thumbnail
#طرح_کتابخوان_ماه#معرفی_کتاب ادب حضور (دفتر سوم): اسرار ماه رمضان و مراقبات و مناسک آن، همراه با آداب انس با قرآن کریم؛ پدیدآور: محمدتقی فیاض‌بخش؛ ناشر: فیض فرزان؛ تعداد صفحات: ۲۱۴ «ادب حضور» مجموعه‌ای پنج‌جلدی است که آداب مهم‌ترین ایام سال را در از زبان اهل معنا بیان می‌کند. این ایام عبارت‌اند از: سه ماه پربرکت رجب، شعبان و رمضان، همچنین اربعین موسوی (ماه ذی‌القعده و دهه‌ی اول ذی‌الحجه) و ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام در محرم و صفر. این اثر به نسبت جامع و لطیف آقای محمدتقی فیاض‌بخش، عصاره‌ی دستورات اخلاقی و عبادی و گاه معارف توحیدی را در خود جای‌داده است و با مطالب ظریف و دقیقی همراه شده که نویسنده از محضر اساتید اخلاق به‌ویژه مرحوم آیت‌الله سعادت پرور دریافت نموده است. ادب حضور بنا بر مکتب تربیتی علامه طباطبائی نگاشته شده و با خاطره و حدیث و حکایات اخلاقی شیرینی همراه است. همچنین در تألیف این اثر، دو کتاب گران‌قدر «المراقبات» نوشته استاد بزرگ اخلاق و عرفان، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی و «اقبال الاعمال» نوشته عالم و عارف نامی، جناب سید بن طاووس، بیش از سایر منابع مورداستفاده قرار گرفته که این نیز به توصیه اساتید این مکتب تربیتی است. دفتر سوم این مجموعه به مراقبات و مناسک ماه مبارک رمضان پرداخته است.هدف اصلی این کتاب، ارائه دستورالعمل‌ها و آداب‌ورسوم مرتبط با ماه رمضان به مخاطبان است تا بتوانند بهره‌برداری بیشتری از این ماه مبارک داشته باشند. محور مباحث کتاب عبارت است از: ۱. معرفی آداب‌ورسوم مرتبط با ماه مبارک رمضان نظیر نمازها، دعاها و سایر اعمال عبادی که در این ماه مورد تأکید قرار می‌گیرند. ۲. توضیح مراقبت‌های ویژه‌ای که در ماه مبارک رمضان باید انجام شود. (شامل توصیه‌های بهداشتی، غذایی و روحانی است که به بهبود کیفیت روزه‌داری کمک می‌کند.) ۳. تبیین فلسفه و اهمیت ماه رمضان در اسلام. ۴. توضیح اهمیت تلاوت و تدبر در قرآن در ماه رمضان همراه با ارائه‌ی روش‌هایی برای افزایش انس با قرآن کریم. ۵. ارائه‌ی مجموعه‌ای از دعاها و نمازهای معتبرِ مخصوص ماه رمضان است که به خوانندگان کمک می‌کند تا با استفاده از این دعاها و نمازها، بهره‌برداری معنوی بیشتری از این ماه مبارک داشته باشند. ۶. بیان نکات اخلاقی و تربیتی و معرفتی مرتبط با ماه رمضاندر بخشی از کتاب می‌خوانیم: به‌طورکلی پرداختن به اشتغالات دنیوی در ماه رمضان مطلوب نیست. در این ماه بهتر است مقداری از اشتغالات کاهش یابد و در ماه میهمانی خدا، همه‌ی فکروذکر به صاحب‌خانه باشد.معامله‌ی سالکان در این ماه مستقیماً با محبوب کلّ است؛ چنانکه رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله در حدیث قدسی فرمودند: خدای متعال می‌فرماید روزه برای من است و من خود به آن جزا می‌دهم و بهترین وقت مکالمه و مناجات با محبوب، نیمه‌های شب‌های این ماه عزیز است. برای استفاده از این اوقات خصوصاً اگر ایام تابستان باشد، لازم است که روزها استراحت بیشتری بنماییم تا سحر بانشاط باشیم و طبعاً باید فعالیت روزانه را کم کنیم. (ص ۷۴ و ۷۵)

۱۰:۰۵

thumbnail
#طرح_کتابخوان_ماه#معرفی_کتاب#کتاب_نوجوان
پسری که نامرئی شد؛ پدیدآور: اندرو کلمنتس؛ مترجم: امیر حیدری باطنی؛ ناشر: کتاب‌های شکوفه (وابسته به مؤسسه انتشارات امیرکبیر)؛ تعداد صفحات: ۲۷۲ بابی، نوجوان پانزده‌ساله، یک روز صبح از خواب بیدار می‌شود و می‌فهمد نامرئی شده، وحشت‌زده پدر و مادر خود را خبر می‌کند. سردرگمی گریبان خانواده را گرفته و نمی‌دانند چه کنند. اولین قرار خانواده با هم این است که برای محافظت از بابی این مسئله باید به‌صورت یک راز بین خودشان باقی بماند. بابی مستأصل است و پدر و مادر به‌خاطر پریشان‌فکری تصادف می‌کنند. حالا بابی علاوه بر نامرئی شدن، تنها هم شده است. مدرسۀ بابی از آنها گواهی غیبت طولانی پسرشان را می‌خواهد؛ ولی والدین نمی‌توانند پسرشان را نزد پزشک ببرند، بنابراین پای نهادهای حمایتی از کودکان و پلیس به خانه باز می‌شود.در این فاصله او با دختر نابینایی آشنا می‌شود به نام آلیشیا و تحت شرایطی مجبور می‌شود رازش را به او بگوید. از سویی پدر و مادر آلیشیا که هر دو دانشمندان بزرگی هستند، از موضوع مطلع شده‌اند و به کمک می‌آیند. پدر بابی و پدر آلیشیا به پتوی برقیِ بابی شک دارند و از قضا نظریه‌شان درست در می‌آید. پتوی برقی به همراه تشعشعات خورشیدی در زمانی خاص سبب شده تا بابی نامرئی شود. بابی و آلیشیا ماجرا را پیگیری می‌کنند و عاقبت با جریانی معکوس می‌توانند بابی را مرئی کنند. دراین‌بین پلیس به خانه بابی هجوم می‌آورد اما با پسری صحیح‌وسالم مواجه می‌شود و مشکل مدرسه بابی هم حل می‌شود. این داستان هم خواندنی و جذاب است و هم برای نوجوانان حرف‌های خوب بسیاری دارد. جذابیت نامرئی شدن در این اثر به‌صورت یک امتیاز مثبت درآمده و نویسنده توانسته از چنین موضوعی اثری موفق خلق کند. همچنین اهمیت خانواده و نقش حمایتگری آن، توجه به مشکلات دیگران، زیبایی‌ها و زشتی‌های زندگی روزمره، انتخابِ آزادانۀ مسئولیت‌پذیری و یا افتادن در دام تنبلی و... نیز دیگر موضوعاتی هستند که به آنها پرداخته شده است. اما مهم‌ترین نکته در این داستان این است که نشان می‌دهد یک نوجوان و بلکه یک انسان چگونه باید با یک بحران و نقص در سلامت و گرفتاری با یک بیماری و مشکل نادر و البته عمیق و جدی (نامرئی شدن بابی و نابینایی آلیشا) مواجهه‌ی صحیح داشته باشند هم خود شخصی که دچار این نقص شده و هم اطرافیانش!در بخشی از کتاب می‌خوانیم: آلیشیا گفت: به من خیره شده‌ای مگه نه؟ حس می‌کنم که از خجالت سرخ شده‌ام «نه»؟ دروغگو اشکالی نداره برام مهم نیست که به من خیره بشی! - آب‌دهانم را قورت می‌دهم، نمی‌دانم چه باید بگویم؛ نمی‌خواهم دستپاچه به نظر برسم؛ به همین خاطر می‌گویم: «یه سؤال دیگه، منو چه جوری تصور می‌کنی؟ من تو ذهنت چه شکلی هستم؟» از خجالت سرخ می‌شود، لبخندی از روی شرم، گوشه لبش می‌نشیند: «نمی‌دونم، می‌دونم که از من بلندقدتری، می‌دونم که لبخند قشنگی داری، چون می‌تونم لبخند رو حس کنم. این چیزیه که نمی‌تونی پنهانش کنی؛ اما نمی‌دونم. منظورم اینه که مثلاً نمی‌دونم بینی‌ات بزرگه یا کوچیک، موهات قهوه‌ایه یا طلایی؟» کمی مکث می‌کند: «و فکر هم نمی‌کنم اینها خیلی مهم باشن! واقعاً تا حالا به قیافه‌ات فکر نکردم؛ اما بیشتر... به رفتارها و خصوصیات اخلاقیات فکر کردم؛ مثلاً میدونم که تو صداقت داری و باهوشی و مهربون هستی...» (ص ۱۷۶)
#کتابخانه_گلستان_میمند

۱۰:۰۶

thumbnail
#طرح_کتابخوان_ماه#معرفی_کتابرضانام تا رضاخان (زندگی‌نامه رضاشاه پهلوی از ۱۲۵۶ تا ۱۲۹۹)؛ پدیدآور: هدایت‌الله بهبودی؛ ناشر: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی؛ تعداد صفحات: ۳۹۶ این کتاب از آثار برجسته در حوزه تاریخ معاصر ایران که به بررسی زندگی و دوران حکومت رضاشاه پهلوی می‌پردازد. وجه تسمیه‌ی کتاب «رضانام تا رضاخان»، اشاره به تغییر هویت و جایگاه رضاشاه دارد؛ از یک فرد نظامی با نام ساده "رضاخان" تا تبدیل‌شدن به "رضاشاه پهلوی"، بنیان‌گذار سلسله پهلوی. کتاب به طور خاص بر دوره‌ی انتقال قدرت از قاجار به پهلوی متمرکز است و تحولات این برهه‌ی حساس از تاریخ ایران مبتنی بر اسناد دست‌اول و متقن تحلیل می‌کند.استنادات انبوه و پیوسته‌ی بهبودی در این کتاب به اسناد دست‌اول تاریخی، به بازخوانی دقیق و منسجم وقایع، و شکل‌گیری تصویری واقع‌گرایانه و مستند از رضاشاه و نقش او در شکل‌گیری ایران مدرن منجر می‌شود. در مجموع، «رضانام تا رضاخان» کتابی است که با نگاهی دقیق و مستند، به یکی از مهم‌ترین دوره‌های تاریخ ایران می‌پردازد و برای علاقه‌مندان به تاریخ معاصر ایران، اثری خواندنی و ارزشمند محسوب می‌شود. محتوای کتاب ۴ محور اصلی دارد: ۱) بررسی اوضاع ایران در اواخر دوره‌ی قاجار، ضعف حکومت مرکزی، نفوذ خارجی و بحران‌های داخلی. ۲) تحلیل چگونگی به‌قدرت‌رسیدن رضاخان از طریق نیروی نظامی و نقش او در کودتای ۱۲۹۹ شمسی. (همراه با ذکر چالش‌هایی که با مخالفان خود (به‌ویژه امثال شهید مدرس) داشت و حمایت‌هایی که از ناحیه انگلیس و بزرگان لژهای فراماسونری دریافت می‌کرد). ۳) بررسی فرآیند تبدیل رضاخان از یک نظامی به پادشاه و تأسیس سلسله پهلوی. ۴) تحلیل سیاست‌ها و اقدامات رضاشاه در حوزه‌های مختلف انگیزه‌های او از این به‌اصطلاح نوسازی‌ها، ایجاد ارتش مدرن، اصلاحات اداری و فرهنگی، و همچنین سرکوب مخالفان. ۵) بررسی علل سقوط رضاشاه و اشغال ایران توسط متفقین در جنگ جهانی دوم.در بخشی از کتاب می‌خوانیم:اردشیرجی با تمجید از رضاخان یاد می‌کند. آیرونساید نیز بدون اشاره به منبع معرفی او، ابتدا از ظاهر این فرمانده قزاق‌خانه می‌نویسد: «مردی بود با قامتی به بلندی بیش از شش پا، با شانه‌هایی فراخ و چهره‌ای بسیار مشخص و متمایز، بینی عقابی و چشمان درخشانش به او سیمایی زنده می‌بخشید که در آن مکان [آق‌بابا] دور از انتظار بود؛ او مرا به یاد راجه‌های مسلمانی می‌انداخت که در هند مرکزی دیده بودم، نام او رضاخان بود.» و سپس می‌افزاید: «مردی که قرار بود بر سرنوشت کشورش تأثیری عظیم به جا بگذارد، رفته‌رفته در معرض توجه قرار گرفت.» این جمله‌ی آیرونساید اگر به‌واقع مربوط به آگاهی‌های داده شده به او در همان زمان بوده باشد، نشان‌دهنده‌ی این است که مأموران سفارت انگلیس، نه رضاخان، بلکه شخص اول آینده کشور ایران را به او معرفی کردند. آیرونساید در ادامه می‌نویسد: «نخستین باری که او را دیدم، پیکرش از یک حمله‌ی جدی مالاریا دستخوش تب و لرز شده بود، اما من متوجه شدم که او هرگز از پا در نمی‌آمد. تصمیم گرفتیم فوراً او را به طور موقت به فرماندهی بریگاد قزاق منصوب کنیم.» آیرونساید متکبرانه کشف رضاخان را به‌حساب خود می‌گذارد و از کوشش‌های چند ساله سفارت انگلیس در تهران چشم‌پوشی می‌کند. ...(ص ۲۱۵ تا ۲۱۷)

۱۱:۴۸

thumbnail
#طرح_کتابخوان‌_ماه#معرفی_کتاب
تحیّر (مثنوی غزل علوی)پدیدآور: سید حمیدرضا برقعیناشر: فصل پنجم؛ تعداد صفحات: ۸۸
نام کتاب انسان را به یاد این مصرع شهریار می‌اندازد: «متحیّرم چه نامم شه مُلک لا فتی را» شاعر آیینی چیره‌دست معاصر سید حمیدرضا برقعی در این اثر مانند دیگر آثارش که شور و شعور را هم‌زمان در کلمات خلق می‌کند سیری از زندگی و زمانه مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام را از ولادت تا شهادت و ظهور فرزندشان حضرت مهدی عجل‌الله فرجه الشریف و رجعت مجددشان بیان کرده و در خلال این سیر به فرازوفرودهای دوران حیات حضرت امیر صلوات‌الله‌علیه و فضایل و مناقب بی‌مانند ایشان نیز اشاره کرده است.در بخشی از کتاب می‌خوانیم:
گاهِ جنگ است به مرکب همه زین بگذارید آب در دست اگر هست زمین بگذارید وقت تنگ است و حرام است تعلل‌کردن صحبت از مزرعه و گلّه و آغل کردن... تا کمین بر در و دروازه نکرده‌ست هنوز تا معاویه نفس تازه نکرده‌ست هنوز نوبتی کوفته بر طبل سحر، برخیزید پایتان خواب نرفته‌ست اگر، برخیزید هر که جا مانَد در آماج بلا می‌مانَد با کلاهی که پسِ معرکه جا می‌مانَد... این یکی گفت: مطیعیم، ولی در بندیم بگذر از ما که گرفتار زن و فرزندیم خانه بی‌مرد، پر از خوفِ حرامی باشد این چراغی‌ست که بر خانه روا می‌باشد ما چه داریم به جزا پای فلج؟ می‌ترسیم فصل سرما شده از عسروحرج می‌ترسیم رعدوبرق است که با عطسه‌ی ابر آمده است هان علی دست نگهدار که صبر آمده است آن یکی گفت: علیلیم خودت می‌بینی بدتر از ابن سبیلیم خودت می‌بینی ما مگر مثل تو دنیای مرفّه داریم؟ زیر کشت است زمین، عذر موجه داریم آن یکی گفت ملولیم کمی حوصله کن گوش ما پر شده از موعظه کم‌تر گله کن خالی از معرفت و مردی و رندی بوده کوفه تا بوده پر از «اشعث کندی» بوده کوفه شهری که پر از وسوسه‌ی خناس است دست‌پرورده‌ی سعدبن ابی‌وقاص است این جماعت همه اشباه رجالند همه گاه پیکار ملولند و ملالند همه می‌رود قصه‌ی ما سوی سرانجام آرام دفتر قصه ورق می‌خورَد آرام‌آرام... (ص ۶۹ تا ۷۱)
#کتابخانه_گلستان_میمند

۱۱:۵۲

بازارسال شده از کتابخانه های عمومی استان مرکزی
thumbnail
فراخوان دومین دورهمسابقه ملی عکاسیزندگـــی با کتـــاب
@markazipl
undefinedundefinedundefined

۸:۲۷

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumbnail
undefinedدومین دوره جشنواره مردمی نذر کتاب فارس
undefinedمدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس عنوان کرد: در کمتر از یک ماه از آغاز جشنواره، ۱۰ هزار جلد کتاب به کتابخانه های عمومی فارس اهدا شد.با توجه به نزدیک شدن به عید نوروز و سنت خانه تکانی شهروندان ایرانی برای این ایام، قطعا منابع و کتاب های بسیاری در خانه های شهروندان خواهد بود که می توانند این آثار را به نزدیک ترین کتابخانه عمومی اهدا کنند، یا با ارسال عدد ۱ به شماره ۱۰۰۰۴۵۰۲۷ در این پویش مشارکت کنند.undefined دومین جشنواره مردمی نذر کتاب با شعار «به کتاب هایت جانی تازه بده» تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ ادامه دارد.
undefinedB2n.ir/b63943undefined @Farsplundefinedبا ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپارات

۱۳:۴۲

thumbnail
بنا بر دستورالعمل ساعت فعالیت کتابخانه‌های عمومی کشور، بند۷، ماده ۱۰، به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی روز سه‌شنبه آخر سال (۲۸ اسفندماه)، نوبت عصر کتابخانه‌های عمومی تعطیل خواهد بود.قابل ذکر است کتابخانه در نوبت صبح تا ساعت ۱۳:۳٠ باز است.

۷:۴۵

بازارسال شده از KHAMENEI.IR
thumbnail
undefined سال ۱۴۰۴، «سرمایه‌گذاری برای تولید»undefined ببینید | فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴
undefined #سرمایه‌گذاری_برای_تولید
undefinedمتن کامل پیامundefinedkhl.ink/f/59757

۱۴:۲۴

بازارسال شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
thumbnail
undefinedپیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت فرارسیدن نوروز ۱۴۰۴ و هم‌زمانی آن با شب‌های قدر
undefined️وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت فرارسیدن نوروز ۱۴۰۴ و هم‌زمانی آن با شب‌های قدر پیامی صادر کرد.
https://B2n.ir/t52570
@farhang_pr

۱۴:۲۴

undefined یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر الیل و النّهار، یا محول الحول و الاحوال، حَوّل حالنا الی احسن الحال
undefined ای تغییر دهنده دل‌ها و دیده‌ها، ای مدبر شب و روز، ای گرداننده سال و حالت‌ها، بگردان حال ما را به نیکوترین حال
undefined آغاز سال 1404 هجری شمسی بر شما مبارک باد
کتابخانه گلستان میمند

۱۴:۲۵

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumbnail
undefinedwww.fars.iranpl.ir undefined @Farsplundefinedبا ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپارات

۹:۱۲

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumbnail
undefinedپیام نوروزی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس
undefinedمدیر کل کتابخانه های عمومی استان فارس، با صدور پیامی فرا رسیدن عیدنوروز و آغاز سال جدید را تبریک گفت و عنوان کرد: سال ۱۴۰۴، سال جهش فرهنگی کتابخانه‌های عمومی فارس خواهد بود.
undefinedB2n.ir/mj9945undefined @Farsplundefinedبا ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپارات

۱۵:۳۳

بازارسال شده از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور
thumbnail
undefined همزمان با روز جهانی قدس صورت گرفت؛دعوت از اعضای کتابخانه‌های عمومی کشور برای شرکت در راهپیمایی روز قدس
undefined اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد کتابخانه‌های عمومی با انتشار پیامی از اعضای کتابخانه‌های عمومی کشور برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
undefined iranpl.ir/xwCH
undefined ایتا | روبیکا | سروش | واتساپundefined @iranpl

۰:۵۹

thumbnail
معرفی کتاب
به پیشگاه فردوسی
نویسنده: عبدالعلی ادیب برومندناشر: شباویزتعداد صفحات: ۱۲۸
این کتاب در یازده بخش تدوین شده است و شامل مباحثی درباره فردوسی و شاهنامه است که با یک مثنوی در توصیف فردوسی آغاز می‌شود، سپس مطالبی پیرامون زندگی و اندیشه فردوسی آورده شده است. در ادامه عظمت کار او با موضوعات فردوسی و ایران‌زمین، نظر فردوسی نسبت به پادشاهان، فردوسی بزرگ‌ترین شاعر ملی ایران، پیام فردوسی، روح مردم‌سالاری در شاهنامه فردوسی، و نقش شاهنامه در زبان و ادبیات فردوسی نوشته شده است.
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:پیش از فردوسی، دقیقی کمر همت بر بسته بود تا شاهنامه ابومنصوری را به نظم درآورد؛ اما هنوز بیش از هزار بیت نسروده بود که در حدود سال 369 هجری به قتل رسید و کار بزرگی که آغاز کرده بود، ناتمام ماند.فردوسی که از این داستان تلخ آگاهی یافته بود، نسخه‌ای از گشتاسب‌نامه دقیقی و شاهنامه منثور ابومنصوری را به دست آورد و بر آن شد تا کار ناتمام دقیقی را به اتمام رساند. فردوسی که در زمان آغاز سرودن شاهنامه حدود چهل سال داشت، سی سال باقیمانده عمر خود را به این مهم اختصاص داد و شاهکاری پدید آورد که نه تنها بزرگترین منظومه حماسی و تاریخی ایران‌زمین است که حتی می‌توان آن را در شمار عظیم‌ترین و زیباترین آثار حماسی جهان و شاید برترین آنها قرار داد.
کتابخانه گلستان میمند

۱۰:۲۹

thumbnail
معرفی کتاب نوجوانویژه دختران
دختران و فضای مجازی «آنچه دختران باهوش باید بدانند»
نویسنده: کری آنتونمترجم: مونا قائمیانتشارات گامچاپ سومتعداد صفحات: ۶۴ صفحه
ابزار دیجیتالی همه دنیا را زیر انگشتان شما قرار می‌دهد: بازی‌کردن، گوش‌دادن به موسیقی، انجام تحقیق برای مدرسه، خواندن داستان، ساختن یک فیلم ویدئویی در هر لحظه و هر جا، ارتباط با دوستان و اقوام به ساده‌ترین و سریع‌ترین شکل ممکن، به اشتراک‌گذاشتن تصاویر، افکار و الهامات و این فقط بخش کوچکی از فضای مجازی است.درست مثل دنیای واقعی، فضای مجازی هم پر از چیزهای هیجان‌انگیز و مفید است. مثل دنیای واقعی باید بلد باشید عاقلانه و ایمن در فضای مجازی حرکت کنید.این کتاب به شما کمک می‌کند.برای امانت و مطالعه این کتاب به کتابخانه مراجعه کنید.
بخش نوجوانکتابخانه گلستان میمند

۱۳:۵۰

thumbnail
عید سعید فطر بر شما مبارک

۱۹:۴۶

خداوندا تو را شاکریمکه یک ماه میهمان و این اجازه را بما دادی تا سحر‌ها عاشقانه با تو سخن بگوئیمو درد دلمان را با تو بگوئیم و اکنون روز اول شوال را بر ما عید گرداندیعید بر عاشقان مبارک باد…
**

۱۰:۳۵

اطلاعیهساعت فعالیت کتابخانه‌ عمومی گلستان میمند:
شنبه تا چهارشنبه:از ساعت ۷:۳٠ تا ۱۹:۳٠پنجشنبه:از ساعت ۸ تا ۱۳:۳٠

۱۶:۳۴

thumbnail
معرفی کتاب
«لمس بام دنیا»صعود مردی نابینا به مکانی فراتر از آنچه چشم قادر به دیدن آن است
نویسنده: اریک واینمایرمترجم: بهروز خباز بهشتی
کتاب حاضر سرگذشتنامه «اریک واینمایر» از ورزشکاران نام آور دنیاست. او در سپتامبر سال ۱۹۶۸ در آمریکا با بیماری خراشیدگی شبکه چشم متولد شد و در سیزده سالگی به طور کامل از نعمت بینایی محروم شد. با وجود این معلولیت، اریک زندگی پرشوری را در پیش گرفت. وی پس از فارغ التحصیلی از دانشسرای دانشگاه کمبریج در دوره کارشناسی ارشد به عنوان آموزگار مشغول به کار شد.
در کتاب «لمس بام دنیا» او از زندگی پرماجرا، امیدبخش و تأثیرگذارش در تکاپو برای گذر از محدودیت‌هایی که نابینایی و دنیای افراد بینا بر او تحمیل کرده است و نقش خانواده‌اش در مبارزه با این ناملایمات می‌گوید. اریک از رؤیایش برای صعود به بام دنیا صحبت می‌کند؛ رؤیایی که به حقیقتی حیرت‌انگیز تبدیل شده است، رؤیایی که تنها عده کمی از کوهنوردان موفق به تحقق آن شده‌اند: از قله‌های برف‌گرفته مک‌کنلی تا قلل سر به فلک‌کشیده آکونکاگو و کلیمانجارو و سرانجام تلاش برای گام‌نهادن بر قله اورست.
کتابخانه گلستان میمند

۱۵:۴۳

درباره مترجم کتاب لمس بام دنیا:بهروز خباز بهشتی متولد اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۹ است. در سال ۱۳۸۳ در مقطع کارشناسی رشته مکانیک سیالات از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی فارغ‌التحصیل شد و از آن زمان در رشته‌های مرتبط با صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مشغول به کار است.
او کار ترجمه را از سال آخر دانشگاه آغاز کرد. فعالیت در رشته کوهنوردی و همکاری با انجمن‌های معلولان، وی را به سمت ترجمه زندگینامه «اریک واینمایر» کوهنورد نابینا سوق داد.
کتابخانه گلستان میمند

۱۵:۴۳