عکس پروفایل حسین کامکارح

حسین کامکار

۳۵۷عضو
عکس پروفایل حسین کامکارح
۳۵۷ عضو

حسین کامکار

کانال اطلاع‌رسانی حسین کامکار
آثار و مقالات:: https://h-kamkar.ir
ارتباط با من:: @kamkar_hosein

۲۶ شهریور ۱۴۰۲

درباره تاریخ رحلت رسول خدا.pdf

۱۲۳.۱۷ کیلوبایت

درباره تاریخ رحلت رسول خدا
برخی تصور کرده‌اند که دوم ربیع الاول، سال‌روز رحلت رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله است.
در این نوشتار کوتاه، استدلال ساده ولی قاطعی علیه این دیدگاه اقامه کرده‌ام که به مناسبت، منتشر می‌کنم.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱:۲۵

۱۵ مهر ۱۴۰۲

thumnail
انتشار کتاب
تئوری مدارهای الکتریکی

undefinedالحمد لله بالاخره کتاب به انتشار رسید. کتابی که نگارشش بهار ۹۷ شروع شده بود و هر سال دانش‌آموزان المپیادی منتظر بودند که کتاب چاپ شود.
undefined کتاب را می‌توان از اینجا به صورت برخط سفارش داد.
امیدوارم گامی باشد ولو کوچک در جهت ارتقای دانش فیزیک در ایران عزیزمان.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۶:۴۳

۲۰ مهر ۱۴۰۲

thumnail
جنگ فلسطین، جنگ طایفه‌ای نیست بلکه جنگی تمدنی است.و پیروزی فلسطین نزدیک است به حول و قوه الهی، و در آن روز مومنان شاد خواهند شد و کفار به غیظ خواهند آمد.
کمترین کار در حمایت از فلسطین، حمایت‌هایی است که امروز در نمازهای جمعه از غزه و قدس می‌توانیم داشته باشیم، و بدانیم که این حمایت‌ها واجد آثار است.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۲۳:۴۱

۵ آبان ۱۴۰۲

بازارسال شده از احیای حوزه تهران (دوره تخصص)

1_7397771973.mp3

۰۳:۵۸-۱.۱۴ مگابایت
انتقاد آیت الله شب زنده دار از اعتناء به تاریخ جعلی برای رحلت حضرت معصومه(س).

مقاله ای تکمیلی در این مورد :https://b2n.ir/f97316

۱۱:۲۴

۱۴ آبان ۱۴۰۲

undefinedیادداشت خواندنی برادر ارجمند آقای وحید اخوت با عنوان «طوفان الاقصی، نبرد نهایی نیست؛ تحلیلی بر چرایی رفتار مقاومت در نبرد طوفان الاقصی»
در این یادداشت به منطق رویارویی میان مقاومت و رژیم صهیونیستی در سالهای اخیر پرداخته شده و پویایی‌های این رابطه در دو دوره تمهید و آماده‌سازی و دوره صبر و فرسایش توضیح داده شده است.
متن یادداشت در این‌جا undefinedhttps://syaaq.com/30032/آینده-نبرد-طوفان-الاقصی/

۸:۰۲

۱۶ آذر ۱۴۰۲

thumnail
undefined ویدیوها/ صوت‌های دوره‌ی مهارت‌های عقلانی (۱) در سایت قرار گرفت.پیوند:https://h-kamkar.ir/rational-skills/
موضوعات بحث‌شدهجلسه‌ی یکم: ابعاد مختلف عقلانیت، تفکر و استدلالجلسه‌ی دوم: نقدِ نسبی‌انگاری در بابِ عقلانیتجلسه‌ی سوم: حدیثِ هشام و حدیثِ جنودِ عقل و جهلجلسه‌ی چهارم: واقع‌انگاریِ اخلاقی (۱)جلسه‌ی پنجم: واقع‌انگاریِ اخلاقی (۲) ، تقرب به صدقجلسه‌ی ششم: نقشِ ظنون در استدلال‌های اخلاقی و فلسفیجلسه‌ی هفتم: ظن مذموم و ممدوح در قرآن، ساختار معرفت و نقش شهودجلسه‌ی هشتم: شهودهای عقلانی/ اخلاقی
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱:۴۲

۹ دی ۱۴۰۲

thumnail
پروفسور جمال نذر الاسلام (1939-2013)، فیزیک‌دان، ریاضی‌دان و کیهان‌شناسِ مسلمانِ بنگلادشی.در حالِ جستجو درباره‌ی او بودم و یک متنِ بنگالی را با کمکِ مترجمِ گوگل مطالعه می‌کردم که دیدم وی را «مسیحی» معرفی کرده است! خیلی تعجب کردم، زیرا با توجه به زندگیِ پروفسور اسلام، امکان نداشت وی مسیحی باشد، بلکه مسلمانی صوفی است. کنکاش کردم و متوجه شدم که مترجمِ گوگل، کلمه‌ی কৃতিসন্তান را به «مسیحی» ترجمه می‌کند! از آن‌جا که مهارت‌های ترجمه‌ایِ Chat-GPT بسیار از مترجمِ گوگل بیشتر است، کلمه را از Chat-GPT پرسیدم و اطلاعات خوبی درباره‌ی واژه و ریشه‌شناسیِ آن و عدم ارتباطش با مسیحیت و خطای مترجمِ گوگل داد! مکالمه‌ی من با Chat-GPT را می‌توانید در لینکِ زیر ببینید.https://chat.openai.com/share/4cfa0c3b-5561-4c42-876d-010c29e2e6e1القصه این‌که پروفسور جمال نذر الاسلام، مسیحی نیست و مسلمان است! کتابِ وی (An Introduction to Mathematical Cosmology از انتشارات کمبریج) منبعی مناسب برای شروعِ مطالعاتِ کیهان‌شناسی است. اگر زمانی فرصت شود، دوست دارم در موضوعِ کیهان‌شناسی با محوریتِ کتابِ او، کلاسی برگزار کنم.undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۰:۵۴

۱۵ اسفند ۱۴۰۲

undefined انتشار دو مقاله در زمستان ۱۴۰۲
به توفیق خداوند، در این زمستان دو مقاله از نوشته‌های مشترک این‌جانب با برخی محققان و پژوهشگران دیگر به چاپ می‌رسد.
undefined مقاله‌ی «صوری‌سازی مراتب حجیت شرعی بر اساس شرطی‌های غیر کلاسیک»(فصل‌نامه‌ی منطق‌پژوهی)https://logicalstudy.ihcs.ac.ir/article_9235.html
undefined مقاله‌ی «کدام ذاتی؟ کدام عرضی؟ بررسی تحلیلی معانی ذاتی و عرضی در دین»(فصل‌نامه‌ی اندیشه‌ی فلسفی)https://jpt.modares.ac.ir/article-34-71184-fa.html
مقاله‌ی اول به مدل‌سازی ریاضیاتی تفاوت‌های منطقی «اماره» و «اصل عملی» در علم اصول با استفاده از شرطی‌های «Count As» می‌پردازد.مقاله‌ی دوم در نقد بحث «ذاتی و عرضی در دین» در کارهای روشن‌فکران دینی از جمله دکتر سروش است.فایل pdf مقالات در آینده‌ی نزدیک، در پیوندهای بالا بارگذاری خواهد شد.
در این‌جا از همه‌ی همکاران پژوهشی خود، خانم‌ها نبوی و آیت‌اللهی و آقایان یوسفی‌پور و شهبازی کمال تشکر را دارم.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱:۱۹

۲۱ اسفند ۱۴۰۲

حلولِ ماهِ مبارکِ رمضان مبارک
undefinedیک حدیث درباره‌ی روزه‌داری ماه مبارک رمضان
کافی، ج4، ص126، رقم 2عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ ابْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ حَمَّادٍ عَنِ الْحَلَبِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ قَالَ:سَأَلْتُهُ عَنِ الرَّجُلِ يَدْخُلُ شَهْرُ رَمَضَانَ وَ هُوَ مُقِيمٌ لَا يُرِيدُ بَرَاحاً ثُمَّ يَبْدُو لَهُ بَعْدَ مَا يَدْخُلُ شَهْرُ رَمَضَانَ أَنْ يُسَافِرَ فَسَكَتَ فَسَأَلْتُهُ غَيْرَ مَرَّةٍ فَقَالَ يُقِيمُ أَفْضَلُ إِلَّا أَنْ يَكُونَ لَهُ حَاجَةٌ لَا بُدَّ مِنَ الْخُرُوجِ فِيهَا أَوْ يَتَخَوَّفَ عَلَى مَالِه‏.
در کافی به سندِ صحیح از امام صادق علیه‌السلام نقل می‌کند:از امام درباره‌ی مردی پرسیدم که ماه رمضان می‌آید و او مقیم (غیر مسافر) است و قصدِ مسافرت هم ندارد. بعد از این‌که ماه رمضان شد به نظرش می‌رسد که مسافرت برود. حضرت سکوت کردند. بیش از یک بار سؤال پرسیدم. حضرت فرمودند: اگر مقیم بماند افضل است، مگر این‌که حاجتی باشد که به خاطرِ آن ناچار از خروج باشد، یا برای حفظِ مالش نگران باشد.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۹:۲۲

۸ فروردین

undefined اطلاع‌رسانی سخنرانی
ان‌شاءالله در شب‌هایِ پیشِ رو، این‌جانب به مدتِ شش شب (از روز پنج‌شنبه ۹ فروردین تا سه‌شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳) در هیئتِ مکتب الصادق علیه‌السلام (منزلِ آقای ایازی) سخنرانی خواهم داشت.
🧭 نشانیخیابانِ سهروردیِ جنوبی، خیابانِ ملک، کوچه‌ی زنده‌دلان، کوچه‌ی منصور، پلاکِ ۶ (پرچم)طبقه‌ی ۲ بانوان، طبقه‌ی ۳ آقایان
undefined زمان برنامهپنج‌شنبه، جمعه، یک‌شنبه و سه‌شنبه: از ساعتِ ‌۱۸:۴۰ تا ۲۲:۰۰ (افطار، نمازِ جماعت، سخنرانی، ذکرِ مصیبت و دعای شب قدر)شنبه و دو‌شنبه: از ساعتِ ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۰۰ (سخنرانی و ذکرِ مصیبت)
(تغییرِ احتمالی در برنامه در کانال اطلاع‌رسانی خواهد شد)undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۲:۴۲

۱۹ فروردین

thumnail
درس‌گفتار درآمدی بر موجبیّت(جبرانگاری) و نظریه‌های فیزیک
ارائه‌: حسین کامکار (محقق علوم اسلامی، کارشناس ارشد علم و دین، طلای کشوری المپیاد فیزیک)
در این دوره، بر اساسِ فصولِ کتابِ «A primer on determinism» نوشته‌ی فیلسوفِ فیزیک، جان ارمن (John Earman) به بررسیِ موجبیّت(جبرانگاری) در نسبت با نظریه‌های فیزیکی و قوانینِ طبیعت خواهم پرداخت. البته این احتمال وجود دارد که به جهتِ عمیق‌شدنِ برخی مباحث یا پرسش‌وپاسخِ شرکت‌کنندگان، به برخی سرفصل‌ها نرسم.
موضوعِ فصولِ منتخبِ کتاب عبارتند از: تعریفِ موجبیّت، موجبیّت در فیزیکِ کلاسیک، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتی، موجبیّت و قوانینِ طبیعت، موجبیّت و تقارنِ زمانی، موجبیّت، تصادف و آشوب، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتِ عام، موجبیّت در فیزیکِ کوانتومی، موجبیّت و اراده‌ی آزاد.
زمانِ جلسات: یکشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه از ساعتِ 9:00 تا 10:30شروع جلسات: 26 فروردین 1403تعداد جلسات: 12 جلسهمهلت ثبت‌نام: 19 فروردین تا 25 فروردین 1403هزینه‌ی ثبت‌نام: 675 هزار تومانروش برگزاری: مجازی (اسکای‌روم)روشِ اطلاع‌رسانی: پیام‌رسانِ بله
تذکر: برخی سرفصل‌ها پیش‌نیازِ آشنایی با ریاضیات و فیزیکِ دانشگاهی دارند. همچنین فایلِ ضبط‌شده‌ی جلسات، در طول برگزاریِ دوره معمولاً در اختیار قرار داده نمی‌شود، مگر در صورتِ غیبتِ موجه. حضورِ منظم در کلاس‌ها شرطِ شرکت در دوره است.
لینک ثبت‌نام: https://survey.porsline.ir/s/Qj32iUB3
برای اطلاعاتِ بیشتر به @kamkar_hosein در پیام‌رسانِ بله پیام بدهید.

۳:۴۱

حسین کامکار
undefined درس‌گفتار درآمدی بر موجبیّت(جبرانگاری) و نظریه‌های فیزیک ارائه‌: حسین کامکار (محقق علوم اسلامی، کارشناس ارشد علم و دین، طلای کشوری المپیاد فیزیک) در این دوره، بر اساسِ فصولِ کتابِ «A primer on determinism» نوشته‌ی فیلسوفِ فیزیک، جان ارمن (John Earman) به بررسیِ موجبیّت(جبرانگاری) در نسبت با نظریه‌های فیزیکی و قوانینِ طبیعت خواهم پرداخت. البته این احتمال وجود دارد که به جهتِ عمیق‌شدنِ برخی مباحث یا پرسش‌وپاسخِ شرکت‌کنندگان، به برخی سرفصل‌ها نرسم. موضوعِ فصولِ منتخبِ کتاب عبارتند از: تعریفِ موجبیّت، موجبیّت در فیزیکِ کلاسیک، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتی، موجبیّت و قوانینِ طبیعت، موجبیّت و تقارنِ زمانی، موجبیّت، تصادف و آشوب، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتِ عام، موجبیّت در فیزیکِ کوانتومی، موجبیّت و اراده‌ی آزاد. زمانِ جلسات: یکشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه از ساعتِ 9:00 تا 10:30 شروع جلسات: 26 فروردین 1403 تعداد جلسات: 12 جلسه مهلت ثبت‌نام: 19 فروردین تا 25 فروردین 1403 هزینه‌ی ثبت‌نام: 675 هزار تومان روش برگزاری: مجازی (اسکای‌روم) روشِ اطلاع‌رسانی: پیام‌رسانِ بله تذکر: برخی سرفصل‌ها پیش‌نیازِ آشنایی با ریاضیات و فیزیکِ دانشگاهی دارند. همچنین فایلِ ضبط‌شده‌ی جلسات، در طول برگزاریِ دوره معمولاً در اختیار قرار داده نمی‌شود، مگر در صورتِ غیبتِ موجه. حضورِ منظم در کلاس‌ها شرطِ شرکت در دوره است. لینک ثبت‌نام: https://survey.porsline.ir/s/Qj32iUB3 برای اطلاعاتِ بیشتر به @kamkar_hosein در پیام‌رسانِ بله پیام بدهید.
با سلام،لطفاً دوره‌ی فوق را در گروه‌ها و کانال‌های متناسب بفرستید و مرا در اطلاع‌رسانی به مخاطبان علاقه‌مند یاری کنید.
با تشکر

۴:۴۹

۲۵ فروردین

thumnail
undefined اصلاحیه
با توجه به تقاضای متقاضیان و عدم امکان حضور وسط هفته، زمان‌بندی و شرایط برگزاری این دوره تغییر کرد
موضوعِ فصولِ منتخبِ کتاب عبارتند از: موجبیّت در فیزیکِ کلاسیک، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتی، موجبیّت و قوانینِ طبیعت، موجبیّت و تقارنِ زمانی، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتِ عام، موجبیّت در فیزیکِ کوانتومی.
زمانِ جلسات: پنج‌شنبه‌ها از ساعتِ 9:00 تا 10:30شروع جلسات: 30 فروردین 1403تعداد جلسات: 6 جلسهمهلت ثبت‌نام: تا 29 فروردین 1403هزینه‌ی ثبت‌نام: 330 هزار تومانروش برگزاری: مجازی (اسکای‌روم)روشِ اطلاع‌رسانی: پیام‌رسانِ بلهتذکر: برخی سرفصل‌ها پیش‌نیازِ آشنایی با ریاضیات و فیزیکِ دانشگاهی دارند. در صورتِ غیبتِ موجه فایلِ ضبط‌شده‌ی جلسات، در طول برگزاریِ دوره در اختیار قرار داده می‌شود.
لینک ثبت‌نام: https://survey.porsline.ir/s/Qj32iUB3
اطلاع‌رسانی‌های بعدی در:undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۴:۰۵

۲۶ فروردین

thumnail
انا من المجرمین منتقمون

و الحمد لله رب العالمین

۱۰:۴۸

۲۸ فروردین

حسین کامکار
undefined undefined اصلاحیه با توجه به تقاضای متقاضیان و عدم امکان حضور وسط هفته، زمان‌بندی و شرایط برگزاری این دوره تغییر کرد موضوعِ فصولِ منتخبِ کتاب عبارتند از: موجبیّت در فیزیکِ کلاسیک، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتی، موجبیّت و قوانینِ طبیعت، موجبیّت و تقارنِ زمانی، موجبیّت در فیزیکِ نسبیتِ عام، موجبیّت در فیزیکِ کوانتومی. زمانِ جلسات: پنج‌شنبه‌ها از ساعتِ 9:00 تا 10:30 شروع جلسات: 30 فروردین 1403 تعداد جلسات: 6 جلسه مهلت ثبت‌نام: تا 29 فروردین 1403 هزینه‌ی ثبت‌نام: 330 هزار تومان روش برگزاری: مجازی (اسکای‌روم) روشِ اطلاع‌رسانی: پیام‌رسانِ بله تذکر: برخی سرفصل‌ها پیش‌نیازِ آشنایی با ریاضیات و فیزیکِ دانشگاهی دارند. در صورتِ غیبتِ موجه فایلِ ضبط‌شده‌ی جلسات، در طول برگزاریِ دوره در اختیار قرار داده می‌شود. لینک ثبت‌نام: https://survey.porsline.ir/s/Qj32iUB3 اطلاع‌رسانی‌های بعدی در: undefined https://ble.ir/hossein_kamkar
با توجه به پیشنهاد برخی متقضایان و با همانگی ثبت‌نام‌کنندگان، زمانِ دوره‌ی «موجبیت در نظریه‌های فیزیک» به ساعت 14:30 تا 16:00 پنجشنبه‌ها منتقل شد.

۱۲:۳۰

۳۰ فروردین

thumnail
شکاف بین اصل علیت و موجبیتی‌بودنِ جهان(برشی از جلسه‌ی یکمِ دوره‌ی درآمدی بر موجبیت و نظریه‌های فیزیک، بحث تعریف موجبیت)
در صورتِ تمایل به پیوستن به دوره و شرکت در جلسات بعدی، حداکثر تا پیش از جلسه‌ی دوم (6 اردیبهشت) در لینکِ زیر ثبت‌ِنام نمائید:https://survey.porsline.ir/s/Qj32iUB3اطلاع‌رسانی‌های بعدی در:undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۵:۰۱

۴ اردیبهشت

thumnail
اطلاعیه آغاز درس‌های فقه و رجال
به اطلاعِ طالبانِ علم و پژوهشگرانِ محترم می‌رساند: از تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ درسِ فقه از ابتدای خمس و درسِ رجال بررسی عناوین فهرست نجاشی آغاز می‌شود.
درسِ فقه بر اساس «مکتب فقهی قم» با تتبعات تاریخی و تفسیری و اجتهادی (مشابه فقه مرحوم آقای بروجردی) خواهد بود.
زمان : روزهای یکشنبهundefined درس فقه : ۱۸:۰۰ تا ۱۹:۰۰undefined درس رجال : ۱۹:۲۰ تا ۲۰:۲۰
درس به صورت حضوری است و در خانه‌ی هیأت مکتب الصادق علیه السلام برگزار می‌شود.
شرکت در درس منوط به پذیرش در مصاحبه‌ی مختصر علمی است. در صورت تمایل جهت مصاحبه، اطلاع از محل برگزاری و هماهنگی‌های بیشتر به یکی از طرق زیر اقدام بفرمائید:
undefined پیام به شناسه‌ی @hoseinayazi در تلگرامundefined پیام به شناسه‌ی @09123031080 در پیام‎رسان بلهundefined پیامک به شماره 09123031080
اطلاع‌رسانی بیشتر در:https://ble.ir/hossein_kamkar

۴:۱۴

۸ اردیبهشت

thumnail
undefined دوره‌ی مقدمه‌ای بر نسبیتِ عام که در ۷ جلسه در بهار و تابستانِ ۱۴۰۲ برگزار کرده بودم اکنون برای فروش در پایگاهِ پی‌مثبت منتشر شده است.
🪐در این دوره بر اساسِ یک ایده‌ی جالب، مفاهیمِ اصلی و پایه‌ایِ نسبیتِ عام را مرور کرده‌ام. فهرستِ این مفاهیم عبارتند از: هموردایی، تانسور متریک، انتقال موازی و نمادهای کریستوفل، مشتق هموردا و ژئودزیک، تانسور ریمان
محتوای این دوره، بر اساسِ بخشی از کتابِ «Covariant Physics: From Classical Mechanics to General Relativity and Beyond» اثرِ دکتر معتز امام، استاد فیزیک در دانشگاه ایالتی کالج نیویورک در کورتلند است.
پیوندِ دوره:https://pimosbat.ir/product/general_relativity_el/undefinedریزسرفصل‌های هر یک از جلساتِ دوره در پیوندِ بالا ذکر شده است.
undefined@pi_mosbat_physicsundefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱۷:۴۵

۱۲ اردیبهشت

undefined بارگذاری صوت‌های درس فقه و رجال
undefined پیوندِ صوت‌های درس فقه:https://h-kamkar.ir/درس-فقهundefined پیوند صوت‌های درس رجال: https://h-kamkar.ir/درس-رجالکانال اطلاع‌رسانی:undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱۹:۴۹

۱۹ اردیبهشت

undefined صوت و متن دروس فقه و رجال
به اطلاع می‌رساند صوت و متن پیش‌نویس ارائه دروس فقه و رجال، در کانال زیر بارگذاری خواهد شد ان‌شاءاللهhttps://ble.ir/kamkarfiqh
با تشکر از لطف و اهتمام برادر ارجمند و فاضل محترم، حاج‌آقا محمد فعال بابت ضبط و بارگذاری

۲۰:۱۰