مگنولیا
دسر مگنولیا
شیر ۲ لیوانآرد سفید ۲ ق غنشاسته ذرت ۲ ق غزرده تخم مرغ ۱ عددشکر نصف لیوان وانیل کمیبیسکوییت پتی بور نصف بسته
شیر و شکر و آرد و نشاسته رومخلوط کردم و زرده تخم مرغ و وانیل رو کمی با چنگال زدم و داخل مواد اضافه کردم و روی حرارت گذاشتم مدام هم زدم تابه غلظت فرنی برسهداخل ظرف یه ردیف بیسکوییت و کرمی که درست کردم ریختم و روی اون یه کم موز خوردشده ریختم و دوباره بیسکوییت و کرم وگذاشتم یخچال چند ساعتی بمونهبه جای موز توت فرنگی هم میشه استفاده کرد
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
دسر مگنولیا
شیر ۲ لیوانآرد سفید ۲ ق غنشاسته ذرت ۲ ق غزرده تخم مرغ ۱ عددشکر نصف لیوان وانیل کمیبیسکوییت پتی بور نصف بسته
شیر و شکر و آرد و نشاسته رومخلوط کردم و زرده تخم مرغ و وانیل رو کمی با چنگال زدم و داخل مواد اضافه کردم و روی حرارت گذاشتم مدام هم زدم تابه غلظت فرنی برسهداخل ظرف یه ردیف بیسکوییت و کرمی که درست کردم ریختم و روی اون یه کم موز خوردشده ریختم و دوباره بیسکوییت و کرم وگذاشتم یخچال چند ساعتی بمونهبه جای موز توت فرنگی هم میشه استفاده کرد
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۱:۵۸
ترشی لوبیا سبز
لوبیا سبز یک کیلو هویج متوسط چهار عددسیر یک بوته درشت فلفل دلمه قرمز دو عدد بزرگ آب جوشیده سرد شده پنج پیمانه سرکه سفیدسه پیمانه نمک به مقدار لازم طرز تهیه لوبیا ها رو خرد کنید هویج رو خلالی کنید سیر رو خلالی کنید لوبیا ها رو چند دقیقه با آب پخت بدید بعد آبکش کنید سرد بشه فلفل دلمه هایی قرمز رو خرد کرده تو مخلوط کن بریز تا کلا هم آبش در بیاد هم کلا له بشه فلفل دلمه قرمز باعث خوشمزه و خوش رنگ شدن ترشی لوبیا میشه آب جوشیده رو هم بذارید سرد بشه همه مواد رو با هم قاطی کنیدبعد آب سرکه رو بریز رو مواد خوب قاطی کنید که مواد به خرد هم برن بعد نمک رو بزنید من نمک رو کم کم میزنم تا بیش از حد شور نشه نمک این ترشی به ذایقه خودتون بستگی دارهبعد یک هفته می تونید میل کنید نوش جانتون
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
لوبیا سبز یک کیلو هویج متوسط چهار عددسیر یک بوته درشت فلفل دلمه قرمز دو عدد بزرگ آب جوشیده سرد شده پنج پیمانه سرکه سفیدسه پیمانه نمک به مقدار لازم طرز تهیه لوبیا ها رو خرد کنید هویج رو خلالی کنید سیر رو خلالی کنید لوبیا ها رو چند دقیقه با آب پخت بدید بعد آبکش کنید سرد بشه فلفل دلمه هایی قرمز رو خرد کرده تو مخلوط کن بریز تا کلا هم آبش در بیاد هم کلا له بشه فلفل دلمه قرمز باعث خوشمزه و خوش رنگ شدن ترشی لوبیا میشه آب جوشیده رو هم بذارید سرد بشه همه مواد رو با هم قاطی کنیدبعد آب سرکه رو بریز رو مواد خوب قاطی کنید که مواد به خرد هم برن بعد نمک رو بزنید من نمک رو کم کم میزنم تا بیش از حد شور نشه نمک این ترشی به ذایقه خودتون بستگی دارهبعد یک هفته می تونید میل کنید نوش جانتون
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۳:۱۸
بیج_بیج
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله ۲۰۰ گرم سیب زمینی دوعدد متوسط نگینی خورد شده پیاز یک عدد متوسط خلالی شدهنمک ،فلفل، زردچوبه،دارچین بمقدار لازمبجای نمک میتونید از عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنیدرب بمیزان دلخواهزعفران به دلخواه کمیگوجه فرنگی خرد شده ریز یک عددروغن کرمانشاهی ۱ ق غفلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد نگینی خورد شده
سیب زمینی رو نگینی کرده بعد با کمی نمک و زردچوبه و روغن سرخ کردم.پیاز رو خلالی و تفت داده تا کاراملی بشه فلفل دلمه ای نگینی و ی حبه سیر رو اضافه و تفت داده گوشت رو به مواد اضافه کمی که تغییر رنگ داد رب زده با ادویه ها و گوجه ریز شده کمی آب ،و یک ق روغن کرمانشاهی گذاشتم تا با هم بپزن. (آزیتا)
نوش جان
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله ۲۰۰ گرم سیب زمینی دوعدد متوسط نگینی خورد شده پیاز یک عدد متوسط خلالی شدهنمک ،فلفل، زردچوبه،دارچین بمقدار لازمبجای نمک میتونید از عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنیدرب بمیزان دلخواهزعفران به دلخواه کمیگوجه فرنگی خرد شده ریز یک عددروغن کرمانشاهی ۱ ق غفلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد نگینی خورد شده
سیب زمینی رو نگینی کرده بعد با کمی نمک و زردچوبه و روغن سرخ کردم.پیاز رو خلالی و تفت داده تا کاراملی بشه فلفل دلمه ای نگینی و ی حبه سیر رو اضافه و تفت داده گوشت رو به مواد اضافه کمی که تغییر رنگ داد رب زده با ادویه ها و گوجه ریز شده کمی آب ،و یک ق روغن کرمانشاهی گذاشتم تا با هم بپزن. (آزیتا)
نوش جان
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۳:۱۹
کیک سینامون
مواد لازمتخم مرغ ۴ عددشکر ۱ لیوانوانیل یک چهارم قاشق چای خوریروغن ۱/۴ لیوانشیر ۳/۴ لیوانآرد ۲ لیوانبکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
مواد میانی۲ قاشق غذاخوری شکر سفید و قهوه ایی۲ قاشق غذا خوری نارگیل۱ قاشق چای خوری کاکائو۱ قاشق مربا خوری دارچین
اینا رو با هم مخلوط میکنیم
حالا چهار عدد تخم مرغ داریم که زرده و سفیدشو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو هم میزنیم تا کف کنه بعد یه مقدار از شکر دستور رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا فرم بگیره و از ظرف نریزه
حالا زرده ها رو با مابقی شکر دستور و وانیل هم میزنیم بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا زمانی هم بزنید که کرمی و کش دار بشه.حالا روغن مایع و ۳/۴ شیر رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه میزنیم.حالا ۲ پیمانه آرد رو با بکینگ پودر که سه بار الک کردیم طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن هم میزنیم فقط در حد مخلوط شدن و بعد سفیده های فرم گرفته شده رو به مواد طی سه مرحله اضافه و فولد میکنیم
قالب رو با روغن جدا کننده چرب میکنیم فقط قسمت طرح دار رو بقیه قالب رو نیازی نیس چرب کنیدنصف مواد رو داخل قالب بریزید و روی مواد رو با مواد میانی بپوشونید و یکدست پخش کنید و مابقی مایع کیک رو بریزید و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ پخت کنید.بعد از پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کیک داخل قالب بمونه تا از دما بفته بعد کیک رو از دیواره قالب با چاقو یا پالت جدا کنید و برگردونید روی پنجره خنک کننده تا کاملا سرد بشه
روی کیک رو هم کارامل خونگی و گردو ریختم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مواد لازمتخم مرغ ۴ عددشکر ۱ لیوانوانیل یک چهارم قاشق چای خوریروغن ۱/۴ لیوانشیر ۳/۴ لیوانآرد ۲ لیوانبکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
مواد میانی۲ قاشق غذاخوری شکر سفید و قهوه ایی۲ قاشق غذا خوری نارگیل۱ قاشق چای خوری کاکائو۱ قاشق مربا خوری دارچین
اینا رو با هم مخلوط میکنیم
حالا چهار عدد تخم مرغ داریم که زرده و سفیدشو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو هم میزنیم تا کف کنه بعد یه مقدار از شکر دستور رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا فرم بگیره و از ظرف نریزه
حالا زرده ها رو با مابقی شکر دستور و وانیل هم میزنیم بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا زمانی هم بزنید که کرمی و کش دار بشه.حالا روغن مایع و ۳/۴ شیر رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه میزنیم.حالا ۲ پیمانه آرد رو با بکینگ پودر که سه بار الک کردیم طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن هم میزنیم فقط در حد مخلوط شدن و بعد سفیده های فرم گرفته شده رو به مواد طی سه مرحله اضافه و فولد میکنیم
قالب رو با روغن جدا کننده چرب میکنیم فقط قسمت طرح دار رو بقیه قالب رو نیازی نیس چرب کنیدنصف مواد رو داخل قالب بریزید و روی مواد رو با مواد میانی بپوشونید و یکدست پخش کنید و مابقی مایع کیک رو بریزید و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ پخت کنید.بعد از پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کیک داخل قالب بمونه تا از دما بفته بعد کیک رو از دیواره قالب با چاقو یا پالت جدا کنید و برگردونید روی پنجره خنک کننده تا کاملا سرد بشه
روی کیک رو هم کارامل خونگی و گردو ریختم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۳:۵۲
#دسر_عربی
مواد لازم :پودر کرم کارامل یک بستهشیر ٢لیوانبیسکوییت پتی بور یک بستهخامه صبحانه ١پاکتپودر نسکافه یک ساشه اماده پودر ژلاتین ۲ ق مرباخوری
طرز تهیه:پودر کرم کارامل را با شیر حرارت دهید تا پودر کاملا حل شود ،حدود یک دقیقهژلاتین را با چهار ق،غ آب رو بخار کتری حل کنین به کارامل اضافه کنید،سپس همینطور که داغ است توی مخلوط کن بریزید و بیسکوییت پتی بور را به داخل مخلوط کن بریزین وخوب هم بزنیدبعد خامه و پودر نسکافه اضافه کنید و مجدد همه را خوب هم بزنید و سس کرم کارامل را داخل قالب ریخته وبعد مواد آماده دسر را در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد .من تو قالب سیلیکونی ریختم.بسيااااار بافت لطيف و طعم مطلوبي داره پيشنهاد ميكنم اين دسر ساده رو حتما امتحان کنیدرسپی از دوست خوبم سمیرا جون
من به پیشنهاد دوستان ی موز بزرگ هم استفاده کردم که واقعا عالی شد 
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مواد لازم :پودر کرم کارامل یک بستهشیر ٢لیوانبیسکوییت پتی بور یک بستهخامه صبحانه ١پاکتپودر نسکافه یک ساشه اماده پودر ژلاتین ۲ ق مرباخوری
طرز تهیه:پودر کرم کارامل را با شیر حرارت دهید تا پودر کاملا حل شود ،حدود یک دقیقهژلاتین را با چهار ق،غ آب رو بخار کتری حل کنین به کارامل اضافه کنید،سپس همینطور که داغ است توی مخلوط کن بریزید و بیسکوییت پتی بور را به داخل مخلوط کن بریزین وخوب هم بزنیدبعد خامه و پودر نسکافه اضافه کنید و مجدد همه را خوب هم بزنید و سس کرم کارامل را داخل قالب ریخته وبعد مواد آماده دسر را در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد .من تو قالب سیلیکونی ریختم.بسيااااار بافت لطيف و طعم مطلوبي داره پيشنهاد ميكنم اين دسر ساده رو حتما امتحان کنیدرسپی از دوست خوبم سمیرا جون
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۴:۲۷
#دسر_شکلاتی_نسکافه_ای
شیر ۲پیمانه پودر کاکائو ۳ ق غذاخوری شکلات سکه ای یا تخته ای به میزان لازم حدود ۶۰تا ۸۰ گرمآب سرد نصف پیمانه خامه ی صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ ق غذاخوری شکر تا جایی که شیرینیش براساس ذائقتون مجاز شه
ابتدا ژلاتینو با آب سرد قاطی میکنیم میزاریم رو بخاری کتری به روش بنماری تا کاملا شفاف شه،شیر ،شکر ،پودر کاکائو رو حرارت میزاریم تا شکر کامل حل بشه و پودر کاکائو تو شیر قشنگ باز بشهشکلات رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شدن کامل شکلات ،
کنار میزاریم ی مقدار ک ازدما افتاد خامه رو اضافه و خوب هم میزنیم میتونید از بلندر یا همزن استفاده کنید تا خامه قشنگ با مایه ی دسر ترکیب شه و درنهایت ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم حتمااا از صافی رد کنید بعد تو قالب دلخواه بریزید (قالب نیاز نیست چرب بشه بخاطر وجود خامه )و بزارین یخچال تا ببنده اگه بخواین دسرتون یه رنگ باشه تا کامل بستنش صبر کنید بعد به آرومی از اطراف جدا کرده و تو ظرف سرو منتقل کنید اگم بخواین مثل من دو لایه باشه دسر نسکافه رم بهمین ترتیب که گفتم درست کنید منتهی شکلات حذف میشه و بجای پودر کاکائو از پودر نسکافه استفاده کنید دسر ک نیم بند شد لایه ی دوم یعنی نسکافه ای رو اضافه کنیدو بزارین یخچال تا ببنده
هر دو دسر رو میتونید به تنهایی هم درست کنید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
شیر ۲پیمانه پودر کاکائو ۳ ق غذاخوری شکلات سکه ای یا تخته ای به میزان لازم حدود ۶۰تا ۸۰ گرمآب سرد نصف پیمانه خامه ی صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ ق غذاخوری شکر تا جایی که شیرینیش براساس ذائقتون مجاز شه
ابتدا ژلاتینو با آب سرد قاطی میکنیم میزاریم رو بخاری کتری به روش بنماری تا کاملا شفاف شه،شیر ،شکر ،پودر کاکائو رو حرارت میزاریم تا شکر کامل حل بشه و پودر کاکائو تو شیر قشنگ باز بشهشکلات رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شدن کامل شکلات ،
کنار میزاریم ی مقدار ک ازدما افتاد خامه رو اضافه و خوب هم میزنیم میتونید از بلندر یا همزن استفاده کنید تا خامه قشنگ با مایه ی دسر ترکیب شه و درنهایت ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم حتمااا از صافی رد کنید بعد تو قالب دلخواه بریزید (قالب نیاز نیست چرب بشه بخاطر وجود خامه )و بزارین یخچال تا ببنده اگه بخواین دسرتون یه رنگ باشه تا کامل بستنش صبر کنید بعد به آرومی از اطراف جدا کرده و تو ظرف سرو منتقل کنید اگم بخواین مثل من دو لایه باشه دسر نسکافه رم بهمین ترتیب که گفتم درست کنید منتهی شکلات حذف میشه و بجای پودر کاکائو از پودر نسکافه استفاده کنید دسر ک نیم بند شد لایه ی دوم یعنی نسکافه ای رو اضافه کنیدو بزارین یخچال تا ببنده
هر دو دسر رو میتونید به تنهایی هم درست کنید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۴:۲۸
#دسر_بیسکوییتی_دالگونا_تاتی
بیسکوییت پتی بور ساده نصف بستهشیر ۲ لیوانزرده تخم مرغ ۱ عدد کوچکشکر نصف لیواننشاسته ذرت ۲ ق غآرد سفید ۱ ق غخامه صبحانه ۱۰۰ گرموانیل یا اسانس تافی چندقطره
تمام مواد رو به جز خامه مخلوط کردم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلیظ شد وبعد خامه رو اضافه کردمبیسکویت رو پودر کردم و ته ظرف ریختم وموادی رو که درست کردم روی بیسکویت ریختم و گذاشتم یخچال تا خنک بشه
مواد لازم برای روی دسر دالگونا
نسکافه گلد ۲ ق غشکر ۲ ق غ آب جوش ۲ ق غهر سه مواد و با هم مخلوط کردم با همزن برقی هم زدم تا فرم گرفت وروی دسر ریختمداگونا رو یکساعت قبل از سرو روی دسر بریزیداگه تلخی نسکافه رو دوست ندارید شکر رو دوبرابر کنیدبجای پودر بیسکویت کیک هم میتونید استفاده کنید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
بیسکوییت پتی بور ساده نصف بستهشیر ۲ لیوانزرده تخم مرغ ۱ عدد کوچکشکر نصف لیواننشاسته ذرت ۲ ق غآرد سفید ۱ ق غخامه صبحانه ۱۰۰ گرموانیل یا اسانس تافی چندقطره
تمام مواد رو به جز خامه مخلوط کردم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلیظ شد وبعد خامه رو اضافه کردمبیسکویت رو پودر کردم و ته ظرف ریختم وموادی رو که درست کردم روی بیسکویت ریختم و گذاشتم یخچال تا خنک بشه
مواد لازم برای روی دسر دالگونا
نسکافه گلد ۲ ق غشکر ۲ ق غ آب جوش ۲ ق غهر سه مواد و با هم مخلوط کردم با همزن برقی هم زدم تا فرم گرفت وروی دسر ریختمداگونا رو یکساعت قبل از سرو روی دسر بریزیداگه تلخی نسکافه رو دوست ندارید شکر رو دوبرابر کنیدبجای پودر بیسکویت کیک هم میتونید استفاده کنید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۷:۳۸
درود و مهر(پَنینی ساندویچ ایتالیایی گرم گریل شده هستش) پنینی مرغ و مواد پیتزایی بهمراه سیب زمینی چیپسی سرخ شده
سینه مرغ از شب قبل با زعفران پودر پیاز و سیر ماست خامه یی مرینیت، سپس تفت داده شده...پیاز سرخ شده با نمک ادویه جات
زردچوبه پودر زیره فلفل قرمزتخم گشنیز زنجبیل آویشن...سیب زمینی خلالی بسیار نازک طلایی و چیپسی سرخ شده فلفل دلمه رنگی مکعبی خرد شده ذرت پختهقارچ سوسیس کالباس مکعبی خرد تفت داده شده زیتون سیاهمخلوط سس مایونز خردل کچاپ برای رومال داخل نان باگتنان باگت به مقدار لازم، از وسط برش داده و پهن کرده تمام مواد با روغن بسیار کم تفت داده شوند، این ساندویچ باید با کمترین مقدار روغن تهیه شود...دستگاه گریل را با کمی روغن سرخ کردنی براش و سپس گریل کردم بدون دستگاه با تابه و گذاشتن جسم سنگین روی نانها هم خواهد شد...
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
سینه مرغ از شب قبل با زعفران پودر پیاز و سیر ماست خامه یی مرینیت، سپس تفت داده شده...پیاز سرخ شده با نمک ادویه جات
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۷:۳۹
#مربای_زردآلو
یکی از خوشمزه ترین مرباها می تونه همین مربای زردآلو باشه .داخل این مربا می تونین خود هسته زردالو رو پوستش رو بگیرین و داخلش بریزین و یا حتی خلال بادام و یا پسته .من زردالو رو دو نیم کردم اگه زردالوهاتون بزرگ تره می تونه هر چند قسمت بخواید تقسیم کنین .و اینکه زردآلوهاتون سفت باشه برای تهیه مربا .
زردآلو یک و چهارصد گرم ( بدون هسته یک کیلو و دویست)شکر یک کیلو گرم زعفران آب لیمو
حدودا یک کیلو و چهارصد گرم زردآلو رو شستم . به دونیم کردم و هسته هاش رو جدا کردم .روی ترازو گذاشتم حدودا یک کیلو و دویست گرم شد . بسته به نوع زردآلوهاتون و میران شیرینیش داره که چه قدر شکر بخواد من به نسبت مساوی نریختم چون زردالو شیرین بود و برای این مقدار یک کیلو شکر ریختم . داخل قابلمه لا به لا زردالو و شکر پاشیدم و توی یخچال قرار دادم یه شب تا صبح (۱۲ ساعت)خودش آب می اندازه . روی حرارت ملایم قرار دادم . ترجیحا هم برای پخت مرباها قابلمه لعابی باشه . وقتی جوشید کفش رو گرفتم . اگه دیدین که زردالوها نرن شدن و شربت قوام نیومده زردالوها رو بردارین بزارین شربتش جدا بجوشه و به غلطت برسه و قوام کافی داشته باشه و بعد اخر کار زردالوها رو اضافه کنین .اگردیدین که زردالوهاتون داره نرم میشه جدا کنین و بزارین شربت قوام بیاد نه اگردیدین نیاری نیست زردالوها رو جدا نکنین .آخر کار زعفران ریختم و آب لیمو هم اضافه کردن و یکی دو قل زد از حرارت برداشتم . آب لیمو مانع از کپک زدن میشه .حدودا مدت پخت از وقتی که به جوش اومد ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هست ولی قوام شربت رو توجه کنین .داخل طرف های درب بسته قرار دادم و گذاشتم یخچال .اگر مدت زیادی می خواید نگه داری بشه داخل فریزر بزارین .
در مورد شکرک زدن مرباها :مرباتون بیش از حد جوشیده و یا شکرش کم باشه ، شکرک میزنه ، برای رفع شکرک یه کم آب جوش داخل مرباتون بریزین و روی حرارت و بهش کمی آبلیمو بریزین ، یکی ، دو قل زد کافیه و شکرکش از بین میره .در مورد کپک زدن مرباها : هیچ وقت قاشقی که تمیز نیست داخل مربا نزنین ، و الا مرباتون کپک میزنه .شکر مرباتون کم باشه ، اگه خوب نپزه و اگه قوام نیومده ، مرباتون کپک میزنه
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
یکی از خوشمزه ترین مرباها می تونه همین مربای زردآلو باشه .داخل این مربا می تونین خود هسته زردالو رو پوستش رو بگیرین و داخلش بریزین و یا حتی خلال بادام و یا پسته .من زردالو رو دو نیم کردم اگه زردالوهاتون بزرگ تره می تونه هر چند قسمت بخواید تقسیم کنین .و اینکه زردآلوهاتون سفت باشه برای تهیه مربا .
زردآلو یک و چهارصد گرم ( بدون هسته یک کیلو و دویست)شکر یک کیلو گرم زعفران آب لیمو
حدودا یک کیلو و چهارصد گرم زردآلو رو شستم . به دونیم کردم و هسته هاش رو جدا کردم .روی ترازو گذاشتم حدودا یک کیلو و دویست گرم شد . بسته به نوع زردآلوهاتون و میران شیرینیش داره که چه قدر شکر بخواد من به نسبت مساوی نریختم چون زردالو شیرین بود و برای این مقدار یک کیلو شکر ریختم . داخل قابلمه لا به لا زردالو و شکر پاشیدم و توی یخچال قرار دادم یه شب تا صبح (۱۲ ساعت)خودش آب می اندازه . روی حرارت ملایم قرار دادم . ترجیحا هم برای پخت مرباها قابلمه لعابی باشه . وقتی جوشید کفش رو گرفتم . اگه دیدین که زردالوها نرن شدن و شربت قوام نیومده زردالوها رو بردارین بزارین شربتش جدا بجوشه و به غلطت برسه و قوام کافی داشته باشه و بعد اخر کار زردالوها رو اضافه کنین .اگردیدین که زردالوهاتون داره نرم میشه جدا کنین و بزارین شربت قوام بیاد نه اگردیدین نیاری نیست زردالوها رو جدا نکنین .آخر کار زعفران ریختم و آب لیمو هم اضافه کردن و یکی دو قل زد از حرارت برداشتم . آب لیمو مانع از کپک زدن میشه .حدودا مدت پخت از وقتی که به جوش اومد ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هست ولی قوام شربت رو توجه کنین .داخل طرف های درب بسته قرار دادم و گذاشتم یخچال .اگر مدت زیادی می خواید نگه داری بشه داخل فریزر بزارین .
در مورد شکرک زدن مرباها :مرباتون بیش از حد جوشیده و یا شکرش کم باشه ، شکرک میزنه ، برای رفع شکرک یه کم آب جوش داخل مرباتون بریزین و روی حرارت و بهش کمی آبلیمو بریزین ، یکی ، دو قل زد کافیه و شکرکش از بین میره .در مورد کپک زدن مرباها : هیچ وقت قاشقی که تمیز نیست داخل مربا نزنین ، و الا مرباتون کپک میزنه .شکر مرباتون کم باشه ، اگه خوب نپزه و اگه قوام نیومده ، مرباتون کپک میزنه
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۸:۴۰
ساندویچ مرغ و قارچ
قارچ خرد شده شش عدد سینه مرغ مکعبی برش داده و از شب قبل با ماست زعفران پودر پیاز و سیر مزه دار...پیاز بزرگ دو عدد خلالی نازک برش دادهسس مایونز خردل کچاپ از هر کدام سه قاشق غذاخوریفلفل دلمه رنگی مکعبی برش دادهنمک ادویه جات پودر آویشنپنیر پیتزاذرت پختهسوسیس رنده یا ریز خرد شدهنان باگتخیارشور گوجه فرنگی پیاز جعفری تازهسیب زمینی سه عدد بزرگ خلال بسیار بسیار نازک و سرخ...
ابتدا پیاز خلالی را با کمی روغن سرخ کردنی تفت، رو به سبک و طلایی شدن سینه مرغ را اضافه و خوب تفت داده، درب تابه را گذاشته تا با حرارت سوزنی نیم ساعت سینه مرغ کاملا نرم و مغز پخت شود، سپس قارچ را اضافه و تفت... فلفل دلمه رنگی ذرت سوسیس رنده شده نمک ادویه جات
زردچوبه مخلوط فلفل سیاه و قرمز پودر زنجبیل زیره آویشن اضافه و تفت داده تا کاملا رنگ باز کرده و عطرشان آزاد شود، سس خردل مایونز کچاپ را اضافه و ترکیب کرده، پنیر پیتزا اضافه و درب تابه را گذاشته تا کمی مواد با هم مزه دار و پنیر کاملا آب شود ...
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
قارچ خرد شده شش عدد سینه مرغ مکعبی برش داده و از شب قبل با ماست زعفران پودر پیاز و سیر مزه دار...پیاز بزرگ دو عدد خلالی نازک برش دادهسس مایونز خردل کچاپ از هر کدام سه قاشق غذاخوریفلفل دلمه رنگی مکعبی برش دادهنمک ادویه جات پودر آویشنپنیر پیتزاذرت پختهسوسیس رنده یا ریز خرد شدهنان باگتخیارشور گوجه فرنگی پیاز جعفری تازهسیب زمینی سه عدد بزرگ خلال بسیار بسیار نازک و سرخ...
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۹:۲۱
کوفته مرغ خوشمزه

ابتدا مخلوط یک ران و یک عددسینه مرغ وکمی دنبه را باهم چرخ کرده یا در غذاساز با یک پیاز درشت میکس کنید. بعد به آن برنج نیم دانه و سبزی معطر خشک (مرزه، ترخون، آویشن ) و نمک فلفل سیاه زردچوبه وفلفل قرمز اضافه کنید وخوب ورز بدید تا چسبندگی لازم رو پیدا کنه بعد از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک داخل دست گرد کنید و هربار دستتون رو خیس کنید تا به دست نچسبد و کنار بگذارید تا خودش رو بگیره. حالا باید سس کوفته را درست کنید.یک عدد پیاز و در روغن تفت میدیم تا طلایی شود بعد زردچوبه ونمک میزنیم کمی رب اضافه کرده تا رنگش باز شود و به آن آب اضافه کنید بزارید به جوش بیاد کوفته ها رو اضافه کنید. نباید در قابلمه رو بزارید صبرکنید به جوش بیاد ۱۰ دقیقه قل بزند بعد درب قابلمه رو بزارید. کمی برنج نیم دانه ولپه پخته شده رو به آب کوفته اضافه کنید تا لعاب دار شود وتمااااااام. نکته :(من همیشه لپه رو جدا گانه میپزم آبش رو دور میریزم بعد به غذاهام اضافه میکنم. )
نوش جان


به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ابتدا مخلوط یک ران و یک عددسینه مرغ وکمی دنبه را باهم چرخ کرده یا در غذاساز با یک پیاز درشت میکس کنید. بعد به آن برنج نیم دانه و سبزی معطر خشک (مرزه، ترخون، آویشن ) و نمک فلفل سیاه زردچوبه وفلفل قرمز اضافه کنید وخوب ورز بدید تا چسبندگی لازم رو پیدا کنه بعد از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک داخل دست گرد کنید و هربار دستتون رو خیس کنید تا به دست نچسبد و کنار بگذارید تا خودش رو بگیره. حالا باید سس کوفته را درست کنید.یک عدد پیاز و در روغن تفت میدیم تا طلایی شود بعد زردچوبه ونمک میزنیم کمی رب اضافه کرده تا رنگش باز شود و به آن آب اضافه کنید بزارید به جوش بیاد کوفته ها رو اضافه کنید. نباید در قابلمه رو بزارید صبرکنید به جوش بیاد ۱۰ دقیقه قل بزند بعد درب قابلمه رو بزارید. کمی برنج نیم دانه ولپه پخته شده رو به آب کوفته اضافه کنید تا لعاب دار شود وتمااااااام. نکته :(من همیشه لپه رو جدا گانه میپزم آبش رو دور میریزم بعد به غذاهام اضافه میکنم. )
نوش جان
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۹:۲۱
پیروک آلبالو
مواد لازم خمیر: کره 150 گرم پودر شکر 80 گرم تخم مرغ 2 عدد وانیل یک چهارم قاشق چای خوری آرد 310 گرم بیکینگ پور یک قاشق چای خوری تخم مرغ اضافه یک عدد جهت رومال مواد لازم میانی: آلبالوی هسته گرفته 400 گرم شکر 80 گرم نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری طرز تهیه: کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجدداً با دور متوسط مخلوط کنید در آخر آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود( اگر خمیر خیلی چسبناک بود کمی آرد بپاشید تا چسبندگی آن از بین برود).خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه می توانید بازکنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافه های خمیر را از لبه قالب بگیرید سپس مواد میانی آماده را داخل خمیر ریخته و بقیه خمیر را با وردنه باز کرده و به شکل نواری بریده و روی قالب قرار داده و تخم مرغ را با چنگال زده تا از لختی درآید سپس روی پیروک را رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدود 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. طرز تهیه مواد میانی: آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملاً غلیظ می باشد. نکته: این خمیر برای قالب گرد 23 سانتی متری یا مربع به همین ابعاد یا اینکه قالب مستطیل موجود در شکل مناسب می باشد.
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مواد لازم خمیر: کره 150 گرم پودر شکر 80 گرم تخم مرغ 2 عدد وانیل یک چهارم قاشق چای خوری آرد 310 گرم بیکینگ پور یک قاشق چای خوری تخم مرغ اضافه یک عدد جهت رومال مواد لازم میانی: آلبالوی هسته گرفته 400 گرم شکر 80 گرم نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری طرز تهیه: کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجدداً با دور متوسط مخلوط کنید در آخر آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود( اگر خمیر خیلی چسبناک بود کمی آرد بپاشید تا چسبندگی آن از بین برود).خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه می توانید بازکنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافه های خمیر را از لبه قالب بگیرید سپس مواد میانی آماده را داخل خمیر ریخته و بقیه خمیر را با وردنه باز کرده و به شکل نواری بریده و روی قالب قرار داده و تخم مرغ را با چنگال زده تا از لختی درآید سپس روی پیروک را رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدود 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. طرز تهیه مواد میانی: آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملاً غلیظ می باشد. نکته: این خمیر برای قالب گرد 23 سانتی متری یا مربع به همین ابعاد یا اینکه قالب مستطیل موجود در شکل مناسب می باشد.
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۰:۰۵
#شیرینی_خانگی_سه_آرد
مواد لازم جهت پخت شیرینی

آرد معمولی : 200 گرم آردنخودچی : 150گرم آردبرنج: 100گرم پودر قند: 250گرم روغن صاف قنادی : 200 گرم پودر هل یا وانیل : به میزان لازم (زعفران و دارچین و پودر کاکائو ، کنجد ، پودر پسته جهت تزیین شیرینی به میزان لازم )
این شیرین خیلی آسون و کم مواد و خیلی راحت میشه پخت و آماده کرد،با ماندگاری بالا و طعم فوق العاده خوب و عالی که میشه دم عید هم آماده کرد و تو مهمونیها استفاده کرد

طرزتهیه 

روغن رو با پودر شکر در مرحله اول داخل هم زدن ریخته کاملا پوکه میکنیم بعد ۳ نوع آرد رو داریم که یکی یکی باید اضافه کنیم(میتونیم آردها رو باهم الک کنیم )حتما یادمون باشه آردها رو یکجا نباید اضافه کنیم ، بعد از پوک شدن پودر قند و روغن آردها رو کم کم اضافه میکنیم .وانیل و زعفران یا هل رو هم میتونین به دلخواه استفاده کنین.بعد از آماده شدن خمیررا به چند قسمت تقسیم کنین که بتونین دیزاینهای متفاوت رو داشته باشین.خمیر رو به ارتفاع یک و نیم سانت پهن کنین برای روی خمیر میتونین از پودر کاکائو.دارچین.پودر پسته.کنجد.مایع لاته ای و هر چیزی که باب میلتون باشه استفاده کنین و با کاتر یا قالب دلخواه قالب بزنین و روی دیس بچینین.


دمای فر برای پخت شیرینی تو فر خانگی ۱۵۰ درجه باشه(توستر ۱۳۰)تایم پخت : ۳۰دقیقه
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مواد لازم جهت پخت شیرینی
آرد معمولی : 200 گرم آردنخودچی : 150گرم آردبرنج: 100گرم پودر قند: 250گرم روغن صاف قنادی : 200 گرم پودر هل یا وانیل : به میزان لازم (زعفران و دارچین و پودر کاکائو ، کنجد ، پودر پسته جهت تزیین شیرینی به میزان لازم )
روغن رو با پودر شکر در مرحله اول داخل هم زدن ریخته کاملا پوکه میکنیم بعد ۳ نوع آرد رو داریم که یکی یکی باید اضافه کنیم(میتونیم آردها رو باهم الک کنیم )حتما یادمون باشه آردها رو یکجا نباید اضافه کنیم ، بعد از پوک شدن پودر قند و روغن آردها رو کم کم اضافه میکنیم .وانیل و زعفران یا هل رو هم میتونین به دلخواه استفاده کنین.بعد از آماده شدن خمیررا به چند قسمت تقسیم کنین که بتونین دیزاینهای متفاوت رو داشته باشین.خمیر رو به ارتفاع یک و نیم سانت پهن کنین برای روی خمیر میتونین از پودر کاکائو.دارچین.پودر پسته.کنجد.مایع لاته ای و هر چیزی که باب میلتون باشه استفاده کنین و با کاتر یا قالب دلخواه قالب بزنین و روی دیس بچینین.
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۰:۰۶
بادمجان_حلقه_ای_شکم_پر
مناسب ۳ تا ۴ نفرگوشت چرخ کرده مخلوط سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرمبادمجان ۴ عدد فقط باریک و قلمی نباشه(عکس)پودر سیر،پودر پیاز،نمک،پاپریکا، فلفل سیاه بمقدار لازمجعفری ۲ تا ۳ ق غ خورد شده زعفران دم کرده و غلیظ مقداریسیخ چوبی تعدادیگوجه گیلاسی و فلفل سبز شیرین چند عدد
ابتدا بادمجان های شسته رو حلقه حلقه برش زدم با پوست (نازک برش نزنید) سپس با ماسوره وسط بادمجان رو کاتر زده بعد داخل آب گرم و نمک گذاشتم تا تلخیش بره یک ساعت کافیه
گوشت چرخ کرده مخلوط رو با ادویه ها و زعفران و جعفری چاپ شده مخلوط ورز داده و یکساعت داخل یخچال گذاشتم بعد داخل حفره بادمجان ها رو بمقدار ۱ ق غ از گوشت پر کرده و پرس کردم و دو تا دوتا به سیخ چوبی زدم و در تابه گریل کمی روغن ریخته و سرخ کرده با شعله کم و ی شعله پخش کن هم زیر تابه گذاشتم گوجه ها رو هم به سیخ زده و در کنارش فلفل ها رو کمی سرخ کردم در آخر وقتی حلقه ها سرخ شد دو طرفش رو کره و زعفران رومال زدم
قسمتی از گوشت بادمجان که باقی موند رو داخل همون آب و نمک گذاشتم و داخل صافی بعد سرخ کرده و له کردم و فریز کردم برای کشک یا میرزا قاسمی و...
نوش جان
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مناسب ۳ تا ۴ نفرگوشت چرخ کرده مخلوط سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرمبادمجان ۴ عدد فقط باریک و قلمی نباشه(عکس)پودر سیر،پودر پیاز،نمک،پاپریکا، فلفل سیاه بمقدار لازمجعفری ۲ تا ۳ ق غ خورد شده زعفران دم کرده و غلیظ مقداریسیخ چوبی تعدادیگوجه گیلاسی و فلفل سبز شیرین چند عدد
ابتدا بادمجان های شسته رو حلقه حلقه برش زدم با پوست (نازک برش نزنید) سپس با ماسوره وسط بادمجان رو کاتر زده بعد داخل آب گرم و نمک گذاشتم تا تلخیش بره یک ساعت کافیه
گوشت چرخ کرده مخلوط رو با ادویه ها و زعفران و جعفری چاپ شده مخلوط ورز داده و یکساعت داخل یخچال گذاشتم بعد داخل حفره بادمجان ها رو بمقدار ۱ ق غ از گوشت پر کرده و پرس کردم و دو تا دوتا به سیخ چوبی زدم و در تابه گریل کمی روغن ریخته و سرخ کرده با شعله کم و ی شعله پخش کن هم زیر تابه گذاشتم گوجه ها رو هم به سیخ زده و در کنارش فلفل ها رو کمی سرخ کردم در آخر وقتی حلقه ها سرخ شد دو طرفش رو کره و زعفران رومال زدم
قسمتی از گوشت بادمجان که باقی موند رو داخل همون آب و نمک گذاشتم و داخل صافی بعد سرخ کرده و له کردم و فریز کردم برای کشک یا میرزا قاسمی و...
نوش جان
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۱:۳۹
#رولت_کدو_گوشت #خوراک
دو تا کدوی سبز متوسط رو رنده ریز میزنم و آبش رو میگیرم و با حداقل صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده ( قرمز یا سفید ) ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، سیر رنده شده یا پودر سیر ، کمی زیره و پودر غوره ، دو سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا آرد سفید ، خوب ورز میدم و برای یکی دو ساعتی توی یخچال استراحت میدم تا مزه مواد به خورد هم بره . از طرفی یه دونه سیب زمینی متوسط خام رو رنده ریز میزنم و همینطور یه دونه پیاز کوچیک رو رنده زده و فشرده ، آب اضافیشون رو میگیرم و با نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر ، دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری و یه دونه تخم مرغ کوچیک خوب مخلوط میکنم . میتونین از سیب زمینی پخته ، خنک و کوبیده شده جای سیب زمینی خام استفاده کنین . حالا روی یه کیسه فریزر باز شده ، اول مایه گوشتی رو به شکل مستطیل پهن کرده و روی اون مایه سیب زمینی رو صاف و مرتب پهن میکنم . بعد با احتیاط ، رولش کرده و با همون سلفون یا کیسه فریزر ، بسته بندی و برای حداقل دو ساعت توی فریزر میذارم . نهایتا بعد از استراحتش ، از فریزر خارج کرده و روی حرارت متوسط توی یه تابه مناسب سرخ میشه . برای سسش ، یه دونه پیاز متوسط رو خلالی یا نگینی خورد و تفت میدم . سبک که شد ، رب گوجه ، نمک ، فلفل ، زردچوبه یا زعفرون و کمی پودر پاپریکا رو اضافه و در حد اینکه بوی خامی ادویه ها دربیاد ، سرخ میکنم . بعد به نسبت لازم آب اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش ، این سُس رو به رولت سرخ شده اضافه و روی حرارت متوسط میذارم بمونه تا خوب جا بیفته . یه ربع آخر پخت هم به دلخواه ، کمی غوره داخل سس میریزم که طعم بی نظیری بهش میده . حتما حین پخت ، چند بار از سس روی رولت بریزین . البته بسته به ذائقتون میتونین بدون سس این خوشمزه جذاب و عالی رو پخته و میل کنین . بجای کدو میشه از بادمجون استفاده کرد . این رولت خوشمزه هم با نون میشه سرو کرد و هم پلویی . پیشنهاد میکنم حتماااا توی نسبت کم تست کنین . نسبتای بالا که ذکر کردم ، برای نهایت شش نفر مناسبه که باز بستگی به خوراک افراد و نحوه سروتون داره . نوش جونتون عزیزانم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
دو تا کدوی سبز متوسط رو رنده ریز میزنم و آبش رو میگیرم و با حداقل صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده ( قرمز یا سفید ) ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، سیر رنده شده یا پودر سیر ، کمی زیره و پودر غوره ، دو سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا آرد سفید ، خوب ورز میدم و برای یکی دو ساعتی توی یخچال استراحت میدم تا مزه مواد به خورد هم بره . از طرفی یه دونه سیب زمینی متوسط خام رو رنده ریز میزنم و همینطور یه دونه پیاز کوچیک رو رنده زده و فشرده ، آب اضافیشون رو میگیرم و با نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر ، دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری و یه دونه تخم مرغ کوچیک خوب مخلوط میکنم . میتونین از سیب زمینی پخته ، خنک و کوبیده شده جای سیب زمینی خام استفاده کنین . حالا روی یه کیسه فریزر باز شده ، اول مایه گوشتی رو به شکل مستطیل پهن کرده و روی اون مایه سیب زمینی رو صاف و مرتب پهن میکنم . بعد با احتیاط ، رولش کرده و با همون سلفون یا کیسه فریزر ، بسته بندی و برای حداقل دو ساعت توی فریزر میذارم . نهایتا بعد از استراحتش ، از فریزر خارج کرده و روی حرارت متوسط توی یه تابه مناسب سرخ میشه . برای سسش ، یه دونه پیاز متوسط رو خلالی یا نگینی خورد و تفت میدم . سبک که شد ، رب گوجه ، نمک ، فلفل ، زردچوبه یا زعفرون و کمی پودر پاپریکا رو اضافه و در حد اینکه بوی خامی ادویه ها دربیاد ، سرخ میکنم . بعد به نسبت لازم آب اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش ، این سُس رو به رولت سرخ شده اضافه و روی حرارت متوسط میذارم بمونه تا خوب جا بیفته . یه ربع آخر پخت هم به دلخواه ، کمی غوره داخل سس میریزم که طعم بی نظیری بهش میده . حتما حین پخت ، چند بار از سس روی رولت بریزین . البته بسته به ذائقتون میتونین بدون سس این خوشمزه جذاب و عالی رو پخته و میل کنین . بجای کدو میشه از بادمجون استفاده کرد . این رولت خوشمزه هم با نون میشه سرو کرد و هم پلویی . پیشنهاد میکنم حتماااا توی نسبت کم تست کنین . نسبتای بالا که ذکر کردم ، برای نهایت شش نفر مناسبه که باز بستگی به خوراک افراد و نحوه سروتون داره . نوش جونتون عزیزانم
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۱:۳۹
#کوفته_کشک_اصفهان
طرز تهیه:۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.( من نیم کیلو کشک میریزم که طعمش ک عالیتر میکنه)دوستان گلم دستور کوفته کشک اصفهانی هستشفقط دو تا نکته: من به مواد کوفته یک تخم مرغ خام هم اضافه کردمو اینکه برنجی که داخل قابلمه اضافه شد با مواد دیگه وقتی جوشید قبل از اضافه کردن کوفته ها با همزن برقی زدم تا برنج کاملأ له بشه و لعاب خوبی بده به غذاحتمأ درست کنید و لذت ببرید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
طرز تهیه:۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.( من نیم کیلو کشک میریزم که طعمش ک عالیتر میکنه)دوستان گلم دستور کوفته کشک اصفهانی هستشفقط دو تا نکته: من به مواد کوفته یک تخم مرغ خام هم اضافه کردمو اینکه برنجی که داخل قابلمه اضافه شد با مواد دیگه وقتی جوشید قبل از اضافه کردن کوفته ها با همزن برقی زدم تا برنج کاملأ له بشه و لعاب خوبی بده به غذاحتمأ درست کنید و لذت ببرید
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۸:۴۰
قلیه ماهی تند جنوبی
تن ماهی ساده دو عدد که قبلش کنسرو را با آب گذاشته تا خوب جوش بیاید ...پیاز بزرگ ریز خرد شده یک عددسیر سه چهار حبه رنده ریزسبزی قلیه
شنبلیه و گشنیز، میزان گشنیز بیشتر....ادویه جات
زردچوبه،ادویه هفت قلم، پودر زنجبیل،تخم گشنیز، فلفل تند عنابی یا نقلی... شنبلیه خشک
ابتدا پیاز که خوب طلایی و سبک شد سیر رنده شده را به همراه ادویه جات و یک قاشق شنبلیه اضافه و با هم خوب تفت داده تا عطر و رنگ شنبلیه و ادویه جات باز شود، سپس سبزی ماهی که قبلا در تابه جداگانه سرخ کرده اضاغه... نصف بیشتر یک تمر هندی بزرگ را روی گاز با سه لیوان سرخالی آب گذاشته خوب جوش بیاید سپس از صافی عبور داده و به قلیه اضافه کرده، نیم ساعت آخر مجدد یک قاشق چایخوری کوچک شنبلیه خشک اضافه و می چشیم اگر نیاز بود نمک اضافه نموده ...نکات مهم
انتخاب بهترین نوع تنماهی و تمر هندی در این غذا بسیار موثر بوده و هستش
روغن تن ماهی را بعد جوش دادن جدا کرده و درون قلیه نریزید ...
برخی تمرها و تن ها خوش نمک هستند به همین علت نمک را ابتدای پخت اضافه نکنید...
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
تن ماهی ساده دو عدد که قبلش کنسرو را با آب گذاشته تا خوب جوش بیاید ...پیاز بزرگ ریز خرد شده یک عددسیر سه چهار حبه رنده ریزسبزی قلیه
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۷:۴۵
کوفته تبریزی
مواد لازم برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج نصف پیمانه لپه یک پیمانهتخم مرغ یک عددآرد ۲ تا ۳ قاشق سبزی معطر خشک ( نعناع ، مرزه ، ترخون ، ریحان ) ۲ قاشق نمک ، فلفل و زردچوبه
مواد میانی آلو بخارای خیس خورده پیاز سرخ شده زرشک تخم مرغ آبپز
طرز تهیه لپه رو پخته داخل آبکش ریخته تا آبش کامل بره برنج رو با زردچوبه و نمک پخته و اجازه میدیم خنک بشه لپه رو با گوشت چرخ کردم حالا در ظرفی برنج و مخلوط گوشت و لپه ، پیاز رنده شده و آب گرفته ، ادویه ها ، تخم مرغ و سبزیجات خشک را ریخته و حسابی ورز میدیم روی ظرف رو سلفون میکشیم و دو ساعت داخل یخچال استراحت میدیم حالا سس کوفته را آماده میکنیم داخل قابلمه یک پیاز رو خورد کرده کمی تفت میدیم زردچوبه میزنیم و پوره ۴ تا گوجه رو اضافه میکنیم مجدد تفت میدیم و ۲ قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم نمک میزنیم و کمی هم سبزی معطر خشک به سس اضافه میکنیم ۴ لیوان آب اضافه میکنیم اجازه میدیم جوش بیاد در این فاصله مواد کوفته رو در دست کمی گود میکنیم و مواد میانی رو میزاریم و کوفته ها رو میبندیم و با دست قشنگ گرد میکنیم حالا کوفته ها رو یکی یکی آروم داخل سس گذاشتم و با قاشق از سس روی کوفته ها ریختم تا روی کوفته هم بسته بشه حرارت رو کم میکنم و با در نیمه باز اجازه میدیم کوفته ها بپزن
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
مواد لازم برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج نصف پیمانه لپه یک پیمانهتخم مرغ یک عددآرد ۲ تا ۳ قاشق سبزی معطر خشک ( نعناع ، مرزه ، ترخون ، ریحان ) ۲ قاشق نمک ، فلفل و زردچوبه
مواد میانی آلو بخارای خیس خورده پیاز سرخ شده زرشک تخم مرغ آبپز
طرز تهیه لپه رو پخته داخل آبکش ریخته تا آبش کامل بره برنج رو با زردچوبه و نمک پخته و اجازه میدیم خنک بشه لپه رو با گوشت چرخ کردم حالا در ظرفی برنج و مخلوط گوشت و لپه ، پیاز رنده شده و آب گرفته ، ادویه ها ، تخم مرغ و سبزیجات خشک را ریخته و حسابی ورز میدیم روی ظرف رو سلفون میکشیم و دو ساعت داخل یخچال استراحت میدیم حالا سس کوفته را آماده میکنیم داخل قابلمه یک پیاز رو خورد کرده کمی تفت میدیم زردچوبه میزنیم و پوره ۴ تا گوجه رو اضافه میکنیم مجدد تفت میدیم و ۲ قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم نمک میزنیم و کمی هم سبزی معطر خشک به سس اضافه میکنیم ۴ لیوان آب اضافه میکنیم اجازه میدیم جوش بیاد در این فاصله مواد کوفته رو در دست کمی گود میکنیم و مواد میانی رو میزاریم و کوفته ها رو میبندیم و با دست قشنگ گرد میکنیم حالا کوفته ها رو یکی یکی آروم داخل سس گذاشتم و با قاشق از سس روی کوفته ها ریختم تا روی کوفته هم بسته بشه حرارت رو کم میکنم و با در نیمه باز اجازه میدیم کوفته ها بپزن
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۱۷:۴۶
تخم مرغ ۲ عددپنیر کم چرب و کم نمک ۱۰۰ گرم (من از پنیر یونانی آلیما استفاده کردمجو دوسر پرک فوری ۶۰ گرمنمک کمیبکینگ پودر یک قاشق چایخوری آب خنک ۲ قاشق غذاخوری
پنیر تخم مرغ و نمک و آب را در ظرفی ریخته سپس با بلندر کاملاً یکدست کنید و در آخر مواد خشک را اضافه را اضافه کنید کمی دیگر هم با گوشتکوب برقی بزنید مایعی نیمه روان تشکیل میشود داخل قالب کوچک چرب شده به اندازه ۱۲ سانت ریخته و روی اجاق گاز با شعله پایین حدوداً یک ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کاملاً مغز پخت شود پس از سرد شدن نان را برش دهید
🩵 اگر گوشتکوب برقی نداشتید میتوانید از مخلوط کن استفاده کنید🩵بخاطر وجود پنیر زیر نان شما کمی تیره میشود
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۹:۵۱
دال عدس تند جنوبی 
دال یک کاسه استیل متوسط شسته بدون خیس کردن با حرارت رو به بالا ابتدا به جوش آمدش حرارت متوسط تا سریع تر له شودسیب زمینی متوسط دو عدد مکعبی درشت خرد شدهسیر رنده شده چهار عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری (قابل حذف)آب لیمو ترش تازه، یا آب نارنج یا آبلیمو...پیاز بزرگ ریز خرد شده یک عدد
دال را با آب به مقدار لازم که تا انتهای پخت کافی باشد، از ابتدا یک کفگیر چوبی یا استیل در قابلمه تا انتها گذاشته تا ته نگیرد، ابتدا در قابلمه را نمی بندیم و باید مراقب بود بجوش که آمدش چند بار کف سفید آن را جدا کرده تا رنگ و طعم دال عالی شود، سپس درب قابلمه را گذاشته، ۴۵ دقیقه بعد سیب زمینی ها را اضافه و حرارت را رو به پایین گذاشته، پیاز ریز شده با روغن سرخ کردنی تفت سبک و رو به طلایی شدن سیر را اضافه سپس نمک، رب که قابل حذف هستش ادویه جات
زردچوبه پودر تخم گشنیز مخلوط زیره سبز و سیاه زنجبیل، سه عدد فلفل چیلی عنابی که با دست له میکنیم، پودر غوره و پودر لیمو عمانی اضافه، نیم ساعت آخر به خوراک اضافه، اصل دال به تندی آن هستش شما بنا به ذائقه میزان فلفل را کنترل نماییدنکات
علت اینکه کفگیر گفته شد، تا دال هنگام کف کردن سر نکند و گاز کثیف نشود، مهمتر اینکه ته نگیرد طبع دال به علت نشاسته بالا زود ته میگیرد در این روش امکان سر رفتن و ته گرفتن به صفر خواهد رسید، هنگام خرید دال دقت کنید دالهای پهن نازک که رنگش کم رنگ هست تهیه نمایید زیرا نوع زود پخت و عالی آن هستش، دال عدس در اصل خوراک هستش هم با نان سرو میشود هم با برنج که جنوبی ها ترجیح شان با برنج خواهد بود، برخی رسپی ها با آب تمر هندی هستش که بیشتر جنوبی ها نمی پسندند چون رنگ خوراک را تیره خواهد کرد با آب لیمو یا پودر لیمو عمانی چاشنی میدهیم....
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید

ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
دال یک کاسه استیل متوسط شسته بدون خیس کردن با حرارت رو به بالا ابتدا به جوش آمدش حرارت متوسط تا سریع تر له شودسیب زمینی متوسط دو عدد مکعبی درشت خرد شدهسیر رنده شده چهار عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری (قابل حذف)آب لیمو ترش تازه، یا آب نارنج یا آبلیمو...پیاز بزرگ ریز خرد شده یک عدد
به کانال آشپزی حرفه ای #بپیوندید
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
ble.ir/join/NmY0YTY1NW
۹:۵۲