۱۳:۲۶
۱۳:۲۶
۱۳:۲۶
۱۳:۲۶
یه ترشی فوری که همه مهمونا دستور شو ازت میپرسن!
مواد لازم:
️کلم قرمز متوسط ۲ عدد
️نمک ۲ ق غ سر پر
️نعنا خشک و تخم گشنیز ۱ ق غ
️سرکه سفید به مقدار لازم
نکات:
قسمت سفت کلم رو جدا کنید.
️ کلم حتماً تمیز شسته و خشک باشه تا کپک نزنه.
سرکه باید کامل روی کلم رو بگیره.
️ استفاده از سرکه سفید رنگ ترشی رو خوشکل تر میکنه.
️ کلم ها رو با دست فشار بدید و اب اضافیشو دور بریزید.
️ یه روز استراحت توی یخچال کافیه.
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم:
نکات:
@Ojaghgaz_tebyan
۹:۱۰
کوفته ریزه
مواد لازم
۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده🧅 ۱ عدد پیاز
۱ عدد تخممرغ🧂 ۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
مواد دیگر:نصف فلفل دلمهای زردنصف فلفل دلمهای سبز۱ عدد پیاز
🧆برای سس:۱ قاشق مرباخوری رب فلفل۱ قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی۱چ۰ میلیلیتر آب۱ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری فلفل قرمزکمی فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری آویشن
طرز تهیه:برای کوفته همه مواد را داخل یک ظرف بریزید و ورز دهید، به شکل توپهای کوچک دربیاورید. کوفتهها را در کمی روغن سرخ کنید، فلفلهای دلمهای و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه و رب فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد آب و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنیدبگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد.
برای پوره سیبزمینی:
۴ عدد سیبزمینی بزرگ🧂۱ قاشق چایخوری نمک
۱۰۰ میلیلیتر شیر🧈 ۱ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه:سیبزمینیها را بپزید، نمک و کره را اضافه کرده و له کنید. شیر را اضافه و هم بزنید. برای سرو پوره سیبزمینی را در بشقاب بگذارید و روی آن کوفتهها با سس قرار دهید.
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم
مواد دیگر:نصف فلفل دلمهای زردنصف فلفل دلمهای سبز۱ عدد پیاز
🧆برای سس:۱ قاشق مرباخوری رب فلفل۱ قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی۱چ۰ میلیلیتر آب۱ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری فلفل قرمزکمی فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری آویشن
طرز تهیه:برای کوفته همه مواد را داخل یک ظرف بریزید و ورز دهید، به شکل توپهای کوچک دربیاورید. کوفتهها را در کمی روغن سرخ کنید، فلفلهای دلمهای و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه و رب فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد آب و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنیدبگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد.
برای پوره سیبزمینی:
طرز تهیه:سیبزمینیها را بپزید، نمک و کره را اضافه کرده و له کنید. شیر را اضافه و هم بزنید. برای سرو پوره سیبزمینی را در بشقاب بگذارید و روی آن کوفتهها با سس قرار دهید.
@Ojaghgaz_tebyan
۱۵:۱۸
مگه داریم سادهتر و خوشمزهتر از این غذا
پیازها که کمی سبک شد زردچوبه و فلفل سیاه و نعنا خشک بزنید کمی تفت بدید و تخم مرغ و سیبزمینیهای از قبل آب پز شده رو به همراه نصف کره اضافه کنید با گوشکوب له کو نوش جان کنید
@Ojaghgaz_tebyan
پیازها که کمی سبک شد زردچوبه و فلفل سیاه و نعنا خشک بزنید کمی تفت بدید و تخم مرغ و سیبزمینیهای از قبل آب پز شده رو به همراه نصف کره اضافه کنید با گوشکوب له کو نوش جان کنید
@Ojaghgaz_tebyan
۶:۳۹
چای دارچین و پرتقال پاییزی
هر فصلی، یه عطر خاص داره…پاییز، فصل چایهای معطر و آرامشه
️
@Ojaghgaz_tebyan
@Ojaghgaz_tebyan
۱۸:۳۷
باسلوق انار
مواد لازم:انار ۴ عددنشاسته ذرت ۳ ق غشکر ۶ ق غ
نکات لازم:
به مدت ۳ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره
میتونید یه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید تا زودتر ببنده.
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم:انار ۴ عددنشاسته ذرت ۳ ق غشکر ۶ ق غ
نکات لازم:
@Ojaghgaz_tebyan
۷:۵۸
پودینگ خرمالو
مواد لازم:۲ عدد خرمالو۱ قاشق چایخوری ارده۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری عسل۱ فنجان شیر
توجه: به دلخواه میتونید ارده و عسل اضافه نکنید، من مقداری اضافه کردم؛ اگه مدت زیادی تو یخچال بمونه قوامش غلیظ میشه من نذاشتم زیاد بمونه به همین دلیل قوامش غلیظ نیست.
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم:۲ عدد خرمالو۱ قاشق چایخوری ارده۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری عسل۱ فنجان شیر
توجه: به دلخواه میتونید ارده و عسل اضافه نکنید، من مقداری اضافه کردم؛ اگه مدت زیادی تو یخچال بمونه قوامش غلیظ میشه من نذاشتم زیاد بمونه به همین دلیل قوامش غلیظ نیست.
@Ojaghgaz_tebyan
۹:۵۸
واقعا توی پاییز و زمستون، سوپ کدو حلوایی خیلی میچسبه
مواد اولیه (برای ۳ الی ۴)
کدو حلوایی (مقدار بعد از گرفتن پوست و خرد شدن) : ۷۵۰ گرم
هویج (پوست گرفته و خرد شده) : ۲۰۰ گرم
کره و روغن زیتون : جمعا ۳ ق غ، یعنی ۴۵ گرم
پیاز زرد یا سفید (اسلایس شده) : ۸۰ گرم
سیر : ۴ حبه
تره فرنگی : ۵۰ گرم (اگه دسترسی ندارید، به جاش از پیاز استفاده کنید)
مایعات (آب مرغ یا استاک مرغ یا استاک سبزیجات + آب) : جمعا ۵۰۰ گرم
برگ بو : دو عدد
ادویه : یکم دارچین + خیلی کم جوز هندی + مقدار دلخواه پودر عصاره مرغ
نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه
️ دستور پنیرپنیر دلخواه + کمی خامه (تقریبا نصف پنیر و نصف خامه) + خیلی کم دارچین + خیلی خیلی کم جوز هندی (جوز هندی طعم خیلی قوی داره مراقب باشید)تمام مواد رو با چنگال کاملا میکس کنید تا بافت یکدستی بگیره.
@Ojaghgaz_tebyan
مواد اولیه (برای ۳ الی ۴)
@Ojaghgaz_tebyan
۱۸:۰۲
پاستا مک اند چیز
مواد لازم:
دو لیوان پاستا
دو لیوان شیر
یک لیوان آب🧈 ۲۰ گرم کره
۴ ورق پنیر گودا
نصف لیوان پنیر پیتزا🧂ادویهها شامل(پودر سیر،جوز هندی،نمک،فلفل سیاه)یک عدد عصاره مرغ یا گوشت
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم:
@Ojaghgaz_tebyan
۱۷:۱۳
کیک شکلاتی بدون فر
مواد لازم:٢ تخم مرغ٢ق نوتلا٣ق شكر١ليوان ارد١ق پودر كاكائو١سوم ليوان روغننصف ليوان شير٢ق بكينگپودر١ق وانيل
براى سس٥٠گرم خامه٥٠گرم پنير٨٠گرم شكلات تلخ
٤٥ دقيقه با شعله ملايمم (دمكنى بذاريد)با سيخ چوبى تست كنيد پخته باشه.
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم:٢ تخم مرغ٢ق نوتلا٣ق شكر١ليوان ارد١ق پودر كاكائو١سوم ليوان روغننصف ليوان شير٢ق بكينگپودر١ق وانيل
براى سس٥٠گرم خامه٥٠گرم پنير٨٠گرم شكلات تلخ
٤٥ دقيقه با شعله ملايمم (دمكنى بذاريد)با سيخ چوبى تست كنيد پخته باشه.
@Ojaghgaz_tebyan
۱۶:۲۹
خوراک شبهای پاییزدلمه کلم
مواد لازم (برای داخل کلم):۱ عدد کلم متوسط۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده۱ پیمانه برنج۱ پیمانه بلغور درشت۲ عدد پیاز خشک (ریز خرد شده)۱ قاشق غذاخوری رب مخلوط (فلفل و گوجه)۳ تا ۴ حبه سیر (له شده)۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتوننعناع، فلفل پولبیبر (پول بیبر)، فلفل قرمز پودری، فلفل سیاه، سماق پودرینمکنصف پیمانه آببرای سس:۱ قاشق غذاخوری ربنصف استکان (استکان چایخوری) روغن مایع۱ قاشق چایخوری نمکنصف قاشق چایخوری فلفل سیاه۱ قاشق دمنوشخوری نعناع۱ قاشق چایخوری پولبیبر (فلفل قرمز پرک)۲ پیمانه آب داغ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سماق دانهدار (که به مدت ۵ دقیقه در آب داغ خیسانده و سپس آبکش شده باشد)
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم (برای داخل کلم):۱ عدد کلم متوسط۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده۱ پیمانه برنج۱ پیمانه بلغور درشت۲ عدد پیاز خشک (ریز خرد شده)۱ قاشق غذاخوری رب مخلوط (فلفل و گوجه)۳ تا ۴ حبه سیر (له شده)۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتوننعناع، فلفل پولبیبر (پول بیبر)، فلفل قرمز پودری، فلفل سیاه، سماق پودرینمکنصف پیمانه آببرای سس:۱ قاشق غذاخوری ربنصف استکان (استکان چایخوری) روغن مایع۱ قاشق چایخوری نمکنصف قاشق چایخوری فلفل سیاه۱ قاشق دمنوشخوری نعناع۱ قاشق چایخوری پولبیبر (فلفل قرمز پرک)۲ پیمانه آب داغ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سماق دانهدار (که به مدت ۵ دقیقه در آب داغ خیسانده و سپس آبکش شده باشد)
@Ojaghgaz_tebyan
۱۰:۰۵
کنسرو قارچ
🟫 اگه همیشه قارچ میخری و قبل از اینکه مصرفش کنی خراب میشه… این پست دقیقاً برای توئه!
🟫با این روش خیلی ساده میتونی قارچهاتو ماهها سالم، سفید و خوشطعم نگه داری.نه تیره میشن، نه له میشن، نه مزهشون عوض میشه.
🟫 قارچها حتما تازه، سفید و سفت باشن
@Ojaghgaz_tebyan
@Ojaghgaz_tebyan
۱۵:۴۶
سیبزمینی قلقلی
مواد لازم:
۴ عدد سیب زمینی متوسط
به ازای هر سیب زمینی یه ق غ سرخالی پودر نشاسته ذرت
نصف پیمانه پنیر پیتزا
۲ ق غ جعفری خرد شده(نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، پاپریکا)
@Ojaghgaz_tebyan
مواد لازم:
@Ojaghgaz_tebyan
۶:۵۲