سوپ جو این سوپ جو دقیقا مثل سوپهای رستورانی هم بسیار خوشمزهس و هم رنگ و لعاب خیلی زیبایی داره. جوها رو بشورید و برای ۴ ساعت کنار بذارید تا خیس بخوره. برای شروع پخت کمی روغن داخل قابله بریزید و سیب زمینی، پیاز سیر تازه و فلفل دلمهای قرمز، هویج و سینه مرغ رو هم اضافه کنید. 🧂ادویهها رو هم بریزید و در ادامه جوها که خوب خیس خوردن رو آبکش و به همراه آب جوش به مواد قبلی اضافه کنید و درش رو ببندید و اجازه بدید خوب بپزه. نیم ساعت آخر پخت گوجهها رو اضافه کنید. حالا تا گوجهها میپزه جعفری و گشنیز رو خرد کنید. بعد از این زمان تمام سبزیجات داخل سوپ رو خارج کنید. پوست گوجهها رو جدا کنید و تمام سبزیجات پخته شده رو میکس کنیو تا به شکل پوره در بیان. سینه مرغ رو هم از سوپ خارج و استخوانش رو جدا و خوب ریز کنید، پوره سبزیجات، مرغ ریز شده، جعفری و گشنیز خرد شده رو به سوپ بر گردونید و نمک و فلفلشو هم اندازه کنید. تمام محتویات سوپ کاملا پختهس و فقط در حد ۱۰ دقیقه دیگه روی حرارت باشه کافیه. @Ojaghgaz_tebyan
۱۶:۵۱
کیک هویج و گردو مواد لازمبرای این کیک هویج وگردوی خوشمزه نیاز داریم به هویج ۳-۴ عدد گردو ۵-۶ عدد تخم مرغ ۴عدد وانیل نصف ق چ شکر یک پیمانه روغن نصف پیمانه آرد سفید ۲ پیمانه دارچین یک ق غ سرخالی بکینگ پودر یک ق م @Ojaghgaz_tebyan
۸:۰۹
بیورینگ بادمجان مواد لازمبادمجان ۴عددنصف سینه مرغجعفری خرد شده ۳قاشق غذاخوریگردوی خرد شده ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری🧄سیر رنده شده یک تا ۲ حبهسس مایونز دوقاشق غذاخوریماست یک قاشق غذاخوریکنجد یک قاشق غذاخوریسیب زمینی ۲ عدد🧂نمک و فلفل به میزان لازم بادمجونها رو پوست کنده برش بزنید و سرخ کنید، مرغها رو مکعبی خرد کرده در ظرفی مزهدار میکنیم(نمک، فلفل و زعفرون) و بعد تفت میدیمسیبزمینیها رو خلالی کرده سرخ میکنیم. بادمجونهای سرخ شده رو ساطور میکنیم، داخل ظرف ریخته مرغها رو اضافه میکنیم، گردوی خرد شده، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، کنجد و در آخر سس و ماست رو اضافه میکنیم. نمک وفلفلش رو اندازه میکنیم. داخل ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین میکنیم. @Ojaghgaz_tebyan
۱۳:۱۴
ساندویچ گوشت قلقلی
برای ۲ تا ساندویچگوجه: ۶ عددپوره (یا رنده) کنید و با نمک، فلفلسیاه و روغن زیتون بزارید تا آماده بشه.روی حرارت ملایم با در بسته. (غلظت اون باید مثل مال من باشه)۳۰۰ گرم گوشتچرخکرده رو با مواد زیر مزهدار کنید:🧅پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری🧂نمک: نصف قاشق چایخوریفلفلسیاه: نصف قاشق چایخوریفلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری🧄سیر: ۱ حبهورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید، سرخ کنید. هر موقع آماده شد، روی اون پنیر بذارید، حرارت رو خاموش کنید و در ماهیتابه رو ببندید. مثل من ساندویچ رو درست کنید، روی اون جعفری بریزید و نوش جون کنید. @Ojaghgaz_tebyan
۸:۴۴
عدسی هندی عدس ۱.۵ پیمانه گوجهفرنگی ۳ عدد متوسط🧅 پیاز ۲ عدد متوسط، خردشده فلفل سبز ۳ تا ۴ عدد🧈 کره ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری خامه ۱/۴ پیمانه🫚 حریره زنجبیل و سیر ۲ قاشق غذاخوری🧄 سیر ۴ تا ۵ حبه، ورقهنازکشده روغن به میزان لازم ادویهها زردچوبه، تخمگشنیز کوبیده، زیره هرکدام ۱ ق چ خ فلفل کشمیری و پرک فلفل قرمز ۱/۲ ق غ خ یک عدد عصاره مرغ نمک به مقدار لازم @Ojaghgaz_tebyan
۱۲:۵۰
آشپزی با بچهها، تجربه خوشمزه و آموزشی! ساندویچ پنکیک @Ojaghgaz_tebyan
۱۰:۰۷
سینه مرغ با سس معرکه جدید مواد لازم۵۰۰ گرم سینه مرغ برش داده شدهکمی روغن زیتون🧂کمی نمک برای سس۲ قاشق غذاخوری سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده۱ قاشق غذاخوری کیپر خرد شده (میتونید از خیارشور استفاده کنید) آب نصف لیمو / لیموترش کمی نمککمی فلفل سیاه آسیاب شده در یک کاسه، همه مواد سس رو مخلوط کنید.در ظرفی جداگانه برشهای سینه مرغ رو با کمی روغن زیتون و نمک مخلوط کنید. دو طرف سینه مرغ رو در تابه سرخ کنید تا طلایی بشه و بلافاصله با سس به ظرفی منتقل و خوب مخلوط کنید. @Ojaghgaz_tebyan
دسر یلدایی بدون فر و همزن 🥮 دسر مغزدار شکلاتی اناری پودر ژلاتین ۳ ق غخامه قنادی ۵۰۰ گرمپنیر خامهای ۳۰۰ گرمانار دون شده ۱ عددشکلات صبحانه باراکا ۳ ق غبیسکوییت شکلاتی ۲ بستهکره ۲۰۰ گرم @Ojaghgaz_tebyan
۱۳:۳۰
سالاد یلدایی این سالاد رو حتما یه بار امتحان کنید هم طعم فوالعاده خوشمزهای داره هم ظاهر جذابی (من از کاهو، لبو پخته، هویج پخته، انار، ذرت پخته، شوید و سس استفاده کردم) هر لایه رو با قاشق فشرده کنید و سس بزنیدو در آخر ۱ ساعت در یخچال استراحت بدین و نوش جان کنید.
ماکارونی پروانهای با سس تن ماهی اگر دنبال یک غذای سریع، خاص و راحت هستید این دستور برای شماست. @Ojaghgaz_tebyan
۱۲:۳۲
۲ ایده خوشمزه و جذاب برای یلدا
️ اولیش خوشمزهترین آدمبرفی دنیاس که میتونین به آسونی با دو تا ماده درستش کنین و همه انگشت به دهن میمونن. 🧁 دومیش هم یه ایده جذاب برای سرو اناره که با این دسر انار شکلاتی دیگه نیازی به گذاشتن یه ظرف بزرگ پر از انار دون شده نیس. تازه دیگه لازم نیس نگران ریخت و پاش انار هم باشی چون دونههای سرخش تو دل شکلات فرو رفتن و نگم برات چه طعمی داره...
️ برای درست کردن این آدم برفی جذاب فقط نیاز دارین به:🫗یک قوطی شیرعسلی معادل ۳۰۰ گرم ۳۰۰ گرم هم پودر نارگیل کمی شکلات شیری و کاکائو ذوب شده روی بخار کتری چوب شور و پاستیل نواری... @Ojaghgaz_tebyan
۱۶:۴۳
دسر خاص و خوشمزه ویژه یلدا یه دسر شکلاتی با کیک، دنت و کورن فلکس که ظاهرش شبیه میوه درخت کاجه @Ojaghgaz_tebyan
۱۴:۴۲
ژله یلدایی 🥮 اگر دنبال یک دسر کمهزینه، راحت و بدون نیاز به قالب هستی، این آموزش مخصوص توئه! مواد لازم:۱ بسته ژله (طعم دلخواه)۱ لیوان آب جوش۱ لیوان آب سردمقداری دانه انارسلفون
طرز تهیه۱. ژله رو با ۱ لیوان آب جوش بنماری کنید (روی بخار آب).۲. ۱ لیوان آب سرد اضافه و خوب مخلوط کنید.۳. یک کاسه رو با سلفون بپوشونید و ۴ ملاقه کوچیک از ژله رو به همراه کمی دانه انار داخلش بریزید.۴. سلفون رو جمع کنید و با نخ ببندید.۵. ژله رو با نخ به سیخ چوبی وصل کنید و طوری داخل یخچال بذارید که آویزون بمونه.۶. بعد از اینکه ژله کامل سفت شد، بهآرومی از سلفون جداش کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید. @Ojaghgaz_tebyan
خوراکی مخصوص شب یلدا هم میتونی برای مهمونات درست کنی یا اگر میخوای بری خونه مامان بزرگ بابا بزرگت برای کوچولوهای خانواده درست کنی و براشون ببریفقط چوب شور و شکلات آبشده هم لازم داری. @Ojaghgaz_tebyan
۹:۵۰
سالاد جذاب پاییزی برای یلدا
مواد لازم🥬کاهو مجلسی بیبی اسفناجانارگردو خرد شده(میتونید خرد نشده بریزید)پنیر پارمسان🧈پنیر موزارلا یا پنیر کبابی (یا هر پنیر دیگهای که دوست دارید) برای سس سرکه بالزامیک ۲ ق غ | روغن زیتون ۱ ق غ | رب انار ۲ ق غ | عسل ۱ ق غ | پنیر پارمسان ۱ ق غ |
مواد رو مثل ویدئو لایه لایه اضافه کنید، در آخر بهش سس رو اضافه و با هم مخلوط و نوش جان کنید. @Ojaghgaz_tebyan
۱۴:۳۵
اکسیر زمستانی ️ هوا سرد شده، پس مکعبهای تقویتکننده سیستم ایمنی که سرشار از خاصیت هستند رو در فریزر ذخیره کنید! مواد لازم۱ پرتقال ۲ لیمو🫚 ۱ تکه بزرگ زنجبیل (۸۵-۱۰۰ گرم)۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری دارچیننصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه۱. پوست پرتقال و لیموها رو بگیرید و بخشهای سفیدشون رو کاملاً جدا کنید تا تلخ نشه. ۲. پوست زنجبیل رو بگیرید. ۳. همه مواد رو داخل غذاساز بریزید، ادویهها و عسل رو اضافه کنید و همه رو تا زمانی که کاملاً نرم و یکدست بشن، مخلوط کنید. ۴. ابتدا در غذاساز امتحان کردم، اما بلندر دستی خیلی بهتر جواب داد. اگر بلندر ندارید، میتونید مواد رو از صافی رد کنید. ۵. مایع پورهشده رو در قالبهای یخ بریزید و فریز کنید. حدود ۲۰ مکعب به دست میاد. ۶. هر روز یک مکعب رو در یک فنجون آب گرم حل کرده و بنوشید. نوش جان
نکتهمیتونید عسل راک به مخلوط اضافه نکنید و موقع تهیه چای جداگانه اضافه کنید. اینجوری طعم خیلی طبیعیتر و دلپذیرتری دارید. @Ojaghgaz_tebyan