عکس پروفایل مترجمی زبان قرآنم

مترجمی زبان قرآن

۲۹۴عضو

۲۶ تیر ۱۴۰۲

26. آیات 65-66 سوره انفال.mp3

۸.۳۳ مگابایت
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefined
undefined آیات 65 - 66 سوره مبارکه #انفال
undefined #استاد_حسینی_یزدی🔸 #تفسیر_قرآن
@motarjemi_zaban_quran

۲:۳۰

undefinedآیات ۶۵ و ۶۶ سوره انفالundefined undefinedخداوند در این آیات، ریشه بحث را بر صبوری گذاشته است و می‌فرماید جریان ارزشی صبر، این حالت تصاعدی را در مواجهه مسلمانان و کفار از نظر عِدّه و عُدّه ایجاد می‌کند. در آیه ۶۵، صبر همراه ضعف و در آیه ۶۴ صبر بدون ضعف و با تمام قدرت ذکر شده است و در هر دو صورت، پیروزی با صابران است.
undefined نکات آیه undefined در جنگ بدر، ٣١٣ نفر دربرابر ١٠٠٠ نفر ایستادند در حالی که تعداد محدودی شمشیر داشتند و دشمن تا دندان مسلح بود. در جنگ احد ٧٠٠ نفر مقابل ٣٠٠٠ نفر و در جنگ خندق ٣٠٠٠ مسلمان در برابر ١٠ هزار نفر جنگیدند و در جنگ موطه هم ١٠ هزار مسلمان در برابر ١٠٠ هزار نفر از کفار قرار داشتند. غیر از جنگ احد که در آنجا، گوش به حرف پیامبر نکردند و ضربه خوردند در سایر موارد، مسلمانان پیرور شدند حتی در جنگ احد هم پیروز شدند اما مسلمانان به خاطر تخلف از حرف فرماندهی، اینقدر تلفات دادند.
undefined "يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى الْقِتَالِ" جایگاه قتال، احتیاج به تبلیغ دارد، لذا خداوند به پیامبر می‌فرماید تبلیغ و تحریک کن چراکه کارهای دشوار، نیاز به تشویق دارد. اصلا نماز خواندن و نماز با جماعت خواندن سخن است اما شمایی که خدا توفیق ادای نماز داده است، چرا تبلیغ نمیکنی؟ در حد همین که می‌آیی برویم نماز؟ نه آن‌که زورشان کنی؛ گاهی بعضی افراد به همین میزان هم، کمک لازم دارند.
undefined عامل اصلی موفقیت، نه فقط در جنگ که در تمام امور زندگی، صبوری است. حال اگر این صبوری، همراه ضعف باشد بازهم شما پیروز هستید ولی اگر همان ضعف نباشد شما به صورت تصاعدی در کارتان رشد می‌کنید.
undefined تقاضا دارم تحقیق کنید و از افرادی که در شغل و زندگیشان موفق هستند بپرسید که آیا صبوری پای کارشان بوده است؟ اصلا محال است یک نفر را موفق بدانید و بگویید او در کارش صبور نبوده است.
undefined صبوری سخت است اما با توجه به یک نکته آسان می‌شود و آن اینکه "وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ". بچه وقتی کاری را انجام می‌دهد، حسابی برایش سخت می‌آید اما وقتی می‌بیند پدرش پشت سرش است، کار برایش آسان می‌شود. کارهای اقتصادی خیلی سخت و سنگین است ولی وقتی آدم پول‌دار و سرمایه‌داری پشت سر باشد، جلو بردن کار، خیلی آسان می‌شود.
undefined اگر بدانم یکی از دلایل ورود به بهشت، صبوری است؛ "سلام علیکم بماصبرتم"، در دادن زکات و خمس و زحمت کشیدن در رابطه با دین خدا که صبوری می‌خواهد راحت تر صبر می‌کنم.
undefined خدای متعال این عالم را اینگونه قرارداده است که اگر صبور نباشی چيزی دستت نمی‌آید و ارزشی پیدا نمیکنی. در روایت ما ارزش صبر به مانند سر در بدن تشبیه شده است و تمام آنچه که درمورد صبر گفته اند در این تشبیه مشخص است. شما، هزار هم بگو دست و بازو و پای قوی‌ای دارد، وقتی سر ندارد، به‌ چه درد می‌خورد؟ آن را باید زیر خاک دفن کرد.
undefined می‌توانیم به این صبوری برسیم وقتی بدانیم اجر و مزدش، خیلی بالاست. زهرای مرضیه سلام الله علیها می‌فرمایند: "اگر حمل بار سنگینی را به عهده داشته باشی و بگویند اجر و مزد بالایی دارد، آن را بدون احساس خستگی می‌بری." خداوند، روز قیامت به انسان‌های صبور، بهشت می‌دهد، از این بهتر؟
undefined لذا می‌فرماید "استعینوا بالصبر والصلاة"، اگر دیدید کاری خیلی ثقیل و سنگین به نظرتان آمد، دو رکعت نماز بخوانید و از خدا کمک بخواهید.
undefined" ربنا افرغ علینا صبرا"، خدایا بر ما صبر را بباران؛ معلوم می‌شود جایگاه صبر، بسیار حساس و کلیدی است و لازم است در زندگی به آن دقت کنیم. اگر هریک از ما، در شغل‌ها و کارهای مختلف، صبوری پیشه کنیم باتوجه به این آيات قرآن، می‌توانیم موفقیت چندین برابر به دست آوریم.
undefined امیداوریم خدای متعال، توفیق صبر کردن و توکل به خودش را به همه ما، عنایت و کرامت کند.
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefinedundefined #استاد_حسینی_یزدی🔸
@motarjemi_zaban_quran

۱۱:۳۷

۲۷ تیر ۱۴۰۲

thumnail
undefined سوره انفالundefined آیات ۶۷-۶۹
undefinedمَا كَانَ لِنَبِيٍّ أَنْ يَكُونَ لَهُ أَسْرَىٰ حَتَّىٰ يُثْخِنَ فِي الْأَرْضِ تُرِيدُونَ عَرَضَ الدُّنْيَا وَاللَّهُ يُرِيدُ الْآخِرَةَ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ ‎﴿٦٧﴾‏
undefined لَوْلَا كِتَابٌ مِنَ اللَّهِ سَبَقَ لَمَسَّكُمْ فِيمَا أَخَذْتُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ ‎﴿٦٨﴾‏
undefined فَكُلُوا مِمَّا غَنِمْتُمْ حَلَالًا طَيِّبًا وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ ‎﴿٦٩﴾‏
undefinedهيچ پيامبرى مجاز نيست اسير داشته باشد [و نيروى خود را مشغول اسيران كند] تا آن وقت كه سيطره‌ى خود را در منطقه تثبيت كند. شما دنياى عرضى را مى‌خواهيد و خدا [براى شما] آخرت را مى‌خواهد، و خداوند شكست‌ناپذير حكيم است (۶۷)
undefinedاگر پيش‌تر حكم [مهلت‌] صادر نشده بود، مسلما در آنچه [از اسيران‌] گرفته‌ايد، بر شما عذابى بزرگ مى‌رسيد (۶۸)
undefinedاينك، از آنچه به غنيمت برده‌ايد، حلال و undefinedپاكيزه بخوريد و از خدا پروا داريد كه خداوند آمرزنده‌ى مهربان است (۶۹)

۲:۲۲

27. آیات 67-69 سوره انفال.mp3

۷.۱۱ مگابایت
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefined
undefined آیات 67 - 69 سوره مبارکه #انفال
undefined #استاد_حسینی_یزدی🔸 #تفسیر_قرآن
@motarjemi_zaban_quran

۲:۳۰

undefinedآیات ۶٧ تا ۶٩ سوره انفالundefined undefined این آیات، یک تاکتیک جنگی را توضیح داده و می‌فرماید وقتی دو گروه به قصد جنگ روبروی هم قرار گرفتند، دقت کنید دنبال اسیر گرفتن و فدیه گرفتن از اسرا و فدیه گرفتن از آن‌ها نباشد، وظیفه شما، الان فقط جنگیدن است. ممکن است دشمن بخواهد از این موضوع سوءاستفاده کند و افرادی جنگی را درون شما برای اسارت بفرستد. از طرفی، وقتی شما درصدد گرفتن اسیر باشد عده زیادی، مشغول رفع و فتق امورات آن‌ها خواهند شد لذا می‌فرماید اصلا وارد بحث اسیر گرفتن نشوید و موقع جنگیدن فقط به فکر جنگ باشید، بکشید و جلو بروید. هرزمان که دشمن را تارومار کردید و قدرت جنگی خود را در میدان جنگ تثبيت کردید، حالا اگر مقدور بود، گرفتن اسیر، مانعی ندارد چراکه دیگر به شما ضربه ای نمی‌خورد.
undefined نکات آیه undefined "تُرِيدُونَ عَرَضَ الدُّنْيَا" "؛ در جنگ بدر، ٧٠ نفر از بزرگان و کفار مکه کشته و همین تعداد به اسارت درآمدند و برای آزادی اسیران، مبلغی بین ازیک هزار تا چهار هزار درهم مشخص کردند که قریش، بلافاصله یکی پس از دیگری، مبلغ فدا را فرستاده و اسرایشان را آزاد کردند. مسلمان‌ها در مراحل و جنگهای بعد، ذهنشان این بود که ما هر اسیری بگیریم، می‌توانیم کلی پول داشته باشیم، لذا اینجا مطرح می‌کند هنگام جنگیدن، به فکر دنیا نباشید، بروید و فقط بجنگید و فقط بعد از آنکه قدرت پیدا کردید، می‌توانید اسیر بگیرید.
undefined خدای متعال، برای ما هم اراده نکرده، بند دنیا شویم بلکه آخرت را برایمان اراده کرده است و می‌گوید از دنیا در حد خودش استفاده کنید "وَاللَّهُ یُرِیدُ الْآخِرَةَ ". این فقط مخصوص جنگ نیست. بلکه باید از دنیا به عنوان یک ابزار و وسیله خوب استفاده کرده تا بتوانیم آخرت خوبی برای خودمان آباد کنیم.
undefined "فَكُلُوا مِمَّا غَنِمْتُمْ حَلَالًا طَيِّباً"، از غنائمی که به دست آورده اید، استفاده کنید. اینها حلال و طیب و پاکيزه است، منتها با رعایت تقوای الهی. "وَاتَّقُوا اللَّهَ" ، پس وقتی خدا به هر دلیلی به شما نعمتی عطا می‌کند، در مصرفش توجه کرده و تقوای الهی یادتان نرود.
undefined آیا خمس و زکات پولی که به دست آورده ای را داده ای؟ به فکر فقرا بوده و هوای دیگران را داری؟ به افراد نزدیک خودت، که میتوانی کمکشان کنی، کمک میکنی یا نه؟ " وَاتَّقُوا الله" ، نگو همه مال خودم است. در اسلام، مال خودم نداریم؛ هرچه هست مال ماست منتها الان در کانالی قرار گرفته است که دست من است ولی وظیفه من چیز دیگری است.
undefined مصرف کنید، ولی اسراف نکنید. اشکالی ندارد آن‌که می‌تواند خوب استفاده کند این کار را بکند ولی چرا اسراف؟ من که کارم با چند دست لباس حل می‌شود برای چه بیست لباس در کمدم است؟ اصلا این میزان لباس هم داری آیا به افراد دیگر هم کمک میکنی؟ یعنی اگر کسی از شما یک لباس مجلسی بخواهد و میتوانی کمکش کرده و مشکلش را برطرف کنی حاضری مشکلش را برطرف کنی؟
undefined امیداوریم خدای متعال، از لطف و محبت خودش لحظه به لحظه شامل حالمان کند و ما را نسبت به دستورات دینی آشنا و آشناتر و توفیق عمل به همه مان، کرامت بفرماید.
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefinedundefined #استاد_حسینی_یزدی🔸
@motarjemi_zaban_quran

۶:۲۱

۲۸ تیر ۱۴۰۲

thumnail
undefined سوره انفالundefinedآیات ۷۰ الی ۷۱
undefinedيَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِمَنْ فِي أَيْدِيكُمْ مِنَ الْأَسْرَىٰ إِنْ يَعْلَمِ اللَّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ ‎﴿٧٠﴾‏
undefined وَإِنْ يُرِيدُوا خِيَانَتَكَ فَقَدْ خَانُوا اللَّهَ مِنْ قَبْلُ فَأَمْكَنَ مِنْهُمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ ‎﴿٧١﴾
undefinedاى پيامبر! به اسيرانى كه در دست شما هستند بگو: اگر خدا در دل‌هايتان خير و نيكى سراغ داشته باشد، بهتر از آنچه از شما گرفته شده عطايتان مى‌كند و بر شما مى‌بخشد و خداوند آمرزگار مهربان است (۷۰)
undefinedو اگر بخواهند به تو خيانت كنند، البته پيش از اين نيز به خدا خيانت كرده‌اند پس [خدا تو را] بر آنها تمكّن و غلبه داد، و خداوند داناى حكيم است (۷۱)

۲:۲۲

28. آیات 70 - 71 سوه انفال.mp3

۵.۶ مگابایت
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefined
undefined آیات 70 - 71 سوره مبارکه #انفال
undefined #استاد_حسینی_یزدی🔸 #تفسیر_قرآن
@motarjemi_zaban_quran

۲:۳۰

undefinedآیات ٧٠ و ٧١ سوره انفالundefined undefined قصد و غرض اسلام، از اسارت گرفتن و فرستادن اسرا به داخل خانه ها، تربیت آن‌هاست؛ نه تحقیر و توهین به نوع بشر. لذا می‌فرماید با این‌ها دوستانه صحبت کن و تبلیغ کن که " إِن يَعْلَمِ اللَّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَیرا" اگر خدا در شما خیری ببیند و مسلمان شده و در خانه خدا بروید، بدون شک، خدا بهتر از آنچه تا حالا به سمت داده، عنایت می‌کند. فکر نکنید خدا برای شما کم می‌گذارد. پیامبر هم سعی می‌کردند با اسرایی که از آن‌ها فدیه گرفته می‌شد، به نحو دیگری حتی بهتر و بیشتر از مبلغی که از آن‌ها گرفته شده است، جبران کنند.
undefined نکات آیه undefined خیلی از اوقات فکر می‌کنیم، اگر برای خدا هزینه و خرج کنیم، از جیبمان کم شده است. شک نکنید هرزمانی که برای غیر خدا هزینه کردید، کم می‌شود اما از آن طرف، شک نکنید، هرزمان که برای خدا و تبلیغ دینش و برای پیامبر و ائمه معصومین و قرآن و عترت هزینه کردید؛ این هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است.
undefined کی برای امام حسین، هزینه کردی و امام حسین جوابت را نداد و چندین برابرش به تو برنگشت؟ کی صدقه، خمس، زکات و انفاق دادی و برای خدا خرج کردی و خدا در این دنیا برایت کم گذاشت؟ ما این‌ها را به چشممان می‌بینیم ولی باز وقتی می‌خواهیم خرج کنیم برای دیگران خرج می‌کنیم. شما که می‌خواهید مهمانی بدهید، چرا برای چشم مردم می‌دهی؟ چرا همین را برای خدا نمی‌دهی؟ خداوند حتی به اسرا می‌گوید اگر به خدا روی آوری و با او ارتباط برقرار کنی، چندین برابر آنچه تا الان گرفته شده است را جبران می‌کند.
undefined در ادامه به پیامبر میفرماید اگر از دست اینها خیانتی برآمد، نگران نباش این‌ها همین طوریند. درعین اینکه احتمال خیانت می‌دهی، تبلیغ دین کن و کمکشان کن تا به دین خدا برگردد. نگران خیانت آن‌ها نباش، این‌ها قبلا هم به خدا و پیامبرش خیانت می‌کردند.
undefined گاهی تصور ما نسبت به اطرافیانمان غلط است. فکر نکنید وقتی برای مردم کاری انجام می‌دهید، همه را می‌توانی راضی کنی یا اگر عده ای همچون بچه هايتان الان توی دست و پا و متوسل ما هستند، وقتی بزرگ می‌شوند طرفداری از پدر و مادرشان می‌کنند؛ اصلا ممکن است بالعکس شود. خدا به پیامبر توضیح می‌دهد که مبادا اگر به تو خیانت کردند، دل نگران شوی قبلا هم این اتفاقات می افتاده است.
undefined امیداوریم خدای متعال، لحظه به لحظه ما را با قرآن آشنا کند و زندگی ما را قرآنی قرار دهد.
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefinedundefined #استاد_حسینی_یزدی🔸
@motarjemi_zaban_quran

۵:۲۴

۲۹ تیر ۱۴۰۲

thumnail
undefined سوره انفالundefinedآیات ۷۲ الی ۷۳
undefinedإِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَوْا وَنَصَرُوا أُولَٰئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَلَمْ يُهَاجِرُوا مَا لَكُمْ مِنْ وَلَايَتِهِمْ مِنْ شَيْءٍ حَتَّىٰ يُهَاجِرُوا وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ إِلَّا عَلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُمْ مِيثَاقٌ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ ‎﴿٧٢﴾‏
undefined وَالَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ ‎﴿٧٣﴾‏
undefinedبى‌ترديد، كسانى كه ايمان آوردند و هجرت نمودند و در راه خدا با مال و جان خود جهاد كردند و آنان كه [مهاجران را] پناه دادند و يارى نمودند، آنان دوستان و حامى يكديگرند، و كسانى كه ايمان آوردند ولى هجرت نكردند، براى شما در باره آنها هيچ دوستى و تعهدى نيس (۷۲)
undefined و كافران نيز دوست و حامى يكديگرند. اگر [اين هميارى‌] را انجام ندهيد، فتنه و فساد بزرگى در زمين روى خواهد داد (۷۳)

۲:۲۲

29. آِات 72-73 سوره انفال.mp3

۶.۸۱ مگابایت
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefined
undefined آیات 72 - 73 سوره مبارکه #انفال
undefined #استاد_حسینی_یزدی🔸 #تفسیر_قرآن
@motarjemi_zaban_quran

۲:۳۰

سخنرانی، شب اول محرم الحرام ۱۴۴۵.mp3

۳۷.۰۳ مگابایت
undefined #سخنرانیundefined شب اول محرم ۱۴۰۲undefined سید محمد حسینی یزدی
undefined عناوین کلی مباحث شب اول:undefined️ حمله سپاه شیطان به عزاداران حسینی در ایام عزا با ایجاد شبههچرا به‌جای عزا و گریه، به اهداف قیام و شهادت امام حسین فکر نکنیم؟!گریه ما چه فایده‌ای برای امام حسین دارد؟
undefined امام حسین (ع) امام شهادت یا امام زندگی؟از امام حسین علیه‌السلام چه‌درس‌هایی برای زندگی‌مان می‌توانیم بگیریم؟«دین» یعنی چه؟امام حسین (ع) امام محبت و مهربانی
undefined @nasretooba

۱۰:۰۸

سخنرانی، شب دوم محرم الحرام ۱۴۴۵.mp3

۴۵.۰۸ مگابایت
undefined #سخنرانیundefined شب دوم محرم ۱۴۰۲undefined سید محمد حسینی یزدی
undefined عناوین کلی مباحث شب دوم:undefined️ آیا رنگ مشکی ما را افسرده می‌کند؟undefined️ آیا پوشیدن لباس مشکی مکروه است؟
undefined امام حسین (ع) بسیار مهربان بودند.undefined امام حسین (ع) سخاوتمند و بخشنده بودند.
undefined انسان‌های ترسو اهل سخاوت نیستند.undefined کسی می‌تواند از جانش در راه امام بگذرد که در عرصه‌های دنیایی و مالی سخاوتمند و بخشنده باشد.
undefined️ دو عامل مهم سخاوتمند نبودن:۱- ترس از فقر۲- ترس از حرف مردم
undefined راه درمان:۱- به وعده خدا ایمان داشته باشیم. خداوند وعده داده است که اگر کسی اهل انفاق و سخاوت باشد فقیر نخواهد شد.
۲- کسی که برای خدا کاری را انجام می‌دهد حرف دیگران برایش اهمیت ندارد.
undefined @nasretooba

۱۰:۱۰

۳۰ تیر ۱۴۰۲

undefinedآیات ٧٢ و ٧۳ سوره انفالundefined undefined بعد از تبلیغ و دعوت پیامبر به دین اسلام و کارشکنی های کفار و مشرکین، مسلمانان به سه دسته تقسیم شدند. مهاجرین، انصار و قسم سوم کسانی که بعد از مشاهده قدرت اسلام، به آن روی آوردند.
undefined نکات آیه undefined قسم اول مسلمانان، یعنی مهاجرین اولیه، با پیامبر به مدینه مهاجرت کرده و به یکباره تمام زندگی شان را رها کردند. تصور کنید مردی از خانه بیرون بزند و تا ٨ سال قدرت برگشت هم نداشته باشد، به اهل و عیال چنین کسی چه می‌گذرد و چه اتفاقی می‌افتد؟ البته عده ای هم در مکه ایمان به خدا و پیامبر آوردند، اما حاضر نشدند از زندگی شان گذشته و مهاجرت کنند. جالب است افرادی که در قسم اول بودند آن‌قدر فداکار بودند که در مکه جزء متمولین بودند، اما در مدینه به دلیل آنکه دست خالی آمده و چیزی همراهشان نیاورده بودند، به آن‌ها انفاق می‌شد و این‌ها حاضر بودند چنین مسائلی را پشت سر بگذارند. قسم دوم کسانی بودند که در مدینه، به مهاجران پناه‌ می‌دادند؛ "آوَوَا وَّنَصَرُوا" لذا، این دوقسم مهاجرین و انصار معروف بودند و علت تقدم مهاجرین بر انصار، به خاطر جایگاه خاص آن‌ها بود که همان ابتدا، بدون هیچ چشمداشتی، همراه پیامبر راه افتادند و وقتی جنگ بدر شد، سینه شان را درمقابل دشمن سپر کرده و از پیامبر و دین خدا، دفاع نمودند. این افراد با آن‌ها که هیچ یک از این شرايط را نداشتند یا حتی با کسانی که بعد از آنکه متوجه شدند پیامبر و دین اسلام قدرت پیدا کرده و هجرت کردند متفاوتند اما در عین حال، اسلام برای آن‌ها هم جا گذاشته است.
undefined بایستی مؤمنين به هم کمک کرده و دست به دست هم دهند.در آیه بعد می‌فرماید: "آن‌ها که هنوز مهاجرت نکرده اند، تا وقتی مهاجرت نکرده اند، هیچ حقی بر آنها ندارید ولی اگر به خاطر بحث دینداری شان بین دشمنان مشکل پیدا کردند، باید کمکشان کنید. اگر هم کسی جدید وارد اسلام شد، آغوشتان را باز کنید و دست به هم هم داده و همیار و کمک هم باشید". چراکه دشمن، همین کار را می‌کند؛ یهودیان، مسیحیان و مشرکین مکه نسبت به هم، قبل از آنکه پیامبر و اسلام بیاید به خون هم تشنه بودند اما بعد از آمدن پیامبر و ظهور اسلام، باهم متحد شدند.
undefined در زمانه خودمان هم، اروپایی هایی و دشمنان انقلاب مان را ببینید که چطور دست به دست هم داده اند، لذا می‌فرماید " إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُن فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ"؛ اگر شما مومنین، همیاری مطرح شده را باهم نداشته باشید و متحد نشوید و اگر مسلمانان دست به دست هم نداده و شیعه و سنی کنید. مدام بگویید من شیعه ام و سنی را قبول ندارم و درمقابل گفته شود سنی هستم و فلان شیعه را قبول ندارم یا حتی در میان خودتان بگویید مذاهب دیگر را قبول ندارم، نتیجه این اختلاف، فتنه و فساد است. آن هم نه در گوشه ای، بلکه" فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ".
undefined ما همه مسلمانیم و به یک طرف نماز می‌خوانیم، همه خدا پرست هستیم و طبق این آیه قرآن اگر پشت هم نباشیم، "تَكُن فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ"
undefined خدای متعال، به ما توفیق دهد در زندگی مان دقت کنیم که چه مسیری را انتخاب می‌کنیم و در چه جهتی حرکت می‌کنیم. وامیدواریم خدا، زندگی ما را در مسیر حرکت الهی قرار دهد.
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefinedundefined #استاد_حسینی_یزدی🔸
@motarjemi_zaban_quran

۱:۰۰

thumnail
undefined سوره انفالundefinedآیات ۷۴ الی ۷۵
undefinedوَالَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَوْا وَنَصَرُوا أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ ‎﴿٧٤﴾‏
undefined وَالَّذِينَ آمَنُوا مِنْ بَعْدُ وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا مَعَكُمْ فَأُولَٰئِكَ مِنْكُمْ وَأُولُو الْأَرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَىٰ بِبَعْضٍ فِي كِتَابِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ ‎﴿٧٥﴾‏
undefinedو آنان كه ايمان آوردند و هجرت كردند و در راه خدا جهاد نمودند، و آنها كه پناه دادند و يارى كردند، آنانند كه به راستى مؤمنند و برايشان مغفرت و روزى كريمانه خواهد بود (۷۴)
undefined و كسانى كه بعدا ايمان آوردند و همراه شما هجرت نمودند و جهاد كردند، آنان از شمايند، و خويشاوندان در كتاب خدا، بعضى‌شان بر ديگرى اولويت دارند. [و] خدا به هر چيزى داناست (۷۵)

۲:۲۲

30. آیات 74-75 سوره انفال.mp3

۸.۲۲ مگابایت
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefined
undefined آیات 74 - 75 سوره مبارکه #انفال
undefined #استاد_حسینی_یزدی🔸 #تفسیر_قرآن
@motarjemi_zaban_quran

۲:۳۰

undefinedآیات ٧۴ و ٧۵ سوره انفالundefined undefined در تقسیم بندی هایی که در بحث مهاجرین مطرح کردیم، توصیه به این شد که مؤمنان هوای هم را داشته باشند. در ادامه آیات، به توصیف این گروه ها می‌پردازد.
undefined نکات آیه undefined در جای جای قرآن داریم "الذین آمنوا و عملوا الصالحات"؛ کسانی که ایمان آورده و عمل صالح انجام داده اند. در این آیات، عمدتا نوع عمل را نگفته اما شرط اولیه ایمان است‌؛ پس معلوم می‌شود عمل بدون ایمان، جایگاهی ندارد. در این آیات، مصداق‌هایی از عملوا را آورده است؛ "الذین آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَوا وَّنَصَرُوا"
undefined بعضی هرکاری دلشان می‌خواهد انجام می‌دهند، چه خوب و چه بد. در حالیکه همه کارهای خوب هم، اگر قبلش ایمان و نیت برای خدا انجام دادن نباشد، دوریال هم نمی‌ارزد.اگر روی برگه صفرهای متعدد بنویسی، تا زمانی‌که عدد دیگری مثل "١" را پشت سر این صفرها نگذاری، هیچ قیمت و ارزشی ندارد. "آمَنُوا" مثل همان عدد "١" پشت صفرهای عمل است که به آن‌ها ارزش می‌دهد.
undefined در همه جای قرآن هم خداوند، ابتدا امنوا را آورده است، چون کسی‌که ایمان داشته باشد و برای خدا کار کند، تقوا هم دارد و همه کارهایش درست است. آن‌وقت اسراف نکرده و در کارهایش افراط و تفریط ندارد. همه چیز را معتدل و درست انجام می‌دهد چون برای چشم مردم نیست بلکه به عشق خدا انجام می‌دهد. از هیچکسی هم توقع ندارد و می‌تواند یک زندگی زیبا برای خود و دیگران تدارک ببیند.
undefined "آنها که ایمان آورده و مهاجرت کرده و در راه خدا جهاد کردند و مسلمانان را پناه داده و کمک کردند، آن‌ها مومن واقعی هستند". بعضی فکر می‌کنند حالا که ایمان آورده اند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد و همه چیز میزان است. مثل عده ای که منتظر آمدن امام زمان هستند تا به یکباره همه چیز گلستان شود، ما هم نشسته‌ و در خدمتشان هستیم. به همین دلیل هم شدیدا منتظر امام زمان هستند، درحالی که اشتباه می‌کنند‌؛ ظهور حضرت مشابه زمانی است که پیامبر تشریف آوردند و نتیجه یاری امام زمان، آن گلستان مدنظر است. حتی اگر پیامبر را به درستی یاری کرده و انتهای کار را هم درست عمل می‌کردند و آن مشکلات را به وجود نمی‌آوردند، آن گلستان به وجود می‌آمد.
undefined اگر می‌خواهیم امام زمانمان بیاید، بایستی کمکش کنیم و مشکلات بعدش را هم تحمل کنیم و به یاری خود حضرت، حل کنیم؛ این همان "جَاهَدُوا" است.
undefined طبق این آیه، مومنین واقعی کسانی نیستند که تسبیح دست گرفته و روزی صد مرتبه بر پیامبر و آلش درود می‌فرستند و فقط منتظرند حضرت تشریف بیاورند درعین حال، ضدانقلاب هستند، به شهدا هم توهین می‌کنند و به هزار و یک مسئول و خادم خود، خرده حرف دارند.
undefined آغوش اسلام برای همه، در هر شرایط و زمانی و با هر موقعیتی باز است اما صرف اینکه بگویند ایمان آوردیم قبول نیست، "و هاحروا و جاهدوا معکم"، بایستی کنار شما آمده و مثل خود شما شوند در این صورت مثل خود شما هستند.
undefined "أُولُو الْأَرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَىٰ بِبَعْضٍ"، در زمان پیامبر، چون مهاجرین و انصار یار هم بوده و همدیگر را کمک کردند؛ توسط پیامبر، عقد اخوتی بینشان بسته شد و گمان شد این اخوت در جریان ارث هم باید وارد شود. این آیه بیان می‌دارد اگر شما برادر دینی همدیگر هستید، اینطور نیست که از هم ارث ببرید بلکه ارث، مخصوص خویشاوندان است و سلسله مراتبی دارد که الان هم طبق آن، عمل می‌شود.
undefined آخرین آیه سوره انفال را هم بیان کردیم. با امید به اینکه، همانطور که توفیق یافتید تا سوره انفال را به پایان برسانیم، توفیق روزافزون نسبت به فهم مابقی سور و آيات قرآن را هم به همه نا عنایت و کرامت بفرماید.
undefined #تفسیر_قرآن_کریم undefinedundefined #استاد_حسینی_یزدی🔸
@motarjemi_zaban_quran

۲:۴۲

۳۱ تیر ۱۴۰۲

thumnail
پیام رهبر انقلاب در پی جسارت به ساحت قرآن مجید در سوئد
اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد باید عامل جنایت را به دستگاه‌های قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد.متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثه‌ای تلخ و توطئه‌آمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملت‌های مسلمان و بسیاری از دولت‌های آنان را به سوی خود جلب کرده است.

وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاه‌های قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئه‌گران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشان‌تر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه
سیّدعلی خامنه‌ای
۳۱ تیرماه ۱۴۰۲

۱۰:۳۰

۱۸ بهمن ۱۴۰۲

thumnail
undefined همزمان با فرارسیدن عید سعید مبعث، و آغاز بیست و پنجمین سال فعالیت طرح مترجمی زبان قرآن
undefined رونمایی از اولین و تنها وب‌سایت آموزشی مترجمی زبان قرآن به روشی نوین و پویا
undefined ارائه مطالب آموزشی هر درس در قالب فایل‌های ویدئویی undefined ارائه تمرین‌های قرآنی به صورت بازی‌سازی شده و جذاب undefined امکان دریافت بسته کتاب‌های آموزشی و کمک آموزشی undefined امکان ارتباط با اساتید پشتیبان به صورت تلفنی و آنلاین undefined تصحیح دقیق تکالیف درسی توسط اساتید پشتیبان undefined امکان بهره‌مندی از استاد پشتیبان اختصاصی

جهت ورود به سامانه آموزش اینترنتی طرح مترجمی زبان قرآن، لینک زیر را انتخاب کنید:
undefined https://lms.mogib.com undefined
کانال اطلاع‌رسانی طرح مترجمی زبان قرآن:undefined @motarjemi_zaban_quran

۶:۴۱

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

قرائت مفهومی آیات قرآن به تفکیک جزءجهت استفاده بهتر، می‌توانید در کانال زیر عضو شوید:
@qeraatmafhoomiquran

۷:۲۶

۲۸ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
انا لله و انا الیه راجعون
با نهایت تأسف یکی از اساتید و همراهان قرآنی‌مان را از دست دادیم.
در بهار قرآن برای سرکار خانم خالقی ، رحمت و مغفرت الهی را مسألت می‌کنیم و امید داریم قرآن و صاحب قرآن شفیع او باشند.
از خدای متعال برای خانواده ایشان صبر درخواست می‌کنیم.
طرح مترجمی زبان قرآنکانون نثر طوبی

۱۹:۴۹