بله | کانال آشپزی با بهترین ها 🥰
عکس پروفایل آشپزی با بهترین ها 🥰آ

آشپزی با بهترین ها 🥰

۱۴,۳۹۸عضو
thumbnail


undefined ته‌چین گوشت و هویج
undefined undefined🥮undefined

درسته خونه رو خودم تمیز میکنم ، غذارو خودم درست کردم ، ولی خواستم بگم حرفاش درسته و قدر خانماتون و بیشتر بدونین مگرنه؟!باید همه کارارو تنها خودتون انجام بدین بدون کمکundefinedبراتون یک تهچین دارم عالی undefined
undefined مواد لازم:٢ پیمانه برنجundefined٢ عدد هویج درشت خلال شدهundefined١ عدد پیاز متوسط🧅٢٥٠ گرم گوشت چرخ کردهundefined٤ ق غ زرشکundefined۱ ق غ ربundefinedیک ق غ روغن undefinedزعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین، شکر یک قاشق غذاخوریundefined ادویه ها: نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری
undefined ابتدا پیاز ها را در روغن سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک مقدار کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار.
بریم سراغ تهچینمون undefinedundefined دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره آب شده مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید.undefined حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافیه. undefined
هویج پلو تهچین آماده است! undefinedundefined
نوش جان undefined
#ته_چين #هویج_پلو #تهچین_هویج #تهچین_گوشت

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۳:۰۰

thumbnail


undefined یه طعم عالی برای کتف و بال
undefinedundefinedundefined

undefined این ترکیب رو حتما امتحان کنید و لذتشو ببرین undefined
بفرستین برای تمام مزه بازا undefined تا امتحان کنندundefined
نوش جان undefinedundefinedundefined

#ترفند_آشپزی #کتف_و_بال #مزه‌دارکردن

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۹:۵۱

thumbnail


undefined بورانی اسفناج و هویج
undefinedundefinedundefinedundefined

به نظر من یکبار بورانی اسفناجتو این مدلی درست کن عاشقش میشی !
میگی نه …! امتحان کن undefined
undefined چیا لازم داریم؟!
- یک بسته اسفناج - دو عدد هویج رنده شده - دو قاشق غذاخوری روغن زیتون - پنج قاشق غذاخوری ماست - دو حبه سیر - نمک و فلفل
undefined برای روی بورانی:
- ۴ عدد گردو خرد شده - دو قاشق غذاخوری روغن زیتون - پرک فلفل یا فلفل قرمز
undefinedهویج هارو رنده درشت یا خلالی خرد کنید و در روغن زیتون تفت بدین. سبک که شد اسفناج های خرد شده را اضافه کنید.
undefined نمک و فلفل بزنید و اجازه بدین تا آب اسفناج ها کشیده بشه.
undefined بعد از اینکه کامل مواد سرد شد ، سیر ها رو اضافه ( نمک و فلفل میزنیم ) و ماست را مخلوط می کنیم.
undefined برای روی بورانی گردو ها را به همراه فلفل در روغن زیتون تفت میدیم و روی بورانی می ریزیم.
نوووووووووش جانتون undefined

#بورانی #پیش_غذا #بورانی_اسفناج #بورانی_هویج

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۱:۴۲

thumbnail


undefined انچیلادای مرغ مکزیکی
undefinedundefinedundefined

عاشقش میشینundefined
undefined مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
سینه مرغ پخته و ریش شده ۱ عدد بزرگکره ۳ ق غروغن مایع ۲ ق غآرد ۳ ق غ سر صافنمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواهپاپریکا / پودر پیاز/ پودرسیر/ اوریگانو/ پودر زیره سبزاز هر کدام ۲ ق چشکر ۱ ق چپودر فلفل قرمز ۲ ق چ‌ (میتونین کمتر بریزین)آب مرغ ۲ لیوانسرکه ۳ ق غسس گوجه فرنگی ۲ ق غرب گوجه ۲ ق غ
undefined طرز تهیه هم داخل فیلم کاملا مشخصه undefined
حتمااا امتحانش کنین با مرغ با گوشت ، با مواد پیتزاهمه جوره عالیه undefined
undefined من از نان لواش گرد نان آوران استفاده کردم که خیلی مناسب این غذاست undefined
undefined از قارچ و فلفل دلمه هم میتونین استفاده کنین ولی دستور اصلی که من ترجمه کردم فقط مرغ و پیاز و سیر بود undefined
نوش جان undefinedundefinedundefined

#انچیلادا #انچیلادا_مرغ #غذای_ملل #غذای_مکزیکی #غذای_فانتزی #غذای_پنیری #غذای_مدرن

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۳:۲۶

thumbnail


undefined مرغ مجلسی توی فر
undefinedundefined

بعد پخت بهش رب و زرشک هم میتونید بزنید عالی میشه undefinedundefinedundefined

نوش جونتون undefinedundefinedundefined

#مرغ_مجلسی #مرغ_فرپز #غذای_ایرانی

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۷:۰۳

thumbnail


undefined کوکو لوبیا سبز تبریزی
undefined🫛undefined

مجلسی ترین غذا بین خانواده کوکوها و کتلت هاست! undefined
undefined مواد لازم:
نیم کیلو لوبیا سبزدوعدد هویجدو عدد سیب زمینییک عدد پیازنمک و فلفل سیاه و زردچوبه از هرکدوم نصف قاشق چایخوری۲۰۰ گرم گوشت چرخ کردهپنج عدد تخم مرغادویه ها شامل: نمک و زردچوبه و پودر سیر و دارچین و پودر گل محمدی از هرکدوم نصف قاشق چایخوری و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغخلال بادام و پسته و زرشک برای تزئین
نوش جان undefined

#کوکو #کتلت #شامی #لوبیاسبز #کتلت_گوشت #کوکو_سبزیجات #کوکو_لوبیاسبز #غذای_مجلسی

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۷:۰۹

thumbnail


دوستان این "رول مرغ" حرف نداره!
undefinedundefinedundefined

undefined مواد لازم:
undefined سیب زمینی: ۴ عددundefined پنیر پیتزا: بمقدار دلخواهundefined پیاز: ۱ عددundefined دلمه رنگی: ۲ عددundefined سیر: ۲ عددundefined سینه مرغ: ۲ عددundefined گوجه فرنگی: ۲ عددundefined جعفری خرد شده: به مقدار لازمundefined پنیر لبنه: ۲ ق غundefined ادویه ها (نمک، فلفل، آویشن)
نوش جان undefinedundefined🩵
#رول #رولت_مرغ #رول_مرغ

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۳:۲۷

thumbnail


undefined استرامبولی ایتالیایی
undefinedundefined

undefined مواد لازم برای خمیر:آب گرم ۱۸۰ میلی لیتر(۳/۴ پیمانه)مایه خمیر یک ق چشکر یک ق غنمک نصف ق چآرد ۲۸۰ گرم( ۲و ۱/۴ پیمانه)روغن زیتون سه ق غ
undefined مواد میانی:ژامبونسوسیس(اینو من به دلخواه اضافه کردم)پنیر پیتزاپنیر ورقه ای گودا(یا پنیر دلخواه)سس مارینارا یا سس پیتزا
undefined طرز تهیه:آب، مایه خمیر، شکر و نمک‌ رو مخلوط کنید. بهش آرد و اضافه کرده و مخلوط میکنیم‌ تا خمیر جمع بشه، بهش روغن اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم‌(یا همزن یا با دست) حالا خمیر رو توی یه ظرف چرب شده قرار میدیم و‌روشو با سلفون میپوشونیم، بعد روش یه پارچه میندازیم به مدت ۴۵ دقیقه باید استراحت کنهبعد استراحت روی خمیر کمی آرد بپاشید و پف خمیر رو بگیرید.حالت روی سطح آرد پاشی شده به شکل مستطیل بازش کنید.روی خمیر طبق ویدیو سس مارینارا بریزید.روی سس ژامبون میچینیم و‌روش پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای قرار میدیم. حالت خمیر رو به آرومی رول کرده و دو طرف خمیر رو میبندیم.توی سینی فر قرار میدیم و روی خمیر رو با چاقو مثل ویدیو برش میدیم.روی خمیر یه پارچه تمیز بندازید و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت بدید.حالا خمیر رو رومال کرده و در فری که از قبل گرم شده قرار میدیم.
undefined دمای فر ۱۸۰ درجهundefined‌ به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه

نوش جان undefined

#ساندویچ_ژامبون #ژامبون #پیتزا_خانگی #فست_فود #پیتزا

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۸:۳۷

thumbnail


undefined کیک مرغ
undefinedundefined🥰

من کیک مرغای زیادی رو تست کردم که یا خیلی خشک و گلوگیر بودن یا سنگین بوده، این یه دستور بینظیره، هم خوشمزه اس، هم اصلا خشک و سنگین نیست undefined

undefined خوب‌ چی لازم داریم؟؟
undefined نان تست ۱ بسته بزرگundefined سینه مرغ ۱ عدد بزرگ (منظورم نصف سینه اس که با پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه و ساقه کرفس یا برگ بو پخته بشه)undefined جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری سرپرundefined شوید خرد شده ۲ قاشق غذاخوریundefined تربچه متوسط ۴ الی ۵ عددundefined پیازچه متوسط ۵ عددundefined خیارشور ریز خورد شده ۲/۳ لیوان🧄 سیر در صورت دلخواه ۱ حبهundefined ذرت نصف لیوانundefined نصف یه لیمو ترش تازه
undefined برای سس:ترکیب مساوی از ماست سفت به همراه سس مایونزمن از هرکدام ۷ قاشق غذاخوری سرپر استفاده کردم ( بستگی به ابعاد و اندازه ی کیک مرغتون داره)🧂ادویه: نمک و فلفل سیاه و آویشنمیتونین پنیر خامه‌ای هم اضافه کنین اما از نظر من بافتش سنگین میشه)
undefined روش تهیه:
undefined سینه مرغ رو رنده کنید یا ریز خرد کنید و داخل یه ظرف بزرگ ریخته و تمام مواد خرد شده رو بهش اضافه کنین و در آخر سس رو بهش بزنین و کامل هم بزنید تا همه‌ی طعم‌ها به خورد همدیگه بره.مواد که قاطی شد میزاریم یخچال و میریم سراغ نان هامون.undefined دوستای قشنگم کیک مرغ سلیقه ایه، و شما میتونین بنا به سلیقه ی خودتون مقدارهارو کم و زیاد کنید، اما این طعم خیلی خوشمزه میشهundefinedundefined ۴ طرف دور نان تستها (قسمت تیره رو) یه لایه نازک با چاقو جدا میکنیم، از همون اول تصمیم بگیرین که میخواین کیک مستطیل درست کنین یا مربع و چند لایه باشه که توی تعداد نان ها به مشکل نخوری.undefined نون هارو که کنار هم چیدیم، روی سطح نونهارو سس میزنیم، اینکار باعث میشه بافت کیک بشدت نرم بشه، بعد از مواد روی نون میریزیم و یه لایه‌ی نازک پهن میکنیم. همه‌ی لایه ها به همین ترتیب.undefined در آخر روی لایه‌ی آخر و دور کار رو سس میزنیم، چون اگه سس نزنین داخل یخچال خشک میشه.undefined برای تزئین دیواره‌های کیک میتونین اون لبه های دور نون که جدا کردین رو پودر کرده و استفاده کنین و روی اون و به دلخواه با هویج رنده شده و جعفری و شوید تازه، ذرت و زیتون تزئین کنید.
نوش جان 🥰
#کیک_مرغ #کیک_مرغ_مجلسی #سالاد_مرغ #مرغ

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۲۰:۱۰

بازارسال شده از لینک بانک
thumbnail
همین الان بهترین‌ها رو بردار! undefinedundefinedروسری‌های جدید با تخفیف ویژه و موجودی محدود اونم با بهترين كيفيت و قيمت undefined
زودتر سفارش بده تا از دستت نره!undefinedخرید مستقیم روسری از پخش کننده عمده بازار بزرگ تهران، با قیمت های باور نکردنی undefined
undefined دیگه لازم نیست خودتون رو خسته کنین و همش از این مغازه به اون مغازه برید undefinedundefined
اینجا تکی بخرید، به قیمت عمده undefinedundefinedundefinedble.ir/join/A977HpmLMzble.ir/join/A977HpmLMz
undefined #ارسال_رایگان و تخفیف ويژه بمناسبت روز مادر با بسته بندی کادویی برای کسانی که از این بنر خرید کنندundefined

۱۱:۳۶

thumbnail


undefined جوجه کباب بندری
🥰

جوجه کبابی که مزش سالها زیر زبونت میمونه undefined
undefined چی لازم داریم؟ undefined
گوشت مرغ: ۵۰۰ گرم (ران یا سینه مرغ بی استخوان)پیاز: یک عددفلفل دلمه قرمز: ۱/۲گوجه فرنگی: ۲ عددرب گوجه فرنگی: ۱ ق غ خسس تند: ۱ ق غ خ(گلوریا)آب لیموترش: ۳ ق غ خروغن: ۲ ق غ خکره برای رومالنمک و فلفل سیاه: ۱ ق چ خ برای پیازپودر تخم گشنیز، پاپریکا، پودر ریحون، پودر زنجبیل، پودر سیر: ۱ ق چ خ
undefined چطوری درست کنیم؟ undefined
undefined ران و سینه مرغ بدون استخوان کنید.‌ خرد کنید. پیاز خلالی خرد کنید. بهش نمک و فلفل سیاه بزنید. چنگ بزنید تا آب پیاز خارج بشه. گوشت ها رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
undefined ادویه و فلفل دلمه و گوجه و رب گوجه و آبلیمو و روغن، سس تند داخل مخلوط کن ریخته مخلوط کنید و اضافه کنید به گوشت. مخلوط کنید و ۴ ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه.
undefined گوشت از پیاز جدا کنید. از بزرگ به کوچک سیخ بزنید. منقل که داغ شد هر طرفش ۵ دقیقه کباب بشه آمادست.
undefined داخل هواپز با دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه و در تابه گریل داغ داغ میتونید درست کنید.
نوش جان undefinedundefinedundefined
#جوجه_کباب_بندری #جوجه_کباب

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۲:۳۹

بازارسال شده از لینک بانک
thumbnail
طلاهای سبک ولی نمادار،اینجا خبری از دریافت مالیات نیست🟢 ارسال به کل کشور از تهران با پست رایگان خلاصه اگه دنبال يه طلافروشى معتبر با طلاهاى مينيمال و قيمت مناسبتر از مغازه ها هستى گالرى طلاى زروين رو داشته باش undefinedحتما يه روز به كارت مياد undefinedble.ir/join/FPcy6FvSfYble.ir/join/FPcy6FvSfYble.ir/join/FPcy6FvSfY

۱۳:۰۷

thumbnail


undefined سالاد سزار و سس مخصوص
undefinedundefined


این سالاد سزار از رستورانیشم خوشمزه تره ، هزینه مواد اولیش هم حدود یک سوم قیمت رستورانی در میاد. تنبلی رو بذار کنار و خودت درستش کن undefinedundefined
undefined مواد لازم سس: undefinedزرده تخم مرغ: یک عددسیر: دو حبه سس خردل: دو ق غ خ سس مایونز: سه ق غ خروغن زیتون: یک ق غ خسرکه بالزامیک: نصف ق خ خآبلیمو: دو ق غ خ نمک و فلفلادویه آنچوی( میتونید از سس آنچوی یا خود ماهی آنچوی یا تن ماهی آنچوی هم استفاده کنید. اگه در دسترس ندارید قابل حذفه)پنیر پارمسان
undefined مواد لازم سالاد: undefinedکاهو زیتونگوجه گیلاسینان جو یا تست سوخاری شده با کره و پودر سیرمرغ گریل شده یا سوخاریپنیر پارمسان
undefined️نکته مهم ۱: قبل از ریختن روغن یا کره روی نان حتما" یک ربع با شعله ملایم به نان ها حرارت بدید تا بافت نان کمی خشک شود و جذب روغن کمتری داشته باشد (میتونید توی فر هم بذارید).undefined️ نکته مهم ۲: حتما" هنگام سرو کردن کاهو را آغشته به سس کنید. اگه زمان زیادی آغشته به سس باشد کیفیتش کم میشه. undefined️نکته مهم ۳: حتما" مرغ را قبل از گریل کردن مزه دار کنید و سس را ابتدا درست کنید و به همراه مرغ چند ساعت تو یخچال بمونه طعم بهتری پیدا میکنه.
عزیزان هر مدلی که سالاد سزار درست میکردید بذاریدش کنار undefined یه بار این مدلی درستش کنید، عاشقش میشید undefined
undefined نوش جان undefined

#سالاد_سزار #سزار #سالاد

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۷:۴۵

بازارسال شده از لینک بانک
thumbnail
آی خونه دار و بچه دار زنبیل بردار و بیار 🤌undefinedundefinedundefined

ما دغدغه رفتن به بازار رو ازتون گرفتیم 🥳
پس توی خونه بشین و با خیال راحت خرید هاتو انجام بده undefined
undefined کلی یلدایی خاص و شیک رسیدundefined
undefined تنوع بالا ، کیفیت عالی و قیمت مناسب undefined
فقط کافیه عضو این کانال بشی undefined
ble.ir/join/GECExUDqDN
ble.ir/join/GECExUDqDN
اینجا قراره خرید کردن برات راحت، شیرین و لذت بخش بشه undefined

۱۷:۴۷

thumbnail


undefined نان زنجبیلی
🧇undefined🫚

آنقدر این نون خوشمزه هست و بافت عالی داره فکر نمی کنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه undefinedمخصوصا برای افطار با پنیر و گردو ترکیبی عالی میشه undefinedتا یادتون نرفته پست رو ذخیره کنید که مطمئنم به کارتون میاد. 🥰
undefined مواد لازم: undefinedآرد: یک و نیم پیمانه سر پر (۲۵۰ گرم)تخم مرغ: یک عددروغن مایع: یک ق س (۱۵ گرم)ماست: یک چهارم پیمانه (۵۰ گرم)مخمر: ۴ گرم (یک ق م)بهبود دهنده: نصف ق چ زنجبیل رنده شده: یک ق س یا پودر زنجبیل یک ق مآب: ۸۰ گرم (یک سوم پیمانه)کره: ۲۰ گرمشکر: یک ق منمک: نصف ق چ
undefined️‌ نکات مهم: undefinedundefined زمان پخت نباید طولانی بشه که نون سفت میشه. همین که زیر نون طلایی شد و روی اون رنگ گرفت کافیه (حدود ۱۰ الی ۱۵)undefined یک ربع قبل فر رو روشن کنید و بهتره داخل فر کاسه آب جوش قرار بدین و پنج دقیقه از زمان پخت گذشت بردارید.undefined قبل از انتقال داخل فر روی خمیر اسپری آب بزنید.undefined دما ۲۰۰ درجه با عملکرد بالا و پایین و فن گردش هواundefined برای رومال یک ق مرباخوری شیر، یک عدد زرده تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری شیره انگور، چند قطره زعفران دم شده.
نوش جان undefined
#نان #نان_زنجبیلی #نان_خانگی #نان_حجیم

undefined @ashpazi_ba_behtarinha
undefined

۱۹:۰۴

بازارسال شده از باتبلیغ | گسترده تبلیغاتی
thumbnail
undefined سه خاصیت مهم کاچی برای خانوماundefined
undefined تقویت رحم و رفع سردی
undefined درمان کم خونی
undefined کمک به بارداری

undefined میخوای روش درست مصرف کاچی
برای هر درد رو بدونی بیا اینجا🥰undefined
ble.ir/join/G2FKsGHU4k
ble.ir/join/G2FKsGHU4k
undefined تنها راهکار خوشمزه برای درمان دردهای پریودی

۱۹:۰۸

100% جوک هایی که میخونی و خوندی از اینجا کپی میشهundefinedundefinedundefined

undefined معــــــدن جــــــوکــــــــ undefined
خنده در حد مـــــــرگـــ undefinedundefinedundefined
ble.ir/join/FUDVqLph8t
ble.ir/join/FUDVqLph8t
خطر ترکـــــیدن بر اثر خندهundefined🧊

۱۹:۰۸