بازارسال شده از تبلیغات
رومـبــلی سایـدا به بله آمـد🥳
دنیای رومبلی اینجاست
تنوعی بینظیر با قیمت استثنایی
چون از خود تولیدی میگیری...
بدو جانمونی ......
ble.ir/join/BUiazCWRJg
ble.ir/join/BUiazCWRJg
۳۰۰ تومان هدیه بگیر🥳
تنوعی بینظیر با قیمت استثنایی
چون از خود تولیدی میگیری...
بدو جانمونی ......
ble.ir/join/BUiazCWRJg
ble.ir/join/BUiazCWRJg
۳۰۰ تومان هدیه بگیر🥳
۱۰:۴۷
#کاسه_شکلاتی 
مواد لازم:شکلات تخته ای (شکلاتی یا شیری) به میزان دلخواهبادکنک یک بستهبستنی به میزان دلخواه برای داخل کاسه شکلاتی قهوه ای بستنی وانیلی و برای کاسه شکلاتی شیری بستنی شکلاتی باشدرزبری یا توت فرنگی یا سایر میوه های تابستانی برای تزیینابتدا شکلات را داخل ماکروویو یا روی بخار آب کرده داخل یک کاسه گود بریزیددر مدتی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنیدسپس انتهای بادکنک را داخل کاسه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزدکف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری از شکلات را روی سطح سینی بریزید که پایه کاسه ما باشد و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در این مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۱:۱۸
#ترفند_آشپزی
برای اینکه یه کباب نرم داشته باشیم چیکار باید کرد؟؟!
یکیش اینه که از فقط چند دقیقه قبل از کباب شدن گوشت قرمز روش کمی کیوی رنده کنین ولی نذارین زیاد بمونه چون گوشت بعد کباب شدن حالت پودری به خودش میگیره و حدود ۵ دقیقه کافیه ...
✦••┈❁
❁┈••✦
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
برای اینکه یه کباب نرم داشته باشیم چیکار باید کرد؟؟!
یکیش اینه که از فقط چند دقیقه قبل از کباب شدن گوشت قرمز روش کمی کیوی رنده کنین ولی نذارین زیاد بمونه چون گوشت بعد کباب شدن حالت پودری به خودش میگیره و حدود ۵ دقیقه کافیه ...
✦••┈❁
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۱:۱۸
بازارسال شده از تبلیغات
https://medianashop.com/Landing/Intdbl/PL84?utm_term=0206baleB
۱۱:۳۰
میلک شیک قهوه
مواد لازم برای۱ نفرشیر بادام یا شیر نارگیل ۱ فنجانبستنی وانیلی ۱ فنجانقهوه دم کرده سرد ۱ قاشق چای خوریپودر کاکائو ۱ قاشق چای خوریشکر قهوه ای یا شیره خرما به مقدار لازم
طرز تهیه۱- همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا باهم میکس شوند سپس با شکلات. ترافل. خامه. بستنی. میوه و... تزئین کرده و بلافاصله میل کنید
سایر نکاتجای قهوه دم کرده سرد شده پودر قهوه فوری نیز میتوانید استفاده کنید.شکر قهوه ای یا شیره خرما برای شیرین کردن میلک شیک است و مقدارش سلیقه ای
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مواد لازم برای۱ نفرشیر بادام یا شیر نارگیل ۱ فنجانبستنی وانیلی ۱ فنجانقهوه دم کرده سرد ۱ قاشق چای خوریپودر کاکائو ۱ قاشق چای خوریشکر قهوه ای یا شیره خرما به مقدار لازم
طرز تهیه۱- همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا باهم میکس شوند سپس با شکلات. ترافل. خامه. بستنی. میوه و... تزئین کرده و بلافاصله میل کنید
سایر نکاتجای قهوه دم کرده سرد شده پودر قهوه فوری نیز میتوانید استفاده کنید.شکر قهوه ای یا شیره خرما برای شیرین کردن میلک شیک است و مقدارش سلیقه ای
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۲:۳۷
#دسر_لبو 
چهار عدد لبو پخته
100 گرم خامه
نصف لیوان شیر
یک پیمانه شکر
5 قاشق مرباخوری ژلاتین که بن ماری شده
همه رو داخل میکسر ریختم وقتی خوب میکس شدند داخل قالب که از قبل چرب کردم ریختم و در یخچال به مدت 6 ساعت قرار دادم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۲:۳۷
بازارسال شده از حتما ببینید 👇😍
اقدامات عجیب مجری آیفیلم برای رفع سفیدی موهاش
️
آیا روشی برای رفع سفیدی موها وجود دارد؟
دیگه نیاز نیست این روشهای گرون و پرعوارض رو امتحان کنید و کلی آسیب به موهایتون بزنیدکافیه فقط به صحبتهای این مجری با سابقه عمل کنید
اینم لینک معرفی شده توسط ایشان برای مشاوره رایگان
bam30.com/ads/landings/680a-11331bam30.com/ads/landings/680a-11331
اینم لینک معرفی شده توسط ایشان برای مشاوره رایگان
۱۴:۱۸
#حلوا_بوتیکی_مدرن 
یه حلوای شیک و مجلسی و در عین حال آسون و بی دردسر
آرد گندم 1 پیمانه گلاب نصف پیمانه روغن و کره ۲/۳ پیمانه پودر قند نصف پیمانه پودر هل یک قاشق چایخوری پودر پسته به مقدار دلخواه رنگ خوراکی سبز 2 قطره رنگ خوراکی قرمز دو قطره زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر گل سرخ به مقدار لازم شکلات تخته ای ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:ابتدا آرد سفید را الک کرده و داخل تابه روی حرارت ملایم تفت بدهید اما توجه کنید تغییر رنگ ندهد.آرد نخودچی را نیز بعد از الک کردن، به طور جدا گانه داخل تابه تفت بدهید و سپس هر دو آرد را باهم ترکیب و سه مرتبه الک کنید.کره و روغن را به آردها اضافه و مجدداً ۲ دقیقه تفت بدهید، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و 15 دقیقه به آن زمان بدهید تا سرد شود، سپس گلاب را به آن اضافه کنید. پودر هل و پودر قند را با مواد مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست شود.این نوع حلوا نیز تشکیلشده از آرد گندم است. بهصورت تکنفره و به سلیقه شخصی در چند رنگ، نوع و طعم زرد (زعفرانی)، قرمز (گل سرخ)، (کاکائویی) و سبز (پسته) یا هر طعم و رنگ دیگری تهیه میشود.در آخر حلوا را بهصورت فشرده داخل قالبهای سیلیکونی بریزید تا فیکس شود.
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
آرد گندم 1 پیمانه گلاب نصف پیمانه روغن و کره ۲/۳ پیمانه پودر قند نصف پیمانه پودر هل یک قاشق چایخوری پودر پسته به مقدار دلخواه رنگ خوراکی سبز 2 قطره رنگ خوراکی قرمز دو قطره زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر گل سرخ به مقدار لازم شکلات تخته ای ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۴:۵۸
#فلافل_کدو_سبز
كدوی سبز رنده كرده 2 پیمانهنخود پخته 2 پیمانهبرگ گشنیز خرد كرده 2 پیمانهسیر له كرده 2 حبهپودر فلفل قرمز (چیلی) 1 قاشق چایخوریتخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوریزیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخورینمك یك دوم قاشق چایخوری
كدوی رنده كرده را همراه با یك دوم قاشق چایخوری نمك، در ظرف مناسبی بریزید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه كدو را در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس نخود را پوره كنید و همراه با كدو، گشنیز، سیر، پودر چیلی، تخمگشنیز، زیره و نمك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.حالا از مایه فراهم كرده توپهای كوچكی بسازید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون فلافل را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید.
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
كدوی سبز رنده كرده 2 پیمانهنخود پخته 2 پیمانهبرگ گشنیز خرد كرده 2 پیمانهسیر له كرده 2 حبهپودر فلفل قرمز (چیلی) 1 قاشق چایخوریتخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوریزیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخورینمك یك دوم قاشق چایخوری
كدوی رنده كرده را همراه با یك دوم قاشق چایخوری نمك، در ظرف مناسبی بریزید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه كدو را در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس نخود را پوره كنید و همراه با كدو، گشنیز، سیر، پودر چیلی، تخمگشنیز، زیره و نمك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.حالا از مایه فراهم كرده توپهای كوچكی بسازید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون فلافل را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید.
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۴:۵۸
بازارسال شده از حتما ببینید 👇😍
هنوزم موهای زائدتو لیزر میکنی
در عرض 2 دقیقه از شر موهای مزاحمت خلاص شو 🫡در ضمن کاملا جذبیه و از ریشه موهارو هدف قرار میده و از بین میبره و هیچگونه عوارضی هم نداره🥰
شک نکن میتونی یکی از بهترین حس های زندگیتو تجربه کنی با این اسپری دائمی
مشاوره رایگانشو از دست نده
https://B2n.ir/moo_barhttps://B2n.ir/moo_bar( فرصت رو از دست نده ) گردونه رو بچرخون و هدیتو بگیر 

در عرض 2 دقیقه از شر موهای مزاحمت خلاص شو 🫡در ضمن کاملا جذبیه و از ریشه موهارو هدف قرار میده و از بین میبره و هیچگونه عوارضی هم نداره🥰
شک نکن میتونی یکی از بهترین حس های زندگیتو تجربه کنی با این اسپری دائمی
مشاوره رایگانشو از دست نده
۱۵:۰۷
بازارسال شده از تبلیغات
#کیک_شیر
مواد لازم :
شیر یک پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ ق م
طرز تهیه :
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه .
بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم.
میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
بعد روغن مایع (که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته ( قالب من ۲۰ سانتی بود ) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد .
این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مواد لازم :
طرز تهیه :
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه .
بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم.
میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
بعد روغن مایع (که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته ( قالب من ۲۰ سانتی بود ) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد .
این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۲۰:۴۵
#موهیتو🍃🍹#زفع_تشنگی👌
برگهای نعناع و برشهاینازک لیمو رو توی این کلمن زیبا ریختم. با هاون تعدادی دیگه از برگهای نعناع و لیمو رو له کردم تا عصاره شون خارج بشه. شکر و آب چندتا لیمو هم بهش اضافه کردم و بعد سودا (آب گاز دار)رو به بقیه مواد اضافه کردم وخوب هم زدم و با یخ فراوون سرو کردم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
برگهای نعناع و برشهاینازک لیمو رو توی این کلمن زیبا ریختم. با هاون تعدادی دیگه از برگهای نعناع و لیمو رو له کردم تا عصاره شون خارج بشه. شکر و آب چندتا لیمو هم بهش اضافه کردم و بعد سودا (آب گاز دار)رو به بقیه مواد اضافه کردم وخوب هم زدم و با یخ فراوون سرو کردم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۷:۵۳
#بستنی_دبل_چاکلت🍦🍫
شیر ٢ پشکر ۶ ق غپودر کاکائو ٢ ق غنشاسته ذرت ٢ ق غموز ١ عددفندق به میزان لازم شکلات تلخ ١۰۰ گرمخامه ١۵۰ گرم
ابتدا شیر, شکر, نشاسته و کاکائو رو باهم مخلوط و روی حرارت میذاریم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت برداشته خامه رو میریزیم کمی که خنک شد موز و فندق رو میریزیم داخل قالب بستنی رو پر کرده به مدت ۶-٧ساعت داخل فریزر میذاریم سپس از قالب خارج کرده داخل شکلات ذوب شده میزنیم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
شیر ٢ پشکر ۶ ق غپودر کاکائو ٢ ق غنشاسته ذرت ٢ ق غموز ١ عددفندق به میزان لازم شکلات تلخ ١۰۰ گرمخامه ١۵۰ گرم
ابتدا شیر, شکر, نشاسته و کاکائو رو باهم مخلوط و روی حرارت میذاریم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت برداشته خامه رو میریزیم کمی که خنک شد موز و فندق رو میریزیم داخل قالب بستنی رو پر کرده به مدت ۶-٧ساعت داخل فریزر میذاریم سپس از قالب خارج کرده داخل شکلات ذوب شده میزنیم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۷:۵۳
بازارسال شده از آژانس تبلیغاتی فراتبلیغ | FaraTabligh
دیوار،واست پول و ثروت وخیر و برکت
بباره
۸:۱۸
بازارسال شده از تبلیغات
۸:۱۸
#سبزیجات_تنوری🍃
از سیب زمینیهای کوچولو(مطابق تصویر) که با برس شستشو،تمیز میشوریم و با پوست نصف میکنیم+لوبیا سبز +هویج استفاده میکنیم، از هر کدوم نیم کیلو.
سبزیجات رو در یک کاسه بریزید،نمک و فلفل و کمی زیره و دو تا سه حبه سیر رنده یا ریز خرد شده و دو سه قاشق جعفری ساطوری و سه قاشق روغن زیتون اضافه و با دست مخلوط کنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سبزیجات رو پخش کنید و در فر دویست درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت بپرید بعد با قاشق زیر و روشون کنید و بیست دقیقه دیگه بپزید.
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۰:۰۳
#فروماژ_پرتقال 

زرده تخم مرغ 2 عدداب پرتقال1.5 پشکر1/2 پوانیل 1/8ق چخامه 1/2پژلاتین 1 ق غ
ژلاتین را در 1/2 اب سرد حل کرده و بن ماری کنید.زرده و شکر و وانیل را همزده و به ان اب پرتقال و سپس ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و در اخر هم خامه کاملا هم میزنیم تا خامه حل شود.اگر موادتون گوله شد از صافی رد کنید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
زرده تخم مرغ 2 عدداب پرتقال1.5 پشکر1/2 پوانیل 1/8ق چخامه 1/2پژلاتین 1 ق غ
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۰:۰۳
بازارسال شده از تبلیغات
ble.ir/join/Cwo9Xh3Lg1
ble.ir/join/Cwo9Xh3Lg1
ble.ir/join/Cwo9Xh3Lg1
ble.ir/join/Cwo9Xh3Lg1
ble.ir/join/Cwo9Xh3Lg102_06
۱۰:۱۶