عکس پروفایل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ایب

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

۲۷۶عضو
عکس پروفایل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ایب
۲۷۶ عضو

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

۲۵ فروردین

thumnail
undefined وضعیت مالکیت ابزار بازی(کنسول)
undefinedیکی از شاخص‌های تعیین کننده علاقه‌مندى و درگیری بازیکنان میزان مالکیت ابزار بازی است. این شاخص به‌ویژه در پلتفرم کنسول به‌دلیل کاربری تخصصی در حوزه بازی بسیار با اهمیت است.
undefinedبراساس آخرین پیمایش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در خصوص وضعیت بازیکنان بازی های کنسولی در ایران، بیش از نیمی از بازیکنان با کنسولی که متعلق به خودشان است بازی می کنند.
undefinedلینک کامل خبر: undefined https://ircg.ir/s/ed1undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۱۱:۱۲

۲۶ فروردین

thumnail
undefined سرعت رشد مهاجرت پنهان در صنعت بازی‌سازی ایران/ شکل‌ نگرفتن اقتصاد بازی باعث از دست رفتن نیروی انسانی متخصص می شود.
undefinedبرنامه‌ گفتگوی فرهنگی در ادامه سلسه برنامه‌های خود پیرامون موضوعات مختلف حوزه بازی‌های رایانه‌ای به موضوع راه‌های تقویت اقتصاد صنعت و موضوع مهاجرت بازی‌سازان پرداخت.
undefinedمحمدصادق دهنادی، «معاون آموزش و پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای» و محمد مهدی بهفرراد، مدیرعامل استودیو «مدریک» در این برنامه به بیان نقطه نظرات خود درباره موضوع مهاجرت بازی‌سازان پرداختند.
undefinedلینک کامل خبر: undefined https://ircg.ir/s/b9fundefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۵:۵۳

thumnail
undefined نظام ارزیابی و رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای (ESRA)
undefinedدر هر کشوری محتوای بازی‌های دیجیتال اعم از رایانه‌های شخصی، کنسولی و موبایل توسط نظام رده‌بندی سنی مرتبط با فرهنگ آن کشور مورد بررسی قرار می‌گیرند و پس از بررسی به بازی‌ها رده سنی اعطا می‌شود.
undefinedنظام ملی رده‌بندی سنی بازی­‌های رایانه­‌ای ایران (Entertainment Software Rating Association) با هدف نظارت بر محتوای بازی­‌ها و مشخص کردن رده سنی مناسب برای هر بازی توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تدوین شده است.
undefinedرده‌های سنی ESRA به 5 رده شامل رده‌های 3+، 7+، 12+، 15+ و 18+ تقسیم شده‌اند؛ این رده‌های سنی بر اساس خصوصیات جسمی-حرکتی، خصوصیات عقلی-ذهنی، خصوصیات عاطفی و اجتماعی که باعث ایجاد تفاوت در گروه‌های سنی می‌شوند، تشکیل شده‌اند.
undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۷:۳۵

thumnail
undefined دلایل گرایش کودکان به بازی‌های رایانه‌ای
undefinedکودکان به دلایل مختلفی به بازی‌های کامپیوتری روی می‌آورند. در بررسی‌های به عمل آمده، بیشترین دلایل علاقه کودکان به بازی‌ها عبارتند از:undefinedمفرح بودن و سرگرم بودن بازی‌هاundefinedرها کردن استرس و اضطرابundefinedاز بین بردن بی حوصلگیundefined بهبود مهارت‌های بازیundefinedاحساس برتری تحت کنترل داشتن چیزها و افراد
undefinedقطعا طراحان بازی با توجه به این نکات، بازی‌های خود را تولید خواهند کرد. ما نیز باید با درک نیاز های بچه‌ها و آنچه آن‌ها دوست دارند در انتخاب نوع بازی دقت لازم را به کار گیریم تا هم کودکان از بازی لذت ببرند، هم تا حد ممکن از اثرات منفی بازی‌ها در امان باشند.
undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۱۲:۰۵

thumnail
undefined جلسات منتورینگ برخط رویداد «بازی‌آرا» برگزار شد
undefinedبا راه‌یابی ۲۰ اثر برگزیده از میان کل آثار ثبت نامی به رویداد بازی‌آرا، جلسات منتورینگ برخط در دو بخش «محتوایی» و «فرمی» با هدف راهنمایی برای رشد آثار برگزار شد.
undefinedحجت الاسلام محمود عبداللهی به‌عنوان منتور محتوایی و محمدمهدی صادقی به‌عنوان منتور فرمی، جلسات منتورینگ را با صاحبان طرح و دیگر اعضای هر تیم در بستر اسکای‌روم برگزار کردند.
undefinedلینک کامل خبر:undefined https://ircg.ir/s/836undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۱۲:۴۹

۲۷ فروردین

thumnail
سبک ورزشی، سبک مورد علاقه بازیکنان کنسولی ایران
undefinedبراساس آخرین پیمایش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در خصوص سبک های مورد علاقه بازیکنان کنسولی در ایران، سبک ورزشی بیشتر از سبک‌های دیگر مورد توجه بازیکنان قرار گرفته است.
undefinedلینک کامل خبر: undefined https://ircg.ir/s/ed1undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۹:۰۲

۲۹ فروردین

thumnail
پرسه در کابوس 18 ساله اسارت/ روایتی از شهید «امیر سرلشگر خلبان حسین لشگری» در «6410 روز بی‌آینه»
آیا موضوع بهترین بازی اقتباسی نهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر را می‌دانیدundefined
undefinedبازی ۶۴۱۰ روز بی آینه؛ روایتی از کابوس‌های ۱۸سال اسارت قهرمانی از دوران دفاع مقدس است. قهرمانی که ۶۴۱۰ روز را در زندان‌های رژیم بعث عراق گذراند.
undefinedبه انگیزه روز 29 فروردین که در تقویم رسمی کشور ما به اسم روز ارتش جهوری اسلامی نامگذاری شده است، نگاهی کرده‌ایم به بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» که با موضوع شهید سرلشگر حسین لشگری و در مرکز تولید محتوا مجازی نیروی هوایی ارتش ساخته شده‌است.
undefinedهمین حالا این بازی را از طریق لینک زیر دانلود کنید تا با گوشه‌ای از خاطرات اسارت 18 ساله این شهید آشنا شوید.undefinedundefined
undefinedhayoola.com/game/2018/۶۴۱۰-روز-بی-آینه

undefinedلینک کامل خبر:undefined https://ircg.ir/s/ccbundefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۵:۴۴

thumnail
آیا فرزند شما هم به بازی‌های ورزشی علاقمند است؟ برای فرزند شما یک پیشنهاد جذاب داریم undefined
undefinedیکی از رشته‌های ورزشی پر طرفدار و محبوب در تمام دنیا فوتبال است.
undefinedبازی جذاب اسکور هیرو (Score Hero) در ژانر ورزشی، تصویر یک فوتبال واقعی را به نمایش می‌گذارد. بازی به‌صورت مرحله‌ای طراحی شده و  با گذراندن هر مرحله قابلیت‌های جدیدی مانند ضربه‌ی آزاد و کرنر، به بازی اضافه می‌شود و بازیکن می‌تواند تا حدودی با قوانین فوتبال آشنایی پیدا کند.
undefinedوالدین عزیز می‌توانند به هنگام بازی، فرزندان خود را همراهی کرده و قوانین فوتبال و رقابت سالم را نیز به آن‌ها آموزش دهند.

رده سنی اسرا: ۳+پلتفرم: اندرویدتبلیغات undefinedپرداخت درون برنامه‌ای undefined
undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#معرفی_بازی

۸:۴۰

thumnail
فوتبال ایرانی و هیجان انگیز undefinedundefined
undefinedبازی «فوتبالیست» یکی دیگر از سری بازی‌ها در سبک ورزشی است که بازیکنان در نقش یک بازیکن فوتبال در مسابقات جوانان شرکت کرده و مهارت‌های خود در این زمینه را به چالش می‌کشند.
undefinedاین بازی ایرانی تقریباً از بازی محبوب تقریباً از بازی محبوب (soccer hero) الهام گرفته و با این تفاوت که شما فقط توپ را کنترل می‌کنید و خبری از همکاری تیمی نیست.
undefinedاین بازی گیم‌پلی ساده و سرگرم‌کننده‌ای دارد و برای کودکان و نوجوانان مناسب است.
رده سنی اسرا: ۳+پلتفرم: اندرویدتبلیغات undefinedپرداخت درون برنامه‌ای undefined
undefinedمتن کامل روایت بازی:undefined chebazi.ircg.irundefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#معرفی_بازی

۸:۴۲

۱ اردیبهشت

thumnail
undefined سخنی کوتاه با والدین درباره نظارت بر بازی کودکان
undefinedهميشه برای انتخاب يا خريد بازی، به آرم رده­ سنی ESRA که بر روی‌ جلد بازی‌ها درج شده است، توجه کنيد.
undefinedبرخی از بازی‌ها حاوی تبلیغات آزاردهنده و گاها نامتناسب با فرهنگ ما هستند. بنابراین توصیه می‌شود قبل از انجام بازی، داده همراه خود را خاموش کرده و یا بازی‌‌هایی را نصب کنید که امکان اجرا به شکل آفلاین داشته باشند.
undefinedبازی کردن فرزندتان را به مدت زمانی که قبل از بازی برای او تعيين می‌کنيد (مثلا 45 دقيقه)، محدود نمایید و با آرامش در اجرای بی­ چون و چرای آن همت گمارید (راه­ حل پيشنهادی اين است که فعاليتی جایگزین را به او پيشنهاد کنيد مانند انجام يک کار هنری، ساخت يک کاردستی، انجام بازی ­تخته­‌ای، خواندن کتاب به همراه شما و ...)
undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#سواد_بازی

۷:۲۱

thumnail
undefined راهنمای والدین: گام‌هایی برای استفاده صحیح و لذت‌بخش از بازی‌ها
undefinedگام اول : انتخاب بازی مناسب و توجه به رده‌بندی سنی بازی‌ها 
undefinedاولین قدم توجه به رده بندی سنی بازی‌هاست که در ایران‌ توسط ESRA انجام می‌شود. رده‌بندی به شما کمک می‌کند بازی‌هایی را انتخاب کنید که برای سن و سطح بلوغ فرزند شما مناسب هستند.
undefinedبرای این منظور می‌توانید از سایت چه بازی به عنوان یک راهنمای جامع برای انتخاب بازی مناسب برای فرزندتان کمک بگیرید. در این سایت(chebazi.ircg.ir)  اطلاعات جامعی در مورد بازی‌ها، رده‌بندی سنی آن‌ها، نکات مربوط به انتخاب بازی مناسب، مقالات و اخبار مرتبط با بازی‌ها ارائه شده است.
undefinedعلاوه بر این می‌توانید با مرکز مشاوره و تماس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تماس بگیرید. این مرکز با شماره‌تلفن 58129 -021 آماده پاسخگویی به سوالات شما در مورد بازی‌ها، اعتیاد به بازی، انتخاب بازی مناسب و سایر مسائل مربوط به بازی‌ها می‌باشد.

undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#سواد_بازی

۱۲:۱۲

۲ اردیبهشت

thumnail
نگاهی به آنچه در سه نشست‌ نقد و تحلیل بازی در رویداد بازی‌آرا گذشت
undefinedundefinedدر چهارمین نشست نقد و تحلیل بازی شاهزاده ایرانی (Prince of persia) همراه ما باشید.
undefinedزمان: چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ ساعت ۱۶:۳۰undefinedمحل برگزاری:سالن جلسات بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ایundefinedشرکت برای عموم آزاد است.undefinedپخش زنده در آپارات
undefinedلینک آپارات بازی آرا:undefined https://www.aparat.com/baziaraundefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#بازی_آرا

۹:۰۸

thumnail
آیا فرزند شما هم از حل معما یا پازل های بازی لذت می بردundefined
امروز می‌خواهیم شما را با یک بازی در ژانر معمایی آشنا کنیمundefined
undefinedدر بازی «Viewfinder » شما پا به دنیایی می‌گذارید که درک فضایی شما را به شکلی رویا گونه به چالش می‌کشد. برای پیشروی در مراحل و حل معماهای این بازی، شما باید از یک دوربین پولاروید قدیمی کمک بگیرید که تصاویر دو بعدی را به جهان سه بعدی بازی می‌آورد و به نوعی خلاقانه آن‌ها را با هم ترکیب می‌کند.
undefinedآنچه باید والدین بدانند:
undefinedدر این بازی المان هایی همچون خشونت و ترس دیده نمی‌شود. همچنین محتوای آسیب رسان چندانی ندارد و انجام آن برای کودکان بلامانع است. حل برخی معماهای بازی و پیشروی در محیط آن نیازمند دانش زبان انگلیسی خواهد بود.
undefinedلطفاً در هنگام خرید به نشان رده بندی سنی اسرا روی محصول دقت کنید.
undefinedسبک بازی: معمایی/فکریundefinedپلتفرم: pcundefinedرده سنی اسرا: 7+

undefinedمتن کامل روایت بازی :undefined chebazi.ircg.ir/game/35016/Viewfinderundefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#معرفی_بازی

۱۲:۴۴

۳ اردیبهشت

thumnail
بازی «شاهزاده ایرانی» نقد و تحلیل می‌شود
undefinedنقد و تحلیل بازی شاهزاده ایرانی در قالب یکی دیگر از سلسله نشست‌‌های تحلیل بازی رویداد بازی‌ آرا، انجام می‌شود. بازی شاهزاده ایرانی: تاج گمشده (Prince of Persia: The Lost Crown) از تولیدات «یوبیسافت»، اولین نسخه از سری بازی شاهزاده ایرانی است.
undefinedدر این نشست محمدرضا عابدی شاهرودی، نویسنده و پژوهشگر و مرتضی جمشیدی سردبیر «بازی‌بان» از ساعت 16:35 روز چهارشنبه 5 اردیبهشت به نقد و تحلیل این بازی می‌پردازند.
undefinedپخش زنده در آپارات:undefined https://www.aparat.com/baziaraundefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#بازی_آرا

۸:۱۲

۴ اردیبهشت

thumnail
برای بازی که خودم ساخته‌ام چه مجوزی باید دریافت کنم undefined
undefinedدر صورتی که قصد دارید بازی مورد نظر خود را عرضه کنید، باید پیش از عرضه بازی، رده‌بندی سنی و پروانه انتشار دریافت کنید.
undefinedفرآیند صدور پروانه انتشار:
undefinedثبت نام در سامانه مجوزهاundefinedتکمیل فرم‌ها و بارگذاری مدارک و ثبت درخواست پروانه انتشارundefinedبررسی و حسب مورد اعلام نواقص به درخواست کنندهundefinedارزیابی محتوایی و تعیین رده سنی مناسب بازیundefinedصدور پروانه انتشار
undefinedبرای کسب اطلاعات بیشتر، به پرتال بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به نشانی portal.ircg.ir مراجعه کرده و دستور العمل پروانه انتشار بازی را مطالعه فرمایید.
undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#پروانه_انتشار#رده_بندی_سنی

۱۲:۳۹

۵ اردیبهشت

thumnail
undefinedundefined دو نفر از بازیکنان صاحب نام و مقام دار در رشته «eFootball» با حضور در برنامه برمودا به سوالات کامران نجف زاده درباره این رشته پر طرفدار در ایران پاسخ دادند.
@iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#ورزش_های_الکترونیک

۶:۱۸

thumnail
undefinedundefined معرفی بازی جذاب GYLT برای طرفداران سبک ماجرایی همراه با المان های وحشت و بقا
undefinedعنوانی متفاوت در سبک وحشت و بقا است که به خوبی توانسته دنیای رنگارنگ و کودکانه‌ای را خلق و با المان‌های خاصی از وحشت ترکیب کند. در این بازی شما دختربچه‌ای را کنترل می‌کنید که به دنبال دوست خود می‌گردد و ناگهان خود را در میان کابوس‌های یک شب ناتمام میابد.
undefinedنقاط قوت:✓ ارائه داستانی جذاب و معنادار با پرداختن به موضوعاتی چون تنهایی و ترس✓ جو و اتمسفر موفق با استفاده از ترکیبی از گرافیک‌های انیمیشنی و محیط‌های تیره
undefinedنقاط ضعف:×ممکن است بازی برای برخی بازیکنان کمی کوتاه باشد×ممکن است از نظر برخی بازیکنان در قیاس با دیگر عناوین سبک ترس و بقا، کمتر ترسناک باشد
undefinedآنچه باید والدین بدانند:
undefined این بازی به واسطه سبک خاص وحشتی که در خود دارد نمی‌تواند انتخاب مناسبی برای کودکان باشد. بازیکن در طول بازی باید با موجودات خیالی ترسناکی رو به رو شود. از آنجا که کاراکتر اصلی بازی دختربچه‌ است، توان مقابله با تمامی این موجودات را ندارد و غالبا بازیکن احساس ناتوانی در مواجهه با آن‌ها را خواهد داشت. علاوه بر این فضا و داستان بازی القا کننده حس یاس و ناامیدی در بازیکن خواهد بود. پایان داستان بازی بسته به انتخاب های بازیکن می‌تواند مثبت و یا منفی باشد.
undefinedلطفاً در هنگام خرید به نشان رده بندی سنی اسرا روی محصول دقت کنید.
undefinedسبک بازی: ماجرایی/ترسناکundefinedپلتفرم: pcundefinedرده سنی اسرا: 15+

undefinedمتن کامل روایت بازی :undefined chebazi.ircg.ir/game/34891/GYLTundefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#معرفی_بازی

۸:۴۱

thumnail
رقابت دو بازی ایرانی برای کسب جایزه نخست از فستیوال MENA Games Industry Awards 2024
undefinedبازی پسرخوانده از تولیدات استودیو پاییزان در بخش «بومی‌سازی» نامزد دریافت جایزه شده است. نکته جالب و هیجان انگیز اینکه بازی پسرخوانده در این بخش باید با بازی مطرح Assassin's Creed Mirage از تولیدات یوبیسافت، برای کسب جایزه نخست این بخش رقابت کند.
undefinedدیگر بازی ایرانی کاندید دریافت جایزه از این فستیوال یعنی امپراتورهای قلابی ساخته مهرداد رضایی در استودیو پرشالند، در بخش مهم «بازی سال منا» نامزد دریافت جایزه شده است. رقابت در این بخش نیز با توجه به دیگر بازی‌های نامزد دریافت جایزه، بسیار سخت و تنگاتنگ خواهد بود.
undefinedundefinedبا آرزوی موفقیت برای این دو بازی ایرانی در این فستیوال و امیدواریم که بازی‌های پسرخوانده و امپراتورهای قلابی بتوانند با جلب نظر داوران جایزه نخست بخش‌های خود را کسب کنند.
undefinedلینک کامل خبر:undefined https://ircg.ir/s/1d2undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای

۹:۴۳

thumnail
undefined هم اکنون/ پخش زنده نقد و تحلیل بازی «شاهزاده ایرانی» در آپاراتundefined www.aparat.com/iranvideogames/live

۱۳:۴۲

۸ اردیبهشت

thumnail
undefined undefined هدست واقعیت مجازی متا کوئست با برند Xbox در راه است
undefinedشرکت متا همکاری با Xbox را به عنوان بخشی از "گام بعدی شرکت به سمت چشم اندازی وسیع‌تر برای متاورس" اعلام کرد.
undefinedاین همکاری بسیار ساده به نظر می رسد، متا در حال توسعه یک نسخه تولید محدود متا کوئست با الهام از Xbox است. این اولین بار نیست که این دو شرکت همکاری می کنند. سال گذشته، پلتفرم Xbox Cloud به Meta Quest 3 آمد و به شما این امکان را می‌داد که بازی‌هایی مانند Halo Infinite را روی هدست واقعیت مجازی بازی کنید.
undefinedدر همین حال، ظاهراً سایر شرکت‌ها نیز همکاری خود را با متا بیشتر خواهند کرد. به عنوان مثال، ایسوس ظاهرا در حال ساخت یک هدست بازی با قابلیت‌های جدید با سیستم عامل Meta Horizon است.
undefinedلینک کامل خبر:undefined chebazi.ircg.ir/blog/post/1052undefined @iranvideogames
#بنیاد_ملی_بازی‌های_رایانه‌ای#اخبار

۸:۵۱