عکس پروفایل اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اردکانا

اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اردکان

۱۹۲عضو
thumnail
خجسته میلاد بزرگ بانوی عالم خلقت، کوثر قرآن، حضرت فاطمه زهرا (س) بر تمامی زنان و مسلمین جهان مبارک باد.
#میلادنورمبارک🌹┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۵:۴۸

thumnail
حضرت سه مرتبه فرمود: «اُمَّک»undefined
#روزمادربانوان عزیز روزتون مبارکundefined┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۶:۱۰

thumnail
undefinedبا هدف معرفی آداب و رسوم و سنت های ایرانی برگزار شد؛undefinedجشن کودک به مناسبت فرارسیدن طولانی ترین شب سال
undefinedبه گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اردکان، جشن کودک به مناسبت فرارسیدن شب یلدا در کتابخانه های عمومی شهرستان اردکان برگزار شد.
undefinedشاهنامه‌خوانی، اجرای سرود، قصه گویی، شعرخوانی، معرفی کتاب با موضوع آیین های ایرانی و برگزاری مسابقاتی شاد از جمله برنامه های این مراسم بود.
undefinedرئیس اداره کتابخانه های عمومی گفت: یکی از برنامه‌ها با توجه به مناسبت‌های مختلفی که در طول سال در کتابخانه های عمومی قابل اجرا هست، مراسم شب یلدا می باشد که با اجرا و استقبال بسیار خوبی برگزار شد و مجموعه کتابخانه ها را امیدوار کرد که بتوانند برنامه‌های فرهنگی و هنری را در آینده با همراهی اعضای بخش کودک، هرچه بهتر برگزار کنند.
undefinedپذیرایی از شرکت‌کنندگان از بخش‌های پایانی این مراسم بود.

#شب_یلدا#شب_چله┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail

۶:۴۸

thumnail
undefinedمعرفی کتاب دیوان پروین اعتصامی به روایت (گردآوری) فریبا وفی
undefinedبه منظور آشنایی گروه‌های مختلف سنی با آثار ارزشمند و کهن زبان و ادبیات پارسی، نشر کتاب پارسه اقدام به تهیه مجموعه یکی بود یکی نبود کرده که در آن داستان‌ها بازآفرینی شده‌اند.
undefinedما دارای متون داستانی غنی و بسیار ارشمندی هستیم که درک آن برای برخی از کسانی که تخصصی در ادبیات فارسی ندارند دشوار است.
undefinedهمانطور که در غرب بازآفرینی آثار کلاسیک رواج دارد، بازآفرینی متون ادبی ایرانی نیز از زمان قاجار آغاز شد ولی متاسفانه مستمر نبوده است.
undefinedاینک نشر پارسه با در نظر گرفتن این نیاز فرهنگی، تلاش کرده تا متون ارزشمند کهن را به زبانی ساده‌تر در اختیار مخاطبان علاقمند غیر متخصص بگذارد.
undefinedدر مجلد قصه‌هایی از پروین اعتصامی، فریبا وفی یکی از نویسندگان کشورمان برخی شعرهای او را به صورت داستان بازآفرینی کرده است؛ در این کتاب 54 داستان را خواهید خواند.
#ادبیات_ایران - #داستانهای_بازآفرینی_شده - #مجموعه_داستان - #داستانهای_نوجوان - #شاعران_معاصر┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۸:۰۶

thumnail
به اطلاع می رساند جهت رفاه حال دانش آموزان و دانشجویان محترم، ساعت فعالیت سالن های مطالعه در دی ماه افزایش خواهد یافت و بر این اساس، ایام جمعه و تعطیل رسمی دی، سالن مطالعه از ساعت ۸ الی ۱۴ دایر خواهند بود.لازم به ذکر است ساعت کاری در سایر ایام هفته تغییری نخواهد داشت.https://eitaa.com/fazelpl┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۸:۰۷

thumnail
undefinedمحفل ادبی سه شنبه های کتابخانه آیت الله فاضل اردکانundefinedاین هفته 4 دیماه، ساعت ۱۸
undefinedساعتی با صائب تبریزی...می شوند از سرد مهری دوستان از هم جدابرگ‌ها را می‌کند باد خزان از هم جدا
undefinedسالن مرجع و پژوهش کتابخانه آیت الله فاضل
https://eitaa.com/fazelpl┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۴:۳۴

thumnail
undefinedبزرگان ادبیات فارسی
رودکی (پدر شعر فارسی)
undefinedبه مناسبت ۴ دی سالروز تولد و بزرگ‌داشت وی
undefinedابوعبدالله جعفر بن محمد در اواسط قرن سوم هجری در قریه‌ی رودک در ماوراءالنهر و در نزدیکی سمرقند به دنیا آمد و به این سبب او را رودکی سمرقندی خوانده‌اند.
undefinedطبق برخی از روایات تاریخی رودکی همچون هومر نامدارترین حماسه‌سرای یونان باستان و سراینده‌ی منظومه‌های ایلیاد و اُدیسه، نابینا بوده؛ اما از سخن رودکی برنمی‌آید که همه‌ی عمر نابینا بوده است.
undefinedاو حافظه‌ای قوی داشت و در هشت سالگی قرآن را حفظ کرد و به شاعری پرداخت. علاوه بر آن صدای خوشی نیز داشته و به نوازندگی چنگ و بربط نیز پرداخته است.پس از کسب شهرت و محبوبیت، امیر بخارا نصر بن احمد سامانی شیفته‌ی هنر و قریحه‌ی او شد و رودکی را مقرّب درگاه خود گردانید.
undefinedرودکی را پدر شعر فارسی و پایه‌گذار سبک خراسانی نامیده‌اند. برخی اشعار او را بیش از یک میلیون بیت نوشته‌اند و گروهی صدهزار بیت که امروزه فقط ۵۵۰ بیت از مآخذ کهن به دست ما رسیده است.
undefinedعلاوه بر سرودن قصیده، غزل، مثنوی و قطعه او کلیله و دمنه را هم به نظم در آورده که از آن ابیاتی پراکنده موجود است.وفات این شاعر را در سال ۳۲۹ هجری نوشته‌اند.آرامگاه او در تاجیکستان است.
undefinedنمونه‌ای از شعر رودکی:
چهار چیز، مر آزاده را ز غم بِخَردتنِ دُرُست و خویِ نیک و نامِ نیک و خرد
هر آن که ایزدش این هر چهار، روزی کردسزد که شاد زیَد شادمان و غم نخورَد
undefinedبا تلخیص از چهل چراغ، شکوری، ص ۱۷ - ۲۰#بزرگان‌ادبیات‌فارسی#رودکی┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl

۵:۵۱

بازارسال شده از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور
thumnail
undefined در حکمی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛آزاده نظربلند دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور شد
undefined وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی آزاده نظربلند را به‌عنوان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور منصوب کرد.
undefined iranpl.ir/xwb5undefined ایتا | روبیکا | سروشundefined @iranpl

۸:۲۶

undefined دقایقی با رودکی

زمانه پندی آزادوار داد مرا
زمانه چون نگری سر به سر همه پند است
به روز نیک کسان گفت تا تو غم نخوری
بسا کسا که به روز تو آرزومند است
زمانه گفت مرا خشم خویش دار نگاه
که‌را زبان نه به بند است، پای در بند است
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
با داده قناعت کن و با داد بزی
در بند تکلف مشو، آزاد بزی
در به ز خودی نظر مکن، غصه مخوردر کم ز خودی نظر کن و شاد بزی

*بزی: زندگی کن
#رودکی #رباعیات #قصاید #قطعات┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۶:۱۸

thumnail
undefinedundefinedمعرفی کتاب سوگ مادر
undefined"سوگ مادر" مجموعه ای از یادداشت های به جا مانده از "شاهرخ مسکوب" است که احساسات خالص وی را به دور از انتظار برای چاپ این دل نوشته ها در بردارد.همین مساله سبب شده تا این اثر، ژرف ترین و خالص ترین احساساتی را که یک انسان می تواند بروز دهد، بدون ملاحظاتی که خاصه ی انتشاراتی هاست، در برداشته باشد.undefinedاین کتاب پناهگاه امنی است برای "شاهرخ مسکوب" و هر کسی که در "سوگ مادر" به ماتم نشسته، تا دمی در آن بیاساید و بار سنگین این مصیبت را برای لحظاتی هم که شده در میان سطرها پایین بگذارد؛ باشد که هنگام ورود دوباره به دنیای واقعیت، اندکی سبک تر از قبل با این مساله کنار بیاید.
undefined"شاهرخ مسکوب" اما این سطرها را بدون هیچ نقش و نقابی به رشته ی تحریر درآورده است؛ او ناب ترین و طبیعی ترین احساساتش را که با توانایی ذاتی و صیقل خورده ی ادبیاتی اش درآمیخته است، روی کاغذ می آورد و برای این کار به جز همان استعداد و ناخودآگاه ادبی صیقل یافته، هیچ زرق و برق اضافی به نوشته نمی دهد.
undefinedاز دست دادن مادر برای هر انسانی، تجربه ای سخت و تکان دهنده است که به اشکال مختلف بروز می کند.فرزندی که حیات خود را وامدار وجود مادر است، با از دست دادن او، گویی حیات خویشتن را به طور نسبی از دست می دهد.وجود مادر در زندگانی "شاهرخ مسکوب" همواره پررنگ بوده و بدیهی است که "سوگ مادر" نیز، غمی پررنگ بر تابلوی زندگی او پاشیده است.او که سختی حبس و دیگر دشواری های زندگی را با یاد مادر سپری کرده، اکنون در این کتاب نیز از غم او به خود او رجوع می کند تا این اتفاق ناگوار را تاب بیاورد.┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۹:۰۴

undefinedقسمت هایی از کتاب سوگ مادر
undefinedمن در تن مادرم زندگی می کردم و اکنون او در اندیشه ی من زندگی می کند. من باید بمانم تا او بتواند زندگی کند. تا روزی که نوبت من نیز فرارسد به نیروی تمام و با جان سختی می مانم. امانت او به من سپرده شده است. دیگر بر زمین نیستم، خود زمینم و به یاری آن دانه ای که مرگ در من پنهانش کرده است باید بکوشم تا بارور باشم.
undefinedچند روزی ست که از نوشتن گریزان. هنوز نمی خواهم مرگ مادرم را باور کنم و انگار نوشتن درباره این مرده مرگ او را مسجل می کند. حداقل این است که مرا به شدت خسته می کند. روزهای بدی است. خدایا تو که می توانی آن بهشت کذایی را بیافرینی چرا ما را اسیر چنین جهنمی کرده ای؟ به تو هیچ امیدی ندارم. هر چه هست در من است، به شرط ها و شروط ها. خنده دار است و لی راستی انگار اعصابم درد می کند. همه ی این روزهای اخیر جانم لخت و سنگین بوده است. گویی سُربی در آن است که پیوسته مرا فرو می کشد و زمین گیر می کند. سرم خسته و مغزم تنبل است و چیزی در آن است که از کوفتگی فروافتاده است. مثل مردی که از راهی سخت و دراز رسیده باشد و از فرط خستگی، گرسنگی و تشنگی را از یاد برده، بر آستانه ی در خانه اش به خاک افتاده باشد. صبح ها از همیشه بدتر است. مامان گنجشک ها را خیلی دوست داشت و جیک جیک آن ها را که می شنید گاه بی اختیار می گفت جان! هر روز با صدای گنجشک ها از خواب بیدار می شوم و می بینم از مادرم خبری نیست. چقدر تنها شده ام..
┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۹:۰۴

undefinedدرباره شاهرخ مسکوب
undefinedشاهرخ مسکوب، روشنفکر، نویسنده، مترجم و شاهنامه شناس، در سال ۱۳۰۴ در بابل به دنیا آمد. دوره ی ابتدایی را در مدرسه ی علمیه ی تهران گذراند و ادامه ی تحصیلاتش را در اصفهان پی گرفت.در سال ۱۳۲۴ به تهران بازگشت و در سال ۱۳۲۷ از دانشگاه تهران در رشته ی حقوق فارغ التحصیل شد. نخستین نوشته هایش را در ۱۳۲۶ با عنوان تفسیر اخبار خارجی در روزنامه« قیام ایران» به چاپ رساند. از ۱۳۳۶ به مطالعه و تحقیق در حوزه ی فرهنگ، ادبیات و ترجمه روی آورد.او پس از انقلاب به پاریس مهاجرت کرد و تا آخرین روز حیات به فعالیت فرهنگی خود ادامه داد و به نگارش، ترجمه و پژوهش پرداخت. مسکوب در روز سه شنبه بیست و سوم فروردین ۱۳۸۴ در بیمارستان کوشن پاریس درگذشت.undefinedشهرت مسکوب تا حد زیادی وامدار پژوهش های او در «شاهنامه» فردوسی است. کتاب «ارمغان مور» و «مقدمه ای بر رستم و اسفندیار» او از مهم ترین منابع شاهنامه پژوهی به شمار می روند.مسکوب برخی از آثار مهم ادبیات مدرن و کلاسیک غرب را نیز به فارسی ترجمه کرده است.از جمله آثار او می توان به ترجمه ی کتاب های «خوشه های خشم» جان اشتاین بک، مجموعه «افسانه تبای» سوفوکلس و تألیف کتاب ها ی «سوگ سیاوش»، «داستان ادبیات و سرگذشت اجتماع»، «مقدمه ای بر رستم و اسفندیار»، «در کوی دوست»، «گفت و گو در باغ»، «چند گفتار در فرهنگ ایران»، «خواب و خاموشی»، «روزها در راه»، «ارمغان مور»، «سوگ مادر»، «شکاریم یک سر همه پیش مرگ»، «سوگ سیاوش در مرگ و رستاخیز»، «مسافرنامه»، «سفر در خواب»، «نقش دیوان، دین و عرفان در نثر فارسی»، «درباره سیاست و فرهنگ» در گفت وگو با علی بنو عزیزی، «تن پهلوان و روان خردمند»، «ملیت و زبان (هویت ایرانی و زبان فارسی) اشاره کرد.
┄┅┅┅┅❀undefined❀┅┅┅┅┄undefined @ardakanpl#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اردکان

۹:۰۴