عکس پروفایل دنیای شناخت CW 🧠🚀د

دنیای شناخت CW 🧠🚀

۱۰۲عضو
عکس پروفایل دنیای شناخت CW 🧠🚀د
۱۰۲ عضو

دنیای شناخت CW 🧠🚀

همراه ما باشید در سفری هیجان‌انگیز به دنیای شناختundefined undefined
اگر دنبال یه کانال کاربردی از نکات به روز روانشناسی هستی undefined
undefined🩺 @DoctorRavan
undefined Admin: @MojtabaKoopaie

۲۷ فروردین

thumnail
کاوش در دنیای پیچیده‌ی توجه undefined
undefined توجه فرآیندی شناختی است که به ما اجازه ‌می‌دهد جنبه‌های خاصی از محیط خود را انتخاب و روی آن تمرکز کنیم و سایر جنبه‌‌ها را نادیده بگیریم. در واقع این فرآیند به ما کمک می‌کند تا منابع شناختی خود را به موضوعات خاص، تخصیص دهیم و انرژی مغز خود را بیهوده هدر ندهیم. تصور کنید اگر این سیستم توجه، دچار آسیب شود چه اتفاقاتی می‌افتد؟
ظهور رسانه‌های اجتماعی چالش‌های بی‌سابقه‌ای را برای سیستم توجهی ما ایجاد می‌کند.undefined
undefined اعلان‌های مداوم، اسکرول کردن بی‌وقفه صفحات مجازی مثل ریلز‌های اینستاگرام و حیله‌های الگوریتمی شبکه‌های اجتماعی، بخش بزرگی از منابع توجه ما را اشغال می‌کند. پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که ما را جذب خود کنند و مهم ترین آسیبی که این مجذوبیت به همراه دارد، کاهش دامنه توجه ما و آسیب به سیستم توجهی انسان به خصوص توجه پایدار است.
حیله رسانه‌های اجتماعی: کشف رقص دوپامین و انعطاف‌پذیری ذهن undefined
undefined ایجاد چرخه دوپامینی محرک - پاداش، در فواصل زمانی کوتاه که در اینستاگرام، تیک‌تاک و صفحات وب، به طور دائمی تکرار می‌شود، مغز ما را برای تاب‌آوری در مقابل وظایف طولانی‌مدت که نیاز به صبر و آرامش دارد، بسیار ضعیف خواهد کرد. کاهش توانایی توجه نه تنها در انجام تسک و کارهایی که نیازمند توجه است اختلال ایجاد می‌کند؛ بلکه توانایی ما برای خودکنترلی نیز کاهش می‌یابد.
undefined تأثیر رسانه‌ها بر سیستم توجه بشر، معمای مدرنی است که اخیرا دروازه‌های آن به روی ما باز شده است. در عصر دیجیتال و در دنیایی که صفحه نمایش‌ها، حتی بر ساعات خواب و بیداری ما تاثیر گذاشته است، درک این مسئله بسیار مهم است.
مراقب سیستم توجهی خودتون باشید. من نگران همه‌مون هستم undefined
undefined مهدیه فرجیدانشجوی کارشناسی ارشد علوم شناختی – رسانه
undefinedCredit: B2n.ir/z93817
@CognitionWorld undefined

۲۰:۳۸

۲۸ فروردین

thumnail
undefinedانجمن دنیای شناخت برگزار می‌کند:
undefined کارگاه آموزش تقویت مهارت ارائه‌ی علمی
undefined مدرس: ایلیا احمدی (منتخب ۱۰‌ سخنران برتر کشور)
undefined سرفصل‌های دوره
undefined زمان: جمعه‌ها از ساعت ۱۷ - ۱۹
undefined به صورت آنلاین، در بستر اسکای روم
undefined به همراه تخفیف ویژه برای اعضای انجمن علمی دنیای شناخت و انجمن‌های همکار
undefined امکان پرداخت اقساطی
undefined همراه با ارائه گواهی معتبر

undefined جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از طریق شناسه زیر در ارتباط باشید:
undefined 09931385261undefined @CWmediamanager
@CognitionWorld undefined

۲۰:۰۳

۲۹ فروردین

thumnail
سلام به هم‌سفران عزیز دنیای شناخت undefined
باید بگیم که...مشارکت با شما باعث تغییر می‌شه و نظر شما برامون مهمه. undefinedبا صرف چند دقیقه برای پرکردن این پرسشنامه، محتوای علمی-آموزشی کانال‌های ما رو شکل می‌دید؛ به این صورت که بازخوردتون مستقیماً روی موضوعاتی که پوشش می‌دیم، قالب مطالب و کیفیت کلی منابعی که ارائه می‌کنیم، تأثیر می‌ذاره.
🪐 ما به قدرت مشورت و همکاری اعتقاد داریم و نظرات شما بهمون کمک می‌کنه محتوایی متناسب با نیازها و علایقتون تولید کنیم.
undefined برای قدردانی تمام بازخوردهایی رو که دریافت می کنیم به دقت بررسی می‌کنیم و ازشون برای بهبود فعالیت‌هامون استفاده می کنیم.
از همکاری شما صمیمانه متشکریم! undefined
https://survey.porsline.ir/s/IV3KwLuC
@CognitionWorld undefined

۲۰:۲۱

۳۰ فروردین

thumnail
مولکول شور و هیجان undefined
undefined توی پست پیشین توضیح دادیم که نوروتِرَنزمیتِر چیه و دقیقاً چیکار می‌کنه و چه تفاوتی با هورمون داره. توی این پست قراره به یکی از مهم‌ترین‌ نوروترنزمیترها و البته معروف‌ترینشون بپردازیم و بررسیش کنیم، یعنی #دوپامین.

۲۰:۲۷

undefined دوپامین توی بدن اکثر جانوران تولید می‌شه و پیش‌سازش یک آمینواسید به نام تیروزین هست که از طریق آنزیمی به نام تیروزین هیدروکسیلاز (TH) تبدیل می‌شه به ماده‌ای به نام L-DOPA و این L-DOPA از طریق واکنش با یه آنزیم دیگه به نام اِل‌آمینواسیددی‌کَربوکسیلاز (AADC) تبدیل می‌شه به دی‌هیدروکسی‌فِن‌اِتیل‌آمین که به اختصار بهش می‌گیم دوپامین.
undefined این ماده هر روز توی بدن اکثر ما به میزان کافی ترشح می‌شه و توی فرایندهای حیاتی و زیادی دخیله از جمله تمرکز، توجه، یادگیری، خُلق، لذت، انگیزش، هیجان، حتی تنظیم حرکات بدن، تنظیم تنگی عروق، تنظیم میزان اسید معده و خیلی فرایندهای دیگه!
🫱 همون‌طور که پیش‌تر گفته بودیم، دوپامین هم به عنوان هورمون وجود داره هم به عنوان نوروترنزمیتر. در برخی شرایط اثرش تحریکیه، یعنی باعث تحریک نورون‌ها می‌شه ولی در برخی شرایط هم اثرش مهاریه، یعنی فعالیت نورون‌ها رو مهار می‌کنه و کاهش می‌ده.
undefined اینکه دوپامین چه تاثیری بذاره، بستگی به این داره که روی کدوم گیرنده اثر کنه. ما انواع مختلفی از گیرنده‌های دوپامینی رو داریم مثل D1 و D2 و D3 و D4 که هرکدوم کارشون کاملاً متفاوته و بخش‌های متفاوتی از بدن وجود دارن. در واقع فعالیت مربوط به شادی، مربوط به تحریک گیرنده‌های دوپامینی‌ایه که توی نواحی‌ای مثل تگمنتوم شکمی¹ یا هسته آکومبنس² هستن.
undefined از طرفی دیگه دوپامین به عنوان هورمون کلی کار دیگه هم می‌کنه. مثلاً اگه گیرنده‌های دوپامینی موجود در سیستم قلبی-عروقی تحریک بشن رگ‌ها تنگ می‌شن یا مثلاً اگه گیرنده‌های دوپامینی موجود در معده تحریک بشن، ترشح اسید معده افزایش پیدا می‌کنه و فرد حالت تهوع می‌گیره. اصلاً بخاطر همینه که یکی از رایج‌ترین داروهای ضدتهوع (متوکلوپیرامید³) کارش اینه که پیام‌های دوپامینی رو توی دستگاه گوارش کاهش بده یا به اصطلاح عامیانه، دوپامین اون ناحیه رو بیاره پایین!
undefined پس نمی‌تونیم بگیم بالا بودن دوپامین یعنی شاد بودن. خیلی وقت‌ها بالا بودن دوپامین یعنی حالت تهوع! از طرفی هم نمی‌تونیم بگیم دوپامین بالا لزوماً یعنی شادی. بعضی وقت‌ها، بعضی از پیام‌های دوپامینی بعضی از نواحی مغز، اگه افزایش پیدا کنن باعث اضطراب، وسواس یا پرنویا می‌شه. برای همین بعضی از داروهای ضداضطرابی که داریم، کارشون اینه که دوپامین بعضی از نواحی مغز رو بیارن پایین. به این خانواده‌ی دارویی می‌گیم آنتی‌سایکوتیک⁴، چون برای بیماری‌های سایکوتیک (دارای توهم) هم تجویز می‌شن‌.
undefined ولی با این همه، دوپامین مسئول سرخوشی، لذت، #تمرکز و #توجه، #یادگیری و از این قبیل مسائل شناختی هم هست‌. برای همین خیلی‌ها برای تقویت اون مهارت‌های شناختیشون یا برای لذت بردن، می‌رن سراغ مصرف یکسری مواد که پیام‌های دوپامینیشون رو ببرن بالا. ما به این مواد می‌گیم مواد محرک سیستم اعصاب مرکزی. معروف‌ترین‌هاشونم کوکائین و متامفتامین و متیل‌فنیدیت و دکستروآمفتامین هستن.
undefined خیلی از این مواد ممکنه باعث بشن فرد بهشون #اعتیاد پیدا کنه و سیستم دوپامینرژیک مغزش آسیب‌ ببینه و فرایندهای شناختیش دچار مشکل بشن و اختلالات مختلف پیدا کنه. ولی بعضی‌هاشون هم توی پزشکی کاربرد مفید دارن و اگه پزشک صلاح ببینه تجویزشون کنه می‌تونن خیلی کمک‌کننده باشن و بیماری‌های زیادی از جمله اختلالات نقص توجه و تمرکز و #بیش‌فعالی و نارکولپسی⁵ (حمله‌ی #خواب) و امثالهم رو درمان کنن.
¹ Ventral Tegmental Area (VTA)² Nucleus Accumbens³ Metoclopramide⁴ Antipsychotic⁵ Narcolepsy
undefinedCredit: B2n.ir/j73490 undefinedCredit: B2n.ir/a20806
undefined سالکسایدکدلیک‌پژوه
undefinedیادداشتی که خوندید سومین پست از پروندهٔ #انتقال‌دهنده‌های_عصبی دنیای شناخت است.
undefined️اگر محتواهای نوروساینسی ما مثل پروندهٔ #مغز_شگفت‌انگیز رو دوست داشتید این پرونده هم براتون جذاب خواهد بود.
@CognitionWorld undefined

۲۰:۲۹

۳۱ فروردین

thumnail
دنیل کلمنت دنت (۲۰۲۴ - ۱۹۴۲)
undefinedدنیل دنت فیلسوف، نویسنده و دانشمند آمریکایی است. وی در حوزه‌ی فلسفه ذهن، فلسفه علم و فلسفه زیست‌شناسی، بخصوص فرگشت و علوم شناختی تحقیقات‌ گسترده‌ای انجام داده است. از آثار معروف او می‌توان به «ایده‌ی خطرناک داروین»، «آیا علم و دین سازگارند؟» و «از باکتری تا باخ و بالعکس؛ تکامل اذهان» اشاره کرد. دنت ساعاتی پیش در سن ۸۲ سالگی درگذشت.
undefined #خبر
undefinedCredit: B2n.ir/a29166
@CognitionWorld undefined

۲۰:۱۶

۲ اردیبهشت

thumnail
undefined انجمن علمی مشاوره دانشگاه تهران و انجمن دنیای شناخت برگزار می‌کند:
undefined حلقه‌ کتابخوانی «منشا آگاهی در فروپاشی ذهن دوساحتی» از جولین جينز
undefined با حضور دکتر مرضیه عالی(دکتری فلسفه تعلیم و تربیت و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)
undefined مجری: مجتبی کوپایی(دانشجوی روانشناسی شناختی و موسس رسانه دنیای شناخت)
undefined زمان: شنبه‌ها، هشتم اردیبهشت‌ماهاز ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۷:۳۰
undefined به صورت حضوری در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
undefinedهزینه: رایگان
undefined جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از طریق شناسه زیر در ارتباط باشید:
undefined 09931385261undefined @CWmediamanager
@CognitionWorld undefined

۲۰:۱۷

thumnail
مقاله خوندن تو سه دقیقه undefined
🟥 خیلی از مواقع زمان کافی برای خواندن کامل یک مقاله را نداریم و صرفا می‌خواهیم هر چه سریع‌تر به خلاصه و یا ایده‌ی اصلی آن دست پیدا کنیم. قبلاً افزونه‌ی Scholarcy را معرفی کرده‌ایم، اما حالا بیایید به Paper Digest نگاهی بیندازیم.
undefinedبرای استفاده از این ابزار کافی است فقط به سایت Paper Digest بروید؛ حساب کاربری خود را ایجاد کنید و مقالات خود را خلاصه کنید. شما می‌توانید با کپی و پیست کردن DOI مقاله، به راحتی خلاصه‌ای از یک مقاله را دریافت کنید.
undefined https://www.paper-digest.com/
#ابزارهای_کاربردی
@CognitionWorld undefined

۲۰:۱۷

۳ اردیبهشت

undefined نوروفارماکولوژی: علم مطالعه‌ی اثر داروها بر سیستم عصبی
undefined این رشته به بررسی چگونگی تعامل داروها با سلول های عصبی، مدارهای عصبی و عملکردهای مغزی می‌پردازد.
undefined️نوروفارماکولوژی در زمینه‌های مختلفی از جمله توسعه داروهای جدید برای درمان اختلالات عصبی، درک مکانیسم های بیماری‌های عصبی و یافتن روش‌های جدید برای بهبود عملکرد شناختی کاربرد دارد.
این علم به دو بخش رفتاری و مولکولی تقسیم می‌شود:undefined بخش رفتاری: مطالعه چگونگی تأثیر داروها بر رفتار انسان (نورو سایکو فارماکولوژی) undefined نوروفارماکولوژی مولکولی: مطالعه سلول‌های عصبی و فعل و انفعالات عصبی شیمیایی آن‌ها. هدف کلی آن تولید داروهایی است که آثار مفیدی بر عملکرد عصبی دارند.
undefined نوروسایکولوژی: بررسی رابطه بین مغز و رفتار
🧪 هدف این زمینه از روانشناسی تجربی، درک مباحثی همانند چگونگی #رفتار و #شناخت در مغز است. در حالی که عصب‌شناسی کلاسیک بر روی سیستم عصبی تمرکز کرده، عصب روانشناسی به دنبال کشف نحوه همبستگی مغز و ذهن است.
undefined #نوروسایکولوژیست‌ها از روش‌های مختلفی از جمله تصویربرداری مغزی، آزمایش‌های نوروپسیکولوژیک و مطالعات موردی برای مطالعه‌ی چگونگی تأثیر آسیب مغزی بر رفتار، شناخت و احساسات استفاده می‌کنند.
undefined یافته‌های نوروسایکولوژی می‌تواند برای کمک به توسعه درمان‌های جدید برای اختلالات عصبی و بهبود توانبخشی بیماران مبتلا به آسیب مغزی به کار رود.
undefined نوروفیزیولوژی: مطالعه‌ی عملکرد فیزیولوژیکی سیستم عصبی
undefined نوروفیزیولوژیست‌ها از روش های مختلفی از جمله #الکتروانسفالوگرافی (EEG)، #پتانسیل‌های القایی مغزی (ERPs) و تک سلول‌های عصبی برای مطالعه‌ی چگونگی تولید و انتقال سیگنال‌های الکتریکی در مغز و نخاع استفاده می‌کنند.
undefined یافته‌های نوروفیزیولوژی می‌تواند برای درک #مکانیسم‌های بیماری‌های عصبی، توسعه روش‌های جدید تشخیص و درمان و بهبود درک ما از نحوه عملکرد مغز به کار رود.
undefined نوروآناتومی: مطالعه‌ی ساختار آناتومیکی سیستم عصبی
undefined نوروآناتومیست‌ها از روش‌های مختلفی از جمله رنگ‌آمیزی بافت، میکروسکوپ نوری و تصویربرداری مغزی برای مطالعه‌ی ساختار مغز، #نخاع و اعصاب استفاده می‌کنند. بسیاری از آموخته‌های دانشمندان علم اعصاب، از مشاهده نحوه اثرپذیری رفتار یا دیگر عملکردهای عصبی از آسیب‌ها یا جراحات به نواحی خاص مغز بدست آمده است.
undefined یافته های نوروآناتومی می‌تواند برای درک چگونگی سازماندهی سیستم عصبی، چگونگی انتقال #سیگنال‌های عصبی و نحوه عملکرد مغز به کار رود.
undefined نرگس سادات احمدیدانشجوی کارشناسی روانشناسی
undefinedCredit: NIHundefinedCredit: SFN
@CognitionWorld undefined

۲۰:۱۴

۴ اردیبهشت

thumnail
عبارات مشابه در نوروساینس که اشتباه می‌گیریم undefined
undefined تو دنیای شناخت، چندتا کلمه بسیار پرکاربرد و تکرار شونده داریم که متاسفانه زیاد هم به جای همدیگه استفاده می‌شوند. تو این پست می‌خواییم یه نگاه سریع و کوتاه بهشون بندازیم تا بیشتر بشناسیمشون.

۸:۰۶

۵ اردیبهشت

thumnail
تشخیص دلیل گریه کودکان با هوش مصنوعی undefined
undefined اپلیکیشن‌ AI Cry Analyzer با شنیدن صدای گریه کودک و آنالیز آن به کمک هوش مصنوعی، با دقت بیش از 80� علت ناراحتی کودک (مثل گریه بخاطر گرسنگی، ترس و درد و...) را مشخص می‌کند.
undefined این اپلیکیشن‌ ویژگی‌های منحصربه‌فرد در صدای گریه نوزاد را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و آن را با پایگاه داده‌ انواع گریه که توسط گروهی از مادران باتجربه تقسیم‌بندی شده است، مقایسه می‌کند.
undefinedCredit: B2n.ir/w36671
@CognitionWorld undefined

۲۰:۲۲

thumnail
نظر شما چیه؟ فکر می‌کنید تکنولوژی‌های AR چه کمک‌هایی به بهبود وضعیت افراد می‌کنه؟ undefined
@CognitionWorld undefined

۲۰:۲۲

۷ اردیبهشت

thumnail
undefined منشا آگاهی در فروپاشی ذهن دوساحتی
undefined نویسنده: جولین جینزundefined مترجم: سعید همایونی
#معرفی_کتاب

۲۰:۱۸

منشأ آگاهی در فروپاشی ذهن دوساحتی undefined
undefined کتاب منشأ آگاهی در فروپاشی ذهن دوساحتی برگرفته از پایان‌نامه‌ی بحث‌برانگیز جولین جینز است. از نظر جینز آگاهی بشر از زمان تکامل حیوانات شروع نشده بلکه روند آن، مبتنی بر یادگیری‌ای است که سه هزار سال پیش به وجود آمده و هنوز در حال گسترش و پیشرفت است.
undefined در بحث‌های فلسفی و اجتماعی به کرات به آگاهی اشاره می‌شود و غالباً آن را امری کاملاً روشن و بدیهی قلمداد می‌کنند. درباره منشأ و چیستی آن کم سخن گفته‌اند و آن هم به شکل کلی‌گویی‌هایی کم فایده و بیشتر از جانب فیلسوفان و کمتر از جانب دانشمندان و روان‌شناسان مطرح شده است. شاید بدین سبب است که قالب‌های بنیادین این مسئله به شکلی روشن مشخص نشده‌اند تا کار دانشمندان در آنها شکلی معین به خود بگیرند.
undefined به هر حال این موضوعی است که حتی بر سر تعریف ساده آن، اختلاف نظر وجود دارد و عقاید گوناگون در این باب، از انکار کامل آن از سوی رفتارگرایان تا این باور خردگرایان که آگاهی کلیه اعمال و رفتار ما را کنترل می‌کند در نوسان بوده‌اند.
undefined جولین جینز که قریب به سی سال استاد روانشناسی دانشگاه پرینستون بوده و بیشتر عمر خود را صرف بررسی و پژوهش در مسئله آگاهی کرده است، در این کتاب خود در روشن کردن این مسئله از دیدی علمی کوشیده است.
undefined بسیاری از منتقدان، این اثر را که در سال ۱۹۷۸ نامزد جایزه بهترین کتاب سال آمریکا شده، از این لحاظ که اثری بنیادین است و اینکه نگاهی تازه به مسئله دارد با تعبیر خواب فروید و منشأ انواع داروین مقایسه کرده اند.
undefined اگر به مسئله آگاهی علاقه‌مندید، روز شنبه خوشحال می‌شیم با همکاری انجمن علمی مشاوره دانشگاه تهران برای خوانش این کتاب در خدمتتون باشیم.
undefined برای ثبت‌نام در حلقه‌ی کتابخوانی به شناسه‌ی زیر پیام بدید:@CWmediamanager
@CognitionWorld undefined

۲۰:۱۸

4_5861975187548803343.pdf

۲.۹۸ مگابایت

undefined The Origin of Consciousness in the Breakdown of the Bicameral Mind undefined Julian Jaynes

۲۰:۱۸

سلام خدمت همراهان همیشگی دنیای شناخت undefined
undefined کتاب «منشا آگاهی در فروپاشی ذهن دوساحتی» همون کتابی هست که در کنگره علوم اعصاب بالینی، یک پنل مجزا براش تعریف شده بود.
undefined این بار قراره یک خوانش جمعی از این کتاب را همراه دکتر عالی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران) داشته باشیم و در کنارش مقالات بروز حوزه اگاهی هم بررسی کنیم.
undefined اگر دوست دارید در این حلقه‌ی کتابخوانی همراه ما و انجمن مشاوره دانشگاه تهران باشید، به شناسه‌ی زیر پیام بدید:@CWmediamanager
@CognitionWorld undefined

۲۰:۱۹

thumnail
تشخیص دلیل گریه کودکان با هوش مصنوعی undefined
undefined اپلیکیشن‌ AI Cry Analyzer با شنیدن صدای گریه کودک و آنالیز آن به کمک هوش مصنوعی، با دقت بیش از 80� علت ناراحتی کودک (مثل گریه بخاطر گرسنگی، ترس و درد و...) را مشخص می‌کند.
undefined این اپلیکیشن‌ ویژگی‌های منحصربه‌فرد در صدای گریه نوزاد را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و آن را با پایگاه داده‌ انواع گریه که توسط گروهی از مادران باتجربه تقسیم‌بندی شده است، مقایسه می‌کند.
undefinedCredit: B2n.ir/w36671
@CognitionWorld undefined

۲۰:۲۱

۹ اردیبهشت

thumnail
بازی‌های کامپیوتری با مغز من چه می‌کنند؟ undefined
undefined شاید این جمله را شنیده باشید که بازی‌های کامپیوتری خشونت را زیاد می‌کنند، خیلی مضرند و زمان آن رسیده از این بازی‌ها دست بکشید. در این چند قسمت می‌خواهیم تکلیفمان را مشخص کنیم و ببینیم این بازی‌ها چه تأثیری بر عملکرد شناختی ما دارند. برای این کار در ابتدا باید به دو سؤال پاسخ دهیم: بازی‌های کامپیوتری در چه شرایطی تأثیرگذارند؟ و اگر بر توانایی‌های شناختی ما تأثیر بگذارند، این تأثیر را با چه ابزاری برسی می‌کنیم؟
undefined توانايی شناختی ما شامل مهارت‌های زیادی می‌شود ولی ما در اين پرونده بيشتر بر چهار حوزه‌ی #توجه، #يادگيری، #هشياری و #استدلال تمرکز می‌کنیم. گرچه اكثر بازی‌ها بر عملكرد شناختی ما تأثير می‌گذارند، لزوماً تأثیری که سازنده‌‌ می‌خواهد را ندارند. مطالعات نشان می‌دهند که اگر بازی‌ای بخواهد به صورت هدفمند بر مهارت‌های شناختی ما تأثیر بگذارد (مانند بازی‌های جدی) باید قابل تعمیم باشد. برای مثال بالا بردن سرعت واکنش با بازی‌های اكشن لزوماً باعث نمی‌شود كه در يك مسابقه تيراندازی زودتر ماشه را بكشيم و يا بهتر شدن #حافظه‌مان درباره‌ی سلاح‌ها لزوماً كمكی به حفظ لغات نمی‌كند.
undefined اگر فرض كنيم كه بازی تأثير دلخواهش را گذاشته است، اين تأثير را چگونه برسی مي‌كنيم؟ معمولاً با MRI و EEG. در واقع پژوهشگران در هنگام بازی به مكان‌هایی كه در مغز‌ افراد فعال می‌شود دقت می‌كنند و با توجه به كاركرد اين مناطق تأثير بازی را می‌سنجند.
🟩 خلاصه، حالا می‌توانيم دانه دانه به سراغ عملكردهای شناختی‌ تقویت شده برویم. البته بايد توجه كنيم كه فعلاً سراغ #اعتياد را نگرفته‌ایم و چند پست بعدی نبايد باعث شود فکر کنیم همه چيز دنيای گيمينگ گل و بلبل است.
این داستان ادامه دارد... undefined
undefined قسمت بعد:توجه
undefined یادداشتی که خواندید دومین پست از پرونده‌ #بازی_یک‌کنجکاوی‌ابدی بود.
undefinedCredit: B2n.ir/j40318
@CognitionWorld undefined

۱۹:۲۱

۱۱ اردیبهشت

thumnail
فناوری‌هایی شبیه به Apple vision Pro که به هوش مصنوعی مجهز هستند آموزش را برای همیشه متحول خواهند کرد. undefined
undefinedCredit: B2n.ir/s94294
@CognitionWorld undefined

۲۰:۲۹