Reza Bahram - Bi Khabar (128).mp3
۰۲:۴۰-۳.۱۸ مگابایت
رضا بهرام .... بیخبر
۱۰:۳۱
سلام دوستم، خوبی؟ تازه چه خبر؟ من که احوالاتم از عکسهای بالا پیداست
چند روزه نمیدونم چرا هنرم فوران کرده و زدم تو کار قلاب بافی، این بالاییها رو فقط تو این چهار پنچ روز بافتم. با اینکه به نظر بقیه زیادم باحال نیست
ولی من خودم باهاشون کلی کیف میکنم🥰.... کلا انجام هر کار هنری کمک میکنه که کمتر فکر کنی و شادتر بشی 🥳 اگه به من بود که ترجیح میدادم کلا بخش فکریمو تعطیل کنم این روزا
. خلاصه که امروز اومدم پز هنرمو بدم
امیدوارم فکرت آروم و دلت همیشه شاد باشه
@delneveshtehayeatoosa
@delneveshtehayeatoosa
۲۲:۱۹
۲۲:۱۹
۲۲:۱۹
۲۲:۱۹
سلام دوست خوبم 🥰چطوری؟ چه خبرا؟ دیشب این خوراک کچلیک که یه خورشت مازندرانی هست، رو یاد گرفتم و درست کردم، چون خیلی فوری و خوشمزه و بدون گوشت بود برا شما هم میذارم
1.یک استکان عدس رو با آب گذاشتم که بپزه. 2.یه پیاز بزرگ و نگینی خورد کردم و سه حبه سیرم خیلی ریز خورد کردم، هر دوش رو تو ماهیتابه ریختم و با کمی روغن تفت دادم. 3. وقتی پیاز و سیر سبک شد، نمک و زردچوبه زدم، بعد از چند دقیقه تفت دادن، کدوهای نگینی خورد شده رو اضافه کردم، خیلی کم (حدود نصف استکان) آب ریختم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا کدو ها پخته بشه، کدو خیلی زود پخته میشه، حدود یک ربع بعد پخته شده. 4. در این مرحله کمی فلفل سیاه و عدس پخته شده و یک قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و حدود دو دقیقه درب ظرف رو میبندیم تا بوی خامی رب گرفته بشه. 5. در مرحله آخر آب لیمو تازه به غذا اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم. من با نون دوست داشتم ولی فکر میکنم با برنجم خوش طعمه، زمان پختشم کمتر از یک ساعته
خلاصه که هر چی تبلیغ کنم، کم گفتم
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید
#کچلیک
@delneveshtehayeatoosa
#کچلیک
@delneveshtehayeatoosa
۱۱:۲۱
گیف
0سلام
خوبی؟ این کیف و امروز بافتم
پیشرفتم چطور بوده؟ 
خودم که کلی ذوق کردم🥳دخترا هم تشویق شدن که ببافن🥰 تو گوگل دیدم یه سری گل بافتنی با چنگال آموزش داده که میشه باهاشون گل سر و کش و تل و اینجور چیزا درست کرد، به نظرم ساده هست
میخوام یادشون بدم مشغول شن
به هر حال هم مشغولیته، هم حس خوبی داره و فکرشونو آروم میکنه هم میتونن برا خودشون استفاده کنن و مثل من ذوق کنن
دریای فکرت آروم رفیق 
پینوشت: یه فیلم گل با چنگال و تو پست بعد میذارم.
@delneveshtehayeatoosa
پینوشت: یه فیلم گل با چنگال و تو پست بعد میذارم.
@delneveshtehayeatoosa
۱۴:۰۷
یک نمونه آموزش گل بافتنی با چنگال
۱۴:۱۲
صبح جمعه ات بخیر دوستم🥰عروسک جدید من
کلی از صبح دارم باهاش ذوق میکنم🥳 اومدم نشونت بدم با هم ذوق کنیم
روزت شاد شاد شاد 
@delneveshtehayeatoosa
@delneveshtehayeatoosa
۸:۳۹
اینجا پیج تخصصی آشپزی نیست، ولی لابه لای مطالب دستورایی که امتحان میکنم و برام جالب و سریعه رو برای شما هم میذارم🥰
اینم فهرست آشپزی سه سوته داخل پیج، مخصوص خانمهایی که حسابی شلوغ پلوغن تو طول هفته و مشغول بدو بدو
میذارم تا راحت بتونید پیدا کنید
:#کیک_مرغ#خورشت_ملا_قورمه#کیک_یخچالی#کوفته_ریزه#بستنی_فوری#کیک_گوشت#مرغ_زعفرانی#چیکن_استروگانوف#جغور_بغور#نخود_پلو#ذرت_مکزیکی#دمپختک_لوبیا_چشم_بلبلی#یتیمچه#حلوا_جوانه#سمبوسه_عدس#قیمه_لوبیا#پنکیک#فرنی#نودل_سبزیجات#کیک_سیب_دارچین#سوپ_ساده#فسنجان#املت_شاپوری#شله_زرد#کباب_تابه_بوقلمون#پیتزا_فوری#کاپوچینو#ماکارونی_فوری#فرنچ_تست#کوکو_سیب_زمینی#پفیلا#لازانیا_فوری #لقمه #یخ_چهار_تخمه #کیمه #سمبوسه_ساندویچ_ساز #دسر_قهوه #کوکو_گل_کلم #جوجه_چینی #خوراک_سنگدان #حلیم_آرام_پز #شامی_ترش#گوجه_پلو #کیمه_گل_کلم#دوپیازه#کوکو_کلم_برگ#ناگت_فوری#صبحانه_شمالی#نرگسی#لقمه_کباب#بورک#خوراک_تن_ماهی#بستنی_معجون#سالاد_مدیترانه#نرگس_اسفناج#نان_صبحانه#پلو_مخلوط#کتلت#ایده#سوفله#کشک_کدو#عدسی#خورشت_لوبیا_چشم_بلبلی#سوپ_شیر_قارچ#کباب_تابه#کباب_کوبیده_بوقلمون#تهچین_مرغ#قالب_زدن_پلو#دسر#الویه_تنبلانه#آبگوشت_برنج_گشنیز#کچلیک#کوکو_کدو_سبز#آش_رشته_فوری#پاستا_خامه_گوجه
امیدوارم درستشون کنید و در کنار عزیزانتون لذتشو ببرید.





🤍🤎
لینک کانال:
https://ble.ir/delneveshtehayeatoosa
امیدوارم درستشون کنید و در کنار عزیزانتون لذتشو ببرید.
لینک کانال:
https://ble.ir/delneveshtehayeatoosa
۱۱:۱۳
گیف
0شبت بخیر دوست خوبم امشب جاتون خالی آش رشته فوری به سبک مادرشوهرم داشتیم
یادش بخیر.... همیشه میگفت غذایی که میتونی آسونتر درست کنی روش وقت نذار
فکر کن آش رشته ات تو نیم ساعت آماده بشه،
روش تهیه اشو تو پست بعد میذارم برات.... به امتحانش می ارزه
@delneveshtehayeatoosa
@delneveshtehayeatoosa
۱۸:۵۸
روش پخت آش رشته فوری🫕: ۱. کنسرو لوبیا و کنسرو عدس رو میریزیم داخل قابلمه(اگر دوست داشتید از کنسرو نخود استفاده کنید، از نصف کنسرو لوبیا، نصف کنسرو نخود و یک کنسرو عدس استفاده کنید) ۲. دو فنجان آب هم به مواد اضافه میکنیم، میگذاریم تا جوش بیاد. 3. حدود 200 گرم سبزی اضافه میکنیم (بسته به سلیقه خودتون که آش و کم سبزی یا پر سبزی دوست دارید، میتونید مقدار و کم و زیاد کنید) حدود یک ربع درب قابلمه رو میبندیم تا سبزی پخته بشه. ۴. رشته به مقدار دلخواد به آش اضافه میکنیم و یک ربع دیگه منتظر میمونیم تا رشته پخته بشه(اگر آش سفته میتونید کمی آب جوش اضافه کنید). ۵. در مرحله آخر مقداری کشک (دو قاشق سر پر) اضافه کنید و حدود 2 دقیقه درب ظرف رو میبندیم تا آش جا بیافته. ۶.با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین میکنیم و آماده هست... نوش جان پینوشت:۱. میتونیم به نسبت نیم لیوان نخود، نیم لیوان لوبیا و یک لیوان عدس پخته تو فریزر نگهداری کنیم و به جای کنسرو ازش استفاده کنیم، هر چند کنسرو آسونتر و سریعتره و سسش هم یه طعم خوشمزه به آشمون میده
۲. من از پیاز داغ آماده هم استفاده کردم که دیگه خیلی فوریه 
امیدوارم یه شب سرد زمستون درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید و گرم بشید و حرف بزنید و کیف لحظه هاتونو ببرید .
#آشپزی_تنبلانه#آش_رشته_فوری
@delneveshtehayeatoosa
امیدوارم یه شب سرد زمستون درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید و گرم بشید و حرف بزنید و کیف لحظه هاتونو ببرید .
@delneveshtehayeatoosa
۲۱:۰۹
۲۱:۰۹
گاهی باید دست از جنگیدن با دنیا برداری و فقط برای دل خودت زندگی کنی
️صبح بخیر رفیق

@delneveshtehayeatoosa
@delneveshtehayeatoosa
۴:۴۵
گیف
۰۰:۱۵
شب خوش دوستمقدیما یه دوستی داشتم با دو تا بچه که میگفت، وقتی همه اهل خونه میخوابن، من به زور خودمو بیدار نگه میدارم تا چند لحظه آرامش و تجربه کنم 🫥 بعد از سالها الان من به همین نقطه رسیدم🫠باورت میشه از صبح به دلخوشی همین چند لحظه قبل خواب کارامو انجام میدم
همین چند لحظه که خودم تنهام،تو سکوت و آرامش و تاریکی شب،همین چند لحظه که میتونم واسه خودم باشم،خودِ خودم🥳 بعضی روزا این چند لحظه، چند ساعته و میتونم کلی کار کنم،فیلم ببینم و خوراکی بخورم، بافتنی یا نقاشی کنم، تو برنامه های موبایل چرخ بزنم، با یه دوست سر صبر چت کنم و....ولی بعضی روزا به نیم ساعتم نمیرسه، اینقدر خسته ام که نشسته خوابم میبره🥱البته که همین کوتاهی لحظه، شیرینش میکنه، آرامشی که طولانی باشه دیگه مزه نمیده
همین چند لحظه کافیه تا منو تازه و نو کنه برای ادامه دادن
بگو ببینم، تو هم مثل منی؟.....
این گیره سر خرسی هم امشب همینجوری آزمایشی بافتم و کلی ذوق کردم
از صبح داشتم تو سرم نقشه اشو میکشیدم 
امیدوارم زندگیت پر باشه از دلخوشیای کوچیک و قشنگ
@delneveshtehayeatoosa
بگو ببینم، تو هم مثل منی؟.....
این گیره سر خرسی هم امشب همینجوری آزمایشی بافتم و کلی ذوق کردم
امیدوارم زندگیت پر باشه از دلخوشیای کوچیک و قشنگ
@delneveshtehayeatoosa
۱۹:۴۰
سلام دوست عزیزم ، حال دلت چطوره؟ خیلی وقته خبری از هم نداریم، مهر و سال تحصیلی خوب پیش میره؟ من که خیلی درگیرم، اینطوری بگم که نمیفهمم کی شب میشه، کی صبح میشه
من که بلاگر نیستم برا همین سعی میکنم مطلبی که برا خودمو شما مفیده بذارمو وقتتون و نگیرم
ولی اعتراف میکنم شغل بلاگری و تهیه محتوای جذاب و مفیدم سخته ها 🫣الان اومدم با یه تجربه:
امروز برای درست کردن غذای فوق تنبلانه ام (پاستا خامه و گوجه) این خامه که تو تصویر میبینید رو برا اولین بار خریدم، گفتم شاید شما هم مثل من بخواهید بدونید خامه ترش چه فرقی با خامه معمولی داره؟ عرضم به خدمتتون که یه طعمی بین خامه و پنیر داشت، به نظرم برا خالی خوردن مناسب نیست، بوی ترشیدگی میده ولی برا پاستا جالب بود، اون بوی خاص و ملیح خامه رو نداشت و خانواده ما برای پاستا بیشتر پسندیدن. به هر حال به یه بار تجربه اش می ارزه.
طرز تهیه پاستا خوشمزه تنبلانه امو تو پست بعد میذارم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 
@delneveshtehayeatoosa
@delneveshtehayeatoosa
۱۸:۳۸
سلام رفیق 
حالت چطوره؟ امروز کدو حلوایی خریدم
چند وقت پیش به پیشنهاد یه دوست عزیز کدو حلوایی رو سرخ کردم با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ مثل کشک و بادمجون خوردیم و برعکس تصورم که فکر میکردم شیرینی کدو و شوری کشک بدطعمه، خوشمزه بود.
امروزم دست به کار شدم و کنار عدس پلو کمی کدو حلوایی سرخ کردم، گفتم یا مثل سیب زمینی سرخ کرده عصرونه طور میخوریم یا کنار شام با کشک و پیازداغ و نعنا داغ.
خلاصه که یه کدوحلوایی بزرگ دارم، تا کلشو بپزم هر روز براتون حرف دارم
شبای پاییزیتون رنگی رنگی، شاد باشید🥳
@delneveshtehayeatoosa
شبای پاییزیتون رنگی رنگی، شاد باشید🥳
@delneveshtehayeatoosa
۱۵:۴۰