عکس پروفایل آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰آ

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰

۵۵,۸۸۴عضو
عکس پروفایل آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰آ
۵۵.۹هزار عضو

آموزش شیرینی، کیک و دسر 🎂🍰

undefined اولین و بزرگترین کانال آموزش تخصصی شیرینی، کیک و دسر در «بله».
undefined در این کانال دستور تهیه انواع شیرینی، کیک، نان،‌ دسر، تنقلات، نوشیدنیها‌ و...آموزش داده میشود. پس با ما همراه باشید.
undefined کانال ما در روبیکا و سروش:Rubika.ir/CookiesSplus.ir/Cookies1

۲۴ فروردین

thumnail
#کیک_کرمدار undefinedundefined

مواد لازم :
شیر ۱ لیوانشکر ۱ لیوانروغن ½ لیوانبیکینگ پودر ۲ ق چآرد قنادی ۲ لیوانتخم مرغ ۳ عددوانیل ½ ق چماست ½ پ
مواد کرم پاتیسیر :نشاسته ذرت ۱ ق غتخم مرغ ۱ عددوانیل ½ ق چشکر ⅓ لیوانشیر ۱ لیوان
#محصول #کیک
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۷:۱۵

thumnail

۲۳:۳۳

thumnail
طرز تهیه باسلوق بازاری بهترین باسلوق در فضای مجازی،بدون ژلاتین و بادکا باکمترین مواد و ماندگاری بالا undefinedundefined
آموزش باسلوق قنادی به همراه نکات و جزئیات
undefinedمواد لازمundefined
نشاسته گل:۱۸۰ گرمگلاب:۴۰۰ گرمشکر:۵۶۰ گرمروغن مایع:۴۰ گرمجوهر لیمو: یک دوم قاشق چایخوریمغز دلخواه و پودر نارگیل به میزان لازمحدود:۹۰۰ گرم بدون مغز باسلوق میده
#محصول #باسلوق #شیرینی #شیرینی_باسلوق
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۲۳:۵۴

۲۵ فروردین

thumnail

۲۱:۵۶

thumnail
طرز تهیه، شیرینی قندی سنتی قزوین، به روش قنادی های قزوین با چندین مواد کاملا در دسترس مخصوص ایام عید undefinedundefined
آموزش شیرینی قندی قزوین به سبک کارگاهی به همراه نکات و جزئیات
undefinedمواد لازمundefined
روغن جامد: ۱۴۰ گرمپودر قند : ۱۰۰ گرمآرد سفید قنادی: ۳۰۰ گرمجوش شیرین یا بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
#محصول #شیرینی_قندی #شیرینی #شیرینی_قندی_قزوین
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۲۲:۰۳

۲۶ فروردین

thumnail

۵:۵۲

thumnail
طرز تهیه خانگی “شیرینی نخودچی” ترد و خوشمزه با نکاتی ضروری برای طعم عالی آن undefinedundefined
شیرینی نخودچی” در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارد. شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های ساده و سنتی ما ایرانی هاست که در ایام نوروز با توجه به سادگیش در کنار شیرینی‌های دیگر سرو می شود.
مواد لازم :آردنخود چی ۲۵۰ گرم هل سبز ساییده شده 1 قاشق چایخوری پودر قند ۱۲۵ گرمروغن نیمه‌جامد و روغن صاف از هرکدام 50 گرم
توجه داشته باشید که :خمیر شیرینی نخودچی مثل شیرینی های دیگر نیست و حالت خشکی زیادی دارد.وقتی خمیر آماده شد آن را داخل یک پلاستیک گذاشته و به مدت 6 تا 24 ساعت در گوشه ای از آشپزخانه بگذارید بماند تا استراحت کند.خمیر این شیرینی هر چقدر بیشتر بماند پخت بهتری پیدا می کند.اگر روغن صاف ندارید می‌توانید روغن جامد را روی حرارت ذوب کنید سپس اجازه دهید روغن سرد و سفت شود.سینی حاوی شیرینی را در طبقه وسط فر که با حرارت 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده اید بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی ها بپزد.باید دقت داشته باشید که حرارت فر شیرینی های شما را نسوزاند و مدام به شیرینی سر بزنید.
#محصول #شیرینی #شیرینی_نخودچی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۶:۰۰

۲۷ فروردین

thumnail

۳:۵۶

thumnail
سلام رفقاآموزش نان محلی روستایی به سبک قدیمی با فنش که اون طعم اصلی رو بده واقعا روحم به پرواز درومد undefinedundefined

مواد لازم:
آرد 2 لیوانماست 1 لیوانخمیر مایه 1 ق غروغن مایع نصف لیوانشکر 1 لیوانزعفران 2 ق غنمک 1 ق چتخم مرغ 1 عددآب گرم 2 لیوانکنجد و سیاه دانه برای تزیین
#محصول #نان_محلی #نان
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۴:۰۶

۲۸ فروردین

thumnail

۳:۴۴

thumnail
خمیرگیر نداری؟؟؟ برات بربری بدون ورز بسیار راحت و خوشمزه با بافتی جذاب اوردم! undefinedundefined
مواد لازم:آرد نان ۳۵۰ گرم آرد کامل ۱۵۰ گرم آب ۴۲۵ گرم (اگر مبتدی هستید آب را ۴٠٠-۳۷۵ گرم در نظر بگیرید)نمک ۸ گرم شکر ۸ گرم مخمر ۷ گرم
برای رومال:١ قاشق چای‌خوری آرد و ١/۴ پیمانه آب سرد رو با هم مخلوط می‌کنم روی حرارت قرار میدم. یک پینچ نمک می‌ریزم و مرتب هم می‌زنم تا مثل فرنیِ رقیق بشه. نباید این مایه خیلی غلیظ بشه. بعد اجازه میدم خنک بشه و استفاده می‌کنم
طرز تهیه:undefinedمواد خشک را با هم مخلوط کرده، آب را اضافه می‌کنیم و با هم کاملا مخلوط می‌کنیم تا هیچ آردی خشک باقی نماند. روی آن را پلاستیک کشیده و یک ربع در محیط استراحت می‌دهیم.
undefinedکویل فوید اول را انجام داده روی آن پلاستیک کشیده و یک ربع دیگر در محیط استراحت می‌دهیم.
undefinedکویل فوید دوم را انجام داده روی آن پلاستیک کشیده و یک ربع دیگر در محیط استراحت می‌دهیم.
undefinedکویل فولد سوم را انجام داده و روی آن را پلاستیک کشیده ۲۰-٣٠ دقیقه استراحت می‌دهیم تا خمیر کاملاً حجم بگیرد و دو برابر شود.
undefinedخمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، چانه می‌گیریم و روی سطح سبوس پاشیده شده قرار داده، کمی روی آن را تخت کرده به صورت بیضی در می‌آوریم با دستان خیس. بدون روکش ۱۵ دقیقه استراحت می‌دهیم سپس رومال زده، فرم نهایی بربری را درست کرده روی کاغذ نسوز منتقل می‌کنیم و ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.
undefinedسپس در فر داغ ۲۵۰ درجه با المنت بالا و پایین به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آن را می‌پزیم تا کاملاً رنگ بگیرد.
undefinedبرای فر گازی حتماً دما بالاترین درجه باشد بعد از پخت اگر رنگ نگرفت چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم.
امیدوارم این نون راحت رو درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردن اون لذت ببرید. undefined
#محصول #نان #نان_بربری
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۳:۵۶

۲۹ فروردین

thumnail

۱۰:۳۶

thumnail
آموزش شیرینی پنجره ای: آموزش شیرینی پنجره ای ترد و نوستالژی undefinedundefined

مواد لازم :
نشاسته ۱/۲ پیمانهشیر ۱ پیمانهآرد ۱ پیمانهتخم مرغ ۳ عددروغن برای سرخ کردنپودر قند برای تزیینوانیل ۱/۸ قاشق چایخوریپودر پسته برای تزیین
طرز تهیه خوشمزه ترین شیرینی سنتی ایرانی رو بهتون آموزش دادم با تمام نکات مهم و کاربردی . پختن شیرینی پنجره ای نیازی به همزن و فر ندارهundefined
#نان_پنجره_ای #شیرینی_پنجره_ای #شیرینی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۱:۱۲

بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
thumnail
به میز آرایشت نگاه کردی؟ undefined
چیزی کم و کسر نداری؟
هوا گرم شده! باید بیشتر مراقب پوستت باشی؟ undefined
از چین و چروک، لک و تیرگی، جای جوش و افتادگی پیشگیری نکنی جبرانش هم هزینه بیشتر داره هم سختی undefined
@mah_seti_admin
محصولات اصیل و باکیفیت با قیمت باورنکردنی undefined
https://ble.ir/mah_setible.ir/join/ZGY5M2E5Njhttps://ble.ir/mah_seti

۱۱:۴۳

بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
undefined اگه دنبال انواع محصولات آرایشی و بهداشتی توی «بله» هستی اینجا رو از دست ندهundefinedble.ir/join/ZGY5M2E5Njundefined تا جمعه #ارسال_رایگان «کرم ضد آفتاب» داریم! undefined🥳 undefined ble.ir/join/ZGY5M2E5Nj

۱۱:۴۳

thumnail

۲۳:۵۶

۳۰ فروردین

thumnail
روش تهیه نان خامه ای خانگی و خوشمزه:طرز تهیه نان خامه ای با پف عالی و تمام نکات طلایی undefinedundefined
بعد این همه آموزش آشپزی دیگه وقت یه شیرینی پرطرفدار بود بعید میدونم اینجا کسی باشه که نان خامه ای دوست نداشته باشه نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی هاست که واقعا خوشمزست و حالا با دیدن این ویدیو میتونید خودتون برای مهمونی هاتون نان خامه ای های بی نظیری درست کنید--------------------------------------------
مواد لازمآب ۱۲۵ میلی بیترشیر ۱۲۵ میلی لیترشکر ۱۵ گرمنمک ۲ گرمکره ۱۱۰ گرمآرد ۱۵۰ گرمتخم مرغ ۲۰۰ گرمخامه قنادی ۵۰۰ گرم
#محصول #نون_خامه_ای #نان_خامه_ای #شیرینی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۰:۲۲

بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
thumnail
باشگاه نظرسنجی‌های آنلاینبا حدود 10 سال سابقه فعالیت در حیطه پژوهش آنلاین؛ اینبار از نظرسنجی «نظم و قانون» رونمایی می‌کند undefined
undefined به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت با افرادی‌ست که درخواست لینک نظرسنجی را زودتر اعلام می‌کنند.
برای دریافت لینک نظرسنجی آنلاین undefined با هدیه 30 هزار تومانی و قرعه کشی 5 میلیونی، undefined هنچنین استفاده از پاکت هدیه امشب ، همین حالا توی کانال عضو بشید و منتظر اعلام جوایز باشید undefinedhttps://ble.ir/online_survey_panel

۱۷:۲۶

۳۱ فروردین

thumnail

۷:۲۶

thumnail
شیرینی نارگیلی بازاری ، بسیار ساده و با کیفیت عالی undefinedundefined
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی خشک های ایرانی پر طرفدار و همه پسنده .
شیرینی نارگیلی رو میتونید به عنوان شیرینی عید نوروز ، عصرانه یا هر مناسبتی درست کنید .
روش کار راحتی داره و اگر نکات رو دقیق رعایت کنید یه شیرینی نارگیلی فوق العاده میتونید درست کنید.
تو این ویدیو طرز تهیه شیرینی نارگیلی رو با تمام نکات گفتم .
مواد لازم :سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرمروغن مایع ۸۵ گرمآب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری نارگیل ۱۲۵ گرمشکر ۲۳۰ گرموانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
#محصول #شیرینی_نارگیلی #شیرینی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی قنادی رایگانهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۷:۴۰