عکس پروفایل آموزش آشپزی اجاق‌باشیآ

آموزش آشپزی اجاق‌باشی

۲,۶۲۵عضو
thumnail
🫙طرز تهیه مربای گلابی خوشرنگ + فوت و فن‌های جلوگیری از کپک و شکرک زدن

@Ojaghgaz_tebyan

۶:۴۰

thumnail
undefined رب انار سیاه و خوش طعم بپز
@Ojaghgaz_tebyan

۷:۵۱

thumnail
سوپ جو
undefined این سوپ جو دقیقا مثل سوپ‌های رستورانی هم بسیار خوشمزه‌س و هم رنگ و لعاب خیلی زیبایی داره.
undefinedجو‌ها رو بشورید و برای ۴ ساعت کنار بذارید تا خیس بخوره. برای شروع پخت کمی روغن داخل قابله بریزید و سیب زمینی، پیاز سیر تازه و فلفل دلمه‌ای قرمز، هویج و سینه مرغ رو هم اضافه کنید.
🧂ادویه‌ها رو هم بریزید و در ادامه جوها که خوب خیس خوردن رو آبکش و به همراه آب جوش به مواد قبلی اضافه کنید و درش رو ببندید و اجازه بدید خوب بپزه.
undefined نیم ساعت آخر پخت گوجه‌ها رو اضافه کنید. حالا تا گوجه‌ها می‌پزه جعفری و گشنیز رو خرد کنید. بعد از این زمان تمام سبزیجات داخل سوپ رو خارج کنید.
undefined پوست گوجه‌ها رو جدا کنید و تمام سبزیجات پخته شده رو میکس کنیو تا به شکل پوره در بیان. سینه مرغ رو هم از سوپ خارج و استخوانش رو جدا و خوب ریز کنید، پوره سبزیجات، مرغ ریز شده، جعفری و گشنیز خرد شده رو به سوپ بر گردونید و نمک و فلفلشو هم اندازه کنید.
undefinedتمام محتویات سوپ کاملا پخته‌س و فقط در حد ۱۰ دقیقه دیگه روی حرارت باشه کافیه.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۶:۵۱

thumnail
کیک هویج و گردو
مواد لازمبرای این کیک هویج و‌گردوی خوشمزه نیاز داریم به undefinedهویج ۳-۴ عدد undefined گردو ۵-۶ عدد undefinedتخم مرغ ۴عدد undefinedوانیل نصف ق چ undefinedشکر یک پیمانه undefinedروغن نصف پیمانه undefinedآرد سفید ۲ پیمانه undefinedدارچین یک ق غ سرخالی undefinedبکینگ پودر یک ق م
@Ojaghgaz_tebyan

۸:۰۹

thumnail
بیورینگ بادمجان
مواد لازمundefinedبادمجان ۴عددundefinedنصف سینه مرغundefinedجعفری خرد شده ۳قاشق غذاخوریundefinedگردوی خرد شده ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری🧄سیر رنده شده یک تا ۲ حبهundefinedسس مایونز دوقاشق غذاخوریundefinedماست یک قاشق غذاخوریundefinedکنجد یک قاشق غذاخوریundefinedسیب زمینی ۲ عدد🧂نمک و فلفل به میزان لازم
undefined بادمجون‌ها رو پوست کنده برش بزنید و سرخ کنید، مرغ‌ها رو مکعبی خرد کرده در ظرفی مزه‌دار می‌کنیم(نمک، فلفل و زعفرون) و بعد تفت میدیمسیب‌زمینی‌ها رو خلالی کرده سرخ می‌کنیم.
undefined بادمجون‌های سرخ شده رو ساطور می‌کنیم، داخل ظرف ریخته مرغ‌ها رو اضافه می‌کنیم، گردوی خرد شده، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، کنجد و در آخر سس و ماست رو اضافه می‌کنیم. نمک وفلفلش رو اندازه می‌کنیم.
undefined داخل ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین می‌کنیم.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۳:۱۴

thumnail
ساندویچ گوشت قلقلی

برای ۲ تا ساندویچundefinedگوجه: ۶ عددپوره (یا رنده) کنید و با نمک، فلفل‌سیاه و روغن زیتون بزارید تا آماده بشه.روی حرارت ملایم با در بسته. (غلظت اون باید مثل مال من باشه)۳۰۰ گرم گوشت‌چرخ‌کرده رو با مواد زیر مزه‌دار کنید:🧅پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری🧂نمک: نصف قاشق چای‌خوریundefinedفلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوریundefinedفلفل قرمز: نوک قاشق چای‌خوری🧄سیر: ۱ حبهورز بدید، مثل من گوشت قل‌قلی درست کنید، سرخ کنید. هر موقع آماده شد، روی اون پنیر بذارید، حرارت رو خاموش کنید و در ماهیتابه رو ببندید.
undefinedمثل من ساندویچ رو درست کنید، روی اون جعفری بریزید و نوش جون کنید.
@Ojaghgaz_tebyan

۸:۴۴

thumnail
عدسی هندی
undefined عدس ۱.۵ پیمانهundefined گوجه‌فرنگی ۳ عدد متوسط🧅 پیاز ۲ عدد متوسط، خردشدهundefined فلفل سبز ۳ تا ۴ عدد🧈 کره ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری undefined خامه ۱/۴ پیمانه🫚 حریره زنجبیل و سیر ۲ قاشق غذاخوری🧄 سیر ۴ تا ۵ حبه، ورقه‌نازک‌شدهundefined روغن به میزان لازم
ادویه‌ها زردچوبه، تخم‌گشنیز کوبیده، زیره هرکدام ۱ ق چ خ فلفل کشمیری و پرک فلفل قرمز ۱/۲ ق غ خ یک عدد عصاره مرغ نمک به مقدار لازم
@Ojaghgaz_tebyan

۱۲:۵۰

thumnail
undefined آشپزی با بچه‌ها، تجربه خوشمزه و آموزشی!
undefined ساندویچ پنکیک
@Ojaghgaz_tebyan

۱۰:۰۷

thumnail
سینه مرغ با سس معرکه جدید
مواد لازمundefined۵۰۰ گرم سینه مرغ برش داده شدهundefinedکمی روغن زیتون🧂کمی نمک
برای سس۲ قاشق غذاخوری سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده۱ قاشق غذاخوری کیپر خرد شده (می‌تونید از خیارشور استفاده کنید) آب نصف لیمو / لیموترش کمی نمککمی فلفل سیاه آسیاب شده
undefined در یک کاسه، همه مواد سس رو مخلوط کنید.در ظرفی جداگانه برش‌های سینه مرغ رو با کمی روغن زیتون و نمک مخلوط کنید. undefined دو طرف سینه مرغ رو در تابه سرخ کنید تا طلایی بشه و بلافاصله با سس به ظرفی منتقل و خوب مخلوط کنید.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۲:۴۷

thumnail
🧆 کوکوی شوید باقلا در مایکروفر
@Ojaghgaz_tebyan

۱۳:۳۴

thumnail
دسر یلدایی بدون فر و همزن
🥮 دسر مغزدار شکلاتی اناری
پودر ژلاتین ۳ ق غخامه قنادی ۵۰۰ گرمپنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرمانار دون شده ۱ عددشکلات صبحانه باراکا ۳ ق غبیسکوییت شکلاتی ۲ بستهکره ۲۰۰ گرم
@Ojaghgaz_tebyan

۱۳:۳۰

thumnail
سالاد یلدایی
undefined این سالاد رو حتما یه بار امتحان کنید هم طعم فو‌العاده خوشمزه‌ای داره هم ظاهر جذابی (من از کاهو، لبو پخته، هویج پخته، انار، ذرت پخته، شوید و سس استفاده کردم)
undefined هر لایه رو با قاشق فشرده کنید و‌ سس بزنیدو‌ در آخر ۱ ساعت در یخچال استراحت بدین و‌ نوش جان کنید.

@Ojaghgaz_tebyan

۱۷:۲۷

thumnail
ماکارونی پروانه‌ای با سس تن ماهی
undefined اگر دنبال یک غذای سریع، خاص و راحت هستید این دستور برای شماست.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۲:۳۲

thumnail
۲ ایده خوشمزه و جذاب برای یلدا

undefined️ اولیش خوشمزه‌ترین آدم‌برفی دنیاس که می‌تونین به آسونی با دو تا ماده درستش کنین و همه انگشت به دهن میمونن.
🧁 دومیش هم یه ایده جذاب برای سرو اناره که با این دسر انار شکلاتی دیگه نیازی به گذاشتن یه ظرف بزرگ پر از انار دون شده نیس. تازه دیگه لازم نیس نگران ریخت و پاش انار هم باشی چون دونه‌های سرخش تو دل شکلات فرو رفتن و نگم برات چه طعمی داره...

undefined️ برای درست کردن این آدم برفی جذاب فقط نیاز دارین به:🫗یک قوطی شیرعسلی معادل ۳۰۰ گرم undefined ۳۰۰ گرم هم پودر نارگیلundefined کمی شکلات شیری و کاکائو ذوب شده روی بخار کتریundefined چوب شور و پاستیل نواری...
@Ojaghgaz_tebyan

۱۶:۴۳

thumnail
دسر خاص و خوشمزه ویژه یلدا
undefined یه دسر شکلاتی با کیک، دنت و کورن فلکس که ظاهرش شبیه میوه درخت کاجه undefined
@Ojaghgaz_tebyan

۱۴:۴۲

thumnail
ژله یلدایی
🥮 اگر دنبال یک دسر کم‌هزینه، راحت و بدون نیاز به قالب هستی، این آموزش مخصوص توئه!
مواد لازم:۱ بسته ژله (طعم دلخواه)۱ لیوان آب جوش۱ لیوان آب سردمقداری دانه انارسلفون

طرز تهیه۱. ژله رو با ۱ لیوان آب جوش بنماری کنید (روی بخار آب).۲. ۱ لیوان آب سرد اضافه و خوب مخلوط کنید.۳. یک کاسه رو با سلفون بپوشونید و ۴ ملاقه کوچیک از ژله رو به همراه کمی دانه انار داخلش بریزید.۴. سلفون رو جمع کنید و با نخ ببندید.۵. ژله رو با نخ به سیخ چوبی وصل کنید و طوری داخل یخچال بذارید که آویزون بمونه.۶. بعد از اینکه ژله کامل سفت شد، به‌آرومی از سلفون جداش کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۴:۱۳

thumnail
انار پلو
غذای خاص و خوشمزه یلدایی
@Ojaghgaz_tebyan

۱۸:۱۶

thumnail
خوراکی مخصوص شب یلدا
undefined هم میتونی برای مهمونات درست کنی یا اگر می‌خوای بری خونه مامان بزرگ بابا بزرگت برای کوچولوهای خانواده درست کنی و براشون ببریفقط چوب شور و شکلات آب‌شده هم لازم داری.
@Ojaghgaz_tebyan

۹:۵۰

thumnail
سالاد جذاب پاییزی برای یلدا

مواد لازم🥬کاهو مجلسی undefinedبیبی اسفناجundefinedانارundefinedگردو خرد شده(می‌تونید خرد نشده بریزید)undefinedپنیر پارمسان🧈پنیر موزارلا یا پنیر کبابی (یا هر پنیر دیگه‌ای که دوست دارید)
برای سسundefined سرکه بالزامیک ۲ ق غ | روغن زیتون ۱ ق غ | رب انار ۲ ق غ | عسل ۱ ق غ | پنیر پارمسان ۱ ق غ |

undefined مواد رو مثل ویدئو لایه لایه اضافه کنید، در آخر بهش سس رو اضافه و با هم مخلوط و نوش جان کنید.
@Ojaghgaz_tebyan

۱۴:۳۵

thumnail
اکسیر زمستانی
undefined️ هوا سرد شده، پس مکعب‌های تقویت‌کننده سیستم ایمنی که سرشار از خاصیت هستند رو در فریزر ذخیره کنید!
مواد لازمundefined۱ پرتقالundefined ۲ لیمو🫚 ۱ تکه بزرگ زنجبیل (۸۵-۱۰۰ گرم)undefined۱ قاشق چای‌خوری زردچوبهundefined ۱ قاشق چای‌خوری دارچینundefinedنصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاهundefined ۲ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه۱. پوست پرتقال و لیموها رو بگیرید و بخش‌های سفیدشون رو کاملاً جدا کنید تا تلخ نشه.
۲. پوست زنجبیل رو بگیرید.
۳. همه مواد رو داخل غذاساز بریزید، ادویه‌ها و عسل رو اضافه کنید و همه رو تا زمانی که کاملاً نرم و یکدست بشن، مخلوط کنید.
۴. ابتدا در غذاساز امتحان کردم، اما بلندر دستی خیلی بهتر جواب داد. اگر بلندر ندارید، می‌تونید مواد رو از صافی رد کنید.
۵. مایع پوره‌شده رو در قالب‌های یخ بریزید و فریز کنید. حدود ۲۰ مکعب به دست میاد.
۶. هر روز یک مکعب رو در یک فنجون آب گرم حل کرده و بنوشید. نوش جان

نکتهمی‌تونید عسل راک به مخلوط اضافه نکنید و موقع تهیه چای جداگانه اضافه کنید. اینجوری طعم خیلی طبیعی‌تر و دلپذیرتری دارید.
@Ojaghgaz_tebyan

۸:۲۷