عکس پروفایل مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه شیرازم

مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه شیراز

۱۱۴عضو
عکس پروفایل مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه شیرازم
۱۱۴ عضو

مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه شیراز

مرکز آموزشهای آزاد و تخصصی دانشگاه شیراز با هدف مهارت افزایی دانشجویان و متقاضیان آزاد فعالیت می نمایدtc.shirazu.ac.ir

۲۷ آبان ۱۴۰۱

thumnail

۱۳:۴۱

۲۸ آبان ۱۴۰۱

thumnail
دوره شناخت فرهنگ و اقوام ایران زمینکسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام https://tc.shirazu.ac.ir/product/1839/گردشگری#/shirazsun/notcl/notsz/notgr

۱۹:۱۶

۱ آذر ۱۴۰۱

thumnail
یکی از قسمت های اصلی در هر گونه خدمات غذایی و نوشیدنی حضور یک باریستای حرفه ای می باشد. این دوره آموزشی بعنوان یک دوره حرفه ای و آکادمیک و پایه ای جهت این دسته از علاقه مندان معرفی و پیشنهاد می گرددجهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت tc.shirazu.ac.ir مراجعه یا با شماره تماس ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ تماس حاصل فرمایید

۶:۵۶

۳ آذر ۱۴۰۱

thumnail

۱۷:۱۴

۹ آذر ۱۴۰۱

thumnail

۸:۰۵

thumnail

۸:۰۵

thumnail

۸:۰۵

۱۲ آذر ۱۴۰۱

thumnail
دومین دوره فلوشیپ Academic Writingجهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت مرکز ویراستاری به آدرسedit.shirazu.ac.irمراجعه نمایید.

۹:۱۳

۱۵ آذر ۱۴۰۱

thumnail
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:.undefined مباحث تئوری (تاریخچه و تعاریف و اصطلاحات فنی، تفاوت بارتندر و میکسولوژیست و….)undefined شناخت و اصول و تکنیک های پایه ای تولید انواع دسته نوشیدنی های سرد(شیک ها،گلاسه ها،اسموتی،آیس و گلکسی ها، کوکتل و موکتل ها و سایر دسته های نوشیدنی های سردundefined شناخت معیار های کیفیت تولید و مزه هاundefined اصول میکسولوژی در کوکتل ها و موکتل ها و نوشیدنی های لایه ای (layered & Soft Drinks)undefined شناخت ابزار و تجهیزات و اصول بکارگیری آن (انواع لیوان ها،ظروف و ابزارها و..)undefined شیوه تهیه و تنظیم رسپی کارت و آنالیزundefined اصول گارنیش، ارائه و سرو نوشیدنی ها و زیبائی شناسی سروundefinedآموزش چندین شیوه آماده سازی گارنیش ها( دی هیدراته کردن میوه ها، کارمل های شکری، تزئینات ایزومالتی، تویلیز، bubbles and pears)،undefinedتهیه سیروپ های پایه ایundefined اصول تجهیز بار سرد

۵:۳۳

۲۱ آذر ۱۴۰۱

thumnail
هنر آرائیدن لیوان های نوشیدنی یکی از مهارت های پایه هر بارتندر یا میکسولوژیست می باشد. در این کارگاه موارد تزئین آماده سازی و در تولید و ارائه انواع نوشیدنی بکار خواهند گرفت

۱۴:۴۳

thumnail
علوم‌ اعصاب‌ یا نوروساینس از حیطه هایی است که در سال‌های اخیر توجه زیادی را جلب کرده است. بسیاری از افراد با علاقه مندی ها و با پیش زمینه های متفاوت تصمیم به ادامه تحصیل و فعالیت جدی در این حیطه میگیرند یا صرفا کنجکاوند که با کلیاتی از مفاهیم و دستاوردهای به روز این زمینه آشنا شوند. بر همین این اساس، دوره پیش رو در جهت آشنایی مقدماتی با این حوظه گسترده علم می باشد

۱۴:۴۸

۲۲ آذر ۱۴۰۱

thumnail

۱۲:۵۸

۹ دی ۱۴۰۱

thumnail

۱۲:۱۳

thumnail

۱۲:۱۳

thumnail

۱۲:۱۳

۲۴ دی ۱۴۰۱

thumnail

۱۶:۴۹

۲۰ بهمن ۱۴۰۱