عکس پروفایل آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰آ

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰

۶۸,۹۱۷عضو
thumnail
کیک تولد undefinedundefined
undefinedباورت میشه بدون روغن و شیر و ماست این کیک تولد رو درست کردم؟undefinedدستورش رو کامل تو فیلم زیرنویس کردم.
undefinedحتی از کیک های قنادی هم خوشمزه تره. فیلینگ کیک هم که کلا سلیقه ایه.
@Cookiesمواد لازم:تخم مرغ ۶ عددپودر قند ۲پیمانهآب جوش یک دوم پیمانهآرد قنادی ۲پیمانهوانیل نصف قاشق چایخوریبکینگ پودر یه قاشق چایخوری
نکات لازم؛undefinedنصف پودر قند برای سفیده و نصف برای زرده است.undefinedبرای هم زدن زرده اول دور آهسته بعد دور متوسط بزنید از دور تند استفاده نکنید.undefinedآب جوش رو وقتی به زرده اضافه کردید سریع هم بزنید تا زرده سفت نشه.
undefinedبا این روش خودتون واسه تولد و مهمونی و دورهمی هاتون کیک درست کنید و کلی تو هزینه صرفه جویی کنید.
undefinedاین مواد یه کیک دو کیلویی بهتون میدهundefined
#محصول #کیک #کیک_تولد #کیک_خامه_ای #کیک_خانگی #یلدا #شب_یلدا #آموزش_یلدایی #کیک_خاص #مهمونی #تولد #جشن_تولد
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۰:۰۵

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined کیک تولد undefinedundefined undefinedباورت میشه بدون روغن و شیر و ماست این کیک تولد رو درست کردم؟ undefinedدستورش رو کامل تو فیلم زیرنویس کردم. undefinedحتی از کیک های قنادی هم خوشمزه تره. فیلینگ کیک هم که کلا سلیقه ایه. @Cookies مواد لازم: تخم مرغ ۶ عدد پودر قند ۲پیمانه آب جوش یک دوم پیمانه آرد قنادی ۲پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر یه قاشق چایخوری نکات لازم؛ undefinedنصف پودر قند برای سفیده و نصف برای زرده است. undefinedبرای هم زدن زرده اول دور آهسته بعد دور متوسط بزنید از دور تند استفاده نکنید. undefinedآب جوش رو وقتی به زرده اضافه کردید سریع هم بزنید تا زرده سفت نشه. undefinedبا این روش خودتون واسه تولد و مهمونی و دورهمی هاتون کیک درست کنید و کلی تو هزینه صرفه جویی کنید. undefinedاین مواد یه کیک دو کیلویی بهتون میدهundefined #محصول #کیک #کیک_تولد #کیک_خامه_ای #کیک_خانگی #یلدا #شب_یلدا #آموزش_یلدایی #کیک_خاص #مهمونی #تولد #جشن_تولد undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۱۰:۰۵

thumnail
چیز کیک یلدایی undefinedundefined
اگه میخواین یه آیتم خوشمزه و جذاب برای سفره یلداتون داشته باشید که هم سریع آماده میشه و هم بخاطر تک نفره بودنش راحت بتونید پذیرای مهموناتون باشید تا آخر این ویدیو رو تماشا کنید و چیز کیک یلدایی رو از دست ندیدundefined
@Cookiesمواد لازم برای کیکundefinedبرگ اسفناج: ۱۵۰گرمروغن مایع: نصف لیوانآب ولرم: یک سوم لیوانآب لیموترش: نصف ق.چتخم مرغ: ۴عددشکر: ۱لیوانوانیل شکری: یک بستهآرد یک و نیم لیوانبیکینگ پودر ۲ق.چ استاندارد قنادی.طرز تهیه؛اسفناجو با آب ولرمو روغنو آب لیمو تو مخلوط کن میریزیم و پورش میکنیم. تخم مرغو وانیلو شکرم با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو کشدار بشه بعد پوره اسفناجو اضافه و مخلوط میکنیم در آخرم آرد الک شده و بیکینگ پودرو اضافه میکنیم. دورانی هم میزنیمو تو قالب میریزیم. میذاریم تو فر(برقی) با دمای ۱۵۰درجه و حرارت از پایین به مدت ۵۰ تا۶۰ دقیقه.
مواد لازم برای لایه سفید:پنیرخامه ای ۲۰۰گرمخامه صبحانه ۲۵۰گرمکمی وانیلپودر قند ۴ یا ۵ ق.غپودر ژلاتین ۲ق.غآب سرد نصف لیوان یکم کمتر
طرز تهیه؛اول پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی گرفت روی بخار آب بن ماری میکنیمو میذاریم کنار تا از داغی بیفته. بقیه مواد کرم رو هم باهم مخلوط میکنیم (حتما همدمای محیط باشن) وقتی کاملا روون و یکدست شد ژلاتینو اضافه میکنیم.بعداز اینکه کیکمون خنک شد یه لایه از روش برمیداریم و داخل رینگ قرار میدیم یا دورش طلق میذاریم بعد مایه پنیریو روش میریزیمو دو ساعت تو یخچال میذاریم.وقتی کامل بست برای لایه سوم ازانارخلال پستهژله آلوئه ورا ۱بستهآب داغ یکو یک سوم لیوان استفاده میکنیم.اول پودر ژله رو با آب داغ خوب مخلوط میکنیم میذاریم به دمای محیط برسه بعد دونه های انارو با خلال پسته روی لایه پنیری میریزیم و ژله رو به آرومی روش میریزیم دوساعت دیگه تو یخچال میذاریم.
بافتو طعم این چیزکیک یلدایی دلبر محشرهundefinedundefinedعاشقش میشیدحتما درست کنید و میز یلداتونو جذابتر کنیدundefinedپیشاپیش یلداتون مبارکundefined
#محصول #چیزکیک #چیز_کیک #چیز_کیک_یلدایی #کیک #شب_یلدا #دسر
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۷:۳۵

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined چیز کیک یلدایی undefinedundefined اگه میخواین یه آیتم خوشمزه و جذاب برای سفره یلداتون داشته باشید که هم سریع آماده میشه و هم بخاطر تک نفره بودنش راحت بتونید پذیرای مهموناتون باشید تا آخر این ویدیو رو تماشا کنید و چیز کیک یلدایی رو از دست ندیدundefined @Cookies مواد لازم برای کیکundefined برگ اسفناج: ۱۵۰گرم روغن مایع: نصف لیوان آب ولرم: یک سوم لیوان آب لیموترش: نصف ق.چ تخم مرغ: ۴عدد شکر: ۱لیوان وانیل شکری: یک بسته آرد یک و نیم لیوان بیکینگ پودر ۲ق.چ استاندارد قنادی . طرز تهیه؛ اسفناجو با آب ولرمو روغنو آب لیمو تو مخلوط کن میریزیم و پورش میکنیم. تخم مرغو وانیلو شکرم با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو کشدار بشه بعد پوره اسفناجو اضافه و مخلوط میکنیم در آخرم آرد الک شده و بیکینگ پودرو اضافه میکنیم. دورانی هم میزنیمو تو قالب میریزیم. میذاریم تو فر(برقی) با دمای ۱۵۰درجه و حرارت از پایین به مدت ۵۰ تا۶۰ دقیقه. مواد لازم برای لایه سفید: پنیرخامه ای ۲۰۰گرم خامه صبحانه ۲۵۰گرم کمی وانیل پودر قند ۴ یا ۵ ق.غ پودر ژلاتین ۲ق.غ آب سرد نصف لیوان یکم کمتر طرز تهیه؛ اول پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی گرفت روی بخار آب بن ماری میکنیمو میذاریم کنار تا از داغی بیفته. بقیه مواد کرم رو هم باهم مخلوط میکنیم (حتما همدمای محیط باشن) وقتی کاملا روون و یکدست شد ژلاتینو اضافه میکنیم. بعداز اینکه کیکمون خنک شد یه لایه از روش برمیداریم و داخل رینگ قرار میدیم یا دورش طلق میذاریم بعد مایه پنیریو روش میریزیمو دو ساعت تو یخچال میذاریم.وقتی کامل بست برای لایه سوم از انار خلال پسته ژله آلوئه ورا ۱بسته آب داغ یکو یک سوم لیوان استفاده میکنیم. اول پودر ژله رو با آب داغ خوب مخلوط میکنیم میذاریم به دمای محیط برسه بعد دونه های انارو با خلال پسته روی لایه پنیری میریزیم و ژله رو به آرومی روش میریزیم دوساعت دیگه تو یخچال میذاریم. بافتو طعم این چیزکیک یلدایی دلبر محشرهundefinedundefinedعاشقش میشید حتما درست کنید و میز یلداتونو جذابتر کنیدundefined پیشاپیش یلداتون مبارکundefined #محصول #چیزکیک #چیز_کیک #چیز_کیک_یلدایی #کیک #شب_یلدا #دسر undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۷:۳۵

thumnail
تارت یلدایی (انار و خرمالو) undefinedundefined.undefinedundefinedبلند ترین شب سال رو کنار عزیزانت با بهترین رسپی تارت به یادموندنی کنundefinedundefined
@Cookiesمواد لازم:نون تارتانارخرمالوکیویشکلات چیپسیخلال پسته
مواد لازم کرم:نشاسته ذرت: 15grزرده تخم مرغ: 2عددشکر: 50grوانیل :1قاشق چایخوریشیر: 200mlکره: 5gr.#محصول #تارت #تارت_میوه #شیرینی_یلدا #تارت_یلدایی #دسر_یلدایی #یلدا #شب_یلدا #شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_مدرن #دسر_مدرن #دسر_مجلسی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۸:۳۴

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined تارت یلدایی (انار و خرمالو) undefinedundefined . undefinedundefinedبلند ترین شب سال رو کنار عزیزانت با بهترین رسپی تارت به یادموندنی کنundefinedundefined @Cookies مواد لازم: نون تارت انار خرمالو کیوی شکلات چیپسی خلال پسته مواد لازم کرم: نشاسته ذرت: 15gr زرده تخم مرغ: 2عدد شکر: 50gr وانیل :1قاشق چایخوری شیر: 200ml کره: 5gr . #محصول #تارت #تارت_میوه #شیرینی_یلدا #تارت_یلدایی #دسر_یلدایی #یلدا #شب_یلدا #شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_مدرن #دسر_مدرن #دسر_مجلسی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۸:۳۵

thumnail
کیک رافائلو (نارگیلی) undefinedundefined
@Cookiesundefined مواد لازم :تخم مرغ ۸ عددشکر ۲۳۰ گرمآرد ۳۰۰ گرمشیر ۱۰۰ گرمپودر نارگیل چرب ۵۵ گرمروغن مایع ۱۰۰ گرمبکینگ پودر ۳ گرم (یک قاشق چای‌خوری استاندارد)وانیل یک قاشق مربا‌خوری(اگر از وانیل دکتر اوتکر استفاده میکنید یک بسته)سایز قالب مناسب این حجم مواد ۲۳ سانتی متر
undefinedمن به دلیل این که میخواستم وزن کیک ام تقریبا ۱ کیلو باشد از نصف مواد رسپی استفاده کردم شما میتوانید متناسب با وزن مورد نظرتان مواد رسپی را نصف یا دو برابر یا بیشتر کنید. undefined
undefined مواد لازم برای فیلینگ نارگیل :شیر عسلی ۱۰۰ گرمپودر نارگیل چرب ۱۶۰ گرمخامه۱۰۰ گرم
undefined مواد لازم برای کرم (برای کاور و لایه‌های کیک) :خامه قنادی یک‌کیلو‌‌ ۱۰۰ گرم (۱/۱۰۰)پودر نارگیل چرب (برای داخل کرم‌چیز) ۱۰۰ گرمپودر نارگیل خشک (برای روی کیک) به مقدار لازم
undefined مواد لازم برای ترافل نارگیلی برای تزئین:پودر نارگیل چرب ۲ پیمانهشیرعسلی به مقدار لازم ،‌
پودر نارگیل و شیر عسلی باهم ترکیب میکنیم شیر عسلی را تا تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست بیاد و گوله اش میکنیمدر صورت دلخواه میتونید دو قاشق پنیر خامه‌ای هم بهش اضافه کنید و پودر نارگیل کاور کنید و برای تزیین کیک استفاده کنید.
#محصول #کیک #کیک_خانگی #کیک_خاص #کیک_رافائلو #کیک_نارگیلی #کیک_کافیشاپی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۷:۳۰

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined کیک رافائلو (نارگیلی) undefinedundefined @Cookies undefined مواد لازم : تخم مرغ ۸ عدد شکر ۲۳۰ گرم آرد ۳۰۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم پودر نارگیل چرب ۵۵ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم بکینگ پودر ۳ گرم (یک قاشق چای‌خوری استاندارد) وانیل یک قاشق مربا‌خوری (اگر از وانیل دکتر اوتکر استفاده میکنید یک بسته) سایز قالب مناسب این حجم مواد ۲۳ سانتی متر undefinedمن به دلیل این که میخواستم وزن کیک ام تقریبا ۱ کیلو باشد از نصف مواد رسپی استفاده کردم شما میتوانید متناسب با وزن مورد نظرتان مواد رسپی را نصف یا دو برابر یا بیشتر کنید. undefined undefined مواد لازم برای فیلینگ نارگیل : شیر عسلی ۱۰۰ گرم پودر نارگیل چرب ۱۶۰ گرم خامه۱۰۰ گرم undefined مواد لازم برای کرم (برای کاور و لایه‌های کیک) : خامه قنادی یک‌کیلو‌‌ ۱۰۰ گرم (۱/۱۰۰) پودر نارگیل چرب (برای داخل کرم‌چیز) ۱۰۰ گرم پودر نارگیل خشک (برای روی کیک) به مقدار لازم undefined مواد لازم برای ترافل نارگیلی برای تزئین: پودر نارگیل چرب ۲ پیمانه شیرعسلی به مقدار لازم ،‌ پودر نارگیل و شیر عسلی باهم ترکیب میکنیم شیر عسلی را تا تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست بیاد و گوله اش میکنیم در صورت دلخواه میتونید دو قاشق پنیر خامه‌ای هم بهش اضافه کنید و پودر نارگیل کاور کنید و برای تزیین کیک استفاده کنید. #محصول #کیک #کیک_خانگی #کیک_خاص #کیک_رافائلو #کیک_نارگیلی #کیک_کافیشاپی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۷:۳۰

thumnail
محلبی undefined undefinedundefined
undefinedundefinedبلند ترین شب سال رو کنار عزیزانت با بهترین رسپی محلبی به یادموندنی کنundefinedundefined
@Cookiesکالری کل برای ۴نفر: 3250 kcal
مواد لازم محلبی:شیر :نیم لیترشکر:نصف پیمانهآرد:نصف پیمانهخامه صبحانه: 50grکره: 20grگلاب: 1قاشق مربا خوری.مواد لازم برای لایه دوم:خرمالو: 4 عددپودر ژلاتین: 2قاشق غذاخوریآب سرد: نصف فنجانخامه : 3 قاشق غذاخوری
#محصول #دسر #دسرخانگی #دسر_مجلسی #دسر_یلدا #دسر_یلدایی #شب_یلدا #یلدایی #دسرایرانی #دسر_سریع #محلبی #دسر_خرمالو #دسر_پاییزی #تم_یلدا #دسرلیوانی #دسرعربی #دسرخوشمزه #دسر_شیک #دسرساده
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۸:۰۲

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined محلبی undefined undefinedundefined undefinedundefinedبلند ترین شب سال رو کنار عزیزانت با بهترین رسپی محلبی به یادموندنی کنundefinedundefined @Cookies کالری کل برای ۴نفر: 3250 kcal مواد لازم محلبی: شیر :نیم لیتر شکر:نصف پیمانه آرد:نصف پیمانه خامه صبحانه: 50gr کره: 20gr گلاب: 1قاشق مربا خوری . مواد لازم برای لایه دوم: خرمالو: 4 عدد پودر ژلاتین: 2قاشق غذاخوری آب سرد: نصف فنجان خامه : 3 قاشق غذاخوری #محصول #دسر #دسرخانگی #دسر_مجلسی #دسر_یلدا #دسر_یلدایی #شب_یلدا #یلدایی #دسرایرانی #دسر_سریع #محلبی #دسر_خرمالو #دسر_پاییزی #تم_یلدا #دسرلیوانی #دسرعربی #دسرخوشمزه #دسر_شیک #دسرساده undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۸:۰۳

thumnail
رولت خامه ای شکلاتی undefinedundefined
نگم از بافت و خوشمزگی این رولت دو رنگ undefined
@Cookiesundefined خُب چیا لازم داریم ؟تخم مرغ ۴ عددشکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)آرد ۱۲۰ گرم (یک لیوان)روغن مایع ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان)آب جوش ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان)بکینگ پودر یک قاشق چای خوریوانیل نصف قاشق چای خوریپودر کاکائو یک قاشق غذاخوریخامه قنادی ۳۰۰ گرم
undefinedچند تا نکته داره که حتما دقت کنید:
undefined بعد از اینکه از فر خارج کردید بزارید خنک شه و حتما روش رو‌با پارچه بپوشونید تا خشک نشه.undefined بعد از خنک شدن روی پارچه رو کمی آرد الک کنید و نون رولت رو روی پارچه پهن کنید و کاغذ روغنی رو روی بگذارید.undefined نون رولت رو بعد از خنک شدن رول کنید و ۱۰ دقیقه حالت رول بگذارید.undefined خامه قنادی فرم گرفته رو‌ روی نون بریزید و رول کنید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت بدید.undefined دمای فر گازی ۱۹۰ درجه ۱۵ دقیقه، دمای فر برقی ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه.undefined مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه، بیشتر از ۱۵ دقیقه خشک میشه.undefinedبلافاصله بعد از پخت روشو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه.undefined تخم مرغ ها خنک باشن.
#محصول #رولت_خامه_ای #شیرینی #کیک_خانگی #رولت #شیرینی_رولت #قنادی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۶:۵۱

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined رولت خامه ای شکلاتی undefinedundefined نگم از بافت و خوشمزگی این رولت دو رنگ undefined @Cookies undefined خُب چیا لازم داریم ؟ تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) آرد ۱۲۰ گرم (یک لیوان) روغن مایع ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان) آب جوش ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان) بکینگ پودر یک قاشق چای خوری وانیل نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری خامه قنادی ۳۰۰ گرم undefinedچند تا نکته داره که حتما دقت کنید: undefined بعد از اینکه از فر خارج کردید بزارید خنک شه و حتما روش رو‌با پارچه بپوشونید تا خشک نشه. undefined بعد از خنک شدن روی پارچه رو کمی آرد الک کنید و نون رولت رو روی پارچه پهن کنید و کاغذ روغنی رو روی بگذارید. undefined نون رولت رو بعد از خنک شدن رول کنید و ۱۰ دقیقه حالت رول بگذارید. undefined خامه قنادی فرم گرفته رو‌ روی نون بریزید و رول کنید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت بدید. undefined دمای فر گازی ۱۹۰ درجه ۱۵ دقیقه، دمای فر برقی ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه. undefined مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه، بیشتر از ۱۵ دقیقه خشک میشه. undefinedبلافاصله بعد از پخت روشو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه. undefined تخم مرغ ها خنک باشن. #محصول #رولت_خامه_ای #شیرینی #کیک_خانگی #رولت #شیرینی_رولت #قنادی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۶:۵۱

thumnail
کیک شب یلدا undefinedundefined🤌.یه کیک مغزدار با مغر کرم ژله‌ای فوق العاده خوش مزه که ترکیب شیرینی کیک با ترشی و ملسی کرمش بی نهایت دلچسبهundefinedundefined
@Cookiesundefinedمواد لازم کرم میانی:ژله انار: ۱ بستهنشاسته ذرت: ۴۰ گرموانیل: نصف ق چآب: ۲۰۰ گرمگلاب: ۵۰ گرمکره: ۱۵ گرم
undefinedمواد لازم کیک:تخم مرغ: ۳ عددوانیل: نصف ق چشکر: ۱۵۰ گرمروغن مایع: ۱۵۰ گرمشیر: ۱۵۰ گرمآرد قنادی: ۳۰۰ گرمبکینگ پودر: ۲ ق چ.undefined چرب کردن قالب:یا با ارده چرب کنید یا روغن جامد رو ذوب کنید و یک لایه نازک بمالید به همه جای قالب و بعد با الک آرد پاشی کنید.
undefinedدما و زمان پخت:فر از بیست دقیقه قبل روشن بشهفر برقی: دمای ۱۷۰ فقط المنت زیرفر گازی: ۱۸۰ المنت زیرتوستر و سولار و ماکرو: ۱۶۰ درجه المنت زیر.undefined سس قرمز۱۰۰ گرم شکلات سکه‌ای سفید رو با ۱۰۰ گرم خامه قنادی و ۱ ق روغن مایع ترکیب کنید و روی حرارت کتری بن ماری کنید و بعد چند قطره رنگ ژله ای قرمز بریزید. (من از رنگ ویلتون تاپ استفاده کردم)
یا میتونید دقیقا مثل همون کرم ژله ای وسطش درست کنید ولی نذارید اونقدر غلیظ شه یکم که غلظت گرفت بعنوان سس برای کاور استفاده کنید undefinedundefined
امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined
#محصول #کیک_یلدایی #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_یلدا #کیک_انار #کیک_قرمز #شب_یلدا #کیک_مغزدار #کیک #قنادی #کیک #یلدا
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۷:۴۶

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined کیک شب یلدا undefinedundefined🤌 . یه کیک مغزدار با مغر کرم ژله‌ای فوق العاده خوش مزه که ترکیب شیرینی کیک با ترشی و ملسی کرمش بی نهایت دلچسبهundefinedundefined @Cookies undefinedمواد لازم کرم میانی: ژله انار: ۱ بسته نشاسته ذرت: ۴۰ گرم وانیل: نصف ق چ آب: ۲۰۰ گرم گلاب: ۵۰ گرم کره: ۱۵ گرم undefinedمواد لازم کیک: تخم مرغ: ۳ عدد وانیل: نصف ق چ شکر: ۱۵۰ گرم روغن مایع: ۱۵۰ گرم شیر: ۱۵۰ گرم آرد قنادی: ۳۰۰ گرم بکینگ پودر: ۲ ق چ . undefined چرب کردن قالب: یا با ارده چرب کنید یا روغن جامد رو ذوب کنید و یک لایه نازک بمالید به همه جای قالب و بعد با الک آرد پاشی کنید. undefinedدما و زمان پخت: فر از بیست دقیقه قبل روشن بشه فر برقی: دمای ۱۷۰ فقط المنت زیر فر گازی: ۱۸۰ المنت زیر توستر و سولار و ماکرو: ۱۶۰ درجه المنت زیر . undefined سس قرمز ۱۰۰ گرم شکلات سکه‌ای سفید رو با ۱۰۰ گرم خامه قنادی و ۱ ق روغن مایع ترکیب کنید و روی حرارت کتری بن ماری کنید و بعد چند قطره رنگ ژله ای قرمز بریزید. (من از رنگ ویلتون تاپ استفاده کردم) یا میتونید دقیقا مثل همون کرم ژله ای وسطش درست کنید ولی نذارید اونقدر غلیظ شه یکم که غلظت گرفت بعنوان سس برای کاور استفاده کنید undefinedundefined امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined #محصول #کیک_یلدایی #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_یلدا #کیک_انار #کیک_قرمز #شب_یلدا #کیک_مغزدار #کیک #قنادی #کیک #یلدا undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۷:۴۶

thumnail
باسلوق انار و پسته undefinedundefined(ویژه شب یلداundefined)
باسلوق انار یک شیرینی سنتی ایرانی است که برای شب یلدا یا مجالس خاص بسیار محبوب است. این دسر لطیف بافتی ژله‌ای و نرم دارد و به دلیل استفاده از آب انار، طعمی ترش و شیرین با رنگی جذاب و دل‌نشین پیدا می‌کند.
@Cookiesمواد لازم:اب انار ۱٫۵ پیمانه یا ۳۵۰ میلی لیترنشسته ذرت یا گندم ۱/۲ پیمانهلیمو‌ ترش تازه ۲ قاشق غذاخوریشکر ۲ پیمانه یا ۴۰۰ گرماب یک پیمانه یا ۲۲۵ میلی لیترپوست لیمو ۳ تکه کوچکپودر کرم تارتار دلخواه ۱/۲ قاشق چایخوری به شربت زمان پخت اضافه شود (برای تثبیت و انسجام)پسته ۸۰ گرمنسبت ۱ به ۱ نشاسته و پودر قند برای الک‌ روی‌ باسلوق
نکات لازم؛مدت زمان تهیه شربت ۲۵ دقیقه دما ۱۰۵ تا ۱۱۰ درجه سانتیگرادمدت زمان پخت باسلوق ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تا رسیدن به بافت مورد نظر با حرارت کم .زمان استراحت در یخچال ۳ تا ۴ ساعت تا سرد شدن کامل هرچی بیشتر بمونه سفت تر و‌ بهتر‌ میشه.
امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined
#محصول #باسلوق #باسلوق_انار #شب_یلدا #یلدا #لوکوم #شیرینی #دسر #باسلوق_انار_پسته
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۸:۴۵

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined باسلوق انار و پسته undefinedundefined (ویژه شب یلداundefined) باسلوق انار یک شیرینی سنتی ایرانی است که برای شب یلدا یا مجالس خاص بسیار محبوب است. این دسر لطیف بافتی ژله‌ای و نرم دارد و به دلیل استفاده از آب انار، طعمی ترش و شیرین با رنگی جذاب و دل‌نشین پیدا می‌کند. @Cookies مواد لازم: اب انار ۱٫۵ پیمانه یا ۳۵۰ میلی لیتر نشسته ذرت یا گندم ۱/۲ پیمانه لیمو‌ ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ پیمانه یا ۴۰۰ گرم اب یک پیمانه یا ۲۲۵ میلی لیتر پوست لیمو ۳ تکه کوچک پودر کرم تارتار دلخواه ۱/۲ قاشق چایخوری به شربت زمان پخت اضافه شود (برای تثبیت و انسجام) پسته ۸۰ گرم نسبت ۱ به ۱ نشاسته و پودر قند برای الک‌ روی‌ باسلوق نکات لازم؛ مدت زمان تهیه شربت ۲۵ دقیقه دما ۱۰۵ تا ۱۱۰ درجه سانتیگراد مدت زمان پخت باسلوق ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تا رسیدن به بافت مورد نظر با حرارت کم . زمان استراحت در یخچال ۳ تا ۴ ساعت تا سرد شدن کامل هرچی بیشتر بمونه سفت تر و‌ بهتر‌ میشه. امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined #محصول #باسلوق #باسلوق_انار #شب_یلدا #یلدا #لوکوم #شیرینی #دسر #باسلوق_انار_پسته undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۸:۴۵

thumnail
دسر آسون شب یلدا undefinedundefinedundefined
@Cookiesمواد لازم؛ژله شاتوت یا انار یا آلبالو ۲ بسته۲ لیوان آب گرمژله آلوئورا ۲ بستهبستنی وانیل ۳ قاشقانار یه دونه
امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined
شب یلداتون هم مبارکundefinedundefinedundefined
#محصول #دسر #دسر_ژله_ای #دسر_شب_یلدا #شب_یلدا #دسر_آسان #دسر_یلدایی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۸:۵۴

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined دسر آسون شب یلدا undefinedundefinedundefined @Cookies مواد لازم؛ ژله شاتوت یا انار یا آلبالو ۲ بسته ۲ لیوان آب گرم ژله آلوئورا ۲ بسته بستنی وانیل ۳ قاشق انار یه دونه امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined شب یلداتون هم مبارکundefinedundefinedundefined #محصول #دسر #دسر_ژله_ای #دسر_شب_یلدا #شب_یلدا #دسر_آسان #دسر_یلدایی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۸:۵۵

thumnail
رول کِرِپ شکلاتی undefinedundefined
موافقی بدون فر این رول کرپ شکلاتی خوشمزه رو با هم درست کنیم؟
@Cookiesمواد لازم:تخم مرغ ۴ عددشکر ۳۰ گرموانیل ۱/۴ ق‌چکره ذوب شده ۳۰ گرمآرد ۱۰۰ گرمپودر کاکائو ۱۰ گرمشیر ۳۰۰ گرم
برای فیلینگ بین رول :خامه صبحانه ۷۰ گرمشکلات تلخ ۷۰ گرمخامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
برای گاناش روی رول:خامه صبحانه ۷۰ گرمشکلات تلخ ۷۰ گرمگردو اختیاری
نکات لازم؛undefined تابه حتما داغ باشه و نیازی به چرب کردن نداره.undefined اگه تابه مستطیل نداری میتونی داخل تابه گرد هم درست کنی و روی هر کرپ لایه لایه خامه بزنی و دقیقا مثل کیک، دیگه نیازی نیس رول کنی.
به قدری خوشمزه اس که همه دوسش دارنundefinedیادت نره درستش کردی عکسشو برام بفرستی undefined
#محصول #شکلاتی #شکلات #رولت #یلدا #کرپ #رول_کرپ_شکلاتی #شیرینی #دسر
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۷:۵۱

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
undefined رول کِرِپ شکلاتی undefinedundefined موافقی بدون فر این رول کرپ شکلاتی خوشمزه رو با هم درست کنیم؟ @Cookies مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳۰ گرم وانیل ۱/۴ ق‌چ کره ذوب شده ۳۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱۰ گرم شیر ۳۰۰ گرم برای فیلینگ بین رول : خامه صبحانه ۷۰ گرم شکلات تلخ ۷۰ گرم خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم برای گاناش روی رول: خامه صبحانه ۷۰ گرم شکلات تلخ ۷۰ گرم گردو اختیاری نکات لازم؛ undefined تابه حتما داغ باشه و نیازی به چرب کردن نداره. undefined اگه تابه مستطیل نداری میتونی داخل تابه گرد هم درست کنی و روی هر کرپ لایه لایه خامه بزنی و دقیقا مثل کیک، دیگه نیازی نیس رول کنی. به قدری خوشمزه اس که همه دوسش دارنundefined یادت نره درستش کردی عکسشو برام بفرستی undefined #محصول #شکلاتی #شکلات #رولت #یلدا #کرپ #رول_کرپ_شکلاتی #شیرینی #دسر undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۷:۵۱