آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ کیک هویج 🥕🥮😍👌 ✋❤️دوستان با لایک و نظراتتون بهمون انرژی بدید واسه آموزش های بیشتر🫶😍❤️🙏🌹 @Cookies مواد لازم 👇 4 عدد تخممرغ درشت 1لیوانپرشکر (210گرم) نصف قاشق چایی خوری وانیل 3چهارملیوانشیر (150گرم) 4پنجملیوانروغنمایع(160گرم) 1 عدد هویجدرشت 1قاشق چایی خوری پودر دارچین چند قطره رنگ زرد خوراکی(اختیاری) 2لیوان آرد(300گرم) 1قاشق و نیمچایی خوری بیکینگ پودر 1عدد قالب سایز25 گردو به مقدار لازم دما فر برقی150(هردو المنت همراه با فن) دما فر گازی 180 دما توستر 145 به مدت تقریبا یک ساعت طرز تهیه👇 تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه و کش دار بشه مواد مون سپس داخل یه ظرف بزرگ تر خالی میکنیم و شیر، روغن مایع، هویج، پودر دارچین و رنگ زرد رو خالی میکنیم روش و در حد چند دور خیلی کم هم میزنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم کمکم و منظم هم میزنیم تا صاف و یه دست بشه. سپس داخل قالب چرب شده خالی میکنیم و گردو میپاشیم روش سپس داخل فر از قبل گرم شده میزاریم. با لایک و سیو و اشتراکگذاری هاتون حمایت کنید❤️🙏🌹 #محصول #قنادی #کیک #شیرینی #آموزش #کیک_عصرانه #کیک_پایه #کیک_هویج_گردو #کیک_خانگی #کیک_هویج 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۵۳
شیرینی نخودی 😍👌
@Cookiesمواد لازم : (برای ۵۰ عدد شیرینی)
آرد نخود ۲۲۰ گرمآرد قنادی ۳۰ گرمروغن ۱۲۰ گرمپودر قند ۱۰۰ گرمپودر هل یک قاشق چای خوریزعفران دو قاشق چای خوری به دلخواه
دمای فر و زمان پخت:فر گازی ۱۵۵ درجهفر برقی ۱۴۰ درجهزمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
#محصول #شیرینی #شیرینی_نخودی #شیرینی_پزی #شیرینی_عید #آشپزی #شیرینی_سنتی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
@Cookiesمواد لازم : (برای ۵۰ عدد شیرینی)
آرد نخود ۲۲۰ گرمآرد قنادی ۳۰ گرمروغن ۱۲۰ گرمپودر قند ۱۰۰ گرمپودر هل یک قاشق چای خوریزعفران دو قاشق چای خوری به دلخواه
دمای فر و زمان پخت:فر گازی ۱۵۵ درجهفر برقی ۱۴۰ درجهزمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
#محصول #شیرینی #شیرینی_نخودی #شیرینی_پزی #شیرینی_عید #آشپزی #شیرینی_سنتی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۸:۵۰
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ شیرینی نخودی 😍👌 @Cookies مواد لازم : (برای ۵۰ عدد شیرینی) آرد نخود ۲۲۰ گرم آرد قنادی ۳۰ گرم روغن ۱۲۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر هل یک قاشق چای خوری زعفران دو قاشق چای خوری به دلخواه دمای فر و زمان پخت: فر گازی ۱۵۵ درجه فر برقی ۱۴۰ درجه زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه #محصول #شیرینی #شیرینی_نخودی #شیرینی_پزی #شیرینی_عید #آشپزی #شیرینی_سنتی #قنادی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۵۰
نان زنجبیلی 😍👌
این نان مخصوص فصل های پاییز و زمستان است.
@Cookiesمواد لازم :۸ لیوان آرد گندمنصف لیوان ماستدو عدد تخم مرغصد گرم کرهدو قاشق شکرچهار قاشق روغن مایعدو قاشق غذاخوری سر پر پودر زنجبیلیک قاشق غذاخوری خمیر مایعنصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودردو قاشق چای خوری نمکدو لیوان آب ولرمکمی هم زردچوبه
رومال :یک عدد زرده تخم مرغدو قاشق شیریک قاشق روغن مایعکمی زعفران .
نکات لازم:در تنور گازی (از قبل گرم شده) شعله پایین و بالا همزمان روشن باشه و شعله بالا کمتر از شعله پایین باشه. مدت زمان هر یه دور پخت نان ۷ دقیقه و صفحه تنور را بچرخانید.
#محصول #نان #نان_زنجبیلی #نان_پزی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
این نان مخصوص فصل های پاییز و زمستان است.
@Cookiesمواد لازم :۸ لیوان آرد گندمنصف لیوان ماستدو عدد تخم مرغصد گرم کرهدو قاشق شکرچهار قاشق روغن مایعدو قاشق غذاخوری سر پر پودر زنجبیلیک قاشق غذاخوری خمیر مایعنصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودردو قاشق چای خوری نمکدو لیوان آب ولرمکمی هم زردچوبه
رومال :یک عدد زرده تخم مرغدو قاشق شیریک قاشق روغن مایعکمی زعفران .
نکات لازم:در تنور گازی (از قبل گرم شده) شعله پایین و بالا همزمان روشن باشه و شعله بالا کمتر از شعله پایین باشه. مدت زمان هر یه دور پخت نان ۷ دقیقه و صفحه تنور را بچرخانید.
#محصول #نان #نان_زنجبیلی #نان_پزی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۸:۳۰
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ نان زنجبیلی 😍👌 این نان مخصوص فصل های پاییز و زمستان است. @Cookies مواد لازم : ۸ لیوان آرد گندم نصف لیوان ماست دو عدد تخم مرغ صد گرم کره دو قاشق شکر چهار قاشق روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر پر پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری خمیر مایع نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری نمک دو لیوان آب ولرم کمی هم زردچوبه رومال : یک عدد زرده تخم مرغ دو قاشق شیر یک قاشق روغن مایع کمی زعفران . نکات لازم: در تنور گازی (از قبل گرم شده) شعله پایین و بالا همزمان روشن باشه و شعله بالا کمتر از شعله پایین باشه. مدت زمان هر یه دور پخت نان ۷ دقیقه و صفحه تنور را بچرخانید. #محصول #نان #نان_زنجبیلی #نان_پزی #قنادی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۳۰
کِرِم کارامل خونگی 😍👌
کارامل خودت درست کن به به😋دیگه نیاز نیست از بیرون کرم کارامل بخری من بهت یاد میدم خیلی راحت تو خونه درست کنی🥰
پس بزن بریم درستش کنیم 👇☺️
@Cookiesمواد لازم🔷️۲۰۰گرم شکر۲۰۰گرم خامه صبحانه۵۰گرم کره۵۰گرم شیر
طرز تهیه 🔷️شکر بزارید روی شعله کم تا آب بشه یه مقدار که داشت آب میشد همش بزنید تا یکدست آب بشه فقط حتما زیر شعله حرارت کم باشه که شکر نسوزه کره را داخل ماکروفر یا روی شعله حرارت کم آب کنید که آماده باشه. بعد خامه شیر باهم ترکیب کنید بزارید روی حرارت کم تا کامل شل بشه داغ باشه.وقتی شکر کامل آب شد کره را اضافه کنید همش بزنید بعد ترکیب شیر خامه صبحانه رو بریزید. هم بزنید به مدت ۴ دقیقه.بزارید کامل خنک بشه داخل ظرف در دار پر کنید. داخل یخچال به مدت ۱ماه ، بیرون از یخچال ۱ هفته ماندگاری داره.
#محصول #کرم_کارامل #کارامل #کرم_پاتیسیر #کرمفیل_وانیلی #کرمفیل #کرم_شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_پزی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
کارامل خودت درست کن به به😋دیگه نیاز نیست از بیرون کرم کارامل بخری من بهت یاد میدم خیلی راحت تو خونه درست کنی🥰
پس بزن بریم درستش کنیم 👇☺️
@Cookiesمواد لازم🔷️۲۰۰گرم شکر۲۰۰گرم خامه صبحانه۵۰گرم کره۵۰گرم شیر
طرز تهیه 🔷️شکر بزارید روی شعله کم تا آب بشه یه مقدار که داشت آب میشد همش بزنید تا یکدست آب بشه فقط حتما زیر شعله حرارت کم باشه که شکر نسوزه کره را داخل ماکروفر یا روی شعله حرارت کم آب کنید که آماده باشه. بعد خامه شیر باهم ترکیب کنید بزارید روی حرارت کم تا کامل شل بشه داغ باشه.وقتی شکر کامل آب شد کره را اضافه کنید همش بزنید بعد ترکیب شیر خامه صبحانه رو بریزید. هم بزنید به مدت ۴ دقیقه.بزارید کامل خنک بشه داخل ظرف در دار پر کنید. داخل یخچال به مدت ۱ماه ، بیرون از یخچال ۱ هفته ماندگاری داره.
#محصول #کرم_کارامل #کارامل #کرم_پاتیسیر #کرمفیل_وانیلی #کرمفیل #کرم_شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_پزی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۱۹:۲۶
پای نارگیل 😍👌
هر چی روش نارگیل باشه خوشمزترینهدقیقا مثل همین پای نارگیل 😋
@Cookiesخمیر پای:آرد ۴۰۰گرمتخم مرغ کوچک ۲عددشکر یک سوم پیمانهروغن یک سوم پیمانهپودر هل نوک قاشق چایخوریخمیر مایه نصف قاشق غذاخوریآب ولرم نصف لیوانتخم مرغ + شکر + آب + روغن رو کمی زده یکدست شه بهش خمیر مایه و ارد رو اضافه همزده تا خمیر جمع شه اگه چسبنده بود میتونید کم کم ارد اضافه کنید ولی خمیر باید لطیف و نرم باشهکف قالب کاغذ روغنی انداخته و خمیرو پخش کرده.
مواد نارگیلی:پودر نارگیل چرب۱۶۷ گرمروغن ۱۳۳ گرمسفیده تخم مرغ ۱۶۷ گرمپودر قند ۱۶۷ گرمپودر هل کمیهمه رو ترکیب کنید و روی خمیر ریخته و یک ساعت استراحت داده بعد بزارید داخل فر
طرز تهیه و نکات لازم:اول خمیر پای رو درست میکنیم ک بعد درست کردن تو قالب باز میکنیم قالب من ۲۵در ۲۵ بود این مقدار برا قالب ۳۰در ۴۰ هم عالیهبعد دوست داشتید روش کرمفیل شکلاتی یا نوتلا یا شکلات صبحانه یا هر چیزی ک دوست دارید ریخته میتونید هیچی هم نریزید سلیقه ای بعد روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید و مواد نارگیلی روش ریخته و یک ساعت استراحت بدید تا خمیر پف کنه بعد بزارید تو فر ۱۶۰درجه به مدت ۴۰ دقیقه ، فر من گازیه اخر سر کمی گریل روشن کردم تا روشم رنگ بگیرهکمی از داغی افتاده از قالب خارج کنید و بزارید کامل خنک شه بعد با چاقوی دندونه دار ریز برش بزنید و نوش جان 😋
#محصول #پای_نارگیل #شیرینی #شیرینی_پای_نارگیل #شیرینی_نارگیلی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
هر چی روش نارگیل باشه خوشمزترینهدقیقا مثل همین پای نارگیل 😋
@Cookiesخمیر پای:آرد ۴۰۰گرمتخم مرغ کوچک ۲عددشکر یک سوم پیمانهروغن یک سوم پیمانهپودر هل نوک قاشق چایخوریخمیر مایه نصف قاشق غذاخوریآب ولرم نصف لیوانتخم مرغ + شکر + آب + روغن رو کمی زده یکدست شه بهش خمیر مایه و ارد رو اضافه همزده تا خمیر جمع شه اگه چسبنده بود میتونید کم کم ارد اضافه کنید ولی خمیر باید لطیف و نرم باشهکف قالب کاغذ روغنی انداخته و خمیرو پخش کرده.
مواد نارگیلی:پودر نارگیل چرب۱۶۷ گرمروغن ۱۳۳ گرمسفیده تخم مرغ ۱۶۷ گرمپودر قند ۱۶۷ گرمپودر هل کمیهمه رو ترکیب کنید و روی خمیر ریخته و یک ساعت استراحت داده بعد بزارید داخل فر
طرز تهیه و نکات لازم:اول خمیر پای رو درست میکنیم ک بعد درست کردن تو قالب باز میکنیم قالب من ۲۵در ۲۵ بود این مقدار برا قالب ۳۰در ۴۰ هم عالیهبعد دوست داشتید روش کرمفیل شکلاتی یا نوتلا یا شکلات صبحانه یا هر چیزی ک دوست دارید ریخته میتونید هیچی هم نریزید سلیقه ای بعد روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید و مواد نارگیلی روش ریخته و یک ساعت استراحت بدید تا خمیر پف کنه بعد بزارید تو فر ۱۶۰درجه به مدت ۴۰ دقیقه ، فر من گازیه اخر سر کمی گریل روشن کردم تا روشم رنگ بگیرهکمی از داغی افتاده از قالب خارج کنید و بزارید کامل خنک شه بعد با چاقوی دندونه دار ریز برش بزنید و نوش جان 😋
#محصول #پای_نارگیل #شیرینی #شیرینی_پای_نارگیل #شیرینی_نارگیلی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۱۰:۱۶
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ پای نارگیل 😍👌 هر چی روش نارگیل باشه خوشمزترینه دقیقا مثل همین پای نارگیل 😋 @Cookies خمیر پای: آرد ۴۰۰گرم تخم مرغ کوچک ۲عدد شکر یک سوم پیمانه روغن یک سوم پیمانه پودر هل نوک قاشق چایخوری خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری آب ولرم نصف لیوان تخم مرغ + شکر + آب + روغن رو کمی زده یکدست شه بهش خمیر مایه و ارد رو اضافه همزده تا خمیر جمع شه اگه چسبنده بود میتونید کم کم ارد اضافه کنید ولی خمیر باید لطیف و نرم باشه کف قالب کاغذ روغنی انداخته و خمیرو پخش کرده. مواد نارگیلی: پودر نارگیل چرب۱۶۷ گرم روغن ۱۳۳ گرم سفیده تخم مرغ ۱۶۷ گرم پودر قند ۱۶۷ گرم پودر هل کمی همه رو ترکیب کنید و روی خمیر ریخته و یک ساعت استراحت داده بعد بزارید داخل فر طرز تهیه و نکات لازم: اول خمیر پای رو درست میکنیم ک بعد درست کردن تو قالب باز میکنیم قالب من ۲۵در ۲۵ بود این مقدار برا قالب ۳۰در ۴۰ هم عالیه بعد دوست داشتید روش کرمفیل شکلاتی یا نوتلا یا شکلات صبحانه یا هر چیزی ک دوست دارید ریخته میتونید هیچی هم نریزید سلیقه ای بعد روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید و مواد نارگیلی روش ریخته و یک ساعت استراحت بدید تا خمیر پف کنه بعد بزارید تو فر ۱۶۰درجه به مدت ۴۰ دقیقه ، فر من گازیه اخر سر کمی گریل روشن کردم تا روشم رنگ بگیره کمی از داغی افتاده از قالب خارج کنید و بزارید کامل خنک شه بعد با چاقوی دندونه دار ریز برش بزنید و نوش جان 😋 #محصول #پای_نارگیل #شیرینی #شیرینی_پای_نارگیل #شیرینی_نارگیلی #قنادی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۱۶
رولت تیرامیسو 😍👌
@Cookies
یکی از خوشمزترین رولتهای که درست کردم همین رولت تیرامیسو بود🥹😋
برای این رولت من از صفحه ریلیف میت استفاده کردم که این صفحه جنسش سلیکونی هست و لوازم قنادیا دارن من سایز ۳۰*۴۰ پیدا نکردم بجاش سایز ۵۳*۳۵ استفاده کردماول باید خمیر دکور رو درست کنیم این خمیر دکور عالیه میتونید برا خیلی از رولتهای طرحدار استفاده کنید.
اول صفحه رو با اسپری روغن جدا کننده چرب کنید بعد خمیر دکور روش ریخته و با کاردک شیارهای صفحه رو کامل پر کنید و اضافه های خمیرو حتما بگیرید که رولت تمیز در بیاد.بعد بزارید یه جای سرد تا این خمیر خودشو بگیره،روش خمیر رولت رو ریخته و صاف یکدست پخشش کنید سعی کنید یکدست پخش کنید یه طرفش نازک یه طرفش ضخیم نباشه بعد بزارید داخل فر داغ و بعد پخت کمی خنک شد برش گردونید و صفحه رو اروم جدا کنید ،روش ترکیب خامه و پنیر خامه ای بدون نمک زده و صاف بخش کنید رولت رول کنید و بزارید چند ساعتی یخچال باشه بعد با چاقوی تیز برش بزنید و نوش جان.
خمیر دکور:۸۵گرم کره رو ذوب کرده بهش ۸۵گ پودر قند الک شده رو اضافه هم بزنید تا خنک شه، ۸۵گرم سفیده تخم مرغ رو کم کم اضافه همزده یکدست شه، بعد گرم ۷۵ ارد + ۱۰ گ پودر کاکائو الک بهش اضافه کنید و روی صفحه پخش کنید.
رولت:زرده و سفیده ۴ عدد تخم مرغ رو جدا کنید (شکر دانه ریز ۷۵گرم) نصف شکر رو به سفیدها اضافه همزده تا برف شه بزارید یخچال تا موقع استفاده، بقیه شکر رو به زردها و یک قاشق عسل اضافه در حد مخلوط شدن ترکیب کنید ، سفیدها رو ب زردها اضافه اروم هم زده یکدست شه بعد ۸۵ گرم آرد رو اضافه هم زده ترکیب شه من دو قاشق نسکافه گلد هم اضافه کردم ک خوش طعم شه.روی خمیر دکور ریخته توی فر۲۰۰تا۲۵۰درجه به مدت ۵تا۸دقیقه(برای ریلیف میت ۳۰*۴۰مواد رو تقسیم بر یک و نیم کنید)
فیلینگ: خامه قنادی ۳۰۰گرم + پنیر خامه ای بدون نمک ۲۰۰ گرم و یک قاشق نسکافه رو با دو قاشق اب حل کنید به پنیر و خامه اضافه همزده تا فرم بگیره.
#محصول #رولت #رولت_تیرامیسو #رولت_خامه_ای #شیرینی #شیرینی_تر #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
@Cookies
یکی از خوشمزترین رولتهای که درست کردم همین رولت تیرامیسو بود🥹😋
برای این رولت من از صفحه ریلیف میت استفاده کردم که این صفحه جنسش سلیکونی هست و لوازم قنادیا دارن من سایز ۳۰*۴۰ پیدا نکردم بجاش سایز ۵۳*۳۵ استفاده کردماول باید خمیر دکور رو درست کنیم این خمیر دکور عالیه میتونید برا خیلی از رولتهای طرحدار استفاده کنید.
اول صفحه رو با اسپری روغن جدا کننده چرب کنید بعد خمیر دکور روش ریخته و با کاردک شیارهای صفحه رو کامل پر کنید و اضافه های خمیرو حتما بگیرید که رولت تمیز در بیاد.بعد بزارید یه جای سرد تا این خمیر خودشو بگیره،روش خمیر رولت رو ریخته و صاف یکدست پخشش کنید سعی کنید یکدست پخش کنید یه طرفش نازک یه طرفش ضخیم نباشه بعد بزارید داخل فر داغ و بعد پخت کمی خنک شد برش گردونید و صفحه رو اروم جدا کنید ،روش ترکیب خامه و پنیر خامه ای بدون نمک زده و صاف بخش کنید رولت رول کنید و بزارید چند ساعتی یخچال باشه بعد با چاقوی تیز برش بزنید و نوش جان.
خمیر دکور:۸۵گرم کره رو ذوب کرده بهش ۸۵گ پودر قند الک شده رو اضافه هم بزنید تا خنک شه، ۸۵گرم سفیده تخم مرغ رو کم کم اضافه همزده یکدست شه، بعد گرم ۷۵ ارد + ۱۰ گ پودر کاکائو الک بهش اضافه کنید و روی صفحه پخش کنید.
رولت:زرده و سفیده ۴ عدد تخم مرغ رو جدا کنید (شکر دانه ریز ۷۵گرم) نصف شکر رو به سفیدها اضافه همزده تا برف شه بزارید یخچال تا موقع استفاده، بقیه شکر رو به زردها و یک قاشق عسل اضافه در حد مخلوط شدن ترکیب کنید ، سفیدها رو ب زردها اضافه اروم هم زده یکدست شه بعد ۸۵ گرم آرد رو اضافه هم زده ترکیب شه من دو قاشق نسکافه گلد هم اضافه کردم ک خوش طعم شه.روی خمیر دکور ریخته توی فر۲۰۰تا۲۵۰درجه به مدت ۵تا۸دقیقه(برای ریلیف میت ۳۰*۴۰مواد رو تقسیم بر یک و نیم کنید)
فیلینگ: خامه قنادی ۳۰۰گرم + پنیر خامه ای بدون نمک ۲۰۰ گرم و یک قاشق نسکافه رو با دو قاشق اب حل کنید به پنیر و خامه اضافه همزده تا فرم بگیره.
#محصول #رولت #رولت_تیرامیسو #رولت_خامه_ای #شیرینی #شیرینی_تر #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۷:۵۴
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ رولت تیرامیسو 😍👌 @Cookies یکی از خوشمزترین رولتهای که درست کردم همین رولت تیرامیسو بود🥹😋 برای این رولت من از صفحه ریلیف میت استفاده کردم که این صفحه جنسش سلیکونی هست و لوازم قنادیا دارن من سایز ۳۰*۴۰ پیدا نکردم بجاش سایز ۵۳*۳۵ استفاده کردم اول باید خمیر دکور رو درست کنیم این خمیر دکور عالیه میتونید برا خیلی از رولتهای طرحدار استفاده کنید. اول صفحه رو با اسپری روغن جدا کننده چرب کنید بعد خمیر دکور روش ریخته و با کاردک شیارهای صفحه رو کامل پر کنید و اضافه های خمیرو حتما بگیرید که رولت تمیز در بیاد. بعد بزارید یه جای سرد تا این خمیر خودشو بگیره،روش خمیر رولت رو ریخته و صاف یکدست پخشش کنید سعی کنید یکدست پخش کنید یه طرفش نازک یه طرفش ضخیم نباشه بعد بزارید داخل فر داغ و بعد پخت کمی خنک شد برش گردونید و صفحه رو اروم جدا کنید ،روش ترکیب خامه و پنیر خامه ای بدون نمک زده و صاف بخش کنید رولت رول کنید و بزارید چند ساعتی یخچال باشه بعد با چاقوی تیز برش بزنید و نوش جان. خمیر دکور: ۸۵گرم کره رو ذوب کرده بهش ۸۵گ پودر قند الک شده رو اضافه هم بزنید تا خنک شه، ۸۵گرم سفیده تخم مرغ رو کم کم اضافه همزده یکدست شه، بعد گرم ۷۵ ارد + ۱۰ گ پودر کاکائو الک بهش اضافه کنید و روی صفحه پخش کنید. رولت: زرده و سفیده ۴ عدد تخم مرغ رو جدا کنید (شکر دانه ریز ۷۵گرم) نصف شکر رو به سفیدها اضافه همزده تا برف شه بزارید یخچال تا موقع استفاده، بقیه شکر رو به زردها و یک قاشق عسل اضافه در حد مخلوط شدن ترکیب کنید ، سفیدها رو ب زردها اضافه اروم هم زده یکدست شه بعد ۸۵ گرم آرد رو اضافه هم زده ترکیب شه من دو قاشق نسکافه گلد هم اضافه کردم ک خوش طعم شه. روی خمیر دکور ریخته توی فر۲۰۰تا۲۵۰درجه به مدت ۵تا۸دقیقه (برای ریلیف میت ۳۰*۴۰مواد رو تقسیم بر یک و نیم کنید) فیلینگ: خامه قنادی ۳۰۰گرم + پنیر خامه ای بدون نمک ۲۰۰ گرم و یک قاشق نسکافه رو با دو قاشق اب حل کنید به پنیر و خامه اضافه همزده تا فرم بگیره. #محصول #رولت #رولت_تیرامیسو #رولت_خامه_ای #شیرینی #شیرینی_تر #قنادی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۷:۵۴
شیرینی نارگیلی 😋😍👌
👈بدون داغ زدن و همزن👌
لطفا با لایک و اشتراک گذاری حمایتمون کنید🙏🌹
@Cookiesمواد لازم:۲عدد سفیده تخممرغ درشت (۸٠گرم)یکلیوان(۱۸۰گرم)پودر شکریکلیوان (۱۰۰گرم)پودر نارگیل چربنوک قاشق وانیل۳چهارم استکان (۹۰گرم)روغن مایع
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد
نکته هامیتونید چند قطره آبلیمو هم اضافه کنید، نزنید هم مشکلی نیست.اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی آرد برنج اضافه کنید.بعد از هم زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف.حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید.به هیچ وجه شکر نزنید پودر شکر بزنید.روغن اصلا به هیچوجه داغ نشه فقط گرم باشه.تا کاملا روش طلایی نشده ازفر درنیارید.
#محصول #شیرینی #شیرینی_نارگیلی #قنادی #شیرینی_عید #شیرینی_نوروز #نارگیلی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
👈بدون داغ زدن و همزن👌
لطفا با لایک و اشتراک گذاری حمایتمون کنید🙏🌹
@Cookiesمواد لازم:۲عدد سفیده تخممرغ درشت (۸٠گرم)یکلیوان(۱۸۰گرم)پودر شکریکلیوان (۱۰۰گرم)پودر نارگیل چربنوک قاشق وانیل۳چهارم استکان (۹۰گرم)روغن مایع
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد
نکته هامیتونید چند قطره آبلیمو هم اضافه کنید، نزنید هم مشکلی نیست.اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی آرد برنج اضافه کنید.بعد از هم زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف.حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید.به هیچ وجه شکر نزنید پودر شکر بزنید.روغن اصلا به هیچوجه داغ نشه فقط گرم باشه.تا کاملا روش طلایی نشده ازفر درنیارید.
#محصول #شیرینی #شیرینی_نارگیلی #قنادی #شیرینی_عید #شیرینی_نوروز #نارگیلی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۹:۵۹
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ شیرینی نارگیلی 😋😍👌 👈بدون داغ زدن و همزن👌 لطفا با لایک و اشتراک گذاری حمایتمون کنید🙏🌹 @Cookies مواد لازم: ۲عدد سفیده تخممرغ درشت (۸٠گرم) یکلیوان(۱۸۰گرم) پودر شکر یکلیوان (۱۰۰گرم) پودر نارگیل چرب نوک قاشق وانیل ۳چهارم استکان (۹۰گرم)روغن مایع دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد نکته ها میتونید چند قطره آبلیمو هم اضافه کنید، نزنید هم مشکلی نیست. اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی آرد برنج اضافه کنید. بعد از هم زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف. حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید. به هیچ وجه شکر نزنید پودر شکر بزنید. روغن اصلا به هیچوجه داغ نشه فقط گرم باشه. تا کاملا روش طلایی نشده ازفر درنیارید. #محصول #شیرینی #شیرینی_نارگیلی #قنادی #شیرینی_عید #شیرینی_نوروز #نارگیلی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۵۹
باقلوای میوه ای 😍👌
جونم براتون بگه دیگه با مغز پسته کیلویی ۲ میلیون تومنی دیگه کی وجودشو داره باقلوا بپزه🤔🙃
آموزش امروز یه دسر خوشمزه باقلواییه ولی با مغز کم و اقتصادی! ☺️😍این دسر خوشمزه رو درست کنید و از من میشنوید با بستنی نوش جان کنید. 😋
@Cookiesمواد لازم:تخم مرغ ۲ عددشیر ۱۲۰ میلی لیترکره ۵۰ گرمشکر ۴ قاشق سوپخوریگردو ۵۰ گرمدارچین ۱/۴ قاشق چایخوریخمیر باقلوا ۱ بستهبستنی به میزان لازممیوه فصل
#محصول #باقلوا #شیرینی_باقلوا #باقلوا_خونگی #باقلوا_میوه_ای #شیرینی #دسر #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
جونم براتون بگه دیگه با مغز پسته کیلویی ۲ میلیون تومنی دیگه کی وجودشو داره باقلوا بپزه🤔🙃
آموزش امروز یه دسر خوشمزه باقلواییه ولی با مغز کم و اقتصادی! ☺️😍این دسر خوشمزه رو درست کنید و از من میشنوید با بستنی نوش جان کنید. 😋
@Cookiesمواد لازم:تخم مرغ ۲ عددشیر ۱۲۰ میلی لیترکره ۵۰ گرمشکر ۴ قاشق سوپخوریگردو ۵۰ گرمدارچین ۱/۴ قاشق چایخوریخمیر باقلوا ۱ بستهبستنی به میزان لازممیوه فصل
#محصول #باقلوا #شیرینی_باقلوا #باقلوا_خونگی #باقلوا_میوه_ای #شیرینی #دسر #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۸:۳۲
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ باقلوای میوه ای 😍👌 جونم براتون بگه دیگه با مغز پسته کیلویی ۲ میلیون تومنی دیگه کی وجودشو داره باقلوا بپزه🤔🙃 آموزش امروز یه دسر خوشمزه باقلواییه ولی با مغز کم و اقتصادی! ☺️😍 این دسر خوشمزه رو درست کنید و از من میشنوید با بستنی نوش جان کنید. 😋 @Cookies مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱۲۰ میلی لیتر کره ۵۰ گرم شکر ۴ قاشق سوپخوری گردو ۵۰ گرم دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری خمیر باقلوا ۱ بسته بستنی به میزان لازم میوه فصل #محصول #باقلوا #شیرینی_باقلوا #باقلوا_خونگی #باقلوا_میوه_ای #شیرینی #دسر #قنادی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۳۳
کیک سیب 😍👌
یعنی آسون تر و خوشمزه تر و خوش قلق تر از این کیک سیب نداریم 😋چند ساله همین رسپی رو درست میکنمو هر چقدر ازش تعریف کنم کمهحتی اگه تا حالا کیک نپختین میتونید راحت درستش کنیدهم خوشگل میشه هم خوشمزهو در حد کیک کافی شاپی🤩
@Cookiesمواد لازم :تخم مرغ ۳ عددروغن مایع یک پیمانهشکر یک پیمانهماست یک پیمانهآرد دو پیمانهسیب دو عددگردو به میزان دلخواهبکینگ پودر یک قاشق غذاخوریدارچین یک قاشق غذاخوری( من چون دوست دارم بیشتر میریزم)
طرز تهیه و نکات لازم:شکر و روغن مایع رو با همزن بزنید.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.حالا ماست رو اضافه کنید و یکم هم بزنیدمواد خشک (آرد و بکینگ پودر و دارچین) رو با هم مخلوط کنید و الک کنید (من گاهیتنبلیم میاد الکم نمیکنم)به مواد اضافه کنید یا با همزن دستی یا همزن برقی با دور کُند ، در حد مخلوط شدن هم بزنید.اگر دوست دارید داخل کیک هم سیب داشته باشه یکم سیب در حد نصف سیب رو خرد کنید ،گردو هم خرد کنید.به مواد اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید
مواد رو تو قالب ۲۵ سانت که از قبل کف قالب رو کره مالی کردین و روش آرد پاشیدین ، بریزید. (قالب من آلومینیومی بود)فر رو از قبل روشن کنید.روی مواد کیک سیب ها رو که ورقه ورقه های نازک برش زدین بچینید و روش دارچین الک کنید.کیک رو داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت حدودا یک ساعت ، بسته به نوع فر ها زمان متفاوته (فرهای برقی که دمای بالا دارن درجه رو روی ۱۷۰ بذارن). من فرم برقیه طبقه دوم فر و روی گردش هوا میذارم. با خلال چوبی تست کنید، اگر کیک به خلال نچسبید کیکتون پخته و آماده اس🍎مطمئنم عاشق این کیک میشید.
آموزش رو دوست داشتین؟؟؟ 😉
#محصول #کیک #کیک_سیب #کیک_خانگی #کیک_خونگی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
یعنی آسون تر و خوشمزه تر و خوش قلق تر از این کیک سیب نداریم 😋چند ساله همین رسپی رو درست میکنمو هر چقدر ازش تعریف کنم کمهحتی اگه تا حالا کیک نپختین میتونید راحت درستش کنیدهم خوشگل میشه هم خوشمزهو در حد کیک کافی شاپی🤩
@Cookiesمواد لازم :تخم مرغ ۳ عددروغن مایع یک پیمانهشکر یک پیمانهماست یک پیمانهآرد دو پیمانهسیب دو عددگردو به میزان دلخواهبکینگ پودر یک قاشق غذاخوریدارچین یک قاشق غذاخوری( من چون دوست دارم بیشتر میریزم)
طرز تهیه و نکات لازم:شکر و روغن مایع رو با همزن بزنید.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.حالا ماست رو اضافه کنید و یکم هم بزنیدمواد خشک (آرد و بکینگ پودر و دارچین) رو با هم مخلوط کنید و الک کنید (من گاهیتنبلیم میاد الکم نمیکنم)به مواد اضافه کنید یا با همزن دستی یا همزن برقی با دور کُند ، در حد مخلوط شدن هم بزنید.اگر دوست دارید داخل کیک هم سیب داشته باشه یکم سیب در حد نصف سیب رو خرد کنید ،گردو هم خرد کنید.به مواد اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید
مواد رو تو قالب ۲۵ سانت که از قبل کف قالب رو کره مالی کردین و روش آرد پاشیدین ، بریزید. (قالب من آلومینیومی بود)فر رو از قبل روشن کنید.روی مواد کیک سیب ها رو که ورقه ورقه های نازک برش زدین بچینید و روش دارچین الک کنید.کیک رو داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت حدودا یک ساعت ، بسته به نوع فر ها زمان متفاوته (فرهای برقی که دمای بالا دارن درجه رو روی ۱۷۰ بذارن). من فرم برقیه طبقه دوم فر و روی گردش هوا میذارم. با خلال چوبی تست کنید، اگر کیک به خلال نچسبید کیکتون پخته و آماده اس🍎مطمئنم عاشق این کیک میشید.
آموزش رو دوست داشتین؟؟؟ 😉
#محصول #کیک #کیک_سیب #کیک_خانگی #کیک_خونگی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۱۰:۲۶
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ کیک سیب 😍👌 یعنی آسون تر و خوشمزه تر و خوش قلق تر از این کیک سیب نداریم 😋 چند ساله همین رسپی رو درست میکنم و هر چقدر ازش تعریف کنم کمه حتی اگه تا حالا کیک نپختین میتونید راحت درستش کنید هم خوشگل میشه هم خوشمزه و در حد کیک کافی شاپی🤩 @Cookies مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع یک پیمانه شکر یک پیمانه ماست یک پیمانه آرد دو پیمانه سیب دو عدد گردو به میزان دلخواه بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق غذاخوری ( من چون دوست دارم بیشتر میریزم) طرز تهیه و نکات لازم: شکر و روغن مایع رو با همزن بزنید. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید. حالا ماست رو اضافه کنید و یکم هم بزنید مواد خشک (آرد و بکینگ پودر و دارچین) رو با هم مخلوط کنید و الک کنید (من گاهی تنبلیم میاد الکم نمیکنم) به مواد اضافه کنید یا با همزن دستی یا همزن برقی با دور کُند ، در حد مخلوط شدن هم بزنید. اگر دوست دارید داخل کیک هم سیب داشته باشه یکم سیب در حد نصف سیب رو خرد کنید ،گردو هم خرد کنید. به مواد اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید مواد رو تو قالب ۲۵ سانت که از قبل کف قالب رو کره مالی کردین و روش آرد پاشیدین ، بریزید. (قالب من آلومینیومی بود) فر رو از قبل روشن کنید. روی مواد کیک سیب ها رو که ورقه ورقه های نازک برش زدین بچینید و روش دارچین الک کنید. کیک رو داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت حدودا یک ساعت ، بسته به نوع فر ها زمان متفاوته (فرهای برقی که دمای بالا دارن درجه رو روی ۱۷۰ بذارن). من فرم برقیه طبقه دوم فر و روی گردش هوا میذارم. با خلال چوبی تست کنید، اگر کیک به خلال نچسبید کیکتون پخته و آماده اس🍎 مطمئنم عاشق این کیک میشید. آموزش رو دوست داشتین؟؟؟ 😉 #محصول #کیک #کیک_سیب #کیک_خانگی #کیک_خونگی #قنادی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۲۶
کوکی نسکافه ای (نیویورکی) 😍👌
یکی از خوشمزه ترین کوکی هاست 😋
تو خمیر این کوکی میتونید شکلات خرد شده یا مغز گردو خرده هم بزنید . به نظرم گردو خیلی خوشمزش میکنه 🤌
مرسی که لایک میکنی وکامنت میزاری 😍👋😎
@Cookiesمواد لازم:آرد ۲۹۰ گرمکره خنک ۱۲۵ گرمتخم مرغ یک عددپودر نسکافه یک قاشق غذاخوری پروانیل نصف قاشق چایخوریشکر سفید ۶۰ گرمشکر قهوه ای مرطوب ۱۰۰ گرمبکینگ پودر ۲ قاشق چایخوریشکلات تکه شده برای روی کوکی به مقدار لازم
دمای فر و مدت زمان پخت:داخل فر داغ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کوکی ها پخته شونددمای فر ۱۸۰ درجه
نکات مهم ؛ برای اینکه کوکی ها ترک بخورن باید فر رو از نیم ساعت قبل داغ کنید، فقط دمای بالا باعث ترک میشه ( فر داغ )کوکی ها تا داخل فر هستند کاملا نرمه به اشتباه زمان پخت بیشتر به کوکی ندید چون بعد از خنک شدن خشک میشه .
#محصول #کوکی #کوکی_کافی_شاپی #کوکی_نسکافه #کوکی_نسکافه_ای #شیرینی #کوکی_نیویورکی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
یکی از خوشمزه ترین کوکی هاست 😋
تو خمیر این کوکی میتونید شکلات خرد شده یا مغز گردو خرده هم بزنید . به نظرم گردو خیلی خوشمزش میکنه 🤌
مرسی که لایک میکنی وکامنت میزاری 😍👋😎
@Cookiesمواد لازم:آرد ۲۹۰ گرمکره خنک ۱۲۵ گرمتخم مرغ یک عددپودر نسکافه یک قاشق غذاخوری پروانیل نصف قاشق چایخوریشکر سفید ۶۰ گرمشکر قهوه ای مرطوب ۱۰۰ گرمبکینگ پودر ۲ قاشق چایخوریشکلات تکه شده برای روی کوکی به مقدار لازم
دمای فر و مدت زمان پخت:داخل فر داغ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کوکی ها پخته شونددمای فر ۱۸۰ درجه
نکات مهم ؛ برای اینکه کوکی ها ترک بخورن باید فر رو از نیم ساعت قبل داغ کنید، فقط دمای بالا باعث ترک میشه ( فر داغ )کوکی ها تا داخل فر هستند کاملا نرمه به اشتباه زمان پخت بیشتر به کوکی ندید چون بعد از خنک شدن خشک میشه .
#محصول #کوکی #کوکی_کافی_شاپی #کوکی_نسکافه #کوکی_نسکافه_ای #شیرینی #کوکی_نیویورکی #قنادی
🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍
🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫
✨آموزش شیرینی، کیک و دسر✨آموزش آشپزی (غذای اصلی)✨آموزش آشپزی (پیش غذا)✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری✨دنیای آشپزی مدرن✨گروه بزرگ آشپزباشی
۸:۰۸
آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰
🎞️ کوکی نسکافه ای (نیویورکی) 😍👌 یکی از خوشمزه ترین کوکی هاست 😋 تو خمیر این کوکی میتونید شکلات خرد شده یا مغز گردو خرده هم بزنید . به نظرم گردو خیلی خوشمزش میکنه 🤌 مرسی که لایک میکنی وکامنت میزاری 😍👋😎 @Cookies مواد لازم: آرد ۲۹۰ گرم کره خنک ۱۲۵ گرم تخم مرغ یک عدد پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری شکر سفید ۶۰ گرم شکر قهوه ای مرطوب ۱۰۰ گرم بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شکلات تکه شده برای روی کوکی به مقدار لازم دمای فر و مدت زمان پخت: داخل فر داغ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کوکی ها پخته شوند دمای فر ۱۸۰ درجه نکات مهم ؛ برای اینکه کوکی ها ترک بخورن باید فر رو از نیم ساعت قبل داغ کنید، فقط دمای بالا باعث ترک میشه ( فر داغ ) کوکی ها تا داخل فر هستند کاملا نرمه به اشتباه زمان پخت بیشتر به کوکی ندید چون بعد از خنک شدن خشک میشه . #محصول #کوکی #کوکی_کافی_شاپی #کوکی_نسکافه #کوکی_نسکافه_ای #شیرینی #کوکی_نیویورکی #قنادی 🎉لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره😍❤️ اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانه😍 🚫کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!🚫 ✨آموزش شیرینی، کیک و دسر ✨آموزش آشپزی (غذای اصلی) ✨آموزش آشپزی (پیش غذا) ✨آموزش نکات آشپزی و خانه داری ✨دنیای آشپزی مدرن ✨گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 🔆😇✅☝️فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۰۸
بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
🍎دیابتیهای عزیزم....🚫اگر شما هم آرزوی دیدن قندخون پایین ۱۰۰ رو دارید و باور درمان شدنتون سخته با ما همراه باشید درمان دیابت نوع ۱نوع ۲اگر به دنبال این هستیم سال نو رو با سلامتی و زندگی جدیدی شروع کنی برای درمان اقدام کن اگر بحث درمان برات جدیه رو لینک کلیک کن👇ble.ir/join/FkBqfEvEo5زندگی بدون دیابت😍🤯👆
۱۸:۰۱
بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
🍎دیابتی کوشا باشید❤️👇🚫اگر شما هم آرزوی دیدن قندخون پایین ۱۰۰ رو دارید و باور درمان شدنتون سخته با ما همراه باشید تا به آرزوت برسی.ble.ir/join/FkBqfEvEo5
۱۸:۰۱