عکس پروفایل تشکیلات اسلامیت

تشکیلات اسلامی

۱,۱۸۲عضو
thumnail
undefined سری پوسترهای #تشکیلاتی
undefinedکتاب عَرصۀ عَرضۀ عُرضه
undefinedشماره undefined
undefined تشکیلات اسلامی مِضمار
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۲۰:۰۲

undefined #اخلاق_تشڪیلاتے (۳)

undefined فصل اول: *مبانی اخلاقی#کار_فرهنگی
قسمت سوم
undefined دردمندی:
دردمندی یا همدردی یکی از ارزش های والای انسانی و از نشانه های سلامت دل و روح انسان است. امیرالمؤمنین می فرمایند: آیا دلم را خوش کنم که به من بگویند امیرالمؤمنین، اما در مشکلات روزگار با زیردستانم شریک نباشم؛ مانند حیوانی که گوشه خانه بسته شده و غصه اش علفش است...
   ‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۶:۲۶

undefined #دلالت_تشکیلاتی (۱۶)
undefined احساس حاجت و نیاز به مقام امام با احساس شوق و محبت به ایشان در هم تنیده است. محتاج حقیقی، محب حقیقی هم خواهد بود و با تمام وجود به محضر ائمه (علیهم‌السلام) محبت خود را ابراز خواهد کرد.
undefined ارتباط نفوس و قلوب در هیئات اهمیت بالایی دارد که مرحله اول آن،‌ ارتباط وجودی و قلبی با امام است. پیوند قلبی یعنی #محبت به امام در انسان نهادینه شود. هرچند حضور ظاهری صرف در بقاع متبرکه نیز آثار خودش را دارد اما اغلب آثاری که برای زیارت آل الله (علیهم‌السلام) ذکر شده است ناظر به همین رابطه قلبی است. این پیوند قلبی در #تشکیلات موجب برکات جمعی خواهد شد.
undefined در این مسیر می‌توان از روش‌های گوناگون مدد جست؛ #عهدهای_جمعی می‌تواند در این طریق راهگشا باشند. برای مثال قاعده‌ای وضع شود تا همه افراد تشکیلات در یک زمان واحد مراقبه‌ای خاص انجام دهند؛ این از توصیه‌های مرحوم آیت الله خوشوقت (ره) بود که در زمان واحد فعل واحدی را دسته‌جمعی انجام دهید.
undefined خواندن ادعیه بصورت جمعی و همزمان و مجالس روضه می‌توانند از این قبیل طرق باشند. اما باید این گونه اعمال، با فهم غایت جمعی و تشکیلاتی آن همراه باشد، در غیر اینصورت انجام چله‌ ها و حضور در مراسم‌ها بدون درک غایت و بدون حضور قلب آن نتیجه والا را نخواهد داشت.
#استاد_عابدینی#چله_تشکیلاتی
   ‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۱۹:۳۵

thumnail
undefined وظایف مدیر دربارهٔ #تشکیلات (۶)
undefined نظارت مستمر بر تشکیلات و رهبری آن به سمت ارتقاء:گروه با نگاه (یعنی راهنمایی، نظارت و کمک رساندن) #رهبر جان می‌گیرد.گروه باید مرتب زیر نظر باشد و برای پیشرفت مجموعه رهبر باید تا پایین‌ترین ردهٔ گروه را نظارت کند. تنها انتخاب یک وزیر و معاون خوب کافی نیست. باید تا پایین‌ترین مجموعه افراد درست انتخاب شوند.
الف. رسیدگی به گزارش‌ها:رهبر باید افراد گروهش را زیر چتر حمایتش قرار دهد؛ اما این نباید باعث شود که به گزارش‌های علیه آنها رسیدگی نکند.
ب. عدم اعتماد صددرصد به گزارش‌ها:غیر از این گزارش گروهی از افراد نزدیک و صمیمی و قابل‌اعتماد را برای بررسی کارها قرار دهید.
ج. نظارت بر زیر مجموعه:ج-1: نظارت بر منابع انسانی:منابع انسانی مجموعه‌ای با خواسته‌ها، سلایق، نظرها و اراده‌ها و فکرها و خواهش‌های نفسانی متفاوتی هستند. حال وقتی شما خواستید کاری در گروه انجام شود ممکن است با همین موانع سلایق و فکرهای متفاوت برخورد کنید. پس نظارت دائمی بر مدیران باعث کارآمدی کار می‌شود.
ج-2:مدیر مثل یک #مربی است نباید غرق در کارهای اجرایی شود:#مدیر نباید با کار اجرایی به معنی کار فیزیکی و کارگزارشی و مکاتبه و نامه و بحث و جدل‌های جزئی خیلی سروکار داشته باشد. باید رفع آنها را به گروهش بسپارد. کار مدیر این است که مدام حرکت معاون‌های گروهش و سپس کل مجموعه‌اش را زیر نظر داشته باشد و برای آنها برنامه‌ریزی کند. مثل مربی فوتبال اگر بازیکنی خوب بازی نکند آن را تعویض می‌کند یا جای بازیکن‌ها را با هم عوض می‌کند یا اصلاً بازیکنی بازیاش خوب است؛ اما الان نیاز به کاری برجسته است پس بازیکن ذخیره‌ای را که می‌داند به درد این کار می‌خورد با او تعویض می‌کند و…#مربی با کسی رودربایستی ندارد و بازیکنان هم از این کار شکایت نمی‌کنند
ج-3: سازماندهی خوب گروه عامل رسیدن به موفقیت:اگر #سازماندهی گروهتان درست باشد می‌توانید به هدف برسید. در غیر این صورت یک سازماندهی بد مانع رسیدنتان به #هدف خواهد شد. شرط سازماندهی خوب یک ترکیب مناسب و مهم‌تر نظارت دائم شما بر آن است.
ج-4: مدیر در زمان‌بندی کارهایش باید نصف وقتش را صرف نظارت بر کارها و پیگیری افراد و نصف دیگر را صرف بقیهٔ کارها مثل سیاست‌گذاری، دستور دهی، فکرکردن، تعیین برنامهٔ گروه و… کند.
ج-5: مدیر خوب باید در دفتر کارش باشد و نباشد:یعنی قسمتی از وقتش را صرف گشت‌وگذار بین گروهش و پیگیری و نظارت بر آنها باشد.
ج-6: باید مواظب باشیم که اولاً کار انجام بگیرد، ثانیاً درست انجام بگیرد، ثالثاً محکم انجام بگیرد و رابعاً با دقت و سرعت عمل انجام بگیرد.
ج-7: نظارت بر تمام افراد گروه برای خوب پیش رفتن کارها:اگر #مدیر بخواهد گروهش خوب پیشرفت کند باید بر تمام افرادش نظارت کند. البته این نظارت باید بر افراد بلندپایه‌تر گروه بیشتر باشد. اما امانت‌داری، صالح بودن، کاربلدی، علاقه به انجام کار و تقوا باید در همه وجود داشته باشد.
undefined «ثُمَّ تَفَقَّدْ أَعْمَالَهُمْ، وَابْعَثِ الْعُیُونَ مِنْ أَهْلِ الصِّدْقِ وَالْوَفَاءِ عَلَیْهِمْ، فَإِنَّ تَعَاهُدَکَ فِی السِّرِّ لاُِمُورِهِمْ حَدْوَةٌ لَهُمْ عَلَى اسْتِعْمَالِ الاَْمَانَةِ، وَالرِّفْقِ بِالرَّعِیَّةِ.»پس در کارهایشان تفقد کن و کاوش نماى و جاسوسانى از مردم راستگوى و وفادار به خود بر آنان بگمار. زیرا مراقبت نهانى تو در کارهایشان آنان را به رعایت امانت و مدارا در حق رعیت وا مى‌دارد.undefined «قسمتی از نامۀ ۵۳ نهج البلاغه (عهدنامۀ مالک اشتر)»
ادامه دارد...
#مدیریت #رهبری #فرماندهی
   ‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۱۹:۴۷

thumnail
undefined بایسته‌های #هیئت
بخش سوم: #تشکیلات فریضه است.رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی)
undefined "تشکیلات یکی از فرایض هر گروه مردمی است که یک هدفی را دنبال می کند. تشکیلات یعنی نظم، یعنی تقسیم وظایف، یعنی ارتباط و اتصال و زنجیره‌ای کار کردن؛ این معنای #تشکیلات است. این چیزی است که نه فقط بد نیست؛ بلکه یک چیز خوب و بلکه یک چیز ضروری است. هیچ کاری در دنیا بدون تشکیلات پیش نمی رود. انقلاب اسلامی ایران هم بدون تشکیلات پیش نرفت و پیروز نشد."
undefined "طبیعی است که اساس کار تشکیلات است. شکی نیست که تا تشکیلاتی نباشد، هیچ چیزی بر اساس آن نمی شود بنا کرد؛ لیکن در ایجاد تشکیلات نباید خیلی معطل ماند."
undefined "بدون #سازماندهی، بدون تشکیلات، مدیریت امکان ندارد و کار هم پیش نمی رود. نخیر، بنده معتقد به نظم سازمانی هستم؛ اما معتقدم که این نظم سازمانی نباید ما را از هویت خودمان خارج کند."
#امام_خامنه‌ای#استاد_عابدینی#سلوک_تشکیلاتی#هیئت_تشکیلات
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۳:۵۱

thumnail
undefined عامل اصلی تأخیر در ظهور (۲۱)
undefined کجا آدم شویم؟
undefinedما کجا باید رشد کنیم؟! ما کجا آدم شویم؟ در کجا شاخص‌های آدمیّت را درک کنیم؟ حیف نیست از اوج معنویت باز بمانیم؟! خُب مسأله این است که «تکی نمی‌شود در اوج معنویت قرار گرفت و حتماً باید یک جمعی باشد» ولی این جمع کجاست؟ من در میان کدام جمع رشد کنم؟ بسیج، مسجد، حوزه و هیئت، حضور تشکیلاتی در جمع‌های مدعیان ولایتمداری حضرت است، که بهترین فرصت رشد ماست.
#استاد_علیرضا_پناهیان
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۱۰:۱۷

thumnail
undefined #دلالت_تشکیلاتی (۱۷)
undefined حضور در هیئت به مثابه زیارت اهل‌بیت (علیهم‌السلام) است. چنانچه می‌دانیم زیارت از ریشه «زُور» می‌آید و معنای آن منحرف شدن از چیزی به سوی چیز دیگر است. اگر در #هیئت و #تشکیلات خود، در ارتباط با اهل بیت (علهیم‌السلام) واقعاً حضور قلب داشته باشیم، زیارت محقق شده است. پس اگرچه زیارت ظاهری و تشرف به حرم ایشان توفیق بزرگی است اما حضور قلب و درک مقام امام مهم‌تر است. چه بسیار کسانی که امام را ظاهراً و حضوراً درک نمودند اما در تقابل با حضرات بودند. امام صادق (علیه‌السلام) به یکی از یارانشان که توان زیارت ظاهری نداشت فرمودند: «توجه نحوی...» یعنی از دور سوی ما توجه کن.
undefined در #تشکیلات ضمن ایجاد این درک در تفکر اعضا، بکوشیم مصادیق توجه‌های جمعی محقق شود. باید این معرفت و نگاه نسبت به هیئت و هر جمع مؤمنانه القا شود که اگر به محضر امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) توجه کنیم و حضور قلب نیز داشته باشیم، زیارت ایشان محقق شده است.
undefined می‌توان #عهد_جمعی مبنی بر دعای عهد ایجاد نمود و یا هر روز صبح اعضای یک تشکیلات به محضر حضرت حجت (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) سلام دهند. همین توجه‌های قلبی مقدمه تشرف ظاهری خواهند بود. لذا بکوشیم در زمان‌های خاصی عهدهای تشکیلاتی در ارتباط با حضرت داشته باشیم.
#استاد_عابدینی#چله_تشکیلاتی
   ‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۲۰:۳۵

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

undefined #اخلاق_تشڪیلاتے (۴)
undefined فصل اول: مبانی اخلاقی #کار_فرهنگی
undefined نماز و زکات:این دو، دو بال برای پرواز هستند. در عرصه فرهنگ و اخلاق، نماز جامعه را سالم نگه می‌دارد و از زشتی‌ها جلوگیری می‌کند و زکات رابطه نزدیکی با نماز دارد.
undefined کار فرهنگی نوعی زکات دادن است: زکات علم نشر آن است. وقتی پیامی گرفتیم باید آن را به دیگری منتقل کنیم تا لیاقت دریافت دوباره داشته باشیم.
ادامه دارد...
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۴:۲۷

thumnail
undefined وظایف #مدیر دربارهٔ #تشکیلات (۷)
undefined کارآمدتر کردن تشکیلات:
قسمتی در گروه باید دائم در حال مطالعه باشد تا بتواند راهکارهای بهتر برای کارآمدتر کردن روند گروه را پیدا کند. این به معنی هر روز عوض‌کردن روش گروه نیست؛ بلکه در گروه نباید تحجری روی روش فعلی باشد.افزایش بی‌دلیل تشکل‌ها باعث بهبود شرایط نمی‌شود؛ بلکه باید همین تشکل‌ها را کارآمدتر کرد.
ادامه دارد...
#مدیریت #رهبری #فرماندهی
   ‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۱۳:۳۳

thumnail
undefined #تشکیلات_در_کلام_مقام_معظم_رهبری
undefinedundefined فصل شانزدهم: #آفت‌شناسی_تشکیلات - ندیدن واقعیت‌ها
ندیدن و در نظر نگرفتن واقعیت‌های موجود موجب خطای محاسباتی می‌شود. این ندیدن‌ها گاهی ناشی از دلبستگی‌های ماست که در اثر #راحت‌طلبی پدید می‌آید.
undefined برگرفته از بیانات #مقام_معظم_رهبری در کتاب #کار_باید_تشکیلاتی_باشد
#امام‌_خامنه‌ای #کار_جمعی#کار_تشکیلاتی #تشکیلات #تشکیلات_اسلامی
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۳:۵۰

thumnail
undefined #دلالت_تشکیلاتی (۱۸)
undefined #مراقبه و #محاسبه_نفس یکی از نشانه‌های مومنین در روایات است. فرمود: «لَيْسَ مِنَّا مَنْ لَمْ يُحَاسِبْ نَفْسَهُ فِي كُلِّ يَوْمٍ فَإِنْ عَمِلَ حَسَناً اِسْتَزَادَ اَللَّهَ وَ إِنْ عَمِلَ سَيِّئاً اِسْتَغْفَرَ اَللَّهَ مِنْهُ وَ تَابَ إِلَيْهِ» باید روزانه محاسبه نفس نمود و بر اعمال صالح شکر کرده و بر گناهان توبه نمود.
undefined هر یک از افراد علاوه مراقبه نفس فردی باید خود را به عنوان فردی از یک #تشکیلات بزرگ نیز مراقبه و محاسبه نماید. در محاسبات تشکیلاتی، تصمیمات افراد موثر دیده می‌شود و فرد، جدای از جمع نخواهد بود. لذا باید شرایط محاسبه عقلانی در تشکیلات فراهم شود تا هر یک از اعضا در محیطی خارج از تنش و ضدیت، با نگاهی همدلانه و مومنانه ارزیابی شوند. این مسئله ظرافت‌های بسیاری دارد.
undefined نباید شرایط برای اعمال نظرهای بدون تقوا فراهم شود. این موضع، یکی از مواضع خودنمایی سه روایت شریف است که فرمود: «اَکبَرُ العَيبِ اَن تَعيبَ ما فيک مِثلُهُ» یعنی مبادا عیبی را که خود نیز به آن گرفتار هستی در دیگری عیب بشماری! روایت بعدی آن است که فرمود: أحَبُّ إخواني إلَيَ مَن أهدى إلَيَ عُيوبي یعنی عیوب یکدیگر را در زیباترین شکل ممکن باید تذکر دهیم و در نهایت: المؤمنُ مِرآةُ المؤمنِ. زمینه این محاسبه نفس جمعی باید در تشکیلات فراهم شود تا در محیطی ایمانی #رشد_جمعی محقق شود.
#استاد_عابدینی#چله_تشکیلاتی
   ‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۱۸:۲۳

thumnail
undefined عامل اصلی تأخیر در ظهور (۲۲)
undefined بسیج هنوز راهش را پیدا نکرده...
undefinedشاید مهمترین بستر #زندگی_جمعی ما بسیج باشد. اما ظاهراً هنوز راه خودش را پیدا نکرده. هر کسی رفت داخل بسیج و بیرون آمد، باید بگویند: او تشکیلاتی بار آمده است. هر کسی به حوزه یا هیأت رفت و بیرون آمد، باید بگویند: او تشکیلاتی بار آمده است. اینها جمع هایی هستند که برای ما فراهم هستند.
#استاد_علیرضا_پناهیان
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۶:۰۸

thumnail
undefined بایسته‌های #هیئتبخش چهارم: راه تاثیر گذاری یک #تشکیلات چیست؟
undefined "اگر تشکیلاتی قصد دارد موثر باشد و قوام پیدا کند، باید روابط میان افراد اصلی مجموعه قوی‌تر و #وحدت آفرین‌تر باشد. هرچقدر این وحدت شدیدتر باشد، تاثیرگذاری شدیدتر خواهد بود. مانند یک بدن که میلیاردها سلول دارد اما همگی در راستای یک هدف واحد عمل می‌کنند. در غیر اینصورت انسان توان زندگی نداشت."
undefined "این ویژگی را #حرکت_کاروانی نامیدیم. یعنی افراد زیادی دست اندر کار هستند و هر یک نقشی دارند تا وظیفه خود را ایفا کنند و همگی یک کار واحد را انجام دهند. اکنون برای ایجاد #وحدت، باید #تشابهات میان افراد در یک #تشکیلات بیشتر شود و روابط افزایش یابد؛ در اینصورت #حرکت_کاروانی بهتر خواهد بود."
#استاد_عابدینی#سلوک_تشکیلاتی#هیئت_تشکیلات
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۶:۱۸

undefined #اخلاق_تشڪیلاتے (۵)
undefined فصل اول: مبانی اخلاقی #کار_فرهنگی
undefined یار و یاور حق: انسان در پذیرش حق سه دسته‌اند:1. بعضی مقابل حق ایستاده‌اند،2. بعضی بی‌تفاوت هستند3. و بعضی یاور حق.یاری خداوند به یاری پیغمبر، امام و انسان کامل است. جایگاه #کار_فرهنگی این است که امام‌مان را یاری کنیم و باری از روی دوش امام‌مان برداریم. امام مسئول هدایت و تربیت انسان‌هاست، امام محافظ دین است و کمک می خواهد. امام رضا علیه‌السلام فرمودند: خدا رحمت کند کسی که امر ما اهل‌بیت علیهم‌السلام را زنده کند. احیای امر به آموختن علم اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و آموزش به دیگران است.
ادامه دارد...
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۱۳:۳۲

thumnail
undefined وظایف #مدیر دربارهٔ #تشکیلات (۸)
undefined وقتی می‌شود راه را به‌خوبی ادامه داد که زیرساخت‌ها محکم شوند تا سر زیر ساخت‌ها هر روز دردسر و مشکلات مانع کار نداشته باشیم.
undefined اولویت‌سنجی در کارها:اول سراغ سرچشمه‌ها بروید که علاوه بر خودشان روی بخش‌های دیگر هم اثر می‌گذارند.اگر خواستید کاری انجام دهید ولی دیدید گروهی قبل از شما دارد آن کار را انجام می‌دهد به‌جای موازی‌کاری انرژی خود را صرف کمک به آن گروه کنید.خطرهای داخلی در گروه (افراد #آرمان گروه را نشناسند، تغییر اندیشه و خواست‌ها و…) مهم‌تر از خطرهای خارجی است.
ادامه دارد...
#مدیریت #رهبری #فرماندهی
   ‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۲۰:۵۰

thumnail
undefined بایسته‌های #هیئتبخش پنجم: راه تاثیرگذاری یک #تشکیلات چیست؟
undefined براى آنان كه در پى «مهرورزى» و دل بستگى و محبوب گزيدن و دوست داشتن هستند، اهل­‌بيت پيامبر صلوات الله علیهم اجمعین بهترين و برترين محبوب و معشوق­‌اند و عشق به اين خاندان، ارزنده­‌ترين، اثر بخش­‌ترين و ماندگارترين عشق­‌ هاست.
undefined بنابراین اگر یک #تشکیلات مذهبی می‌خواهد حفظ شود و قوام پیدا کند، باید محبت‌های آن و بغض‌های آن، حول محور #ولایت پررنگ باشند. هرچقدر محبت‌هایی که سبب قوام است و بغض‌هایی که سبب شناخت بیگانه‌هاست، بهتر شناخته شوند، تشکیلات قوام بهتری خواهد یافت.
#استاد_عابدینی#سلوک_تشکیلاتی#هیئت_تشکیلات
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۲۰:۵۴

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

thumnail
undefined #تشکیلات_در_کلام_مقام_معظم_رهبری
undefinedundefined فصل هفدهم: #مدیریت_تشکیلات
undefined حرکت و نشاط و حفظ حیات جمعی یک #تشکیلات با قدرت و نفوذ مدیریت کارآمد آن مجموعه حفظ می شود. این مدیریت و فرماندهی که یک امر همه جانبهٔ متکی بر ذهن، احساس، عمل و جسم و روح است، باید جوهری از #رهبری در خود داشته باشد.البته باید توجه کرد که فرماندهی تشکیلات قائم به یک شخص نیست فرماندهی یک عمود و سلسله است.
undefined برگرفته از بیانات #مقام_معظم_رهبری در کتاب #کار_باید_تشکیلاتی_باشد
#امام‌_خامنه‌ای #کار_جمعی#کار_تشکیلاتی #تشکیلات #تشکیلات_اسلامی
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۷:۵۸

thumnail
undefined وظایف تشکل در برابر #اعضا چیست
undefined جهت دادن به نیروها
undefined قسمت اول
undefinedبسیاری از نیروها در جامعه به صورت بالفعل وجود دارد. اما کج حرکت می‌کنند. یک حزب و تشکل باید این مسئولیت را بر دوش داشته باشد که فلش کج این نیروها را راست کند. آنها را به خط مستقیم هدایت کند. از هرز رفتن و کج رفتن و نادرست عمل شدن این نیروها ممانعت کند. دم به دم به آنها خوراک مغزی بدهد. انسان‌ها را در میدان و در صحنه تنها نگذارد. این فلسفه دوم، مسئولیت دوم جهت دادن تکلیف معین کردن، مشخص کردن، راهگشایی و راهنمایی کردن.
#وظایف_تشکل_در_برابر_اعضا
undefined یه لقمه تشکیلات
‍‌◦◦◉✿ #تشکیلات_اسلامی ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@islamictashkilat

۱۹:۵۸