Photo Message
thumbnail
دوره‌ی برخط «شگفتی‌های فیزیک»
در این دوره می‌خواهم بدونِ اتکا به پیش‌نیازهای ریاضیاتی، بخش‌هایی از فیزیک را که برای من شگفت‌انگیز و جذاب بوده است ارائه کنم. سرفصل‌های احتمالی و پیشنهادیِ دورهالکترومغناطیس: معنا و مفهومِ قوانینِ ماکسول، موج الکترومغناطیسی، امواج و تداخل، تداخل‌سنج مایکلسون، آزمایشِ آشکارسازیِ اتر، چگونه فهمیدیم که جهان در حالِ انبساط است؟ نظریه‌ی مهبانگ (big bang) چیست؟ مکانیک کوانتومی چیست؟ فوتون، امواجِ مادی، اصل عدم قطعیت، مسأله‌ی اندازه‌گیری، درهم‌تنیدگی کوانتومی، نسبیتِ عام و تعبیرِ هندسی از گرانش. چگونه هندسه می‌تواند اقلیدسی نباشد؟ جهانِ نسبیتی: چگونه فضا و زمان تعبیرِ سنتیِ خود را از دست دادند؟ مروری بر قوانینِ ترمودینامیک: قانونِ دومِ ترمودینامیک دقیقاً چیست؟ معنا و مفهومِ انتروپی، آیا زمین به دورِ خورشید می‌چرخد؟ (از منظرِ بطلمیوس، کپرنیک، کپلر، گالیله، نیوتن و آینشتاین)، تأملی درباره‌ی فضای مطلق، معنای واقعیِ چارچوبِ لَخت، سرشتِ فلسفیِ قوانین نیوتن: آیا قوانین نیوتن واقعاً قانون هستند؟ یا بیان‌گرِ یک تعریف‌اند؟
زمان برگزاری: چهارشنبه‌ها 8:30 تا 10:00 هزینه‌ی ثبت‌نام دوره: 260 هزار تومانتعداد جلسات: 6 جلسه (مرداد و شهریور 1403)پیش‌نیاز: نداردآغازِ دوره: چهارشنبه 03/05/1403شیوه‌ی برگزاری: برخط (اسکای‌روم)هماهنگی‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها: گروه اجتماعی در پیام‌رسانِ بلهپیوندِ ثبت‌نام: https://survey.porsline.ir/s/GeqHQI6Fکسانی‌که امکانِ آن‌لاین بودن ندارند می‌توانند ثبت‌نام کرده و به‌صورتِ آف‌لاین، ویدیوی دوره را دریافت کنند.
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۸:۵۳

thumbnail
undefined مخاطبانی که قصدِ شرکت در دوره‌ی «شگفتی‌های فیزیک» را دارند، می‌توانند ویدیوی جلسه‌ی اول را در پیوندِ زیر مشاهده کنند و در صورت تمایل برای جلساتِ بعدی در دوره ثبت‌نام کنند و به کلاس ملحق شوند. حداکثر مهلت برای ثبت‌نامِ الحاقی تا پیش از جلسه‌ی دوم (10 مرداد) است.
مشاهده‌ی ویدیوی ضبط‌شده‌ی جلسه‌ی اول:https://aparat.com/v/yvl89sd

۲۲:۰۵

LSJ_Volume 14_Issue 2_Pages 203-225 (5).pdf

۳۴۹.۹۷ کیلوبایت

undefined فایل مقاله‌ی «صوری‌سازی مراتب حجیت با استفاده از شرطی‌های غیر کلاسیک» در دسترس عموم قرار گرفت.
این مقاله در شماره‌ی پاییز و زمستان ۱۴۰۲ دوفصل‌نامه‌ی «منطق‌پژوهی» منتشر شده است.
در این مقاله با استفاده از شرطی‌های «Count As» به مدل‌سازی ریاضیاتی امارات و اصول عملیه پرداخته شده است، به این صورت که ویژگی‌های منطقی هر یک به صورت متناسب در نظر گرفته شده است (حجیت مثبتات امارات و عدم حجیت مثبتات اصول). همچنین فهم اصول عملیه بر اساس حکومت ظاهری کاملاً ملموس می‌گردد.
این مقاله گامی در جهت فرمال‌سازی استدلال‌های فقهی است. نویسندگان مقاله، از نقطه‌نظرات مخاطبان محترم استقبال می‌کنند.
https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۱:۳۰

A new scientific truth does not triumph by convincing its opponents and making them see the light, but rather because its opponents eventually die, and a new generation grows up that is familiar with it.Max Plank
[یک حقیقتِ جدیدِ علمی با متقاعدکردنِ مخالفانش و نشان‌دادنِ نورِ حقیقت به آن‌ها پیروز نمی‌شود، بلکه بیشتر از این رو که مخالفانش نهایتاً می‌میرند و نسلِ جدیدی رشد می‌کنند که آن حقیقت به نظرشان آشنا می‌رسد / ماکس پلانک]
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱۶:۲۸

thumbnail
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
شهادتِ دبیرکلِ حزب‌الله لبنان، شهید سیدحسن نصرالله و همچنین جمعی از فرماندهانِ مقاومت و جمعی از مردمانِ غیرنظامی و زنان و کودکانِ لبنانی را به عموم مؤمنان مسلمانان و آزادگانِ جهان تسلیت عرض می‌کنم.
خداوند زنده است، مقاومت زنده است، و شهدا گواهند که این زخم‌ها بر پیکره‌ی امت اسلامی، نشان از مقاومت و استمرار و ایستادگی دارد.
درود بر سیدالشهدای مقاومت که چون سرو سبز پرچم لبنان، نماد عزت‌مندی امت اسلام بود، آن که سراسر وجودش برای ما یادآور شریفه‌ی «نصر من الله» بود.
خداوند به همه‌ی ما و به من صبر و تسلی عنایت کند.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۱۵:۰۷

Poster-Thesis.jpg

۲.۱۵ مگابایت

جلسه‌ی دفاع پایان‌نامهموضوع: بازخوانی دیدگاه‌های جان ارمن درباره‌ی موجبیت و بررسی پیامدهای الهیاتی آن در مسأله‌ی مشیت پژوهش‌گر: حسین کامکاراستاد راهنما: دکتر سعید معصومیاساتید داور: دکتر ابوتراب یغمایی/ دکتر علیرضا منصوریتاریخ جلسه‌ی دفاع: دوشنبه 30 مهر 1403 ساعت 13:00 – 15:00محل برگزاری: دانشگاه شهید بهشتی، ساختمان شهدا، طبقه‌ی سوم، پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری، اتاق کنفرانسچکیده در پوستر ارائه شده است.بدین وسیله از تمامی دانشجویان، اعضای هیئت علمی و علاقه‌مندان به موضوع دعوت می‌شود تا در این جلسه‌ی دفاع حضور یابند.
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۹:۴۹

thumbnail
undefinedمرکز علم و الهیات پژوهشکده مطالعات بنيادين علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی برگزار می‌کند:
undefined بازخوانی آیات قرآن کریم و دریافتی جدید از فعل الهی: توجه به نقش سیستم های آشوبی
undefinedسخنران: حسین کامکار زحمتکش(دانش آموخته رشته علم و دین دانشگاه شهیدبهشتی)
undefinedتاریخ برگزاری: دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳undefinedساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰
undefinedمکان برگزاري: دانشگاه شهید بهشتی، ساختمان شهدا.طبقه سوم.پژوهشکده مطالعات بنیادین علم وفناوری، سالن جلسات.
undefinedامکان حضور مجازی در این نشست از طریق لینک زیر نیز فراهم می باشد.https://gharar.ir/r/55cc5c7b
undefinedتلفن تماس:۲۹۹۰۵۴۶۰
undefined https://ble.ir/hossein_kamkar

۶:۴۴

thumbnail
undefinedجلسه گفتگوی فلسفی
undefinedعنوان: یک حبه قند! (بررسی قابلیت‌ها در متافیزیک تحلیلی معاصر)
در این ارائه به یک مسأله در متافیزیکِ علم خواهیم پرداخت و از رهگذرِ این مسأله با سنت فلسفه‌ی تحلیلی نیز آشنا خواهیم شد.
همچنین بررسی خواهیم کرد که چگونه تحلیل ویژگی‌های قابلتی (dispositional properties) مثلِ انحلال‌پذیری، جریانِ پوزیتیویسمِ منطقی را که به دنبالِ ارجاعِ ترم‌های نامشاهدتی به ترم‌های مشاهدتی بودند ناکام گذاشت و چطور در نیمه‌ی دومِ قرنِ بیستم از خاکسترِ پوزیتیویسمِ منطقی، متافیزیک‌دان‌های معاصر سربرآوردند.
undefinedبرداشتی آزاد از بخش‌هایی از کتاب:متافیزیک علم: درآمدی نظام‌مند و تاریخی. نوشته‌ی مارکوس شرنک، ترجمه‌ی حسن امیری آرا
undefinedارائه دهنده: حسین کامکار
undefinedتاریخ: پنجشنبه 1403.08.24 ساعت 13:00
undefined مکان: دانشگاه باقرالعلوم، طبقه‌ی اول، تالار شهید صدر (شماره‌ی ۱۱۳)
undefined پیوند برای حضور مجازی:http://dte.bz/pop
undefinedاز همه علاقه‌مندان به فلسفه علم و فلسفه فیزیک، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران دعوت می‌شود تا در این جلسه شرکت کنند و به بحث و تبادل نظر بپردازند.
انجمن علمی فلسفه فیزیک دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام

۱۵:۵۵

فلسفه و تجربه.pdf

۸۸.۱۴ کیلوبایت

کوتاه درباره‌ی فلسفه ،یا: نوشتاری درباره‌ی اهمیتِ تجربه در اندیشه‌ی بشری
undefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۱۵:۴۶

thumbnail
به نامِ خداوند،
به حول و قوه‌ی الهی، بنا دارم که درس‌گفتارهایی در فلسفه‌ی فیزیک را به صورتِ حضوری یا برخط ارائه کنم.انگیزه‌ی شخصیِ من، یادگیری از رهگذرِ ارائه‌کردن و گفتگو است.
اهدافی که به صورتِ مشخص دنبال خواهد شد به این شرح خواهد بود:🟢 آشنایی با متونِ معیارِ فلسفه‌ی فیزیک، بر اساسِ مقالات، هندبوک‌ها و دائرةالمعارف‌های شناخته‌شده،🟢 شکل‌دهی به یک حلقه‌ی مطالعاتی و جامعه‌ی مجازیِ فعال از علاقه‌مندان به زمینه‌ی فلسفه‌ی فیزیک،🟢 برگزاریِ جلسات/ دوره‌های جنبی برای یادگیریِ پیش‌نیازهای لازم (این پیش‌نیازها به حسب نیاز ممکن است در سرفصل‌های زیر باشند: فیزیک، ریاضیات، فلسفه، علم و دین، فلسفه‌ی علم، مباحثِ اسلامی و قرآنی).
محتوای هدفِ این درس‌گفتار، به افرادِ رشته‌های زیر به صورتِ خاص توصیه می‌شود: 1) فیزیک‌، 2) فسلفه، 3) فلسفه‌ی علم، 4) علم و دین.بر این اساس، به مخاطبانی با ویژگی‌های زیر احتیاج دارم: 1) علاقه‌مند و مشتاق به مبحث، 2) اهلِ مطالعه‌ی متونِ انگلیسی، و 3) اهلِ گفتگو و تعاملِ علمی.همچنین اگر کسانی بتوانند داوطلبانه در مدیریتِ گروه‌ها، کانال‌ها، تولیدِ محتوا، هماهنگیِ کلاس‌ها و ... کمک بدهند، صمیمانه متشکر خواهم بود.
undefined اگر راغب به مشارکتِ فعال در این درس‌گفتارها و یا دوره‌های جانبیِ آن هستید، در این پیوند ثبت‌نام کنید. در صورتِ تأییدِ ثبت‌نام، در گروهِ پیش‌پردازشِ دوره عضو خواهید شد. تصمیم‌ها درباره‌ی جزئیاتِ اجرایی و محتواییِ دوره (از جمله زمانِ جلسات) در این گروه گرفته خواهد شد، و سپس به عمومِ مخاطبانِ دیگر هم اطلاع‌رسانی خواهد شد.undefined اگر راغب به مشارکتِ معمولی در این درس‌گفتارها هستید، فعلاً منتظر باشید تا جزئیاتِ تفصیلی‌تر اعلام بشود.همچنین لطفاً در اطلاع‌رسانیِ این پیام به مخاطبانِ مناسبش، مرا یاری کنید.سپاس،حسین کامکارundefinedhttps://ble.ir/hossein_kamkar

۳:۵۳

بازارسال شده از انجمن علمی ژرفا
thumbnail
مدرسه‌ فلسفه‌ی فیزیکِ ژرفا برگزار می‌کند:undefined درس‌گفتارهایی در فلسفه‌ی فیزیک
با ارائهundefined جناب آقای حسین کامکار - مدال طلای المپیاد فیزیک (۱۳۸۵) و مدرس المپیاد فیزیک
- دانش‌آموخته‌ی برق شریف (۱۳۹۰)
- ارشد علم و دین بهشتی (۱۴۰۳)
- پژوهشگرِ علوم اسلامی (طلبه‌ی سطح ۳ حوزه‌ی علمیه)
- پژوهشگرِ فلسفه‌ی فیزیک

undefined توضیحات:در این درس‌گفتارها به سویه‌های فلسفیِ نظریه‌های فیزیکی (مثلِ مکانیکِ نیوتُنی، نسبیت خاص و عام و مکانیک کوانتومیِ استاندارد) خواهیم پرداخت و سرفصل‌های ویژه‌ای در این نظریه‌ها را بر اساسِ متون استاندارد فلسفه‌ی فیزیک موردِ بررسی قرار خواهیم داد.تکیه‌ی بیشتر در این دوره بر منبع زیر است:undefined Knox, E. and A. Wilson (2022). The Routledge companion to philosophy of physics, Routledgeهمچنین در صورتِ لزوم، به بحث‌های متناظر در فلسفه، معرفت‌شناسی و علم و دین نیز پرداخته خواهد شد.
undefined دوشنبه‌ها | ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰undefined دانشگاه صنعتی شریف، ساختمان شهید رضاییundefined امکان شرکت به صورت مجازی
undefined️شروع جلسات از ۳ دی‌ماه ۱۴۰۳
undefined جهت ثبت‌نام این فرم را تا پایان روز شنبه تکمیل فرمایید.
ble.ir/hossein_kamkarundefined @Zharfa90

۱۰:۱۹

thumbnail
undefined مدرسه علوم اسلامی هویت برگزار میکند!
undefined #دوره_جدید «معرفت‌شناسی قرآنی»[جستجو در روش‌های استدلال در قرآن کریم]
undefined ویژه طلاب سطوح عالی و دانشجویان علاقه‌مند به معرفت‌شناسی، فلسفه علم و تفسیر قرآن
undefinedویژگی‌های دوره:undefinedسطح دوره | پیشرفتهundefined یکدوره تفسیر موضوعی درباره «معرفت» undefined گواهی معتبر پایان دوره
undefined استاد دوره:استاد حسین کامکارundefined آغاز دوره | دی‌ماه ۱۴۰۳ | یکشنبه‌ها ساعت ۱۵:۳٠undefined مکان | حوزه علمیه مروی | سالن گفتمان
undefined برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به شماره زیر پیام ارسال کنید:undefined 09198585570
#مدرسه_علوم_اسلامی_هویت#حوزه_تراث #تفسیر_قرآن #معرفت‌شناسی

۱۷:۰۴

thumbnail

۱۷:۰۴

thumbnail
دیدگاهِ نیوتن درباره‌ی تثلیثآیزاک نیوتن که ما او را به عنوانِ یک فیزیک‌دان می‌شناسیم، در عینِ حال یک الهی‌دانِ برجسته و موحّدِ مسیحی بود. نیوتن در دست‌نوشته‌های الهیاتی‌اش از باورِ رایجِ مسیحیان درباره‌ی تثلیث فاصله می‌گیرد، و یک مسیح‌شناسیِ موحّدانه را ارائه می‌کند. نیوتن با مطالعاتِ تاریخی در موردِ کلیسای اولیه، کشف می‌کند که کلیسای کاتولیک رومی دچار انحراف و غلو در باور نسبت به مسیح شده و از آموزه‌های توحیدیِ کتاب مقدس فاصله گرفته و به بت‌پرستی برگشته است. وی در دست‌نوشته‌هایش 12 دلیل از کتاب مقدس ذکر می‌کند که چرا نباید به آموزه‌ی تثلیث باور داشت، اما از آن‌جا که این دست‌نوشته‌ها در جامعه‌ی مسیحیِ پیرامونِ نیوتن «بدعت» (heresy) محسوب می‌شد، بعد از مرگِ نیوتن کلیسا اجازه‌ی چاپِ آن‌ها را نداد و این دست‌نوشته‌ها تا سال 1936 خوانده‌نشده باقی ماند، اما در حالِ حاضر مقالاتِ متعددی درباره‌ی الهیاتِ نیوتنی وجود دارد.برای مطالعه‌ی بیشتر نک:Newton’s Theological Manuscripts, (Richard S. Westfall), p. 130, in: Contemporary Newtonian Research, D. Reidel Publishing Company.همچنین بنگرید به: http://sirisaacnewton.info/newtons-arian-beliefs/هرچند جامعه‌ی مسیحی غربی تا حدودی تلاش کرده این جنبه از نیوتن را سانسور کند اما این اتفاقاً ارزشِ توحیدیِ کارِ نیوتن را منعکس می‌کند، و مناسب است ما مسلمانان این ارزشِ نیوتن را پاس بنهیم و آن را به دیگران معرفی کنیم.undefinedble.ir/hossein_kamkar

۴:۳۴

thumbnail
هُوَ ٱلَّذِي بَعَثَ فِي ٱلۡأُمِّيِّـۧنَ رَسُولࣰا مِّنۡهُمۡ يَتۡلُواْ عَلَيۡهِمۡ ءَايَٰتِهِۦ وَيُزَكِّيهِمۡ وَيُعَلِّمُهُمُ ٱلۡكِتَٰبَ وَٱلۡحِكۡمَةَ وَإِن كَانُواْ مِن قَبۡلُ لَفِي ضَلَٰلٍ مُّبِينٍوَءَاخَرِينَ مِنۡهُمۡ لَمَّا يَلۡحَقُواْ بِهِمۡۚ وَهُوَ ٱلۡعَزِيزُ ٱلۡحَكِيمُ
سپاس خدایی را که در بین ما انسان‌های امی، رسولی از خودمان فرستاد تا آیاتش را برای ما تلاوت کند و به ما کتاب و حکمت بیاموزد.
برای این بزرگترین نعمت، خداوند سبحان را شکرگزاریم
اللهم صل علی محمد و آل محمد، افضل ما صلیت علی ابراهیم و آل ابراهیم، إنک حمید مجید
undefinedble.ir/hossein_kamkar

۹:۲۳

Default Gift Icon

پاکت هدیه

عکس پروفایل حسین کامکار

حسین کامکار

عید مبعث پیامبر عزیزمان مبارک undefined
thumbnail
undefined مدرسه هویت {گعده} برگزار میکند!
undefined جسم از دیدگاه فلسفه و فیزیک[با رویکردی انتقادی به مرحله ششم کتاب نهایه‌الحکمه اثر علامه طباطبایی]
undefined با حضور اساتید محترم؛ undefinedاستاد حسین کامـکارundefinedاستاد امیرحسین منصوری
undefined شنبه ۴ اسفند | ساعت ۱۴:۳٠undefined حوزه علمیه مروی
undefinedجهت حضور در گعده به آیدی زیر در پیامرسان ایتا پیام بدهید: @Hoviat_admin
undefinedحضور برای عموم علاقه‌مندان به گفتگو آزاد است!
#مدرسه_هویت#حوزه_مواجهه #فلسفه #فیزیک

۱۸:۰۸

thumbnail
چندی پیش مهمانِ پادکستِ ویدیوییِ اُلیگو بودم، و در این پادکست گفتگویی نسبتاً صمیمانه و آزاد با صدرا دشتی داشتیم. این ویدیو اخیراً در کانالِ یوتیوبِ الیگو منتشر شده است. در این ویدیو درباره‌ی انگاره‌ی تضاد علم و دین، آزادی بیان، تقدیر و علم الهی، و سرفصل‌های دیگری گفتگو کرده‌ایم.در اینجا به نوبه‌ی خودم از دست‌اندرکارانِ خوبِ پادکستِ الیگو تشکر می‌کنم. دوستان احترام کرده‌اند و مطابقِ عرفِ رایج، از من با عنوانِ «حجت‌الاسلام» یاد کرده‌اند. ضمنِ تشکر، تذکر می‌دهم که من حجتِ اسلام نیستم. من صرفاً یک طلبه و محقق در زمینه‌ی اسلام هستم و فکر می‌کنم استفاده از چنین لقبی برای شخصِ بنده که هنوز در حالِ یادگیریِ اسلامِ عزیز هستم مناسب نیست.ویدیوی مربوط به این گفتگو را می‌توانید در نشانیِ زیر ببینید:https://www.youtube.com/watch?v=p7dz3HCEYqQundefinedble.ir/hossein_kamkar

۱۲:۳۹

حسین کامکار
undefined چندی پیش مهمانِ پادکستِ ویدیوییِ اُلیگو بودم، و در این پادکست گفتگویی نسبتاً صمیمانه و آزاد با صدرا دشتی داشتیم. این ویدیو اخیراً در کانالِ یوتیوبِ الیگو منتشر شده است. در این ویدیو درباره‌ی انگاره‌ی تضاد علم و دین، آزادی بیان، تقدیر و علم الهی، و سرفصل‌های دیگری گفتگو کرده‌ایم. در اینجا به نوبه‌ی خودم از دست‌اندرکارانِ خوبِ پادکستِ الیگو تشکر می‌کنم. دوستان احترام کرده‌اند و مطابقِ عرفِ رایج، از من با عنوانِ «حجت‌الاسلام» یاد کرده‌اند. ضمنِ تشکر، تذکر می‌دهم که من حجتِ اسلام نیستم. من صرفاً یک طلبه و محقق در زمینه‌ی اسلام هستم و فکر می‌کنم استفاده از چنین لقبی برای شخصِ بنده که هنوز در حالِ یادگیریِ اسلامِ عزیز هستم مناسب نیست. ویدیوی مربوط به این گفتگو را می‌توانید در نشانیِ زیر ببینید: https://www.youtube.com/watch?v=p7dz3HCEYqQ undefinedble.ir/hossein_kamkar
پس از انتشارِ ویدیوی فوق، جمع کثیری از دین‌پژوهان و مسلمانان درباره‌ی مسأله‌ی «علمِ پیشینِ الهی» و «جبر و اختیار» و «قضا و قدر» مسائل و مباحث و اشکالاتی داشتند. عذرخواهی می‌کنم که نشد تک به تک پاسخ‌گوی پیام‌ها و ایمیل‌های عزیزان باشم.ان‌شاءالله بنا دارم در قالبِ مناسبی (که هنوز انتخاب نکرده‌ام) به این مسأله بپردازم. در آینده‌ی نزدیک اطلاع‌رسانی‌های مربوط در همین کانال انجام خواهد گرفت.undefinedble.ir/hossein_kamkar

۱۴:۳۱

thumbnail
همکاری با کانال و سایت به‌عنوانِ دست‌یارِ مجازی
سلام،به دنبالِ اشخاصِ موردِ اعتمادی به عنوانِ دست‌یارِ مجازی [با وقت‌گذاریِ نسبتاً کم] هستم که برخی از کارهای اجرایی را محوّل کنم. محوّل‌کردنِ چنین کارهایی می‌تواند زمینه‌سازِ برگزاری برنامه‌ها و درس‌گفتارها در فضای مجازی با موضوعاتی گسترده‌تر باشد.
کارهای مختلفی مدنظر است که می‌توانید در فرمِ زیر آن‌ها را علامت بزنید. از ادمینی کانال‌ها تا هماهنگی دوره‌های آموزشی و ...
برای اعلام آمادگی کمکِ داوطلبانه و یا به عنوانِ شغلِ پاره‌وقتِ مجازی فرمِ زیر را پر کنید.
فرمِ ثبت‌نام:https://survey.porsline.ir/s/v9VKfxA4
با سپاس، حسین کامکارundefinedble.ir/hossein_kamkar

۱۴:۴۸