#ترفند_خانه_داری نان داغ را در کیسه پلاستیکی قرار ندهید. پلاستیک در تماس با مواد داغ مونومر تولید میکند؛ مونومردر تماس با نان باعث ایجاد بیماری ریوی و گوارشی میشود و عملکرد بدن را مختل میکند. https://ble.ir/idea_sarahttps://ble.ir/good_cooking
۱۲:۳۴
#ژله_آجیلى مقدار کمی ژله روکف قالب میریزیم و میگذاریم تانیمبند شود اجیل یا غنچه گل محمدی روی ان گذاشته و یک قاشق ژله روی ان ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم و سپس بقیه ژله را میریزیم
یکی از ترکیبات بسیار خوشمزه و پرخاصیت ترکیب آب سیب و آب هویج است.
سیب و هویج دارای مواد مغذی بسیاری هستند و در صورت ترکیب آنها با یکدیگر فواید زیادی برای سلامتی خواهند داشت که عبارتند از
مقابله با رادیکال های آزاد کاهش خطر سرطان ریه مناسب برای رژیم غذایی لاغری حفظ سلامت چشم تقویت سیستم ایمنی بدن انسانپیشگیری از آب مرواریدحفظ سلامت دندان و استخوان هاحفظ سلامت دستگاه ادراری
ترشی کلم قرمز مواد لازم:کلم قرمز خرد شده:500 گرم سرکه سفید:1/2+1 پیمانه آب:1/2+1 پیمانهنمک:2 قاشق چایخوری شکر:1 قاشق چایخوری طرز تهیه:سرکه و آب و نمک و شکر رو مخلوط کنید و چند دقیقه بجوشونید. بعد کلم رو بریزید و حدود 10 دقیقه بزارید بجوشه و خاموش کنید بعد از سرد شدن, تو شیشه بریزید و یخچال بزارید. https://ble.ir/good_cooking
۱۷:۰۴
سلام دوستان گلم یه پیراشکی خوشمزه براتون اوردم بدون خمیر مایه و هنزن و بدون استراحت فوق العاده خوشمزه بیرونش ترد و داخلش نرم و لطیف فقط باشعله ملابم سرخ کنید تا مغزش کامل پخته بشه.#پیراشکی_بدون خمیرمایهابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه.#خلاقیت_درخانه_پیراشکی #پیراشکی#پیراشکی_ردونخمیرمایه#پیراشکیفوری#کیک#کیوقاشقی#غذایاسان#غذافوری https://ble.ir/good_cooking
۱۷:۱۰
سالاد مخلوط سبزیجات یک سالاد خوش رنگ که برای میز مهمانیها هم خیلی زیباست و هم خوشطعم دو تا بلال مکزیکی رو نیم ساعت آبپز و دان کنید+یدونه فلفل دلمه ای قرمز +یدونه فلفل دلمه ای زرد+دو تا خیار متوسط+دوتا گوجه فرنگی بزرگ و سفت+ سه چهارم لیوان گشنیز خرد شده+یدونه پیاز بنفش کوچیک+یک لیوان لوبیا سبز نازک و تازه برای سس:دو ق غ سرکه یا آبلیمو+دو تا سه ق روغن زیتون+نصف ق غ شکر+نمک و فلفل سیاه سس رو با سالاد مخلوط و میل کنید https://ble.ir/good_cooking کانال دوممون https://ble.ir/idea_sara
۱۷:۱۰
#بستنی_وانیلی مواد لازم برای۷ نفرشیر (پرچرب) ۵ لیوانشکر ۲ لیوانثعلب ۱ قاشق چای خوری سرخالیگلاب ۱/۲ فنجانوانیل ۱/۲ قاشق چای خوریپودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه۱- شیر را درقابلمه بریزد و روی حرارت بگذارید تا بجوشد۲- بعد ازاینکه شیر جوشید، زیر شعله را کم کنید و وانیل و هل و گلاب را اضافه کنید۳- ثعلب را باشکر مخلوط کنید۴- همزمان وقتی شیر را بهم میزنید قاشق به قاشق مخلوط شکرو ثعلب را اضافه میکنیم ، چون اگه یک دفه بریزید بستنی یکدست نمیشود دقت کنیدکه بایک دست بهم بزنید وبایک دست شکرواضافه کنید۵- وقتی شکر وثعلب ودر شیر مخلوط کردیم زیر شعله را خاموش میکنیم۶- مایه ی بستنی را در یک ظرف استیل میریزیم۷- دریک قابلمه یخ میریزیم۸- ظرف استیل حاوی بستنی رو داخل قابلمه ی یخ میگذاریم۹- باقاشق پانزده دقیقه بستنی را بهم میزنیم تابستنی کشدارشود اگر ازهمزن برقی استفاده کردید ده دقیقه بزنید۱۰- حالا بستنی رادر فریزر میگذاریم وهر نیم ساعت یکبار هم میزنیم تا بستنی سفت شود #لذت_آشپزی
══❈══₪❅❅₪══❈══•●@good_cooking ●══❈══₪❅❅₪══❈══
۲۱:۴۴
#خورش_هویج_تبریزی ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویجها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویجها را کمی سرخ کنید. بعد از این که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیمپز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده میکنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید #لذت_آشپزی
#کوکو_سبزی به شکل خورشید نمک به میزان لازمگردو 100 گرمزرشک 2 ق غتخم مرغ 3 عددسبزی کوکو 500 گرمخمیر بربری 1 کیلو اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد. سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید.بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید. وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است #لذت_آشپزی
#کیک_مواج 🥮 تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پرماست خامه ای یکلیوان روغن مایع یک لیوان سر خالی وانیل یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو برای لایه های کیک ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم #لذت_آشپزی
موادلازمبادمجان اندازه بزرگ 4 عدد ، گوشت چرخ کرده نیم کیلو ، پیاز 1 عدد ، سیر 2 حبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم موادلازم برای سسرب گوجه 1 ق غ ، ادویه جات و نمک به مقدار لازم ، روغن مایع 3 ق غ ، آب 1 پیمانه طرزتهیه اول بادمجان هارو شسته ، بعدش هم بالا و هم پایین بادمجان رو ببرید ، و همه ی بادمجان رو به دوقسمت برش دهید تا همه ی با دمجان ها 8 عدد شوند و همون بادمجان هارو طبق عکس به قسم برش دهید ولی تا تهش برش نزنید که میخواهیم لابه لای آن گوشت بذاریم ، در ظرف مورد نظر گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و نمک و ادویه جات رو بریزید و با دست خوب مخلوط کنید مقداری از گوشت برداشته و لابه لای بادمجان های برش زده بذارید همه ی بادمجان های گوشتی رو در سینی فر یا ظرف مورد نظر گذاشته و در آخر روش سسی که درست کردیم رو روش بریزید و در فر با دمای 200 درجه تا زمانی که گوشتش خوب پخته شود بپزید. نوش جان#آشپزی_عالی
مرغ و بادمجان مجلسی #خورشت_بادمجان نکته : مرغها از قبل نیمه آب پز شده و داخل روغن، کمی سرخ شده ● سس مورد استفاده از ترکیب آب مرغ و رب گوجه میباشد