بازارسال شده از مسعود براتی
thumbnail
بررسی دو نظریه درباره FATFundefinedدو نظریه در سال ۹۵ درباره FATF مطرح بود و یکی از آنها توسط دولت روحانی پشتیبانی میشد و بر اساس آن تعهد سطح بالای سیاسی از سوی دکتر طیب نیا به FATF برای اجرای کامل برنامه اقدام داده شد.اما نظریه رقیبی وجود داشت که گذر زمان درست بودن آن را نشان داد.در این ویدیو این دو نظریه را به اجمال بررسی کردم.

۷:۲۶

thumbnail
undefined استقبال پرشور دانش‌آموزان معتکف اصفهانی از دکتر جلیلی در مسجد سید اصفهان
undefined @aqayepresident

۱۴:۰۱

thumbnail
undefined دکتر جلیلی در بین نوجوانان معتکف مسجد سید اصفهان
undefined @aqayepresident

۱۵:۲۱

thumbnail
undefined نه سازش؛ نه تسلیم؛ نبرد با اسرائیل
undefined شعار نوجوانان معتکف در مسجد سید اصفهان
undefined @aqayepresident

۱۵:۲۵

thumbnail
undefined گزارش اختصاصی آقای پرزیدنت از حضور سعید جلیلی در مسجد ملا حیدر خمینی شهر undefined
undefinedundefined @aqaye_president

۱۸:۰۳

thumbnail
undefined جنگی که هدف غایی‌اش «نابودیِ حماس» بود، بعد از ۱۵ ماه حالا از طریق «توافق با حماس» تمام شد.
به گمانم فاصله «نابودی» تا «توافق» بیش از حد روشن است. این فاصله را اسرائیلی‌ها بهتر از ما درک می‌کنند چرا که چند روزی است صدای عربده‌هایشان بلند شده و مشغول گیس و گیس‌کشی هستند. عصبانی از تحقیر در برابر مردمی با دستان خالی که قرار بود چندماهه نابود شوند. می‌توانیم از عملکرد جبهه مقاومت انتقاد کنیم، از عملکردِ تهران، از اتفاقات سوریه، از وضعیت لبنان.
می‌توانیم مفصل از ضربات اسرائیل و هزینه‌های وارد شده در این مدت حرف بزنیم؛ اما یک چیز غیرقابل تغییر و تشکیک است: اینکه با توافق آتش‌بس، صراحتا و علنا باید گفت «اسرائیل در جنگ غزه، شکست خورد».
همان‌ها که آمده بودند حماس را نابود کنند، در گامِ آخر ۴۸ ساعت لنگ در هوا معطل ماندند تا حماس آتش‌بس را قبول کند. ۴۸ ساعت به امید شنیدنِ پیام قبولِ آتش‌بس، چشم دوختند به دهان همان کسانی که می‌خواستند از هستی ساقط‌شان کنند. برای جنگ آمده بودند و حالا التماس آتش‌بس می‌کردند.
آتش‌بس برقرار شد. آتش‌بسی که منجر به آزادی صدها زندانی فلسطینی خواهد شد. و خب نباید یادمان برود که از عاروری تا سنوار، همه‌شان در یک نقطه مشترک‌اند. اینکه اوج‌گیری‌ِ همه‌شان، از نقطه‌ی آزادی از زندان‌های رژیم آغاز شده. سنوار از زندان رژیم آزاد شد و از آن پس به مدت ۱۳ سال کابوس شب‌های تل‌آویو بود؛ و حالا ما دوباره در آستانه آزادی زندانیان فلسطینی هستیم.
سنوارها مهیای خروج از زندان شده‌اند. هرکدام یک‌ بمب ساعتی‌اند برای آینده اسرائیل. و این تصویر غزه است بعد از ۱۵ ماه مقاومت. بعد از ۱۵ ماه از دست دادن. بعد از ۱۵ ماه دوام آوردن زیر آوار ناامیدی. بشنوید صدایشان را. این صدای غزه است. تنها کسانی که حالا حق شنیده شدن دارند. کلامشان روشن است. فریاد می‌زنند «ما مردانِ محمد ضیفیم».
undefined علی آبکار
undefined @aqayepresident

۸:۰۳

thumbnail
undefined این نسل، ایران را به اوج خواهد رساند
undefined نوجوان امروز، برخلاف نوجوان قدیم، یک عنصر بالغ و عاقل است.
undefined بخش‌هایی از حضور دکتر جلیلی در جمع دانش‌آموزان معتکف در مسجد سید اصفهان
undefinedundefined @aqaye_president

۱۵:۴۳

thumbnail
undefined دکتر جلیلی: اگر ابعاد کرسنت برای مردم باز شود، از ترس مردم باید دنبال سوراخ موش بگردند
undefined دادگاه کرسنت در حال برگزاری است و این صداهایی که بلند شده به دلیل نزدیک شدن موعد رای دادگاه است.
undefined روز گذشته ساختمان شرکت ملی نفت ایران در «روتردام» هلند در ازای بخشی از غرامت ۱۸ میلیارد دلاری ادعا شده از سوی شرکت اماراتی کرسنت (الهلال) به توقیف درآمد. ۲ سال پیش دادگاه هلند با توقیف موقت این ساختمان و به حراج گذاشتن آن برای پرداخت بخشی از غرامت کرسنت موافقت کرده بود.
#بازخوانیundefinedundefined @aqaye_president

۱۰:۱۵

thumbnail
undefined ویدئویی که همزمان با توقیف اموال شرکت نفت در روتردام هلند توسط کرسنت، درحال دست به دست شدن است.
undefinedآقای زنگنه به مدت ۱۶ سال وزیر نفت بوده است
undefinedشرکت کرسنت در پرونده ایران بخاطر رشوه سنگین محکوم شده بود
undefinedوقتی فهمید زنگنه وزیر نفت دولت روحانی شده است با استدلال اینکه "اگر زنگنه عامل فساد در کرسنت بوده چرا وزیر نفت شده است؟" رای دادگاه را به نفع خود تغییر داد و حالا درحال خسارت گرفتن از ایران استخسارت واقعی!
undefinedزنگنه آن سالها در دولت روحانی، گفته بود خسارت کرسنت دروغ و جنگ روانی است!
undefined @aqayepresident

۱۱:۰۰

thumbnail
undefined ناگفته‌های تکان دهنده از اژدهای هفت سر فساد در پرونده کرسنت
توضیحات میرکاظمی وزیر اسبق نفت درباره فساد کرسنت در زمان وزارت زنگه:
undefined️این قرارداد با ۲ دلال و افراد زیادی که وجوهی دریافت کردند، بسته شد که مستندات آن موجود و اثبات شده است. اینکه در پرونده کرسنت دلال‌ها نقش داشته و فساد اتفاق افتاده است، مسجل است و کسی نمی‌تواند آنرا رد کند. کرسنت  پروژه  غیراقتصادی بود. حتی در هفت سال اول ۵۰ درصد سرمایه‌گذاری ایران را باز نمی‌گرداند. در ۱۸ سال بعد هم حداکثر ۲ تا چهار میلیارد دلار برگشت داشت.
undefined با اجرای این قرارداد ترکیه حق داشت که بیاید و ۸۰ درصد از ما تخفیف بگیرد، پاکستان و عراق هم همینطور و صدها میلیارد دلار خسارت در طول ۲۰ تا ۳۰ سال به کشور وارد می‌کرد.
undefined @aqayepresident

۱۴:۲۰

آقای پرزیدنت
undefinedundefined درآمد میلیاردی از تیکه‌ی آخر رانی! 🟠 این گازهایی که توی میادین نفتی سوخته میشه و به شکل مشعل درمیاد، خودش خیلی ارزشمنده، اما ما چون تکنولوژی مقرون به‌صرفه‌ش رو نداریم، نمیتونیم ازشون به شکل سودمندانه استفاده کنیم. اما اینکه نشد دلیل پس باید چیکار کنیم؟ ویدیو رو ببینید! undefined @aqayepresident
thumbnail
undefinedمقام معظم رهبری امروز در بازدید از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت، تاکید جدی بر روی موضوع «فلرینگ» داشتند. اما فلرینگ چیست؟
undefined پاسخ این سوال را در « اینجا » ببینید.
undefined @aqayepresident

۱۷:۲۲

thumbnail
undefined آقای ظریف! حرف‌های شما، دشمن را دچار خطای محاسباتی می‌کند!
undefined واکنش دکتر جلیلی به سخنان جدید «خالق برجام» در داووس
undefined نسخه کامل‌تر واکنش سعید جلیلی به سخنان ظریف را در « یوتیوب آقای پرزیدنت» ببینید.
undefinedundefined @aqaye_president

۱۵:۰۰

thumbnail
undefined بیستمین جلسه‌ از دور جدید سلسله جلسات حکمت سیاسی اسلام در قرآن با سخنرانی دکتر سعید جلیلی ؛ نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
به همراه خاطره گویی رزمندگان دفاع مقدس
undefinedundefined تاریخ و زمان: سه‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه؛ ساعت ۱۸
undefinedمکان: سالن مهر حوزه‌ی هنری انقلاب اسلامی
undefined امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.
undefined@saeedjalily undefined@Madrese_rah

۷:۵۱

thumbnail
undefined #اطلاع_رسانی | إنا علی العهد؛ ویژه برنامه‌ی مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله
undefined با حضور دکتر سعید جلیلیundefined نماینده‌ی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
undefined امروز؛ ۵ اسفندماه ۱۴۰۳؛ ساعت ۱۹undefined شبکه‌ی خبر سیما
undefined @aqayepresident

۱۲:۰۹

thumbnail
undefined روایت یک دروغ بزرگ
undefined دکتر جلیلی در پاسخ به یک شایعه:این افراد به شهید نصرالله نسبت دروغ داده‌اند!
undefinedundefined @aqaye_president

۱۹:۱۶

thumbnail
undefined ستاد قالیباف ادعای دروغ حضور یا تماس با شهید نصرالله در جلسه مشهد را پس گرفت/ به دلیل مصالح کشور هنوز هم تمام ماجرا روایت نشده است/ دروغ‌های جدید هم یکی پس از دیگری روشن خواهد شد!
undefinedبا وجود تکذیب‌های مکرر رسانه‌ها و ستاد سعید جلیلی و حتی دفتر حزب الله لبنان درباره دروغ حضور یا تماس شهید نصرالله با او برای کناره‌گیری از انتخابات، او شب گذشته برای اولین بار به این دروغ واکنش نشان داد و اعلام کرد که حتی خود قالیباف هم از انتشار این شایعه دروغ تعجب کرده بود.
undefinedامروز و پس از این واکنش روشن جلیلی، در حالی که پنج ماه از شهادت سیدالشهدای مقاومت و حدود هشت ماه پس از انتشار این شایعه توسط برخی هواداران قالیباف گذشته، رئیس ستاد قالیباف در مشهد، این تهمت را از آن شهید عزیز رفع کرد.
undefinedالبته مسئول ستاد انتخاباتی قالیباف در خراسان رضوی، برای مدیریت شوکی که به باورمندان به آن شایعه دروغ وارد شده، تلاش کرده با طرح تخیلات کذب و تکراری خود، توجه مخاطبان را از پس گرفتن آن ادعای کذب، منحرف کند.
undefinedقاعدتا برای کسانی که بیش از هشت ماه در برابر چنین دروغ واضحی سکوت کرده بودند، کار سختی نیست که به رهبر انقلاب هم دروغ های دیگری ببندند اما همین که فعلا مجبور شده‌اند از دروغ قبلی حامیان خود پا پس بکشند نشانه خوبی است که در آینده نیز دروغ‌های جدید خود را پس بگیرند.
undefinedمطلعین و حامیان سعید جلیلی هنوز بخش‌های ناگفته‌ای از وقایع دو روز پایانی انتخابات ریاست جمهوری امسال و حتی توبیخ و تنبیه‌های پس از آن دارند که بنا به مصالح کشور فعلا تصمیمی بر انتشار آن ندارند.
undefined @aqayepresident

۹:۴۷

thumbnail
بسم الله
ما آماده‌ایم؛
منتشر کنید تا سیه‌روی شود هر آنکه در او غش باشد...

undefined @aqayepresident

۱۴:۲۶

thumbnail
undefined وحدتی حول مبارزه با فقر، فساد و تبعیض
undefined قرار نیست در مسائل غلط با دیگران همکاری داشته باشیم.
undefinedگزیده‌ای از سخنان دکتر سعید جلیلی در نشست سراسری «وحدت کلمه» حسینیه جماران؛ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
undefinedundefined @aqaye_president

۷:۲۳

undefinedمحکومیت فاطمی امین؛ سخت‌گیری قضایی یا استانداردی دو گانه؟!
undefined مرتضی فیروزآبادی
undefined دیروز خبر محکومین چای دبش منتشر شد و در میان آنان نام دکتر فاطمی امین نیز به چشم می‌خورد. مناسب دیدم نکاتی را در این خصوص یادآور شوم:
undefined دکتر سید رضا فاطمی امین را بیش از ۱۵ سال می‌شناسم و چند سال هم توفیق همکاری از نزدیک با ایشان را داشتم. به یقین ایشان یکی از پاک‌دست‌ترین و خوش‌فکرترین و به ویژه، شجاع‌ترین مدیران جمهوری اسلامی ایران است. فراتر این‌که ایشان هیچ گاه تسلیم فشارهای باندهای قدرت و ثروت نشده و در مدیریت و تصمیم گیری ملاحظه کسی را نکرده است؛ حتی اگر هزینه‌های سنگینی مثل استیضاح را پرداخت کرده باشد.
undefined محکومیت ایشان در پرونده گروه دبش، با این شرح که «وزیر می‌توانست نظارت بیشتری داشته باشد و از فساد پیشگیری کند» به معنای توسعه حداکثری حیطه مدیریت مستقیم وزیر و سخت گیری حداکثری قوه قضائیه در مفهوم مبهم ترک فعل است.
undefined مهم‌ترین اشکال به این برداشت وسیع و سختگیرانه، تبعیض قائل شدن بین مدیران در این پرونده و مهم‌تر از آن ده‌ها مسئله دیگر کشور است. اگر در پرونده گروه دبش، جرم وزیر صمت این است که می‌توانسته بیشتر نظارت کند، به طریق اولی مورد انتظار است که ده‌ها مدیر در سلسه مدیریت از وزیر تا سطح تصمیم‌گیری در وزارت صمت و مهم‌تر از آن، مسئولان عالی و میانی بانک مرکزی(که مسئولیت مستقیم در موضوع ارز دارند) هم در همین پرونده محکوم می‌شدند.
undefined علاوه بر آن، چند سال است که مردم فشار مشکلات اقتصادی، تورم و هزینه‌های زندگی مثل مسکن را تحمل می‌کنند و احکام متعدد و متکثر قانونی از حوزه بانکداری تا مسکن و بودجه‌ریزی روی زمین مانده است. حتما این سوال مطرح است که مسئولان عدم اجرای این قوانین چه کسانی هستند و چه زمانی قوه قضائیه به ترک فعل آن‌ها  یعنی عدم اجرای قوانین مصوب تا امکان نظارت بیشتری رسیدگی خواهد کرد. این غیر از پرونده‌های مهمی مثل کرسنت است که سال‌ها در بلاتکلیفی قرار دارد و حکمی برای آن صادر نمی‌شود.
undefined نکته‌نهایی اینکه شفافیت در این پرونده می‌تواند ابهامات عملکرد قوه قضائیه را برطرف نماید. مفید و آموزنده است؛ اگر متن کیفرخواست برای جناب آقای فاطمی امین و هم چنین متن دفاعیات ایشان و حکم نهایی منتشر شود تا حداقل متخصصان حقوق نسبت به آن ارزیابی داشته باشند و آن را در بوته نقد قرار بدهند. به ویژه اینکه بررسی گردد آیا اساساً ما در سال‌های پس از انقلاب پرونده‌هایی مشابه داشتیم و یا نه؟ آیا در پرونده های فسادهای بزرگ گذشته، وزرا به این جرم مورد سئوال قرار گرفته‌اند یا نه و سئوالاتی از این دست.
undefined @aqayepresident

۹:۳۲

thumbnail
undefined شمخانی چه کار کرده که این همه نفتکش دارد؟ با اسنپ مسافرکشی کرده؟!
undefined مهم‌ترین خطر روی کارآمدن جلیلی این بود که نظم اقتصادی غلط فعلی را تغییر میداد و به همین خاطر رای آوردن جلیلی خط قرمز ابرسرمایه دارانی بود که سالها به رانت پول نفت عادت کرده بودند.
undefined @aqayepresident

۱۶:۱۰