Photo Message
thumbnail
undefined بهترین نقاشی‌های بهاری ایران و جهان
undefined هر انسانی وقتی چشمش به زیبایی‌های طبیعت می‌خورد؛ دوست دارد آن را به گونه‌ای ثبت کند. در روزگاری که دوربین عکاسی نبود؛ آن‌ها که ذوق طراحی داشتند قلم به دست می‌گرفتند تا این زیبایی‌ها را ثبت کنند؛ بعضی دیگر آن را در ذهنشان می‌نگاشتند و یا به زبان درمی‌آوردند یا به شکل کلمه.
undefined حال که در شروع فصل بهار طبیعت و رشد و جوانه زدن و دوباره زنده شدن طبیعت هستیم؛ چه خوب است که ببینیم هنرمندان در هرنقطه از جهان، چه طبیعتی را دیده‌اند و مهم‌تر آن که آن را چگونه دیده و تصویر کرده‌اند. از این رو سعی کردیم در این فهرست تصاویر جامعی را از اروپا و آسیا و همین‌طور ایران که در بزرگداشت بهار سرآمد جهان است و با آغاز بهار سال نوی خود را شروع می‌کند؛ جمع‌آوری کنیم‌.
undefined متن کامل فهرست بهترین نقاشی‌های بهاری ایران و جهان را ببینید و بخوانید.
#فهرست_آثار#نقاشی#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۶:۱۵

thumbnail
undefinedتک‌نگاری: نگاهی به زندگی و آثار «نادر ابراهیمی»
undefined #نادر_ابراهیمی متولد ۱۳۱۵ در شهر تهران؛ مردی با هزار سودای ساختن و رفتن و گفتن؛ مردی که با کارنامه‌ای پر از انواع فعالیت‌ها و فیلم‌ها و سرودها و کتاب‌ها، خودش را ابن‌مشغله و ابوالمشاغل می‌نامید و تا روزهای آخر عمرش، راه برای رفتن، بسیار داشت و واژگان برای نوشتن.
undefined نادر ابراهیمی در دورانی نویسنده شد که روشنفکران، میتینگ‌های سیگار با سیگار روشن کردن و حرف‌های قلمبه زدن را داشتند مد می‌کردند. افسار کلمات افتاده ‌بود دست افرادی که خود را تئوریسین و جامعه‌شناس می‌دانستند و قرار بود یا همه را با خود همراه کنند یا آن‌ها که همراهی نمی‌کنند را به شدت زمین بکوبند. در این شرایط، نادر می‌خواست بنویسد و مستقل هم بنویسد. می‌خواست بدون پز و ادای جامعه‌پسند و روشنفکر متحیر کن، قلم ساده و مقیّد و محترمی را به خدمت بگیرد و بنویسد.
undefined در آن زمان یعنی دهه‌های ۳۰ و ۴۰ و ۵۰، نادر سخت‌کوشانه تلاش کرد تا شغلی به دست آورد؛ از دکه‌ی خطاطی و کارگری چاپخانه و صندوقداری بانک و میرزایی حجره‌ی فرش بگیر تا فعالیت در شرکت‌ها و موسسه‌های فرهنگی و سینمایی و مطبوعاتی. او در دو کتاب «ابن‌مشغله» و «ابوالمشاغل»، تمام این شغل‌های رنگ‌به‌رنگ و پر از تجربه را تعریف می‌کند و از همه مهم‌تر نخ تسبیح این شغل عوض‌کردن‌ها، انسان زیستن و آگاه زیستن است.
undefined متن کامل تک‌نگاری نادر ابراهیمی را در سالروز تولد این هنرمند بخوانید.
#مجله_میدان_آزادی#ادبیاتundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۶:۴۴

thumbnail
undefined ۱۴ فروردینundefined سالروز تولد نادر ابراهیمی undefined داستان‌نویس سرشناس معاصر
#ادبیات#نثر#نادر_ابراهیمی #مجله_میدان_آزادی undefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۰:۰۷

thumbnail
undefinedبهترین فیلم‌های آندری تارکوفسکی
undefined #آندره_تارکوفسکی، بی‌آنکه کسی دلیلش را بداند، موسیقی و شعر را کنار گذاشت و به #سینما چشم دوخت. جایی که در آن سبک خاص خودش را پایه‌ریزی کرد و به نوعی از سینما چنگ زد که آن را سینمای شاعرانه‌ی تارکوفسکی می‌نامند.
undefined عجیب آنکه شاعری که او آثارش را می‌ستود، بوریس پاسترناک، پنجاه سال پیش از او موسیقی را کنار گذاشته بود. با این تفاوت که او شعر و موسیقی را کنار نگذاشت، او فلسفه‌ای که در شعر و موسیقی جُسته بود را در جای دیگری پی گرفت. جایی که می‌توانست دست‌کم ادعا کند تصاویرش بر هیچ زمان یا معنای دیگری جز آنچه در لحظه جاری است، دلالت نمی‌کند و این‌گونه با ساختاری که در شعر سراغ داریم، به هدفی دست یافت که در شعر شاید دست‌نیافتنی بود. اینکه زمان و فضا را چنان عینیت ببخشد که خودایستا باشند و خودشان همان چیزی باشند که ما آن را «معنی» ترجمه می‌کنیم.
undefined #کودکی_ایوان نخستین فیلم از شوروی بود که برنده‌ی شیر طلای ونیز شد؛ و منتقدان ایتالیایی آن را «شعری سینمایی علیه جنگ» می‌خواندند. بااین‌حال شاید دورترین فیلم تارکوفسکی از همه‌ی آن چیزهایی باشد که به آن مشهور است؛ و به همین خاطر اگر هنوز به جهان تارکوفسکی قدم نگذاشته‌اید شاید بهترین انتخاب برای آغاز راهتان باشد.
undefined فهرست همه فیلم‌های سینمایی بلند آندری تارکوفسکی را در سایت مجله میدان آزادی بخوانید.
#فهرست_آثار#مجله_میدان_آزادی#فیلمundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۸:۰۳

thumbnail
undefined #ابوالقاسم_خوشرو عکاس ایرانی در مسابقه‌ی جهانی 35AWARDS 2024 با ارائه‌ی سه اثر جدید خود، به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان در شاخه‌ی مینیمالیسم مفهومی انتخاب شد.
undefined خوشرو با پیوند بین دانسته‌های نقاشی و #عکاسی و با تسلط بر تکنیک‌های مختلف ویرایش عکس نزد استادان بزرگ جهانی، در شاخه‌های عکاسی فاین‌آرت، مینیمالیسم، معماری و عکاسی خیابانی، آثار متفاوتی خلق کرده است.
undefined آثار «فاین آرت» وی به زودی در‌ نمایشگاهی، ارائه خواهد شد و انتظار می‌رود خوشرو از آخرین آثار آنالوگ خود که با موضوع انقلاب و فتح خرمشهر است، رونمایی کند.
undefined متن کامل خبر را اینجا بخوانید.
#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۸:۴۶

thumbnail
undefined ویدئو: ایشی‌گورو و بی‌رحم‌ترین منتقد ادبی او
undefined #کازوئو_ایشی‌گورو یکی از شناخته شده‌ترین نویسندگان معاصر است که جوایز ادبی معتبر فراوانی مانند جایزه بوکر، جایزه وایت‌برد، نشان شوالیه هنر و ادبیات فرانسه و نوبل ادبیات را از آن خود کرده است. «هنرمندی از جهان شناور»، «بازمانده روز»، «هرگز رهایم مکن» و «کلارا و خورشید» از جمله آثار این نویسنده انگلیسی ژاپنی‌تبار هستند.
undefined با این وجود، شاید پرسیدن این سوال جالب باشد که ایشی‌گورو خود با چه ذره‌بینی به خود، کار و آثارش نگاه و آن‌ها را واکاوی می‌کند. او در این مصاحبه به این سوال پاسخ می‌دهد.
undefined نسخه با کیفیت اصلی ویدئو: ایشی گورو و بی‌رحم‌ترین منتقد ادبی او را در سایت ببینید.
#مجله_میدان_آزادی#ادبیات
undefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۲:۴۱

thumbnail
undefined بهترین نقاشی‌های پابلو روئیز پیکاسو
undefined گفته می‌شود پیکاسو، در سن سیزده سالگی اولین نقاشی‌های رنگ و روغن خود را خلق کرد و از آن زمان رفته‌رفته به هنرمندی تأثیرگذار تبدیل شد. او بعدها توانست به همراه چند تن از همکاران خود پایه‌گذار جنبش «کوبیسم» باشد. آن‌ها با این ابداع، الهام‌بخشِ بسیاری از هنرمندان شدند و آثاری را خلق کردند که می‌توان در آن‌ها شاهد جرأت و جسارتِ هنرمندان در استفاده از خط، نقش، رنگ و مفهوم بود.
undefined سبک کوبیسم در #نقاشی آمیزه‌ای از خطوط و سطوحِ انتزاعی، به همراه رنگ‌های تخت و یک‌دست است. نقوشی هندسی‌گونه، خطوطی شکسته با ضخامت‌های متغیر و ترکیب‌بندی‌های نامنظم، دوبعدی و چندگانه از ویژگی‌های مهم این سبک است.
undefined البته دوران هنری و نبوغ مرحله‌به‌مرحله‌ی #پابلو_پیکاسو به چند دوره‌ی مهم تقسیم می‌شود که هریک نمایانگر تغییرات بزرگ در سبک و دیدگاه هنری او است.
undefined متن کامل فهرست بهترین نقاشی‌های پابلو پیکاسو را در سالروز درگذشت این هنرمند بخوانید.
#فهرست_آثار#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۷:۲۶

thumbnail
undefinedبهترین مجسمه‌های پابلو روئیز پیکاسو
undefined #پابلو_پیکاسو، هنرمند برجسته‌ی اسپانیایی، نه تنها در نقاشی، بلکه در #مجسمه‌_سازی نیز آثار مهمی خلق کرده است. او با استفاده از مواد غیرمتعارف مانند فلز، چوب و اشیاء دورریز، مفاهیم جدیدی را وارد دنیای مجسمه‌سازی کرد و در حوزه مجسمه‌سازی به‌عنوان یکی از هنرمندان پیشگام شناخته می‌شود که مرزهای سنتی را شکسته و سبکی نوآورانه ایجاد کرده است. آثار سه‌بعدی او، همانند نقاشی‌هایش، بیانگر تفکرات خلاقانه و سبک کوبیسم هستند.
undefined پیکاسو بسیاری از آثار سه بعدی خود را با استفاده از مواد دورریختنی خلق می‌کرد. ترکیب خلاقانه‌ی این مواد، اشکال منحصربه‌فردی را تداعی می‌کند.
undefined متن کامل فهرست بهترین مجسمه‌های پابلو پیکاسو را در سالروز درگذشت این هنرمند بخوانید.
#فهرست_آثار#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۲:۴۳

thumbnail
undefined #ویدئو : سیدنی لومت از دوران بدون آزمون و خطا می‌گوید!
undefined امروز نهم آوریل (۲۰ فروردین) سالروز درگذشت کارگردان شهیر آمریکایی، #سیدنی_لومت است که او را با فیلم‌های سینمایی مهمی مانند ۱۲ مرد خشمگین، بعد از ظهر سگی و شبکه به یاد می‌آوریم.
undefined به همین مناسبت، شما را به دیدن ویدئوی مصاحبه‌ای از این هنرمند دعوت می‌کنیم.
undefined اطلاعات بیشتر و نسخه باکیفیت ویدئو را در سایت مجله بخوانید و ببینید.
#مجله_میدان_آزادی#سینماundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۷:۰۴

thumbnail
undefined نوجوانی: چقدر ما شکننده‌ایم!
undefined #نوجوانی مینی‌سریال چهار قسمتی محصول نتفلیکس و ساخته‌ی کشور انگلیس است که در مدت کوتاه انتشارش رکورد فروش ۹۶ میلیون دلاری را شکست. سریالی با درون‌مایه‌ی روانشناختی که قرار است به ما نشان دهد زیر پوست دنیای نوجوانی چه خبر است.
undefined ماجرا این است که ما به‌عنوان بزرگسال وظیفه داریم به دنیای نوجوانی پا بگذاریم و از آن‌ها محافظت کنیم؛ اما بین دنیای بزرگسال و نوجوان امروزی آنقدر فاصله افتاده و آن‌قدر از هم دور شده‌اند که خود نوجوان‌ها دست بزرگسالان را می‌گیرند و برای شناخت بهترشان، آن‌ها را وارد حریمشان می‌کنند.
undefined گل صحبت نوجوانان با بزرگسالان، در ترانه‌ای آمده است که در پایان قسمت دوم با هم می‌خوانند، با آن بیت معرکه که به بزرگترها هشدار می‌دهند:مبادا فراموش کنیم که چقدر شکننده هستیم!
undefined متن کامل ریویوی مینی‌سریال نوجوانی را در پرونده هزار و یک سریال بخوانید‌.
#هزار_و_یک_سریال#مجله_میدان_آزادی#سریالundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۲:۱۳

thumbnail
undefined فهرست بهترین نقاشی‌های جبران خلیل جبران
undefined undefined #جبران_خلیل_جبران در ۶ ژانویه ۱۸۸۳ در خانواده‌ی مسیحی مارونی (منسوب به مارون قدیس) در ناحیه‌ی کوهستانی البشری در شمال لبنان چشم‌هایش را برای آغاز یک زندگی تاثیرگذار گشود.
undefined مهم‌ترین اثر و عصاره‌ی آثار جبران خلیل جبران، کتاب «پیامبر» است که به بیشترین زبان‌های زنده دنیا ترجمه و میلیون‌ها نسخه از آن چاپ شده است. این نسخه‌ها به ایران نیز رسیدند و تقریبا تمام آثار جبران خلیل جبران به فارسی ترجمه شده و مورد استقبال خوانندگان قرار گرفته است.
undefined او در سال ۱۹۱۹ مجموعه‌ی نقاشی‌های خود را با عنوان «بیست نقاشی» منتشر کرد و در سال‌های بعد، چندین نمایشگاه نقاشی برای آثار خود در گالری «نادلر» و «هتل بیروت» نیویورک؛ گالری «دُر» و «ریچارد» و کلوپ «وُمِنز سیتی» بوستون برگزار کرد.
undefined ما در این فهرست سعی داریم، ده مورد از بهترین آثار نقاشی جبران خلیل جبران را که در کتاب «زیبایی بزرگتر: نقاشی‌های جبران خلیل جبران» به مناسبت صدمین چاپ کتاب پیامبر منتشر شده است، تماشا کنیم.
undefined فهرست بهترین نقاشی‌های جبران خلیل جبران را در سالروز درگذشت این هنرمند تماشا کنید.
#فهرست_آثار#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۳:۴۸

thumbnail
undefined ۲۱ فروردین | ۱۰ آوریلundefined روز درگذشت جبران خلیل جبران undefined نویسنده و نقاش سرشناس قرن معاصر
#ادبیات#نثر#جبران_خلیل_جبران#مجله_میدان_آزادی undefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۷:۰۳

thumbnail
undefined تاسیان؛ بی‌تعهد به واقعیت‌های تاریخی
undefined تاسیان، سریالی عاشقانه‌ و تاریخی است که ۲۲ قسمت دارد و از تاریخ ۹ بهمن ۱۴۰۳ در پلتفرم فیلیمو در حال پخش است. این یادداشت براساس قسمت‌های اول تا ششم سریال نوشته شده است. سریال «تاسیان» دومین مجموعه از سه‌گانه‌ی «روزی روزگاری ایران» و دومین سریالی است که به نویسندگی و کارگردانی #تینا_پاکروان تولید شده است. تهیه‌کننده‌ی سریال علی اسدزاده (همسر تینا پاکروان) است.
undefined داستان سریال فراز و فرود خاص یا پیچیدگی درگیرکننده‌ای ندارد که دنبال کردنش را ضروری کند. اصراری هم ندارد روند اتفاقات به‌گونه‌ای باشد که منطقی به نظر برسند. پاکروان سعی کرده بیشتر با استفاده از حواشی، سریالش را دیدنی کند؛ از رفتارهای اغراق‌آمیز و پوشش دراماتیک شخصیت‌ها و دکورهای شیک و تماشایی گرفته تا استفاده‌ی بیش از حد از کلیشه‌های فرهنگی و تاریخی مثل موزه‌ی هنرهای معاصر و دانشگاه تهران و کافه‌های معروف قدیمی و شخصیت‌های مشهوری چون کیارستمی و بیضایی که با هوش مصنوعی به آن‌ها جان داده و مهم‌تر از همه‌ی این‌ها ساختن فضایی فانتزی، غیرواقعی و رؤیایی از دورانی در گذشته‌ی نزدیک در حافظه‌ی جمعی مخاطبان؛ دورانی که به شکلی مضحک و عجیب، حتی سازمان اطلاعات و امنیتش جایی فرهنگی و ادبی و دلنشین بوده و مأموران و جاسوسانش یا عشاقی سینه‌سوخته بوده‌اند یا فرهیختگانی اهل کتاب و ادبیات و گفت‌وگو.
undefined متن کامل ریویوی نقد و بررسی سریال «تاسیان» ساخته «تینا پاکروان» را در پرونده هزار و یک سریال بخوانید‌.
#هزار_و_یک_سریال#مجله_میدان_آزادی#سریالundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۲:۴۱

thumbnail
undefined پیشنهادهای بهاریِ هنر و ادبیات
undefined روزهای بهار و فصل آغاز زندگی دوباره‌ی طبیعت، فرصت خوبی برای شروع دوباره‌ و کسب تجربه‌های تازه است. برای همین منظور، ما در هیئت تحریریه مجله میدان آزادی تصمیم گرفتیم تا فهرستی از بهترین آثار هنری‌ای که در پنج سال اخیر تولید شده‌اند، برای علاقه‌مندان به هنر تهیه بکنیم.
undefined این آثار که گستره‌ی جغرافیایی متنوعی دارد توسط هنرشناسان و متخصصان هنری توصیه شده‌اند. مجموع این آثار به تعداد ۱۸۰ اثر می‌رسد. ۶۱ اثر داستانی، ۵۸ اثر سینمایی و سریالی، ۲۹ مجموعه شعر، ۱۱ آلبوم موسیقی و ۲۱ اثر کودک و نوجوان.
undefined به مناسبت آغاز فصل بهار، فهرست پیشنهادهای بهاری هنر و ادبیات را در سایت مجله میدان آزادی و در پرونده سالنامه بخوانید.
#فهرست_آثار#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۸:۲۷

thumbnail
undefinedتک‌نگاری: نگاهی به زندگی و آثار «مجید مجیدی»
undefined سال ۱۳۳۸ گریه‌ی نوزادی با خنکای فروردینِ تهران در هم آمیخت و مجید طالش‌ مجیدی به دنیا آمد. او از همان اول فهمید که برای کارهای هنری آفریده شده است. بنابراین لیسانسش را از دانشکده‌ی هنرهای دراماتیک گرفت. در همین راستا روند رشدِ هنری‌اش را با بازیگری در تئاتر شروع کرد، بعد به بازیگری در چند فیلم مثل بایکوت، تیرباران و دو چشم بی‌سو پرداخت. ولی مجیدی یک مؤلف تمام‌عیار بود. باید خودش می‌نوشت و می‌ساخت. پس به کارگردانی روی آورد.
undefined #مجید_مجیدی در سال ۱۳۷۵ با سومین فیلمش به نام «بچه‌های آسمان» به اسکار رفت. این فیلم در پنج رشته‌ی بهترین فیلم خارجی‌زبان، نامزد شد و اولین فیلم ایرانی بود که به اسکار راه پیدا کرد و نگاه‌های جهانی را به سینمای ایران و جدیت هنری‌اش جلب کرد.
undefined بسیاری از هنرمندان تلاش کردند کارهای در سبک و سیاقِ مکتب مجیدی بسازند. از وارد کردن سبک در درام گرفته تا در فرم و محتوا. به‌عبارتی گروهی سعی کردند فقر را با شادی در خانواده نشان بدهند و گروهی دیگر از آن‌ورِ بام افتادند و سیاهی و تیره‌روزی فقر را برای نوجوان نشان دادند ولی هیچ‌کدام از آن‌ها دستاوردی به دست نیاورند. آن‌ها باید از دریچه‌ی نگاه مجیدی به دنیا خیره شوند. دنیایی که اگرچه فقر در آن است، اگر چه بچه‌های درون آن با کفش‌های پاره می‌خندند ولی چیز بزرگ‌تری با خود دارند. آن‌ها دل‌های به وسعت دریا و به همان میزان مهربان دارند که مجیدی توانست آن را به نمایش بگذارد و دیگران نه.
undefined متن کامل تک‌نگاری مجید مجیدی را به مناسبت تولد کارگردان مؤلف سینمای ایران بخوانید.
#مجله_میدان_آزادی#سینماundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۳:۴۲

thumbnail
undefined ۲۵ فروردین undefined روز گرامی‌داشت عطار نیشابوری undefined شاعر سرشناس قرن ششم
#ادبیات#شعر#عطار#مجله_میدان_آزادی undefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۶:۰۷

thumbnail
undefinedریویو: نقد و نظری به سریال «پایتخت ۷» ساخته «سیروس مقدم»
undefined️ما حواسمان هست به شوخی‌های توئیتری فصل هفت سریال «پایتخت». ما حواسمان هست به انرژی پایین بازیگران فصل هفت «پایتخت». حواسمان هست به برداشت‌های طولانی و بدون کات. حواسمان هست به ریتم زیادی کند و خمیازه‌آور. حواسمان هست به کش‌دادن قصه. حواسمان هست به کمرنگ شدن لهجه‌ی مازنی. حواسمان هست به حذف تمام خرده‌داستان‌های موازی آدم‌های علی‌آباد که #پایتخت را در فصل‌های قبل صمیمی‌تر و دیدنی‌‌تر می‌کرد. حواسمان هست به تناقض شخصیت‌پردازی‌ها با نسخه‌های قبلی.
undefinedاما خب راستش ما حواسمان به خیلی چیزهای دیگر هم هست. حواسمان هست مدت‌ها بود برای دیدن یک سریال خانوادگی دور هم جمع نشده بودیم. حواسمان هست به آن شادی دسته‌جمعی که با تماشای یک سریال در جمع خانوادگی رخ می‌نمایاند. حواسمان هست یک سریال طنز چه پناه خوبی است برای شب‌های نوروز و رمضان و بهار. حواسمان هست #تلویزیون سال‌ها برنامه‌های عالی کاشت و آدم معرفی کرد و فصل درو که شد همه را دودستی تقدیم کرد به شبکه‌ی نمایش خانگی و دست مخاطبانش را خالی گذاشت.
undefined حواسمان هست که دست‌اندرکاران سازمان، بعد از چندین سال خود را به «آن کوچه» زدن، بالاخره فقط کمی فهمیدند که تلویزیون برای همه‌ی مخاطبان است.
undefined متن کامل ریویوی سریال پایتخت ۷ را در پرونده روزی روزگاری تلویزیون بخوانید.
#سیروس_مقدم#روزی_روزگاری_تلویزیون#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۳:۱۸

مجله میدان آزادی
undefined undefinedریویو: نقد و نظری به سریال «پایتخت ۷» ساخته «سیروس مقدم» undefined️ما حواسمان هست به شوخی‌های توئیتری فصل هفت سریال «پایتخت». ما حواسمان هست به انرژی پایین بازیگران فصل هفت «پایتخت». حواسمان هست به برداشت‌های طولانی و بدون کات. حواسمان هست به ریتم زیادی کند و خمیازه‌آور. حواسمان هست به کش‌دادن قصه. حواسمان هست به کمرنگ شدن لهجه‌ی مازنی. حواسمان هست به حذف تمام خرده‌داستان‌های موازی آدم‌های علی‌آباد که #پایتخت را در فصل‌های قبل صمیمی‌تر و دیدنی‌‌تر می‌کرد. حواسمان هست به تناقض شخصیت‌پردازی‌ها با نسخه‌های قبلی. undefinedاما خب راستش ما حواسمان به خیلی چیزهای دیگر هم هست. حواسمان هست مدت‌ها بود برای دیدن یک سریال خانوادگی دور هم جمع نشده بودیم. حواسمان هست به آن شادی دسته‌جمعی که با تماشای یک سریال در جمع خانوادگی رخ می‌نمایاند. حواسمان هست یک سریال طنز چه پناه خوبی است برای شب‌های نوروز و رمضان و بهار. حواسمان هست #تلویزیون سال‌ها برنامه‌های عالی کاشت و آدم معرفی کرد و فصل درو که شد همه را دودستی تقدیم کرد به شبکه‌ی نمایش خانگی و دست مخاطبانش را خالی گذاشت. undefined حواسمان هست که دست‌اندرکاران سازمان، بعد از چندین سال خود را به «آن کوچه» زدن، بالاخره فقط کمی فهمیدند که تلویزیون برای همه‌ی مخاطبان است. undefined متن کامل ریویوی سریال پایتخت ۷ را در پرونده روزی روزگاری تلویزیون بخوانید. #سیروس_مقدم #روزی_روزگاری_تلویزیون #مجله_میدان_آزادی undefinedundefinedundefinedundefined @azadisqart

Milad Ghahari - Nobahar - 320.mp3

۰۱:۲۶-۲.۰۲ مگابایت
undefined «نوبهار»
خواننده: #میلاد_قهاریتنظیم: هادی نجفی
undefined پخش شده در قسمت ۱۹ سریال #پایتخت ۷
نتومبه لَله ره گلی هاکنم
قلم تش بزنم دی هاکنم
نتومبه ته محله ره دست بیرم
نتومبه ترک عاشقی هاکنم
نو وونه بهارو تتی زنده دارا
بلبل شونه دارا نینه قرار

#موسیقی#مجله_میدان_آزادیundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۰:۳۶

thumbnail
undefinedپیشنهاد مطالعه: پرونده پرتره محمدعلی بهمنی
undefined امروز ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۴، سالروز تولد محمدعلی بهمنی، غزل‌سرای معاصر فارسی است. ما در مجله میدان آزادی در سال گذشته با درگذشت این شاعر سرشناس در ۹ شهریورماه ۱۴۰۳، پرونده‌ی پرتره‌ای منتشر کردیم برای مرور فعالیت‌های ادبی‌هنری محمدعلی بهمنی.
undefined گفت‌وگوی منتشرنشده مجله میدان آزادی با زنده‌یاد #محمدعلی_بهمنی، گفت‌وگوی مجله میدان آزادی با «محمد سلمانی» درباره‌ی «محمدعلی بهمنی» و #شعر و شخصیت او، فهرست بهترین تک‌بیت‌های محمدعلی بهمنی به انتخاب شاعران، ویدئوی درآمد تصویری پرونده‌پرتره محمدعلی بهمنی، روایت «محمدعلی بهمنی» از مرگ، فهرست ده ترانه از بهترین ترانه‌های محمدعلی بهمنی، یادداشت میراث محمدعلی بهمنی برای غزل و غزل نو، فهرست ده غزل از بهترین شعرهای عاشقانه محمدعلی بهمنی و یادداشت تک‌نگاری این هنرمند از مطالب این پرونده هستند.
undefined در سالروز تولد محمدعلی بهمنی، شما را به مطالعه پرونده پرتره این هنرمند دعوت می‌کنیم.
#مجله_میدان_آزادی#ادبیاتundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۲:۴۸

thumbnail
undefinedژول ورن و عصر نقره‌ای ادبیات
undefined #ژول_ورن را همه می‌شناسند یا حداقل فکر می‌کنند می‌شناسند. او نویسنده‌ای فرانسوی بود، در قرن نوزدهم میلادی می‌زیست و از راه نویسندگی تمام‌وقت روزگار می‌گذراند. ژول ورن بسیاری از تکنولوژی‌ها و اختراعات پس از خود مانند زیردریایی را در رمان‌هایش پیش‌بینی کرد. همه‌ی این‌ها را در کتاب‌های درسی دوره‌ی ابتدایی خوانده‌ایم و حتی بیشتر از این‌ها را؛ همان درسی که نوشته بود ژول ورن مثل بسیاری از انسان‌های دیگر نیست که رؤیاهایش را «مانند گوشواره‌ای که از گوش بیفتد و گم شود» از یاد ببرد.
undefined اما چیزی که خیلی از ما نمی‌دانیم و احتمالاً در کتاب‌های درسی هم درباره‌اش نشنیده‌ایم، سبک فکری‌ای است که ژول ورن برای نوشته‌هایش انتخاب کرد و سنتی که برای نویسندگان پس از خود به جا گذاشت؛ نویسندگانی که آن‌ها را «علمی‌تخیلی‌نویس» می‌نامیم.
undefined متن کامل یادداشت ژول‌ورن و عصر نقره‌ای ادبیات را بخوانید.
#مجله_میدان_آزادی#ادبیات#داستانundefinedundefinedundefinedundefined@azadisqart

۱۰:۰۲