عکس پروفایل کانال سیب سلامت نیشابور ک

کانال سیب سلامت نیشابور

۱۰۹عضو
عکس پروفایل کانال سیب سلامت نیشابور ک
۱۰۹ عضو

کانال سیب سلامت نیشابور

اخبار و اطلاعات حوزه غذا و داروی نیشابور
ما را در تلگرام دنبال کنیدhttps://t.me/numsifda

۱۴ تیر

بازارسال شده از وبدا، رسانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
thumnail
undefined میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined میز خدمت مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم‌ پزشکی نیشابور
undefined جمعه، ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳undefinedمصلای مسجد جامع
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید
undefined https://t.me/webdanumsundefinedhttps://ble.ir/nums_neyshaburundefinedsplus.ir/nums_neyshaburundefinedeitaa.com/nums_neyshaburundefined Rubika.ir/nums_neyshabur
undefined @webdanums

۸:۳۷

thumnail
undefined تجهیز آزمایشگاه کنترل غذا و دارو  به پیشرفته ترین دستگاه GC
undefined سر پرست معاونت غذا و دارو نیشابور از نصب و راه اندازی پیشرفته ترین دستگاه GC در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت خبر داد.
undefined دکتر سید حسین حسینی در تشریح این خبر گفت: پس از پیگیری های مستمر مدیران این معاونت از نماینده سازمان بهداشت جهانی در وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع اداره کل سازمان غذا و دارو و همچنین فراهم آوردن زیر ساخت های لازم جهت نصب و استقرار آن ، دستگاه گاز کروماتوگرافی تحویل آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور شد که پس از نصب و آموزش کارشناسان، آماده بهره برداری گردید.
undefined رئیس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو اظهار داشت :با راه اندازی دستگاه GC، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی قادر به انجام آزمون های تخصصی در راستای سیاست های سازمان غذا و دارو در جهت پایش محصولات غذایی خواهد بود. تا قبل از نصب این دستگاه ، نمونه های مواد غذایی به آزمایشگاه های همکار ومجازخارج از شهرستان ارسال می شده است  که مشکلاتی از قبیل بعد مسافتی، رعایت شرایط فیزیکی و دمایی  ارسال نمونه، افزایش هزینه ها و تاخیر در ارسال نتايج  را به دنبال داشته است.
undefined مهندس عبداللهی در ادامه به کاربردهای این دستگاه از جمله  تهیه پروفایل اسیدهای چرب و استرول های گیاهی انواع روغن های خوراکی ، فرآورده های لبنی ،فرآورده های گوشتی ، تعیین مقدار الکل انواع نوشیدنی های غیر الکی و باقیمانده حلال در مواد غذایی اشاره کرد.
undefined این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با همکاری بخش‌های مختلف دانشگاه، در آینده ای نزدیک شاهد افزایش دامنه های فعالیت، پیاده سازی استانداردهای بین المللی و تجهیز بخش آنالیز دستگاهی به سایر دستگاه‌های پیشرفته مورد نیاز بوده و خدمات قابل قبولی را در جهت تسهیل ورفع موانع تولید محصولات سلامت محور، به تولید کنندگان صنعت غذا ارائه نمایند.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۱:۴۶

۱۶ تیر

undefined حی علی العزا حی علی البکاء...
undefined امشب در آسمان غوغایی برپاست. امشب پیراهنی غرق در خاک و خون به سَردرِ عرش آویزان می‌شود که پارچه‌اش هدیهٔ پدر خاک بود و خیاطش مادر آب و در کربلا به تن مردی رفت که تشنه کشته شد و خاک نشد…
undefined و مردی از همان تبار به پیراهن می‌نگرد و خون گریه می‌کند و غبار حزنش را به دل همهٔ محبّان می‌نشاند. به راستی که آتش این محبت تا ابد خاموش نمی‌شود.
undefined فرا رسیدن ماه #محرم و ایام سوگواری و عزاداری سالار شهیدان و سرور آزادگان جهان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران با وفایش تسلیت باد.
#ٵݪݪہم_عجݪ_ݪۅݪێڪ_ٵݪفࢪج
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۶:۴۸

۱۷ تیر

thumnail
undefinedدیدار صمیمانه سرپرست معاونت غذا و دارو با اعضاء انجمن داروسازان شهرستان نیشابور
undefined یکشنبه، هفدهم تیر ماه ماه ۱۴۰۳undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۹:۲۱

thumnail
undefined برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برای مسئولین فنی
undefined سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: کلاس های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و آشنایی با سامانه TTAC , IRC باهدف افزایش آگاهی این گروه ها برگزار گردید.
undefined مهندس رمضانی آموزش را یک گام اساسی در توسعه اهداف نظام سلامت برشمرد و افزود: باهدف توانمند سازی افراد و افزایش آگاهی مسئولین فنی، مجموعه کارگاه های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و سامانه ثبت منبع TTAC در ۱۶ تیرماه در سالن آمفی تئاتر دفتر شهرک صنعتی خیام برگزار گردید.
undefined وی هدف از برگزاری دوره فوق را شفاف سازی فرایندها ،ارتقا مهارت و دانش فنی مسئولین فنی صنایع غذایی عنوان و اعلام کرد کلیه مسئولین فنی ملزم به گذراندن ۴۰ ساعت آموزشی سالانه معادل ۲۵ امتیاز بازآموزی به منظور افزایش شایستگی های حرفه ای می باشند .
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۵:۴۴

۱۹ تیر

thumnail
#گزارش_تصویری
undefined السلام علي الحسين و علي علي ابن الحسين و علي اولاد الحسين و علي اصحاب الحسين
undefined️ *مداحی و قرائت زیارت پرفیض عاشورا همزمان با سومین روز از ماه محرم باحضور مدیران و پرسنل معاونت غذا و دارو
undefined سه شنبه نوزدهم تیر ماه ۱۴۰۳
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۶:۵۷

۲۰ تیر

thumnail
undefined اولین همایش مدیران متناظر فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل سراسر کشور در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران
undefined بررسی کارنامه عملکرد ادارات طبیعی سنتی و مکمل ، تقدیر از  مدیران برتر اداره  طبیعی سنتی و مکمل معاونتهای غذا و دارو
undefinedحضور مدیر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۹:۳۳

thumnail
‍ ‍ undefinedبرگزاری اولین کمیته فنی و قانونی آرایشی و بهداشتی در سال 1403
undefined به گزارش روابط عمومی اولین کمیته فنی و قانونی واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در سال 1403 با حضور معاونت غذا و دارو ،سرپرست واحد آرایشی و بهداشتی،  رئیس آزمایشگاه کنترل ، عضو هیئت علمی دانشگاه، نماینده صنعت در حوزه آرایشی و بهداشتی در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
undefined دکتر سید حسین حسینی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده مسئولین محترم در سال گذشته تفویض اختیار صدور پروانه ساخت آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و داروی نیشابور تخصیص یافته است و در نتیجه با این تفویض صدور پروانه های ساخت که قبل از این در مرکز استان انجام می شد با سرعت بیشتری در شهرستان انجام خواهد شد.
undefinedسرپرست واحد آرایشی و بهداشتی در این رابطه تصریح کرد: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص  صدور،تمدید، تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی ساخت، تایید و تمدید پروانه های مسئولین فنی، بهره برداری از واحد های آرایشی‌و ‌بهداشتی و باهدف تسهیل روند صدور پروانه ها و بررسی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی تحت پوشش با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا‌ و ‌دارو برگزار می شود.
undefined  مهندس الهه کارگزار درخصوص مواد مورد بررسی در اولین جلسه کمیته فنی و قانونی گفت: در این کمیته به بررسی 5 مورد تمدید پروانه ساخت، 5 مورد صدور پروانه ساخت، ۱ مورد صدور پروانه ظرفیت خالی و یک نقشه پیشنهادی جهت بهره برداری پرداخته شد و  پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید
undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۹:۳۳

۲۱ تیر

بازارسال شده از وبدا، رسانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
thumnail
🦟 سوالات پر تکرار درباره بیماری های منتقله از پشه آئدس 🦟
undefined شماره شش
🟧 سوال ۶- همسر من چند روزه بی حاله بدنش کهیر زده. همش نگرانم میگم نکنه از این نوع مریضی باشه. تهران هستیم

🟪 پاسخ کارشناس: اگر اخیرا مسافرت نرفته اند و سابقه گزش پشه نداشته اند نگران نباشید.در حال حاضر استان تهران عاری از این پشه است و در صورت آلودگی از مراجع رسمی به شهروندان اعلام خواهد شد.
#پشه_آئدس  #تب_دنگی#بیشتر_بدانید#آگاهی_را_هدیه_بده#آگاه_شو_آگاهی_ببخش
undefinedhttps://t.me/webdanumsundefinedhttps://ble.ir/nums_neyshaburundefinedsplus.ir/nums_neyshaburundefinedeitaa.com/nums_neyshaburundefined Rubika.ir/nums_neyshabur
undefined@webdanums

۱۴:۴۴

۲۲ تیر

بازارسال شده از وبدا، رسانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
thumnail
undefinedراه های پیشگیری از تب دانگ
undefined روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
#بیشتر_بدانید#آگاهی_را_هدیه_بده#آگاه_شو_آگاهی_ببخش
undefinedhttps://t.me/webdanumsundefinedhttps://ble.ir/nums_neyshaburundefinedsplus.ir/nums_neyshaburundefinedeitaa.com/nums_neyshaburundefined Rubika.ir/nums_neyshabur
undefined @webdanums

۸:۵۱

۲۵ تیر

بازارسال شده از وبدا، رسانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined دپوی بالای شیرخشک در کشور/ کنترل روزانه خروجی شرکت‌های تولیدکننده
undefined مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در حال حاضر دپوی شیرخشک در کشور زیاد است، در عین حال بر کنترل روزانه خروجی شرکت‌های تولید و توزیع کننده شیرخشک تاکید کرد.
undefined به گزارش ایفدانا، دکتر علیرضا رستمی  به بحران حدود یک سال گذشته شیرخشک در کشور و تلاش انجام شده جهت ایجاد ثبات در بازار شیرخشک‌ها اشاره کرد و گفت: کمبود شیرخشک در ماه جاری به ۴ محصول و برند رسیده است و به منظور رفع همین موضوع نیز ساختارسازی کرده‌ایم.
undefinedوی تاخیر در بازپرداخت بیمه‌ها را از دیگر مباحثی دانست که مسبب ایجاد مشکل برای چند قلم شیرخشک است و گفت: البته بازپرداخت بیمه‌ها نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است و آن مواردی که در سامانه تی‌تک ثبت می‌کنند، مطالبات تا اردیبهشت ماه را دریافت کرده‌اند و بنابراین تاخیرهای بیمه‌ها از پنج ماه به حدود ۵۰ روز رسیده است. البته با با برندهای اصلی شیرخشک نیز توافق کرده‌ایم که تسویه‌ها سه ماهه انجام شود.
undefinedدکتر رستمی همچنین اصرار بر مصرف برند خاصی از شیرخشک از سوی مصرف‌کنندگان را از دیگر عوامل بروز برخی کمبودهای موقتی خواند و گفت: در این زمینه نیز به فرهنگسازی نیاز است تا در مواقع لزوم از برندهای جایگزین استفاده شود.
undefinedمدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در پایان صحبت‌هایش گفت: بنابراین اگر کمبود موقتی برخی برندهای خاص را کنار بگذاریم، دپوی شیرخشک کوپنی در استان‌ها روی هفت ماه و هشت ماه است.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
@webdanums

۱۴:۴۴

۲۹ تیر

thumnail
undefined معافیت تمدید پروانه‌های ثبت از کمیسیون / صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید
undefinedمدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو  با اشاره به معاف نمودن تمدید پروانه‌های ثبت از کمیسیون از صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل متبوعش خبر داد.
undefinedدکتر علیرضا رستمی به ایفدانا گفت:  در چهار ماه اخیر حرکت ما بیشتر  به سمت  همگرایی، همفکری، توسعه ارتباطات و تبیین رویکرد های جدید اداره کل  بوده است
undefinedدکتر علیرضا رستمی با بیان اینکه در طول این مدت سعی کردیم سه رویکرد اساسی ساختارسازی، فرایند سازی و نفرسازی (پرسنل سازی) را مد نظر داشته باشیم، افزود: در همین راستا و در جهت فرایندسازی، اقدامات لازم برای اخذ استانداردهای ایزو ۹۰۰۱  و ایجاد الزامات آن انجام شده و با ادامه این مسیر، این استاندارد طی چند ماه دیگر اخذ می‌شود.
undefinedوی با اشاره به فرم مخصوص ایجاد شده برای مجوز صادرات، تخصیص ارز و نظایر آن گفت: در مسایل مختلف تسهیل‌گری تولید، اصلاح فرایندهایی را در نظر گرفتیم؛ به عنوان مثال در این راستا اعتبار پروانه‌های ساخت را از دو سال به چهار سال رساندیم و همچنین تمدید پروانه‌های ثبت را از کمیسیون معاف کردیم.
undefinedدکتر رستمی با تاکید بر لزوم تغییر نگاه سنتی و سیستم ارجاع‌دهنده به سیستمی مدرن، رو به جلو و تمام کننده، افزود: تلاش‌هایمان نیز در همین راستاست و تفویض تمدید پروانه‌ها به دانشگاه‌ها و تمدید پروانه تاسیس بدون نیاز به کمیسیون و دیگر موارد نیز در همین راستا انجام شده است.
undefinedمدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو همچنین به صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل اشاره کرد و گفت: به عنوان اولین اداره کل در سازمان، پیش نویس دستورالعمل‌هایمان را یک ماه قبل از ابلاغ روی سایت منتشر می‌کنیم. به این ترتیب در راستای اصول حاکمیت خوب، در طول این چند ماه بیش از ۴۰ پیش نویس را در سایت منتشر کرده‌ایم.
undefinedدکتر رستمی همچنین گفت: بزودی به منظور پاسخگویی به سوالات «چت بات هوشمند» را خواهیم داشت.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۸:۵۲

thumnail
‍ پیرو بازدید کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از یک واحد تولیدی  صورت گرفت:
undefined  ضبط و توقیف حدود ۲ تن سبزی آماده مصرف
undefined سرپرست‌ اداره نظارت بر موادغذایی وآشامیدنی گفت : با پیگیری  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در عصر روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۷ حدود ۲تن سبزی آماده مصرف به دلیل عدم رعایت ضوابط فنی و بهداشتی توقیف گردید .
undefinedبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سمانه رمضانی در تصریح این خبر گفت: پیرو دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و پایش مستمر کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در شیفت عصر از کارخانجات تولید کننده مواد غذایی  به میزان حدود ۲تن فراورده های غذایی توقیف گردید .
undefined وی افزود: شهروندان گرامی از خرید سبزیجات تازه و خشک بدون مشخصات و به شکل غیر بهداشتی در سطح بازار خودداری کنند  و اقلام سلامت محور را حتما را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت نمایند.
undefinedرمضانی از  شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بسته‌بندی‌شده، آرایشی و  بهداشتی و اقلام سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ٠۵١۴٣٣۵٢٣١١ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۸:۵۴

۳۰ تیر

thumnail
undefined گشت مشترک از مجتمع های نان توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو و مدیران معاونت بهداشت
undefined سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در جهت بررسی وضعیت کمی و کیفی تولید انواع نان و نحوه توزیع آن در سطح عرضه، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی این معاونت و مهندس آهی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناسان مربوطه از کارگاه‌ها و مجتمع های تولید نان نیشابور بازدید کردند.
undefined سمانه رمضانی، بااشاره به اینکه نان یکی از نیازهای اصلی مردم است و از جایگاه خاصی در سفره غذایی مردم برخوردار است، افزود: بازدید، نظارت ونمونه برداری مستمر از کارگاه ها و مجتمع های تولیدی نان در اولویت این معاونت است که می تواند نقش بسزایی در ارتقای سطح کیفی و مرغوبیت آن داشته باشد.
undefinedرمضانی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف به منظور جلوگیری از سوءاستفاده در خصوص محصولات سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند .
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۱:۴۱

۳۱ تیر

thumnail
undefined بازدید تیم مدیریت سرمایه انسانی و اداره توسعه سازمان و تحول اداری از معاونت غذا و دارو
undefined در این بازدید چارت تشکیلاتی سازمانی معاونت غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفت.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۰:۱۲

۳ مرداد

thumnail
undefined یک تن فرآورده لبنی غیر بهداشتی در نیشابور معدوم شد
undefined سرپرست معاونت غذا و دارو نیشابور در تشریح این خبر اظهار داشت: با پیگیری  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو حدود یک تن فرآورده لبنی نامنطبق که صلاحیت مصرف انسانی را نداشت، معدوم شد.
undefined به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور دکتر سید حسین حسینی در ادامه گفت: با توجه به لزوم کنترل و نظارت مواد غذایی حدود یک تن فرآورده های لبنی غیر بهداشتی که صلاحیت مصرف انسانی را نداشت، پس از انجام مراحل قانونی با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو معدوم شد.
undefined وی افزود: شهروندان گرامی مواد غذایی و آشامیدنی و اقلام سلامت محور را حتما را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت نمایند.
undefined دکتر حسینی با تاکید بر حضور فعال کارشناسان و بازرسان اداره نظارت در حوزه تحت پوشش از شهروندان خواست  در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بسته‌بندی‌شده، آرایشی و  بهداشتی و اقلام سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ٠۵١۴٣٣۵٢٣١١ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۲۰:۲۹

۲۴ مرداد

thumnail
undefinedمراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره دارو و مواد تحت کنترل با حضور معاون غذا و دارو و مدیران
undefinedدر این جلسه ضمن معارفه خانم دکتر خارقانی مقدم به عنوان سرپرست اداره دارو و مواد تحت کنترل از زحمات خانم دکتر طریقت جو سرپرست سابق این اداره تقدیر به عمل آمد.
undefined چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید
undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۹:۵۷

۲۱ شهریور

بازارسال شده از همکاران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
thumnail
undefinedآدرس کانال جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefinedجهت دیدن تازه های غذا و دارو و دستورالعملهای بهداشتی و اخبار حوزه سلامت ما را دنبال کنید.
ارتباط با ادمین در تلگرام:@hengameh_sanadgol
تلگرام: undefined@ifdanums
بله:undefined@ifdanums
وب سایت: undefinedhttps://vcfda.nums.ac.ir
undefinedروابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined@ifdanums

۱۹:۳۹

۱۹ مهر

undefined️اجرای طرح مبارزه با عطاری های متخلف و فاقد پروانه کسب
undefinedمدیر فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پلمپ ۵ واحد عطاری در محدوده شهرک بسیج شهرستان در راستای طرح اجرای مبارزه با عطاری های متخلف خبر داد.
undefinedمهندس نادیا روانبخش در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت: در پی بازدید میدانی از ۱۵ عطاری فاقد پروانه کسب، هزار و دویست عدد انواع داروهای قاچاق ممنوع، داروهای گیاهی غیرمجاز، انواع قرص‌ و مواد مخدر، ناس و NT کشف و ضبط و در این طرح پنج واحد عطاری متخلف پلمب گردید.
undefinedوی در ادامه افزود: در بازدیدهای میدانی بعمل آمده نماینده ویژه دادستان عمومی و انقلاب نیشابور ، رئیس پلیس اماکن، نماینده حقوقی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان معاونت غذا و دارو حضور داشتند که بعد از انجام بازرسی های بعمل آمده ۴نفر عرضه کننده انواع دارو غیرمجاز و مواد مخدر دستگیر و بعد از تشکیل پرونده قضایی به مراجع قضایی معرفی شدند.
undefinedمدیر فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه در پایان ضمن تشکر از حضور میدانی قاضی ویژه رسیدگی به جرایم مواد مخدر و قاچاق کالا و ارز دادسرای عمومی و انقلاب نیشابور و همراهی نیروی انتظامی از همشهریان تقاضا نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined @ifdanums

۴:۲۷

thumnail

۴:۲۸