عکس پروفایل کانال آشپزی و کیکک

کانال آشپزی و کیک

۱۹۲عضو
thumnail
اینم از کیک اسفنجی

۶:۱۰

بنــــ﷽ــام تـــــو
#کیک_اسفنجی_ساده
دو مدل #وانیلی و‌ #شکلاتی😍چی بهتر از این.مواد کیک وانیلیundefined
۳ عدد تخم مرغیک لیوان شکر ۱ ق چ وانیل شکری نصف لیوان شیریک چهارم لیوان روغن مایع یا کره آب شده۲/۵ نیم لیوان آردیک بسته ۱۰ گرمی بکینگ پودر (۲/۵ ق چ)۱ پنس نمک۱ ق غ سرکه
مواد کیک ‌کاکائوییundefined۳ عدد تخم مرغیک لیوان شکر ۱ ق چ وانیل شکری نصف لیوان شیریک چهارم لیوان روغن مایع یا کرا آب شده۲ نیم لیوان آردنصف لیوان پودر کاکائویک بسته ۱۰ گرمی بکینگ پودر (۲/۵ ق چ)۱ پنس نمک۱ ق غ سرکه
.طرز تهیهundefinedابتدا قالب را آماده کنید، داخل قالب مورد نظر را با کره نرم چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافی اش را بتکانیدسپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود (فقط حرارت پایین)مواد هر کیک را جداگانه آماده کنید
تخم مرغ ها و شکر و وانیل و نمک و‌ سرکه را داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا بافت سفید و‌ کرمی بدست آیدسپس شیر و روغن یا کره را اضافه کنید و کمی با سرعت کم مخلوط کنید و دستگاه را خاموش کنید
به یکی از مواد آرد و‌ بکینگ پودر الک کرده و اضافه کنید و به دومی آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر الک کنید و اضافه کنید و‌ با لیسک آرام و در یک جهت مخلوط کنید که پفش نخوابد
سپس هر مایه کیک را داخل یکی از قالب ها بریزید و‌ مثل فیلم با سیخ چوبی یا نوک وسیله تیزی روی مایه کیک بچرخانید که سطحش یکدست شود و موقع پخت بالا نیاید و ترک نخوردو داخل فر بگذارید و ۴۵ دقیقه بپزید (زمان پخت نسبت به دمای فر شما و سایر قالبتان تغییر خواهد کرد)میتوانید ۲ دقیقه آخر پخت گریل بالا را بزنید که سطحش کمی برشته شودو از فر خارج کنید و کمی که از حرارت افتاد از داخل قالب خارج کنید و روی طوری فلزی بگذارید و اجازه دهید کامل خنک شود و ‌بعد برش بزنیداصلا داغ برش نزنید چون داخلش خمیر میشه
نوش جان🥰

۶:۱۳

thumnail

۶:۱۴

بنــــ﷽ــام تـــــو
سلام گلای من طعم این‌ کیک محشرهundefinedهر کی خورده این کیک را دلش را برده undefined#کیک_با_کرم_شکلاتی_فندقی و دسر یالانجی تاووک گوئوسو ترکیundefinedundefined
undefinedبرای کیک اندازه لیوان 200ml یا چهار پنجم لیوان فرانسوی(لیوان فرانسوی سر خالی)
4 عدد تخم مرغ1 لیوان شکرنصف لیوان روغن مایع1 بطری آب گاز دار معدنی یا یک لیوان آب معمولی 1.5 لیوان آرد2 قاشق غذاخوری کاکائو1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ سرصاف
undefinedبرای دسر یالانجی تاووک گوئوسوکره 150 گرم1 لیوان آرد1 لیوان شکر1 لیتر شیرشکلات 80 گرم
undefinedبرای کرم200 گرم کرم فندق یا نوتلا160 گرم شکلات1 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتری2 قاشق غذاخوری شکلات چیپسیundefined
برای مرطوب کردن کیک نصف لیوان آب نسکافه 1 قاشق مرباخوری
برای روی کیک پودر کاکائو
طرز تهیهتخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند و کشدار شود . سپس آب معدنی و روغن را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و بقیه مواد خشک را الک کرده و اضافه کرده و هم بزنید و‌مخلوط کنید و در قالب پیرکس یا ظرف مخصوص فر چرب شده به ابعاد 28*28 سانتیمتری بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه با تنظیم شعله بالا و پایین و به مدت 25.30 دقیقه بپزید .
سپس کیک‌پخته شده را کنار بذارید تا خنک شود.160 گرم شکلات را به روش بنماری ذوب کنید و با با کرم فندقی به مدت 3-4 دقیقه با همزن برقی هم بزنید سپس خامه را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا فرم‌ بگیرد و آن را در یخجال بزارید و بعد از فرم‌گرفتن آن را در یخچال بگذاریدبرای دسر یالانجی تاووک گوئوسو کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید سپس شیر و شکر را اضافه کرده و مداوم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود و قوام بگیرد .وقتی روی آن حباب زد و غلیظ شد را از روی اجاق برداشته و بهش 80 گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا دسر صاف و یکدست شود .
سپس روی کیک خنک شده رو با آب نسکافه خیس و مرطوب کنید و دسر یالانجی تاووک گوئوسو را روی کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید .کیک را داخل یخچال 15-10 دقیقه استراحت بزارید و در آخر وقتی کاملا سرد شد کرم آماده شده را با قیف مثل فیلم روی کیک پایپ کنید و در آخر روی آن‌پودر کاکائو بپاشید نوش جان .undefined

۶:۱۶

thumnail

۶:۱۷

بنــــ﷽ــام تـــــو
#کیک_خامه_شکلاتی
سلام گلای من کیک خامه شکلاتی با فیلینگ فوق العاده خوشمزه undefined
. سایز قالب 33 در 28
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ بزرگ 80 گرم شکر یا پنج قاشق غذاخوری 1 پنس نمک کمی وانیل سه قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ 80 گرم آرد یا از 1 لیوان دو قاشق غذاخوری کمتر
برای خامه: 1 جعبه موس شکلاتی یا پودر کرم شکلاتی شانتی به وزن 110 گرم 200 میلی لیتر شیر سرد یا 1 لیوان 50 گرم شکلات تلخ با کیفیت خوب یک قاشق کاکائو تلخموس شکلاتی یا کرم شانتی را با شير بزنید تا فرم بگیرد سپس شکلات آب شده خنک شده و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه پفکی و فرم بگیرد. .
برای گاناش: 70 گرم شکلات تیره 3 قاشق غذاخوری خامه یا شیر را داغ کنید و شکلات را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات روان شود و برای کیفیت بهتر از صافی میتونید رد کنید. .
طرز تهیه کیک:ابتدا تخم مرغها و وانیل و نمک را کمی با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرمرنگ وکشدار شود، روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد خشک را الک کنید و به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مايه کیک را در قالب که کاغذروغنی انداخته شده بریزید و چند ضربه روی سطح کار بزنید تا هواگیری شود

و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی 7 دقیقه تا پخته شود. (مدت پخت زیاد نشود با خلال چوبی تست کنید ).برای جمع کردن کیک هم طبق ویدئو بعد خنک شدن کیک از قالب‌ جدا کرده و به سه قسمت برش بزنید و با قهوه ویا نسکافه فوری مرطوب کنید و هر لایه را با خامه پوشش بدید تا لایه آخر و در آخر با گاناش که کمی خنک شد پوشش بدید و به دلخواه برش بزنید.undefined️برای برش کیک هر سری حتما چاقو را تمیز کنید بعد برش بزنید.

۶:۱۹

thumnail

۶:۱۹

بنــــ﷽ــام تـــــو
#کیک_شکلاتی_موزی
undefinedمواد لازم undefinedبرای کیکاندازه لیوان استفاده شده معادل چهارپنجم لیوان فرانسوی (یک لیوان فرانسوی پر سر خالی)
4 عدد تخم مرغ1.5 لیوان شکر100 گرم کره  (در دمای اتاق)نصف لیوان  شیر3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو1 پاکت وانیل5گرمی ترک یا یک ق چ وانیل ایرانی1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ سرصاف1.5 لیوان آرد
undefinedبرای کرم 1 پاکت پودر خامه موزی (لوازم قنادی دارن)2 پاکت کرم شانتی (پودر آن در لوازم قنادی هست)2.5 لیوان شیر (اگر کمتر بود، کمی بیشتر اضافه کنید، ممکن است کمی شیر با توجه به برند پودر خامه  بیشتر استفاده شود ) پودر خامه موزی وکرم شانتی و شیر سرد را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد
اگه مواد در دسترس نبود میتونید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید اصلا اشکال نداره گلای من undefined
نصف لیوان شکلات چیپسی شیری برای داخل خامه فرم گرفته برای داخل کیک  4 عدد موز
undefinedبرای کیکتخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند و کشدار شود . کره و شیر را که در  دمای اتاق هستتد را  اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند . مواد خشک را الک کرده و  اضافه  کنید و هم بزنید تا ملات کیک یکدست شود.
مایه کیک را داخل ظرف مستطیلی بزرگی که چرب کرده اید بریزید و با لیسک  به طور یکنواخت پهن  کنید و چند ضربه روی پیشخوان بزنید تا حباب های هوای کیک خارج شود و سطح کیک صاف شود کیک را به مدت  15-20 دقیقه در طبقه پایین فر  از قبل گرم شده با فن و  با دمای 170 درجه بپزید. بعد از 15 دقیقه با خلال دندان تست کنید و اکر کیک پخته بود کیک را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
برای کرم‌ شکلات چیپسی را به خامه فرم داده شده  اضافه کنید و مخلوط کنید. از لبه های کیک خنک شده یک نوار به ضخامت 1 سانتی متر بزارید بمونه و  وسط کیک را از سطح برش بزنید  و بدون اینکه به ته کیک دست بزنیم با قاشق کمی از کیک را بردارید و با غذاساز پودر کنید موز را برش  بزنید و وسط کیک بریزید . تمام خامه فرم گرفته را روی موزها بریزید و پخش  کنید و  خرده های کیک را که جدا کرده اید را روی خامه  بپاشیم تا روی خامه را بپوشاند. اجازه دهید کیک به مدت 1 شب در یخچال بماند. یا اگه وقت نکردید بعد از 3 الی 4 ساعت میتونید برش بزنید و سرو کنید نوش جان undefined

۶:۲۱

thumnail

۶:۲۱

#حلوا_ایرمیک_کاکائویی
بنــــ﷽ــام تـــــو
مواد لازم:2 لیوان ایرمیک دانه ریز (آرد سمولینا، لوازم قنادیا یا بعضی از فروشگاه ها یا هایپرا دارن )3 لیوان شیر 1 و نیم لیوان شکر2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری وانیل نصف قاشق چای خوری100 گرم کره 1 استکان روغن مایع (معادل نصف لیوان دسته دار)
طرز تهیه:شیر ، پودر کاکائو و وانیل را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. کره و روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق آب کنید. ایرمیک را اضافه کنید و با حرارت متوسط مدام هم بزنید تا بوی خامی ایرمیک گرفته شود و رنگش قهوه ای شود.
وقتی که رنگش قهوه ای شد حرارت اجاق را کم کنید مخلوط شیر کاکائویی را اضافه کنید سریع هم بزنید تا وقتی که ایرمیک شیر را کاملا جذب کند مدام هم بزنید. وقتی کاملا شیر را جذب کرد شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. تا وقتی که شکر حل شود و دیده نشود مدام هم بزنید (حدود 5_3 دقیقه) حلوا آماده است گرم سرو کنید.
میتوانید داخل کاسه ها سلفون بکشید کمی حلوا داخل کاسه بریزید و وسط حلوا را گود کنید و بستنی وانیلی بذارید و مجدد روی بستنی را با حلوا پر کنید. سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با پسته تزیین کنید. نوش جان

۶:۲۴

thumnail

۶:۲۶

بنــــ﷽ــام تـــــو
بالشتک عسلی یکی از بهترین شیرینی های ماه مبارک رمضانه، ترد، خوشمزه و آسونundefined حتما درست کنید و لذت ببرید
#بالشتک_عسلیاز پیمانه قنادی یا لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم: نصف لیوان آب گرم یک چهارم لیوان کره آب شده زرده تخم مرغ 1 عدد کمی وانیل نصف قاشق چایخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری 2 لیوان آرد (بسته به بافت آرد دارد ممکنه میزان آن کم و زیاد بشه) مقدار کمی نمک.
طرز تهيه:ابتدا آب گرم با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید وبزارید کنار ،سپس آرد، کره آب شده ، زرده، تخم مرغ، وانیل، کمی نمک، وانیل و سرکه سفید را اضافه و هم بزنید و سپس مخلوط مایه خمیر را روی آنها ریخته و ورز دهید تا خمیر درست شود ،بزارید 45 دقیقه استراحت کند.روی سطح کار خمیر را به دو قسمت تقسیم کنیدو کمی نشاسته بپاشید و با وردنه باز کنید و برش بزنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید و هر از گاهی هم پشت ورو کنید تا خودش را بگیرد و به رنگ طلایی سرخ شود و در آخر برای سرو روی آن عسل بمالید.....یا شربت بار بریزید با کمی کنجد تزیین کنید.

۶:۲۷

thumnail

۶:۲۸

بنــــ﷽ــام تـــــو
#لوکوم_سارای
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار(لیوان دسته دار را حدود یک سانت سرخالی پر کنید)
مواد لازم:1 لیتر شیر(با لیوان دسته دار فرانسوی 4 لیوان)1 لیوان شکر 1لیوان سرپر آرد 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا نصف قاشق چای خوری وانیل ایرانی)50 گرم کره 1 الی 2 لیوان پودر نارگیل برای کف سینی (باید کف سینی پر شود)برای لایه رویی:1 پاکت پودر کرم (75 گرم ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید از لوازم قنادی فروشی بخرید)1 لیوان سرخالی شیر سرد میتوانید به جای پودر کرم شانتی و شیر از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کنید
طرز تهیه:ابتدا پودر نارگیل را داخل سینی بپاشید طوریکه در تمام سطح سینی پخش شود.سپس آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید .
شیر را کم کم بریزید و همزمان با همزن دستی هم بزنید و اجازه ندهید گلوله گلوله شود. روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.(دقت کنید حرارت اجاق زیاد نباشد) وقتی محلبی شروع به حباب زدن کرد و قوام گرفت از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره آب شود هم بزنید.
وقتی که محلبی هنوز گرم است به طور یکسان در تمام قسمتهای سینی بریزید و روی آن را صاف کنید. به این شکل حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید. اگر قبل از اینکه خنک شود شروع به رول کردن کنید احتمال ترک خوردن دارد لطفا به این نکته دقت کنید. کرم شانتی و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی تا وقتی که کف کند و قوام سفتی بگیرد هم بزنید و داخل سینی به طور یکنواخت روی محلبی سرد شده بمالید. با چاقو به 12 قسمت مساوی برش بزنید. به دلخواه میتوانید گردو و فندق خرد شده بپاشید. سپس به آرامی از یک طرف لیسک را زیر مواد برده و تا کنید وشروع به رول کردن کنید.

۶:۲۹

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

دوستان گلم امروز تا همینجا بهتون آموزش دادم امیدوارم خوشتون اومده باشه روز خوش

۶:۳۲

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

بازارسال شده از خم شدن را عارمیدانم دعا کن بشکنم...
thumnail

۲۲:۴۱

بازارسال شده از خم شدن را عارمیدانم دعا کن بشکنم...
thumnail

۲۳:۰۴