عکس پروفایل آشپزی و خانه داری خانوم خونه آ

آشپزی و خانه داری خانوم خونه

۱۵عضو
عکس پروفایل آشپزی و خانه داری خانوم خونه آ
۱۵ عضو

آشپزی و خانه داری خانوم خونه

اینجا پر از نکات جالب و کاربردیه‌ undefined

۸ اسفند ۱۴۰۱

thumnail
#پاستیل خونگیundefined
موادلازم:شکر ۲ فنجانآب یک فنجانآب میوه یا نوشابه ۱ فنجانپودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوریاسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازمundefinedطرزتهیه:پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود.شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآوریدو در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.






undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۸:۵۷

thumnail
اسموتی سیب و دارچینundefined
مواد لازم سیب ... 2 عددموز ... 1 عددماست ... 2 /1 پیمانهشیر ... 2 /1 پیمانهپودر دارچین ... 1 قاشق سوپخوریبادام ... 4 /1 پیمانه
طرز تهیه1- ابتداسیب‌ها را بشویید و بعد از آن که پوستشان را گرفتید،آن‌ها را خرد کنید و سپس آب آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید.2- همچنین شما می توانید بدون اینکه آب سیب ها را بگیرید آنها را در مخلوط کن بریزید.ولی برای اینکه اسموتی یکدست تر شود بهتر است از آب سیب ها استفاده کنید.3- حالا موز را هم پوست بگیرید و خرد کنید سپس آن را هم کنار بگذارید.4- حالا موز، آب سیب،بادام،دارچین،شیر و ماست را داخل مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید. کمی صبر کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شده و مایه نرم و یکدستی حاصل شود.اسموتی شما آماده است.5- اسموتی را اکنون داخل لیوان‌هایی که برای سرو کردن آماده کرده‌اید بریزید، در صورت تمایل آن‌ها را با مقداری پودر دارچین تزیین کرده ، سرو کنید.
نکات به جای بادام می توانید از هر مغزی که دوست دارید مثل پسته یا گردو استفاده کنید. در صورت تمایل برای تهیه این اسموتی می توانید از چند برگ نعنا استفاده کنید تا نوشیدنی تان عطر و طعم دلچسب تری پیدا کند.


undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۱۰:۱۳

۹ اسفند ۱۴۰۱

thumnail
#سالاد_تخم_مرغ undefined
تخم مرغ اب پز ٣سيب زمينىفلفل سبز تندگشنيز ريز شده ٣ ق غپيازچه٣ مايونز ١-٢ق غنمك، فلفل سياه و اب ليمو ترش به اندازه دلخواههمه مواد روبا هم مخلوط کنید .






undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۵:۳۰

thumnail
#مرغ_ترش_رشتی undefined undefined
undefinedمرغ (محلی یا شهری) نصف يك عددundefinedسبزي محلي يا جعفري و گشنيز 500 گرمundefinedتخم‌ مرغ 2 عدد (((من تخم مرغ نریختم تو خورش)))undefinedلپه يك پيمانهundefinedآبليمو يا رب انار يا آب نارنج به اندازه كافيundefinedنمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
undefinedاول سبزي رو ريز خرد كرده و سرخ مي‌كنيم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه مي‌ريزيم تا بپزه. بعد از پختن، سبزي هارو همراه آبليمو به مرغ اضافه مي‌كنيم.اگه تخم مرغ میخواین بزنین تخم‌مرغ‌ها رو هم زده به مخلوط مرغ اضافه کنین. بعد از 10 دقيقه غذا حاضره. بهتره با شعله کم بزارین بیشتر بمونه تا جا بیوفته.پ ن : طرز تهيه و روش بعضي از عزيزان شايد فرق كنه ولي از نظر من مدل رشتيش و اصلي ترين و پايه ترين روش پخت همينه.



undefined https://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۵:۳۲

thumnail
#دسر_آب_هویج_بستنی undefined undefined
undefinedآب هویج 2 لیوانundefinedبستنی وانیلی 2 لیوانundefinedپودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر پر undefinedآب سرد نصف لیوانundefinedوانیل نوک قاشق چایخوری
undefinedدو لیوان آب هویج رو میگیریم و از صافی رد می کنیم بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.سپس پودر ژلاتین را در آب سردحل کنید و بن ماری کنید و خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بعد دو لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(درصورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود) من رنگ نارنجی نداشتم و از رنگ زرد و قرمز استفاده کردم سپس مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد ۱۲ ساعت صبر کنید .

undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۵:۳۴

thumnail
#کتلت گوشت و سبزیجات #شامی
سیب زمینی سه عدد پخته شدهundefinedو یک عدد سیب زمینی کوچیک خام رنده شدهundefined
200 گرم گوشت چرخ شدهundefinedیک عدد پیاز کوچک رنده و آب گرفته شدهیک حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق پودر سیر
دو عدد تخم مرغ undefinedundefined
نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز و( هر ادویه ای که خودتون دوست دارید).

پودر سوخاری دو قاشق غ
سبزی شامل جعفری و چوچاق( اگه چوچاق نداشتید فقط یه مشت خرد شده جعفری ) undefinedسیب زمینی پخته رو له و یا رنده کنید و سیب زمینی خام هم رنده کنید. undefinedپیاز رو هم رنده و آبشو بگیرید.تمام مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا مزه ها با هم تلفیق بشه. بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدل که دوست دارید شکل بدید و سرخ کنید.این کتلت برای شام مناسب هست.





undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۶:۳۴

thumnail
الهی پناهم باش:ماندگاری خیلی بالایی داره و برای عید نوروز خیلی مناسب و اقتصادیهundefinedخیلییی هم با چای میچسبهundefined
undefinedمواد لازم :۱لیوان آرد نصف لیوان روغن مایعنصف لیوان پودر قند وانیل و پودر هل اختیاریه
undefinedهمه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاد اصلا ورز ندید، به اندازه یه گردو بردارید و داخل تابه چرب شده یا کاغذ روغنی انداخته بزارید ، به مدت ۱۵ دقیقه با شعله کم و شعله پخش کن بزارید بپزه تا زیرش طلایی بشه.undefinedبزارید کاملا خنک شه بعد از تابه دربیاریدروشم میتونید با چاقو طرح بزنید و سیاه دونه و پودر پسته و نارگیل بپاشید. داخل فر هم میتونید با دمای ۱۶۰ و ۱۰ دقیقه زمان بزارید.
undefined آشپزے با عشق╲\╭┓ undefinedundefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary┗╯\╲

۶:۵۳

thumnail
یه #آهنگ مازندرانیگفتم یه خورده شادش کنم undefined




https://ble.ir/ashpaziokhonehdary


۹:۰۰

۱۰ اسفند ۱۴۰۱

thumnail
الهی پناهم باش:undefined🧉#دسر_گل_سيب:🧉undefined
undefinedدسری بسیار آسون و زیباسیبها رو با رنده المانی نازک برش بدید و داخل یه لیوان اب و ١ق ابلیموی در حال جوش بریزید تا نرم شن...٥دقیقه یا کمتر کافیه....حالا سیبها رو به شکل گل درست کنید و بچینید کف ظرف دلخواهتون...بعد ژله آلوورا رو طبق دستور پاکت...(کمی با اب کمتر) درست کنید و آروم بریزید روی سیبها و بزارید ببنده....بعد از اینکه ژله تقریبا بست ژله دوم با هر طعمی که دوست دارید رو بریزید روش و بزارید ببندهبه همین راحتیدرست کنید و لذت ببرینundefinedundefined


undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۱۰:۲۵

thumnail
الهی پناهم باش:#کرپ سبزیجات و پنیر🥳🥳🥳🥳






undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۱۶:۴۴

thumnail
الهی پناهم باش:undefinedundefinedundefinedبدون فر و همزن وتخم مرغ اين كيك خوشمزه رو درست كن
مواد لازم:یک لیوان شیریک و نیم لیوان آردیک چهارم لیوان روغندو سوم لیوان شکریک ق م بیکینگ پودریک ق غ پودر کاکائویک ق چ وانیل یک ق غ سرکه ( به هیچ وجه روی مزه ی کیک تاثیر نداره)سه عدد موزیک ق غ شکریک ق غ کره


╲\╭┓ undefinedundefined https://ble.ir/ashpaziokhonehdary┗╯\╲

۱۶:۴۵

thumnail
الهی پناهم باش:کباب قلقلی با سبزیجات شیک و مجلسی .

۱۸:۲۳

۱۲ اسفند ۱۴۰۱

thumnail
‍#سوپ_مرغ_فوری
undefinedروغن زیتون یک ق غundefinedپیاز خرد شده یک پیمانهundefinedنمک و فلفل به مقدار لازمundefinedآب مرغ 8- 6 پیمانهundefinedسینه مرغ بدون استخوان یک عددundefinedهویج خرد شده سه پیمانهundefinedماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانهundefinedنخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانهundefinedجعفری خرد شده نصف پیمانه
undefinedدریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهیدسوپ را به صورت داغ میل کنیدundefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۳:۵۸

thumnail
مهربانا پناهم باش:#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عددپودر وانیل : ۱/۲ ق‌چشکر : ۳ ق‌غروغن مایع : ۳ ق‌غشیر : ۱ پیمانهبکینگ‌پودر : ۱ ق‌چآرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید .


https://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۴:۰۵

thumnail
مهربانا پناهم باش:#سوتلاچشير ٢ ليوان. شكر ١/٢ ليوانبرنج ١/٢ پيمانهنشاسته ذرت ٢ ق س ارد ١ ق سزرده تخم مرغ ١ عدد. نمك ١ پنسوانيل ١/٢ ق چبرنج روبعدازشستن بانمك واب بذارين خوب بپزه وشكفته بشه.نشاسته واردروباكمي شيرحل كرده (شيرسرد)وزرده تخم مرغ رواضافه كنين وخوب هم بزنين وبقيه شيرروهم اضافه كنين,شكررو هم اضافه كنين ،سپس اين موادرو كه خوب هم خوردن به برنج پخته شده اضافه كنين ومرتب هم بزنين تاكمي غليظ ولعاب داربشن,حدود ١٠ دقيقه روي حرارت باشه حاضره.

https://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۴:۰۷

thumnail
مهربانم پناهم باش:#خوراک_بادمجان_تند

یه پیش غذای خوشمزه ۳عدد بادمجان سرخ كنيد سپس ٤عدد هويج رنده شده + ۱پيمانه جعفري خرد شده + ٤ حبه سير له شده + آب ۲عدد ليموترش + سس فلفل تند + نمك،سركه،رازيانه اضافه و هم ميزنيم تا خوراک جا بیفتد .

https://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۴:۰۹

الهی پناهم باش:undefinedساندویچ رژیمی خیار و لیموundefinedundefined🥯نان تست 6 عدد🧈کره 3 قاشقundefinedخیار متوسط 1 عدد undefinedپنیر خامه ای 100 گرمundefined آبلیمو 2 قاشق undefinedشوید تازه خرد شده 2 قاشقundefined فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
undefinedطرز تهیه undefinedابتدا در یک کاسه پنیر خامه ای، شوید و آبلیمو و مقدار کمی نمک را باهم مخلوط کنید. یک قاشق کره روی یک ورق تست بمالید و سپس مقداری پنیر خامه ای روی آن قرار دهید. خیار را بشوئید و حلقه حلقه خرد کنید.
به تعداد دلخواه از حلقه ها روی پنیر خامه ای بچینید و یک لایه تست روی ساندویچ قرار دهید. با 4 ورق تست دیگر هم می توانید به همین صورت دو ساندویچ دیگر درست و نوش جان کنید!



https://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۴:۱۱

thumnail
مهربانا پناهم باش:undefinedپفک خانگیundefined
undefinedپودر پنیر پارمیزان : یک سوم پیمانهundefinedکره یا مارگارین : یک قاشق غذاخوریundefinedانواع ادویه : به میزان دلخواهundefined پودر آویشن : به میزان لازمundefinedنمک : به مقدار لازمundefinedآب : 3 تا 4 قاشق غذاخوریundefinedجوش شیرین : یک هشتم قاشق چای خوریundefinedآرد نخودچی نرم : یک پیمانهundefinedآرد برنج یا ذرت : یک پیمانهundefinedرنگ غذا یا زردچوبه : در صورت تمایل به میزان لازمundefinedجوش شیرین : یک هشتم قاشق چای خوری (به جای آن می‌توانید از دو برابر بیکینگ پودر استفاده کنید)
undefinedundefinedدر ابتدا آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید، سپس طعم دهنده به همراه جوش شیرین را الک و به مواد اضافه کنید.همه مواد را با هم الک کنید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و به همراه مواد الک شده و پودر پنیر پارمیزان آنها را کمی ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.وقتی خمیر سفت شد، آن را از رنده درشت یا از کفگیر سوراخ دار عبور دهید تا شکل پفک به خود بگیرد، در پایان خمیرها را در روغن داغ سرخ کن و نوش جون .





undefinedhttps://ble.ir/ashpaziokhonehdary

۴:۱۴

۱۱ مهر ۱۴۰۲

thumnail

۷:۵۸

#كوكو_مرغ
از طناز عزیز و هنرمندundefined سينه مرغ پخته شده و ريش شده يك عدد هويج پخته شده و نگيني شده يك عدد سيب زميني پخته شده ٣عدد تخم مرغ ٥عدد پياز يك عدد فلفل سبز شيرين ٥ عدد خرد شده پنير پيتزا ١٠٠ گرم undefinedundefinedundefinedundefinedundefined تمومي موادو مخلوط كرده undefined نمكو فلفل و زردچوبه زدهundefined و در ماهيتابه با روغن داغ سرخ ميكنيمundefined در اخر پنير پيتزارو روي كوكو ريخته و ٥ دقيقه ميزاريم تو فر،گريلو روشن ميكنيم تا طلايي شه و در نهايت نوش جانundefined

ঊঈundefinedundefinedঊঈ═┅╮ undefined https://ble.ir/ashpaziokhonehdary ╰┅═ঊঈundefinedundefinedঊঈ═┅

۷:۵۸