عکس پروفایل پاسخ به شبهات فجازیپ

پاسخ به شبهات فجازی

۴,۰۱۴عضو
thumbnail
🟡 شبهه یارانه سالها است ثابته چون می‌دن!اما فطریه را هر سال افزایش می‌دن چون می‌گیرن!!
🟢 پاسخ حجت‌الاسلام دکتر #قربانی_مقدم را بشنوید
undefined @Shobhe_ShenaSi

۵:۴۴

پاسخ به شبهات فجازی
undefined 🟡 شبهه یارانه سالها است ثابته چون می‌دن! اما فطریه را هر سال افزایش می‌دن چون می‌گیرن!! 🟢 پاسخ حجت‌الاسلام دکتر #قربانی_مقدم را بشنوید undefined @Shobhe_ShenaSi
🟡 شبههتفاوت یارانه با فطریه!یارانه سالها ثابت استولی فطریه هر سال آپدیت میشه.حالا دلیلش اینه که یارانه رو خودشون باید به ملت بدن ولی فطریه رو خودشون از ملت میگیرن. به همین سادگی به همین بدذاتی
🟢 پاسخundefined حجت‌الاسلام دکتر #قربانی_مقدم
undefinedچند سالی است در فضای مجازی تلاش می‌شود القاء کنند، فطریه، نذورات مردم در امامزاده ها و .... به مصرف آخوندها می‌رسد و لذا مردم را از این امور که برخی جزو واجبات دینی است، بر حذر می‌دارند! توجه داشته باشید که:
undefined فطریه را به فقرا و نیازمندان می دهند و هیچ مقدار از آن در جیب علما و روحانیت نمی رود.
undefined یارانه را دولت می دهد و از بیت المال پرداخت می شود ‌و هیچ مبلغی از آن از جیب روحانیت خارج‌ نمی شود.
undefinedلازم نیست کفاره را به روحانی و آخوند تحویل دهید بلکه خودتان نیز مستقیم می توانید آن را به فقرا بدهید چنانکه بسیاری از افراد همین کار را انجام می دهندundefinedدر همان مساجد و حسینیه ها نیز معمولا فطریه را به روحانی نمی دهند و توسط هیات امنا مسجد یا مرکز خیریه و البته زیر نظر یک روحانی ناظر جمع آوری و بین نیازمندان تقسیم می‌شود
undefined ضمنا یارانه نیز چندین نوبت افزایش پیدا کرده است. آخرین مورد طرح کالا برگ الکترونیک است.
ــــــــــــــــundefined در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
undefinedپاسخ‌به‌شبهات‌فــجازیundefinedundefined @Shobhe_ShenaSi

۵:۴۴

thumbnail
آقای خامنه‌ای تو مقصری؟!!
undefined @Shobhe_ShenaSi

۸:۰۹

thumbnail

۸:۰۹

پاسخ به شبهات فجازی
undefined تصویر
دروغی به نام تجمع غیرقانونی مقابل مجلس!
درچند روز اخیر ازجمله کلید واژه‌های پرتکرار در زبان برخی چهره‌ها و برخی صفحات مجازی به کار بردن تعبیر #تجمع_غیرقانونی برای تجمعات مطالبه‌گران ابلاغ "قانون تحکیم خانواده با ترویج عفاف و حجاب" مقابل مجلس است.
تاکنون چندبار نظرم درباره این موضوع را به صراحت اعلام کرده‌ام که اصل این مطالبه درست ولی روش آنها مورد قبول بنده نیست با این وجود نمی‌توانم تجمع را غیرقانونی بدانم. بدلیل اینکه:
undefined درطول هفته، اقشار مختلفی مقابل مجلس تجمع و از نمایندگان خود اموری را مطالبه می‌کنند: بازنشستگان، کارگران، دانش‌آموزان کنکوری، معلمان و... ولی هیچ کس تجمع آنها را غیرقانونی نمی‌خواند! حال چه شده که به یکباره همه جمع شده‌اند تا بگویند تجمع برای مطالبه ابلاغ قانون عفاف وحجاب غیرقانونی است!
undefined تصویر پیوست نظریه اداره کل حقوقی قوه قضائیه درباره این جنس تجمعات است. مطابق این نظریه، صرف تجمع و دعوت دیگران برای حضور درتجمع، غیرقانونی نیست مگر اینکه:۱. تبانی برای ارتکاب جرم بر ضدامنیت داخلی یا خارجی۲. تحریک مردم به جنگ۳. متضمن تبلیغ علیه نظام اسلامی باشد.
آیا تجمع کنندگان مطالبه ابلاغ قانون عفاف و حجاب درمقابل مجلس، مردم را برای جنگ علیه نظام تحریک می‌کردند؟ آیا علیه نظام اسلامی تبلیغ میکردند؟ آیا علیه امنیت ملی تبانی داشتند! هیچکدام. پس برچه اساسی آنرا غیرقانونی می‌نامند؟!
بله در تجمعاتی که به اسم #زن‌زندگی‌آزادی تشکیل می‌شد، هرسه شرط وجود داشت و برای همین غیرقانونی بود. (حمید رسایی)
undefined @Shobhe_ShenaSi

۸:۰۹

چرا باز هم عید در عربستان یک روز زودتر است؟
undefinedمرتضی سعیدی نجفی، عضو ستاد استهلال
🟡 عربستان اعلام کرده است عید سعید فطر در این کشور روز یکشنبه خواهد بود. درحالیکه مردم در ایران فردا بیست‌ونهم رمضان را روزه خواهند گرفت. (دقت کنید ۲۹ ام نه ۳۰ ام). اما چرا چنین اتفاقی رخ داده است ؟ آیا عربستان در اعلام اول ماه شوال و عید فطر اشتباه کرده یا ما؟ آیا هلال ماه وقتی به افق عربستان طلوع می‌کند با ایران و عراق فرق دارد؟
🟢 در پاسخ باید گفت ماجرای یک روز زودتر و اصطلاحاً جلوتر بودن عربستان از ما ربطی به این مباحث ندارد. علت را باید در مبنای تقویم‌نویسی در دو کشور یافت. عربستان مدت‌ها است براساس یک معیار جدید اول ماه‌های قمری را اعلام می‌کند. این مبنا بر این اساس است که هنگام غروب خورشید در مکه، باید هلال پس از خورشید غروب کند. [اصطلاحا ماه متولد شده باشد] ولی اینکه قابل رؤیت باشد یا نه مهم نیست.
اما در ایران ملاک رؤیت هلال است. چه با چشم عادی و یا با تلسکوپ و دوربین. در عراق نیز مبنای مرجعیت شیعه رؤیت هلال است نه صرفا تولد هلال. پس اگر عربستان هم ملاک ما را داشت قطعا نمی‌توانست یک روز زودتر اعلامِ اول ماه کند.
البته در اینکه مبنای عربستان چقدر درست است نظرات مختلفی حتی در میان خود اهل‌سنت وجود دارد. این مبنا بیشتر از اینکه پشتوانه شرعی داشته باشد درصدد این است که شروع ماه قمری را از قبل به صورت دقیق پیش‌بینی و تثبیت کند و تقویم رسمی این کشور که هجری قمری است از قبل مشخص و قطعی باشد. تا امور اداری کشورشان دچار مشکل نشود. مشکلی که ما در ایران با استفاده از تقویم هجری شمسی آنرا برطرف کرده‌ایم.
فقط یک نکته باقی می‌ماند اینکه چرا هرساله گزارش‌های #رؤیت در عربستان منتشر می‌شود درحالیکه خود منجمان سعودی و جهان عرب هم اذعان دارند که هلال در بسیاری از این موارد (از جمله شب گذشته) اصلا قابل رؤیت نیست و فقط می‌دانیم کره ماه بعد از خورشید غروب کرده است؟
شاید پاسخ این سؤال را علاوه بر خطاهای متعدد و عجیب، بتوان در سیر و تحولاتی که عربستان در این سال‌ها داشته جستجو کرد. از یک سو به سوی مدرنیته و پیشرفت حرکت می‌کند و از سوی دیگر همچنان میخواهد محور جهان اسلام باشد و حداقل به صورت ظاهری به احکام دینی عمل کند. لذا گزارش‌های رؤیت که در این کشور منتشر می‌شود مطلقا اعتبار نجومی و علمی ندارد.

undefined پاسخ‌به‌شبهات‌فــجازیundefinedhttp://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06

۸:۰۹

thumbnail
undefinedعلت اختلاف فقهاء در اعلام ابتدا و انتهای ماه رمضان چیست؟!!!
undefinedچرا فقهاء با تشکیل جلساتی اختلاف خودشون رو رفع نمیکنند؟!!!
undefinedآیا نمیتوان با نرم افزارهای کامپیوتری ابتدا و انتهای ماه‌های قمری رو به شکل دقیق تعیین کرد؟!! چرا فقهاء از این نرم افزارها استفاده نمیکنند؟!!!
undefinedچرا بین ایران و برخی دیگر از کشورهای اسلامی در اعلام ابتدا یا انتهای ماه رمضان اختلاف وجود دارد؟!!!
undefinedچرا بین تقویم و زمانی که از سوی فقهاء به عنوان عید فطر اعلام میشود گاه اختلاف به وجود می‌آید؟!!!
undefined پاسخ علمی به همه این سوالها رو در این کلیپ مشاهده کنید.
undefined پاسخ‌به‌شبهات‌فــجازیundefinedundefined @Shobhe_ShenaSi

۸:۱۲

thumbnail
undefined شبههانسانیت داشته باشیم کافی است، حالا نماز هم نخوندی اشکال ندارد خدا به نماز ما احتیاج ندارد!
undefined پاسخ حجت‌الاسلام قرائتی را بشنوید.
undefined پاسخ‌به‌شبهات‌فــجازیundefinedundefined @Shobhe_ShenaSi

۸:۴۱

undefined #روایت | خاطره عضو ستاد استهلال از یک روز خاص و اعلام نظر رهبر انقلاب درباره روز اول ماه مبارک رمضان
undefined حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا موحدنژاد، عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
undefined️ خاطرم هست که در شهریور سال ۱۳۸۶، بحث رؤیت هلال ماه رمضان مطرح بود و وقتی گزارش‌ها از ستاد برای ایشان ارسال شد (با وجود آنکه چند گزارش بود)، رؤیت هلال برای آقا اثبات نشد.
undefined️ دوباره روی گزارش‌ها کار کردیم. خودم بر روی دو گروه که در بخش‌های شمالی‌تر کشور بودند، متمرکز شدم و حوالی سحر، گزارش دیگری برای ایشان ارسال کردیم، اما باز هم تأثیری نکرد.
undefined️ حوالی ساعت ۱۱ صبح بود که تعدادی از مسئولان دفتر آمدند و پیگیر گزارش‌ها شدند و مجدداً گزارش‌ها خدمت آقا رسید.
undefined️ ایشان سؤالاتی کردند که مثلاً هلالی که در تربت‌حیدریه دیده شده است، قابل تعمیم برای تهران هم هست یا خیر. توضیح دادیم که امکان تعمیم وجود دارد. نزدیک ظهر بود که شنیدیم آقا گفتند اعلام کنید امروز، روز اول ماه رمضان است.
undefined️ حقیقت امر آن بود که خود من هم ترسیدم؛ چراکه اگر کسی چیزی نخورده باشد، تا قبل از ظهر می‌تواند نیت روزه کند، اگر کسی هم به نیت یوم‌الشک روزه گرفته باشد، می‌تواند نیت خود را برگرداند. اما اگر کسی چیزی خورده باشد، باید تا افطار چیزی نخورد و از آن طرف روزه‌ی قضا هم بگیرد. بالاخره مردم می‌گفتند که ستاد استهلال تا حالا کجا بود و ... اما آن چیزی که برای مقام معظم رهبری مهم بود، این بود که «شرعاً» اطمینان حاصل کنند و بنابراین در اعلام حکم شرعی و عمل به آن رودربایستی ندارند. یعنی در حقیقت، بیش از هر چیز دیگری برای آقا، موضوع دین مردم اهمیت دارد.
undefined️ گاهی اوقات بعضی از مردم تصور می‌کنند این کار جنبه‌ی سیاسی دارد، اما این کار اصلاً جنبه‌ی سیاسی ندارد و به این موضوع که چه کسی چه اعلامی داشته است و تعطیلات چه می‌شود و... مطرح نیست. حتی گزارش‌هایی که به دفتر سایر مراجع نیز می‌رسد، هیچ شائبه‌ی سیاسی در مورد آن حس نکردم و مقام معظم رهبری و سایر مراجع این موضوع را جزء دین مردم می‌دانند و چیزی بیشتر از این نیست.
undefined متن کامل گفت‌وگو را بخوانیدundefinedkhl.ink/f/30318

۱۷:۱۸

نکته سنجی رهبرعزیز فرزانه :"در این منطقه فقط یک نیروی نیابتی وجود دارد و آن رژیم صهیونیستی غاصب فاسد است"اونم نه نیابت از آمریکا بلکه به نیابت از کشورهای استعمارگر
undefined @Shobhe_ShenaSi

۱۷:۱۸

thumbnail
🟢 توضیحات حجت‌الاسلام دکتر #قربانی_مقدم درباره اهمیت، جایگاه و احکام #عید_فطر در برنامه بهار در بهار #شبکه_اصفهان
🟡 چرا عید فطر به این اسم نامیده شده است؟
undefined @ghorbanimoghadam_ir

۱۷:۵۰

thumbnail
پاسخ حسین دهباشى (سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی) به افشاگری (بخوانید دروغ پردازی) واعظی (یار غار روحانی)
مرد کسی است که در بودِ افراد مدعی شود، آن‌که در نبودِ ایشان حرف بزند، در اصطلاح مردک خوانده می‌شود.
ــــــــــــــــundefinedپاسخ‌به‌شبهات‌فــجازیundefinedundefined @Shobhe_ShenaSi

۱۸:۱۹

thumbnail
گوشه‌ای از اون ملتی که آقا گفتند: "جواب فتنه‌ها را میدن"
undefined دکتر #قربانی_مقدم
undefined @Shobhe_ShenaSi

۱۸:۳۴

🟡 شبهه [فیلم؛ امام خمینی]: اگر سلطنت رضا شاه فرض بکنیم که قانونی بوده، چه حقی آنها داشتند که برای ما سرنوشت معین کند؟ هر کسی سرنوشتش با خودش است. مگر پدرهای ما ولیّ ما هستند؟الان هم بر فرض چهل سال پیش مردم به جمهوری اسلامی رای دادند، ما الان جمهوری اسلامی را نمی خواهیم
🟢 پاسخundefined حجت‌الاسلام دکتر #قربانی_مقدم
undefined آنچه مسلم و واضح است اینکه در هیچ جای دنیا نمی پذیرند که پس از گذشت هر چند سال، یک همه پرسی جدیدی برگزار شود که ببینند آیا نظر مردم تغییر کرده یا نه. (چنین چیزی در دنیا مسبوق به سابقه نیست) وگرنه هر انتخاباتی اعم از ریاست‌جمهوری و مجلس و.... که برگزار شود، پس از مدتی با تشکیک چند نفر (که نظر مردم عوض شده)، باید انتخابات جدید برگزار کرد و نتیجه این می‌شود که کار کشور می‌شود فقط برگزاری انتخابات!!
در این صورت، نه تنها ثبات سیاسی، اقتصادی و... در جامعه به خطر می‌افتد، بلکه اساساً جامعه را به ورطه‌ی نابودی می کشاند چرا که هر گروه و مکتبی مدعی آن می شود که باید جانشین نظام قبلی گردد و از این رو احتمال جنگ داخلی، تجزیه طلبی، تهاجم بیرونی و ... بسیار شدت می یابد.
undefinedبا این وجود، راه های معقول و سالمی وجود دارد که می توان بر اساس آن، میزان پایبندی و اعتماد مردم به نظام فعلی را سنجید. همایش های ملی همچون 22 بهمن یا روز قدس یا تجمعات مناسبتی مانند 9 دی 1388 و مهمتر از آن برگزاری تقریباً هرساله انتخاباتی که در همه آنها بیش از 50 درصد (و در برخی موارد تا 80 درصد و بیشتر) مردم شرکت کرده اند، (البته غیر از انتخابات اخیر که هم شرایط خاص کرونایی بر آن حاکم بود و هم یک مورد نمی تواند ملاک قضاوت باشد) نشانه های واضحی است که می تواند به شکل غیر مستقیم، نظرسنجی و همه پرسی نیز محسوب گردد.undefined @shobhe_shenasiundefinedاما در خصوص سخن امام خمینی باید گفت که ایشان جمله ی فوق را در شرایطی بیان کرده اند که نه تنها اساس شکل گیری پهلوی غیرقانونی و به صورت کودتا بوده است، بلکه در آن زمان اکثریت مردم مخالفت خود را با رژیم شاه اعلام کرده بودند.بنابراین مقایسه وضعیت فعلی با سخنان امام راحل از دو جهت مخدوش است:اول اینکه جمهوری اسلامی نه تنها بر پایه مشروعیت الهی شکل گرفته، بلکه با رای مستقیم مردم و صددرصد قانونی بوده است. در حالیکه رژیم پهلوی غیر قانونی شکل گرفته بود.دوم اینکه در بحبوحه ی انقلاب اکثر مردم با وجود همه خفقانات و حکومت نظامی هایی که از سوی رژیم اعلام می شد، در تمام شهرهای ایران مخالفت خود را با با رژیم شاه اعلام کرده بودند، اما در حال حاضر خوشبینانه ترین جمعیتی که برای تجمعات مخالفان نظام می توان گفت چیزی نزدیک به صد هزار نفر در کل کشور بوده است.
undefinedبنابراین، برفرض اینکه اگر شرایط مانند دوران انقلاب شود که اکثریت مردم نه تنها در همه پرسی های غیر مستقیمی مانند انتخابات شرکت نکنند، بلکه ابراز مخالفت نمایند، می توان از نظام انتظار داشت که به رفراندوم تن در دهد، در غیر این صورت به صرف اینکه چند نفر وابسته در توئیتر یا شبکه های اجتماعی دیگر درخواست رفراندوم کنند، دلیلی برای تن دادن به این خواسته ی غیرمنطقی و هرج و مرج ایجاد کننده وجود ندارد.

undefined روز #جمهوری_اسلامی گرامی باد#جهاد_تبیین
ــــــــــــــــundefined پاسخ شبهات فضای مجازیundefinedundefined @shobhe_shenasi

۱۸:۳۴

thumbnail
🟡 شبهه حجت‌الاسلام نقویان: مگه رفراندوم گذاشتید که تا قیام قیامت با آمریکا قطع ارتباط کنیم؟ پیامبر هم در صلح حدیبیه چند تا امتیاز به کفار داد و صلح کرد!
🟢 پاسخ حجت‌الاسلام دکتر #قربانی_مقدم را بشنوید
undefined @Shobhe_ShenaSi

۱۸:۳۵

thumbnail
🟢 هیچ حکومتی در غرب و شرق عالم خودش و قانون اساسیش رو به رفراندوم نذاشته، جز جمهوری اسلامی ایران
undefined @Shobhe_ShenaSi

۱۸:۳۵

thumbnail
هزار سال به این سال‌ها undefined
undefined @Shobhe_ShenaSi

۱۸:۴۹

thumbnail
undefined«محفل» با ۴۱ درصد مخاطب، صدرنشین بی‌رقیب!
undefined معمولاً برنامه‌هایی با بودجه‌های کلان و چهره‌های شناخته‌شده شانس بیشتری برای جلب توجه دارند، اما محفل به پدیده‌ای کم‌نظیر تبدیل شده است؛ «محفل» با ۴۱ درصد مخاطب، صدرنشین بی‌رقیب تلویزیون و وی‌او‌دی‌ها شد. نکته قابل‌توجه اینجاست که این آمار تنها مربوط به مخاطبان داخلی است؛ درحالی‌که «محفل» با محتوای قرآنی و جذابیت منحصربه‌فردش، در سطح بین‌المللی نیز طرفداران بی‌شماری دارد.
undefinedاین آمار بر اساس گزارش مرکز مخاطب‌سنجی متا، وقتی شگفت‌انگیزتر می‌شود که بدانیم برنامه‌های پرهزینه‌ای مثل «جوکر» با ۲۹.۵ درصد، «زخم کاری ۴» با ۱۵ درصد، «قهوه پدری» با ۱۲ درصد و «گل یا پوچ» با ۹ درصد، علی‌رغم بهره‌گیری از سلبریتی ها، نتوانسته‌اند به محبوبیت «محفل» برسند. «محفل» ثابت کرد که جذابیت واقعی، نه در زرق‌وبرق و بودجه‌های هنگفت، بلکه در روایت‌هایی است که از دل مردم برمی‌آید و به دل مردم می‌نشیند.
undefined @Shobhe_ShenaSi

۱۸:۴۹

thumbnail
پدر #آیسان_اسلامی رو گروگان گرفته بودن و از آیسان ۱۰۰ میلیارد پول میخواستن
که امروز پلیس مقتدر ایران پیداش کرد
آقای ایسان! حالا شما هی از بیست هزار کیلومتر اونورتر علیه قانون و مقدسات کشورت لودگی کن
آخرم اونیکه به دادتون میرسه همین جمهوری اسلامیه، خدا سایه‌شو بالاسرتون حفظ کنه
undefined یاسر آقایی undefined
ــــــــــــــــ#داناب (داستانک‌ونکات‌ناب)http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b

۱۹:۲۴

thumbnail
دوقطبی‌ نشدن، بهانه‌ای برای هیچ‌کاری نکردن!
#یادداشت_تصویری
آیا دوقطبی شدن جامعه، آنقدر که مورد تاکید قرار میگیره، واقعیه؟آیا دوقطبی نشدن جامعه آنقدر که گفته میشه، دلیل این هیچ‌کاری نکردن هاست؟آیا ترس از دوقطبی شدن خودش به بحرانی شدن مسائل اجتماعی و خلق دوقطبی‌های جدید کمک نمیکنه؟توی این ویدئو که یک کم هم سرعتش تند شده تا کمتر وقتتون گرفته بشه، درباره اینها حرف زدم.
محمدرضا شهبازی
undefined @Shobhe_ShenaSi

۱۹:۲۵