ه

هادی نوبهاری

۲۲۲عضو
undefined امام رضا (ع) می‌فرمایند:
مَن فَرَّجَ مِن مُؤمِنٍ، فَرَّجَ اللّه ُ عَن قَلبِهِ یَومَ القِیامَهِ
هر کس اندوه مؤمنی را بزداید، خداوند در روز قیامت، غم از دلش می زداید. (کافی، ج 2، ص 200)
ایام رحلت حضرت رسول اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع)، بر همه مومنان تسلیت باد.
@hadinobahari

۲۰:۱۲

thumnail
بعد از دیدن این ویدئو، به این سئوال جواب بدید که الآن ما دقیقاً کجای قافله‌ایم!
@hadinobahari

۱۴:۴۷

امام على عليه السلام می‌فرمایند:
أَعظَمُ المَصائِبِ الجَهلُ؛
بزرگ‌ترين مصيبت‌ها، نادانى است.

۱۹:۲۴

سئوال می‌شود که «پردیس شریف کیش» دقیقا چه ربطی به دانشگاه صنعتی شریف دارد؟
پاسخ این است که «پردیس شریف کیش» یک موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی دقیقاً با همین اسم است که رئیس دانشگاه صنعتی شریف رئیس هیئت امنای آن است؛ همانطور که وزیر علوم رئیس هیئت امنای دانشگاه صنعتی شریف است (با این تفاوت که دانشگاه صنعتی شریف غیرانتفاعی نیست).
@hadinobahari

۱۵:۲۴

شمسی‌پور: حواشی اخیر دانشگاه شریف در تغییر رئیس این دانشگاه موثر بود، اما تغییر رئیس دانشگاه صرفا به این دلیل اتفاق نیفتاد؛ بلکه بررسی عملکرد دو ساله رئیس دانشگاه صنعتی شریف عامل تغییر ایشان بود.
#بدانیمکمتر از یک ماه پیش، دکتر شمسی‌پور در یکی از تماس‌های تلفنی‌اش با رئیس دانشگاه، تشکر ویژه دکتر زلفی‌گل بابت گزارش عملکرد ارسال‌شده و فعالیت‌های انجام‌‌شده را اعلام کرد.
@hadinobahari

۱۹:۲۶

#بدانیمیکی از نامه‌هایی که دانشگاه صنعتی شریف از چند ماه قبل پیگیر دریافت آن از وزارت علوم بود، در تاریخ 23 آبان (دو روز قبل از مراسم حاشیه‌ساز پردیس شریف کیش! و هفت روز قبل از تغییر رئیس دانشگاه!) خطاب به رئیس قبلی دانشگاه آماده شده بود؛ اما، ارسال نشد و همان نامه بعداً خطاب به رئیس جدید دانشگاه ارسال شد.@hadinobahari

۱۴:۴۱

«حاضرم ضمانت ملکی بدهم»
پس از تصویب منشور اجتماعی دانشگاه صنعتی شریف، روز پنجشنبه 17 آذر سال گذشته، دکتر زلفی گل (وزیر علوم)، به دعوت تعدادی از استادان، در دانشگاه حاضر شد و مذاکره‌ای چهارساعته برای اجرایی‌سازی منشور اجتماعی و سایر مباحث روز صورت گرفت. یکی از مباحث داغ آن روزها، اولین دورخیزی بود که برای تغییر رئیس دانشگاه اتفاق افتاده بود.
پس از آن جلسه، دکتر زلفی گل در دفتر رئیس دانشگاه حاضر شدند و جلسه کوچکی شکل گرفت.
در آن جلسه صحبت‌هایی شد؛ از جمله اینکه دکتر جلیلی اصرار داشتند که دانشگاه باید اجازه رفع ممنوع‌الورودی دانشجویان را با اخذ تعهد داشته باشد. همچنین، از دکتر زلفی گل کمک می‌خواستند که پیگیری کنند از بیرون در امور دانشگاه و از جمله امور حراست دخالت نشود. وزیر می‌گفتند که شرایط امنیتی است و به استادان گفته‌اند که شاید سال بعد دانشجوی کارشناسی به شریف ندهیم. دکتر زلفی گل روی یکی از جملات منشور که می‌گفت «... مشروط به پایبندی ...» خیلی بحث داشتند و تاکید داشتند که باید به «... مشروط به تعهد کتبی ...» اصلاح شود؛ در عین حال، اصرار داشتند که اگر کسی خطایی کرده، حتی با اخذ تعهد هم ممنوع‌الورودی وی رفع نشود.
در آن جلسه خطاب به وزیر عرض کردم: اینکه رئیس دانشگاه اختیار رفع ممنوع‌الورودی را ندارد، مثل این است که شما یک نفر را روی صندلی راننده بنشانید و بگویید رانندگی کن و اجازه نداری از گاز و ترمز استفاده کنی! عرض کردم اگر رفع ممنوع‌الورودی در اختیار رئیس دانشگاه باشد، ضمن حفظ امنیت، می‌توان نظم و آرامش را به دانشگاه بازگرداند.
دکتر زلفی گل گفتند: «رئیس دانشگاه این اختیار را قبلا داشت و بد عمل کرد. دکتر جلیلی دل‌رحم است.»
به ایشان عرض کردم: یک جلسه هم با هیئت رئیسه دانشگاه داشته باشید. عرض کردم: هیئت رئیسه در این مدت دو نیم ماه حدود 30 جلسه داشته و هر تصمیمی که گرفته شده، با سنجیدن شرایط روز دانشگاه و با درنظرگرفتن قیدهای موجود بوده است. این درخواست بدون پاسخ ماند.
وزیر باز هم حرف خودشان را تکرار کردند و نظرشان این بود که این دانشجویان باید ممنوع‌الورود بمانند تا بقیه بتوانند درس بخوانند.
یک جایی دکتر زلفی گل خطاب به دکتر جلیلی گفتند: می‌خواهید نفراتی که حراست روز 15 آذر ممنوع‌الورود کرده، رفع ممنوع‌الورودی شوند تا دانشگاهتان برود روی هوا؟! پاسخ دکتر جلیلی جالب بود: «من حاضرم به شما ضمانت ملکی بدهم که مشکلی پیش نخواهد آمد!»
دکتر جلیلی اصرار داشتند که از بین ممنوع‌الورودی‌های 15 آذر فقط مواردی که عکسی از حضورشان در تجمع غیرمجاز وجود دارد، فعلاً ممنوع‌الورود بمانند و افرادی هم که در تجمعات قبلی ممنوع‌الورود شده‌اند، با استفاده از ظرفیت منشور اجتماعی و با اخذ تعهد کتبی ممنوع‌الورودی‌شان رفع شود.
در نهایت، وزیر تا حدی قانع شدند و قبول کردند در جلسه‌ای که صبح شنبه (19 آذر) در پیش داشتند، تلاش کنند با درخواست دانشگاه موافقت شود.
بامداد شنبه 19 آذر دفتر بسیج دانشجویی در آتش سوخت.
بعد از جلسه‌ای که قرار بود وزیر صبح شنبه داشته باشند، گفته شد که با اجرای منشور اجتماعی دانشگاه شریف موافقت نشده و خلاصه دانشگاه ماند و یک منشور مصوب شورای دانشگاه و مصوبه‌ای که هیئت رئیسه راجع به اجرای مشروط بخش‌هایی از آن صادر کرده بود.
بعد از آن بود که در راستای اجرای مصوبه هیئت رئیسه (اجرای بخشی از منشور اجتماعی) بررسی مستندات حراست و رفع ممنوع‌الورودی افرادی که عکسی از حضور آنها در تجمع بدون مجوز 15 آذر وجود نداشت، شروع شد. اخذ تعهد کتبی در حراست و رفع ممنوع‌الورودی افرادی که قبل از تصویب منشور اجتماعی به‌دلیل حضور در تجمعات بدون مجوز ممنوع‌الورود شده بودند نیز به‌تدریج شروع شد.
اواخر آذر نظم و آرامش به‌صورت کامل به دانشگاه بازگشته بود و تعداد ممنوع‌الورودها هم تا اواسط دی تقریبا به صفر رسیده بود ...
@hadinobahari

۱۱:۰۹

thumnail
undefined حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) می‌فرمایند:
سه چیز از دنیا برای من دوست‌داشتنی است: تلاوت قرآن؛ نگاه به صورت رسول خدا؛ انفاق و کمک به نیازمندان در راه خدا.
undefined سالروز شهادت مادر امامت و امت تسلیت باد.

۸:۳۲

thumnail
مشارکت در نرخ تورمخرداد 1400 که اولین بار این نظرسنجی را برگزار کردم، 53% از مشارکت‌کنندگان معتقد بودند میانگین نرخ تورم در سال‌های پیش رو، در حالت «مشارکت حداقلی در انتخابات» بیشتر از حالت «مشارکت گسترده» خواهد بود و 47% نظر برعکس داشتند. با گذشت دو سال، حالا جمعیت گروه اول از 53% به 59% رسیده‌اند. یعنی حالا 59% از مشارکت‌کنندگان در این نظرسنجی به عواقب اقتصادی مشارکت حداقلی در انتخابات خوش‌بین نیستند.@hadinobahari

۱۱:۰۵

thumnail
در زیارت اربعین می‌خوانیم:وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذَلِكَ فَرَضِيَتْ بِه ...خدایا ما در سال 61 هجری قمری نبودیم؛ اما، امروز هرگز راضی به آنچه توسط شمر زمان در غزه رخ می‌دهد، نیستیم و هر کاری برای جلوگیری از آدم‌کشی‌های صهیونیسم بتوانیم، انجام خواهیم داد.#روز_قدس

۱۶:۰۸

thumnail
سلام بر ابراهیمسلام بر تقواسلام بر تواضعسلام بر صدق و صفاسلام بر سعه صدرسلام بر جهادسلام بر استقامتسلام بر خستگی‌ناپذیریسلام بر عدالتخواهیسلام بر ساده‌زیستیسلام بر #شهید_جمهور

۱۲:۲۲

Eydarigh-golriz_www-iranidata-com.mp3

۰۳:۱۵-۴۷۱.۴۴ کیلوبایت
ببار از دیده، دامن دامن ای اشککه غم زد آتشم در خرمن ای اشککه بر این آتشم آبی فشانمچو خشکیدی تو در چشم من ای اشکدریغا ای دریغا ای دریغاخدایی سایه ای رفت از سر ما
به چه عشق تو را سودا کند دلکه همتای تو را پیدا کند دلگلی با رنگ و بوی تو نبینداگر صد چشم خود را وا کند دلدریغا ای دریغا ای دریغاخدایی سایه ای رفت از سر ما

۱۱:۵۷

خود غلط بود آنچه می‌پنداشتیم
در حالی که فقط چند روز از فقدان رئیس جمهور شهید می‌گذرد، تعدی فراجا به زمین دارای سند دانشگاه صنعتی شریف در سیاهدشتک که قرار است در آن شهرک فناوری احداث شود و ضرب و جرح یکی از نگهبانان و توسل به زور در ورود به زمین و اقدام به عملیات عمرانی در آن، شائبه سوء استفاده از قدرت نظامی در فرصت ایجادشده را در ذهن اعضای خانواده شریف ایجاد کرده و به نقل محافل دانشگاه تبدیل شده است.
از مسئولین فراجا انتظار می‌رفت نیروی انسانی مازاد خود را به جای زمین سیاهدشتک در محله طرشت بکارگیری کنند. 
@hadinobahari

۱۰:۲۳

مقایسه میزان انتقادپذیری کانال‌های نامزدهای ریاست‌جمهوری در پیام‌رسان «بله»
در کانال مصطفی پورمحمدی و محمدباقر قالیباف امکان ری‌اکشن (واکنش) بسته است:@pourmohammadi_ir@ghalibaf
در کانال مسعود پزشکیان امکان ری‌اکشن منفی (دیسلایک و ...) وجود ندارد و فقط اجازه ری‌اکشن مثبت وجود دارد:@drpezeshkian22
در کانال سعید جلیلی و علیرضا زاکانی امکان ری‌اکشن مثبت و منفی هر دو فعال است.@saeedjalily@arzakani

۲۱:۱۶

رأی من از روی حُب است یا بغض؟!هادی نوبهاری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف
هموطن عزیز،
سلام،
متاسفانه در دوره‌های قبلی انتخابات، گاهی برخی از ما فقط به این دلیل به (الف) رأی دادیم که (ب) انتخاب نشود!
تجربه نشان داد که این کار صحیح نیست و نتیجه خوبی ندارد.
دقت کنیم افراد بی‌تقوا خیلی خوب بلدند یک نفر را آنقدر در ذهن ما سیاه کنند که ما از ترس رأی نیاوردن او، به آنها رأی بدهیم.
آیا تا به حال چنین رفتارهایی از افراد بی‌تقوا ندیده‌ایم؟!
لذا، به‌عنوان یک برادر کوچک دانشگاهی، از همه هموطنانم خواهش می‌کنم از حقی که هر یک در انتخابات داریم، درست استفاده کنیم.
دنیا با سرعت در حال پیشرفت است و ما فرصت لجبازی با یکدیگر و سعی و خطا نداریم.
لذا، حتماً در انتخابات شرکت کنیم؛ اما، خدای ناکرده با حُب و بغض تصمیم نگیریم.
خود را مدیون هموطنانمان و به خصوص اقشار ضعیف جامعه، که گاهی چوب لجبازی‌های ما را می‌خورند، نکنیم.
خود را مدیون شهدایی که جانشان را فدای ما و امنیت امروز ما کردند، نکنیم.
به خودمان و به فرزندانمان ظلم نکنیم.
به امید سربلندی ایران عزیز

@hadinobahari

۷:۴۳

سلام، اگه هنوز مرددی، یک لحظه چشاتو ببند. از حاج قاسم راجع به اینکه در انتخاب شرکت بکنی یا نکنی، مشورت بگیر. مشورتای خیلی خوبی میدن. راجع به اینکه به کی رأی بدیم هم اگه دوست داشتی، مشورت بگیر. ضرری نداره.@hadinobahari

۶:۳۳

thumnail
مقایسه #وام_ازدواج در دولت #روحانی و دولت #شهید_رئیسی
undefined از سال 1397 تا سال 1400 (چهار سال) وام ازدواج از 1500 دلار به 2700 دلار رسید (به صورت میانگین 20% افزایش در سال).
undefined از سال 1400 تا 1403 (سه سال) وام ازدواج از 2700 دلار به 5700 دلار افزایش یافت (به صورت میانگین 36% افزایش در سال).
undefined توضیح اینکه لایحه بودجه سال‌های 1397 الی 1400 توسط دولت روحانی و لایحه بودجه سال‌های 1401 تا 1403 توسط دولت شهید رئیسی تنظیم شده است.
@hadinobahari

۱۶:۵۳

thumnail
از گذرنامه ایرانی چه خبر؟!رده‌بندی موسسه هنلی نشان می‌دهد ضعیف‌ترین دوران گذرنامه ایران در سال ۱۴۰۰ (هشتمین سال دولت روحانی) بوده است. در دولت روحانی، قدرت گذرنامه ایرانی ۲۱ رتبه سقوط کرد؛ اما در دولت شهید رئیسی ۱۳ رتبه تقویت شد.https://www.henleyglobal.com/passport-index/ranking
@hadinobahari

۱۴:۲۴

thumnail
سلام سید، چه توفیقی بالاتر از دیدار حضرت حق؛ چه حال خوشی داری الآن؛ نوش جون؛ کاش ما هم قبل از اینکه بمیریم، حضرت حق را زیارت کنیم.

۱۱:۵۶

thumnail
شنیدم دیشب توبه کردی!این بار کاپشن پوشیده بودی که نلرزی؟!ما ایرانی‌ها یک مثل داریم که می‌گوید «توبه گرگ مرگ است.»

۶:۴۵