بله | کانال دلنوشته های آتوسا_حال خوب❤
عکس پروفایل دلنوشته های آتوسا_حال خوب❤د

دلنوشته های آتوسا_حال خوب❤

۱۴۸عضو
thumbnail
سلام دوست خوبم 🥰چطوری؟ چه خبرا؟ دیشب این خوراک کچلیک که یه خورشت مازندرانی هست، رو یاد گرفتم و درست کردم، چون خیلی فوری و خوشمزه و بدون گوشت بود برا شما هم میذارم undefined1.یک استکان عدس رو با آب گذاشتم که بپزه. 2.یه پیاز بزرگ و نگینی خورد کردم و سه حبه سیرم خیلی ریز خورد کردم، هر دوش رو تو ماهیتابه ریختم و با کمی روغن تفت دادم. 3. وقتی پیاز و سیر سبک شد، نمک و زردچوبه زدم، بعد از چند دقیقه تفت دادن، کدوهای نگینی خورد شده رو اضافه کردم، خیلی کم (حدود نصف استکان) آب ریختم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا کدو ها پخته بشه، کدو خیلی زود پخته میشه، حدود یک ربع بعد پخته شده. 4. در این مرحله کمی فلفل سیاه و عدس پخته شده و یک قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و حدود دو دقیقه درب ظرف رو میبندیم تا بوی خامی رب گرفته بشه. 5. در مرحله آخر آب لیمو تازه به غذا اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم. من با نون دوست داشتم ولی فکر میکنم با برنجم خوش طعمه، زمان پختشم کمتر از یک ساعته undefined خلاصه که هر چی تبلیغ کنم، کم گفتم undefinedامیدوارم درست کنید و نوش جان کنیدundefined
#کچلیک
@delneveshtehayeatoosa

۱۱:۲۱

thumbnail
خشمگین نیستم که تا به امروزنرسیدم به آرزوهایمنرسیدن رسیدن محض است.....
@delneveshtehayeatoosa

۸:۴۲

thumbnail
گیف
0
سلامundefinedundefinedخوبی؟ این کیف و امروز بافتم undefined پیشرفتم چطور بوده؟ undefinedundefinedخودم که کلی ذوق کردم🥳دخترا هم تشویق شدن که ببافن🥰 تو گوگل دیدم یه سری گل بافتنی با چنگال آموزش داده که میشه باهاشون گل سر و کش و تل و اینجور چیزا درست کرد، به نظرم ساده هستundefined میخوام یادشون بدم مشغول شنundefined به هر حال هم مشغولیته، هم حس خوبی داره و فکرشونو آروم میکنه هم میتونن برا خودشون استفاده کنن و مثل من ذوق کننundefinedدریای فکرت آروم رفیق undefined
پینوشت: یه فیلم گل با چنگال و تو پست بعد میذارم. undefined
@delneveshtehayeatoosa

۱۴:۰۷

thumbnail
یک نمونه آموزش گل بافتنی با چنگالundefined

۱۴:۱۲

thumbnail
صبح جمعه ات بخیر دوستم🥰عروسک جدید منundefinedکلی از صبح دارم باهاش ذوق میکنم🥳 اومدم نشونت بدم با هم ذوق کنیمundefinedروزت شاد شاد شاد undefined
@delneveshtehayeatoosa

۸:۳۹

اینجا پیج تخصصی آشپزی نیست، ولی لابه لای مطالب دستورایی که امتحان میکنم و برام جالب و سریعه رو برای شما هم میذارم🥰undefinedاینم فهرست آشپزی سه سوته داخل پیج، مخصوص خانمهایی که حسابی شلوغ پلوغن تو طول هفته و مشغول بدو بدوundefinedundefinedundefined میذارم تا راحت بتونید پیدا کنیدundefinedundefined:#کیک_مرغ#خورشت_ملا_قورمه#کیک_یخچالی#کوفته_ریزه#بستنی_فوری#کیک_گوشت#مرغ_زعفرانی#چیکن_استروگانوف#جغور_بغور#نخود_پلو#ذرت_مکزیکی#دمپختک_لوبیا_چشم_بلبلی#یتیمچه#حلوا_جوانه#سمبوسه_عدس#قیمه_لوبیا#پنکیک#فرنی#نودل_سبزیجات#کیک_سیب_دارچین#سوپ_ساده#فسنجان#املت_شاپوری#شله_زرد#کباب_تابه_بوقلمون#پیتزا_فوری#کاپوچینو#ماکارونی_فوری#فرنچ_تست#کوکو_سیب_زمینی#پفیلا#لازانیا_فوری #لقمه #یخ_چهار_تخمه #کیمه #سمبوسه_ساندویچ_ساز #دسر_قهوه #کوکو_گل_کلم #جوجه_چینی #خوراک_سنگدان #حلیم_آرام_پز #شامی_ترش#گوجه_پلو #کیمه_گل_کلم#دوپیازه#کوکو_کلم_برگ#ناگت_فوری#صبحانه_شمالی#نرگسی#لقمه_کباب#بورک#خوراک_تن_ماهی#بستنی_معجون#سالاد_مدیترانه#نرگس_اسفناج#نان_صبحانه#پلو_مخلوط#کتلت#ایده#سوفله#کشک_کدو#عدسی#خورشت_لوبیا_چشم_بلبلی#سوپ_شیر_قارچ#کباب_تابه#کباب_کوبیده_بوقلمون#تهچین_مرغ#قالب_زدن_پلو#دسر#الویه_تنبلانه#آبگوشت_برنج_گشنیز#کچلیک#کوکو_کدو_سبز#آش_رشته_فوری#پاستا_خامه_گوجه

امیدوارم درستشون کنید و در کنار عزیزانتون لذتشو ببرید. undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined🤍🤎
لینک کانال: undefined
https://ble.ir/delneveshtehayeatoosa

۱۱:۱۳

thumbnail
گیف
0
شبت بخیر دوست خوبم امشب جاتون خالی آش رشته فوری به سبک مادرشوهرم داشتیمundefinedیادش بخیر.... همیشه میگفت غذایی که میتونی آسونتر درست کنی روش وقت نذارundefinedفکر کن آش رشته ات تو نیم ساعت آماده بشه، undefinedروش تهیه اشو تو پست بعد میذارم برات.... به امتحانش می ارزهundefined
@delneveshtehayeatoosa

۱۸:۵۸

thumbnail
روش پخت آش رشته فوری🫕: ۱. کنسرو لوبیا و کنسرو عدس رو میریزیم داخل قابلمه(اگر دوست داشتید از کنسرو نخود استفاده کنید، از نصف کنسرو لوبیا، نصف کنسرو نخود و یک کنسرو عدس استفاده کنید) ۲. دو فنجان آب هم به مواد اضافه میکنیم، میگذاریم تا جوش بیاد. 3. حدود 200 گرم سبزی اضافه میکنیم (بسته به سلیقه خودتون که آش و کم سبزی یا پر سبزی دوست دارید، میتونید مقدار و کم و زیاد کنید) حدود یک ربع درب قابلمه رو میبندیم تا سبزی پخته بشه. ۴. رشته به مقدار دلخواد به آش اضافه میکنیم و یک ربع دیگه منتظر میمونیم تا رشته پخته بشه(اگر آش سفته میتونید کمی آب جوش اضافه کنید). ۵. در مرحله آخر مقداری کشک (دو قاشق سر پر) اضافه کنید و حدود 2 دقیقه درب ظرف رو میبندیم تا آش جا بیافته. ۶.با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین میکنیم و آماده هست... نوش جان پینوشت:۱. میتونیم به نسبت نیم لیوان نخود، نیم لیوان لوبیا و یک لیوان عدس پخته تو فریزر نگهداری کنیم و به جای کنسرو ازش استفاده کنیم، هر چند کنسرو آسونتر و سریعتره و سسش هم یه طعم خوشمزه به آشمون میده undefined۲. من از پیاز داغ آماده هم استفاده کردم که دیگه خیلی فوریه undefined
امیدوارم یه شب سرد زمستون درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید و گرم بشید و حرف بزنید و کیف لحظه هاتونو ببرید . undefined#آشپزی_تنبلانه#آش_رشته_فوری
@delneveshtehayeatoosa

۲۱:۰۹

thumbnail

۲۱:۰۹

thumbnail
گاهی باید دست از جنگیدن با دنیا برداری و فقط برای دل خودت زندگی کنیundefinedصبح بخیر رفیقundefinedundefined
@delneveshtehayeatoosa

۴:۴۵

thumbnail
گیف
۰۰:۱۵
شب خوش دوستمقدیما یه دوستی داشتم با دو تا بچه که میگفت، وقتی همه اهل خونه میخوابن، من به زور خودمو بیدار نگه میدارم تا چند لحظه آرامش و تجربه کنم 🫥 بعد از سالها الان من به همین نقطه رسیدم🫠باورت میشه از صبح به دلخوشی همین چند لحظه قبل خواب کارامو انجام میدم undefined همین چند لحظه که خودم تنهام،تو سکوت و آرامش و تاریکی شب،همین چند لحظه که میتونم واسه خودم باشم،خودِ خودم🥳 بعضی روزا این چند لحظه، چند ساعته و میتونم کلی کار کنم،فیلم ببینم و خوراکی بخورم، بافتنی یا نقاشی کنم، تو برنامه های موبایل چرخ بزنم، با یه دوست سر صبر چت کنم و....ولی بعضی روزا به نیم ساعتم نمیرسه، اینقدر خسته ام که نشسته خوابم میبره🥱البته که همین کوتاهی لحظه، شیرینش میکنه، آرامشی که طولانی باشه دیگه مزه نمیدهundefined همین چند لحظه کافیه تا منو تازه و نو کنه برای ادامه دادنundefined
بگو ببینم، تو هم مثل منی؟.....
این گیره سر خرسی هم امشب همینجوری آزمایشی بافتم و کلی ذوق کردمundefined از صبح داشتم تو سرم نقشه اشو میکشیدم undefined
امیدوارم زندگیت پر باشه از دلخوشیای کوچیک و قشنگundefined
@delneveshtehayeatoosa

۱۹:۴۰

thumbnail
سلام دوست عزیزم ، حال دلت چطوره؟ خیلی وقته خبری از هم نداریم، مهر و سال تحصیلی خوب پیش میره؟ من که خیلی درگیرم، اینطوری بگم که نمیفهمم کی شب میشه، کی صبح میشهundefinedundefinedمن که بلاگر نیستم برا همین سعی میکنم مطلبی که برا خودمو شما مفیده بذارمو وقتتون و نگیرم undefined ولی اعتراف میکنم شغل بلاگری و تهیه محتوای جذاب و مفیدم سخته ها 🫣الان اومدم با یه تجربه: undefinedامروز برای درست کردن غذای فوق تنبلانه ام (پاستا خامه و گوجه) این خامه که تو تصویر میبینید رو برا اولین بار خریدم، گفتم شاید شما هم مثل من بخواهید بدونید خامه ترش چه فرقی با خامه معمولی داره؟ عرضم به خدمتتون که یه طعمی بین خامه و پنیر داشت، به نظرم برا خالی خوردن مناسب نیست، بوی ترشیدگی میده ولی برا پاستا جالب بود، اون بوی خاص و ملیح خامه رو نداشت و خانواده ما برای پاستا بیشتر پسندیدن. به هر حال به یه بار تجربه اش می ارزه. undefinedطرز تهیه پاستا خوشمزه تنبلانه امو تو پست بعد میذارم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. undefined
@delneveshtehayeatoosa

۱۸:۳۸

thumbnail
#پاستا_خامه_گوجه@delneveshtehayeatoosa

۱۸:۴۱

thumbnail
سلام رفیق undefinedundefinedحالت چطوره؟ امروز کدو حلوایی خریدم undefinedچند وقت پیش به پیشنهاد یه دوست عزیز کدو حلوایی رو سرخ کردم با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ مثل کشک و بادمجون خوردیم و برعکس تصورم که فکر میکردم شیرینی کدو و شوری کشک بدطعمه، خوشمزه بود. undefinedامروزم دست به کار شدم و کنار عدس پلو کمی کدو حلوایی سرخ کردم، گفتم یا مثل سیب زمینی سرخ کرده عصرونه طور میخوریم یا کنار شام با کشک و پیازداغ و نعنا داغ. undefinedخلاصه که یه کدوحلوایی بزرگ دارم، تا کلشو بپزم هر روز براتون حرف دارمundefined
شبای پاییزیتون رنگی رنگی، شاد باشید🥳
@delneveshtehayeatoosa

۱۵:۴۰

thumbnail

۱۰:۵۲

thumbnail
بعد از مدتها عصرت بخیییییییییییر رفیق undefinedundefinedچه خبرا؟ باز موندیم تو آلودگی هوا و انتظار که ببینیم فردا تکلیف خودمون و بچه هامون چی میشه؟ undefinedundefinedفکر کن باز شروع شد undefined از الان تا عید برنامه همینه undefinedبه قول باکلاسا تازگیا تراپی پیدا کردمundefined قلاب بافی آرومم میکنه، اینا undefined رو هم تازگی بافتم، گفتم پیشنهاد بدم شاید شما هم خوشتون اومد. undefinedالان ذهنم پر طرحه که دوست دارم یه وقت خالی و یه جای آروم پیدا کنم و ببافم و ببافم و ببافم 🧶🪢وسط بافتن فیلسوفم میشمundefinedامروز داشتم فکر میکردم چرا هیچکس به اون چیزی که داره و هست راضی نیست، چرا بچه ها دوست دارن بزرگ بشن، بزرگا دلشون برا دوران خوش کودکیشون تنگ میشه، چرا شهرستانیا زرق و برق و امکانات تهران و دوست دارن و تهرانیا دلشون آرامش شهرستان و میخواد، چرا اونی که ازدواج نکرده میخواد ازدواج کنه و اونی که ازدواج کرده میخواد تنها باشه، چرا اینایی که اینجان میخوان مهاجرت کنن و اونایی که رفتن دلشون تنگ میشه و غربت میگیرتشون و میخوان برگردن، چرا تعطیلات روستاییها میرن شهر و شهریا دلشون روستا میخواد ، چرا تا شغل نداریم به هر دری میزنیم بریم سر کار و وقتی سر کاریم به هر طریقی میخوایم سر کار نریم،وقتی تنهایی دلت جمع میخواد و وقتی تو جمعی دلت خلوت و تنهایی، خلاصه که بگیر و برو..... کلی نمونه هست که بگم.چرا واقعا کسی از اونچه داره راضی نیست، چرا همیشه زندگی بقیه جذابتره؟ یا شاید بهتره بگیم چرا همه نکات خوب تو یه جا جمع نیست؟ همیشه یه چیزی تو زندگی و تصمیمون جا مونده که تو زندگی دیگرانه؟....
منِ من الان دلش فقط آرامش میخواد🥰اگه بذارنundefined حواستون هست دورمون پر خبر مبره که اکثرش هم جالب نیست ولی من نمیفهمم چرا یه سریا فکر میکنن ما خودمون سواد اخبار خوندن نداریم و مدام خبر میخونن و تحلیل میکننundefinedانگار رسالت دارن تمام اخبار و با جزئیات و تحلیل های داخلی و خارجی به سمع و نظر ما برسوننundefinedمنم شاید تحت تاثیر جو همین شکلی باشم🫣 ولی کار بدیه، ما اون خبر و تبدیل به یک حباب فاجعه بار میکنیم. undefined پس بهترهundefined
الهی لبتون خندون و دلتون شاد مغزتون خالی از افکار نا امیدی باشهundefined
پینوشت: اون بنفش وسطی کیف پول خرگوشیهundefined
@delneveshtehayeatoosa

۱۴:۵۳

thumbnail
عصربخیر عزیزمسوپ کدوحلوایی خوردی تا حالا؟ خیلی فوری و نرم و خوش خوراکه undefined البته اگر طعم خامه رو دوست داشته باشی undefined۱.کدوحلوایی رو پوست میکنیم و تکه تکه میکنیم و تو قابلمه میریزیم. 2. نصف پیمانه جو پرک اضافه میکنیم. 3. آب تا نصف مواد میریزیم. 4. گاز رو روشن میکنیم، آب جوش که اومد، شعله رو کم میکنیم، حدود یک ربع تا بیست دقیقه بعد کدوها و جو پرک ها کاملا پخته شده. 5. مواد رو کاملا با گوشکوب برقی یا بلندر یا مخلوط کن له و یکدست میکنیم. 6. نمک و فلفل و خیلی کم کره و به اندازه ای که غلظت مناسب داشته باشیم شیر اضافه میکنیم. 7. مواد که دوباره چند تا غل خورد، به میزان دلخواه خامه هم اضافه میکنیم. و تمام.... undefinedمن چون دوست دارم یه چیزی برای جویدن تو سوپ باشه، نان تست رو به صورت مربع های کوچولو میبرم و با پودر سیر تو ماهیتابه داغ میریزم و به هم میزنم تا تست و سوخاری بشه و بعد هر کسی دوست داره همراه سوپش میل میکنه. از لحظه هاتون لذت ببریدundefined#سوپ_کدو_حلوایی
@delneveshtehayeatoosa

۱۲:۰۸

بازارسال شده از همسرِ نمونه
#خانومانه
undefined چرا باید شوخ طبع باشیم و نشاطمان را حفظ کنیم؟ undefined
undefined چون! undefinedزن ها قلب خانه اند! undefinedundefinedزن ها اگر شاد باشند قلب خانه می تپد undefined زن ها اگر موهایشان را شکل دهند ، اگر صورتشان را آرایش کنند ، اگر لباسهای شاد بپوشند زندگی در خانه جریان پیدا می کند
undefinedزن ها اگر کودک درونشان هنوز شیطنت کند ، اگر شوخی کنند ، بخندند ، همه اهل خانه را به زندگی نوید می دهند
undefined اگر روزی زن خانه چشمهایش رنگ غم بدهد تمام اهل خانه را به غم کشیده است آری زن بودن دشوار استزنان ارمغان آور شادی ، گذشت و خنده اندundefinedیادمان نرود قلب خانه باید بتپدundefined
‌‌‌°‌⁣⁣⁣⁣‍‌‎‎‌‎••✾❀ undefinedهمســـرِ نمونـــه undefinedundefinedundefined ❀✾••°

۱۷:۰۳

Mohsen Ebrahimzadeh - Boye Baron (128).mp3

۰۳:۳۳-۳.۳۶ مگابایت

۱۷:۱۳

thumbnail
شب بخیر دوستمبارون و دیدی؟ undefinedمن کلی کیفورم امشب undefinedundefinedالهی شکرundefinedundefinedاین دستوروundefined از پیج همسایه دیدم اسمش ربلته، موادشم کره، پنیر خامه ای، رب گوجه، تخم مرغ، شوید، نمک، فلفل، پودر آویشن. برای یه شام فوری undefinedیا صبحونه باکلاسundefined جالبهundefined خوش طعمم هست. undefined
شبتون شیرینundefined
#ربلت@delneveshtehayeatoosa

۱۹:۲۸