عکس پروفایل اندیشکده علوم و فناوری‌های نرم انقلاب اسلامیا

اندیشکده علوم و فناوری‌های نرم انقلاب اسلامی

۲۹۲عضو
عکس پروفایل اندیشکده علوم و فناوری‌های نرم انقلاب اسلامیا
۲۹۲ عضو

اندیشکده علوم و فناوری‌های نرم انقلاب اسلامی

مجموعه‌ای مردم‌نهاد با هدف تولید و ترویج:اندیشه اسلامیعلوم اسلامیفناوری‌های نرم مبتنی بر آنها.تماس با ادمین ها: @Z_3_1_3M / @rferdosi .ارتباط با مسئول اندیشکده:@SajadRostamali.آدرس اندیشکده در همه رسانه‌های اجتماعی :@jahaadetabin
بسم الله الرحمن الرحیم
undefined شما در حال ضربه زدن به دین هستید!!!
undefined️ایام ماه مبارک رمضان که می‌شود، به ناگه حجم ارسال فرسته‌ (پست‌هایی) که در آنها پزشکان و سخنرانان، با استناد به مطالعات مستقل پزشکی به بیان خواص پزشکی روزه‌داری می‌پردازند، زیاد و زیادتر می‌شود و مؤمنین دلسوز با خوشحالی و شعف این مطالب را دست به دست می‌کنند، تا از این عملِ عبادی دینِ خود دفاع کنند؛ غافل از خباثتی که در پس پرده این ماجرا در جریان است!
undefined سکانس اول: دینِ ضعیف!
undefined دور شدن جامعه متدینین از مبانی عقلانی و معرفتِ دینی، به نحوی آنها را برای دفاع از عقایدشان در تنگنا قرار داده، که مانند غریقی در دریای شبهات بدنبال شاخه‌ای می‌گردند تا برای نجات به آن چنگ زنند؛ ولو آن شاخه، بنیانِ سست علوم تجربی باشد! لحظه‌ای تأمل کنید:
undefined آیا دین شما آنقدر ضعیف است که بدون نتایج چند آزمایش تجربی که قابل رد است، نمی‌توان از حقانیت تعالیم و تکالیف آن دفاع کرد؟! اگر نتایج این آزمایشات مثل هر یافته دیگر تجربی رد شود چه رخ خواهد داد؟!
undefined آیا بهتر نیست برای دفاع از دین، نسبت به آن معرفت صحیح کسب کنیم؟!
undefined سکانس دوم: دینِ ماتریالیستی!
undefined وقتی بدون توجه دادن به جنبه معنوی روزه، مرتب از فواید گرسنگی برای بدن گفتیم و فلسفه یک عمل عبادی را که هدف از آن تمرین عبودیت و بندگی است، به آثار مفید جسمی تقلیل دادیم، در حقیقت به ترویج نسخه مادی‌گرایانه از دین کمک کرده‌ایم! نسخه‌ای که دین را از امری قدسی، به مجموعه‌ای از دستورات با فواید مادی (متریالیستی) فرو کاسته و آن را با تفاسیر مادی، زمینی می‌کند! لحظه‌ای تأمل کنیم:
undefined آیا آثار گرسنگی کشیدن طولانی با آثار روزه یکسان است؟ آیا آثار شنا کردن با غسل یکسان است؟ یا نرمش کردن با نماز؟! آیا هدف از اینها صرفاً سلامت جسم است؟!
undefined آیا بهتر نیست برای دفاع از دین، نسبت به آن معرفت صحیح کسب کنیم؟!
undefined سکانس سوم: دینِ پوزیتیویستی
undefined وقتی تلاش کردید تا مبتنی بر یافته‌های پوزیتیویستی (اثبات‌گرایی تجربی) دینِ خود را برای دیگران تبیین کنید، این انتظار را در آنها ایجاد می‌کنید که بجای عقلانیت فلسفی، همه مسائل دین را با مستندات تجربی برایش شرح دهید؛ همه چیز حتی وجود خدا، ملائکه و موارد غیرمادی را! اینجاست که پوزیتیویسم الحادی، مخاطب شما را مبتنی بر اعتباری که شما به پوزیتیویسم داده‌اید، دعوت به بی‌دینی و الحاد می‌کند!
undefined آیا عادت دادن افراد به شواهد نامطمئن پوزیتیویستی، تکیه‌گاه شایسته‌ای برای ذهن حقیقت طلب است؟! آیا ارزش آن را دارد تا با ترویج دینِ پوزیتیویستی، عزیزان خود را به سمت الحاد و بی‌دینی سوق دهیم؟!
undefined آیا بهتر نیست برای دفاع از دین، نسبت به آن معرفت صحیح کسب کنیم؟!
undefined پاسخ به هزاران شبهه و سوال رایج در خصوص دین و نظام اسلامی را به شکل دقیق و عقلی، در دوره مسئله حکومت خواهید یافت؛ برای آشنایی بیشتر با این دوره، اینجا ضربه بزنید.
#جهاد_تبیین#معرفت_دینی#تبیُّن_مقدم_بر_تبیین
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefined اندیشکده علوم و فناوری‌های نرم انقلاب اسلامی در رسانه‌های اجتماعی:
undefined @jahaadetabin

۱۸:۳۲