۱۰:۰۵
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
کیک تولد باورت میشه بدون روغن و شیر و ماست این کیک تولد رو درست کردم؟ دستورش رو کامل تو فیلم زیرنویس کردم. حتی از کیک های قنادی هم خوشمزه تره. فیلینگ کیک هم که کلا سلیقه ایه. @Cookies مواد لازم: تخم مرغ ۶ عدد پودر قند ۲پیمانه آب جوش یک دوم پیمانه آرد قنادی ۲پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر یه قاشق چایخوری نکات لازم؛ نصف پودر قند برای سفیده و نصف برای زرده است. برای هم زدن زرده اول دور آهسته بعد دور متوسط بزنید از دور تند استفاده نکنید. آب جوش رو وقتی به زرده اضافه کردید سریع هم بزنید تا زرده سفت نشه. با این روش خودتون واسه تولد و مهمونی و دورهمی هاتون کیک درست کنید و کلی تو هزینه صرفه جویی کنید. این مواد یه کیک دو کیلویی بهتون میده #محصول #کیک #کیک_تولد #کیک_خامه_ای #کیک_خانگی #یلدا #شب_یلدا #آموزش_یلدایی #کیک_خاص #مهمونی #تولد #جشن_تولد لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۰۵
۷:۳۵
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
چیز کیک یلدایی اگه میخواین یه آیتم خوشمزه و جذاب برای سفره یلداتون داشته باشید که هم سریع آماده میشه و هم بخاطر تک نفره بودنش راحت بتونید پذیرای مهموناتون باشید تا آخر این ویدیو رو تماشا کنید و چیز کیک یلدایی رو از دست ندید @Cookies مواد لازم برای کیک برگ اسفناج: ۱۵۰گرم روغن مایع: نصف لیوان آب ولرم: یک سوم لیوان آب لیموترش: نصف ق.چ تخم مرغ: ۴عدد شکر: ۱لیوان وانیل شکری: یک بسته آرد یک و نیم لیوان بیکینگ پودر ۲ق.چ استاندارد قنادی . طرز تهیه؛ اسفناجو با آب ولرمو روغنو آب لیمو تو مخلوط کن میریزیم و پورش میکنیم. تخم مرغو وانیلو شکرم با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو کشدار بشه بعد پوره اسفناجو اضافه و مخلوط میکنیم در آخرم آرد الک شده و بیکینگ پودرو اضافه میکنیم. دورانی هم میزنیمو تو قالب میریزیم. میذاریم تو فر(برقی) با دمای ۱۵۰درجه و حرارت از پایین به مدت ۵۰ تا۶۰ دقیقه. مواد لازم برای لایه سفید: پنیرخامه ای ۲۰۰گرم خامه صبحانه ۲۵۰گرم کمی وانیل پودر قند ۴ یا ۵ ق.غ پودر ژلاتین ۲ق.غ آب سرد نصف لیوان یکم کمتر طرز تهیه؛ اول پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی گرفت روی بخار آب بن ماری میکنیمو میذاریم کنار تا از داغی بیفته. بقیه مواد کرم رو هم باهم مخلوط میکنیم (حتما همدمای محیط باشن) وقتی کاملا روون و یکدست شد ژلاتینو اضافه میکنیم. بعداز اینکه کیکمون خنک شد یه لایه از روش برمیداریم و داخل رینگ قرار میدیم یا دورش طلق میذاریم بعد مایه پنیریو روش میریزیمو دو ساعت تو یخچال میذاریم.وقتی کامل بست برای لایه سوم از انار خلال پسته ژله آلوئه ورا ۱بسته آب داغ یکو یک سوم لیوان استفاده میکنیم. اول پودر ژله رو با آب داغ خوب مخلوط میکنیم میذاریم به دمای محیط برسه بعد دونه های انارو با خلال پسته روی لایه پنیری میریزیم و ژله رو به آرومی روش میریزیم دوساعت دیگه تو یخچال میذاریم. بافتو طعم این چیزکیک یلدایی دلبر محشرهعاشقش میشید حتما درست کنید و میز یلداتونو جذابتر کنید پیشاپیش یلداتون مبارک #محصول #چیزکیک #چیز_کیک #چیز_کیک_یلدایی #کیک #شب_یلدا #دسر لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۷:۳۵
۸:۳۴
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
تارت یلدایی (انار و خرمالو) . بلند ترین شب سال رو کنار عزیزانت با بهترین رسپی تارت به یادموندنی کن @Cookies مواد لازم: نون تارت انار خرمالو کیوی شکلات چیپسی خلال پسته مواد لازم کرم: نشاسته ذرت: 15gr زرده تخم مرغ: 2عدد شکر: 50gr وانیل :1قاشق چایخوری شیر: 200ml کره: 5gr . #محصول #تارت #تارت_میوه #شیرینی_یلدا #تارت_یلدایی #دسر_یلدایی #یلدا #شب_یلدا #شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_مدرن #دسر_مدرن #دسر_مجلسی لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۳۵
۷:۳۰
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
کیک رافائلو (نارگیلی) @Cookies مواد لازم : تخم مرغ ۸ عدد شکر ۲۳۰ گرم آرد ۳۰۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم پودر نارگیل چرب ۵۵ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم بکینگ پودر ۳ گرم (یک قاشق چایخوری استاندارد) وانیل یک قاشق مرباخوری (اگر از وانیل دکتر اوتکر استفاده میکنید یک بسته) سایز قالب مناسب این حجم مواد ۲۳ سانتی متر من به دلیل این که میخواستم وزن کیک ام تقریبا ۱ کیلو باشد از نصف مواد رسپی استفاده کردم شما میتوانید متناسب با وزن مورد نظرتان مواد رسپی را نصف یا دو برابر یا بیشتر کنید. مواد لازم برای فیلینگ نارگیل : شیر عسلی ۱۰۰ گرم پودر نارگیل چرب ۱۶۰ گرم خامه۱۰۰ گرم مواد لازم برای کرم (برای کاور و لایههای کیک) : خامه قنادی یککیلو ۱۰۰ گرم (۱/۱۰۰) پودر نارگیل چرب (برای داخل کرمچیز) ۱۰۰ گرم پودر نارگیل خشک (برای روی کیک) به مقدار لازم مواد لازم برای ترافل نارگیلی برای تزئین: پودر نارگیل چرب ۲ پیمانه شیرعسلی به مقدار لازم ، پودر نارگیل و شیر عسلی باهم ترکیب میکنیم شیر عسلی را تا تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست بیاد و گوله اش میکنیم در صورت دلخواه میتونید دو قاشق پنیر خامهای هم بهش اضافه کنید و پودر نارگیل کاور کنید و برای تزیین کیک استفاده کنید. #محصول #کیک #کیک_خانگی #کیک_خاص #کیک_رافائلو #کیک_نارگیلی #کیک_کافیشاپی لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۷:۳۰
۸:۰۲
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
محلبی بلند ترین شب سال رو کنار عزیزانت با بهترین رسپی محلبی به یادموندنی کن @Cookies کالری کل برای ۴نفر: 3250 kcal مواد لازم محلبی: شیر :نیم لیتر شکر:نصف پیمانه آرد:نصف پیمانه خامه صبحانه: 50gr کره: 20gr گلاب: 1قاشق مربا خوری . مواد لازم برای لایه دوم: خرمالو: 4 عدد پودر ژلاتین: 2قاشق غذاخوری آب سرد: نصف فنجان خامه : 3 قاشق غذاخوری #محصول #دسر #دسرخانگی #دسر_مجلسی #دسر_یلدا #دسر_یلدایی #شب_یلدا #یلدایی #دسرایرانی #دسر_سریع #محلبی #دسر_خرمالو #دسر_پاییزی #تم_یلدا #دسرلیوانی #دسرعربی #دسرخوشمزه #دسر_شیک #دسرساده لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۰۳
۶:۵۱
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
رولت خامه ای شکلاتی نگم از بافت و خوشمزگی این رولت دو رنگ @Cookies خُب چیا لازم داریم ؟ تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) آرد ۱۲۰ گرم (یک لیوان) روغن مایع ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان) آب جوش ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان) بکینگ پودر یک قاشق چای خوری وانیل نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری خامه قنادی ۳۰۰ گرم چند تا نکته داره که حتما دقت کنید: بعد از اینکه از فر خارج کردید بزارید خنک شه و حتما روش روبا پارچه بپوشونید تا خشک نشه. بعد از خنک شدن روی پارچه رو کمی آرد الک کنید و نون رولت رو روی پارچه پهن کنید و کاغذ روغنی رو روی بگذارید. نون رولت رو بعد از خنک شدن رول کنید و ۱۰ دقیقه حالت رول بگذارید. خامه قنادی فرم گرفته رو روی نون بریزید و رول کنید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت بدید. دمای فر گازی ۱۹۰ درجه ۱۵ دقیقه، دمای فر برقی ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه. مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه، بیشتر از ۱۵ دقیقه خشک میشه. بلافاصله بعد از پخت روشو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه. تخم مرغ ها خنک باشن. #محصول #رولت_خامه_ای #شیرینی #کیک_خانگی #رولت #شیرینی_رولت #قنادی لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۶:۵۱
۷:۴۶
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
کیک شب یلدا 🤌 . یه کیک مغزدار با مغر کرم ژلهای فوق العاده خوش مزه که ترکیب شیرینی کیک با ترشی و ملسی کرمش بی نهایت دلچسبه @Cookies مواد لازم کرم میانی: ژله انار: ۱ بسته نشاسته ذرت: ۴۰ گرم وانیل: نصف ق چ آب: ۲۰۰ گرم گلاب: ۵۰ گرم کره: ۱۵ گرم مواد لازم کیک: تخم مرغ: ۳ عدد وانیل: نصف ق چ شکر: ۱۵۰ گرم روغن مایع: ۱۵۰ گرم شیر: ۱۵۰ گرم آرد قنادی: ۳۰۰ گرم بکینگ پودر: ۲ ق چ . چرب کردن قالب: یا با ارده چرب کنید یا روغن جامد رو ذوب کنید و یک لایه نازک بمالید به همه جای قالب و بعد با الک آرد پاشی کنید. دما و زمان پخت: فر از بیست دقیقه قبل روشن بشه فر برقی: دمای ۱۷۰ فقط المنت زیر فر گازی: ۱۸۰ المنت زیر توستر و سولار و ماکرو: ۱۶۰ درجه المنت زیر . سس قرمز ۱۰۰ گرم شکلات سکهای سفید رو با ۱۰۰ گرم خامه قنادی و ۱ ق روغن مایع ترکیب کنید و روی حرارت کتری بن ماری کنید و بعد چند قطره رنگ ژله ای قرمز بریزید. (من از رنگ ویلتون تاپ استفاده کردم) یا میتونید دقیقا مثل همون کرم ژله ای وسطش درست کنید ولی نذارید اونقدر غلیظ شه یکم که غلظت گرفت بعنوان سس برای کاور استفاده کنید امیدوارم که درست کنید و نوش جان #محصول #کیک_یلدایی #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_یلدا #کیک_انار #کیک_قرمز #شب_یلدا #کیک_مغزدار #کیک #قنادی #کیک #یلدا لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۷:۴۶
۸:۴۵
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
باسلوق انار و پسته (ویژه شب یلدا) باسلوق انار یک شیرینی سنتی ایرانی است که برای شب یلدا یا مجالس خاص بسیار محبوب است. این دسر لطیف بافتی ژلهای و نرم دارد و به دلیل استفاده از آب انار، طعمی ترش و شیرین با رنگی جذاب و دلنشین پیدا میکند. @Cookies مواد لازم: اب انار ۱٫۵ پیمانه یا ۳۵۰ میلی لیتر نشسته ذرت یا گندم ۱/۲ پیمانه لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ پیمانه یا ۴۰۰ گرم اب یک پیمانه یا ۲۲۵ میلی لیتر پوست لیمو ۳ تکه کوچک پودر کرم تارتار دلخواه ۱/۲ قاشق چایخوری به شربت زمان پخت اضافه شود (برای تثبیت و انسجام) پسته ۸۰ گرم نسبت ۱ به ۱ نشاسته و پودر قند برای الک روی باسلوق نکات لازم؛ مدت زمان تهیه شربت ۲۵ دقیقه دما ۱۰۵ تا ۱۱۰ درجه سانتیگراد مدت زمان پخت باسلوق ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تا رسیدن به بافت مورد نظر با حرارت کم . زمان استراحت در یخچال ۳ تا ۴ ساعت تا سرد شدن کامل هرچی بیشتر بمونه سفت تر و بهتر میشه. امیدوارم که درست کنید و نوش جان #محصول #باسلوق #باسلوق_انار #شب_یلدا #یلدا #لوکوم #شیرینی #دسر #باسلوق_انار_پسته لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۴۵
۸:۵۴
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
دسر آسون شب یلدا @Cookies مواد لازم؛ ژله شاتوت یا انار یا آلبالو ۲ بسته ۲ لیوان آب گرم ژله آلوئورا ۲ بسته بستنی وانیل ۳ قاشق انار یه دونه امیدوارم که درست کنید و نوش جان شب یلداتون هم مبارک #محصول #دسر #دسر_ژله_ای #دسر_شب_یلدا #شب_یلدا #دسر_آسان #دسر_یلدایی لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۵۵
۷:۵۱
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
رول کِرِپ شکلاتی موافقی بدون فر این رول کرپ شکلاتی خوشمزه رو با هم درست کنیم؟ @Cookies مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳۰ گرم وانیل ۱/۴ قچ کره ذوب شده ۳۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱۰ گرم شیر ۳۰۰ گرم برای فیلینگ بین رول : خامه صبحانه ۷۰ گرم شکلات تلخ ۷۰ گرم خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم برای گاناش روی رول: خامه صبحانه ۷۰ گرم شکلات تلخ ۷۰ گرم گردو اختیاری نکات لازم؛ تابه حتما داغ باشه و نیازی به چرب کردن نداره. اگه تابه مستطیل نداری میتونی داخل تابه گرد هم درست کنی و روی هر کرپ لایه لایه خامه بزنی و دقیقا مثل کیک، دیگه نیازی نیس رول کنی. به قدری خوشمزه اس که همه دوسش دارن یادت نره درستش کردی عکسشو برام بفرستی #محصول #شکلاتی #شکلات #رولت #یلدا #کرپ #رول_کرپ_شکلاتی #شیرینی #دسر لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۷:۵۱