱
شیرینی تافی کره بادام 

تا عید ۱۵ شیرینی رایگان داریم
برای آیتم ششم ، تافی کره بادام
از خوشمزگیش هرچی بگم کم گفتم !فقط از دستش ندید
لطفا اگر دوسش داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookiesاینارو میخوایم
شکر ۳۵۰ گرم (حدودا یک و نیم پیمانه)کره ۳۰۰ گرمخامه ۲۰۰ گرم (یک پیمانه و یک چهارم پیمانه)شیر عسلی ۴۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)بادام زمینی دو پیمانهتا اینجا تافی رو میشه با قاشق برداشت و نوش جان کرد اگر میخواید مثل من قالبی بردارید باید شکلات سفید هم اضافه کنیدشکلات سفید ۲۵۰ گرم#محصول #شیرینی #شیرینی_عید #تافی #شیرینی_خونگی #شیرینی_تافی_بادام #قنادی #تافی_کره_بادام
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
تا عید ۱۵ شیرینی رایگان داریم
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۰:۳۹
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
شیرینی تافی کره بادام 
تا عید ۱۵ شیرینی رایگان داریم
برای آیتم ششم ، تافی کره بادام
از خوشمزگیش هرچی بگم کم گفتم ! فقط از دستش ندید
لطفا اگر دوسش داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookies اینارو میخوایم
شکر ۳۵۰ گرم (حدودا یک و نیم پیمانه) کره ۳۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم (یک پیمانه و یک چهارم پیمانه) شیر عسلی ۴۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه) بادام زمینی دو پیمانه تا اینجا تافی رو میشه با قاشق برداشت و نوش جان کرد اگر میخواید مثل من قالبی بردارید باید شکلات سفید هم اضافه کنید شکلات سفید ۲۵۰ گرم #محصول #شیرینی #شیرینی_عید #تافی #شیرینی_خونگی #شیرینی_تافی_بادام #قنادی #تافی_کره_بادام
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۳۹
شیرینی کشمشی 
هفتمین آموزش عیدانه من ، آسون ترینه
بی دنگ و فنگ ترینه 
برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookiesاینارو میخوایم
آرد ۳۰۰ گرم (دو پیمانه)پودر قند ۲۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)روغن ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)تخم مرغ ۳ عددکشمش ۱۵۰ گرم یا بیشترشعله گاز کمترین ، با شعله پخش کننیم ساعت بهش زمان بدیددمای و ماکروفر و فر ۲۰۰ ، به مدت ۱۳ دقیقهدمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۳ دقیقه
نکات
مایع نهایی باید به کیفیتی که نشون دادم برسهاگر نرسید تا دو قاشق دیگه میتونید آرد بزنید .
نوش جانتون
#محصول #شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #شیرینی_کشمشی #شیرینی_خونگی #قنادی #آموزش_رایگان
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
نوش جانتون
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۰:۳۱
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
شیرینی کشمشی 
هفتمین آموزش عیدانه من ، آسون ترینه
بی دنگ و فنگ ترینه 
برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookies اینارو میخوایم
آرد ۳۰۰ گرم (دو پیمانه) پودر قند ۲۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه) روغن ۱۵۰ گرم (یک پیمانه) تخم مرغ ۳ عدد کشمش ۱۵۰ گرم یا بیشتر شعله گاز کمترین ، با شعله پخش کن نیم ساعت بهش زمان بدید دمای و ماکروفر و فر ۲۰۰ ، به مدت ۱۳ دقیقه دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۳ دقیقه
نکات
مایع نهایی باید به کیفیتی که نشون دادم برسه اگر نرسید تا دو قاشق دیگه میتونید آرد بزنید . نوش جانتون
#محصول #شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #شیرینی_کشمشی #شیرینی_خونگی #قنادی #آموزش_رایگان
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۳۱
شیرینی شاهپسند 
شما نظاره گر جانشین بر حق شیرینی نخودچی هستید!
که مثل اون خوشمزه است و صد البته زیباترهتقدیم به نگاه ارزشمندتون
درست کنید و ازش لذت ببرید 
@Cookiesمواد لازم
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم (یک پیمانه و یک سوم پیمانه)آرد گندم ۲۰۰ گرم (یک پیمانه و یک سوم پیمانه)پودر قند ۲۲۰ گرم (دو پیمانه)روغن صاف قنادی ۱۸۰ گرموانیل نصف ق.چپودر هل نصف ق.غشکلات تخته ای به مقدار لازمدمای فر و ماکروفر ۱۶۰ به مدت ۵۰ دقیقهدمای تستر ۱۴۰ به مدت ۵۰ دقیقهبعد از پخت تا دو ساعت به شیرینی دست نزنید بعد از سینی خارج کنید .#محصول #شیرینی #شیرینی_شاه_پسند #شاه_پسند #شیرینی_شاهپسند #شیرینی_سنتی #شیرینی_عید #شیرینی_نوروز #آموزش_رایگان
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۰:۲۱
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
شیرینی شاهپسند 
شما نظاره گر جانشین بر حق شیرینی نخودچی هستید!
که مثل اون خوشمزه است و صد البته زیباتره تقدیم به نگاه ارزشمندتون
درست کنید و ازش لذت ببرید 
@Cookies مواد لازم
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم (یک پیمانه و یک سوم پیمانه) آرد گندم ۲۰۰ گرم (یک پیمانه و یک سوم پیمانه) پودر قند ۲۲۰ گرم (دو پیمانه) روغن صاف قنادی ۱۸۰ گرم وانیل نصف ق.چ پودر هل نصف ق.غ شکلات تخته ای به مقدار لازم دمای فر و ماکروفر ۱۶۰ به مدت ۵۰ دقیقه دمای تستر ۱۴۰ به مدت ۵۰ دقیقه بعد از پخت تا دو ساعت به شیرینی دست نزنید بعد از سینی خارج کنید . #محصول #شیرینی #شیرینی_شاه_پسند #شاه_پسند #شیرینی_شاهپسند #شیرینی_سنتی #شیرینی_عید #شیرینی_نوروز #آموزش_رایگان
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۲۱
دسر بیسکو عسلی 

فقط با ۴ قلم مواد
هروقت مهمون داشتی درستش کن همه عاشقش میشن
@Cookiesچیا لازمه؟شیر گرم : ۲ونیم لیوانپودر ژله موز: یک بستهبیسکوئیت مادر: یک بستهموز: ۲تا بزرگ یا سه تا متوسط
️فقط تو ویدئو اشتباه گفتم:شیر باید گرم باشه تا پودر ژله کامل حل بشه
#محصول #دسر #دسر_خانگی #دسریخچالی #بیسکوعسلی #دسر_بیسکو_عسلی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
فقط با ۴ قلم مواد
هروقت مهمون داشتی درستش کن همه عاشقش میشن
@Cookiesچیا لازمه؟شیر گرم : ۲ونیم لیوانپودر ژله موز: یک بستهبیسکوئیت مادر: یک بستهموز: ۲تا بزرگ یا سه تا متوسط
#محصول #دسر #دسر_خانگی #دسریخچالی #بیسکوعسلی #دسر_بیسکو_عسلی
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۷:۲۹
بامیه بهتر از بازاری 
هر چقدر از خوشمزه بودنش بگم کم گفتم
صفر تا صد نکاتش رو گفتم براتونامیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید
اگر دوسش داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید
@Cookiesمواد لازم
آب ۱ لیوانکره ۵۰ گرمشربت بار نصف لیوانآرد ۱ لیوانتخم مرغ ۳ عدددستور شربت بار :شکر نیم کیلوآب یک کیلوگلاب ۱۰۰ گرمجوهر لیمو نصف ق.چگلوکز ۲۰۰ گرمزعفران به مقدار لازم
نکات
حتما ۱۰ دقیقه داغ بزنید .وقتی داغ زدن تموم شد بزارید از دما بیوفته بعد دونه به دونه تخم مرغ هارو اضافه کنیدقابلمه اول رو وقتی سرده از مایع بامیه پایپ کنید بعد روی شعله بزارید تا یک دست دما ببینه و سرخ بشه .حدودا ۱۰ دقیقه با شعاع متوسط زمان میبره .خوب سرخ کنید تا رنگ بگیرهبعد وارد شربت بار کنید ، سه دقیقه بمونید و خارجشون کنید .نوش جانتون
.#محصول #بامیه #رمضان #شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #عید #شیرینی_بامیه
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۲:۰۵
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
بامیه بهتر از بازاری 
هر چقدر از خوشمزه بودنش بگم کم گفتم
صفر تا صد نکاتش رو گفتم براتون امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید
اگر دوسش داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید
@Cookies مواد لازم
آب ۱ لیوان کره ۵۰ گرم شربت بار نصف لیوان آرد ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد دستور شربت بار : شکر نیم کیلو آب یک کیلو گلاب ۱۰۰ گرم جوهر لیمو نصف ق.چ گلوکز ۲۰۰ گرم زعفران به مقدار لازم
نکات
حتما ۱۰ دقیقه داغ بزنید . وقتی داغ زدن تموم شد بزارید از دما بیوفته بعد دونه به دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید قابلمه اول رو وقتی سرده از مایع بامیه پایپ کنید بعد روی شعله بزارید تا یک دست دما ببینه و سرخ بشه . حدودا ۱۰ دقیقه با شعاع متوسط زمان میبره . خوب سرخ کنید تا رنگ بگیره بعد وارد شربت بار کنید ، سه دقیقه بمونید و خارجشون کنید . نوش جانتون
. #محصول #بامیه #رمضان #شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #عید #شیرینی_بامیه
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۲:۰۶
ساق عروس
این شیرینی آملی ، یه شیرینی با اصالت مازندرانی هستش که بافت کره ای و مغز گردوی داخلش یه طعم محشری داره
درست کنید و ازش لذت ببرید.
@Cookiesمواد لازم
آرد ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه و یک سوم پیمانه)کره ۱۰۰ گرمپودر قند ۵۰ گرم (۳ ق.غ)پودر هل نصف ق.غگردو به اندازه شیرینی هادمای فر و ماکروفر ۱۷۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقهدمای تستر ۱۵۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
نکات
با چونه های ۲۰ گرمی ، این میزان رسپی حدودا ۲۰ تا شیرینی بهتون میده .ماندگاری این شیرینی بسیار بالاستبعد از پخت تا زمانی که خنک نشده بهش دست نزنید بعدش داخل پودر قند بغلتونید .
نوش جانتون
.#محصول #عید #شیرینی_سنتی #شیرینی_عید #شیرینی #شیرینی_خشک #ساق_عروس #شیرینی_ساق_عروس #قنادی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
نوش جانتون
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۱:۱۵
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
ساق عروس
این شیرینی آملی ، یه شیرینی با اصالت مازندرانی هستش که بافت کره ای و مغز گردوی داخلش یه طعم محشری داره
درست کنید و ازش لذت ببرید.
@Cookies مواد لازم
آرد ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه و یک سوم پیمانه) کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم (۳ ق.غ) پودر هل نصف ق.غ گردو به اندازه شیرینی ها دمای فر و ماکروفر ۱۷۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دمای تستر ۱۵۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
نکات
با چونه های ۲۰ گرمی ، این میزان رسپی حدودا ۲۰ تا شیرینی بهتون میده . ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست بعد از پخت تا زمانی که خنک نشده بهش دست نزنید بعدش داخل پودر قند بغلتونید . نوش جانتون
. #محصول #عید #شیرینی_سنتی #شیرینی_عید #شیرینی #شیرینی_خشک #ساق_عروس #شیرینی_ساق_عروس #قنادی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۱:۱۵
شیرینی گردویی پر طرفدار 
نظاره گر یکی از خوش طعم ترین و خوش بافت ترین شیرینی گردویی جهان هستید
تقدیم به نگاه ارزشمندتون
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.@Cookiesمواد لازم
بیسکوییت ۱*۰۰ گرمگردو ۱۵۰ گرمپودر قند ۱۵۰ گرمسفیده تخم مرغ ۳ الی ۴ عدددارچین ۱ ق.چوانیل نصف ق.چبیکینگ پودر ۱ ق.چآرد برنج ۱ ق.غ (قابل حذف)پودر کاکایو ۱ تا ۲ ق.غ (دلخواه)روغن ۳ ق.غدمای فر و ماکروفر ۱۷۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقهدمای تستر ۱۵۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقهماکروویو در صورت حالت کانوکشن به دمای فر
نکات
مرحله داغ زدن برای حل شدن بلور های شکر خیلی مهمه حتما انجام بدید فقط مراقب باشید دائم هم بزنید تا نپزه فقط داغ بشه .اضافه کردن آرد برنج صرفا برای حجم گرفتن بیشتر شیرینی هستش اگر دوست دارید پهن تر بشه میتونید حذف بفرمایید .در اصل برای این شیرینی جوش شیرین استفاده میشه اما من جایگزین کردم با بیکینگ پودر .
نوش جانتون
#محصول #شیرینی_گردویی #گردویی #شیرینی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #عید #قنادی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
نوش جانتون
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۹:۱۳
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
شیرینی گردویی پر طرفدار 
نظاره گر یکی از خوش طعم ترین و خوش بافت ترین شیرینی گردویی جهان هستید
تقدیم به نگاه ارزشمندتون
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید. @Cookies مواد لازم
بیسکوییت ۱*۰۰ گرم گردو ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم سفیده تخم مرغ ۳ الی ۴ عدد دارچین ۱ ق.چ وانیل نصف ق.چ بیکینگ پودر ۱ ق.چ آرد برنج ۱ ق.غ (قابل حذف) پودر کاکایو ۱ تا ۲ ق.غ (دلخواه) روغن ۳ ق.غ دمای فر و ماکروفر ۱۷۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دمای تستر ۱۵۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ماکروویو در صورت حالت کانوکشن به دمای فر
نکات
مرحله داغ زدن برای حل شدن بلور های شکر خیلی مهمه حتما انجام بدید فقط مراقب باشید دائم هم بزنید تا نپزه فقط داغ بشه . اضافه کردن آرد برنج صرفا برای حجم گرفتن بیشتر شیرینی هستش اگر دوست دارید پهن تر بشه میتونید حذف بفرمایید . در اصل برای این شیرینی جوش شیرین استفاده میشه اما من جایگزین کردم با بیکینگ پودر . نوش جانتون
#محصول #شیرینی_گردویی #گردویی #شیرینی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #عید #قنادی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۱۴
حلوای شیر عربی 

@Cookiesمواد لازم :دو پیمانه آرد گندمنصف پیمانه شکرچهار لیوان شیرنصف لیوان شیره انگورنصف لیوان ارده کنجدصد گرم کرهسه چهارم لیوان روغن مایعیک قاشق چایخوری پودر هلدو قاشق غذا خوری گلابنصف استکان زعفران دم کرده
نکات لازم ؛شیر نباید بجوشید فقط کمی گرم شود که شکر داخل شیر آب شود .میتوانید از شیره خرما هم استفاده کنید .
#محصول #حلوا #حلوا_شیر #حلوا_شیر_عربی #حلوای_عربی #دسر
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Cookiesمواد لازم :دو پیمانه آرد گندمنصف پیمانه شکرچهار لیوان شیرنصف لیوان شیره انگورنصف لیوان ارده کنجدصد گرم کرهسه چهارم لیوان روغن مایعیک قاشق چایخوری پودر هلدو قاشق غذا خوری گلابنصف استکان زعفران دم کرده
نکات لازم ؛شیر نباید بجوشید فقط کمی گرم شود که شکر داخل شیر آب شود .میتوانید از شیره خرما هم استفاده کنید .
#محصول #حلوا #حلوا_شیر #حلوا_شیر_عربی #حلوای_عربی #دسر
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۸:۵۴
شیرینی پنجره ای 
ازون شیرینی های اسم و رسم دار قدیمی هستش که خیلی هم آسون درست میشه .جذاب نیست ؟برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookiesاینارو میخوایم
تخم مرغ ۴ عددآرد گندم ۱۰۰ گرم (سه چهارم پیمانه)آرد برنج ۷۵ گرم (حدودا نصف پیمانه)نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم (یک چهارم پیمانه)گلاب به مقدار لازم تا مقداری رقیق بشه
نکات
این میزان رسپی بهم ۲۵ تا داد .اگر از گلاب دوست ندارید استفاده کنید میتونید از شیر یا آب استفاده کنیدشیرینی رو خوب سرخ کنید تا ترد بشه و برای نگهداری شم بعد از اینکه سرد شد داخل پلاستیک فریزر کامل ببندید تا هوا نکشه ، اینطوری ترد ترد میمونه کجا ؟ داخل یخچالنوش جانتون
.#محصول #شیرینی_پنجره_ای #رمضان #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #شیرینی #شیرینی_خشک #قنادی #آموزش_رایگان #پنجره_ای
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۱۲:۴۴
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
شیرینی پنجره ای 
ازون شیرینی های اسم و رسم دار قدیمی هستش که خیلی هم آسون درست میشه . جذاب نیست ؟ برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookies اینارو میخوایم
تخم مرغ ۴ عدد آرد گندم ۱۰۰ گرم (سه چهارم پیمانه) آرد برنج ۷۵ گرم (حدودا نصف پیمانه) نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم (یک چهارم پیمانه) گلاب به مقدار لازم تا مقداری رقیق بشه
نکات
این میزان رسپی بهم ۲۵ تا داد . اگر از گلاب دوست ندارید استفاده کنید میتونید از شیر یا آب استفاده کنید شیرینی رو خوب سرخ کنید تا ترد بشه و برای نگهداری شم بعد از اینکه سرد شد داخل پلاستیک فریزر کامل ببندید تا هوا نکشه ، اینطوری ترد ترد میمونه کجا ؟ داخل یخچال نوش جانتون
. #محصول #شیرینی_پنجره_ای #رمضان #شیرینی_عید #شیرینی_سنتی #شیرینی #شیرینی_خشک #قنادی #آموزش_رایگان #پنجره_ای
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۲:۴۵
شیرینی برزیلی (بلابیانا) 
خاص ترین شیرینی عیدانه
از بیرون ترد و کاراملی از داخلم نرم و عسلیبرای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookiesمواد لازم
پودر نارگیل ۱۲۰ گرم (یک و یک سوم پیمانه)شیر عسلی ۱ قوطیزرده تخم مرغ ۱ عددکره ۳۰ گرموانیل نصف ق.چبرای کارامل
۲۰۰ گرم شکر (یک پیمانه)آب ۱ لیوانسرکه ۲ ق.غ
نکات
مرحله اول هم زدن مواد رو دو سه دقیقه مدام انجام بدید که ته نگیره .وقتی شکر زرد میشه ، شعله گاز رو خاموش کنید بعد ادامه ماجرا رو انجام بدیدشیرینی هارو روی هم نزارید چون میچسبن
نوش جانتون
.#محصول #شیرینی #شیرینی_عید #عید #شیرینی_برزیلی #شیرینی_نوروز #شیرینی_بلابیانا #بلابیانا
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
نوش جانتون
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
۸:۰۱
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
شیرینی برزیلی (بلابیانا) 
خاص ترین شیرینی عیدانه
از بیرون ترد و کاراملی از داخلم نرم و عسلی برای عزیزانتون هم بفرستید 
@Cookies مواد لازم
پودر نارگیل ۱۲۰ گرم (یک و یک سوم پیمانه) شیر عسلی ۱ قوطی زرده تخم مرغ ۱ عدد کره ۳۰ گرم وانیل نصف ق.چ برای کارامل
۲۰۰ گرم شکر (یک پیمانه) آب ۱ لیوان سرکه ۲ ق.غ
نکات
مرحله اول هم زدن مواد رو دو سه دقیقه مدام انجام بدید که ته نگیره . وقتی شکر زرد میشه ، شعله گاز رو خاموش کنید بعد ادامه ماجرا رو انجام بدید شیرینی هارو روی هم نزارید چون میچسبن نوش جانتون
. #محصول #شیرینی #شیرینی_عید #عید #شیرینی_برزیلی #شیرینی_نوروز #شیرینی_بلابیانا #بلابیانا
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۰۱