عکس پروفایل نگاشته ها|طالبی طادین

نگاشته ها|طالبی طادی

۶۱۰عضو
عکس پروفایل نگاشته ها|طالبی طادین
۶۱۰ عضو

نگاشته ها|طالبی طادی

undefinedعضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلامundefinedطلبه حوزه علمیه قم undefinedعلاقه‌مند به جامعه‌شناسی حقوق

undefinedپست هایی که با نماد undefined شروع می شود نگارش خودم می‌باشد.
ارتباط با من:@mott1پیام ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16685112888281

۱۱ آبان

بازارسال شده از مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
thumnail
undefined ۱۷۶۳امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانیundefined من اسرائیل را می‌زنم و فکر اینکه چه اتفاقی می‌افتد هم نخواهم بود...
undefined️من همه جا گفتم اگر اسرائیلی‌ها غلطی بکنند و محلی از ما را بزنند که کسی شهید بشود من حتماً تلاویو را می‌زنم. حتماً این کار را می کنم. دشمن می‌داند ما برای این [موضوع] خودمان را هم آماده کردیم. می‌داند خودمان را برای این تجهیز کردیم، می‌داند. و تردید نمی‌کنیم در این کار.
undefined️ما یا نیستیم یا اگر بنا باشد باشیم از عزتمان دفاع می‌کنیم، این حتمی است. اگر بنا باشد کسی بگوید به من که: نه، زدند تو نزن، من نیستم. حتماً نخواهم ماند. من حتماً درنگ نمی‌کنم سؤال هم از جایی نمی‌کنم و می‌زنم. در فکر اینکه چه اتفاقی می‌افتد نخواهم بود.
undefined️به هر صورت این عزت نباید در هیچ شرایطی خدشه‌دار بشود. ما برای تفریح که نیامدیم، ما برای دفاع از این نظام آمدیم. تا وقتی عزت داریم می‌مانیم اگر روزی بنا شد ما برویم با عزت می‌رویم.
undefined سخنرانی خصوصی شهید سلیمانی در جمع فرماندهان یگان‌های نیروی قدس در حرم حضرت رقیه، سوریه، اسفند ۱۳۹۷

#هسته_مدیریت_جهادی#تربیت_جهادی#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefined مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
undefined Rushd.irundefined @rushdisu

۵:۵۴

thumnail
undefined معمولاً در مورد قضاوت استناد به روایاتی میشود که از سختی این کار و سنگینی مسئولیتش سخن به میان رفته است و کمتر در مورد ثواب بالا برای کسی که به درستی در آن جایگاه قرار میگیرد و انجام وظیفه میکند سخن گفته‌ایم. همچنین است در باب مسئولیت های سیاسی بیشتر در مورد عاقبت نابخیریهایش شنیده‌ایم ولی واقع مطلب این است که اگر کسی به درستی این امر را بپذیرد و درست عمل کند و اخلاص در عمل داشته باشد همین پذیرش مسئولیت سرعت سیر و سلوک الی الله اش را چند برابر می‌کند.
undefinedفهم من از اوج گرفتن و عاقبت بخیری سید شهید و بزرگ مرد عرصه سیاست همین است. متانت ها و بزرگ منشی ها و اخلاص در عمل که گوشه‌ای از آن نقل قول می‌شود همه همان سکوی پرشی است که برای بسیاری پرتگاه هلاکت بود و برای سید ما سعادت و عاقبت بخیری و فخر روحانیت و انقلاب شد.
@leaflets

۲۲:۲۵

haftegi900729-emamreza03.mp3

۱۷:۰۱-۸.۳ مگابایت
haftegi900729-emamreza03.mp3

۲۲:۵۲

۱۲ آبان

بازارسال شده از M.saqian
undefined مسئول بهشتی
undefinedامـام جعفرصـادق علیه‌السلام:مَنْ تَوَلّی أمْراً مِن اُمُورِ النّاسِ فَعَدَلَ وَ فَتَحَ بابَهُ وَ رَفَعَ شَرَّهُ وَ َنَظَرَ فی اُمُورِ النّاسِ کانَ حَقّاً عَلَی اللّه ِ عَزَّوَجَلَّ أَن یُؤَمِّنَ رَوْعَتَهُ یَومَ القِیامَةِ وَ یُدْخِلَهُ الجَنَّةَ
undefinedهرکس زمام امری از امور مردم را به دست گیرد و undefinedعدالت پیشه کند و undefinedدرِ خانه خود را به روی مردم بگشاید و undefinedشرّ نرساند و undefinedبه امور مردم رسیدگی کند، undefinedبر خدای عزّوجل است که در روز قیامت او را از ترس و هراس ایمن گرداند و undefinedاو را به بهشت ببَرَد.بحارالأنوار، ج ۷۵، ص۳۴۰

۸:۳۴

۱۴ آبان

thumnail

۸:۱۷

۱۶ آبان

بازارسال شده از 🔺 یاران صادق 🔻
thumnail
undefined️رهبر معظم انقلاب در مراسم سی اُمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۹۸ فرموده‌اند:
undefined«برادران و خواهران عزیز! این را من به شما عرض میکنم: افول سیاسی آمریکا اگر یک دلیل بیشتر نداشته باشد کافی است، و آن دلیل عبارت است از انتخاب فردی با مختصّات آقای دونالد #ترامپ در آمریکا.»
undefinedمعظم له در دیگر سخنرانی خود فرموده بودند: «امریکا نابود خواهد شد، البته این نابودی با وجود شخصی‌ مانند #ترامپ سریع تر‌ اتفاق خواهد افتاد و اگر رقیب ترامپ (بایدن) پیروز شود این نابودی اندکی با تاخیر خواهد بود ، اما امریکا مانند کشتی تایتانیک غرق می‌شود و این سرنوشتی ست که خداوند متعال مقدر‌ فرموده».
#افول_امریکا

۱۲:۴۹

۱۷ آبان

thumnail
از امام صادق علیه‌السّلام نقل شده: «هر کس سوره کهف را در شب‌های جمعه قرائت نماید، به مرگ شهادت از دنیا خواهد رفت یا اینکه خداوند او را شهید مبعوث خواهد کرد و در روز قیامت در صف شهدا خواهد بود».
@leaflets

۲۰:۳۶

۱۹ آبان

undefined تقریباً هیچ جایی ندیدم کسی به درستی فرمایشات مقام معظم رهبری را بعد از شرارت اسرائیل در ایران، به دقت و با جزئیات و با تطبیق بیانات گذشته و موارد مشابه تحلیل کند. خبر امروز در مورد شاهرود را باید در همین مختصات دید. برخلاف شرایط حمله اسرائیل به کنسول گری که ایشان به صورت قاطع و در تخاطب با دشمن وعده حمله و سیلی محکم به رژیم را دادند ، بعد از شرارت اخیر رژیم در ایران، ایشان در تخاطب با داخل صحبت از ظرفیت های داخلی و لزوم به هم زدن محاسبات دشمن کردند و به نظر می رسد سطح جدیدی از مدیریت تقابل های منطقه ای و جهانی در ایران ایجاد خواهد شد.
@leaflets

۸:۰۵

۲۰ آبان

بسم الله الرحمن الرحیمundefined تذکر مهم رهبری به امکان و مانع ترمیدور انقلاب اسلامی
undefined بخش ابتدایی سخنان مقام معظم رهبری مدظله العالی در دیدار با اعضای مجلس خبرگان نگرانی هایی را برای دلدادگان این بزرگ مرد تاریخ جهان اسلام ایجاد کرد و این نگرانی بجاست و ما همیشه از خداوند متعال مسئلت کرده ایم که از عمر ما بکاهد و به عمر ایشان که رکن جهان اسلام و عامل و مایه آبرو و عزت ایران اسلامی است بیافزاید.
undefined لیکن نباید فراموش کرد که اصل سخن ایشان در چه «زمینه ای» مطرح شد. ایشان مجلس خبرگان را انقلابی ترین نهاد نامیدند زیرا وظیفه ای برعهده دارد که به نوعی حیات و ممات انقلاب در گرو آن وظیفه است. آن وظیفه هم تعیین رهبری است. نکته قابل تأمل این است که ایشان به اهمیت انتخاب رهبری نه صرفاً به عنوان انتخاب یک رئیس سازمان بلکه به مثابه مهمترین عاملی که می تواند از ترمیدور انقلاب جلوگیری کند نام بردند. خصوصاً اینکه اینجا به تصریح به انقلاب های فرانسه و شوروی اشاره کردند که بعد از ده و پانزده سال شکست خورد و با وجود هزینه های زیاد و کشته های فراوان و زحمات دلسوزانی که دغدغه رهایی از سلطه سلطنت را داشتند باز به همان وضعیت سابق بازگشت.
undefinedبه عبارت دیگر در کنار بعد مردم سالاری دینی در نظریه سیاسی انقلاب، که عامل مهمی برای جاودانگی حاکمیت است، ایشان نسبت به جایگاه «رهبری» به عنوان رکن رکین نظام سیاسی، متذکر شدند که مهمترین عامل جلوگیری از انحراف و ترمیدور انقلاب، رهبری است و چون خبرگان وظیفه تعیین چنین عاملی را دارد، هم انقلابی ترین نهاد است و هم باید به وظیفه سنگین خود «با دقت» زیاد عمل کند و کسی که واقعاً به آرمان های انقلاب اعتقاد دارد را برای این جایگاه برگزیند.
undefinedنکته دیگر درمورد امکان و وقوع ترمیدور نسبت به انقلاب اسلامی ایران است. هرچند می توان تلویحاً «امکان» ترمیدور در انقلاب را در سخنان گذشته ایشان نیز فهم نمود. لیکن در این سخنرانی نیز با ذکر مثال از سقوط انقلاب شوروی و فرانسه و همچنین با استناد به آیات فراوان قرآن از این امکان سخن گفتند. هرچند ما استبعاد در «وقوع» چنین امری داریم و از خود ایشان آموخته ایم که در نهایت پیروزی برای جبهه حق است و انقلاب ایران یکی از وعده های الهی برای سرکوب استکبار و ظلم جهانی است.
undefinedبه هرحال فرمایشات اخیر ایشان تذکر بسیار مهمی بود نسبت به اینکه «جایگاه رهبری» در نظریه سیاسی انقلاب از حساسیت و عاملیت فوق العاده مهمی در استمرار حیات نظام سیاسی و اجتماعی برخوردار است و اگرچه این جایگاه متأثر از مصادیق خود است لیکن به تصریح خود ایشان «وابسته به افراد» نیست و باید در نظریه پردازی های علمی به این موضوع دقت کرد.
undefinedباری امروز باید از جایگاه رهبری به عنوان حافظ «انقلاب اسلامی» و «ایران کهن و متمدن» به شدت و سخت گیرانه صیانت کرد و برای افزایش «سرمایه اجتماعی» حامی این جایگاه از تمام اقشار جامعه کوشید و با کج سلیقه گی های متنوع به اسم انقلابی گری و... که موجب بدبینی به این جایگاه می شود مبارزه کرد.
پ.ن1: تعمداً واژه لاتین «ترمیدور» را استخدام کردم زیرا هم معنای فارسیِ با تسامح آن رسا نبود و هم علاقه ای به استعمال معادل دقیقش نداشتم
پ.ن2: پیوند متن فرمایشات ایشان جهت مطالعه دقیق ترhttps://khl.ink/f/58264

@leaflets

۶:۱۱

۲۱ آبان

thumnail
توضیحات دکتر حامد شیواپور مدیر مرکز مطالعات قرآن راجع به نشست:

بحث درباره زنان و به‌طور عام مساله جنسيت در اسلام و قرآن از مباحثی است که به طور ویژه در دو دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته است و چهره‌های برجسته‌اي چون خانم‌ها آمنه ودود، اسماء بارلاس، عايشه هدایت الله و دیگران در این باره به بحث و بررسی پرداخته‌اند چنانكه گاه نیز این بحث‌ها به مجادلات جدي ميان اين منفكران کشیده شده است. (مركز مطالعات قرآن دانشگاه مفيد در سال گذشته گفتگويي را با خانم اسماء بارلاس ترتيب داد كه تفصيل آن در سايت دانشگاه قابل دسترس است.) از میان این چهره‌های برجسته، خانم کارن بائر از معدود بانوان غیرمسلمانی است که به عنوان یک پژوهشگر غربی به این مسئله توجه نشان داده و در کتابی با عنوان «سلسله مراتب جنسیت در قرآن» (انتشارات كمبريج، 2015) به طور خاص به بررسی سه مسئله خلقت زن، شهادت زنان و مسائل مربوط به خانواده و ازدواج در قرآن پرداخته است. خانم بائر پژوهشگر موسسه مطالعات اسلامی آقاخان در لندن است و جز این اثر، آثار دیگری نیز درباره مطالعات قرآنی منتشر کرده است. این پژوهش حاصل حضور او در ایران و سوریه و مصاحبه با بسیاری از عالمان و صاحب نظران شیعه و سنی در این دو کشور است. دانشگاه مفيد افتخار ميزباني از ايشان در سال 1390 و هماهنگي گفتگوهاي ايشان با برخي از عالمان و مراجع تقليد را داشته است. اين گفتگو به ميزباني مركز مطالعات قرآن دانشگاه مفيد و با مديريت دكتر محمود سليمي، به بحث درباره اين اثر اختصاص خواهد داشت.  برای پیوستن به جلسه در گوگل ميت، روی این پیوند کلیک کنید:  https://meet.google.com/bwz-oqnf-esv  یا این کد را در گوگل ميت وارد کنید: bwz-oqnf-esv

@leaflets

۱۴:۰۵

۲۲ آبان

بازارسال شده از مجله عصراندیشه
undefinedحوزویان آستانه تحمل خود را در مقابل مخالفان بالا ببرند / اینکه گفته می‌شود فقیه سیاسی نمی‌توان در فقه قوی باشد حرف غلطی است
undefinedآیت‌الله نوری همدانی: امروز فضای حوزه متفاوت است، تفکرات و سلایق مختلفی هم در آن‌ حاکم است و در بعضی جاها قدرت تحمل افراد نیز کم شده‌، باید قدرت تحمل مخالف بالا رود، باید شأن و جایگاه حوزه به سمت استدلال برود متأسفانه گاهی انسان می‌بیند یا می‌شنود که افراد خیلی زود قضاوت می‌کنند و عده‌ای هم سریع تخریب می‌کنند و برچسب هایی هم می‌زنند و فرقی هم نمی‌کند اگر در موضوعات سیاسی اختلاف نظر داشته باشند می‌گویند ضد فلان شده و یا تندرو است، اگر اختلاف علمی داشته‌ باشند می‌گویند سواد ندارد، توقع از حوزه این است که کار با ارزش را ارج بگذارند و انصاف را در نوشتار یا گفتار رعایت کنند.
undefinedبنده معتقدم بايد فقه سنتی ما، فقه جواهری ما و تراث گذشتگان حفظ شود و می توانم بگویم بر همان اساس اما با نگاه نو می‌توانیم اثرگذار باشیم اخیراً در بعضی از مقالات می‌خوانیم که دوران گذر است و دیگر فقه سنتی پاسخگو نیست بنظرم این حرف نباید درست باشد. البته در مسائل روز باید از مشاوران متخصص در آن‌ حوزه استفاده کرد، خصوصاً در این زمان که بحث روز، ارز دیجیتال و عناوین مانند رمز ارزها مطرح است، یا موضوع هوش مصنوعی که دنیای جدیدی را باز خواهد کرد، یا موضوع بورس که حوزه بايد ورود پیدا کند و از مشاوران که در اين امر متخصص هستند استفاده کنند.
undefinedحوزه باید پاسخگو شبهات در سطوح مختلف باشد حالا گاهی این شبهه از خود حوزه باشد یا بیرون حوزه انسان بايد آماده پاسخگویی باشد. مدتی پیش از یکی از آقایان اهل علم که در سطح بالایی هم هست و من با آثار و کار او آشنایی دارم مسائلی مطرح شد دیدم جناب آقای فاضل آقازاده محترم مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی (رحمت الله علیه) یک جواب متین و خوب و محترمانه و انصافاً عالمانه داد یا همين مناظره جناب آقای علیدوست که اصل این کار چقدر قابل تحسين است که حوزه چنین آمادگی داشته‌ باشد، ما باید افرادی تربیت کنیم که در فن مناظره ورود پیدا کنند و الحمدلله در حوزه داریم این چنین افرادی را، خدا رحمت کند مرحوم آیت‌اللّه مصباح یزدی را انصافاً در این موضوع با آن دانش بالا ممتاز بود اصلاً کار اهل بیت (علیهم السلام) هم یکی تربیت افرادی برای مناظره بوده است.
undefinedباید توجه داشت فقاهت اول اخلاص می‌خواهد. فقیه مهم؛ درسش، تألیفاتش و تربيت شاگردانش معرِّف او هستند این فقیه برای رسیدن به این مقام استاد می‌خواهد، پشتکار می‌خواهد، مطلب می‌خواهد نه اینکه جوری برنامه ریزی کنیم کتب فنی و اصلی را حذف کنیم آن هم بدون جایگزین مناسب و بعد هم امتياز قائل شویم. بله اصلاح خوب است اما با جایگزین بهتر و یا در انتخاب استاد از طرق مختلف دخالت کنیم اینجور حوزه فقیه پرور نخواهد شد.
undefinedمن بارها گفتم بعد انقلاب اسلامی انتظار از حوزه چند برابر شده عده‌ای هم خوششان بیاید یا نه این انقلاب توسط یک فقیه و فیلسوف ممتاز بوقوع پیوست و در رأس نظام هم فقیه است پس بدانیم که یکی از طرفها حوزه‌ است، عده‌ای هم می‌خواهند اینگونه القاء کنند که یک فقیه سیاسی نمی‌تواند در فقه موفق و یا اثرگذار باشد و می خواهند از این طریق علماء را منزوی کنند این هم حرف غلطی است اتفاقاً فقهای بزرگ ما یک سیاستمدار کامل بودند اما روش همان روش برگرفته از سیره اهل بیت (علیهم السلام) است، هر کدام به طریقی به مقتضی شرایطی که در آن واقع شده‌اند با تدبیر و نگرش خود به این مسئله مهم پرداختند.#عصراندیشه@Asreandisheh

۹:۲۵

بازارسال شده از مباحثه تغییر رفتار
thumnail
undefinedاداره پژوهش دانشگاه باقرالعلوم(ع) با همکاری خانه سبک زندگی برگزار می کند:

undefinedمدرسه پاییزه «کاربرد تکنیک های تغییر رفتار در زیست مجازی نوجوانان»(سطح اول)

undefined جلسه اول: تبارشناسی و ادبیات نظری تغییر رفتار

undefined ارائه کننده: دکتر علیرضا چیت سازیان(عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان)
undefined پنجشنبه 24 آبان 1403، ساعت 14

undefinedبه همراه اعطای گواهی حضورundefined

undefined برگزاری جلسه به صورت مجازی است

undefined پیوند مجازی: http://dte.bz/res1

undefined#حکمت_برای_زندگی—•—•—•—•—•—•—•—•—•—undefined @BouNewsundefined http://www.bou.ac.ir—•—•—•—•—•—•—•—•—•—

۱۹:۵۳

۲۳ آبان

thumnail
undefined اداره پژوهش دانشگاه باقرالعلوم(ع) با همکاری خانه سبک زندگی برگزار می کند:

undefinedجمع خوانی کتب حوزه بینش های رفتاری

undefinedبا راهبری اساتید متخصص این حوزه

undefinedکتاب اول: تلنگر برای ایران
undefinedپنجشنبه ها: ساعت 7 صبح
undefinedجلسات به صورت مجازی برگزار می شود.
undefinedهمراه با اعطای گواهی حضورundefined

undefined پیوند ثبت نام:
https://forms.formool.ir/oc3ck
undefined#حکمت_برای_زندگی—•—•—•—•—•—•—•—•—•—undefined @BouNewsundefined http://www.bou.ac.ir—•—•—•—•—•—•—•—•—•—

۱۰:۱۶

نگاشته ها|طالبی طادی
undefined undefined اداره پژوهش دانشگاه باقرالعلوم(ع) با همکاری خانه سبک زندگی برگزار می کند: undefinedجمع خوانی کتب حوزه بینش های رفتاری undefinedبا راهبری اساتید متخصص این حوزه undefinedکتاب اول: تلنگر برای ایران undefinedپنجشنبه ها: ساعت 7 صبح undefinedجلسات به صورت مجازی برگزار می شود. undefinedهمراه با اعطای گواهی حضورundefined undefined پیوند ثبت نام: https://forms.formool.ir/oc3ck undefined#حکمت_برای_زندگی —•—•—•—•—•—•—•—•—•— undefined @BouNews undefined http://www.bou.ac.ir —•—•—•—•—•—•—•—•—•—
undefined توضیحات در مورد دوره جمع خوانی کتب حوزه بینش های رفتاری

undefined مقدمه
آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا برخی سیاست‌ها و قوانین با استقبال گسترده روبرو می‌شوند و برخی دیگر با مقاومت شدید مواجه می‌شوند؟ چرا گاهی اوقات، بهترین تصمیم‌ها از سوی مردم پذیرفته نمی‌شوند؟ پاسخ این سوالات را می‌توان در حوزه جذاب و رو به رشدی به نام بینش‌های رفتاری جستجو کرد.
undefined بینش‌های رفتاری چیست؟
بینش‌های رفتاری (Behavioral Insights) روشی نوین برای طراحی سیاست‌ها و برنامه‌های دولتی است که با درک عمیق از رفتار انسان‌ها، تصمیم‌گیری‌های آن‌ها را به سمت نتایج مطلوب هدایت می‌کند. این رویکرد با استفاده از دانش روانشناسی، اقتصاد رفتاری و علوم اجتماعی، به بررسی چگونگی تصمیم‌گیری و رفتار انسان‌ها می‌پردازد. این حوزه به دنبال درک عمیق از عوامل موثر بر تصمیم‌گیری‌های فردی و جمعی است تا بتوان با طراحی سیاست‌ها و برنامه‌های موثرتر، رفتار افراد را در جهت مطلوب هدایت کرد.
undefinedبینش‌های رفتاری و معماری انتخاب‌های شهروندی
با استفاده از بینش‌های رفتاری می‌توانیم انتخاب‌های شهروندی را به گونه‌ای طراحی کنیم که مردم به طور داوطلبانه و آگاهانه، تصمیمات بهتری برای خود و جامعه بگیرند. به عنوان مثال، می‌توان با طراحی هوشمندانه خدمات عمومی، مشارکت شهروندان را در تصمیم‌گیری‌های شهری افزایش داد یا با ارائه اطلاعات شفاف و قابل فهم، آگاهی مردم را نسبت به مسائل اجتماعی بهبود بخشید و یا آنها را نسبت به هنجارهای مثبت مانند پوشش عفیفانه و حجاب اسلامی ترغیب نمود.
undefined اهمیت بینش‌های رفتاری در ایران
جامعه ایران با پیچیدگی‌های خاص خود، نیازمند رویکردهای نوینی برای حل چالش‌های اجتماعی و سیاسی است. بالاخص مسائل و چالش های رفتاری که دارای حساسیت های سیاسی است و به راحتی و به شکل گسترده نمی توان از ابزارهای قانونی و مجازات در کنترل آن استفاده کرد. بینش‌های رفتاری می‌تواند به ما کمک کند تا درک بهتری از دلایل برخی از مشکلات اجتماعی پیدا کنیم و راهکارهای موثرتری برای حل آن‌ها ارائه دهیم.
undefinedدانشجویان کدام رشته های تحصیلی می توانند در این دوره شرکت کنند؟دانشجویان رشته‌های روان شناسی، جامعه‌شناسی، فلسفه، علوم سیاسی، علوم تربیتی، مدیریت، رسانه و ارتباطات نزدیک ترین مخاطبان به حوزه بینش های رفتاری هستند که می توانند با استفاده از این قواعد، اندوخته های علمی خود را کاربردی و عملیاتی نمایند. با این حال تقریباً تمامی رشته های حوزه علوم انسانی و اسلامی قابلیت بهره برداری از حوزه بینش های رفتاری را دارند.

undefinedتجربیات سایر کشورهاامروزه بسیاری از کشورهای دنیا دارای واحدها و گروه های بینش های رفتاری در دولت(به صورت متمرکز) یا در وزارت خانه ها و سازمان های مربوطه(به صورت غیرمتمرکز) می باشند. برخی از دستاوردهای جهانی این واحد عبارتنداز:افزایش مشارکت شهروندان: استفاده از تکنیک‌های ساده‌ای مانند یادآوری یا ارائه گزینه‌های پیش‌فرض، باعث افزایش مشارکت در برنامه‌های دولتی مانند واکسیناسیون، پرداخت مالیات و ثبت‌نام در انتخابات شده است.کاهش هزینه‌ها: با بهینه کردن رفتار افراد، دولت‌ها توانسته‌اند هزینه‌های بسیاری را در حوزه‌های مختلف مانند مصرف انرژی، مدیریت پسماند و خدمات بهداشتی کاهش دهند.بهبود خدمات دولتی: طراحی خدمات دولتی بر اساس بینش‌های رفتاری، منجر به افزایش رضایت‌مندی شهروندان و بهبود کیفیت خدمات شده است.توسعه سیاست‌های موثر: با درک بهتر دلایل رفتارهای افراد، دولت‌ها قادر به طراحی سیاست‌هایی شده‌اند که اثربخشی بیشتری دارند.
undefinedنتیجه‌گیریبینش‌های رفتاری یک ابزار قدرتمند برای درک و تغییر رفتار انسان‌ها است. با استفاده از این ابزار می‌توانیم جامعه‌ای بهتر و با رضایت بیشتر ایجاد کنیم. شرکت در این دوره، فرصتی است برای آشنایی با این حوزه جذاب و کاربردی و استفاده از آن برای حل چالش‌های جامعه ایران با استفاده از ظرفیت رشته های مختلف علوم انسانی و اسلامی.
undefined#حکمت_برای_زندگی—•—•—•—•—•—•—•—•—•—undefined @BouNewsundefined http://www.bou.ac.ir—•—•—•—•—•—•—•—•—•—

۱۰:۱۷

۲۵ آبان

thumnail
آیت‌الله‌ جوادی آملی زید عزه
undefined دردناک‌ترین جمله در خطبه حضرت فاطمه زهرا صلوات ‌الله‌ و سلامه علیها

۹:۰۶

۲۶ آبان

thumnail
undefined شکاف نهادی و ساختاری در مورد سیاست های حجاب و عفاف در این سطح اسفناک قرار گرفته است. از طرفی حامی سرسخت فتنه مهسا به ریاست دانشکده علوم خانواده! دانشگاه تهران می رسد. از طرف دیگر کنشگر رسانه ای و صرفاً دغدغه مند و البته غیرمتخصص، مسئول اجرای طرح کلینیک ترک بی حجابی می شود و با یک کج سلیقگی و بلاهت، خوراک یک سال حمله علیه «جسم نیمه جان هنجار حجاب» در ایران فراهم می شود (درحالی که ما از سال ها پیش چنین کلینیکی را داشته ایم و بی سروصدا به دختران فوق هنجار شکن مشاوره می داده و درحال کار کردن است و تقریباً اطمینان دارم این خانم محترم به دلیل گستره مشاغل و دغدغه های گوناگون پیشینش از وجود چنین کلینیکی اصلاً اطلاع ندارد/نداشته)
undefinedخلاصه این این افراط و تفریط ها وقتی به سطح نهادها و ساختارهای حاکمیتی می رسد یعنی نه تنها امید به بهبود اوضاع حجاب نمی توان داشت بلکه هرکدام از این اتفاقات روزبه روز سرعت بازگشت ناپذیری امر پوشش عفیفانه(فارغ از حجاب شرعی) را بیشتر و بیشتر خواهد کرد.
@leaflets

۷:۳۱

thumnail

۷:۳۱

thumnail

۷:۳۱

بازارسال شده از کانال رسمی دکتر حمیدرضا آیت اللهی
thumnail
#یادداشت
برای کراجکی کتابی است به نام «التعجب» است. در این کتاب می‌گويد یک وقت بانویی که در عالم دومی ندارد، مثل صدیقه کبری سلام‌الله‌علیها، چندین شب و روز مردم را دعوت کرد، فرمود: بیائید علی بن ابی طالب را یاری کنید، حاضر نشدند!! در همین شهر زنی برخاست گفت بیائید علی بن ابیطالب را بکشید، هزارها نفر آماده شدند؛ «العجب»!چگونه می‌شود که دختر پیامبر از این مردم دعوت کرد بیائید علی را یاری کنید، کسی جواب نداد؛ دختر ابوبکر آمده گفته علی را بکشید هزارها نفر شمشیر کشیدند.
شما و ما باید بدانیم که داریم در این عالم زندگی می کنیم؛ آن وقتی که عصر، عصر عصمت بود؛ اینطور گذشت.

نکته:undefined این شگفتانه نشان می‌دهد عنصر اثرگذار در جریان‌های اجتماعی، اعتبار و اعتماد اجتماعی است، نه حقانیت و حتی عصمت!
undefined این شگفتانه نشان می‌دهد گاه جریان عصمت نیز (که پاک از اشتباه است) اعتبار و اعتماد اجتماعی را از دست می‌دهد؛ هر چند نادرست است.
undefined این شگفتانه نشان می‌دهد ناکامی جبهه حق، فقط به خاطر اشتباه حق‌مداران نیست! گاه گفته می‌شود ببینید چه کرده‌اید که مردم به شما اعتماد نمی‌کنند! هرچند اشتباه عملکردها و نقش آنها را در کاهش اعتماد اجتماعی نمی‌توان نادیده گرفت؛ اما باید دانست که اعتماد و عدم اعتماد اجتماعی تابع حق و باطل نیست؛ می‌شود معصوم و بر حق بود، اما افکار عمومی و اعتماد اجتماعی را نداشت.
undefined این شگفتانه نشان می‌دهد پدیده‌های اجتماعی تابع قوانین خاص خود است که نیازمند شناخت دقیق، سپس تئوریزه کردن و در نهایت برنامه‌ریزی اجتماعی است...

۱۸:۰۷

۱ آذر

thumnail
undefined شورای نگهبان ما و مجلس اعیان(House of Lords)آنها
undefinedتوییت جدید آقای طحان و تلاشش در ترکیب جملات متناسب با کارکرد حداقلی شورای نگهبان باز هم این درد ساختاری و قدیمی را زنده کرد.undefined هرچقدر عالی ترین نهاد نظارتی ما بر قانون گذاری تلاش می کند چیزی را گردن نگیرد و «تأیید» نکند و صرفاً محدوده «عدم مغایرت» با شرع و قانون را احراز کند، نهادهای نسبتاً مشابهی مانند مجلس اعیان انگلستان وجود دارد که به عنوان عالی ترین مقام پارلمان تضمین ابتنای تمام قانون گذاری ها و سیاست گذاری های دولتی بر شواهد علمی و تجربی مستدل و مقبول را بر عهده دارد .
undefinedدر این مجلس انتصابی کمیته ای با نام علم و فناوری وجود دارد که مداخلات دولت در تغییر رفتار اجتماعی را نظارت و ارزیابی می کند. حال این را مقایسه کنید با نظام قانون گذاری غیرحرفه ای ما که مجلس می تواند غیرکاشناسانه ترین مصوبات خود را صرفاً به دلیل عدم مغایرت با قوانین و شرع، بدون آنکه هیچ گونه نظارت و ارزیابی علمی و دقیقی بر آن باشد وضع نماید و یا نسبت به موضوعاتی که باید جعل قانون و یا ورود نظارتی داشته باشد ترک فعل نماید و به هیچ ساختاری فراتر از خودش نیز پاسخ گو نباشد.
undefinedاین اشکالات اساسی به ساختار قدرت که همه از آن خبر دارند و حتی بعضاً راه حل های آن را نیز می دانند کی و چگونه باید اصلاح شود؟ وقتی نه فرهنگ بحران زده سیاسی اجازه طرح مسئله اصلاح قانون اساسی را می دهد و نه مجلس شورای اسلامی چنین قدرتی دارد که دست به اصلاح نهاد نظارتی خود بزند(نمونه کوچکش ماجرای قانون انتخابات که شورای نگهبان به راحتی موادی را که در آن می توانست قدری عملکرد شورا را در حوزه انتخابات در یک چارچوب انضباطی قرار دهد، ملغی اعلام کرد) و همچنین نه قانون اساسی به مقام رهبری چنین اختیاراتی داده است تا ساختارهای حاکمیتی را تغییر و اصلاح نماید، تنها امید به جامعه نخبگانی است که با انباشت دانش در این حوزه و مطالبه شرایط را برای تحول و تغییرات مهم ساختاری فراهم کند.
undefined در غیر این صورت در برهمان پاشنه خواهد چرخید و فقط در یک قلم آن می بینیم که اختاپوس کروز و شرکت های تابعه اش، قیمت خودرو را یک شبه تا 200میلیون گران می کنند و دولت و مجلس و شورای نگهبان و دیگر ارکان قدرت، صرفاً نظاره گر فلاکت بیشتر مردم و فوج فوج بی اعتمادی و نارضایتی عمومی هستند و عملاً از دست هیچ کسی هیچ کاری بر نمی آید/نباید برآید.
@leaflets

۸:۱۴