بله | کانال کیک و شیرینی با بهترین ها 🧁
عکس پروفایل کیک و شیرینی با بهترین ها 🧁ک

کیک و شیرینی با بهترین ها 🧁

۱۲,۵۵۴عضو
thumbnail


undefined دسر کنافه با محلبی (کایماک)
undefined

کایماک موادی کرمی هستش که با شیر و آرد سمولینا درست میشه و توی اصطلاح باقلوا پزی بهش کایماک میگن undefined.undefined مواد کنافه: undefined۵۰۰ گرم رشته کاداییف تازهسه چهارم لیوان کره آب شده۲ ق غ پودر قند۱ ق چ وانیل شکری.undefined مواد کرمی (کایماک): undefined۳ لیوان شیر۳ ق غ آرد ایرمیک یا آرد سمولینا۳ ق غ شکر۲ ق غ نشاسته ذرت۱ بسته خامه صبحانه (۲۵۰ میلی لیتر) اگر ۲۰۰ میلی لیتر هم بود مشکلی نداره۱ ق چ وانیل شکری یا عصاره وانیلگلاب یا آب گل به دلخواه.undefined مواد شربت: undefined۲ لیوان شکر۱ و نیم لیوان آبچند قطره آب لیمو ترش تازه
undefined طرز تهیه: undefinedکف ظرف پیرکس را با کره نرم چرب کنید.رشته های کاداییف را با غذاساز خرد کنید تا کوچکتر شود و بعد کره را آب کنید و همراه با پودر قند و وانیل به رشته های خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه طرفش چرب شود.دو سوم مواد را کف ظرف بریزید و با ظرف دیگر خوب فشار دهید تا فشرده شود.
undefined برای تهیه مواد کرمی (کایماک) undefinedداخل قابلمه ای شیر و آرد ایرمیک و نشاسته ذرت و شکر را بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد. سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل و گلاب اضافه کنید و مخلوط کنید.مواد کرمی را داخل قالب، روی لایه کاداییف فشرده شده بریزید و صاف کنید و بقیه مواد کاداییف را رویش بریزید و پخش کنید.undefined داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (حرارت از بالا و پایین تنطیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست)undefined حدودا ۳۵ دقیقه یا تا موقعی که زیرش برشته شود بپزید.undefined در حین پختن شربت را آماده کنید؛ آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید و وقتی به جوش آمد، ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط به جوشاندن ادامه دهید و در آخر آب لیمو بچکانید و خاموش کنید.undefined دسر کنافه را از فر خارج کنید و ده دقیقه استراحت دهید و بعد پشت و رو کنید و شربت داغ را روی دسر داغ بریزید و با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان undefined
#دسر #دسر_کنافه #دسر_محلبی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۹:۲۱

thumbnail


undefined شیرینی دانمارکی
🥰

undefined رسپی دانمارکی بدون نیاز به لارفتن undefined
undefined مواد لازم: undefined۲ عدد تخم مرغ۶۰ گرم شکر ۶۰ گرم روغن مایع ۴۰۰ گرم آرد ۶۰ گرم شیر یا آب۱۷۰ گرم روغن مارگارین یک قاشق خمیر مایه غذاخوری نمک نصف قاشق چای‌خوری وانیل نصف قاشق چای خوری
undefined طرز تهیه:اولین کاری که میکنید درست کردن خمیر مایه هست. بعدش تخم مرغ، شکر، روغن مایع نمک، وانیل و نصف آبی که توی مواد نوشتم رو بریزید. هم بزنید. در آخر آرد و بعدش خمیر مایه به عمل اومد رو بریزید. هم زدید اگه خمیر سفت بود، آب بریزید اگه شل بود، آرد. خمیر که صاف یک دست شد روغن مارگارین رو اضافه کنید. موقع هم خوردن اگه خیلی خمیر چسبناک بود، یکم آرد اضافه کنید و بعدش که صاف شد خمیر رو چونه بگیرین.۵ دقیقه استراحت بدین و بعد استراحت بازش کنید برای مدل لندو. هرچی نازک تر باز کنید خمیر رو مشکلی نداره. مثلا از نیم سانت خیلی نازک تر.
undefined مواد لازم کرم دانمارکی:۵۰۰ گرم شیر یا آب۱۲۰ گرم شکر۱۲۰ گرم آرد۱۲۰ گرم پودر قند۱۰ گرم کره صبحانه یک قاشق چای‌خوری وانیل یک قاشق چای‌خوری هل
undefined طرز تهیه رومال:یک عدد تخم مرغ /‌نوک قاشق نمک / نصف قاشق روغن مایع / چند قطره رنگ زرد / نوک قاشق وانیلهمه رو میریزیم تو ظرفی و هم میزنید. آماده است.
نوش جان undefined
#شیرینی #شیرینی_دانمارکی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۳:۰۴

thumbnail


undefined مارمالاد سیب
undefined

undefined این مارمالاد در انواع شیرینی‌های مربایی ، مشهدی و آلمانی که دستورشون توی کانال موجود هست ، استفاده میشه.
undefined مواد لازم:
۵۰۰ گرم سیب آب یک لیوان۴۰۰ گرم شکرزعفران به مقدار لازمآبلیمو یک ق چ تا یک ق غژلاتین یک ق غ سرخالی
‏‎undefined سیب‌هارو خرد کرده و با یک لیوان آب بزارید بخار پز شه.
‏‎undefined سیب‌هارو با مخلوط کن یا گوشت کوب خوب پوره کنید و شکر و آبلیمو بهش اضافه کنید.
‏‎undefined قبل به جوش اومدن بزارید شکر کامل حل بشه با پوره ها (بجوش بیاد و حل نشده باشه شکرک میزنه)
‏‎undefined زیاد هم نزنید و اگه هم زدین حتما با قاشق چوبی باشه.
‏‎undefined بزارید با درب بسته بیست دقیقه بجوشه و بعد
‏‎undefined ژلاتین حل شده را اضافه کرده و زعفران هم اضافه کنید و مجدد با در بسته ده دقیقه بزارید بجوشه.
undefined بعد حاضر شدن در ظرف شیشه ای ریخته و بزارید یخچال تا یکسال ماندگاری داره. در فریزر هم میتونید منجمد کنید.
#مربا #مارمالاد #شیرینی_مربایی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۹:۵۳

thumbnail


🥰 شیرینی مربایی
🥰

یه شیرینی نرم و خوشمزه که خیلی سریع آماده میشه……..و از همه مهمتر اینکه مناسب و به صرفه هست برای نوروز ، چون کره نداره undefined
undefined مواد لازم: undefined
تخم مرغ: ۲ عددشکر: ۹۰ گرم وانیل: ۱/۲ ق چ نصت ۱ عدد لیمونشاسته ذرت: ۲ ق سوپ خوری روغن مایع: ۹۰ گرمآرد سفید: ۳۰۰ گرم بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ (۲ گرم)
undefined طرز تهیه: undefined
شکر ، تخم‌مرغ و وانیل رو مخلوط کنید تا کمی رنگش روشن بشه. روغن مایع و نشاسته رو اضافه و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر رو الک و اضافه کنید. مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه.گلوله های ۱۵ گرمی از خمیر جدا کنید و توی دست شکل بدید و در فر از قبل گرم شده بگذارید.
undefined دمای فر گازی ۱۸۰ / دمای فر برقی ۱۶۵undefined مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه
undefined وقتی شیرینی ها خنک شدن با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و مارمالاد یا مربا تزیین کنید.
undefinedدر ظرف در بسته و بیرون از یخچال تا یک هفته قابل نگهداری میباشد.
بپزید و لذت ببرید undefined🥰
نوش جان undefined
#شیرینی #شیرینی_مربایی #شیرینی_خانگی #شیرینی_عید

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۱:۴۴

thumbnail


undefined دونات شکلاتی
undefinedundefinedundefined


undefined مواد برای خمیر؛
1 لیوان چای شیر ولرم 2 قاشق غذاخوری شکر گرانول 1 بسته مخمر خشک فوری نصف لیوان چای آب گرم 2 قاشق غذاخوری روغن نصف قاشق چایخوری نمک 1 عدد تخم مرغ 2.5-3 فنجان آرد (به صورت کنترل شده اضافه کنید)
undefined مواد برای تاپینگ؛ 80 گرم (1 بسته) شکلات ذوب شده تزئینات رنگارنگ کیک یا شکلات سفید، نارگیل و غیره.
undefined نحوه درست کردن:
undefined مایه خمیر و شکر را به شیر گرم اضافه می کنیم. آن را مخلوط می کنیم و با ظرفی می پوشانیم و می گذاریم 5-6 دقیقه بجوشد. صبر کنیم تا فعال شود.
undefined با اضافه کردن روغن، نمک، آب، تخم مرغ و کم کم آرد خمیری به دست می آوریم که به دست نچسبد.
undefined خمیر رو پهن میکنیم و با آپارات شکل میدیم میتونید با لیوان شکل بدید و داخلش رو با درب بطری جدا کنید یا با انگشت سوراخ کنید. روی آن را با یک حوله تمیز می پوشانیم و می گذاریم تا تخمیر شود.
بعد از نیم ساعت تخمیر
undefined خمیری را که آماده کرده بودیم، دو طرف و کنارش در روغن داغ سرخ می کنیم.
undefined دایره هایی را که بیرون آوردیم سرخ می کنیم.
undefined شکلات را در ظرفی آب می کنیم. می توانید دونات های گرم را در شکلات آغشته کنید و به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان undefined
#دونات #دونات_شکلاتی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۳:۰۸

thumbnail


undefined پای خوشمزه مربایی
undefined🥮undefined

undefined مواد لازم: (برای ۲ عدد پای)
شیر ۲۰۰ میلی لیترشکر ۱۰۰ گرمخمیرمایه‌ی فوری ۱۰ گرمکره ۱۵۰ گرموانیل ۱۰ گرمتخم مرغ ۲ عددآرد ۶۰۰ گرممربا
undefined طرز تهیه:
آرد رو داخل ظرفی بریزید. داخلش شیر گرم ، خمیرمایه ، شکر ، به اندازه ی میانه ی دو انگشت نمک ، تخم مرغ ، کره ، وانیل رو اضافه کنید. ورز بدید. خمیر نرمی درست کنید. روش رو بپوشانید. در جای گرمی بذارید و حداقل نیم ساعت بهش استراحت بدید. خمیر چهار قسمت که دو قسمتش بزرگتر از دو قسمت دیگه هست تقسیم کنید گوله کنید روش رو بپوشانید ۲۰ دقیقه استراحت بدید خمیر بزرگتر رو روی سطح آردپاشی شده باز کنید داخل سینی بذارید مربای دلخواهتون رو داخلش بریزید خمیر کوچکتر رو باز کنید فرم بدید روش قرار بدید لبه هاش رو محکم کنید. روش مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیر بمالید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا روش طلایی بشه بپزید.
نوش جان undefinedundefinedundefined
#کیک#کیک_مربایی #پای #پای_مربایی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۷:۲۸

thumbnail


undefined رول پنکیک شکلاتی
undefinedundefinedundefined

undefined مواد لازم:
تخم مرغ یک عددشیر ۲۵۰ میلی لیترآرد قنادی ۴ قاشق غذاخوریشکر ۲ قاشق غذاخوریپودرکاکائو 1.5 قاشق غذاخوریروغن مایع 2 قاشق غذاخوری
undefined مواد لازم برای فیلینگ:
پنیر خامه ای بدون نمک 200 گرمخامه قنادی 70 میلی لیترشکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوریپودرکاکائو ۱ قاشق غذاخوری
undefined ‌فیلینگ رو مطابق ویدئو روی پنکیک ها بزنید و آن ها را رول کنید. چند ساعت در یخچال استراحت دهید و داخل کاور شکلاتی بزنید و اجازه بدین تا شکلات کاملا" ببنده و در نهایت برش بزنید و نوش جان کنید.
undefined برای کاورش هم ۲۵۰ گرم شکلات تلخ رو روی بخار کتری بنماری کنید. یک قاشق چایخوری بهش روغن اضافه کنید و از مغزیجات دلخواه داخلش استفاده کنید و خیلی خوشمزه است به خصوص اگر بگذارید یک شب توی یخچال استراحت کنه. من به شدت توصیه می کنم درستش کنید!
نوش جان 🥰
#پنکیک #پنکیک_شکلاتی #رول_شکلاتی #رول_پنکیک_شکلاتی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۳:۳۵

thumbnail


undefined نان بریوش با لایه کرامبل و یه کرم خوشمزه undefined و عالی
🥯undefined🥯

undefined مواد لازم: undefined
۳۵۰ گرم آرد سفیدیک قاشق غذاخوری سر خالی خمیرمایه فوری۱۶۰ گرم شیر گرم ۳ قاشق غذاخوری شکردو قاشق غذاخوری روغن مایع۴۰ گرم کره نرم یک عدد تخم مرغوانیل کمینمک کمی۳۰۰ میلی لیتر شیر معادل یک و یک چهارم پیمانهشکر ۳ قاشق غذاخوری سر پروانیلیک عدد تخم مرغ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته
undefined برای لایه کرامبل: undefined
۸۰ گرم آرد کره سرد ۴۰ گرممقدار اندکی نمکدو قاشق غذاخوری شکر که بهتره شکر قهوه ای باشه.
undefined طرز تهیه: undefined
undefined ابتدا خمیر مایه و شیر گرم را داخل لیوان بریزید و در لیوان رو بپوشانید تا خمیرمایه عمل بیاد. بعد همه مواد خمیر را با هم داخل کاسه مخلوط کنید. خمیر مایه هم اضافه کنید. در آخر کره نرم را به خورد خمیر بدین و خمیر را چانه کنید و روی آن را بپوشانید و در جای گرم بذارید تا حجم خمیر زیاد بشه(حدودا یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول میکشه). بعد از استراحت خمیر را به چانه های مساوی تقسیم کنید و مجدد روی آن ها را بپوشانید و یک ربع دیگه استراحت بدین.undefined حالا تمام مواد کرامبل را با دست مخلوط کنید تا مثل خرده نان بشه و بعد با وردنه خمیرها را پهن کنید. داخل سینی بذارید و روی خمیرها را با مخلوط یه دونه تخم مرغ و کمی شیر و وانیل رومال بزنید و از مواد کرامبل روی آن ها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه بپزید تا طلایی شوند.undefined برای تهیه کرم؛ شیر و تخم مرغ و شکر و نشاسته و وانیل را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم دائم هم بزنید تا غلیظ بشه و بپزه. اجازه بدین خنک بشه و به خامه فرم گرفته اضافه کنید و مخلوط کنید و نان ها را از وسط برش بدین و کرم بزنید و در یخچال استراحت بدین و خنک سرو کنید.
پیشنهاد میکنم بذارید یخچال و خنک سرو کنید🥰
نوش جان undefined
#شیرینی #شیرینی_خانگی #نان #کرامبل

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۸:۴۰

thumbnail


undefined شیرینی شکرپاره نارگیلی
🥰

شکر پاره از اون شیرینی های ترکیه ای خوشمزه هست که این ایام هم که ماه مبارک رمضان هست ، گزینه عالی می تونه برای افطار باشه. و برای عید نوروز هم عالیه undefinedundefined

undefined مواد لازم: undefined
تخم مرغ: ۱ عددکره یا مارگارین: ۱۰۰ گرمروغن مایع: ۲ ق غپودر قند: ۴۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)آرد سمولینا: ۴۰ گرم (حدود ۳ ق غ)آرد سفید: حدود ۲۰۰ گرم (حدود ۱ و ۱/۳ لیوان)پودر نارگیل چرب: ۵۰ گرم (حدود نصف لیوان)وانیل: ۱/۴ ق چبیکینگ پودر: ۱ ق چ
undefined مواد لازم شربت: undefined
آب: ۱.۵ لیوانشکر: ۱.۵ لیوانزعفران: به میزان لازم آب لیمو: ۱ ق مگلاب: ۲ ق غ
undefined طرز تهیه: undefined
undefined اول شربت رو درست کردم؛ آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه. آب لیمو (یا جوهر لیمو) رو اضافه کردم و زعفران ریختم. حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشه و بعد آخر کار گلاب ریختم و از حرارت برداشتم تا خنک بشه.undefined کره و پودر قند الک شده و روغن مایع رو با هم ترکیب کردم و با همزن دستی یا برقی خوب هم زدم. تخم مرغ و وانیل رو ریختم و هم زدم. آرد سمولینا (ترجیحا جایگزین نکنید در صورت جایگزینی آرد سفید بریزید)، پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو ریختم و ترکیب کردم. آرد سفید الک شده رو کم کم اضافه کردم. میزان آرد تقریبی هست با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم.از خمیر گوله هایی به اندازه ۱ ق م برداشتم و توی دست به شکل بیضی در آوردم و کمی پهن کردم و دو طرف خمیر رو کمی تیز کردم و داخل سینی با فاصله چیدم .undefined یک عدد زرده تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و رومال زدم و با چنگال روی شیرینی ها طرح انداختم.undefined سینی رو در فر از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم. آخر هم یکی دو دقیقه حرارت بالا رو روشن کردم که رویه شیرینی خوشرنگ بشه. undefined بعد از پخت، شیرینی رو داخل یک ظرف کنار هم چیدم و همون طور که شیرینی گرم هست، شربت سرد رو روش ریختم. روی شیرینی ها هم کمی پودر پسته ریختم.بستگی داره چه میزان شیرین دوست دارید. میزان شربت شما و مدت زمان موندن در شربت تاثیر داره. بین یک ربع و حتی چند ساعت (۳‌ تا ۴ ساعت) می تونه در شربت بمونه و بعد آماده سرو.undefined بدون فر می تونید داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه روی گاز درست کنید.undefined برای من حدود ۲۰ عدد شیرینی شد.undefined آرد سمولینا بهش کمی تردی میده و خوشمزه ترش می کنه. در صورت جایگزینی آرد سفید استفاده کنید.
نوش جان 🥰
#شیرینی #شیرینی_خانگی #شکرپاره #شیرینی_عید

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۲۰:۱۸

بازارسال شده از آشپزی با بهترین ها 🥰
بازارسال شده از لینک بانک
thumbnail
همین الان بهترین‌ها رو بردار! undefinedundefinedروسری‌های جدید با تخفیف ویژه و موجودی محدود اونم با بهترين كيفيت و قيمت undefined
زودتر سفارش بده تا از دستت نره!undefinedخرید مستقیم روسری از پخش کننده عمده بازار بزرگ تهران، با قیمت های باور نکردنی undefined
undefined دیگه لازم نیست خودتون رو خسته کنین و همش از این مغازه به اون مغازه برید undefinedundefined
اینجا تکی بخرید، به قیمت عمده undefinedundefinedundefinedble.ir/join/A977HpmLMzble.ir/join/A977HpmLMz
undefined #ارسال_رایگان و تخفیف ويژه بمناسبت روز مادر با بسته بندی کادویی برای کسانی که از این بنر خرید کنندundefined

۱۱:۳۷

thumbnail


undefined کلوچه گردویی
🥰undefined🥰

هم میشه شیرینی باشه هم کلوچه undefinedخیلی هم راحت و خوشمزه هست undefined
undefined مواد لازم: undefinedتخم مرغ: یک عددروغن اصیل یا کره نرم: ۱۰۰ گرمماست شیرین: ۱۲۰ گرمآرد نول: ۳۰۰ گرمپودر قند: ۱۲۰ گرمبیکینگ‌ پودر: یک ق غوانیل: نوک ق چنشاسته ذرت: ۴۰ گرمشیرخشک شیرین: ۳۰ گرمعسل: ۱۰ گرمنمک: یک پینچپودر زنجبیل: یک ق غ
undefined مواد میانی: undefinedپودر گردو: ۱۵۰ گرمپودر قند: ۸۰ گرمپودر هل: یک ق غگلاب: ۲۵ گرم
undefined مواد رومال: undefinedزرده تخم مرغ + کمی پودر قند + کمی زعفران دم کرده
undefinedدمای فر گازی ۱۷۰ درجه undefined به مدت ۱۵ دقیقهundefined فر برقی ۱۰ درجه کمتر
بعد از پایان پخت اگر رنگ‌ نگرفته بود، گریل رو روشن کنید تا رنگ بگیره.
نوش جان undefined
#شیرینی #کلوچه_گردویی #شیرینی_گردویی #شیرینی_خانگی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۲:۴۵

بازارسال شده از لینک بانک
thumbnail
طلاهای سبک ولی نمادار،اینجا خبری از دریافت مالیات نیست🟢 ارسال به کل کشور از تهران با پست رایگان خلاصه اگه دنبال يه طلافروشى معتبر با طلاهاى مينيمال و قيمت مناسبتر از مغازه ها هستى گالرى طلاى زروين رو داشته باش undefinedحتما يه روز به كارت مياد undefinedble.ir/join/FPcy6FvSfYble.ir/join/FPcy6FvSfYble.ir/join/FPcy6FvSfY

۱۳:۰۷

thumbnail


undefined کوکی شکلاتی فندقی
undefined

undefined مواد لازم برای ۱۰ عدد کوکی:۲۰۰ گرم بیسکویت کره ای ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه(یا هر پنیر خامه ای)۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو حدود ۶۰ گرم خامه شکلاتی یا نوتلا ۱۵۰ گرم شکلات ۲ قاشق غذاخوری فندق خرد شده
undefined دستور تهیه:بیسکویت ها را ریز خرد کرده و با پودر کاکائو و ماسکارپونه خوب مخلوط کنید. خمیر را تقریبا به شکل ۱۰ توپ در آورید و یک فرورفتگی کوچک به هر کدام فشار دهید. مقداری خامه شکلاتی را داخل حفره بریزید و خوب ببندید. شکلات را آب کرده و با فندق خرد شده مخلوط کنید.گلوله های شکلاتی را در شکلات ذوب شده آغشته کنید و در ظرفی که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید تا در یخچال بماند.
نوش جان undefined
#کوکی #شیرینی #کوکی_شکلاتی #کوکی_فندقی #شیرینی_خانگی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۷:۵۰

بازارسال شده از لینک بانک
thumbnail
آی خونه دار و بچه دار زنبیل بردار و بیار 🤌undefinedundefinedundefined

ما دغدغه رفتن به بازار رو ازتون گرفتیم 🥳
پس توی خونه بشین و با خیال راحت خرید هاتو انجام بده undefined
undefined کلی یلدایی خاص و شیک رسیدundefined
undefined تنوع بالا ، کیفیت عالی و قیمت مناسب undefined
فقط کافیه عضو این کانال بشی undefined
ble.ir/join/GECExUDqDN
ble.ir/join/GECExUDqDN
اینجا قراره خرید کردن برات راحت، شیرین و لذت بخش بشه undefined

۱۷:۵۱

thumbnail


undefined کوکی شکلاتی
undefined🥰undefined

undefined‌ اگر تو پخت کوکی مشکل داری نکات آخر رو حتما" بخون.‌undefined
undefined مواد لازم:
کره ۱۱۵ گرمشکر قهوه ای ۵۰ گرمشکر سفید ۵۰ گرمتخم مرغ ۱ عددوانیل ۱/۴ قاشق چایخوری آرد ۱۴۰ گرمبیکینگ پودر ۱ + ۱/۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو ۴۰ گرم نمک ۱/۸ قاشق چایخوری شیر ۱ قاشق سوپخوری شکلات تلخ ۱۰۰ گرم شکلات سفید ۵۰ گرم گردو (اختیاری) ۵۰ گرم
undefined فر رو‌ با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. کف سینی کاغذ بندازید و کنار بزارید.
undefined طرز تهیه:
undefined در ظرف گودی کره و شکرها رواضافه کرده با همزن بزنید تا یکدست و کرمی بشه تخم مرغ و وانیل اضافه کنید دوباره هم بزنید تا ترکیب بشن فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. شیر را اضافه کنید. undefined آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو الک کنید و با لیسک با بقیه مواد ترکیب کنید. شکلات ها و گردو رو اضافه کنید و اسکوپ بزنید و با فاصله داخل سینی بچینید. ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید تا خنک بشه ، بعد در فر داغ به مدت ۱۲ دقیقه بپزید بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف در دار به مدت ۵ روز در دمای محیط و یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.حتی میتونید خمیر رو قبل از پخت فریز کنید و هر زمان لازم داشتید بپزید.
undefinedنکات مهم راجع به پخت کوکی ها undefined
undefined بیشتر از تایم گفته شده تو‌فر بمونه رطوبتش رو از دست میده و خشک میشهundefined یک سوم پخت کوکی خارج از فر و در دمای محیط انجام میشه!undefined بعد از گذشت این تایم اطراف کوکی سفت میشه ولی وسط کوکی نرم هست و اگر انگشت بزنید به راحتی فرو میره!پس فکر نکنید نپخته،مابقی پخت با گرمای داخل کوکی و در محیط انجام میشه.undefined وقتی از فر خارج کردید بعد از گذشت ۲ دقیقه حتما از سینی خارج کنید و‌ روی توری فلزی خنک کنید. چون گرمای سینی تا مدتی باقی میمونه و شیرینی رو خشک میکنه و‌ پخت اضافه انجام میگیره در نتیجه خشک میشه.undefined حتما" برای پخت تمام کوکی ها و شیرینی ها اول یه دونه رو به عنوان نمونه بپزید تا هم دما دستتون بیاد و هم اگر وا رفت ، کمی آرد اضافه کنید.
#شیرینی #شیرینی_خانگی #کوکی #کوکی_شکلاتی

undefined @shirini_ba_behtarinha
undefined

۱۹:۱۳

بازارسال شده از باتبلیغ | گسترده تبلیغاتی
thumbnail
undefined سه خاصیت مهم کاچی برای خانوماundefined
undefined تقویت رحم و رفع سردی
undefined درمان کم خونی
undefined کمک به بارداری

undefined میخوای روش درست مصرف کاچی
برای هر درد رو بدونی بیا اینجا🥰undefined
ble.ir/join/G2FKsGHU4k
ble.ir/join/G2FKsGHU4k
undefined تنها راهکار خوشمزه برای درمان دردهای پریودی

۱۹:۱۳

بازارسال شده از آشپزی با بهترین ها 🥰
100% جوک هایی که میخونی و خوندی از اینجا کپی میشهundefinedundefinedundefined

undefined معــــــدن جــــــوکــــــــ undefined
خنده در حد مـــــــرگـــ undefinedundefinedundefined
ble.ir/join/FUDVqLph8t
ble.ir/join/FUDVqLph8t
خطر ترکـــــیدن بر اثر خندهundefined🧊

۱۹:۱۳