سلاام. از دوستان مومن و فعال آشپزخانه مقاومت:@ashpazkhane_moqavemat
۵:۵۰
بازارسال شده از رضایی
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
بازارسال شده از sara
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
بازارسال شده از sara
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
بازارسال شده از sara
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
بازارسال شده از رضایی
سلام و احترامعید بر شما مبارکامروز برای افطاری آش رشته و شله زرد خوشمزه مقاومتی داریماگر برای جمع های اعتکاف یا فامیلی خود میخواید میتونید سفارش بدید بالای ۱۰ کیلو هم ارسال رایگان داریم.
۷:۱۰
بازارسال شده از رضایی
۷:۱۰
بازارسال شده از فاطمه درودی
۱۱:۰۳
بازارسال شده از فاطمه درودی
اینم نتیجه
۱۱:۰۳
مقویهای کدبانو
طرز پخت مرحله به مرحله آش شله قلمکار اصفهان
طرز تهیه: ابتدا نیت های عالی و تقدیم به اهلبیت و امام زمان سلام الله علیهم و درخواست بهترینها و آرزوی سلامتی برای دوستانشان... این آش معطر بودنش بخاطر سبزی های معطر است و سبزی آش نمیخواهد. آش خوشمزه، خوش عطر، مقوی و به صرفه ایست و مناسب جمعها و افطاریها. ۱. کمی گوشت گوسفندی مناسب حلیم (اطراف دنده یا گردن ) یا .. را همراه با کمی استخوان یا قلم با پیاز. نمک. فلفل. زردچوبه و حوبات شامل نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید، گندم. جو، برنج ایرانی ترجیحا نیم دانه و خصوصا: ماش هم اضافه کرده و آنها را همراه با سبزی بپزید تا نرم شوند. سبزی شله قلم کار، عبارت است از نعنا داغ، جعفری، مرزه، ریحان و گشنیز که باید به مقدار مساوی با هم ترکیب شوند. بهتر است مرزه و شنبلیله بصورت خشک باشد. گوشت را جداگانه بکوبید و با کمی از آش مخلوط کنید تا کش دار بشود. و بقیه آش را هم جداگانه خوب بکوبید، یک دور هم با گوشت کوب برقی بزنید که نیمی از مواد را نرم کند. گوشت را به همراه دارچین و فلفل، کمی پیاز و نعنا داغ داخل قابلمه بریزید و به آش زمان دهید تا جا بیفتد. و بقیه پیاز داغ ها را آخر سر اضافه کرده و هم بزنید. رویش را با پیاز داغ و نعنا داغ و کمی دارچین تزیین کنید. پیشنهاد مواد لازم برای ۶ نفر: گوشت ۳۰۰ گرم پیاز ۳ عدد هر یک از حبوبات نصف پیمانه برنج کمی بیشتر سبزی نیم ک و نعنا داغ داخل آش: ۱ قاشق سرپر. (برای تهیه جهت ۴۰. الی ۶۰ نفر میتوانید فقط از یک تا دو کیلو گوشت قلوه گاه استفاده کنید.) کمی استخوان و قلم هم میشود اضافه کرد. غذای کامل و مقوی هست و با نان خورده میشود.
برای جزییات بیشتر اینم ببینید: نظرات یک آشپز تهرانیست. اما ماش و گندم را حذف نکنید: https://fidia.ir/ash-shole-ghalam-kar/
بفرمایید شله قلمکار مناسب ماه مبارک و ایام دیگر. با دستوری خاص تر.
۸:۱۱
-1009508605_-103320142.mp3
۱۹:۴۵-۱۳.۵۷ مگابایت
۸:۱۳
مقویهای کدبانو
طرز پخت مرحله به مرحله آش شله قلمکار اصفهان
طرز تهیه: ابتدا نیت های عالی و تقدیم به اهلبیت و امام زمان سلام الله علیهم و درخواست بهترینها و آرزوی سلامتی برای دوستانشان... این آش معطر بودنش بخاطر سبزی های معطر است و سبزی آش نمیخواهد. آش خوشمزه، خوش عطر، مقوی و به صرفه ایست و مناسب جمعها و افطاریها. ۱. کمی گوشت گوسفندی مناسب حلیم (اطراف دنده یا گردن ) یا .. را همراه با کمی استخوان یا قلم با پیاز. نمک. فلفل. زردچوبه و حوبات شامل نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید، گندم. جو، برنج ایرانی ترجیحا نیم دانه و خصوصا: ماش هم اضافه کرده و آنها را همراه با سبزی بپزید تا نرم شوند. سبزی شله قلم کار، عبارت است از نعنا داغ، جعفری، مرزه، ریحان و گشنیز که باید به مقدار مساوی با هم ترکیب شوند. بهتر است مرزه و شنبلیله بصورت خشک باشد. گوشت را جداگانه بکوبید و با کمی از آش مخلوط کنید تا کش دار بشود. و بقیه آش را هم جداگانه خوب بکوبید، یک دور هم با گوشت کوب برقی بزنید که نیمی از مواد را نرم کند. گوشت را به همراه دارچین و فلفل، کمی پیاز و نعنا داغ داخل قابلمه بریزید و به آش زمان دهید تا جا بیفتد. و بقیه پیاز داغ ها را آخر سر اضافه کرده و هم بزنید. رویش را با پیاز داغ و نعنا داغ و کمی دارچین تزیین کنید. پیشنهاد مواد لازم برای ۶ نفر: گوشت ۳۰۰ گرم پیاز ۳ عدد هر یک از حبوبات نصف پیمانه برنج کمی بیشتر سبزی نیم ک و نعنا داغ داخل آش: ۱ قاشق سرپر. (برای تهیه جهت ۴۰. الی ۶۰ نفر میتوانید فقط از یک تا دو کیلو گوشت قلوه گاه استفاده کنید.) کمی استخوان و قلم هم میشود اضافه کرد. غذای کامل و مقوی هست و با نان خورده میشود.
برای جزییات بیشتر اینم ببینید: نظرات یک آشپز تهرانیست. اما ماش و گندم را حذف نکنید: https://fidia.ir/ash-shole-ghalam-kar/
برای ۱۰۰ نفر:
۲کیلو ماش۲کیلو نخودچیتی و لوبیا سفید روی هم ۳ کیلو بلغور گندم یا گندم حلیمی و جو روی هم ۱کیلو نیم دانه برنج عطری ۱ کیلوسبزی هم ۷ کیلو (سبزی جعفری و گشنیز ) ترخون ومرزه خشک جمعا ۱۰۰ گرم و ریحان خشک ۱۰۰ گرم و ۵۰ گرم شنبلیله خشک. یک مشت شوید خشک هم.نعنا داغ هم حدود ۱۰۰ گرم زردچوپه ۱۰۰ گرم با نعنا داغ قاطی میکنم فلفل سیاه حدود ۵۰ گرم ولی بچشین تند نشههههپیاز داغ خشک نیم کیلو برای داخش و نیم ک هم برای روش روی کاسه ها نعنا داغ اضافی هم.۳ کیلو گوشت گوسفندی
۲کیلو ماش۲کیلو نخودچیتی و لوبیا سفید روی هم ۳ کیلو بلغور گندم یا گندم حلیمی و جو روی هم ۱کیلو نیم دانه برنج عطری ۱ کیلوسبزی هم ۷ کیلو (سبزی جعفری و گشنیز ) ترخون ومرزه خشک جمعا ۱۰۰ گرم و ریحان خشک ۱۰۰ گرم و ۵۰ گرم شنبلیله خشک. یک مشت شوید خشک هم.نعنا داغ هم حدود ۱۰۰ گرم زردچوپه ۱۰۰ گرم با نعنا داغ قاطی میکنم فلفل سیاه حدود ۵۰ گرم ولی بچشین تند نشههههپیاز داغ خشک نیم کیلو برای داخش و نیم ک هم برای روش روی کاسه ها نعنا داغ اضافی هم.۳ کیلو گوشت گوسفندی
۱۲:۲۲
بازارسال شده از زعفران سِدره
﷽
زعفران خالص بدون هیچ افزودنی

عطر و طعم و رنگ بسیار عالی
بسته بندی زعفران ها بصورت نیم مثقالی هست، معادل ۲/۳۰۴ گرم
میتونید سفارش هاتون رو از نیم مثقال ثبت کنید.
یک مثقال زعفران خالص ۸۰۰۰۰۰ تومن
نیم مثقال ۴۰۰۰۰۰ تومن
آدرس کانال بله:زعفران سِدره*<~@sedreh110~>*ایتا:https://eitaa.com/z_sedreh110جهتسفارشزعفرانبهآیدیزیرپیامدهید
️@yaemamerauf
09352467829
بسته بندی زعفران ها بصورت نیم مثقالی هست، معادل ۲/۳۰۴ گرم
میتونید سفارش هاتون رو از نیم مثقال ثبت کنید.
آدرس کانال بله:زعفران سِدره*<~@sedreh110~>*ایتا:https://eitaa.com/z_sedreh110جهتسفارشزعفرانبهآیدیزیرپیامدهید
۷:۱۲
بازارسال شده از گیتی ملک
وقتی آشپزخانه خاموش میشود...
آیا تا به حال به این اندیشیدهاید که پخت و پز تنها یک کار روزمره نیست؟ بلکه رشتهای نامرئی است که خانواده را به هم پیوند میدهد.
در دههٔ ۱۹۸۰، خانههای آمریکایی به تدریج از آشپزی فاصله گرفتند و به رستورانها و غذاهای آماده روی آوردند، گروهی از اقتصاددانان هشدار دادند: «اگر دولت مراقب کودکان و سالمندان باشد و شرکتهای خصوصی غذا را تأمین کنند، آنگاه بنیاد خانواده سست خواهد شد.» در آن زمان، کمتر کسی به این هشدارها توجه کرد، اما آمار و ارقام خود گویای همه چیز هستند.
در سال ۱۹۷۱، ۷۱٪ از خانوادههای آمریکایی را خانوادههای سنتی — متشکل از پدر، مادر و فرزندان — تشکیل میدادند. امروز این آمار به تنها ۲۰٪ کاهش یافته است. باقی چه شدند؟ خانههای سالمندان، آپارتمانهای اجارهای، زندگیهای پراکنده و منفرد. حالا ۱۵٪ از زنان تنها زندگی میکنند، ۱۲٪ از مردان در انزوای خانوادگی به سر میبرند، ۴۱٪ از کودکان خارج از ازدواج متولد میشوند و نرخ طلاق در ازدواجهای اول به ۵۰٪، در ازدواجهای دوم به ۶۷٪ و در ازدواجهای سوم به ۷۴٪ رسیده است. این فروپاشی یک اتفاق تصادفی نیست. این هزینه پنهان اجتماعیِ تعطیل کردن آشپزخانه است.چرا یک غذای خانگی اینقدر مهم است؟ چون غذای خانه فقط تأمین کنندهٔ مواد مغذی نیست — بلکه عشق، پیوند و تعلق خاطر است. وقتی خانواده دور هم سر میز غذا جمع میشوند، دلها به هم نزدیکتر میشود، کودکان از پدربزرگ و مادربزرگهایشان درس زندگی میآموزند و روابط نرمتر و صمیمیتر میشود. اما وقتی هر کس تنها و در حالی که به صفحهٔ گوشی خود خیره شده غذا میخورد، خانه به یک مهمانخانه تبدیل میشود و پیوندهای خانوادگی به "دوستان" فضای مجازی میمانند: رسمی، دورادور و موقت.هزینه پنهان غذاخوردن در بیرون به همان اندازه هشداردهنده است... روغنهای بیکیفیت، طعمدهندههای مصنوعی و اعتیاد به فستفود، نسلهایی را به وجود آورده که با چاقی مفرط، دیابت، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی دست و پنجه نرم میکنند — حتی در میان جوانان. امروز این شرکتها هستند که تصمیم میگیرند چه بخوریم، در حالی که شرکتهای داروسازی از "سلامت" نگه داشتن ما سود میبرند. پدربزرگ و مادربزرگهایمان حتی در سفرهای طولانی هم غذای خانگی به همراه داشتند. امروز ما در خانه مینشینیم و غذای بیرون سفارش میدهیم و اسمش را میگذاریم راحتی.هنوز برای تغییر دیر نیست. ما میتوانیم آشپزخانه را — نه فقط اجاق گاز را، بلکه آن گرمای مطبوع، آن حس امنیت، آن فرهنگ و آن سلامتی را — دوباره احیا کنیم. چون با یک اتاق خواب میتوان یک خانه ساخت، اما با یک آشپزخانه میتوان یک خانواده ساخت.تجربههای جهانی این موضوع را ثابت کردهاند. خانوادههای ژاپنی هنوز بر پخت و پز و غذاخوردن دستهجمعی تأکید دارند و این یکی از دلایل بالاترین نرخ امید به زندگی در جهان در میان آنهاست. خانوادههای حوزهٔ مدیترانه، زمان غذا را همچون مراسمی مقدس میدانند و دانشمندان این را هم با پیوندهای خانوادگی قویتر و هم با سبک زندگی سالمتر مرتبط میدانند. حتی در رهبری شرکت ها خرد کردن نان با همدیگر هم نماد اعتماد و ایجاد پیوند است.
آشپزخانه فقط جایی برای تهیه غذا نیست. آنجا جایی است که روابط تغذیه میشوند، سنتها زنده میمانند و خانوادهها در کنار هم نگه داشته میشوند.
آیا تا به حال به این اندیشیدهاید که پخت و پز تنها یک کار روزمره نیست؟ بلکه رشتهای نامرئی است که خانواده را به هم پیوند میدهد.
در دههٔ ۱۹۸۰، خانههای آمریکایی به تدریج از آشپزی فاصله گرفتند و به رستورانها و غذاهای آماده روی آوردند، گروهی از اقتصاددانان هشدار دادند: «اگر دولت مراقب کودکان و سالمندان باشد و شرکتهای خصوصی غذا را تأمین کنند، آنگاه بنیاد خانواده سست خواهد شد.» در آن زمان، کمتر کسی به این هشدارها توجه کرد، اما آمار و ارقام خود گویای همه چیز هستند.
در سال ۱۹۷۱، ۷۱٪ از خانوادههای آمریکایی را خانوادههای سنتی — متشکل از پدر، مادر و فرزندان — تشکیل میدادند. امروز این آمار به تنها ۲۰٪ کاهش یافته است. باقی چه شدند؟ خانههای سالمندان، آپارتمانهای اجارهای، زندگیهای پراکنده و منفرد. حالا ۱۵٪ از زنان تنها زندگی میکنند، ۱۲٪ از مردان در انزوای خانوادگی به سر میبرند، ۴۱٪ از کودکان خارج از ازدواج متولد میشوند و نرخ طلاق در ازدواجهای اول به ۵۰٪، در ازدواجهای دوم به ۶۷٪ و در ازدواجهای سوم به ۷۴٪ رسیده است. این فروپاشی یک اتفاق تصادفی نیست. این هزینه پنهان اجتماعیِ تعطیل کردن آشپزخانه است.چرا یک غذای خانگی اینقدر مهم است؟ چون غذای خانه فقط تأمین کنندهٔ مواد مغذی نیست — بلکه عشق، پیوند و تعلق خاطر است. وقتی خانواده دور هم سر میز غذا جمع میشوند، دلها به هم نزدیکتر میشود، کودکان از پدربزرگ و مادربزرگهایشان درس زندگی میآموزند و روابط نرمتر و صمیمیتر میشود. اما وقتی هر کس تنها و در حالی که به صفحهٔ گوشی خود خیره شده غذا میخورد، خانه به یک مهمانخانه تبدیل میشود و پیوندهای خانوادگی به "دوستان" فضای مجازی میمانند: رسمی، دورادور و موقت.هزینه پنهان غذاخوردن در بیرون به همان اندازه هشداردهنده است... روغنهای بیکیفیت، طعمدهندههای مصنوعی و اعتیاد به فستفود، نسلهایی را به وجود آورده که با چاقی مفرط، دیابت، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی دست و پنجه نرم میکنند — حتی در میان جوانان. امروز این شرکتها هستند که تصمیم میگیرند چه بخوریم، در حالی که شرکتهای داروسازی از "سلامت" نگه داشتن ما سود میبرند. پدربزرگ و مادربزرگهایمان حتی در سفرهای طولانی هم غذای خانگی به همراه داشتند. امروز ما در خانه مینشینیم و غذای بیرون سفارش میدهیم و اسمش را میگذاریم راحتی.هنوز برای تغییر دیر نیست. ما میتوانیم آشپزخانه را — نه فقط اجاق گاز را، بلکه آن گرمای مطبوع، آن حس امنیت، آن فرهنگ و آن سلامتی را — دوباره احیا کنیم. چون با یک اتاق خواب میتوان یک خانه ساخت، اما با یک آشپزخانه میتوان یک خانواده ساخت.تجربههای جهانی این موضوع را ثابت کردهاند. خانوادههای ژاپنی هنوز بر پخت و پز و غذاخوردن دستهجمعی تأکید دارند و این یکی از دلایل بالاترین نرخ امید به زندگی در جهان در میان آنهاست. خانوادههای حوزهٔ مدیترانه، زمان غذا را همچون مراسمی مقدس میدانند و دانشمندان این را هم با پیوندهای خانوادگی قویتر و هم با سبک زندگی سالمتر مرتبط میدانند. حتی در رهبری شرکت ها خرد کردن نان با همدیگر هم نماد اعتماد و ایجاد پیوند است.
آشپزخانه فقط جایی برای تهیه غذا نیست. آنجا جایی است که روابط تغذیه میشوند، سنتها زنده میمانند و خانوادهها در کنار هم نگه داشته میشوند.
۵:۲۹
بازارسال شده از قهرود بانو(محصولات خانگی)
.
فصل خوراکی و مدرسه
فصلی هست که مامان ها دغدغه خوراکی های سالم دارند ..خب دیگه اینجا میتونی تغذیه های سالم برای مدرسه بچه هات تهیه کنی
برگه زردالو برگهالوبخارامیوه خشک لواشک
همش که نباید کیک و ابمیوه و.. بدی بچه ببره مدرسه
.. مامانی که سلامتی بچه اش براش مهمه از الان به فکر تغذیه مدرسشه
برای ثبت سفارش این خوشمزه ها من اینجام:https://ble.ir/ghohroud_banoo@ghohroud_bano...
فصل خوراکی و مدرسه
برگه زردالو برگهالوبخارامیوه خشک لواشک
همش که نباید کیک و ابمیوه و.. بدی بچه ببره مدرسه
.. مامانی که سلامتی بچه اش براش مهمه از الان به فکر تغذیه مدرسشه
برای ثبت سفارش این خوشمزه ها من اینجام:https://ble.ir/ghohroud_banoo@ghohroud_bano...
۴:۰۱
بازارسال شده از .... قریشی 🇵🇸
#آیتالله_ضیائی #دکتر_زندهدل #کلیپ
@ostad_shojae | montazer.ir
۹:۲۴
با سلام
تهیه محصولات خانگی سالم با ذکربسم الله وصلوات درحین تولید تقدیم امام زمان وعامل قوت دوستانشان ان شاءالله@fast_food_loplopو کانال خودمون:@foodinramezan
۱۰:۰۶
راز هولناک سوسیس و کالباس های بیرون.
۱۰:۳۵
مقویهای کدبانو
کوکو سبزی عالی اصفهانی:
برای ده نفر تره و گشنیز هر کدام نیم کیلو ۱ کاهو متوسط کمی شنبلیله و نعنا خشک چون بهتره عطرش. اگر نبود ۱۰۰ گرمشنبلیله و همینقدر هم نعنا تازه. ۱سیب زمینی چند تخم مرغ کمی آرد بعد از پاک کردن و شستن سبزیها همه را توی غذا ساز بریزید، با ۵ الی ۷ تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و یک سیب زمینی متوسط و کمی آرد گندم یا آرد نخود مخلوط و ریز و یکدست کنید. و سپس با ارتفاع یکسانت در ماهیتابه ای که روغنش داغ شده بریزید. درش را بگذارید و هر وقت یکطرفش سرخ شد برگردانید. ریختن کمی زرشک و گردو هم داخل موادش بد نیست. اما صلوات و قل هوالله اش ترکنشه. هدیه به امام و حضرت مادر و دوستانشان. کوکو های تهرانی بخاطر داشتن شوید و جعفری تلخ میشوند. کاهو هم ندارند. کاهو آن را لطیف تر و پوکتر میکند. بعضی هم آنرا مثل کتلت گرد می اندازند که زمان و روغن بیشتری مصرف میکند.
اینم از کوکوی لطیف و خوش عطر اصفهان که شوید و جعفری ندارد و کاهو دارد. چون این دو باعث تلخی کوکو میشود.
۱۰:۳۹
بسم الله الرحمن الرحیمکانال: مقوی های کدبانو @foodinramezan
۱۰:۴۱