عکس پروفایل شورای بررسی متون و کتب علوم انسانیش

شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی

۴۱۰عضو
عکس پروفایل شورای بررسی متون و کتب علوم انسانیش
۴۱۰ عضو

شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی

کانال رسمی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی

۲۳ اردیبهشت

بازارسال شده از نقدنامه علوم انسانی
thumnail

۷:۵۷

۲۴ اردیبهشت

thumnail
undefined حلقه دانشجویی متن‌خوانی «تأملات دکارت»
undefined دبیر علمی: محمدرضا هدایتیدبیر گروه فلسفه شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی و پژوهشگر موسسه علم و سیاست اشراق
undefined همراه با نشست‌هایی با حضور دکتر مصطفی شهرآیینیعضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
undefined دوشنبه‌ها ساعت ۱۰ تا ۱۲از ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
https://ble.ir/shmoton

۹:۵۶

۳۱ اردیبهشت

thumnail
undefinedشورای بررسی متون و کتب علوم انسانی، حادثه دردناک درگذشتِ شهادت‌گونۀ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور انقلابی ایران، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه و دیگر همراهانشان را به رهبر معظم انقلاب، مردم شریف ایران و پژوهشگران علوم انسانی کشور تسلیت عرض می‌کند...

۸:۳۴

۵ خرداد

شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی
undefined undefined حلقه دانشجویی متن‌خوانی «تأملات دکارت» undefined دبیر علمی: محمدرضا هدایتی دبیر گروه فلسفه شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی و پژوهشگر موسسه علم و سیاست اشراق undefined همراه با نشست‌هایی با حضور دکتر مصطفی شهرآیینی عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی undefined دوشنبه‌ها ساعت ۱۰ تا ۱۲ از ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ https://ble.ir/shmoton
undefined اولین جلسه متن‌خوانی تأملات دکارت ، دوشنبه (5 خرداد) در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.
undefined جلسات، دوشنبه‌ها از ساعت 8 تا 10 برگزار می‌شود.

۱۵:۴۳

۶ خرداد

بازارسال شده از نقدنامه علوم انسانی
thumnail
شوکران جهلundefined شمارۀ سوم و چهارم نقدنامۀ علوم انسانیundefined دبیر علمی این شماره (علم و فناوری): علیرضا شفاه و امیرحسین صنایعی
undefined ترجمۀ قطعاتی از رساله‌های «دربارۀ حدس‌ها» و «مرد عامی: درباب ذهن»undefined با آثاری از سیدمحمدرضا حسینی بهشتی، یوهانس هوف، عادل مشایخی، سیدحسن حسینی و...undefined ترجمۀ مقالاتی از: جیوردانو برونو، هانس گئورگ گادامر، درموت موران، دیوید آلبرتسون، توماس مک‌تایگه و...

undefined برای تهیه این شماره، می‌توانید با پرکردن این فرم، سفارش خود را ثبت و با پست رایگان دریافت نمایید.
گزیده مطالب، اخبار نشست‌ها و اطلاع‌رسانی درundefined @naqdnameh_ir

۱۱:۳۳

۱۲ خرداد

بازارسال شده از نقدنامه علوم انسانی
thumnail
شوکران جهلundefined شمارۀ سوم و چهارم نقدنامۀ علوم انسانیundefined دبیر علمی این شماره (علم و فناوری): علیرضا شفاه و امیرحسین صنایعی
undefined ترجمۀ قطعاتی از رساله‌های «دربارۀ حدس‌ها» و «مرد عامی: درباب ذهن»undefined با آثاری از سیدمحمدرضا حسینی بهشتی، یوهانس هوف، عادل مشایخی، سیدحسن حسینی و...undefined ترجمۀ مقالاتی از: جیوردانو برونو، هانس گئورگ گادامر، درموت موران، دیوید آلبرتسون، توماس مک‌تایگه و...

undefined برای تهیه این شماره، علاوه بر امکان خرید حضوری از کتابفروشی‌های «کیهان» و «مولی»، می‌توانید با پرکردن این فرم، سفارش خود را ثبت و با پست رایگان دریافت نمایید.
گزیده مطالب، اخبار نشست‌ها و اطلاع‌رسانی درundefined @naqdnameh_ir

۱۳:۰۰

۶ مرداد

thumnail
undefined انتشار گزارش کامل نشست مابعدالطبیعه و امر سیاسی در روزنامه فرهیختگان:
undefined فلسفه در افق وجود پیامبر سیاست دارد
مساله نسبت فلسفه و سیاست، معمولا تحت عناوینی چون فلسفۀ سیاست یا فلسفۀ سیاسی، به رابطه یک‌سویه فلسفه با سیاست منتهی می‌شود که در آن، فلسفه به‌مثابه مکاتب و نظام‌های متافیزیکی، عهده‌دار تبیین مبانی و غایات سیاست می‌شود.حال آنکه طرح «فلسفه و سیاست» نه‌تنها مدعایی پیرامون سیاست است، بلکه می‌تواند ادعایی درباره فلسفه نیز به میان آورد.به همین جهت است که دکتر داوری‌اردکانی نیز که در رجوع به فلسفه فارابی، درپی طرح پرسش فلسفی امروز ما بوده، در طرح ایده تاسیس فلسفه اسلامی در فارابی ، توجه فارابی به سیاست را در مرکز تاملات خود قرار می‌دهد.چه‌بسا که معاصرت فلسفه اسلامی در طرح مسأله نسبت میان فلسفه و سیاست، امکان‌پذیر شود.
متن حاضر گزارش نشست مابعدالطبیعه و امر سیاسی است که به مناسبت انتشار اولین شماره نقدنامه علوم انسانی برگزار شده است.شماره اول «نقدنامه علوم انسانی»، کتاب فارابی، موسس فلسفه اسلامی اثر دکتر رضا داوری‌اردکانی را مورد بازخوانی و نقد و بررسی قرار داده است.در این نشست که آبان سال گذشته توسط شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی در دانشگاه تهران برگزار شده است، سه نفر از اساتید برجسته فلسفه، دکتر سیدحمید طالب‌زاده ، دکتر سیدمحمدرضا بهشتی و دکتر محمدتقی طباطبایی به نقد و بررسی مقاله‌ای از دکتر طالب‌زاده در این شماره از نقدنامه پرداخته‌اند.
undefined https://farhikhtegandaily.com/page/254211

۱۵:۱۵

۳۰ مرداد

بازارسال شده از نقدنامه علوم انسانی
thumnail
کرانه‌های بازارشمارۀ پنجم نقدنامه علوم انسانی منتشر شد
undefined نابسامانی‌هایی که به شکل ادواری، خود را در بی‌ثباتی قیمت‌ها، کاهش سرمایه‌گذاری‌ها و یا بروز انواع بیکاری و فقر نشان می‌دهد، بیماری مزمن اقتصادی است و انتظار می‌رود که طبیبان آن نیز اقتصاددانان باشند. اما در برابر چنین معضلاتی معمولا دو صدای متفاوت شنیده می شود: گروهی بر لزوم مداخلۀ (لااقل مقطعی) دولت برای بهبود شرایط تاکید می‌کنند و گروهی موسوم به لیبرال‌ها با اعتماد بر مکانیسم پنهان و پیروز بازار، همگان را و به‌ویژه دولت‌ها را به بردباری در قبال صداهای مخالف و اعتماد به نتایج ثمربخش بازار فرامی‌خوانند. در اینکه لیبرال‌ها در عرصۀ اقتصادی، فراخوانی عمومی در جهت آزادی بازار به‌عنوان آوردگاه کنش‌های انسانی دارند تردیدی نیست. آوردگاهی مبتنی بر کسب سود و عاری از هرگونه دخالت اخلاقی یا سیاسی. اما مسئله اینجاست که آیا اتکا بر بازار را باید همچون وضعی طبیعی تصور نمود و دولت را به پرهیزگاری در این عرصه توصیه کرد یا دعوت به بازار را باید همچون کنشی سیاسی در قرار دادن وضع مشروط حیطه عمومی -در برابر وضع مطلقه و «عقلانی» بازار- تعبیر نمود؟
لیبرالیسم به‌عنوان سنتی که می‌رفت پس از بحران سال‌های 1929 و 1930 و غلبۀ مداخله‌گرایی کینزی در کشورهای مهد لیبرالیسم به موزۀ عقاید اقتصادی سپرده شود، در پی تلاش علمی، سیاسی و اجتماعی هایک و دیگر هم‌پیمانان او، به شکلی بنیادین‌تر، سیاسی‌تر و پایدارتری در اواخر قرن بیستم پس از قدرت‌نمایی در حوزۀ عمومی، عرصۀ سیاسی را نیز از آن خود کرد و موقعیت تازۀ دولت در بریتانیا و ایالات متحده را تشکیل داد، موقعیتی فعال، بازی‌ساز، مداخله‌گر اما غیرخودبنیاد؛ دولتی که نه بر ارزش‌های اخلاقی یا اراده‌های دموکراتیک برساختی انسان‌ها، که بر نهاد تکاملی و در عین حال تاریک بازار بنیان نهاده شده است.
آنچه نولیبرالیسم هایک را از اشکال دیگر لیبرالیسم قرن نوزدهمی و یا نوکلاسیک گرایی قرن بیستمی جدا می‌کند، تفطن و خودآگاهی آن نسبت به وضع سیاسی و غیرطبیعیِ بنیاد نهادن حیطۀ عمومی -و نه فقط امر اقتصادی- بر نظم خودبنیاد بازار است؛ آنچه که محور اقتصاد سیاسی هایک را تشکیل داده است.
فهم نقش انقلابی هایک در این تحول بنیادین از معنای لیبرالیسم، وضع بازار و نقش دولت چیزی است که در این شماره از نقدنامه بروز و ظهور داشته است. بررسی آثار فردریش فون هایک، آن‌گونه که در این شماره از نقدنامه به آن پرداخته‌ایم، راه متفاوتی است نسبت به خوانش‌های معمول و جانبدارانه‌ یا مخالف‌خوان داخلی از او و امکان تازه‌ای است برای تفکر پیرامون بازار و حدود آن. اینجا تأمل و بازشناسی افکار هایک، در متن اثر برجسته او، قانون، قانون‌گذاری و آزادی ، انجام گرفته است و می‌تواند مجالی برای بازاندیشی در معنای بازار و لیبرالیسم اقتصادی باز کند؛ چه از مدافعان اقتصاد بازار آزاد باشیم و چه از منتقدان آن.
undefined شمارۀ پنجم نقدنامه علوم انسانی با دبیری علمی دکتر علی‌اکبر ناسخیان و به همت گروه اقتصاد شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی تولید شده است. در این شماره علاوه بر برگردانِ مقالۀ 1978 فردریش هایک در باب لیبرالیسم به زبان فارسی، پنج مقاله از اساتید و پژوهشگران خارجی و ایرانی از جمله دکتر ویکتور وانبرگ برای بازخوانی تفکر هایک منتشر شده است. همچنین این شماره برای ارزیابی معاصر راهی که هایک در اقتصاد آزاد گشود، میزبان یادداشت‌هایی از استاد دکتر همایون کاتوزیان و دیگر پژوهشگران است. در پایان نیز، گزارش میزگردی با حضور عده‌ای از نویسندگان این شماره نقدنامه تنظیم و منتشر شده است.
undefinedبرای تهیه این شماره، می‌توانید با پرکردن این فرم، علاوه بر امکان سفارش شماره‌های پیشین نقدنامه: شماره یکم و شماره دوم و شماره سوم و چهارم درخواست خود برای سفارش شماره جدید را ثبت و با پست رایگان دریافت نمایید. همچنین طی روزهای آینده امکان خرید حضوری از کتابفروشی‌های «کیهان» و «مولی» در تهران و «کتاب شهر» در قم (چهارراه شهدا) میسر خواهد شد.
undefined پیشنهاد ویژه : در صورت سفارش تمام شماره‌های نقدنامه (فلسفه، علوم سیاسی، علم و فناوری، اقتصاد) می‌توانید از تخفیف 100 هزار تومانی بر روی سفارش خود بهره‌مند شوید.

۱۷:۴۲

۲۸ شهریور

thumnail
#متن‌خوانی
undefined گروه مدیریت و سیاستگذاری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی برگزار می‌کند:
undefined حلقۀ متن‌خوانی رسالۀ اصول مدیریت علمی اثر فردریک تیلور
undefined اهمیت این رساله که شناخته‌شده‌ترین اثر تیلور، پدر مدیریت علمی است، نه‌فقط در صورت‌بندیِ قدرتمندی است که از اندیشۀ مدیریتیِ انتهای قرن نوزدهمِ آمریکا به‌دست می‌دهد، بلکه در شکل‌دهی به دیدگاه و عمل مدیریتیِ سدۀ پس از خود است. گرچه هرقدر این رساله اهمیت دارد، در زبان فارسی مهجور است و ترجمه‌های مختلف آن بازاری ندارد.ما در این متن‌خوانی، تلاش می‌کنیم تا با درگیری با مفاهیم اساسی ‌متن تیلور، از جمله مفهوم بسیار مهم کارآمدی ، که امروز مفهومی پربسامد در صحنه سیاسی ایران و معیار شناسایی سیاستمداران شده است، به مساله‌مندی بنیادینی که چنین مفاهیمی را تولید کرده است، نزدیک شویم.نزدیک‌شدن به این مساله‌مندی می‌تواند امکانات تازه‌ای برای اندیشه و عمل مدیریتی در ایران فراهم آورد و به یافتن درکی نزدیک و درونی از مدیریت منجر شود.
undefined مسئول حلقه: سیدعلی کشفیدبیر گروه مدیریت و سیاستگذاری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی
undefined پنجشنبه‌ها ساعت 8 تا 10 صبحموسسه علم و سیاست اشراق (میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان طاهرخانی، پلاک100، واحد8)جلسه یکم: 29 شهریور 1403 (به‌مدت شش ماه)
undefined برای ثبت درخواست شرکت در این جلسات، نام‌ونام‌خانوادگی، رشتۀ تحصیلی، دانشگاه محل تحصیل و شماره موبایل خود را به شناسه @aa_kargar ارسال نمایید.

۵:۰۷

شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی
undefined #متن‌خوانی undefined گروه مدیریت و سیاستگذاری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی برگزار می‌کند: undefined حلقۀ متن‌خوانی رسالۀ اصول مدیریت علمی اثر فردریک تیلور undefined اهمیت این رساله که شناخته‌شده‌ترین اثر تیلور، پدر مدیریت علمی است، نه‌فقط در صورت‌بندیِ قدرتمندی است که از اندیشۀ مدیریتیِ انتهای قرن نوزدهمِ آمریکا به‌دست می‌دهد، بلکه در شکل‌دهی به دیدگاه و عمل مدیریتیِ سدۀ پس از خود است. گرچه هرقدر این رساله اهمیت دارد، در زبان فارسی مهجور است و ترجمه‌های مختلف آن بازاری ندارد. ما در این متن‌خوانی، تلاش می‌کنیم تا با درگیری با مفاهیم اساسی ‌متن تیلور، از جمله مفهوم بسیار مهم کارآمدی ، که امروز مفهومی پربسامد در صحنه سیاسی ایران و معیار شناسایی سیاستمداران شده است، به مساله‌مندی بنیادینی که چنین مفاهیمی را تولید کرده است، نزدیک شویم. نزدیک‌شدن به این مساله‌مندی می‌تواند امکانات تازه‌ای برای اندیشه و عمل مدیریتی در ایران فراهم آورد و به یافتن درکی نزدیک و درونی از مدیریت منجر شود. undefined مسئول حلقه: سیدعلی کشفی دبیر گروه مدیریت و سیاستگذاری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی undefined پنجشنبه‌ها ساعت 8 تا 10 صبح موسسه علم و سیاست اشراق (میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان طاهرخانی، پلاک100، واحد8) جلسه یکم: 29 شهریور 1403 (به‌مدت شش ماه) undefined برای ثبت درخواست شرکت در این جلسات، نام‌ونام‌خانوادگی، رشتۀ تحصیلی، دانشگاه محل تحصیل و شماره موبایل خود را به شناسه @aa_kargar ارسال نمایید.
#اطلاعیهبه علت شروع ایام تحصیلی در ترم جدید، و درخواست برخی ثبت نام کنندگان حلقه برای تعویق شروع حلقه، جلسه اول متن خوانی رساله تیلور، به پنجشنبه‌ی هفته‌ی بعد (پنجم مهرماه) تغییر داده شد.

۱۷:۲۱

۳۰ شهریور

thumnail
#متن‌خوانی
undefined گروه علوم سیاسی با همکاری گروه فلسفه شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی برگزار می‌کند:
undefined متن‌خوانی رسالۀ «اساس آلمان» هگل (۲)
undefined مسئول حلقه: دکتر اباصالح تقی‌زاده طبریعضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراقدبیر گروه علوم سیاسی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانیundefined دبیر حلقه: محمدرضا هدایتی
undefined زمان:یکشنبه‌ها ساعت ۱۶ تا ۱۸ به مدت ۲۴ جلسهجلسه یکم: ۱۵ مهر ۱۴۰۳undefined مکان:پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
undefined برای ثبت درخواست شرکت در این حلقه، نام‌ونام‌خانوادگی، رشتۀ تحصیلی، دانشگاه محل تحصیل، شماره موبایل و رزومه مختصری از خود را به آیدی @mrhedayati ارسال نمایید.
undefined پذیرش نهایی اعضای این متن‌خوانی، پس از بررسی رزومه و تأیید دبیر جلسات صورت می‌گیرد.undefined در چهار جلسه ابتدایی این متن‌خوانی، گزارشی از بخش‌های اول رساله برای ثبت‌نام‌کنندگان جدید ارائه خواهد شد.

۷:۱۹

۳ مهر

thumnail
گروه «مطالعات علم و فناوری» شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی با همکاری دانشکده الهیات دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌کند:
undefined نشست نقد و بررسی شماره سوم و چهارم نقدنامه علوم انسانیشوکران جهل؛ دیدار با اندیشه نیکلاس کوزایی در آیینه آثارش
undefined با حضور:- دکتر میثم سفیدخوش- دکتر لیلا کیان‌خواهـ علیرضا شفاه
undefined یک‌شنبه ۸ مهر، ساعت ۱۳undefined دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه شهید بهشتی، سالن صدرالمتألهین
🧭 لینک ثبت‌نام:https://survey.porsline.ir/s/FDUgFgHq
undefined @shmoton

۱۷:۴۸

شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی
undefined گروه «مطالعات علم و فناوری» شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی با همکاری دانشکده الهیات دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌کند: undefined نشست نقد و بررسی شماره سوم و چهارم نقدنامه علوم انسانی شوکران جهل؛ دیدار با اندیشه نیکلاس کوزایی در آیینه آثارش undefined با حضور: - دکتر میثم سفیدخوش - دکتر لیلا کیان‌خواه ـ علیرضا شفاه undefined یک‌شنبه ۸ مهر، ساعت ۱۳ undefined دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه شهید بهشتی، سالن صدرالمتألهین 🧭 لینک ثبت‌نام: https://survey.porsline.ir/s/FDUgFgHq undefined @shmoton
undefined در اطلاع‌رسانی قبلی زمان برگزاری این برنامه‌ چهارشنبه ذکر شده بود، اما اینک به روز یک‌شنبه هشتم مهر موکول شده است.

۱۷:۴۹

۱۴ مهر

-790814974_-360733138.mp3

۰۲:۰۱:۱۲-۲۷.۷۵ مگابایت
undefined نشست نقد و بررسی شماره سوم و چهارم نقدنامه علوم انسانیشوکران جهل؛ دیدار با اندیشه نیکلاس کوزایی در آیینه آثارش
undefined با حضور:- دکتر میثم سفیدخوش- دکتر لیلا کیان‌خواهـ علیرضا شفاه

۹:۵۰

۲۳ مهر

thumnail
"حقوق در قامت یک دانش و پیکره‌ای دارای وحدت که معطوف به تبیین متعلَق و مسائل خود و نیز تجویز نحوه مواجهه با آن می‌باشد هنگامی تحقق می‌یابد که شرایط تکوین آن و چفت و بست و گسست و پیوست اجزاء آن در سیر رشد و نموّش به زیر ذره بینِ عالمانه قرار گرفته و نسبت‌های هر یک با دیگری دقیقا تبیین گردد."
گروه فقه و حقوق شورای بررسی متون پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به همراه انجمن علمی حقوق دانشگاه تهران و با همکاری موسسه مطالعات حقوق عمومی، موسسه مطالعات حقوق تطبیقی و موسسه تحقیقات حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:
سلسله نشست‌های تبارشناسی حقوق در ایران:
9 ارائه تخصصی در سه رشته حقوق خصوصی، حقوق عمومی و حقوق کیفری.

با حضور اساتید برجسته حقوق در ایران، از جمله:
*دکتر گودرز افتخار جهرمی، دکتر عباسعلی کدخدایی، دکتر محمد مهدی الشریف، دکتر محمد یکرنگی، دکتر فردین مرادخانی و... .

از 1 آبان‌ماه، سه‌شنبه‌ها به مدت سه هفته، ساعت 14 الی 17:30

مکان:تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
لینک ثبت نام برای هر نشست متعاقبا اعلام خواهد شد.

۵:۳۹

۲۷ مهر

thumnail
دکترسید حسن امامی : برای فهم قوانین موضوعه هر کشوری، ناچار باید حقوق ملتی را که قوانین موضوعه از آن سرچشمه میگیرد دانست، زیرا در حقوق مزبور میتوان از قواعد و اصولی که پایه قوانین موضوعه قرار گرفته آگاه گشت.
undefinedگروه فقه و حقوق شورای بررسی متون پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن علمی حقوق دانشگاه تهران برگزار می‌کند:
سلسله نشست‌های تبارشناسی علم حقوق در ایران
جلسه نخست:
«تبارشناسی حقوق خصوصی در ایران»

با حضور اساتید گرانقدر:undefinedدکتر گودرز افتخار جهرمیاستاد دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی
undefinedدکتر محمدمهدی الشریفدانشیار دانشکده حقوق دانشگاه اصفهان
undefinedدکتر ابوالفضل قوی البنیهپژوهشگر حقوق خصوصی و استاد دانشگاه
زمان برگزاری: سه‌شنبه، ۱ آبان ماهساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰مکان: تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
undefinedبا صدور گواهی معتبر(صدور گواهی منوط به ثبت نام و حضور در نشست است)
لینک ثبت‌نام در نشست:https://survey.porsline.ir/s/VK39ny7C

۷:۴۱

۴ آبان

thumnail
میر عماد نقیب زاده طباطبایی:«بندهای قانون اساسی هرملتی خاطره‌های فجیع{ و سختی‌ و دشواری‌های} گذشته آن را در بردارد و هر ماده از روی تجربه‌ای از گذشته برای آینده دستور سیاسی است که خط سیر سعادت را تعیین می‌نماید.»
undefinedگروه فقه و حقوق شورای بررسی متون پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن علمی حقوق دانشگاه تهران برگزار می‌کند:
سلسله نشست‌های تبارشناسیجلسه دوم:«تبارشناسی حقوق عمومی در ایران»
با حضور اساتید گرانقدر:undefinedدکتر عباسعلی کدخدایی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران
undefinedدکتر فردین مرادخانی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه بوعلی‌سینا
undefinedدکتر سید محمد حسین کاظمینی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران
زمان برگزاری: سه‌شنبه، ۸ آبان ماهساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰مکان: سالن درودیان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
undefinedبا صدور گواهی معتبر(صدور گواهی منوط به ثبت نام و حضور در نشست است)
لینک ثبت‌نام در نشست:https://survey.porsline.ir/s/uZIWDQqc

۱۷:۰۴

۱۲ آبان

thumnail
مرتضی محسنی:«همه قوانین جدید .... زاییده تحولاتی است که در روشهای قبلی حقوق به وجود آمده و چنانچه منابع تاریخی آن معلوم نشود، نمی توان درست به حقیقت آن پی برد.»
undefinedگروه فقه و حقوق شورای بررسی متون پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن علمی حقوق دانشگاه تهران برگزار می‌کند:
سلسله نشست‌های تبارشناسیجلسه سوم:«تبارشناسی حقوق کیفری در ایران»
با حضور اساتید گرانقدر:undefinedدکتر حسین آقایی نیا استاد پیشکسوت دانشکده حقوق دانشگاه تهران
undefinedدکتر فیروز محمودی جانکی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران
undefinedدکتر محمد یکرنگی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران
زمان برگزاری: سه‌شنبه، ۱۵ آبان ماهساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰مکان: سالن درودیان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
undefinedبا صدور گواهی معتبر(صدور گواهی منوط به ثبت نام و حضور در نشست است)
لینک ثبت‌نام در نشست:https://survey.porsline.ir/s/Kdz8YGPt

۲۰:۲۲

۱۹ آبان

thumnail
کتاب «قانون، قانونگذاری و آزادی» اثری شناخته شده از فون هایک در حوزه فلسفه سیاسی و اقتصادی است که در آن لایه‌های پنهان نهاد بازار، مورد تأمل قرار گرفته است. بازخوانی این اثر به همراه ترجمه مقاله لیبرالیسم هایک، که در شماره پنجم نقدنامه علوم انسانی تحت عنوان «کرانه‌های بازار» منتشر شده است، مجالی است برای بازاندیشی در معنای بازار و لیبرالیسم اقتصادی از دیدگاه مکتب اتریش.
در نشست پیش رو ضمن ارزیابی اجمالی این شماره نقدنامه، با مروری بر ایده‌های اساسی هایک در این اثر، بینشی متفاوت از شیوه طرح و تحلیل لیبرالیسم در جهان معاصر به دست می آوریم.
زمان: یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳؛ از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰مکان: پژوهشگاه علوم انسانی، سالن نشست‌های شورای بررسی متون (۱۲۶)

۱۱:۵۲

۲۰ آبان

https://meet.google.com/xfa-mjsv-oxkلینک مجازی نشست امروز

۱۱:۴۹