🍀 کانال آداب عملیات دست نوشته هایی از استاد اخوت🍀

۴۹۸عضو
بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۱۲:۳۴

بازارسال شده از آداب عملیات
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِاَلْحَمْدُ لِلّٰهِ رَبِّ الْعٰالَمِينَاللّهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
همه احوالات انسان چه خوب چه بد تحت تأثیر گزاره های حاکم بر اوست که از طریق سمع او در قلبش وارد شده و با ابصارش ساخته و پرداخته می گردد.
ابصار توان تصویردهی و تصویر یابی به این گزاره ها را می دهد و آن هارا برای ضبط و حفظ آماده می کند. قلب محل تحویل گزاره ها و تلفیق آنها با سایر گزاره ها و پخت و پز کردن آنهاست.
وقتی ورودی های انسان اشکال دار باشد نباید انتظار داشت حال او نیز خوب باشد و بهم ریخته نباشد.بهم ریختگی محصول گزاره های معیوبی است که امنیت را از فرد سلب می کند.این گزاره ها گاهی در زمانی آرامش بخش اند ولی آرامشی کاذب به فرد می دهند. این مسکّن های موضعی هستند که خود را در موقعیت های ناکامی به قلب فرد می رسانند و در او امنیت از گناه و اشتباه را تزریق می کنند و پس از اینکه اثر مسکّن بودنشان از بین رفت خودشان به شکل گزاره های بهم ریزاننده در فرد جلوه می کنند.
باید از ورود این گزاره ها در درون به شدت احتراز کرد و اگر در قلب وجود دارند سریعا عذرشان را خواست.نباید به هیچ وجه فرد از گناه و اشتباه هیچ احساس امنیتی داشته باشد.

۱۲:۳۴

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۸:۵۸

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد ۱۴۰۴/۱/۱۹ ۹ شوال ۱۴۴۶در مرقومه هایی که گذشت اهمیت گزاره ها و نقش آنها در هدایت و گمراهی ، حال خوب و بد ، تشخیص ها ، تصمیم ها و گرایش ها و گزینش ها بیان شد .هر چند به این موضوع ِ مهم ، کمتر فکر می‌شود و نوعا با آن سرسری برخورد می گردد هر چند بسیاری نقش تصاویر را از گزاره ها بسیار بیشتر می دانند و برای اصلاح خود سعی می‌کنند تصاویر ذهنی خود را ویرایش کنند و یا برای هدایتِ دیگران آنها را با تصاویر صامت یا متحرک به هدایت دعوت کنند .اما گزاره ها به صورت تک کلامی یا چند کلامی یا متنی نقش بسیار موثری بر زندگی انسان ها دارد.

این توصیه را هیچگاه از نظر دور نکنید:

بنشینید و گزاره های حاکم بر زندگی خود را استخراج کنید و آنها را ثبت کنید و از صحت آنها بر اساس منبع معتبری اطمینان حاصل کنید!

undefined این را باید دانست هر کس که معصوم از گناه و اشتباه نیست قطعا در درون او گزاره های ناقص یا اشتباه حاکم است.

undefined و کسی که گزاره های حاکم در درونش صحیح و کامل است معصوم از خطا و لغزش است.

۸:۵۸

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۱۹:۱۷

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد۱۴۰۴/۰۱/۲۱هر کس به دنبال حقیقت باشد آن را می‌یابد. هرکس حقیقت را بخواهد نه خالصانه بلکه برای اینکه نفسانیتی در آن داشته باشد به تدریج دلش با حقیقت صاف نخواهد شد.هرکس حقیقت را بخواهد هر چند به ضرر خودش باشد بزرگ می‌شود. دور باد از ما هر نفسانیتی زیرا حتی با حقیقت هم که ضمیمه شود کارها را خراب می‌کند و زندگی را به آشوب می‌کشد.دور باد از ما نفسانیت‌هایی که در پس احکام شرعی و اخلاق‌ها خود را پنهان می‌کند.دور باد از ما توجه به خود وقتی که خدا را هم برای خودش می‌خواهد و وقتی به حاجتی نمی‌رسد از خداوند گلایه و شکایت دارد.دور باد از ما حقیقت‌خواهی‌های خودخواهانه که زندگی را به باد می‌دهد.دور باد از ما از باد دادن‌ها و از دست دادن‌هایی که جبران‌ناپذیر است.دور باد در منزل معصیت مقیم شدن و در نشناختن حدود و حقوق الهی و ادای آن ساعی نبودن.

۱۹:۱۷

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۱۸:۱۶

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم‌الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد ۱۴۰۴/۱/۲۴
طلاق که به جدایی دو زوج منجر می‌شود، رخدادی سهمگین در یک زندگی است. در این رخداد افراد متعددی درگیر ابتلا شده و خانواده‌های زیادی به تبعات آن گرفتار می‌شوند. خداوند در سوره طلاق این رخداد را به عنوان نمونه‌ای از رخدادهای هلاکت بار یک جامعه ذکر می‌کند و این کشتی متلاطم را در دریای طوفانی زندگی آنچنان هدایت می‌نماید که گویی هیچ رخداد نامناسبی وجود نداشته است. خداوند تلاطم‌های این رخداد را اینگونه به سکونت می‌کشاند: undefined شما که درگیر فتنه‌های این رخداد شده‌اید تقوا به خرج دهید تا کارتان هموار شود. undefined شما که در تلاطم افتاده‌اید خود را به خداوند و حقایق جاری او محکم کنید. undefined شما که در گرداب روزگار قرار گرفته‌اید با خدا باشید، خدا برای شما کافی‌ است.undefined....
حکایتی که خداوند در این سوره کریمه ذکر می‌کند فقط مربوط به رخداد طلاق نیست بلکه مربوط به هر رخداد بهم ریزاننده است که زندگی را متلاطم می‌کند. راهکارهای خدا در این سوره را جدی بگیریم از هر تلاطمی خارج می شویم.
آداب عملیات به قلم استاد احمدرضا اخوت

۱۸:۱۶

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۱۳:۵۱

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم الله الرحمن الرحیمالحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمدو آل محمد
کسی که بخواهد خدا را در زندگی اش در نظر بگیرد تا زندگی اش پاک و مطهر گردد ، باید خدایی را در نظر بگیرد که یگانه است و هیچ‌همتایی ندارد . خدایی که خالق همه چیز است و همه در ربوبیت او هستند . چنین خدایی بسیار بزرگ تر از آن چیزی است که بتوان به آن اشاره کرد یا او را صرفا در محل خاصی یافت . او بزرگ تر از آن است که در تصور ما در آید و به وهم ما نزدیک شود . بزرگ دیدن خدا منجر می شود فرد بزرگی را نزد خود حاضر ببیند و از او کاملا حساب ببرد ، به این حالت در قرآن خشیت گویند . ما می توانیم روز به روز بر میزان خشیت خود بیفزائیم و اگر چنین نکنیم رفته رفته دیگر از خدا حساب نمی بریم ، چون خداوند برای ما بزرگ نیست . وقتی ما خود را با خدای خود می بینیم واقعا او در کنار ماست و هم در ما خلق مفاهیم و گزاره می کند و هم زمینه پدیدار شدن رخدادهای میمون و مبارک را فراهم می کند و هم از ما آسیب ها را رفع و دفع می کند و هم رخدادهایی که اثر آن تا اعماق آسمان هاست برایمان خلق می کند .‌چون او خالق و رب همه چیز است و هر مالکیتی از آن اوست .

۱۳:۵۱

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۹:۵۳

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۹:۵۳

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم الله الرحمن الرحیمالحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد
غیب همان چیزی است که حاضر نیست برای کسی و آن‌کس آن را نمی‌بیند.وسیله‌ای را در دست گرفته‌ای و دنبال آن می‌گردی، با اینکه آن وسیله در دستان توست ولی از نظر تو غایب است.به دنبال مطلبی در کتابی هستی. آن مطلب با اینکه در آن کتاب است و تو آن را می‌خوانی ولی از نظر تو غایب است.بسیار بسیار موارد و مطالب و چیزهایی هستند که از نظر ما غایب‌اند و ما آنها را نمی‌بینیم.روزی امروز و فردای ما چه می‌شود؟عمل دیروز ما، امروز کجاست و فردا کجا؟مقدرات ما چگونه رقم می‌خورد؟کم‌کم خاطرات گذشته از نظر ما محو می‌شود.هیچ دیدی از آینده نداریم.اینها و موارد مشابه آن همگی غیب اند و ما هرروز با آنها سروکار داریم و گاه دسته‌پنجه نرم می‌کنیم.حال جالب است بدانیم که خدا از ما خواسته است تا به غیب ایمان داشته باشیم!
۱۴۰۱/۱/۳۱

۹:۵۳

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم‌الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد ۱۴۰۴/۱/۳۱غیب به معنای نبودن چیزی یا اثر نداشتن آن نیست بلکه به معنای اینست که نزد کسی حاضر نیست و آن فرد آن را نمی‌بیند. خداوند رسولان را فرستاده در حالی که ما آنها را ندیده‌ایم ولی خبر آن را شنیده‌ایم و باید به وجود رسولان که برایمان غیب اند، ایمان داشته باشیم. یعنی باور داشته باشیم که با اینکه آنها را نمی‌بینیم تحت تأثیر رحمت بیکران آنها هستیم. وعده‌ها و وعیدهای الهی از مصادیق غیب‌اند چون ما خبر آنها را می‌شنویم و می‌دانیم که هستند ولی چگونه جاری می‌شوند را نمی‌بینیم. ملائکه عظام از مصادیق غیب‌اند، کرام کاتبین دو ملکی که کارشان ثبت اعمال و حفظ آنهاست. ما آنها را نمی‌بینیم ولی هستند و ما باید بدانیم که کوچک‌ترین اعمال خیر و شرّ ما را ثبت و حفظ می‌کنند.ملائکه‌ای که برای کمک ما می‌آیند غیب‌اند آنها را نمی‌بینیم ولی هستند و ما را یاری می‌دهند.ما باید بالاخره یک روزی به وجود غیب توجه کنیم و از آن مهم‌تر به غیبی که خداوند پشت آنست ایمان بیاوریم.
آداب عملیات به قلم استاد احمدرضا اخوت ایمان به غیب و مصادیق آن

۹:۵۳

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۹:۵۴

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد
۱۴۰۴/۱/۳۱
در رخدادهای تلخ نیاز انسان به غیب نه تنها مضاعف می شود بلکه حیاتی می گردد آنکه غیب نمی داند بر اضطرابش افزوده می شود و البته اگر پرده ها کنار رود و غیب برایش آشکار شود و به ضررش باشد اوضاعش به مراتب بدتر می گردد.
خداوند در سوره مبارکه طلاق مؤمن را به توجه به غیبی خاص دعوت می کند، و آن اینست که تو درست کار باش آنکه غیب دست اوست پشتیبان تو خواهد بود همان کسی که امر خود را در هفت آسمان و هفت زمین جاری می کند.
ایمان به غیب در این سوره فرد را به درستکاری می کشاند، زيرا تنها در این صورت است که حمایت عالم غیب و شهادت را با خود دارد.
کسانی که به غیب بیان شده در سوره طلاق بی اعتنایی کنند وقتی به بن بستی در زندگی می خورند به خرافه ها رو می آورند.
می خواهند به غیب راه بیابند از راه هایی که مطمئن نیست.
می خواهند کسانی که صلاحیت گره گشایی را ندارند از کار آنها گره بگشایند.

خواندن آیات نورانی سوره طلاق رهیافتی به غیب متعالی است.

#استاد_احمدرضا_اخوت#آداب_عملیات

۹:۵۴

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۱۸:۲۳

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد ۱۴۰۴/۲/۱
عمر که طولانی می‌شود رسوا کننده ادعاهای انسان است .
روزی ادعا کرده ای چیزی را قبول داری ، عمر که طولانی می‌شود معلوم می‌شود قبول نداشته ای آن چیز را !
روزی ادعا کرده ای کسی را دوست داری ، عمر که طولانی میشود معلوم می شود آن کس را آنقدر هم دوست نداشته ای !
روزی ادعا کرده ای مهم ترین چیز زندگی ات بوده ، عمر که طولانی می‌شود معلوم می‌شود آنقدرها آن چیز هم مهم نبوده است !
عمر که طولانی می‌شود باورهای درست ممکن است تاب نیاورند .
عمر که طولانی می‌شود رفاقت ها و دوستی های خوب ممکن است شکسته شوند .
عمر طولانی نعمت است و خیر اما رسواکننده نیز هست .این بدان معنا نیست که کسی عمر طولانی نخواهد بلکه به این معناست که انسان به گونه ای زندگی کند که در طول عمر باورهای محکمش و دوستی هایش با اهل ایمان نشکند و رسوا نشود .
بیاییم باورهایمان را از آنچه هست محکم تر کنیم و دوستی های صادقانه مان را قوی تر.
و به گونه ای باشیم که با گذر عمر باورهایمان محکم تر و دوستی هایمان الهی تر شود .

#استاد_احمدرضا_اخوت#آداب_عملیات

۱۸:۲۳

بازارسال شده از آداب عملیات
thumbnail

۱:۳۰

بازارسال شده از آداب عملیات
بسم الله الرحمن الرحیمالحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد۱۴۰۴/۰۲/۰۶وقتی کسی خود را در برابر پروردگارش مسئول نداند، آنچه انگیزه و حرکت در او ایجاد می‌کند نفع خود است. در این صورت فرد خود معیار درستی یا نادرستی یک عمل یا عکس العمل می‌شود. گزاره حاکم بر این فرد "وجوب و ضرورت دستیابی به نفع خویش" است.اما وقتی کسی خود را در برابر پروردگارش مسئول بداند، انگیزه حرکتش امر خداوند است. در این صورت برای فرد معیار عمل و عکس العمل امر و نهی خداوند است. گزاره حاکم بر این فرد "وجوب و ضرورت شناخت امر و نهی خداوند و تحقق آن است."بر این اساس انسان‌‌ها به دو دسته کلی قائلین به اصالت نفع و اصالت امر تفکیک می‌شوند.کسانی که قائل به اصالت نفع هستند، پیروزی و فتح را در دستیابی به نفع می‌شناسند و اگر نفع آنها به هر دلیلی مخدوش شود آن را برای خود شکست محسوب می‌کنند.کسانی که قائل به اصالت امر هستند پیروزی و فتح را در دستیابی به امر و توفیق عمل به آن می‌دانند و شکست را نیز در نشناختن امر خدا و یا توفیق نیافتن به اجرا و اقامه آن می‌دانند.

۱:۳۰