بله | کانال انجمن علوم و صنايع غذایی نیشابور
عکس پروفایل انجمن علوم و صنايع غذایی نیشابورا

انجمن علوم و صنايع غذایی نیشابور

۲۹عضو
thumbnail
فرارسیدن نوروز و بهارطبیعت و همزمانی آن با بهارمعنویت را با چاشنی بهترین آرزوها برشما تبریک می‌گوییم. امید برآنکه همگی در سال جدید به‌دور از تلخی‌ها، شیرین ترین طعم زندگی را بچشیم.undefinedundefined
انجمن‌علمی‌علوم‌وصنايع‌غذاییدانشگاه‌علوم‌پزشکی‌نیشابور
undefined@FST_NUMS

۱۲:۲۹

thumbnail
undefined۱۶ اکتبر | روز جهانی غذا
undefined️ پـــــویش ملی غـــــذای ما، فـــــردای ماundefinedبه مناسبت روز جهانی غذا
undefined️ اینفوگرافی تهیه شده توسط انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
🟢شعار سال ۲۰۲۵: دست در دست هم برای غذایی بهتر و آینده‌ای بهتر#روز_جهانی_غذا #WorldFoodDay #FAO80
@IAFSSAU@FST_NUMS

۱۶:۳۵

thumbnail
انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور برای نخستین بار برگزار می کند:
undefinedundefinedرویداد علمی-فرهنگی روز جهانی غذاundefinedundefinedدست در دست برای غذاهای بهتر و آینده‌ای بهترHand in Hand for Better Foods and a Better Future
undefined در این رویداد چه می‌گذرد؟
undefined بخش همایشی شامل:undefined سخنرانی سرکار خانم دکتر محمدی‌مقدم (گزارش طرح: بررسی میزان رضایتمندی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از کیفیت و تنوع وعده های غذایی ارائه شده توسط دانشگاه)؛undefined حضور و گفت‌وگو با جمعی از فعالان صنعت غذاundefined ارائه تاریخچه ای از روز جهانی غذا و اهداف بین‌المللی این روزundefinedپخش کلیپ معرفی رشته
undefined نمایشگاه جانبی شامل:undefined غرفه معرفی انجمن علمی و رونمایی از نشریه علمی ریواس undefined غرفه دستپخت و دسرهای دانشجوییundefined غرفه تقلبات و باورهای درست و نادرست رشته علوم و صنایع غذاییundefined معرفی رشته و مسیرهای شغلی آن به نو ورودانundefined ارائه محصولات شرکت های مختلف صنایع غذایی و پذیرایی
undefined زمان: شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴undefined ساعت: ۱۱:۳۰ ظهرundefined مکان: آمفی‌تئاتر پردیس دانشگاهundefined عموم دانشگاهیان به این رویداد دعوتندundefinedآیدی تلگرامی جهت ثبت نام: @Hmahmu
undefined@FST_NUMS

۲:۰۰

شماره ۱ - ریواس.pdf

۸.۱ مگابایت

undefined اولین شماره از ریواس بالاخره منتشر شد!
جایی که غذا، علم و احساس با هم قاطی می‌شن و طعم دانایی می‌دن undefined🧪
هر خطش پر از عشق و کنجکاویه؛ حاصل ساعت‌ها نوشتن، چشیدن و ویراستن! undefinedundefined
منتظریم نظرتون رو بدونیم — چون این گاهنامه، با شما معنا پیدا می‌کنه undefined
undefined ریواس جوانه زد undefined
#نشریه#گاهنامه_ریواس #صنایع_غذایی#علوم_تغذیهundefined@FST_NUMS

۱۰:۱۲

thumbnail
#گزارش_تصویری📸
undefinedرویداد علمی-فرهنگی روز جهانی غذا
undefinedبه همت انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی و برای نخستین بار در فضای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، رویداد بزرگ گرامیداشت روز جهانی غذا برگزار شد.undefinedدر این مراسم حجت الاسلام قربانی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و جناب آقای دکتر امیریوسفی، مدیرگروه محترم رشته علوم و صنایع غذایی، به سخنرانی پرداختند. undefinedهمچنین سرکار خانم دکتر محمدی‌مقدم، عضو محترم هیئت علمی، نتایج طرح تحقیقاتی خود را پیرامون بهبود وضع تغذیه دانشجویان در حضور مدیران و معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و اعضای شورای صنفی دانشجویان ارائه دادند.undefinedدرپایان غرفه های دانشجویی با موضوعات معرفی انجمن علمی و نشریه ریواس، تقلبات و باورهای درست یا نادرست صنایع غذایی و دستپخت دانشجویی میزبان بازدیدکنندگان بودند و از آنها پذیرایی کردند.undefinedلازم به ذکر است که این برنامه با حضور فعالان صنعت غذا همراه بود و شرکت های صنایع غذایی "گرینه" و "پالود" همکاری صمیمانه ای در اجرای هرچه بهتر آن داشتند.
undefined@FST_NUMS

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail

۱۱:۵۵

thumbnail
#خبرانه | #گزارش_تصویری
undefined️اردوی توجیهی دانشجویان نو ورود در اردوگاه شهید رجایی باغرود برگزار شد.
undefined در این اردو دانشجویان نو ورود رشته علوم و صنايع غذایی با جناب آقای دکتر امیریوسفی، مدیرگروه محترم رشته، آشنا شدند و ضمن دریافت نکات و توصیه های ایشان، به پرسش و پاسخ پیرامون این رشته، مسیرهای ادامه تحصیل و آینده شغلی آن پرداختند.undefined همچنین در حاشیه این اردو غرفه ای ویژه برای انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی درنظر گرفته شده بود و در آن توزیع بروشور معرفی رشته انجام گرفت و به سوالات دانشجویان جدیدالورود پاسخ داده شد.undefined لازم‌ به ذکر است که سرکار خانم دکتر دوست پرست، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به اتفاق همراهان از غرفه انجمن علمی بازدید کردند و قول مساعدت و توجه بیشتر برای ارتقای جایگاه و امکانات رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه را دادند.
undefined@FST_NUMS

۱۰:۴۶

thumbnail

۱۰:۴۶

thumbnail

۱۰:۴۶

thumbnail

۱۰:۴۶

thumbnail

۱۰:۴۶

بازارسال شده از مفدا نیشابور

نشریه علمی ریواس شماره نخست (1).pdf

۲۷.۱۳ مگابایت

undefinedگاهنامه علمی دانشجویی ریواسundefinedپلی میان دو رشته علوم و صنایع غذایی و علوم تغذیه شماره نخست - پاییز ۱۴۰۴
در این شماره می خوانیم:سلام به تو ای هم رشته ای تازه نفسundefinedصنایع غذایی از دید یک ترم بالاییundefinedاستوار همانند بینالودundefinedگوشت رو با ماست نخور!undefinedتغذیه در ورزشکاران: در مسیر قهرمانیundefinedعربیکا ۷۰/۳۰ لطفاundefinedاصول خنک سازی مواد غذاییundefined
مدیر مسئول: سهیل یقینی سر دبیر: زهرا حقیقت فردگوینده متن: میکائیل چنگ آبادیصفحه آرایی: مهدی شرفیان، ریحانه نجدی صاحب امتیاز: انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
#نشریات_دانشجویی#گاهنامه_ریواس #مدیریت_فرهنگی#مفدا_نیشابور
undefined پایگاه خبری معاونت فرهنگی و دانشجویی undefined ble.ir/mefdaneyshabur undefined Neyshabur.mefda.ir

۲۰:۱۱