#کتابخوانی
join
۲۰:۰۰
#فرهنگ_کره #غذای_کره_ای
join
۲۰:۰۱
#فرهنگ_کره #غذای_کره_ای
join
۲۰:۰۲
#ایران_و_کره
join
۲۰:۵۹
#ایران_و_کره
join
۲۰:۵۹
#آب_و_هوا
join
۲۲:۱۰
#آب_و_هوا
join
۲۲:۱۰
🪨 عصر میان سنگی به دورهی بین عصر پارینه سنگی و عصر نوسنگی اشاره داره و اغلب برای اشاره به مرحله فرهنگی قدیمی که حدود ۱۰,۰۰۰ سال قبل از میلاد شروع شد، استفاده میشه 🧌
🥶 این دوره بعد از عصر یخبندان به وجود اومد که با تغییرات محیطی، نیاز بود به پیدا کردن منبعهای خوراکی. گسترش و پیشرفت ابزارهای ظریف سنگی، واکنشی به این نیاز بود. این ابزارهای پیشرفته، ابزارهای دورهی پارینهسنگی بود و شکار رو پیشرفته کرد و ماهیگیری رو هم ممکن ساخت. همچنین رام کردن سگ برای شکار، محصول این دورانه 🦮
🪓 علت تغییر ابزارها، پیدایش حیوانات بزرگتر و چابکتر مثل روباه، خرگوش و پرندگانه که تو این دوره برای صید و شکار، نیاز به ابزاری پیشرفتهتر بود مثل اره، کمان و نیزهها که از پیکان و نوکهای سنگی تراشیده شده استفاده میشد
join
۱۹:۲۶
join
۱۹:۲۷
| #باران_سنج |
#پادشاه_سجونگ#اختراعات
join
۵:۲۱
| #ابزار_رصد_آسمانی |
#پادشاه_سجونگ#_اختراعات
join
۵:۲۲
🫰با توجه به اینکه در ایام سال نو به سر میبریم یه سَری به سال نو در کره میزنیم و پرونده سال نو در کره رو براتون باز می کنیم...
#سال_نو_کره_ای#سال_نل_سالنل#فرهنگ_کره
join
۵:۲۲
#سال_نو_کره_ای#فرهنگ_کره
join
۵:۲۳
#سال_نو_کره_ای#فرهنگ_کره
join
۵:۲۳
#غذای_سالنل_سال_نو#تئوکگوک#سال_نو
join
۲۱:۳۳
هنامون ( فرهنگ و زبان کره ای )

غذای کرهایها در سالنل
غذای سال نو کرهای از جمله آشپزی سالنل به اندازه آیینها مهمه. میزها مملو از غذاهای لذیذی مانند «Jeon (پنکیکهای خوش طعم)»، «Japchae (نودلهای شیشهای سرخ شده)» و مجموعهای از مخلفات هستن 🥰
«تئوکگوک (سوپ کیک برنجی)»
مهمترین غذایی که توی سال نو کرهای خورده میشه، سوپ کیک برنجی (tteokguk) هست. این سوپ سنتی برای سال نو قمری با استفاده از کیک برنجی که در کرهای به نام tteok شناخته میشه، درست میشه. Tteokguk اغلب حاوی مقداری گوشت و چیزهای دیگه مثل جلبک دریاییه
#غذای_سالنل_سال_نو #تئوکگوک #سال_نو

join
@hanaamun_korea | #فرهنگ_کره
#غذای_سالنل_سال_نو #تئوکگوک #سال_نو
join
۲۱:۳۳
#فرهنگ_کره #غذای_کره_ای
join
۲:۲۱
#متفرقه#اقتصاد_کره_جنوبی#ارز_مسافرتی
join
۱:۴۷
#کوه#آنشفشان
join
۱۷:۳۸
#رود#رودخانه
join
۱۷:۳۸