عکس پروفایل آشپزی با مهدیهآ

آشپزی با مهدیه

۹۳,۲۴۱عضو
عکس پروفایل آشپزی با مهدیهآ
۹۳.۲هزار عضو

آشپزی با مهدیه

undefined.اینجا خیلی ساده‌و تخصصی بهت یاد میدم چطوری انواع غذا های ایرانی،فست فودو پیتزا رو به روش کاملا سالم ومقوی با مواد اولیه خونگی درست کنی undefined.undefinedارتباط بامنundefined@foodfaastadminnکانال نتایج دوره: @rezayatdoresosiskalbas

۲۴ مهر

پایان جشنواره ثبت نام کامل ترین دوره سوسیس و کالباس ایران رو اعلام میکنمundefined
ممنون از استقبال تون خیلی خوشحالم که اینقدر به سلامتی و رشد و استقلال خودتون اهمیت میدین undefined

۱۱:۳۰

امیدوارم با این اموزش به اهداف تون برسید من و تیمم تا اخر مسیر کنارتون هستیم عزیزای دلمundefinedundefined

۱۱:۳۲

thumnail
امروز با خالم رفته بودیم دانشگاه فردوسی مشهد undefinedundefined

۱۴:۳۲

thumnail
خالم الان دو ساله واس برگزاری کارگاه روانشناسی به دعوت دانشگاه میاد اینجا، امروز منم باهاش رفتم undefined

۱۴:۴۳

thumnail
همه میگن من و خالم خیلی شبیه همیم undefinedundefined

۱۴:۴۷

thumnail

۱۴:۴۷

thumnail
حس خوبِ بزرگ‌ترین و معتبر ترین دانشگاه مشهد undefinedundefined

۱۴:۵۱

البته من عقیده ام همچنان اینه که در کنار درس خوندن ، یاد داشتن یک مهارت و هنر کاربردی و پولساز هست که میتونه تو رو تو زندگی موفق کنه تا به همه اهدافت برسی undefinedundefined

۱۵:۰۰

۱۶ آبان

thumnail
امروز آموزش کوکی کیک خوشمزه و جذاب رو آماده کردم واستون undefinedundefinedundefined

۱۴:۰۴

thumnail
چیزایی که لازم داری undefinedکره: ۲۳۰ گرمشکر قهوه ای ۱۸۰ گرمشکر سفید ۱۰۰ گرموانیل ۱/۲ قاشق چای خوریتخم مرغ ۲ عددآرد ۴۳۰ گرمنشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوریجوش شیرین ۱ قاشق چای خورینمک ۲ پنس شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
طرز تهیه undefinedکره و شکر سفید و قهوه ای رو تو ظرف بریز و هم بزن که کرمی شکل بشه و شکر حل بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کن و هم بزنتو ظرف دیگه آرد و نشاسته و جوش شیرین و نمک رو الک کن و کم کم به مواد اضافه کن یک دست که شد شکلات چیپسی و رو بهش اضافه کنفر رو روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کن خمیر رو طبق دستور آماده کن. نصف خمیر رو در قالب کمربندی با کاغذ روغنی پهن کن یک لایه نوتلا در وسط خمیر پخش کنبقیه خمیر رو روی نوتلا قرار بده و سطحش رو صاف کن خمیر رو ۱ ساعت در فریزر استراحت بده سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزنوش جونتون undefined
@Food_faast

۱۴:۲۰

۲۷ آبان

thumnail
سلام عزیرم undefined اگه به هر دلیلی از آخرین جشنواره ثبت نام کلاس برگر و سسهای رستورانی جا موندی عدد ۷ رو بفرست undefined
@foodfaastadminn

۱۲:۲۰

۳۰ آبان

سلام قشنگای من undefinedظهرتون بخير باشه undefined

۱۱:۳۹

thumnail
ببین مهدیه چه غذای مجلسی و لذیذی درست کرده واسه ناهار با لبووو undefined

۱۱:۴۶

thumnail
تا فصل لبو هست درستش کنین خیلی طعم جدید و خوشمزه ای داره تو یک ساعتم درست میشه 🤌

۱۱:۵۱

thumnail
من با شکر بیشتری درست کردم چون طعم شیرینی رو تو غذا خیلی دوس دارم، شما میتونین نمکش رو بیشتر بزنین undefined
جاتون حسابی خالیundefined

۱۱:۵۸

thumnail
داشتم به هنرجوهای جدید کلاس همبرگرم میرسیدم undefined
بچه های کلاس برگر سایت رو چک کنین ۸ مدل آپدیت جدید براتون اضافه شد undefined

۱۲:۰۵

thumnail
چقدرررر یک میوه میتونه خوشرررررنگ باشه مگه نه؟ undefined

۱۲:۰۹

بریم واس طرز تهیه‌اش undefinedundefined

۱۲:۲۲

اموزش امروز یک لبو پلوی فوق العاده خوشمزه اسundefinedundefined
مواد لازم برای شش نفر : یک عدد سینه مرغ کامل معادل ۴۵۰ گرم گوشت شش پیمانه برنج سه عدد لبو برای مواد میانی سه عدد لبو برای تهدیگ
ادویه های لبو رنده شده : ۳۰ گرم کره دو ق غ خ گلاب دو ق غ خ زعفران نصف ق چ خ پودر هل سه ق غ خ شکر نصف یک لیمو با دو قاشق آب لیمو نمک
مواد و ادویه های مرغ : یک عدد پیاز بزرگ دو ق غ خ زرشک یک ق غ خ خلال پسته کاری ، زردچوبه ، فلفل هر کدام نصف ق چ خ ۲۰ گرم کره برای برنج
نکته خاصی نداره ، فقط چرب و چیلیش کنین و برنج و دون بردارین که شفته نشه و به نکته خیلی مهم اینکه قبل از درست کردن این غذا حتما طعم لبویی که میخواین استفاده کنین امتحان کنین که تلخ نباشه undefined

۱۲:۲۷

thumnail
فصل لبو رسیده و امروز قراره با لبو این پلو مخلوط و ته دیگ با حالشو با هم دیگه درست کنیم 🤌
لبو پلو یه غذای سنتی ایرانی که تو زمستون و اومدن فصل لبو مخصوصا شب چله ها درستش می‌کردن undefined
واسه شروع کار یه لبو خام رو رنده می‌کنیم قد و قواره و سایزشونم سلیقه ایه حالا لبو ها رو توی کره و روغن تفت میدیم بهش زعفرون، گلاب، پودر هل،کمی شکر و نمک و آبلیمو اضافه می کنیم و دوباره تفت میدیم تا رنگ لبو ها شفاف و شیشه‌ای بشه.
سه چهار دقیقه کافیه لبو رو می ذاریم کنار و یه پیاز داغ درست می‌کنیم وقتی پیازها نزدیک سرخ شدن بودن بهش ادویه هایی که بالا گفتم رو اضافه می‌کنیم پیاز و ادویه ها که سرخ شدن و بوی ادویه ها بلند شد بهش سینه مرغ نواری برش داده رو اضافه می‌کنم و تفت میدم undefined
لبو پولو با گوشت گوسفندی با تیکه هم عالیه می‌شه واسه بالانس مزه ها و ملس کردنش من بهش زرشک هم زدم خلال پسته هم سلیقه ایه ، واسه ته دیگشم لبو هارو نازک برش می‌زنید و کف ظرف میچینیم برنج رو باید خیلی دون آبکش کنید این فوت کوزه گری اینه که لبو پلوتون شفته نشهundefined
من نصف برنجم رو زعفرونی کردم و ریختم روی لبو های ته دیگ و روش مایه مرغی بعدم لبوها و باقی برنج هارو ریختم و روش کره گذاشتم و رفت روی گاز ، حرارت گاز باید کم باشه بعد از ۴۵ دقیقه لبو پلوی شما آماده اسundefined
‌@Food_faast

۱۲:۳۲