عکس پروفایل آموزش آشپزی اجاق‌باشیآ

آموزش آشپزی اجاق‌باشی

۲,۶۲۲عضو
عکس پروفایل آموزش آشپزی اجاق‌باشیآ
۲.۶هزار عضو

آموزش آشپزی اجاق‌باشی

undefined پذیرش تبلیغاتundefined تبلیغ کسب‌وکار شما با بهترین بازدهیundefined برای هماهنگی و ثبت سفارش:undefined ارتباط با ادمین: @admin_ad_tebyan

۲ آبان

thumnail
زرشک پلو با مرغ مجلسی
مواد لازم:undefinedیک عدد مرغ کامل🧄یک بوته سیر undefinedدو عدد برگ بوundefined۲ ق غ رب گوجه🫗یک استکان آب نارنجundefined۳ ق غ زعفران دمکرده🧅۲ عدد پیاز بزرگ🫑یک عدد فلفل دلمه متوسط🧂ادویه‌ها شامل (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، کاری، نمک)
@Ojaghgaz_tebyan

۱۵:۵۹

۳ آبان

thumnail
پاستا صدفی
مواد لازم:🧅۱ عدد پیاز🧄۱ حبه سیرundefined۲-۳ قاشق غذاخوری روغنundefined۳ عدد گوجه فرنگیundefined۴۰۰ گرم گوشت چرخ کردهundefined۳۰۰ گرم پاستا صدفیundefined۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🧂آویشن، نمک، پاپریکا undefined۱۰۰ گرم خامه یا خامه ترش
undefinedپیاز، گوشت چرخ کرده و سیر رو تفت بدید و بعد گوجه فرنگی، ادویه و رب گوجه فرنگی رو اضافه و تفت بدید، همزمان پاستا رو با نمک و کمی روغن به آب در حال جوش اضافه کنید و بپزید.undefined بعد شکم پاستا رو با مخلوط گوشت چرخ شده پرکنید، بعد هم مثل ویدیو مراحل رو انجام بدید و با فویل روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۷-۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید. فویل رو بردارید و ۲-۳ دقیقه دیگه بذارید، بپزه تا روی پنیر هم برشته بشه.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۰:۱۷

۴ آبان

thumnail
مربای به
🫙 برای درست کردن مربای به اول به‌ها رو خرد کنید و به ازای هر یک کیلو به ۴ لیوان آب بهش اضافه کنید در قابلمه رو بذارید تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بمونه بعد از ۱۰ دقیقه شکر رو بهش اضافه کنید (به ازای هر یک کیلو به ۷۵۰ تا۸۰۰ گرم شکر) بازم در قابلمه رو بذارید تا بجوشه و به تغییر رنگ بده.
🫙 حدود ۴ تا ۵ ساعت که گذشت و دیدید به تغییر رنگ داده دمکنی بذارید و بازم بذارید بجوشه و سرخ و‌ غلیظ بشه.undefinedدر آخر وقتی غلیظ و خوش رنگ شد نصف استکان آبلیموی تازه بهش اضافه کنید و بذارید ۲ دقیقه روی حرارت بمونه و بعد مربای شما آماده هست.
🫙دقت کنید نذارید خیلی غلیظ بشه چون بعد از پخت وقتی تو یخچال میذارید بازم غلیظ و سفت میشه .
🫙اگه تو‌ قابلمه مسی درستش کنید بدون شک یه مربای همین رنگی تحویل می‌گیرید.
🫙دانه‌های به رو جدا کنید و‌ برای دمنوش سرفه و‌ گلودرد استفاده کنید
🫙زمان پخت مربا به نوع به بستگی داره.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۱:۳۸

۶ آبان

thumnail
چیکن استراگانف
مواد لازمundefinedسینه مرغ🧈کره(دو طرف مرغ‌ها رو با کره روی حرارت بالا سرخ کنید)🧂ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و اورگانو🧅پیاز🧄۲ حبه سیر🫑 فلفل دلمه‌ای قرمز (اختیاری)undefined‍🟫قارچundefined ۱ قاشق غذاخوری آرد سفیدundefined۱ لیوان خامه آشپزی یا مخلوط خامه صبحانه و شیرundefined پنیر ورقه‌ای چدار
@Ojaghgaz_tebyan

۱۲:۲۲

۷ آبان

thumnail
دسر کارامل بیسکوییت
شیر ۳/۵ پیمانهخامه صبحونه ۱ بستهپود کارامل ۱ بستهشیر عسلی۱/۴ پیمانهبیسکوییت پتی بور ۱ بسته نسکافه فوری ۲ بسته (جایگزین نسکافه گلد ۳ ق چ خوری)پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خوری سر پُروانیل به مقدار لازم
🥮 فقط کافیه شیر، پودر کارامل، نسکافه و ژلاتین رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا مواد یکدست بشه.(نباید مواد بجوشه)
🥮 مرحله آخر هم بیسکوییت، خامه، شیرعسلی، وانیل و موادی که با شیر ترکیب کردین رو بریزید داخل مخلوط کن و خوب مخلوط کنید و بریزید داخل قالب و شب تا صبح بذارید یخچال بمونه(زمان تقریبی ۴/۵ ساعت)
@Ojaghgaz_tebyan

۷:۲۷

۸ آبان

thumnail
سالاد لبو و انار
undefined سالاد لبو و انار یه ترکیب جادویی که از خوردنش سیر نمیشی.
مواد لازملبو ۴ عدد متوسطانار دون شده ۱ پیمانههویج ۲ عدد متوسطکلم قرمز  ۲ پیمانه رنده شده پیازچه ۵ عددشوید نصف یک دسته کوچکذرت ۱ پیمانه گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
مواد لازم سسماست چکیده یا یونانی یا پرچرب ۱ و ۱/۲ پیمانهمایونز ۲ قاشق غذاخوریخردل ۱ قاشق غذاخوری اب انار ۳ قاشق غذاخوری اب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد یا زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخورینعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سفید یا سیاه ۱/۲ قاشق مربا خوری
نکات مهمکلم و هویج در حد اینکه فقط نرم بشن پخته بشه و وقتی سرد شد به سبزیجات اضافه بشه.لبو پخته باید سرد باشد. بعد از اضافه کردن سس بهتره ۱ ساعت بعد در یخچال بمونه تا طعم‌ها به خرد هم بره.
@Ojaghgaz_tebyan

۸:۴۶

۱۰ آبان

thumnail
undefined ترفندهای ساده برای داشتن متنوع‌ترین سالادها
@Ojaghgaz_tebyan

۴:۵۸

۱۱ آبان

thumnail
سالاد لبو و انار
undefined سالاد لبو و انار یه ترکیب جادویی که از خوردنش سیر نمیشی

مواد لازملبو ۴ عدد متوسطانار دون شده ۱ پیمانههویج ۲ عدد متوسطکلم قرمز  ۲ پیمانه رنده شده پیازچه ۵ عددشوید نصف یک دسته کوچکذرت ۱ پیمانه گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه

مواد لازم سسماست چکیده یا یونانی یا پرچرب ۱ و ۱/۲ پیمانهمایونز ۲ قاشق غذاخوریخردل ۱ قاشق غذاخوری اب انار ۳ قاشق غذاخوری اب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد یا زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخورینعنا خشک ۱ قاشق مرباخوری فلفل سفید یا سیاه ۱/۲ قاشق مرباخوری
نکات مهمundefinedکلم و هویج در حد اینکه فقط نرم بشن پخته بشه و وقتی سرد شد به سبزیجات اضافه بشه.undefinedلبو پخته باید سرد باشه.undefinedبعد از اضافه کردن سس بهتره ۱ ساعت بعد در یخچال بمونه تا طعم ها به خرد هم بره.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۶:۲۲

۱۲ آبان

thumnail
🥮 بهترین و ساده‌ترین دسر ایتالیایی
@Ojaghgaz_tebyan

۱۰:۵۱

۱۴ آبان

thumnail
undefined بدون روغن کیک بپز!
@Ojaghgaz_tebyan

۷:۰۸

thumnail
دسر کدوحلوایی
undefined با کدو حلوایی چه خوشمزه‌ها که نمیشه درست کرد
مواد لازمکدو حلوایی ۱ عدد شیر عسلی ۱ قوطی شیر ۱ لیوان دارچین نصف ق چ نشاسته ذرت  ۴ ق غ یا پودر ژلاتین ۲ ق غبادوم زمینی ۳ ق غعسل ۱ ق غ
🥮 کدوها رو نگینی خرد و در آب بریزید تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن آبکش کنید و در غذاساز بریزید، شیر عسلی و دارچین رو اضافه و میکس کنید حالا در قابلمه بریزید و یک لیوان شیر اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید، نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک و باز بزنید.
در ظرف پیرکس بریزید و روی اون رو با بادوم زمینی خرد شده به همراه عسل بریزید و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بذارید.
نکتهاگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاضر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان آب سرد به روش بن ماری روی کتری هم بزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید.
@Ojaghgaz_tebyan

۷:۱۰

۱۵ آبان

thumnail
undefinedundefined سیب‌زمینی رو آب‌پز بخوریم یا کبابی؟
@Ojaghgaz_tebyan

۵:۴۷

بازارسال شده از ایران همدل
thumnail
گلریزان ۴ میلیاردی کاربران بله
پویش کاربران بله برای جمع‌آوری ۴ میلیارد تومان کمک به مردم فلسطین و لبنان
۲۰,۸۹۵,۵۰۰,۰۰۰ ریال
از ۴۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۵۲%
تامین شده
۱۴
روز مانده
جزئیات و مشارکت

۹:۱۶

۱۶ آبان

thumnail
undefined سوپ مرغتقویت‌کننده‌ای طبیعی برای مقابله با آنفلوآنزا
@Ojaghgaz_tebyan

۶:۰۸

۱۷ آبان

thumnail
خوراک بادمجون
undefined این غذا به شدت خوشمزس، توی ویدیو همه مراحلش واضحه، فقط اینکه به مواد گوشت یه قاشق رب بزنید.
undefined واسه سس هم یه پیاز رو رنده و تفت بدید، رب گوجه و یه قاشق سس کچاپ و ادویه رو اضافه و در آخر گوجه رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید.(سس ۱۵دقیقه روی بادمجونا بمونه کافیه)

@Ojaghgaz_tebyan

۹:۴۲

۱۸ آبان

thumnail
مرغ با پیاز کاراملی و سماق

پیاز خلالی ۴ عدد۴ تکه‌ مرغ (روش رو برش بزنین) سماق ۲ ق غذاخوریرب انار یک تا ۲ ق غ رب گوجه یک ق چ نمک یک تا ۲ ق چایخوریفلفل یک ق چ (یا مطابق ذائقه)پاپریکاگرم ماسالا یا ادویه کاری نصف ق چ آب لیمو یک ق غ روغن زیتون یک سوم پیمانه

undefined دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت و نیم تا ۱/۴۰ دقیقه با توجه به اندازه مرغ‌هاتون undefined۲۰ دقیقه آخر بدون روکش یا در باشه تا روی مرغ هم کمی گریل شه
undefinedروی گاز با شعله پخش‌کن و حرارت خیلی کم یواش یواش میپزه، نیازی به آب نیست
@Ojaghgaz_tebyan

۷:۱۹

۲۰ آبان

thumnail
undefined نودل مرغ و سبزیجاتیه غذای خوشمزه و مقوی!
@Ojaghgaz_tebyan

۱۷:۲۲

۲۱ آبان

thumnail
پاستا بادمجان
undefined بادمجان ۴ عدد متوسطundefined روغن زیتون به میزان لازم🧂 نمک به میزان دلخواه🧄 سیر رنده شده ۲ عددundefined گوجه فرنگی خرد شده ۴ عدد یا یک عدد کنسروundefinedآب ۱ عدد لیمو ترش🫗سرکه بالزامیک یا سرکه خرما ۳ قاشق غذاخوریundefinedشکر ۱ الی ۲ قاشق غذاخوریundefinedفلفل به میزان دلخواهundefinedآب ۲۲۵ میلی لیترundefinedجعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوریundefinedپنیر پارمژان به میزان دلخواهundefinedپاستا ۵۰۰ گرم
@Ojaghgaz_tebyan

۱۷:۵۰

۲۳ آبان

thumnail
نوشیدنی پسته داغ برای روزهای سرد
نیاز داریم بهشیر ۲ فنجونundefinedundefinedپودر پسته ۴ق غundefinedشیر عسل ۱ق غundefinedوانیل نصف ق چundefinedپودر هل کمیundefined
همه مواد رو هم بزنید و بذارید روی شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه، اینجوری پسته داخل شیر حل میشه.
@Ojaghgaz_tebyan

۷:۵۹

۲۵ آبان

thumnail
undefined فوت و فن آشپزی بدون اشتباه
@Ojaghgaz_tebyan

۷:۴۷