عکس پروفایل رسانه سیب سلامت نیشابورر

رسانه سیب سلامت نیشابور

۲۱۱عضو
عکس پروفایل رسانه سیب سلامت نیشابورر
۲۱۱ عضو

رسانه سیب سلامت نیشابور

اطلاع از تازه های غذا ودارو دستورالعمل های بهداشتیاخبار حوزه سلامت
با ما همراه باشید :
تلگرام:undefined https://t.me/numsifda
اینستاگرام:undefined https://instagram.com/numsifda
وب سایت:undefined https://vcfda.nums.ac.ir

۳۰ خرداد

undefined اولین پیش کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی معاونت غذا و دارو
undefined رمضانی سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی اعلام کرد: اولین پیش کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه ( FSMS ) در روز چهارشنبه مورخ ۳۰ خردادماه سال جاری برگزار شد.
undefinedاین جلسه با حضور سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، خانم دکتر شهرکی و آقای مهندس نیک پویان سرممیزان تایید شده سازمان غذا و دارو ، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد .
undefinedمهندس رمضانی اعلام کرد : در این جلسه پرونده شرکت سیسارون شیمی و رایا شیمی پارسیان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت درج مجوز HACCP  برای محصولات کارخانه های فوق با سازمان مکاتبه و مجوز درج لوگو برای کارخانه‌ صادر گردد .
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifd

۸:۱۹

۳۱ خرداد

undefined عوارض خطرناک خالکوبی و تاتو  
undefinedسرپرست اداره نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از عوارض خطرناک خالکوبی و تاتو  خبر داد.
undefined مهندس الهه کارگزار در گفتگو با وب دا گفت: قبل از انجام هر گونه عمل زیبایی، ابتدا ضروری است که کلیه جوانب آن مورد بررسی قرار گرفته و سپس با  داشتن آگاهی کامل از عوارض احتمالی و فواید آن، دست به اقدام زد. امروزه خالکوبی و تاتو کردن در میان خانمها و آقایان رواج زیادی پیدا کرده است و متاسفانه افراد زیادی نیز از این استقبال مردم سوء استفاده نموده و بدون داشتن مجوزهای لازم و شرایط و آگاهی مناسب در این رابطه دست به انجام خالکوبی و تاتو می زنند.
undefined وی تصریح کرد : واکنشهای آلرژیک ، تحریک شدید پوستی ، خارش و سوزش محل تزریق و ....که  به علت حساسیت به مواد تاتو و یا استفاده از رنگهای بی کیفیت و نامرغوب رخ می دهد یکی از شایعترین عوارض خالکوبی و تاتو می باشد. لذا مهم است که افراد قبل از اقدام به این کار از جوهر های مورد استفاده که در میکرو بلیدینگ و فیبروز ابرو  و .... استفاده می شود تحقیقات لازم را انجام دهند و از بهداشتی و دارای مجوز بودن آن مطمئن گردند.
undefined این مقام مسئول در ادامه افزود: همچنین عفونتهای پوستی که به علت استفاده از آب غیر استریل در ترکیب با جوهر تتو استفاده میشود ، ایجاد کلوئید (گوشت اضافه ) که به علت خارش منطقه خالوبی شده اتفاق می افتد.همچنین بیماریهای خونی هپاتیت B ,هپاتیت C که به دلیل استفاده از سرنگهای غیر استریل اتفاق می افتد از دیگر عوارض احتمالی خالکوبی می باشد. 
undefinedکارگزار در پایان  گفت: به مردم عزیز توصیه می گردد قبل از انجام هر کاری با آگاهی از عوارض احتمالی آن این اقدام را زیر نظر افراد مجرب و باتجربه و در مکانهای دارای مجوز انجام دهند.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۶:۴۹

۴ تیر

thumnail
#بازدید
undefinedبازدید دکتر حسینی سرپرست معاونت غذا و دارو در معیت دکتر حسین زاده سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، و هیئت همراه از ساختمان در حال ساخت معاونت غذا و دارو
undefined دوشنبه چهارم تیرماه ۱۴۰۳
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۰:۲۱

۹ تیر

undefined برگزاری کمیسیون حمایت قضایی از صنعت با حضور ریاست دادگستری زبرخان
undefined به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی درخصوص اهمیت برگزاری این نشست اظهار داشت:این نشست در راستای تقویت همکاری قوه قضاییه و حمایت دادگستری به عنوان مهمترین پشتوانه های حمایتی در حوزه نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی صورت گرفت.
undefinedمهندس رمضانی  همکاری دستگاه های قضایی با معاونت غذا و دارو درجهت اجرای برنامه های نظارتی و قوه قضاییه را حامی اصلی این معاونت دانست و گفت: تامین و ترویج سلامت جامعه، همکاری و هماهنگی همه ادارات و سازمان ها خصوصا دستگاه های قضایی را می طلبد و به همین منظور در این نشست  تخلفات و دستورالعمل‌های صنایع غذایی و آشامیدنی بررسی و راه های دستیابی به تصمیمات مشترک در کمترین زمان ممکن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
undefinedاین جلسه با حضور ریاست دادگستری زبرخان جناب دهنوی، دادستان زبرخان جناب رسولی، مدیرعامل شهرک صنعتی خیام، سرپرست اداره صنعت و معدن زبرخان ،مدیران معاونت غذا و دارو با حضور  صنعتگران و در محل دفتر شهرک صنعتی خیام برگزار گردید.

undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۳:۳۳

۱۱ تیر

undefined انعقاد تفاهم نامه  همکاری میان شهرک صنعتی خیام و معاونت غذا و دارو
undefined سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در تشریح این خبر افزود: در راستای تولیدات دانش بنیان و به منظور دسترسی مستقیم بین تکنولوژی وایجاد زیر ساخت های دانشگاهی در عرصه تحقیقات صنعتی تفاهم نامه همکاری میان شهرک صنعتی خیام و معاونت غذا و دارو در تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۳ منعقد گردید.
undefined مهندس سمانه رمضانی اعلام کرد : این امر با هدف بهره گیری از ظرفیت های صنایع غذایی مستقر با موضوع گنجاندن اولویت های آموزشی و پژوهشی، ارائه محیط مناسب جهت کمیته های تخصصی اداره نظارت بر مواد غذایی منعقد گردید.
undefined این مقام مسئول گفت :  در دنیای امروز، رابطه ای مستقیم بین توسعه تکنولوژی و پیشرفت در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هر کشور برقرار است. به طوری که می توان گفت تکنولوژی عامل اساسی برای ایجاد ثروت، دانایی و توانایی کشورها بوده و ابزاری قدرتمند در توسعه ملی به شمار می آید و تلاش کارشناسان این معاونت در راستای  تعامل بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی است.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۹:۰۰

۱۴ تیر

thumnail
undefined میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined میز خدمت مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم‌ پزشکی نیشابور
undefined جمعه، ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳undefinedمصلای مسجد جامع
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید
undefined https://t.me/webdanumsundefinedhttps://ble.ir/nums_neyshaburundefinedsplus.ir/nums_neyshaburundefinedeitaa.com/nums_neyshaburundefined Rubika.ir/nums_neyshabur
undefined @webdanums

۸:۳۹

undefined تجهیز آزمایشگاه کنترل غذا و دارو  به پیشرفته ترین دستگاه GC
undefined سر پرست معاونت غذا و دارو نیشابور از نصب و راه اندازی پیشرفته ترین دستگاه GC در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت خبر داد.
undefined دکتر سید حسین حسینی در تشریح این خبر گفت: پس از پیگیری های مستمر مدیران این معاونت از نماینده سازمان بهداشت جهانی در وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع اداره کل سازمان غذا و دارو و همچنین فراهم آوردن زیر ساخت های لازم جهت نصب و استقرار آن ، دستگاه گاز کروماتوگرافی تحویل آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور شد که پس از نصب و آموزش کارشناسان، آماده بهره برداری گردید.
undefined رئیس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو اظهار داشت :با راه اندازی دستگاه GC، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی قادر به انجام آزمون های تخصصی در راستای سیاست های سازمان غذا و دارو در جهت پایش محصولات غذایی خواهد بود. تا قبل از نصب این دستگاه ، نمونه های مواد غذایی به آزمایشگاه های همکار ومجازخارج از شهرستان ارسال می شده است  که مشکلاتی از قبیل بعد مسافتی، رعایت شرایط فیزیکی و دمایی  ارسال نمونه، افزایش هزینه ها و تاخیر در ارسال نتايج  را به دنبال داشته است.
undefined مهندس عبداللهی در ادامه به کاربردهای این دستگاه از جمله  تهیه پروفایل اسیدهای چرب و استرول های گیاهی انواع روغن های خوراکی ، فرآورده های لبنی ،فرآورده های گوشتی ، تعیین مقدار الکل انواع نوشیدنی های غیر الکی و باقیمانده حلال در مواد غذایی اشاره کرد.
undefined این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با همکاری بخش‌های مختلف دانشگاه، در آینده ای نزدیک شاهد افزایش دامنه های فعالیت، پیاده سازی استانداردهای بین المللی و تجهیز بخش آنالیز دستگاهی به سایر دستگاه‌های پیشرفته مورد نیاز بوده و خدمات قابل قبولی را در جهت تسهیل ورفع موانع تولید محصولات سلامت محور، به تولید کنندگان صنعت غذا ارائه نمایند.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۱:۴۵

۱۷ تیر

thumnail
undefinedدیدار صمیمانه سرپرست معاونت غذا و دارو با اعضاء انجمن داروسازان شهرستان نیشابور
undefined یکشنبه، هفدهم تیر ماه ماه ۱۴۰۳undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۹:۲۲

undefined برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برای مسئولین فنی
undefined سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: کلاس های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و آشنایی با سامانه TTAC , IRC باهدف افزایش آگاهی این گروه ها برگزار گردید.
undefined مهندس رمضانی آموزش را یک گام اساسی در توسعه اهداف نظام سلامت برشمرد و افزود: باهدف توانمند سازی افراد و افزایش آگاهی مسئولین فنی، مجموعه کارگاه های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی و سامانه ثبت منبع TTAC در ۱۶ تیرماه در سالن آمفی تئاتر دفتر شهرک صنعتی خیام برگزار گردید.
undefined وی هدف از برگزاری دوره  فوق را شفاف سازی فرایندها ،ارتقا مهارت و دانش فنی مسئولین فنی صنایع غذایی عنوان و اعلام کرد کلیه مسئولین فنی ملزم به گذراندن ۴۰ ساعت آموزشی سالانه معادل ۲۵ امتیاز بازآموزی به منظور افزایش شایستگی های حرفه ای می باشند .
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۵:۴۳

۲۰ تیر

undefined برگزاری اولین کمیته فنی و قانونی آرایشی و بهداشتی در سال 1403
undefined به گزارش روابط عمومی اولین کمیته فنی و قانونی واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در سال 1403 با حضور معاونت غذا و دارو ،سرپرست واحد آرایشی و بهداشتی،  رئیس آزمایشگاه کنترل ، عضو هیئت علمی دانشگاه، نماینده صنعت در حوزه آرایشی و بهداشتی در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
undefined دکتر سید حسین حسینی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده مسئولین محترم در سال گذشته تفویض اختیار صدور پروانه ساخت آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و داروی نیشابور تخصیص یافته است و در نتیجه با این تفویض صدور پروانه های ساخت که قبل از این در مرکز استان انجام می شد با سرعت بیشتری در شهرستان انجام خواهد شد.
undefinedسرپرست واحد آرایشی و بهداشتی در این رابطه تصریح کرد: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص  صدور،تمدید، تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی ساخت، تایید و تمدید پروانه های مسئولین فنی، بهره برداری از واحد های آرایشی‌و ‌بهداشتی و باهدف تسهیل روند صدور پروانه ها و بررسی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی تحت پوشش با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا‌ و ‌دارو برگزار می شود.
undefined  مهندس الهه کارگزار درخصوص مواد مورد بررسی در اولین جلسه کمیته فنی و قانونی گفت: در این کمیته به بررسی 5 مورد تمدید پروانه ساخت، 5 مورد صدور پروانه ساخت، ۱ مورد صدور پروانه ظرفیت خالی و یک نقشه پیشنهادی جهت بهره برداری پرداخته شد و  پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید
undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۹:۳۲

thumnail
undefined اولین همایش مدیران متناظر فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل سراسر کشور در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران
undefined بررسی کارنامه عملکرد ادارات طبیعی سنتی و مکمل ، تقدیر از  مدیران برتر اداره  طبیعی سنتی و مکمل معاونتهای غذا و دارو
undefinedحضور مدیر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۹:۳۲

۲۱ تیر

thumnail
undefined ویروس تب دنگی از چه راهی به انسان منتقل میشود؟ پشه آئدس چه ویژگی دارد؟
undefined دکتر سید علیرضا ناجی؛ استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به این سوال پاسخ می‌دهد.
undefined  روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زبرخان
#بیشتر_بدانید#آگاهی_را_هدیه_بده#آگاه_شو_آگاهی_ببخش
undefinedhttps://t.me/webdanumsundefinedhttps://ble.ir/nums_neyshaburundefinedsplus.ir/nums_neyshaburundefinedeitaa.com/nums_neyshaburundefined Rubika.ir/nums_neyshabur
undefined @webdanums

۱۱:۲۲

thumnail
🦟 راه های پیشگیری از گزش پشه آئدس و ابتلا به تب دنگی 🦟
🟥 اگر قصد سفر به مناطق گرم و مرطوب را دارید به چه نکاتی باید توجه کنید؟
🟨 چطور میشود از نیش پشه آئدس در امان بود ؟
🟦 مواد دافع حشرات باید چه ویژگی داشته باشد؟
🟩 در صورتی که قصد خوابیدن در فضای باز را دارید، رعایت چه نکاتی اهمیت دارد؟
undefined روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
#بیشتر_بدانید#آگاهی_را_هدیه_بده#آگاه_شو_آگاهی_ببخش
undefinedhttps://t.me/webdanumsundefinedhttps://ble.ir/nums_neyshaburundefinedsplus.ir/nums_neyshaburundefinedeitaa.com/nums_neyshaburundefined Rubika.ir/nums_neyshabur
undefined @webdanums

۱۱:۲۴

thumnail
🦟 سوالات پر تکرار درباره بیماری های منتقله از پشه آئدس 🦟
undefined شماره شش
🟧 سوال ۶- همسر من چند روزه بی حاله بدنش کهیر زده. همش نگرانم میگم نکنه از این نوع مریضی باشه. تهران هستیم

🟪 پاسخ کارشناس: اگر اخیرا مسافرت نرفته اند و سابقه گزش پشه نداشته اند نگران نباشید.در حال حاضر استان تهران عاری از این پشه است و در صورت آلودگی از مراجع رسمی به شهروندان اعلام خواهد شد.
#پشه_آئدس  #تب_دنگی#بیشتر_بدانید#آگاهی_را_هدیه_بده#آگاه_شو_آگاهی_ببخش
undefinedhttps://t.me/webdanumsundefinedhttps://ble.ir/nums_neyshaburundefinedsplus.ir/nums_neyshaburundefinedeitaa.com/nums_neyshaburundefined Rubika.ir/nums_neyshabur
undefined@webdanums

۱۴:۴۵

thumnail
🟢 ۷ توصیه‌ برای پیشگیری از تب دنگی
undefined دانشیار بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تب ناگهانی شدید، تهوع و استفراغ، سردرد، کاهش اشتها، ضایعات پوستی و درد شکم را از مهمترین علائم اولیه تب دنگی عنوان کرد و به بیان توصیه‌ هایی برای پیشگیری از این بیماری پرداخت.
undefinedپوشیدن لباس‌های آستین بلند و شلوار بلند و جوراب، در زمان سفر به مناطق همه گیری بیماری
undefinedاستفاده از کرم یا مواد دافع حشرات بر مناطق پوست که با لباس پوشیده نمی‌شوند
undefinedاستفاده از پشه بند در صورت استراحت در فضای باز
undefinedنصب توری روی درب و پنجره
undefinedتخلیه و تمیز کردن مرتب ظروف محتوی آب گلدان‌های شیشه‌ای، ظروف زیر گلدان و ظروف آب پرندگان و حیوانات
undefinedتعبیه در روی ظروف حاوی آب مانند تانکر
undefinedجلوگیری از تجمع آب راکد در زباله‌ها و ضایعات جامد
#بیشتر_بدانید#آگاهی_را_هدیه_بده#آگاه_شو_آگاهی_ببخش
undefined @webdanums

۱۴:۴۵

۲۵ تیر

undefined دپوی بالای شیرخشک در کشور/ کنترل روزانه خروجی شرکت‌های تولیدکننده
undefined مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در حال حاضر دپوی شیرخشک در کشور زیاد است، در عین حال بر کنترل روزانه خروجی شرکت‌های تولید و توزیع کننده شیرخشک تاکید کرد.
undefined به گزارش ایفدانا، دکتر علیرضا رستمی  به بحران حدود یک سال گذشته شیرخشک در کشور و تلاش انجام شده جهت ایجاد ثبات در بازار شیرخشک‌ها اشاره کرد و گفت: کمبود شیرخشک در ماه جاری به ۴ محصول و برند رسیده است و به منظور رفع همین موضوع نیز ساختارسازی کرده‌ایم.
undefinedوی تاخیر در بازپرداخت بیمه‌ها را از دیگر مباحثی دانست که مسبب ایجاد مشکل برای چند قلم شیرخشک است و گفت: البته بازپرداخت بیمه‌ها نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است و آن مواردی که در سامانه تی‌تک ثبت می‌کنند، مطالبات تا اردیبهشت ماه را دریافت کرده‌اند و بنابراین تاخیرهای بیمه‌ها از پنج ماه به حدود ۵۰ روز رسیده است. البته با با برندهای اصلی شیرخشک نیز توافق کرده‌ایم که تسویه‌ها سه ماهه انجام شود.
undefinedدکتر رستمی همچنین اصرار بر مصرف برند خاصی از شیرخشک از سوی مصرف‌کنندگان را از دیگر عوامل بروز برخی کمبودهای موقتی خواند و گفت: در این زمینه نیز به فرهنگسازی نیاز است تا در مواقع لزوم از برندهای جایگزین استفاده شود.
undefinedمدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در پایان صحبت‌هایش گفت: بنابراین اگر کمبود موقتی برخی برندهای خاص را کنار بگذاریم، دپوی شیرخشک کوپنی در استان‌ها روی هفت ماه و هشت ماه است.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید
undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۴:۴۵

۲۹ تیر

undefined *معافیت تمدید پروانه‌های ثبت از کمیسیون / صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید *
undefinedمدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو  با اشاره به معاف نمودن تمدید پروانه‌های ثبت از کمیسیون از صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل متبوعش خبر داد.
undefinedدکتر علیرضا رستمی به ایفدانا گفت:  در چهار ماه اخیر حرکت ما بیشتر  به سمت  همگرایی، همفکری، توسعه ارتباطات و تبیین رویکرد های جدید اداره کل  بوده است
undefinedدکتر علیرضا رستمی با بیان اینکه در طول این مدت سعی کردیم سه رویکرد اساسی ساختارسازی، فرایند سازی و نفرسازی (پرسنل سازی) را مد نظر داشته باشیم، افزود: در همین راستا و در جهت فرایندسازی، اقدامات لازم برای اخذ استانداردهای ایزو ۹۰۰۱  و ایجاد الزامات آن انجام شده و با ادامه این مسیر، این استاندارد طی چند ماه دیگر اخذ می‌شود.
undefinedوی با اشاره به فرم مخصوص ایجاد شده برای مجوز صادرات، تخصیص ارز و نظایر آن گفت: در مسایل مختلف تسهیل‌گری تولید، اصلاح فرایندهایی را در نظر گرفتیم؛ به عنوان مثال در این راستا اعتبار پروانه‌های ساخت را از دو سال به چهار سال رساندیم و همچنین تمدید پروانه‌های ثبت را از کمیسیون معاف کردیم.
undefinedدکتر رستمی با تاکید بر لزوم تغییر نگاه سنتی و سیستم ارجاع‌دهنده به سیستمی مدرن، رو به جلو و تمام کننده، افزود: تلاش‌هایمان نیز در همین راستاست و تفویض تمدید پروانه‌ها به دانشگاه‌ها و تمدید پروانه تاسیس بدون نیاز به کمیسیون و دیگر موارد نیز در همین راستا انجام شده است.
undefinedمدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو همچنین به صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل اشاره کرد و گفت: به عنوان اولین اداره کل در سازمان، پیش نویس دستورالعمل‌هایمان را یک ماه قبل از ابلاغ روی سایت منتشر می‌کنیم. به این ترتیب در راستای اصول حاکمیت خوب، در طول این چند ماه بیش از ۴۰ پیش نویس را در سایت منتشر کرده‌ایم.
undefinedدکتر رستمی همچنین گفت: بزودی به منظور پاسخگویی به سوالات «چت بات هوشمند» را خواهیم داشت.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۸:۵۲

پیرو بازدید کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از یک واحد تولیدی  صورت گرفت:
undefined  ضبط و توقیف حدود ۲ تن سبزی آماده مصرف
undefined سرپرست‌ اداره نظارت بر موادغذایی وآشامیدنی گفت : با پیگیری  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در عصر روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۷ حدود ۲تن سبزی آماده مصرف به دلیل عدم رعایت ضوابط فنی و بهداشتی توقیف گردید .
undefinedبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سمانه رمضانی در تصریح این خبر گفت: پیرو دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و پایش مستمر کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در شیفت عصر از کارخانجات تولید کننده مواد غذایی  به میزان حدود ۲تن فراورده های غذایی توقیف گردید .
undefined وی افزود: شهروندان گرامی از خرید سبزیجات تازه و خشک بدون مشخصات و به شکل غیر بهداشتی در سطح بازار خودداری کنند  و اقلام سلامت محور را حتما را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت نمایند.
undefinedرمضانی از  شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بسته‌بندی‌شده، آرایشی و  بهداشتی و اقلام سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ٠۵١۴٣٣۵٢٣١١ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۸:۵۳

۳۰ تیر

undefined گشت مشترک از مجتمع های نان توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو و مدیران معاونت بهداشت
undefined سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در جهت بررسی وضعیت کمی و کیفی تولید انواع نان و نحوه توزیع آن در سطح عرضه، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی این معاونت و مهندس آهی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناسان مربوطه از کارگاه‌ها و مجتمع های تولید نان نیشابور بازدید کردند.
undefined سمانه رمضانی، بااشاره به اینکه نان یکی از نیازهای اصلی مردم است و از جایگاه خاصی در سفره غذایی مردم برخوردار است، افزود: بازدید، نظارت ونمونه برداری مستمر از کارگاه ها و مجتمع های تولیدی نان در اولویت این معاونت است که می تواند نقش بسزایی در ارتقای سطح کیفی و مرغوبیت آن داشته باشد.
undefinedرمضانی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف به منظور جلوگیری از سوءاستفاده در خصوص محصولات سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند .
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۱:۴۰

۳۱ تیر

thumnail
undefined بازدید تیم مدیریت سرمایه انسانی و اداره توسعه سازمان و تحول اداری از معاونت غذا و دارو
undefined در این بازدید چارت تشکیلاتی سازمانی معاونت غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفت.
undefined روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
undefined با ما همراه باشید

undefinedبله:undefined https://ble.ir/fdanumsundefinedسروش:undefined https://splus.ir/numsifda
undefined @numsifda

۱۰:۱۰