عکس پروفایل 🔸️آموزشی اشک و لبخند زندگی🔸️

🔸️آموزشی اشک و لبخند زندگی🔸️

۶۱عضو

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

ساعت سه و‌نیم شب، زنی به من تلفن زد که قصد خودکشی داشت!اما کنجکاو بود که بداند نظر من در این باره چیست!
با تمام قدرت نظر مخالفم را با این راه حل بیان کردم و سی دقیقه کامل برای او حرف زدم.
در نهایت گفت به جای این‌که به زندگی اش خاتمه بدهد، به دیدن من به بیمارستان خواهد آمد.
اما وقتی مرا دید متوجه شدم که حتی یک کلمه از حرف های من، در او اثر نکرده!
تنها دلیل‌اش برای خودکشی نکردن این بود که تلفن او در نیمه شب، نه تنها من را عصبانی نکرده، بلکه در نهایت شکیبایی، سی دقیقه هم برایش حرف زده بودم.
به این ترتیب او پی برده بود که دنیایی که در آن چنین از خودگذشتگی اتفاق می‌افتد، به یقین ارزش زیستن دارد.
undefined ما و برخورد های ما، هنوز هم می‌توانند از زیبایی های این دنیا باشند.
#ویکتور_فرانکل
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۷:۵۷

از اینکه همیشه شاد نیستم، غمگینم!
افسرده‌ترین افراد آنهایی هستند که می‌خواهند همیشه شاد باشند. کسانی که اوقات تلخ زندگی را تحمل نمی‌کنند؛ آنها که زندگی را بدون غم‌هایش می‌خواهند.
زندگی مجموعه‌ای پیچیده است که بخش بزرگی از آن برای هر انسانی در هر جایگاهی، تلخ و کسالت‌بار است. بسیاری امور در اختیار ما نیستند و لحظات بسیاری بی‌حوصله و سردرگم هستیم.
هیچکس در زندگی به طور کامل درک نمی‌شود. هیچکس در تمام ثانیه‌های زندگی شاد نیست. هیچکس دنیا را بدون تجربه رنج، ترک نمی‌کند. و اینها واقعیت‌های زندگی هستند.
باور به این اشتباه رایج در بین مردم که «باید از تک‌تک لحظات زندگی لذت برد» باعث افسرده‌تر شدن ما می‌شود. هیچ انسانی هرگز نمی‌تواند از تمام لحظه‌های خود لذت ببرد.
شادی، بخش بسیار کوچکی از زندگی انسان است. اگر به دنبال همیشه شاد بودن باشیم، همان بخش کوچک را هم از دست خواهیم داد.
انسانی که زندگی خوب را زندگی بی‌نقص و بی‌غصه درک کرده‌ است، در لحظات تلخ زندگی بسیار بی‌تاب می‌شود، مدارا نمی‌کند، دنبال راهکار منطقی نمی‌گردد، خشم خارج از کنترل دارد، کام خود و دیگران را تلخ‌تر می‌کند و دست و پای بیهوده می‌زند. او در هنگام شادی‌ها نیز هرگز لذت نمی‌برد. چون دائم مضطرب است که این شادی بالاخره تمام می‌شود.
انسان خردمند، این واقعیت را می‌پذیرد که شادی بخشی از زندگی ماست. او رنج را فضیلت نمی‌داند و برای زندگی بهتر تلاش می‌کند اما واقعیت‌های جهان را درک می‌کند و می‌پذیرد که رنج نیز بخشی از زندگیست. او با تلخی‌ها مدارا می‌کند و در لحظه‌های کوتاه شادی نیز نهایت لذت را می‌برد. این انسان‌ها همان سرد و گرم چشیده‌های روزگار هستند که مانند «نظامی» می‌گویند:
شاد بر آنم که در این دیر تنگشادی و غم هر دو ندارد درنگ
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۸:۰۰

thumbnail
undefinedدستاورد دانشمند ایرانی: اختراع گیاه مصنوعی که هوای داخل خانه را تصفیه و برق تولید می‌کند
«مریم رضایی»، دانشجوی دکتری دانشگاه بینگهمتون آمریکا همراه پروفسور «سئوکهون چوی» (Seokheun Choi) گیاهی مصنوعی اختراع کرده‌اند که می‌تواند هم‌زمان هوای داخل خانه را تصفیه و برق کافی برای تأمین انرژی یک گوشی هوشمند فراهم کند.
این گیاه مصنوعی از نور داخل خانه برای فتوسنتز استفاده می‌کند و می‌تواند ۹۰ درصد کربن‌دی‌اکسید داخل خانه را از ۵۰۰۰ به ۵٠٠ ppm کاهش دهد که بسیار بیشتر از کاهش ۱۰ درصدی گیاهان طبیعی است؛ به‌عبارتی این گیاه مصنوعی ۹ برابر بیشتر از گیاهان طبیعی در حذف CO2 مؤثر است.
این گیاه مصنوعی دارای ۵ برگ ساخته‌شده با سلول‌های خورشیدی بیولوژیکی و باکتری‌های فتوسنتزکننده است؛ همچنین نیازهایی مشابه گیاهان طبیعی دارد و باید به آن آب و مواد مغزی رساند. علاوه‌براین، مثل هر گیاه دیگری، به نور خورشید متکی است. البته در نسخه‌های آینده می‌توان انتظار داشت این گیاه مستقل‌تر عمل کند و به نگهداری کمتری نیاز داشته باشد.
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۷:۴۰

undefinedundefined️بی ناموس پدرت است!
مجتبی لشکربلوکی
ببخشید که عنوان این نوشته بی ادبانه است اما اگر جلو بروید متوجه می شوید که داستان چیست. امروز می خواهم راجع به چالشی بنویسم که خودم مبتلا به آن هستم. اول نوشته کوتاهی را با هم مرور کنیم که باعث شد به این مساله توجه کنم. در شبکه های اجتماعی کسی نوشته بود: توهین، فرصت تأمل و تعامل رو از آدم‌ها میگیره. ‏وقتی به کسی می‌گویید «بی ناموس! ۲+۲ می‌شود ۴» نمی‌گوید بله مطلب درستی است و حق با شماست! خواهد گفت: بی‌ناموس پدرت است!
این جمله مرا به فکر فرو برد که حرف حق اگر با لحن نابحق گفته شود نتیجه عکس دارد. ما و از جمله خود من چقدر ناتوانیم که با هم محترمانه مخالفت کنیم، مودبانه نقد کنیم و با متانت تعامل کنیم. این مشکل فراگیر است، حتی در بین خبرگان و نخبگان ما. به یک نمونه واقعی توجه کنید: دو تن از اساتید دانشگاه این فرصت را پیدا کردند که با یکی از مدیران ارشد کشور گفتگویی اختصاصی و طولانی داشته باشند فرصتی که برای همه حتی نخبگان به این راحتی فراهم نمی شود، در همان ابتدای جلسه جمله ای که گفتند چنین بود: «شما حرف بی ربطی زدید». آن هم با لحنی بد و از بالا به پایین. هیچ اشکالی ندارد که شما یک مدیر ارشد کشور را شجاعانه و جسورانه نقد کنید این نشانه استقلال و آزادمنشی شماست اما اینکه نمی توانید آن را به شیوه ای موثر منتقل کنید نشانه چیز دیگری است.
undefinedundefined️تحلیل و تجویز کاربردی: بارها و بارها شنیده ایم که باید هنر گفتگو را بیاموزیم. اما می دانیم که گفتگو که همیشه گل و بلبل نیست. در بیشتر موارد، من یک باور دارم و شما باوری دیگر. چگونه با هم مخالفت کنیم و همدیگر را نقد کنیم که کار به جای باریک نکشد و تیتری که در بالا خواندیم را تجربه نکنیم؟ همه ما باید این مهارت را بیاموزیم: مهارت مخالفت محترمانه. برای شروع این ۶ نکته را تمرین کنیم:
undefinedجملات را با تو شروع نکنیم! جملاتی که بدون فاعل آغاز می شود یا با من آغاز می شود راهی برای تمرکز بر خود ایده است، نه شخصی که می خواهیم با او مخالفت کنیم. جملاتی مانند «اینجوری به نظر می رسه که یا من اینجوری برداشت می کنم که ...» خیلی کمتر حساسیت برانگیزند به جای آنکه بگوییم «تو/شما گفتی که ...».
undefinedمخالفت های خود را حتی الامکان (یعنی اگه شد) در جمع نگویید. بازخوردهای منفی در حضور جمع تقابل برانگیزند و افراد احساس می کنند که به جای آنکه ایده یا عملکرد آنان را نقد کنید، دارید ترور شخصیت می کنید. 
undefinedبه جای مخالفت صریح ابتدا ابراز تردید کنید: با طرح سوالات هوشمندانه در خصوص نظراتی که با آن ها مخالف هستید ابراز تردید کنید و سعی کنید به گونه ای این کار را انجام دهید که دیگران را به سمت تردید ببرید و سپس مخالفت خود را اعلام کنید. مثلا اینگونه آغاز کنید: در مورد این ایده یک سری چیزها هست که من نمی دونم و در موردش تردید دارم ....
undefinedمسیر را به سمت راه حل جایگزین کج کنید: به جای اینکه مستقیم یک ایده را نقد کنید، بگویید که در کنار ایده شما، می توانیم ایده دیگری را نیز مطرح کنیم یا از منظر دیگری به آن نگاه کنیم. اینگونه مسیر بحث به جای تقابل به سمت تعامل می رود.
undefinedدیگران را احمق تصور نکنید. مثلا کتابی وجود دارد به نام هنر کنار آمدن با احمق‌ها! خب کسانی که این کتاب را می خوانند، تصور می کنند که بالاخره هر کسی می تواند یک احمق بالقوه باشد و آنگاه خود به خود نگاهش به وی از بالا به پایین و غیرمحترمانه خواهد شد.
undefinedجای فرار بگذارید. یک مشکل رایج این است که افراد ایده را مساوی خودشان می گیرند و اگر ایده نقد شد احساس می کنند که شخصیت شان، شعورشان، باهوشی شان و خبرگی شان زیر سوال رفته است. چه باید کرد؟ ایده تان را مساوی شخصیت تان نگیرید. همان ابتدا که ایده خود را مطرح می‌کنید برای خودتان جای فرار بگذارید. بگویید که این یک ایده ناقص است که فعلا به آن معتقد هستید و اصلا مطرح کرده اید که در معرض نقد و تکمیل قرار بگیرد. خودتان هم به این ایده نقدهایی دارید و در مورد آن تردیدهایی دارید به این ترتیب از این به بعد هر کسی شما را نقد کرد می توانید نقدها را بشنوید و سپس ایده خود را بهبود دهید و ایده کامل تر را ارایه کنید. شما همیشه راه فراری برای بازگشت از ایده و پس گرفتن ایده دارید. در ضمن چون گفته اید که خودتان هم در مورد ایده حرف ها و نقدهایی دارید، با زیرسوال رفتن ایده، زیر سوال نمی روید.
خلاصه آنکه اگر بیاموزیم چگونه مودبانه دیگران را نقد کنیم و چگونه محترمانه با دیگران مخالفت کنیم، آنگاه کار به تقابل و خصومت کشیده نمی شود. باید تمرین کنیم اول از همه، خودم!
توسعه یعنی حل مسایل جمعی. حل مسایل کشور یا سازمان یا استان مدیون کسانی است که می توانند با هم محترمانه مخالفت کنند و به یک جمع بندی متفاوت از موضع اولیه شان برسند.
#مهارت_تفکر_انتقادی
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۷:۴۷

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

۴قانون مهم رشد:

🟠کمتر صحبت کن؛اجازه بده دست‌آورد‌ها و خروجی‌هات به جات صحبت کنه!
🟡بیشتر گوش کن؛اگه گوش نکنی نمی‌تونی یاد بگیری!اگه یاد نگیری نمی‌تونی رشد کنی
🟢بیشتر مشاهده کن؛هرچی بیشتر مشاهده کنی،شرایط واضح تر میشههرچی شرایط واضح‌ تر باشهواکنشت درست تره پس به نتایج بهتری میرسی

undefinedکمتر واکنش نشون بده؛هرچی بیشتر تو واکنش دادن مکث و تامل کنی، پاسخ بهتر و درست تری میدیمنظور از واکنش رفتارهای هیجانی بلافاصله ست!
#محمدجواد_زاهدی


#مهارت_ارتباط_موثر

undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۱۴:۴۶

thumbnail
"نگاه مکعبی" چیست؟
نگاه مکعبی یا شش جهتی یک اصطلاحه؛ یعنی آدم هر عملی رو میخواد انجام بده، از چند جهت بهش نگاه کنه...
ما آدما معمولا از همون یک جهتی که اول به ذهنمون میاد کاری رو انجام میدیم یا نمیدیم، ولی در نگاه مکعبی سعی میکنیم از چند زاویه ی دیگه هم به قضیه نگاه کنیم.
مثلا دوست دارم فلان چیز رو به دوستم بگم،نگاه مکعبی میگه:اثراتش رو هم بررسی کن، اگه بگی، اثراتش و عواقبشش چیه؟ شاد میکنه یا ناراحت؟ یا مثلا رفتار یکی ناراحتم میکنه‌، تو ذهنم اول میگم: قطع رابطه یا برخورد باهاش.
نگاه مکعبی میگه:عجله نکن، شاید فلان مشکل رو داشته که با تو بد برخورد کرده. شاید حواسش نبوده، شاید فشار کارش زیاده بهم ریخته...
نگاه مکعبی نیاز به "مکث قبل از عمل" داره... سخته، ولی نهایتا کارهامون تو شبانه روز پخته تر میشه، احتمال اشتباه میاد پایین و موفقتر میشیم!

#مهارت_ارتباط_بین_فردی
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۶:۲۹

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

thumbnail
undefined ده روش براى غلبه برنگرانى ها:
undefined١) خطاهاى شناختى خود را شناسايى كنيد.
undefined٢) مشخص كنيد با چه احتمالى ممكن است آنچه را نگرانش هستيد به واقع اتفاق افتد.
undefined٣) بدترين نتيجه، محتمل ترين نتيجه و بهترين نتيجه را مشخص كنيد.
undefined٤) براى خود داستانى درباره نتايج بهتر تعريف كنيد.
undefined٥) مدرك و نشانه اى ثبت كنيد كه ثابت كند اتفاق بسيار بدى خواهد افتاد.
undefined٦) پيش بينى خود را آزمایش كنيد.
undefined٧) با پيش بينى هاى خود برخورد عاقلانه كنيد.
undefined٨) به اين فكر كنيد اگر حادثه ناخوشايندى كه شما پيش بينى ميكنيد اتفاق افتد، از شما چه كارى ساخته است.
undefined٩) فرض كنيد دوست شما با مشكل روبرو شود، به او چه توصيه اى ميكنيد.
undefined١٠) به خودتان نشان دهيد كه اين واقعا مسئله ی خاصى نيست.
كتاب "درمان نگرانى" رابرت لیهی

#مهارت_کنترل_هیجان
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۸:۲۳

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

گفت: "می‌دونی چرا دوران بچگی شیرینه!؟ چون تو بچگی گذشته‌ای وجود نداره. هرچه هست آینده‌ست. بار سنگین گذشته‌ست که ما آدما رو خسته می‌کنه".واسه بچه‌هامون گذشته شیرینی رو به یادگار بگذاریمundefined.undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۷:۲۵

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

undefinedقبل از آن که بتوانیم انتخاب‌های خوبی بکنیم، باید دلیل انتخاب‌های بد خود را بفهمیم!
ویلیام گلاسر، تئوری انتخاب
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۱۱:۴۵

undefinedاز اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل!
حال آن که اینجور نیست ؛ آدم‌ها مثل رودخانه‌اند، اگر چه همه یک‌شکل و یک‌جورند ولی رودخانه را که دیده‌اید، همچنان‌که پیش می رود، گاهی آهسته حرکت می‌کند، گاهی تند، گاه که به کوهسار می‌رسد باریک می‌شود، گاهی که به دشت می‌رسد پهن می شود و وسعت پیدا می‌کند؛ در جایی آبش سرد است و چند فرسنگ آن طرف‌تر آبش گرم می‌شود. یک زمان آرام است و یک زمان طغیان می‌کند...
هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهدو گاهی روی بدش را ...!

#رستاخیز#لئو_تولستوی
undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۱۱:۴۶

Salar Aghili Charkho Falak.mp3

۰۳:۳۸-۴.۲۹ مگابایت

۷:۴۹

undefinedundefinedاز عشق سخن باید گفت همیشه از عشق سخن باید گفتحتی اگر عاشق نیستی هم از عشق سخن بگو تا دهانت به شیرین ترینشربت های معطّرِ جهان شیرین شود.
بی عشق...!!!هیچ سلامی طعم سلام ندارد،و هیچ نگاهی عطر نگاه.

undefined آتش بدون دودundefined نادرابراهیمی

undefined
https://ble.ir/ashklabkhandzendegi

۷:۵۱

undefined به پسرهایمان یاد بدهیم حرف بزنند!
یاد بدهیم ناکامی‌شان را بریزند در قالب کلمات و کلمات را طوری بچینند که منظورشان را برسانند. اغلب کتک‌کاری‌های زن و شوهری خشونت سیستماتیک و از پیش برنامه‌ریزی شده نیست. یعنی کم پیش می‌آید مردی درست لحظه تعطیل کردن کار، زمان زدن کارت خروج، لحظه پایین کشیدن کرکره دکان بگوید: خب برم زنم رو مفصل بزنم. الهی به امید تو! غالبا لحظاتی پیش از اولین سیلی، مرد احساس سرخوردگی شدید می‌کند و چون آموزش ندیده حرف بزند، چون دانش بیان احساساتش را ندارد، سرخوردگی‌اش را قلنبه می‌کند توی مشتش و فرود می‌آورد روی بدن زنundefined
undefined️ به دخترهایمان یاد بدهیم زهرآگین حرف نزنند!دخترها جان و بازوی کتک‌کاری ندارند. دخترها مشت‌های قوی ندارند. وقتی احساس ناکامی می‌کنند، وقتی دردشان می‌آید اما ورِ منطق ذهنشان بیمار است، وقتی توانایی تنظیم هیجان و پیدا کردن کلمه ندارند، سرخوردگی‌شان را می‌کنند زهر، زبانشان را می‌کنند نیش و می‌گزند. مرد نیش می‌خورد، کتک می‌زند زن کتک می‌خورد، نیش می‌زند. دور باطل!
گره‌هایی که به جای دست به دندان گرفته می‌شوند و لقمه‌هایی که چندین دور، دور سر می‌چرخند!

خشونت کلامی و خشونت بدنی هر دو به خاطر «فقر مهارت در برقراری ارتباط است.»
این مهارت اکتسابی‌ست، می‌شود آموزش داد، می‌شود یاد گرفت. کاش در طول ۱۲ سال آموزش باطلِ فرمول‌های احمقانه، اتحاد و تجزیه، دلایل انقراض سلسله‌ها، فرق جلگه و آبرفت، ذهب ذهبا ذهبوا، سفرهای خانواده هاشمی و... دو واحد هم "چگونه حرف بزنیم" در برنامه درسی بچه‌ها قرار می‌دادند.
undefinedسودابه‌فرضی‌پور

#مهارت_ارتباط_موثر
undefined
https://chat.whatsapp.com/FI1Jd1HWbVG00PJZ7EMILy

۵:۱۴