۳۰ خرداد
اولین پیش کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی معاونت غذا و دارو
رمضانی سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی اعلام کرد: اولین پیش کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه ( FSMS ) در روز چهارشنبه مورخ ۳۰ خردادماه سال جاری برگزار شد.
این جلسه با حضور سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، خانم دکتر شهرکی و آقای مهندس نیک پویان سرممیزان تایید شده سازمان غذا و دارو ، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد .
مهندس رمضانی اعلام کرد : در این جلسه پرونده شرکت سیسارون شیمی و رایا شیمی پارسیان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت درج مجوز HACCP برای محصولات کارخانه های فوق با سازمان مکاتبه و مجوز درج لوگو برای کارخانه صادر گردد .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifd
رمضانی سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی اعلام کرد: اولین پیش کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه ( FSMS ) در روز چهارشنبه مورخ ۳۰ خردادماه سال جاری برگزار شد.
این جلسه با حضور سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، خانم دکتر شهرکی و آقای مهندس نیک پویان سرممیزان تایید شده سازمان غذا و دارو ، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد .
مهندس رمضانی اعلام کرد : در این جلسه پرونده شرکت سیسارون شیمی و رایا شیمی پارسیان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت درج مجوز HACCP برای محصولات کارخانه های فوق با سازمان مکاتبه و مجوز درج لوگو برای کارخانه صادر گردد .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifd
۸:۱۹
۳۱ خرداد
عوارض خطرناک خالکوبی و تاتو
سرپرست اداره نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از عوارض خطرناک خالکوبی و تاتو خبر داد.
مهندس الهه کارگزار در گفتگو با وب دا گفت: قبل از انجام هر گونه عمل زیبایی، ابتدا ضروری است که کلیه جوانب آن مورد بررسی قرار گرفته و سپس با داشتن آگاهی کامل از عوارض احتمالی و فواید آن، دست به اقدام زد. امروزه خالکوبی و تاتو کردن در میان خانمها و آقایان رواج زیادی پیدا کرده است و متاسفانه افراد زیادی نیز از این استقبال مردم سوء استفاده نموده و بدون داشتن مجوزهای لازم و شرایط و آگاهی مناسب در این رابطه دست به انجام خالکوبی و تاتو می زنند.
وی تصریح کرد : واکنشهای آلرژیک ، تحریک شدید پوستی ، خارش و سوزش محل تزریق و ....که به علت حساسیت به مواد تاتو و یا استفاده از رنگهای بی کیفیت و نامرغوب رخ می دهد یکی از شایعترین عوارض خالکوبی و تاتو می باشد. لذا مهم است که افراد قبل از اقدام به این کار از جوهر های مورد استفاده که در میکرو بلیدینگ و فیبروز ابرو و .... استفاده می شود تحقیقات لازم را انجام دهند و از بهداشتی و دارای مجوز بودن آن مطمئن گردند.
این مقام مسئول در ادامه افزود: همچنین عفونتهای پوستی که به علت استفاده از آب غیر استریل در ترکیب با جوهر تتو استفاده میشود ، ایجاد کلوئید (گوشت اضافه ) که به علت خارش منطقه خالوبی شده اتفاق می افتد.همچنین بیماریهای خونی هپاتیت B ,هپاتیت C که به دلیل استفاده از سرنگهای غیر استریل اتفاق می افتد از دیگر عوارض احتمالی خالکوبی می باشد.
کارگزار در پایان گفت: به مردم عزیز توصیه می گردد قبل از انجام هر کاری با آگاهی از عوارض احتمالی آن این اقدام را زیر نظر افراد مجرب و باتجربه و در مکانهای دارای مجوز انجام دهند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
سرپرست اداره نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از عوارض خطرناک خالکوبی و تاتو خبر داد.
مهندس الهه کارگزار در گفتگو با وب دا گفت: قبل از انجام هر گونه عمل زیبایی، ابتدا ضروری است که کلیه جوانب آن مورد بررسی قرار گرفته و سپس با داشتن آگاهی کامل از عوارض احتمالی و فواید آن، دست به اقدام زد. امروزه خالکوبی و تاتو کردن در میان خانمها و آقایان رواج زیادی پیدا کرده است و متاسفانه افراد زیادی نیز از این استقبال مردم سوء استفاده نموده و بدون داشتن مجوزهای لازم و شرایط و آگاهی مناسب در این رابطه دست به انجام خالکوبی و تاتو می زنند.
وی تصریح کرد : واکنشهای آلرژیک ، تحریک شدید پوستی ، خارش و سوزش محل تزریق و ....که به علت حساسیت به مواد تاتو و یا استفاده از رنگهای بی کیفیت و نامرغوب رخ می دهد یکی از شایعترین عوارض خالکوبی و تاتو می باشد. لذا مهم است که افراد قبل از اقدام به این کار از جوهر های مورد استفاده که در میکرو بلیدینگ و فیبروز ابرو و .... استفاده می شود تحقیقات لازم را انجام دهند و از بهداشتی و دارای مجوز بودن آن مطمئن گردند.
این مقام مسئول در ادامه افزود: همچنین عفونتهای پوستی که به علت استفاده از آب غیر استریل در ترکیب با جوهر تتو استفاده میشود ، ایجاد کلوئید (گوشت اضافه ) که به علت خارش منطقه خالوبی شده اتفاق می افتد.همچنین بیماریهای خونی هپاتیت B ,هپاتیت C که به دلیل استفاده از سرنگهای غیر استریل اتفاق می افتد از دیگر عوارض احتمالی خالکوبی می باشد.
کارگزار در پایان گفت: به مردم عزیز توصیه می گردد قبل از انجام هر کاری با آگاهی از عوارض احتمالی آن این اقدام را زیر نظر افراد مجرب و باتجربه و در مکانهای دارای مجوز انجام دهند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۶:۴۹
۴ تیر
۱۰:۲۱
۹ تیر
برگزاری کمیسیون حمایت قضایی از صنعت با حضور ریاست دادگستری زبرخان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی درخصوص اهمیت برگزاری این نشست اظهار داشت:این نشست در راستای تقویت همکاری قوه قضاییه و حمایت دادگستری به عنوان مهمترین پشتوانه های حمایتی در حوزه نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی صورت گرفت.
مهندس رمضانی همکاری دستگاه های قضایی با معاونت غذا و دارو درجهت اجرای برنامه های نظارتی و قوه قضاییه را حامی اصلی این معاونت دانست و گفت: تامین و ترویج سلامت جامعه، همکاری و هماهنگی همه ادارات و سازمان ها خصوصا دستگاه های قضایی را می طلبد و به همین منظور در این نشست تخلفات و دستورالعملهای صنایع غذایی و آشامیدنی بررسی و راه های دستیابی به تصمیمات مشترک در کمترین زمان ممکن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
این جلسه با حضور ریاست دادگستری زبرخان جناب دهنوی، دادستان زبرخان جناب رسولی، مدیرعامل شهرک صنعتی خیام، سرپرست اداره صنعت و معدن زبرخان ،مدیران معاونت غذا و دارو با حضور صنعتگران و در محل دفتر شهرک صنعتی خیام برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی درخصوص اهمیت برگزاری این نشست اظهار داشت:این نشست در راستای تقویت همکاری قوه قضاییه و حمایت دادگستری به عنوان مهمترین پشتوانه های حمایتی در حوزه نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی صورت گرفت.
مهندس رمضانی همکاری دستگاه های قضایی با معاونت غذا و دارو درجهت اجرای برنامه های نظارتی و قوه قضاییه را حامی اصلی این معاونت دانست و گفت: تامین و ترویج سلامت جامعه، همکاری و هماهنگی همه ادارات و سازمان ها خصوصا دستگاه های قضایی را می طلبد و به همین منظور در این نشست تخلفات و دستورالعملهای صنایع غذایی و آشامیدنی بررسی و راه های دستیابی به تصمیمات مشترک در کمترین زمان ممکن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
این جلسه با حضور ریاست دادگستری زبرخان جناب دهنوی، دادستان زبرخان جناب رسولی، مدیرعامل شهرک صنعتی خیام، سرپرست اداره صنعت و معدن زبرخان ،مدیران معاونت غذا و دارو با حضور صنعتگران و در محل دفتر شهرک صنعتی خیام برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۳:۳۳
۱۱ تیر
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان شهرک صنعتی خیام و معاونت غذا و دارو
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در تشریح این خبر افزود: در راستای تولیدات دانش بنیان و به منظور دسترسی مستقیم بین تکنولوژی وایجاد زیر ساخت های دانشگاهی در عرصه تحقیقات صنعتی تفاهم نامه همکاری میان شهرک صنعتی خیام و معاونت غذا و دارو در تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۳ منعقد گردید.
مهندس سمانه رمضانی اعلام کرد : این امر با هدف بهره گیری از ظرفیت های صنایع غذایی مستقر با موضوع گنجاندن اولویت های آموزشی و پژوهشی، ارائه محیط مناسب جهت کمیته های تخصصی اداره نظارت بر مواد غذایی منعقد گردید.
این مقام مسئول گفت : در دنیای امروز، رابطه ای مستقیم بین توسعه تکنولوژی و پیشرفت در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هر کشور برقرار است. به طوری که می توان گفت تکنولوژی عامل اساسی برای ایجاد ثروت، دانایی و توانایی کشورها بوده و ابزاری قدرتمند در توسعه ملی به شمار می آید و تلاش کارشناسان این معاونت در راستای تعامل بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی است.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در تشریح این خبر افزود: در راستای تولیدات دانش بنیان و به منظور دسترسی مستقیم بین تکنولوژی وایجاد زیر ساخت های دانشگاهی در عرصه تحقیقات صنعتی تفاهم نامه همکاری میان شهرک صنعتی خیام و معاونت غذا و دارو در تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۳ منعقد گردید.
مهندس سمانه رمضانی اعلام کرد : این امر با هدف بهره گیری از ظرفیت های صنایع غذایی مستقر با موضوع گنجاندن اولویت های آموزشی و پژوهشی، ارائه محیط مناسب جهت کمیته های تخصصی اداره نظارت بر مواد غذایی منعقد گردید.
این مقام مسئول گفت : در دنیای امروز، رابطه ای مستقیم بین توسعه تکنولوژی و پیشرفت در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هر کشور برقرار است. به طوری که می توان گفت تکنولوژی عامل اساسی برای ایجاد ثروت، دانایی و توانایی کشورها بوده و ابزاری قدرتمند در توسعه ملی به شمار می آید و تلاش کارشناسان این معاونت در راستای تعامل بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی است.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۱۹:۰۰
۱۴ تیر
۸:۳۹
تجهیز آزمایشگاه کنترل غذا و دارو به پیشرفته ترین دستگاه GC
سر پرست معاونت غذا و دارو نیشابور از نصب و راه اندازی پیشرفته ترین دستگاه GC در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت خبر داد.
دکتر سید حسین حسینی در تشریح این خبر گفت: پس از پیگیری های مستمر مدیران این معاونت از نماینده سازمان بهداشت جهانی در وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع اداره کل سازمان غذا و دارو و همچنین فراهم آوردن زیر ساخت های لازم جهت نصب و استقرار آن ، دستگاه گاز کروماتوگرافی تحویل آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور شد که پس از نصب و آموزش کارشناسان، آماده بهره برداری گردید.
رئیس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو اظهار داشت :با راه اندازی دستگاه GC، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی قادر به انجام آزمون های تخصصی در راستای سیاست های سازمان غذا و دارو در جهت پایش محصولات غذایی خواهد بود. تا قبل از نصب این دستگاه ، نمونه های مواد غذایی به آزمایشگاه های همکار ومجازخارج از شهرستان ارسال می شده است که مشکلاتی از قبیل بعد مسافتی، رعایت شرایط فیزیکی و دمایی ارسال نمونه، افزایش هزینه ها و تاخیر در ارسال نتايج را به دنبال داشته است.
مهندس عبداللهی در ادامه به کاربردهای این دستگاه از جمله تهیه پروفایل اسیدهای چرب و استرول های گیاهی انواع روغن های خوراکی ، فرآورده های لبنی ،فرآورده های گوشتی ، تعیین مقدار الکل انواع نوشیدنی های غیر الکی و باقیمانده حلال در مواد غذایی اشاره کرد.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با همکاری بخشهای مختلف دانشگاه، در آینده ای نزدیک شاهد افزایش دامنه های فعالیت، پیاده سازی استانداردهای بین المللی و تجهیز بخش آنالیز دستگاهی به سایر دستگاههای پیشرفته مورد نیاز بوده و خدمات قابل قبولی را در جهت تسهیل ورفع موانع تولید محصولات سلامت محور، به تولید کنندگان صنعت غذا ارائه نمایند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
سر پرست معاونت غذا و دارو نیشابور از نصب و راه اندازی پیشرفته ترین دستگاه GC در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت خبر داد.
دکتر سید حسین حسینی در تشریح این خبر گفت: پس از پیگیری های مستمر مدیران این معاونت از نماینده سازمان بهداشت جهانی در وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع اداره کل سازمان غذا و دارو و همچنین فراهم آوردن زیر ساخت های لازم جهت نصب و استقرار آن ، دستگاه گاز کروماتوگرافی تحویل آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور شد که پس از نصب و آموزش کارشناسان، آماده بهره برداری گردید.
رئیس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو اظهار داشت :با راه اندازی دستگاه GC، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی قادر به انجام آزمون های تخصصی در راستای سیاست های سازمان غذا و دارو در جهت پایش محصولات غذایی خواهد بود. تا قبل از نصب این دستگاه ، نمونه های مواد غذایی به آزمایشگاه های همکار ومجازخارج از شهرستان ارسال می شده است که مشکلاتی از قبیل بعد مسافتی، رعایت شرایط فیزیکی و دمایی ارسال نمونه، افزایش هزینه ها و تاخیر در ارسال نتايج را به دنبال داشته است.
مهندس عبداللهی در ادامه به کاربردهای این دستگاه از جمله تهیه پروفایل اسیدهای چرب و استرول های گیاهی انواع روغن های خوراکی ، فرآورده های لبنی ،فرآورده های گوشتی ، تعیین مقدار الکل انواع نوشیدنی های غیر الکی و باقیمانده حلال در مواد غذایی اشاره کرد.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با همکاری بخشهای مختلف دانشگاه، در آینده ای نزدیک شاهد افزایش دامنه های فعالیت، پیاده سازی استانداردهای بین المللی و تجهیز بخش آنالیز دستگاهی به سایر دستگاههای پیشرفته مورد نیاز بوده و خدمات قابل قبولی را در جهت تسهیل ورفع موانع تولید محصولات سلامت محور، به تولید کنندگان صنعت غذا ارائه نمایند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۱۱:۴۵
۱۷ تیر
۹:۲۲
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برای مسئولین فنی
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: کلاس های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و آشنایی با سامانه TTAC , IRC باهدف افزایش آگاهی این گروه ها برگزار گردید.
مهندس رمضانی آموزش را یک گام اساسی در توسعه اهداف نظام سلامت برشمرد و افزود: باهدف توانمند سازی افراد و افزایش آگاهی مسئولین فنی، مجموعه کارگاه های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و سامانه ثبت منبع TTAC در ۱۶ تیرماه در سالن آمفی تئاتر دفتر شهرک صنعتی خیام برگزار گردید.
وی هدف از برگزاری دوره فوق را شفاف سازی فرایندها ،ارتقا مهارت و دانش فنی مسئولین فنی صنایع غذایی عنوان و اعلام کرد کلیه مسئولین فنی ملزم به گذراندن ۴۰ ساعت آموزشی سالانه معادل ۲۵ امتیاز بازآموزی به منظور افزایش شایستگی های حرفه ای می باشند .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: کلاس های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و آشنایی با سامانه TTAC , IRC باهدف افزایش آگاهی این گروه ها برگزار گردید.
مهندس رمضانی آموزش را یک گام اساسی در توسعه اهداف نظام سلامت برشمرد و افزود: باهدف توانمند سازی افراد و افزایش آگاهی مسئولین فنی، مجموعه کارگاه های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و سامانه ثبت منبع TTAC در ۱۶ تیرماه در سالن آمفی تئاتر دفتر شهرک صنعتی خیام برگزار گردید.
وی هدف از برگزاری دوره فوق را شفاف سازی فرایندها ،ارتقا مهارت و دانش فنی مسئولین فنی صنایع غذایی عنوان و اعلام کرد کلیه مسئولین فنی ملزم به گذراندن ۴۰ ساعت آموزشی سالانه معادل ۲۵ امتیاز بازآموزی به منظور افزایش شایستگی های حرفه ای می باشند .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۱۵:۴۳
۲۰ تیر
برگزاری اولین کمیته فنی و قانونی آرایشی و بهداشتی در سال 1403
به گزارش روابط عمومی اولین کمیته فنی و قانونی واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در سال 1403 با حضور معاونت غذا و دارو ،سرپرست واحد آرایشی و بهداشتی، رئیس آزمایشگاه کنترل ، عضو هیئت علمی دانشگاه، نماینده صنعت در حوزه آرایشی و بهداشتی در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
دکتر سید حسین حسینی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده مسئولین محترم در سال گذشته تفویض اختیار صدور پروانه ساخت آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و داروی نیشابور تخصیص یافته است و در نتیجه با این تفویض صدور پروانه های ساخت که قبل از این در مرکز استان انجام می شد با سرعت بیشتری در شهرستان انجام خواهد شد.
سرپرست واحد آرایشی و بهداشتی در این رابطه تصریح کرد: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تمدید، تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی ساخت، تایید و تمدید پروانه های مسئولین فنی، بهره برداری از واحد های آرایشیو بهداشتی و باهدف تسهیل روند صدور پروانه ها و بررسی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی تحت پوشش با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو برگزار می شود.
مهندس الهه کارگزار درخصوص مواد مورد بررسی در اولین جلسه کمیته فنی و قانونی گفت: در این کمیته به بررسی 5 مورد تمدید پروانه ساخت، 5 مورد صدور پروانه ساخت، ۱ مورد صدور پروانه ظرفیت خالی و یک نقشه پیشنهادی جهت بهره برداری پرداخته شد و پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
به گزارش روابط عمومی اولین کمیته فنی و قانونی واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در سال 1403 با حضور معاونت غذا و دارو ،سرپرست واحد آرایشی و بهداشتی، رئیس آزمایشگاه کنترل ، عضو هیئت علمی دانشگاه، نماینده صنعت در حوزه آرایشی و بهداشتی در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
دکتر سید حسین حسینی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده مسئولین محترم در سال گذشته تفویض اختیار صدور پروانه ساخت آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و داروی نیشابور تخصیص یافته است و در نتیجه با این تفویض صدور پروانه های ساخت که قبل از این در مرکز استان انجام می شد با سرعت بیشتری در شهرستان انجام خواهد شد.
سرپرست واحد آرایشی و بهداشتی در این رابطه تصریح کرد: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تمدید، تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی ساخت، تایید و تمدید پروانه های مسئولین فنی، بهره برداری از واحد های آرایشیو بهداشتی و باهدف تسهیل روند صدور پروانه ها و بررسی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی تحت پوشش با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو برگزار می شود.
مهندس الهه کارگزار درخصوص مواد مورد بررسی در اولین جلسه کمیته فنی و قانونی گفت: در این کمیته به بررسی 5 مورد تمدید پروانه ساخت، 5 مورد صدور پروانه ساخت، ۱ مورد صدور پروانه ظرفیت خالی و یک نقشه پیشنهادی جهت بهره برداری پرداخته شد و پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۹:۳۲
۹:۳۲
۲۱ تیر
۱۱:۲۲
۱۱:۲۴
۱۴:۴۵
۱۴:۴۵
۲۵ تیر
دپوی بالای شیرخشک در کشور/ کنترل روزانه خروجی شرکتهای تولیدکننده
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در حال حاضر دپوی شیرخشک در کشور زیاد است، در عین حال بر کنترل روزانه خروجی شرکتهای تولید و توزیع کننده شیرخشک تاکید کرد.
به گزارش ایفدانا، دکتر علیرضا رستمی به بحران حدود یک سال گذشته شیرخشک در کشور و تلاش انجام شده جهت ایجاد ثبات در بازار شیرخشکها اشاره کرد و گفت: کمبود شیرخشک در ماه جاری به ۴ محصول و برند رسیده است و به منظور رفع همین موضوع نیز ساختارسازی کردهایم.
وی تاخیر در بازپرداخت بیمهها را از دیگر مباحثی دانست که مسبب ایجاد مشکل برای چند قلم شیرخشک است و گفت: البته بازپرداخت بیمهها نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است و آن مواردی که در سامانه تیتک ثبت میکنند، مطالبات تا اردیبهشت ماه را دریافت کردهاند و بنابراین تاخیرهای بیمهها از پنج ماه به حدود ۵۰ روز رسیده است. البته با با برندهای اصلی شیرخشک نیز توافق کردهایم که تسویهها سه ماهه انجام شود.
دکتر رستمی همچنین اصرار بر مصرف برند خاصی از شیرخشک از سوی مصرفکنندگان را از دیگر عوامل بروز برخی کمبودهای موقتی خواند و گفت: در این زمینه نیز به فرهنگسازی نیاز است تا در مواقع لزوم از برندهای جایگزین استفاده شود.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در پایان صحبتهایش گفت: بنابراین اگر کمبود موقتی برخی برندهای خاص را کنار بگذاریم، دپوی شیرخشک کوپنی در استانها روی هفت ماه و هشت ماه است.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در حال حاضر دپوی شیرخشک در کشور زیاد است، در عین حال بر کنترل روزانه خروجی شرکتهای تولید و توزیع کننده شیرخشک تاکید کرد.
به گزارش ایفدانا، دکتر علیرضا رستمی به بحران حدود یک سال گذشته شیرخشک در کشور و تلاش انجام شده جهت ایجاد ثبات در بازار شیرخشکها اشاره کرد و گفت: کمبود شیرخشک در ماه جاری به ۴ محصول و برند رسیده است و به منظور رفع همین موضوع نیز ساختارسازی کردهایم.
وی تاخیر در بازپرداخت بیمهها را از دیگر مباحثی دانست که مسبب ایجاد مشکل برای چند قلم شیرخشک است و گفت: البته بازپرداخت بیمهها نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است و آن مواردی که در سامانه تیتک ثبت میکنند، مطالبات تا اردیبهشت ماه را دریافت کردهاند و بنابراین تاخیرهای بیمهها از پنج ماه به حدود ۵۰ روز رسیده است. البته با با برندهای اصلی شیرخشک نیز توافق کردهایم که تسویهها سه ماهه انجام شود.
دکتر رستمی همچنین اصرار بر مصرف برند خاصی از شیرخشک از سوی مصرفکنندگان را از دیگر عوامل بروز برخی کمبودهای موقتی خواند و گفت: در این زمینه نیز به فرهنگسازی نیاز است تا در مواقع لزوم از برندهای جایگزین استفاده شود.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در پایان صحبتهایش گفت: بنابراین اگر کمبود موقتی برخی برندهای خاص را کنار بگذاریم، دپوی شیرخشک کوپنی در استانها روی هفت ماه و هشت ماه است.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۱۴:۴۵
۲۹ تیر
*معافیت تمدید پروانههای ثبت از کمیسیون / صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید *
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به معاف نمودن تمدید پروانههای ثبت از کمیسیون از صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل متبوعش خبر داد.
دکتر علیرضا رستمی به ایفدانا گفت: در چهار ماه اخیر حرکت ما بیشتر به سمت همگرایی، همفکری، توسعه ارتباطات و تبیین رویکرد های جدید اداره کل بوده است
دکتر علیرضا رستمی با بیان اینکه در طول این مدت سعی کردیم سه رویکرد اساسی ساختارسازی، فرایند سازی و نفرسازی (پرسنل سازی) را مد نظر داشته باشیم، افزود: در همین راستا و در جهت فرایندسازی، اقدامات لازم برای اخذ استانداردهای ایزو ۹۰۰۱ و ایجاد الزامات آن انجام شده و با ادامه این مسیر، این استاندارد طی چند ماه دیگر اخذ میشود.
وی با اشاره به فرم مخصوص ایجاد شده برای مجوز صادرات، تخصیص ارز و نظایر آن گفت: در مسایل مختلف تسهیلگری تولید، اصلاح فرایندهایی را در نظر گرفتیم؛ به عنوان مثال در این راستا اعتبار پروانههای ساخت را از دو سال به چهار سال رساندیم و همچنین تمدید پروانههای ثبت را از کمیسیون معاف کردیم.
دکتر رستمی با تاکید بر لزوم تغییر نگاه سنتی و سیستم ارجاعدهنده به سیستمی مدرن، رو به جلو و تمام کننده، افزود: تلاشهایمان نیز در همین راستاست و تفویض تمدید پروانهها به دانشگاهها و تمدید پروانه تاسیس بدون نیاز به کمیسیون و دیگر موارد نیز در همین راستا انجام شده است.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو همچنین به صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل اشاره کرد و گفت: به عنوان اولین اداره کل در سازمان، پیش نویس دستورالعملهایمان را یک ماه قبل از ابلاغ روی سایت منتشر میکنیم. به این ترتیب در راستای اصول حاکمیت خوب، در طول این چند ماه بیش از ۴۰ پیش نویس را در سایت منتشر کردهایم.
دکتر رستمی همچنین گفت: بزودی به منظور پاسخگویی به سوالات «چت بات هوشمند» را خواهیم داشت.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به معاف نمودن تمدید پروانههای ثبت از کمیسیون از صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل متبوعش خبر داد.
دکتر علیرضا رستمی به ایفدانا گفت: در چهار ماه اخیر حرکت ما بیشتر به سمت همگرایی، همفکری، توسعه ارتباطات و تبیین رویکرد های جدید اداره کل بوده است
دکتر علیرضا رستمی با بیان اینکه در طول این مدت سعی کردیم سه رویکرد اساسی ساختارسازی، فرایند سازی و نفرسازی (پرسنل سازی) را مد نظر داشته باشیم، افزود: در همین راستا و در جهت فرایندسازی، اقدامات لازم برای اخذ استانداردهای ایزو ۹۰۰۱ و ایجاد الزامات آن انجام شده و با ادامه این مسیر، این استاندارد طی چند ماه دیگر اخذ میشود.
وی با اشاره به فرم مخصوص ایجاد شده برای مجوز صادرات، تخصیص ارز و نظایر آن گفت: در مسایل مختلف تسهیلگری تولید، اصلاح فرایندهایی را در نظر گرفتیم؛ به عنوان مثال در این راستا اعتبار پروانههای ساخت را از دو سال به چهار سال رساندیم و همچنین تمدید پروانههای ثبت را از کمیسیون معاف کردیم.
دکتر رستمی با تاکید بر لزوم تغییر نگاه سنتی و سیستم ارجاعدهنده به سیستمی مدرن، رو به جلو و تمام کننده، افزود: تلاشهایمان نیز در همین راستاست و تفویض تمدید پروانهها به دانشگاهها و تمدید پروانه تاسیس بدون نیاز به کمیسیون و دیگر موارد نیز در همین راستا انجام شده است.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو همچنین به صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل اشاره کرد و گفت: به عنوان اولین اداره کل در سازمان، پیش نویس دستورالعملهایمان را یک ماه قبل از ابلاغ روی سایت منتشر میکنیم. به این ترتیب در راستای اصول حاکمیت خوب، در طول این چند ماه بیش از ۴۰ پیش نویس را در سایت منتشر کردهایم.
دکتر رستمی همچنین گفت: بزودی به منظور پاسخگویی به سوالات «چت بات هوشمند» را خواهیم داشت.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۱۸:۵۲
پیرو بازدید کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از یک واحد تولیدی صورت گرفت:
ضبط و توقیف حدود ۲ تن سبزی آماده مصرف
سرپرست اداره نظارت بر موادغذایی وآشامیدنی گفت : با پیگیری کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در عصر روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۷ حدود ۲تن سبزی آماده مصرف به دلیل عدم رعایت ضوابط فنی و بهداشتی توقیف گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سمانه رمضانی در تصریح این خبر گفت: پیرو دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و پایش مستمر کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در شیفت عصر از کارخانجات تولید کننده مواد غذایی به میزان حدود ۲تن فراورده های غذایی توقیف گردید .
وی افزود: شهروندان گرامی از خرید سبزیجات تازه و خشک بدون مشخصات و به شکل غیر بهداشتی در سطح بازار خودداری کنند و اقلام سلامت محور را حتما را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت نمایند.
رمضانی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بستهبندیشده، آرایشی و بهداشتی و اقلام سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ٠۵١۴٣٣۵٢٣١١ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
ضبط و توقیف حدود ۲ تن سبزی آماده مصرف
سرپرست اداره نظارت بر موادغذایی وآشامیدنی گفت : با پیگیری کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در عصر روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۷ حدود ۲تن سبزی آماده مصرف به دلیل عدم رعایت ضوابط فنی و بهداشتی توقیف گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سمانه رمضانی در تصریح این خبر گفت: پیرو دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و پایش مستمر کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در شیفت عصر از کارخانجات تولید کننده مواد غذایی به میزان حدود ۲تن فراورده های غذایی توقیف گردید .
وی افزود: شهروندان گرامی از خرید سبزیجات تازه و خشک بدون مشخصات و به شکل غیر بهداشتی در سطح بازار خودداری کنند و اقلام سلامت محور را حتما را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت نمایند.
رمضانی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بستهبندیشده، آرایشی و بهداشتی و اقلام سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ٠۵١۴٣٣۵٢٣١١ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۱۸:۵۳
۳۰ تیر
گشت مشترک از مجتمع های نان توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو و مدیران معاونت بهداشت
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در جهت بررسی وضعیت کمی و کیفی تولید انواع نان و نحوه توزیع آن در سطح عرضه، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی این معاونت و مهندس آهی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناسان مربوطه از کارگاهها و مجتمع های تولید نان نیشابور بازدید کردند.
سمانه رمضانی، بااشاره به اینکه نان یکی از نیازهای اصلی مردم است و از جایگاه خاصی در سفره غذایی مردم برخوردار است، افزود: بازدید، نظارت ونمونه برداری مستمر از کارگاه ها و مجتمع های تولیدی نان در اولویت این معاونت است که می تواند نقش بسزایی در ارتقای سطح کیفی و مرغوبیت آن داشته باشد.
رمضانی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف به منظور جلوگیری از سوءاستفاده در خصوص محصولات سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در جهت بررسی وضعیت کمی و کیفی تولید انواع نان و نحوه توزیع آن در سطح عرضه، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی این معاونت و مهندس آهی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناسان مربوطه از کارگاهها و مجتمع های تولید نان نیشابور بازدید کردند.
سمانه رمضانی، بااشاره به اینکه نان یکی از نیازهای اصلی مردم است و از جایگاه خاصی در سفره غذایی مردم برخوردار است، افزود: بازدید، نظارت ونمونه برداری مستمر از کارگاه ها و مجتمع های تولیدی نان در اولویت این معاونت است که می تواند نقش بسزایی در ارتقای سطح کیفی و مرغوبیت آن داشته باشد.
رمضانی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف به منظور جلوگیری از سوءاستفاده در خصوص محصولات سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
با ما همراه باشید
بله: https://ble.ir/fdanumsسروش: https://splus.ir/numsifda
@numsifda
۱۱:۴۰
۳۱ تیر
۱۰:۱۰