عکس پروفایل کتابخانه عمومی جلال آل احمد ک

کتابخانه عمومی جلال آل احمد

۳۱عضو
thumbnail
undefined قابل توجه اعضای محترم کتابخانه جلال آل احمد با توجه به کاهش دما، برودت و سردی هوا و اطلاعیه استانداری؛ کلیه ادارات و کتابخانه‌های استان تهران فردا سه شنبه (۷ اسفندماه) تعطیل می باشند.

۱۶:۱۸

thumbnail
undefined قابل توجه اعضاء محترم کتابخانه
ساعت کار کتابخانه در ماه مبارک رمضان تا پایان اسفندماه به صورت زیر میباشد:
شنبه تا چهارشنبه از 7:30 تا 18 پنجشنبه از 8 تا 13

۸:۲۶

thumbnail
کتاب‌های نورسیده‌ای که از الان می‌تونید امانت بگیرید🥰

۹:۴۴

thumbnail
حلول ماه رمضان مبارک بادundefined

۴:۲۳

thumbnail
#معرفی_کتاب
ادب حضور (دفتر سوم): اسرار ماه رمضان و مراقبات و مناسک آن، همراه با آداب انس با قرآن کریم
پدیدآور: محمدتقی فیاض‌بخشناشر: فیض فرزانتعداد صفحات: ۲۱۴
«ادب حضور» مجموعه‌ای پنج‌جلدی است که آداب مهم‌ترین ایام سال را از زبان اهل معنا بیان می‌کند. این اثر به نسبت جامع و لطیف آقای محمدتقی فیاض‌بخش، عصاره‌ی دستورات اخلاقی و عبادی و گاه معارف توحیدی را در خود جای داده است و با مطالب ظریف و دقیقی همراه شده که نویسنده از محضر اساتید اخلاق به‌ویژه مرحوم آیت‌الله سعادت‌پرور دریافت کرده است. ادب حضور بنا بر مکتب تربیتی علامه طباطبائی نگاشته شده و با خاطره و حدیث و حکایات اخلاقی شیرینی همراه است.
همچنین در تألیف این اثر، دو کتاب گران‌قدر «المراقبات» نوشته استاد بزرگ اخلاق و عرفان، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی و «اقبال الاعمال» نوشته عالم و عارف نامی، جناب سید بن طاووس، بیش از سایر منابع مورداستفاده قرار گرفته که این نیز به توصیه اساتید این مکتب تربیتی است.
دفتر سوم این مجموعه به مراقبات و مناسک ماه مبارک رمضان پرداخته است.
هدف اصلی این کتاب، ارائه دستورالعمل‌ها و آداب‌ورسوم مرتبط با ماه رمضان به مخاطبان است تا بتوانند بهره‌برداری بیشتری از این ماه مبارک داشته باشند.

۷:۵۶

thumbnail
کارزار رسانه ای پیشگیری از اعتیاد
#والد_آگاه_فرزند_ایمن#سازمان_بهزیستی_کشور#اداره_کل_بهزیستی_استان_تهران
خانواده بهترین مکان پیشگیری از اعتیاد است.undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined @tehranpl

۱۵:۲۰

thumbnail
undefined خانواده بهترین مکان پیشگیری از اعتیاد است.

۱۶:۰۳

#تیکه_کتاب
روباه گفت:کاش سر همان ساعت دیروز آمده بودی. اگر مثلا سر ساعت چهار بعد از ظهر بیایی من از ساعت سه تو دلم قند آب می شود و هر چه ساعت جلوتر برود بیش تر احساس شادی و خوش بختی می کنم. ساعت چهار که شد دلم بنا می کند شور زدن و نگران شدن.آن وقت است که قدر خوشبختی را می فهمم!امّا اگر تو وقت و بی وقت بیایی من از کجا بدانم چه ساعتی باید دلم را برای دیدارت آماده کنم؟!هر چیزی برای خودش رسم و رسومی دارد.
undefinedشازده_کوچولو undefinedآنتوان_دوسنت_اگزوپری

۸:۱۳

thumbnail
محفل حافظ خوانی با حضور استاد کمالی روز شنبه ۱۸ اسفندماه ساعت ۸:۳۰ صبح در محل کتابخانه شهدای واوان برگزار می گردد.
undefined حضور شما رونق محفل ماست. undefined

۱۹:۵۶

thumbnail
#سالروز_تأسیس
undefined ۱۷ اسفند ماه، بیست‌و‌یکمین سالروز تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گرامی باد!
undefined ایتا | روبیکا | سروش | واتساپundefined @iranpl

۱۹:۳۵

undefinedاطلاعیه
باسلامundefinedبه اطلاع می رساند کتابخانه مورخ ۲۰ اسفند لغایت ۲۲ اسفند فقط در نوبت صبح تا ساعت ۱۵ فعال می باشد.

undefinedتلفن کتابخانه: ۵۶۷۱۹۶۹۰

۵:۱۳

thumbnail
#معرفی_کتاب
دیوان اشعار پروین اعتصامی
رخشنده اعتصامی معروف به پروین اعتصامی در ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ خورشیدی در شهر تبریز به دنیا آمد.
پدر وی یوسف اعتصامی آشتیانی اعتصام الملک از رجال نامی و نویسندگان و مترجمان مشهور اواخر دوره قاجار بود که در شکل‌گیری زندگی هنری پروین و کشف استعدادها، و ذوق و گرایش وی به سرودن شعر نقش مهمی داشت.
برای مدتی در کتاب‌خانهٔ دانشسرای عالی تهران به شغل کتابداری به کار پرداخت.
دیوان اشعار وی بالغ بر ۲۵۰۰ بیت است و پروین پیش از چاپ دومین نوبت از دیوان اشعارش، بر اثر بیماری حصبه در سی و پنج سالگی در تهران درگذشت و در حرم فاطمه معصومه(س)، در آرامگاه خانوادگی‌اش، به خاک سپرده شد.
@libjalalahmad

۱۷:۴۶

thumbnail
قربان قدمت آقا جانundefined
undefined فرا رسیدن ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع) کریم اهل بیت مبارک باد
روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اسلامشهر

۱۷:۴۷

thumbnail
undefinedجاي خالي سلوچ
ديگراني هميشه هستند که بار کينه را به کنايه بر زبان مي آورند. اين ديگران به گمان خود زيرکند! غافل از اينکه نه زيرک، دو رويه اند؛ جرأت يکرويگي شان نيست!
undefinedمحمود دولت آبادي

۲۲:۲۱

thumbnail
#رمضان#قصه_خوانی#مناسبتی
همزمان با ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی(ع) ویژه برنامه فرهنگی با همکاری مدرسه دخترانه حیدرپور در کتابخانه جلال آل احمد برگزار شد.
معرفی ماه مبارک رمضان و اهمیت آن ، قصه گویی از کتاب «قصه ما مثل شد» نوشته محمد میرکیانی از انتشارات به نشر، ساخت تسبیح با گل به کمک دانش آموزان و بیان آثار و فواید ذکر گفتن و نیز معرفی کتاب «چطوری نماز بخوانم» از حسین صدرالحفاظ انتشارات قدیانی از بخش های این مراسم بود.
undefinedارسالی از رعنا فدایی، کتابدار کتابخانهundefinedاستان تهران، شهرستان اسلامشهر
#نهاد_کتابخانه_های_عمومی_کشور #اداره_کل_کتابخانه_های_عمومی_استان_تهران #اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اسلامشهر #کتابخانه_عمومی_جلال_آل_احمد
https://ble.ir/libjalalahmad

۹:۲۱

بازارسال شده از اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اسلامشهر
thumbnail
((چهارشنبه سوری در شاهنامه فردوسی))در شاهنامه فردوسی اشاره‌هایی درباره بزم چهارشنبه‌ای در نزدیکی نوروز وجود دارد که نشان‌دهنده کهن بودن این جشن است.مراسم سنتی مربوط به این جشن ملی، از دیرباز در فرهنگ سنتی مردمان ایران زنده نگاه داشته شده‌ است.واژه چهارشنبه ‌سوری از دو واژه چهارشنبه، که نام یکی از روزهای هفته ‌است و سوری که به معنی سرخ است، ساخته شده ‌است.آتش بزرگی تا صبح زود و برآمدن خورشید روشن نگه داشته می‌شود.این آتش معمولاً در بعدازظهر زمانی که مردم آتش روشن می‌کنند و از آن می‌پرند آغاز می‌شود.در زمان پریدن می‌خوانند: (زردی من از تو، سرخی تو از من).
در واقع این جمله نشانگر یک تطهیر و پاک‌سازی مذهبی است که واژه “سوری به معنی سرخ” به آن اشاره دارد.به بیان دیگر شما خواهان آن هستید که آتش تمام رنگ پریدیگی و زردی، بیماری و مشکلات شما را بگیرد و به جای آن سرخی و گرمی و نیرو به شما بدهد.#چهارشنبه_سوری#شاد_باش#سنت#شاهنامه#جشن_کهن#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_اسلامشهر

۱۷:۴۱

thumbnail
با آرزوی سالی پر از معجزه های شیرین خداوندیپر از استجابت دعاها پر از خیر و برکت و شادی
سال نو و بهار طبیعت را به تمامی اعضای کتابخانه تبریک عرض میکنمundefined

۱۱:۳۱

thumbnail
حضور اعضا در ایام نوروز

۹:۵۸

thumbnail

۹:۴۶

undefinedاطلاعیهundefinedساعت کار کتابخانه عمومی جلال آل احمد از ۱۶ فروردین( نیمه اول سال) به شرح ذیل اعلام می گردد:شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ الی ۱۹:۳۰پنجشنبه ها: ۸ الی ۱۳:۳۰

۱۰:۱۸