فرارسیدن نوروز و بهارطبیعت و همزمانی آن با بهارمعنویت را با چاشنی بهترین آرزوها برشما تبریک میگوییم. امید برآنکه همگی در سال جدید بهدور از تلخیها، شیرین ترین طعم زندگی را بچشیم.

انجمنعلمیعلوموصنايعغذاییدانشگاهعلومپزشکینیشابور
@FST_NUMS
انجمنعلمیعلوموصنايعغذاییدانشگاهعلومپزشکینیشابور
۱۲:۲۹
انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور برای نخستین بار برگزار می کند:

رویداد علمی-فرهنگی روز جهانی غذا
دست در دست برای غذاهای بهتر و آیندهای بهترHand in Hand for Better Foods and a Better Future
در این رویداد چه میگذرد؟
بخش همایشی شامل:
سخنرانی سرکار خانم دکتر محمدیمقدم (گزارش طرح: بررسی میزان رضایتمندی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از کیفیت و تنوع وعده های غذایی ارائه شده توسط دانشگاه)؛
حضور و گفتوگو با جمعی از فعالان صنعت غذا
ارائه تاریخچه ای از روز جهانی غذا و اهداف بینالمللی این روز
پخش کلیپ معرفی رشته
نمایشگاه جانبی شامل:
غرفه معرفی انجمن علمی و رونمایی از نشریه علمی ریواس
غرفه دستپخت و دسرهای دانشجویی
غرفه تقلبات و باورهای درست و نادرست رشته علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته و مسیرهای شغلی آن به نو ورودان
ارائه محصولات شرکت های مختلف صنایع غذایی و پذیرایی
زمان: شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴
ساعت: ۱۱:۳۰ ظهر
مکان: آمفیتئاتر پردیس دانشگاه
عموم دانشگاهیان به این رویداد دعوتند
آیدی تلگرامی جهت ثبت نام: @Hmahmu
@FST_NUMS
۲:۰۰
شماره ۱ - ریواس.pdf
۸.۱ مگابایت
جایی که غذا، علم و احساس با هم قاطی میشن و طعم دانایی میدن
هر خطش پر از عشق و کنجکاویه؛ حاصل ساعتها نوشتن، چشیدن و ویراستن!
منتظریم نظرتون رو بدونیم — چون این گاهنامه، با شما معنا پیدا میکنه
#نشریه#گاهنامه_ریواس #صنایع_غذایی#علوم_تغذیه
۱۰:۱۲
#گزارش_تصویری📸
رویداد علمی-فرهنگی روز جهانی غذا
به همت انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی و برای نخستین بار در فضای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، رویداد بزرگ گرامیداشت روز جهانی غذا برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام قربانی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و جناب آقای دکتر امیریوسفی، مدیرگروه محترم رشته علوم و صنایع غذایی، به سخنرانی پرداختند.
همچنین سرکار خانم دکتر محمدیمقدم، عضو محترم هیئت علمی، نتایج طرح تحقیقاتی خود را پیرامون بهبود وضع تغذیه دانشجویان در حضور مدیران و معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و اعضای شورای صنفی دانشجویان ارائه دادند.
درپایان غرفه های دانشجویی با موضوعات معرفی انجمن علمی و نشریه ریواس، تقلبات و باورهای درست یا نادرست صنایع غذایی و دستپخت دانشجویی میزبان بازدیدکنندگان بودند و از آنها پذیرایی کردند.
لازم به ذکر است که این برنامه با حضور فعالان صنعت غذا همراه بود و شرکت های صنایع غذایی "گرینه" و "پالود" همکاری صمیمانه ای در اجرای هرچه بهتر آن داشتند.
@FST_NUMS
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
۱۱:۵۵
#خبرانه | #گزارش_تصویری
️اردوی توجیهی دانشجویان نو ورود در اردوگاه شهید رجایی باغرود برگزار شد.
در این اردو دانشجویان نو ورود رشته علوم و صنايع غذایی با جناب آقای دکتر امیریوسفی، مدیرگروه محترم رشته، آشنا شدند و ضمن دریافت نکات و توصیه های ایشان، به پرسش و پاسخ پیرامون این رشته، مسیرهای ادامه تحصیل و آینده شغلی آن پرداختند.
همچنین در حاشیه این اردو غرفه ای ویژه برای انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی درنظر گرفته شده بود و در آن توزیع بروشور معرفی رشته انجام گرفت و به سوالات دانشجویان جدیدالورود پاسخ داده شد.
لازم به ذکر است که سرکار خانم دکتر دوست پرست، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به اتفاق همراهان از غرفه انجمن علمی بازدید کردند و قول مساعدت و توجه بیشتر برای ارتقای جایگاه و امکانات رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه را دادند.
@FST_NUMS
۱۰:۴۶
۱۰:۴۶
۱۰:۴۶
۱۰:۴۶
۱۰:۴۶
بازارسال شده از مفدا نیشابور
نشریه علمی ریواس شماره نخست (1).pdf
۲۷.۱۳ مگابایت
در این شماره می خوانیم:سلام به تو ای هم رشته ای تازه نفس
مدیر مسئول: سهیل یقینی سر دبیر: زهرا حقیقت فردگوینده متن: میکائیل چنگ آبادیصفحه آرایی: مهدی شرفیان، ریحانه نجدی صاحب امتیاز: انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
#نشریات_دانشجویی#گاهنامه_ریواس #مدیریت_فرهنگی#مفدا_نیشابور
۲۰:۱۱