عکس پروفایل حسین کامکارح

حسین کامکار

۶۱۸عضو
thumnail
اذان و اقامه‌ی شهید بهشتی
ظاهراً مرحوم شهید دکتر سیدمحمد بهشتی هم در اذان و اقامه‌ی خود، شهادت ثالثه را نمی‌گفتند، تا جایی که برخی شایعه کردند که بهشتی سنّی است زیرا أشهد أن علیاً ولی الله نمی‌گوید. خاطره‌ی معروفی که از شهید بهشتی در این زمینه نقل شده: mshrgh.ir/931655
این خاطره را مرحوم دکتر جواد اژه‌ای، بنیان‌گذارِ #سمپاد و دامادِ شهید بهشتی نیز نقل کرده‌اند. این‌جا می‌خواهم این ماجرا را از مصاحبه‌ای که مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران با دکتر اژه‌ای داشته‌اند نقل کنم. برای مصاحبه‌ی کامل، این‌جا را ببینید.
...مصاحبه‌گر : همین شیوه برخورد، به اتهام «سنی بودن» ایشان دامن می‌زد! اینطور نیست؟دکتر اژه‌ای : در این زمینه خاطره جالبی دارم. ایشان مقید بودند ذره‌ای عوام‌فریبی در رفتار و گفتارشان نباشد. زمانی که رئیس دیوان عالی کشور بودند، به ایشان گفتم فردی ادعا می‌کند شما در اذانتان «أَشهَدُ أَنَّ عَلیاً وَلِی الله» را نمی‌گویید. فردا او را وقت نماز می‌آورم تا نادرستی حرفش به او اثبات شود. فردا همین کار را کردم و شهید بهشتی در اذانشان «أَشهَدُ أَنَّ عَلیاً وَلِی الله» را نگفتند! بعد که علت را پرسیدم، گفتند: «گفتن این عبارت مستحب است و برای دلخوشی کسی مستحبات را به جا نمی‌آورم!» تا این حد از عوام‌فریبی و ریا بیزار بودند. ایشان همواره می‌گفتند: «‌ یکی از مشکلات جامعه ما عوام‌زدگی و عوام‌فریبی است . نباید مردم را به دروغ دلخوش کنیم، چون بالاخره دستمان رو می‌شود». شهید بهشتی در مباحث فقهی و باورهای دینی، به‌شدت از عوام‌زدگی فاصله می‌گرفتند. به نظر من شهید بهشتی در تمام عمر مظلوم واقع شدند، زیرا ساختارشکن بودند، ضرورت‌ها را می‌شناختند و اگر به حقانیت موضوعی می‌رسیدند، برای نیل به مقصود از هیچ مانعی هراس نداشتند.
در نقلِ قولِ دیگری از همین ماجرا، شهید بهشتی علت نگفتن شهادت ثالثه را این‌طور توضیح داده‌اند: «من تمام وجودم به ولایت امیرالمؤمنین شهادت می‌دهد، اما امشب دیدم اگر بگویم به خاطر ولایت و محبت امیرمومنان نیست، بلکه به خاطر این است که یک مخالف خود را راضی کنم، پس نگفتم!»
پی‌نوشتِ یک : تصویر مربوط است به آخرین نمازِ شهید بهشتی و یارانشان، لحظاتی قبل از شهادت
پی‌نوشتِ دو : برای من روشن نیست که نگفتنِ شهادتِ ثالثه، سیره‌ی مستمرِ مرحوم شهید بهشتی بوده، یا مثلِ رهبرِ معظمِ انقلاب، گاهی از گفتنِ آن اجتناب می‌کرده‌اند و گاهی ناقص یا کامل ادا می‌کردند. اگر اطلاعات دقیق‌تری درباره‌ی سیره‌ی شهید دارید لطفاً با من در میان بگذارید.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۲۱:۱۶

Report-1 (A to D).pdf

۵۳۱.۶۶ کیلوبایت

گزارشِ یک گفتگو
الحمد لله در گروه مربوط به بحث‌های شهادت ثالثه، گفتگوهای سازنده و اقناعیِ بسیاری صورت گرفته است، و بسیاری از فرهیختگان واردِ گروه شدند و درباره‌ی بسیاری از مطالبِ اصلی به اقناعِ کامل دست یافتیم، و این‌ها همه محصولِ حوصله، صبر، ادب، منطقِ روشن و استناداتِ قوی بود. اتفاقی که در گروهِ یادشده افتاد بسیار امیدآفرین بود.
فایلِ بالا را به عنوانِ خلاصه‌ای از گفتگوهای گروه (بخش اول) مکتوب کرده‌ام تا کسانی که می‌خواهند به بحث ملحق بشوند بتوانند به سرعت در جریانِ رفت‌وبرگشت‌های مهمِ بحث قرار بگیرند. همچنین توصیه می‌شود کسانی که تمایل به این مطالب دارند، واردِ گروه شده و تاریخ‌چه‌ی گفتگوها و روندِ مثبتِ آن را ملاحظه بفرمایند، همچنین اگر کسی سؤال یا ابهامی برایش مانده، طریقِ گفتگو در این گروه، باز است.
پیوندِ گروه : ble.ir/join/53nxRzdqSs
امیدوارم که این مباحثه‌های علمی، راهگشا باشد و به‌زودی شاهدِ غلبه‌ی دانش بر جهل باشیم.undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱:۰۲

thumnail
undefined بسته‌ی ویدیوییِ درس‌گفتارِ «درآمدی بر موجبیت و نظریه‌های فیزیک»
درس‌گفتارِ «درآمدی بر موجبیت و نظریه‌های فیزیک» چندی پیش به پایان رسید و در حالِ حاضر، بسته‌ی ویدیوییِ این دوره نیز آماده‌ی ارائه به علاقه‌مندان به فیزیک و فلسفه است.
بسته شاملِ ۹ ساعت ویدیوی ضبط‌شده (در ۷ جلسه) به انضمام pdf تخته‌هاست.
سرفصل‌های دورهمعنای موجبیت و تفاوتِ آن با علیت یا پیش‌بینی‌پذیری، جنبه‌های ناموجبیت در فیزیک کلاسیک، موجبیت در نظریه‌ی نسبیت خاص و عام و موجبیت در نظریه‌ی مکانیک کوانتومی. (محتوای دوره اکثراٌ با محوریت The primer on determinism نوشته‌ی فیلسوفِ فیزیک، جان ارمن ارائه شده است).
برای تهیه‌ی دوره به شناسه‌ی @kamkar_hosein در شبکه‌ی اجتماعیِ بله پیام بدهید.
همچنین لطفاً در اطلاع‌رسانیِ این بسته به مخاطبانِ علاقه‌مند، یاری کنید.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۵:۰۱

Qorban.mp3

۰۳:۳۰-۶.۰۴ مگابایت
undefined روزِ قربانی و نحر و روزِ ذبحِ هوس است undefined
undefined عیدِ سعیدِ قربان مبارک undefined
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۸:۰۹

thumnail
نشستِ «خداوند و آغازِ کیهان»
نشستِ خداوند و آغازِ کیهان، در تاریخِ ۸ آبان‌ماهِ ۱۴۰۲ در دبیرستانِ علامه‌حلی تهران با حضورِ دانش‌آموزانِ نخبه و المپیادی و دبیرانِ مدرسه برگزار شد.
در این نشست، به سرفصل‌های زیر پرداخته شد:
undefinedنسبیت عام اینشتین و آغاز جهانundefinedبررسی دیدگاه‌های استیون هاوکینگundefinedنظریه مهبانگ (Big Bang Theory)undefinedابعاد فلسفی کیهان‌شناسی جدیدundefinedنسبتِ اندیشمندان اسلامی و کیهان‌شناسی جدید (غزالی و بوعلی سینا)undefinedچرا فضا-زمان به آفریننده نیاز دارد؟undefinedبررسی دیدگاه کریگ (Cosmological Argument)undefinedمدل فریدمن و زمان کیهانی
undefined ویدیوی این نشست را می‌توانید در این‌جا مشاهده کنید.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۵:۰۸

thumnail
جشن غدیر + کارگاه شهادت ثالثه
undefined ان‌شاءالله در روزِ مبارکِ غدیر، در خدمتِ شیعیان و محبّان امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام خواهیم بود، و ضمنِ جشن و مدحِ مولا و پذیرایی، به گفتگوی علمی هم خواهیم پرداخت.
10:00 تا 11:00 مناقب‌خوانی و ذکر فضائل،11:00 تا 12:00 کارگاه شهادت ثالثه،12:00 تا 12:30 نماز ظهر و عصر،12:30 تا 13:00 مدح و توسل،13:00 تا 13:30 ناهار،13:30 تا 14:00 پرسش و پاسخ.
undefinedبرای ثبتِ حضور و اطلاع از نشانی، حتماً در این پیوند ثبت‌نام کنید.
ثبتِ‌نام حدود ۱ دقیقه زمان می‌برد و به پذیراییِ مناسب و آمار مهمانانِ عزیز و همچنین تهیه‌ی محتوای کارگاه علمی متناسب با حضار کمک خواهد نمود.امکان حضور خواهران محترم نیز فراهم است.undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۳:۵۹

thumnail
undefined دوره‌ی برخطِ جدیدمشابهِ دوره‌هایِ قبلی، در این تابستان هم قصدِ برگزاریِ یک دوره‌یِ برخطِ جدید دارم.
برخی از مخاطبان، درباره‌یِ دوره‌هایِ قبل، گلایه داشتند که موضوعاتِ دوره‌ها زیادی تخصصی یا سنگین است. بنابراین این‌بار قصد دارم دوره‌ای غیرتخصصی و با بیانِ عمومی‌تر برگزار کنم. موضوعِ این دوره را می‌خواهم بر اساسِ نظرسنجی از مخاطبانِ محترم انتخاب کنم. لطفاً بزرگوارانی در نظرسنجی شرکت کنند که اجمالاً امکان و قصدِ شرکت در دوره را دارند.
زمان برگزاری: چهارشنبه‌ها ساعت 8:30 تا 10:00 (مرداد و شهریور 1403 به مدتِ شش جلسه)
موضوعاتِ پیش‌نهادی برایِ نظرسنجی:
undefined مقدمه‌ای در بابِ فلسفه‌یِ علم (بدونِ پیش‌نیاز)undefined مسأله‌یِ جبر و اختیار (بررسی‌هایِ فلسفی، کلامی، حدیثی، قرآنی و علمی، بدونِ پیش‌نیاز)undefined مقدمه‌ای بر نسبیتِ خاص (ویژه‌ی علاقه‌مندانِ غیرِ فیزیک‌دان، پیش‌نیاز: ریاضیاتِ عمومیِ دانشگاهی)undefined شگفتی‌های فیزیک (دوره‌ای برای آشنایی با نظریه‌هایِ مختلفِ فیزیکی برای علاقه‌مندانِ غیرِ فیزیک‌دان، بدونِ پیش‌نیاز)
برای شرکت در نظرسنجی، به این پیوند مراجعه کنید.
پس از ملاحظه‌یِ نتایجِ نظرسنجی، موضوعِ منتخب در همین کانال اطلاع‌رسانی خواهد شد.
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۲۲:۲۵

thumnail
چند سطر ذکر مصیبت اهل بیت به مناسبت عاشورای حسینی
عَنْ فَاطِمَةَ بِنْتِ الْحُسَيْنِ علیه‌السلام قَالَ: دَخَلَتِ الْغَانِمَةُ [الْعَامَّةُ] عَلَيْنَا الْفُسْطَاطَ وَ أَنَا جَارِيَةٌ صَغِيرَةٌ وَ فِي رِجْلِي خَلْخَالانِ مِنْ ذَهَبٍ فَجَعَلَ رَجُلٌ يَفُضُّ الْخَلْخَالَيْنِ مِنْ رِجْلِي وَ هُوَ يَبْكِي فَقُلْتُ مَا يُبْكِيكَ يَا عَدُوَّ اللَّهِ فَقَالَ كَيْفَ لَا أَبْكِي وَ أَنَا أَسْلُبُ ابْنَةَ رَسُولِ اللَّهِ فَقُلْتُ لَا تَسْلُبْنِي قَالَ أَخَافُ أَنْ يَجِي‏ءَ غَيْرِي فَيَأْخُذَهُ قَالَتْ وَ انْتَهَبُوا مَا فِي الْأَبْنِيَةِ حَتَّى كَانُوا يَنْزِعُونَ الْمَلَاحِفَ عَنْ ظُهُورِنَا.(امالی صدوق، ص164-165، مجلس 31، رقم 2)
فاطمه بنت الحسین گوید:غنیمت‌گیران در خیمه بر ما وارد شدند، و من دختری کوچک بودم و در پایم دو خلخال از طلا بود. یک نفر شروع کرد به کندنِ آن خلخال‌های از پایم در حالی که خودِ مرد هم گریه می‌کرد. به او گفتم: ای دشمن خدا چه چیزی تو را به گریه انداخته است؟! گفت: چگونه گریه نکنم در حالی‌که دارم دخترِ پیغمبر را غارت می‌کنم؟ گفتم: غارت نکن. گفت: می‌ترسم دیگران بیایند و غنیمت بگیرند. سپس فاطمه بنت الحسین گفت: هر چه در بناها [خیمه‌ها] بود غارت کردند، تا جایی که چادرها را از سر ما کشیدند.
اعظم الله اجورنا بمصاب الحسین علیه السلام
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱۰:۳۸

thumnail
بنا به نتایج نظرسنجی، موضوع «شگفتی‌های فیزیک» را برگزار می‌کنم.
اما موضوع «جبر و اختیار» را هم به عنوان موضوع مورد استقبال، در نظر دارم و ان‌شاءالله در فرصت مقتضی به آن پرداخته خواهد شد.

۸:۵۱

thumnail
دوره‌ی برخط «شگفتی‌های فیزیک»
در این دوره می‌خواهم بدونِ اتکا به پیش‌نیازهای ریاضیاتی، بخش‌هایی از فیزیک را که برای من شگفت‌انگیز و جذاب بوده است ارائه کنم. سرفصل‌های احتمالی و پیشنهادیِ دورهالکترومغناطیس: معنا و مفهومِ قوانینِ ماکسول، موج الکترومغناطیسی، امواج و تداخل، تداخل‌سنج مایکلسون، آزمایشِ آشکارسازیِ اتر، چگونه فهمیدیم که جهان در حالِ انبساط است؟ نظریه‌ی مهبانگ (big bang) چیست؟ مکانیک کوانتومی چیست؟ فوتون، امواجِ مادی، اصل عدم قطعیت، مسأله‌ی اندازه‌گیری، درهم‌تنیدگی کوانتومی، نسبیتِ عام و تعبیرِ هندسی از گرانش. چگونه هندسه می‌تواند اقلیدسی نباشد؟ جهانِ نسبیتی: چگونه فضا و زمان تعبیرِ سنتیِ خود را از دست دادند؟ مروری بر قوانینِ ترمودینامیک: قانونِ دومِ ترمودینامیک دقیقاً چیست؟ معنا و مفهومِ انتروپی، آیا زمین به دورِ خورشید می‌چرخد؟ (از منظرِ بطلمیوس، کپرنیک، کپلر، گالیله، نیوتن و آینشتاین)، تأملی درباره‌ی فضای مطلق، معنای واقعیِ چارچوبِ لَخت، سرشتِ فلسفیِ قوانین نیوتن: آیا قوانین نیوتن واقعاً قانون هستند؟ یا بیان‌گرِ یک تعریف‌اند؟
زمان برگزاری: چهارشنبه‌ها 8:30 تا 10:00 هزینه‌ی ثبت‌نام دوره: 260 هزار تومانتعداد جلسات: 6 جلسه (مرداد و شهریور 1403)پیش‌نیاز: نداردآغازِ دوره: چهارشنبه 03/05/1403شیوه‌ی برگزاری: برخط (اسکای‌روم)هماهنگی‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها: گروه اجتماعی در پیام‌رسانِ بلهپیوندِ ثبت‌نام: https://survey.porsline.ir/s/GeqHQI6Fکسانی‌که امکانِ آن‌لاین بودن ندارند می‌توانند ثبت‌نام کرده و به‌صورتِ آف‌لاین، ویدیوی دوره را دریافت کنند.
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۸:۵۳

thumnail
undefined مخاطبانی که قصدِ شرکت در دوره‌ی «شگفتی‌های فیزیک» را دارند، می‌توانند ویدیوی جلسه‌ی اول را در پیوندِ زیر مشاهده کنند و در صورت تمایل برای جلساتِ بعدی در دوره ثبت‌نام کنند و به کلاس ملحق شوند. حداکثر مهلت برای ثبت‌نامِ الحاقی تا پیش از جلسه‌ی دوم (10 مرداد) است.
مشاهده‌ی ویدیوی ضبط‌شده‌ی جلسه‌ی اول:https://aparat.com/v/yvl89sd

۲۲:۰۵

LSJ_Volume 14_Issue 2_Pages 203-225 (5).pdf

۳۴۹.۹۷ کیلوبایت

undefined فایل مقاله‌ی «صوری‌سازی مراتب حجیت با استفاده از شرطی‌های غیر کلاسیک» در دسترس عموم قرار گرفت.
این مقاله در شماره‌ی پاییز و زمستان ۱۴۰۲ دوفصل‌نامه‌ی «منطق‌پژوهی» منتشر شده است.
در این مقاله با استفاده از شرطی‌های «Count As» به مدل‌سازی ریاضیاتی امارات و اصول عملیه پرداخته شده است، به این صورت که ویژگی‌های منطقی هر یک به صورت متناسب در نظر گرفته شده است (حجیت مثبتات امارات و عدم حجیت مثبتات اصول). همچنین فهم اصول عملیه بر اساس حکومت ظاهری کاملاً ملموس می‌گردد.
این مقاله گامی در جهت فرمال‌سازی استدلال‌های فقهی است. نویسندگان مقاله، از نقطه‌نظرات مخاطبان محترم استقبال می‌کنند.
https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۱:۳۰

A new scientific truth does not triumph by convincing its opponents and making them see the light, but rather because its opponents eventually die, and a new generation grows up that is familiar with it.Max Plank
[یک حقیقتِ جدیدِ علمی با متقاعدکردنِ مخالفانش و نشان‌دادنِ نورِ حقیقت به آن‌ها پیروز نمی‌شود، بلکه بیشتر از این رو که مخالفانش نهایتاً می‌میرند و نسلِ جدیدی رشد می‌کنند که آن حقیقت به نظرشان آشنا می‌رسد / ماکس پلانک]
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱۶:۲۸

thumnail
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
شهادتِ دبیرکلِ حزب‌الله لبنان، شهید سیدحسن نصرالله و همچنین جمعی از فرماندهانِ مقاومت و جمعی از مردمانِ غیرنظامی و زنان و کودکانِ لبنانی را به عموم مؤمنان مسلمانان و آزادگانِ جهان تسلیت عرض می‌کنم.
خداوند زنده است، مقاومت زنده است، و شهدا گواهند که این زخم‌ها بر پیکره‌ی امت اسلامی، نشان از مقاومت و استمرار و ایستادگی دارد.
درود بر سیدالشهدای مقاومت که چون سرو سبز پرچم لبنان، نماد عزت‌مندی امت اسلام بود، آن که سراسر وجودش برای ما یادآور شریفه‌ی «نصر من الله» بود.
خداوند به همه‌ی ما و به من صبر و تسلی عنایت کند.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۵:۰۷

Poster-Thesis.jpg

۲.۱۵ مگابایت

جلسه‌ی دفاع پایان‌نامهموضوع: بازخوانی دیدگاه‌های جان ارمن درباره‌ی موجبیت و بررسی پیامدهای الهیاتی آن در مسأله‌ی مشیت پژوهش‌گر: حسین کامکاراستاد راهنما: دکتر سعید معصومیاساتید داور: دکتر ابوتراب یغمایی/ دکتر علیرضا منصوریتاریخ جلسه‌ی دفاع: دوشنبه 30 مهر 1403 ساعت 13:00 – 15:00محل برگزاری: دانشگاه شهید بهشتی، ساختمان شهدا، طبقه‌ی سوم، پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری، اتاق کنفرانسچکیده در پوستر ارائه شده است.بدین وسیله از تمامی دانشجویان، اعضای هیئت علمی و علاقه‌مندان به موضوع دعوت می‌شود تا در این جلسه‌ی دفاع حضور یابند.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۹:۴۹

thumnail
undefinedمرکز علم و الهیات پژوهشکده مطالعات بنيادين علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی برگزار می‌کند:
undefined بازخوانی آیات قرآن کریم و دریافتی جدید از فعل الهی: توجه به نقش سیستم های آشوبی
undefinedسخنران: حسین کامکار زحمتکش(دانش آموخته رشته علم و دین دانشگاه شهیدبهشتی)
undefinedتاریخ برگزاری: دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳undefinedساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰
undefinedمکان برگزاري: دانشگاه شهید بهشتی، ساختمان شهدا.طبقه سوم.پژوهشکده مطالعات بنیادین علم وفناوری، سالن جلسات.
undefinedامکان حضور مجازی در این نشست از طریق لینک زیر نیز فراهم می باشد.https://gharar.ir/r/55cc5c7b
undefinedتلفن تماس:۲۹۹۰۵۴۶۰
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۶:۴۴

thumnail
undefinedجلسه گفتگوی فلسفی
undefinedعنوان: یک حبه قند! (بررسی قابلیت‌ها در متافیزیک تحلیلی معاصر)
در این ارائه به یک مسأله در متافیزیکِ علم خواهیم پرداخت و از رهگذرِ این مسأله با سنت فلسفه‌ی تحلیلی نیز آشنا خواهیم شد.
همچنین بررسی خواهیم کرد که چگونه تحلیل ویژگی‌های قابلتی (dispositional properties) مثلِ انحلال‌پذیری، جریانِ پوزیتیویسمِ منطقی را که به دنبالِ ارجاعِ ترم‌های نامشاهدتی به ترم‌های مشاهدتی بودند ناکام گذاشت و چطور در نیمه‌ی دومِ قرنِ بیستم از خاکسترِ پوزیتیویسمِ منطقی، متافیزیک‌دان‌های معاصر سربرآوردند.
undefinedبرداشتی آزاد از بخش‌هایی از کتاب:متافیزیک علم: درآمدی نظام‌مند و تاریخی. نوشته‌ی مارکوس شرنک، ترجمه‌ی حسن امیری آرا
undefinedارائه دهنده: حسین کامکار
undefinedتاریخ: پنجشنبه 1403.08.24 ساعت 13:00
undefined مکان: دانشگاه باقرالعلوم، طبقه‌ی اول، تالار شهید صدر (شماره‌ی ۱۱۳)
undefined پیوند برای حضور مجازی:http://dte.bz/pop
undefinedاز همه علاقه‌مندان به فلسفه علم و فلسفه فیزیک، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران دعوت می‌شود تا در این جلسه شرکت کنند و به بحث و تبادل نظر بپردازند.
انجمن علمی فلسفه فیزیک دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام

۱۵:۵۵

فلسفه و تجربه.pdf

۸۸.۱۴ کیلوبایت

کوتاه درباره‌ی فلسفه ،یا: نوشتاری درباره‌ی اهمیتِ تجربه در اندیشه‌ی بشری
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱۵:۴۶

thumnail
به نامِ خداوند،
به حول و قوه‌ی الهی، بنا دارم که درس‌گفتارهایی در فلسفه‌ی فیزیک را به صورتِ حضوری یا برخط ارائه کنم.انگیزه‌ی شخصیِ من، یادگیری از رهگذرِ ارائه‌کردن و گفتگو است.
اهدافی که به صورتِ مشخص دنبال خواهد شد به این شرح خواهد بود:🟢 آشنایی با متونِ معیارِ فلسفه‌ی فیزیک، بر اساسِ مقالات، هندبوک‌ها و دائرةالمعارف‌های شناخته‌شده،🟢 شکل‌دهی به یک حلقه‌ی مطالعاتی و جامعه‌ی مجازیِ فعال از علاقه‌مندان به زمینه‌ی فلسفه‌ی فیزیک،🟢 برگزاریِ جلسات/ دوره‌های جنبی برای یادگیریِ پیش‌نیازهای لازم (این پیش‌نیازها به حسب نیاز ممکن است در سرفصل‌های زیر باشند: فیزیک، ریاضیات، فلسفه، علم و دین، فلسفه‌ی علم، مباحثِ اسلامی و قرآنی).
محتوای هدفِ این درس‌گفتار، به افرادِ رشته‌های زیر به صورتِ خاص توصیه می‌شود: 1) فیزیک‌، 2) فسلفه، 3) فلسفه‌ی علم، 4) علم و دین.بر این اساس، به مخاطبانی با ویژگی‌های زیر احتیاج دارم: 1) علاقه‌مند و مشتاق به مبحث، 2) اهلِ مطالعه‌ی متونِ انگلیسی، و 3) اهلِ گفتگو و تعاملِ علمی.همچنین اگر کسانی بتوانند داوطلبانه در مدیریتِ گروه‌ها، کانال‌ها، تولیدِ محتوا، هماهنگیِ کلاس‌ها و ... کمک بدهند، صمیمانه متشکر خواهم بود.
undefined اگر راغب به مشارکتِ فعال در این درس‌گفتارها و یا دوره‌های جانبیِ آن هستید، در این پیوند ثبت‌نام کنید. در صورتِ تأییدِ ثبت‌نام، در گروهِ پیش‌پردازشِ دوره عضو خواهید شد. تصمیم‌ها درباره‌ی جزئیاتِ اجرایی و محتواییِ دوره (از جمله زمانِ جلسات) در این گروه گرفته خواهد شد، و سپس به عمومِ مخاطبانِ دیگر هم اطلاع‌رسانی خواهد شد.undefined اگر راغب به مشارکتِ معمولی در این درس‌گفتارها هستید، فعلاً منتظر باشید تا جزئیاتِ تفصیلی‌تر اعلام بشود.همچنین لطفاً در اطلاع‌رسانیِ این پیام به مخاطبانِ مناسبش، مرا یاری کنید.سپاس،حسین کامکارundefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۳:۵۳

بازارسال شده از انجمن علمی ژرفا
thumnail
مدرسه‌ فلسفه‌ی فیزیکِ ژرفا برگزار می‌کند:undefined درس‌گفتارهایی در فلسفه‌ی فیزیک
با ارائهundefined جناب آقای حسین کامکار - مدال طلای المپیاد فیزیک (۱۳۸۵) و مدرس المپیاد فیزیک
- دانش‌آموخته‌ی برق شریف (۱۳۹۰)
- ارشد علم و دین بهشتی (۱۴۰۳)
- پژوهشگرِ علوم اسلامی (طلبه‌ی سطح ۳ حوزه‌ی علمیه)
- پژوهشگرِ فلسفه‌ی فیزیک

undefined توضیحات:در این درس‌گفتارها به سویه‌های فلسفیِ نظریه‌های فیزیکی (مثلِ مکانیکِ نیوتُنی، نسبیت خاص و عام و مکانیک کوانتومیِ استاندارد) خواهیم پرداخت و سرفصل‌های ویژه‌ای در این نظریه‌ها را بر اساسِ متون استاندارد فلسفه‌ی فیزیک موردِ بررسی قرار خواهیم داد.تکیه‌ی بیشتر در این دوره بر منبع زیر است:undefined Knox, E. and A. Wilson (2022). The Routledge companion to philosophy of physics, Routledgeهمچنین در صورتِ لزوم، به بحث‌های متناظر در فلسفه، معرفت‌شناسی و علم و دین نیز پرداخته خواهد شد.
undefined دوشنبه‌ها | ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰undefined دانشگاه صنعتی شریف، ساختمان شهید رضاییundefined امکان شرکت به صورت مجازی
undefined️شروع جلسات از ۳ دی‌ماه ۱۴۰۳
undefined جهت ثبت‌نام این فرم را تا پایان روز شنبه تکمیل فرمایید.
ble.ir/hossein_kamkarundefined @Zharfa90

۱۰:۱۹