دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان 
۱۷:۴۳
دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان 
۱۹:۴۰
دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان 
۱۲:۲۱
نهجالبلاغه، حکمت ۱۲۸
۱۲:۲۳
۱۲:۲۶
۱۳:۲۷
این نماز به دو سلام انجام میشود و در هر رکعت بعد از سوره حمد، یک بار آیةالکرسی و ۱۵ بار سوره «کوثر» خوانده میشود.
ثواب این نماز معادل ۲۰۰ سال نماز قضا است، در حالی که در روایتی دیگر از آن حضرت، ثواب آن ۴۰۰ سال و از امیرالمؤمنین ۶۰۰ سال ذکر شده است. وقتی از حضرت رسول (ص) پرسیدند که مردم در آخرالزمان بیشتر از ۱۰۰ سال عمر نمیکنند، ایشان فرمودند: نماز قضاهای پدر و مادر و نزدیکان او را جبران میکند. پس از اتمام نماز، این دعا را بخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیمیا سامِعَ الصَّوتِ یا جامِعَ الفوَتْ یا مُحْیَ الْعِظام بَعْدَ الْمَوتْ صَلِّ عَلی مُحمَّد و آل مُحمَّد وَاجْعَل لی فَرَجالی وَمَخْرَجاً مِمّا اَنَا فیهِ اِنَّکَ تَعْلَمَ وَاَنْتَ تَقْدِرَ وَلا اَقدِر وَاَنْتَ عَلّامُ الْغُیوب یا واهِبَ العْطَا یا غافرَ الْخطا یا یاسُبّوُح یا قُدّوُس یا رَبَّ الْمَلائَکَةِ وَالرّوح رَبِ غْفِرْ وَرْجَمْ وَتَجاوَرزْعَمّا تَعَلَمْ اِنَّکَ اَنْتَ العَلِیُّ الَاعْظَمْ یا ساتِرَ الْغُیوُب یا کاشِفَ الکُروُب یا غافِرَ الذَنُوبَ یا ذَالْجَلالِ وَالِاکْرام برحمتک با ارحم الراحمین
۱۸:۰۰
۷:۳۳
نهج البلاغه، نامه ۴۷
امیرالمومنین علیهالسلام:
...دشمن ستمگر و ياور ستمديده باشید...
...دشمن ستمگر و ياور ستمديده باشید...
۱۷:۲۳
۱۴:۵۴
۷:۱۷
۱۰:۱۰
عملى كه توأم با تقوا است كم نيست (هرچند ظاهراً كم باشد)، چگونه عملى كه مقبول درگاه خداست كم است؟!
۱۶:۰۵
۱۶:۰۵
«هركس ما اهل بيت را دوست دارد بايد پوشش فقر را براى خود مهيا سازد (و آماده انواع محروميت ها و گرفتارى ها) گردد». (قَوْلِهِ(عليه السلام): مَنْ أَحَبَّنَا أَهْلَ الْبَيْتِ فَلْيَسْتَعِدَّ لِلْفَقْرِ جِلْبَاباً).
۲۰:۵۱
نهج البلاغه، حکمت ۲۵۷اهمیت برآوردن حاجت مردم
امیرالمومنین علیهالسلام:سوگند به خدايى كه تمام صداها را مىشنود، هر كس دلى را شاد كند، خداوند از آن شادى لطفى براى او قرار دهد كه به هنگام مصيبت چون آب زلالى بر او باريدن گرفته و تلخى مصيبت را بزدايد چنان كه شتر غريبه را از چراگاه دور سازند.

۱۵:۴۹
... (بدانيد) تمام اعمال نيک و حتى جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر همچون آب دهان است در برابر دريايى عميق و پهناور.امر به معروف و نهى از منكر نه مرگ كسى را نزديک مىكند و نه از روزى كسى مىكاهد (و بدانيد) از همه اينها مهمتر سخن حقى است كه در برابر سلطان ستمگرى گفته شود (و از مظلومى در مقابل آن ظالم دفاع گردد).
۱۷:۱۱
دنيا و آخرت دو دشمن متفاوت و دو راه مختلفند، لذا كسى كه دنيا را دوست بدارد و به آن عشق ورزد آخرت را دشمن مىدارد و با آن دشمنى مىكند.اين دو به منزله مشرق و مغربند و انسان همچون كسى كه در ميان اين دو در حركت است هر زمان به يكى نزديک مىشود از ديگرى دور مىگردد و اين دو همچون دو همسر يک مردند (كه معمولا با هم رقابت شديد دارند). نهجالبلاغه، حکمت ۱۰۳
۱۲:۵۲
نهجالبلاغه، حکمت ۲۳۲نتیجه انفاق
وَ قَالَ عليهالسلام: مَنْ يُعْطِ بِالْيَدِ اَلْقَصِيرَةِ يُعْطَ بِالْيَدِ اَلطَّوِيلَةِو درود خدا بر او، فرمود:آن كس كه با دست كوتاه ببخشد، از دستى بلند پاداش گيرد.
وَ قَالَ عليهالسلام: مَنْ يُعْطِ بِالْيَدِ اَلْقَصِيرَةِ يُعْطَ بِالْيَدِ اَلطَّوِيلَةِو درود خدا بر او، فرمود:آن كس كه با دست كوتاه ببخشد، از دستى بلند پاداش گيرد.
۱۶:۴۰
هر کس بعد از وضو گرفتن یک بار آیةالکرسی را بخواند، خداوند ثواب چهل سال خواندن آن را به وی میدهد
۶:۵۶