یکی از پیامدهای پزشکی فرضیه پاستور (ربط دادن علت همه بیماریها به میکروب ) را میتوان در سازوکارهای حاکم بر شرکتهای داروسازی دید. وقتی علت بیماری میکروب باشد، باید برای درمان به میکروبکشی پرداخت. در اینجا داروساز وارد عمل میشود و ضد میکروب یا آنتیبیوتیک میسازد. چون تولید آنتیبیوتیک نیاز به آزمایشگاه و فنّاوری و یک نظام پیچیده از ترکیبات دارد بنابراین این نوع از تولید قابل انحصار در یک شرکت است و همگان توان تولید آن را ندارند. سرمایهگذار این دارو را به تولید انبوه میرساند. این یعنی تضمین یک سود سرشار برای مدتی طولانی. برخلاف داروهای گیاهی که قابلیت انحصار ندارد و دست بخشنده طبیعت درمان خود را در اختیار همگان قرار میدهد. همچنین تا قبل از فرضیه پاستور برای بستهبندی و غذای کنسروی توجیه علمی وجود نداشت و صرفاً نیاز ارتش و شرایط جنگی باعث شکلگیری آن شد؛ اما پس از این تئوری، بستهبندی پشتوانه علمی هم پیدا کرد و سروصدای این اکتشاف همهجا پیچید و وحشت و ترس زائدالوصفی در کلیه مردم اروپا پیدا شد. با میکروبی دانستن همهچیز، همواره هر چیز طبیعی میتوانست خطرناک باشد چرا که طبیعت مملو از میکروبهای ناشناخته و خطرناک بود. هر چیزی باید ابتدا بررسی و استاندارد میشد تا قابلیت مصرف پیدا میکرد. در این میان کارخانههای غذایی میتوانستند با استفاده از روشهای پاستوریزهکردن و استریلیزه کردن، مواد غذایی استاندارد در اختیار مردم بگذارند و به سود سرشاری برسند.و در نهایت این که سرمایهداری در میان هزاران فرضیه مطرحشده آنچه را که به بقا و تداوم و بسط خودش کمک میکند گسترش میدهد.
@sinaateb
@sinaateb
۱۲:۱۵
۱۲:۱۷
علتهای اصلی این مشکل:۱- فرسایش و #آرتروز ستون فقرات که شایعترین علت در اثر افزایش سن است. ۲- #دیسک بیرونزده یا فتق دیسک که دیسکِ بین مهرهها بیرون زده و فشار را بر روی نخاع افزایش میدهد. ۳- زائدههای استخوانی، ضربه یا آسیب قبلی به ستون فقرات، تصادف یا جراحی ممکن است باعث تنگی شود.
۳:۵۷
کارخانههای سوسیس و کالباس با جمعآوری گوشتهای غیر طیب و پسماندهای کشتارگاه و افزودن مواد رنگی و طعمدهنده ماده خوشرنگ و خوشمزه در قالب یک بستهبندی زیبا و دلفریب، با ضمیمه کردن جدولی از درصد مواد مغذی آن را به یک گوشت مصرفی در خانوادهها و فست فود ها تبدیل میکنند. در خوشبینانهترین وضعیت، سوسیس و کالباس از مشتقات گوشت گاو هستند و همه ضررهای گفتهشده برای گوشت گاو با چند درجه شدت بیشتر در مورد فست فودها هم صادق است. فست فود ها غلیظ کننده خون و مولد بیماریهای صعبالعلاجی چون سرطان، گرفتگی عروق، وسواس، مالیخولیا، واریس، پسوریازیس، بواسیر، سکته، فلج، لقوه و بیماریهای پوستی هستند.
@sinaateb
۹:۳۹
سینا طب
تنگی کانال نخاعی
#تنگی_کانال_نخاعی یکی از مشکلات ستون فقرات است که در آن کانال نخاعیِ نگهدارنده رشتههای عصبی نخاعی، باریک شده و به نخاع فشار میآورد. علتهای اصلی این مشکل: ۱- فرسایش و #آرتروز ستون فقرات که شایعترین علت در اثر افزایش سن است. ۲- #دیسک بیرونزده یا فتق دیسک که دیسکِ بین مهرهها بیرون زده و فشار را بر روی نخاع افزایش میدهد. ۳- زائدههای استخوانی، ضربه یا آسیب قبلی به ستون فقرات، تصادف یا جراحی ممکن است باعث تنگی شود.
علائم تنگی کانال نخاعی
علائم تنگی کانال نخاعی بسته به محل درگیری (گردن یا کمر) متفاوت است، ولی معمولاً شامل: - درد یا احساس فشار در ناحیه کمر و پاها - بیحسی یا گزگز در پاها یا بازوها - ضعف عضلانی و کاهش توان راه رفتن - دردی که با ایستادن یا راه رفتن بدتر میشود و با خم شدن به جلو بهتر میشود - در موارد شدیدتر: - اختلال ادرار یا مدفوع - درد تیرکشنده از کمر به پا (مانند سیاتیک)
*درمان:* - بادکش دو طرف نخاع هر طرف 7 لیوان در 14 مرحله - ماساژ کتف تا انتهای کمر روزی 2 بار - روغن مالی به کمر روزی 3 بار با روغن سیاه دانه یا روغن بادام تلخ 40 تا 120 شب (با کمی اسانس نعنا) - حرکات ورزشی و کششی اصلاحی: مثل حرکت سجده طولانی: این حرکت باعث بازشدن مهرههای کمری میشود. پیادهروی روزانه برای تقویت عضلات اطراف ستون فقرات. - تغذیه مناسب و مصرف خوراکیهای گرم (مثل ارده و شیره انگور، خرما، عسل) برای کاهش رطوبت و سردی در ستون فقرات و پرهیز از سردیها: ماست، دوغ، ترشی و نوشیدنیهای سرد
۷:۰۱
سینا طب
یکی از پیامدهای پزشکی فرضیه پاستور (ربط دادن علت همه بیماریها به میکروب ) را میتوان در سازوکارهای حاکم بر شرکتهای داروسازی دید. وقتی علت بیماری میکروب باشد، باید برای درمان به میکروبکشی پرداخت. در اینجا داروساز وارد عمل میشود و ضد میکروب یا آنتیبیوتیک میسازد. چون تولید آنتیبیوتیک نیاز به آزمایشگاه و فنّاوری و یک نظام پیچیده از ترکیبات دارد بنابراین این نوع از تولید قابل انحصار در یک شرکت است و همگان توان تولید آن را ندارند. سرمایهگذار این دارو را به تولید انبوه میرساند. این یعنی تضمین یک سود سرشار برای مدتی طولانی. برخلاف داروهای گیاهی که قابلیت انحصار ندارد و دست بخشنده طبیعت درمان خود را در اختیار همگان قرار میدهد. همچنین تا قبل از فرضیه پاستور برای بستهبندی و غذای کنسروی توجیه علمی وجود نداشت و صرفاً نیاز ارتش و شرایط جنگی باعث شکلگیری آن شد؛ اما پس از این تئوری، بستهبندی پشتوانه علمی هم پیدا کرد و سروصدای این اکتشاف همهجا پیچید و وحشت و ترس زائدالوصفی در کلیه مردم اروپا پیدا شد. با میکروبی دانستن همهچیز، همواره هر چیز طبیعی میتوانست خطرناک باشد چرا که طبیعت مملو از میکروبهای ناشناخته و خطرناک بود. هر چیزی باید ابتدا بررسی و استاندارد میشد تا قابلیت مصرف پیدا میکرد. در این میان کارخانههای غذایی میتوانستند با استفاده از روشهای پاستوریزهکردن و استریلیزه کردن، مواد غذایی استاندارد در اختیار مردم بگذارند و به سود سرشاری برسند. و در نهایت این که سرمایهداری در میان هزاران فرضیه مطرحشده آنچه را که به بقا و تداوم و بسط خودش کمک میکند گسترش میدهد. @sinaateb
۷:۰۱
۱۴:۳۹
۴:۲۵
آیا #چاقی_ارثی و #لاغری_ارثی واقعیت داره..؟!!
امروزه این سوالات، ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده.. انشاءالله با دیدن این کلیپ پاسخ خود را دریافت خواهید کرد.
عضویت در کانال
۴:۲۸
● دلیل شیوع بیماریهای غیرواگیردار؟!● رقم حیرت انگیز اقتصاد بیماری دیابت در کشور● #نان کامل موضوعی است که بر روی فواید آن اجماع وجود دارد اما...
۱۱:۱۰
البته روغن های مصرفی هم باید اصلاح شوند
۱۱:۲۰
نان تولید شده با آرد سفید مگه چه اشکالی داره؟
آرد سفیدِ بدون سبوس و جوانه گندم
۱۰:۴۳
عضویت در کانال
۸:۳۴
بد نیست بدونیم در طول دوسال جنگ نابرابر و فجیع در غزه ی عزیز🥺حدود ۶۰ هزار نفر کشته شدن
و کشور ما در نهایت آرامش، در یک سال ۶۰ هزار نفر کشته میده (البته اگه بیشتر نباشه) 🪖
جنگ فقط با تانک و گلوله و موشک نیست به نظر میاد سرِ جنگیِ نان سفید، از سر جنگی موشک های اسرائیل هم قویتره ولی هیچکس نمیبینه
#امنیت_غذایی
۹:۴۳
۱۵:۵۹
۱. #جویدن خوب غذا
۲. جایگزین کردن #برنج قهوه ای #سبوس دار به جای برنج سفید
۳. نخوردن آب با غذا تا دو ساعت بعد از غذا
۴. حذف ماست و دوغ خصوصا با غذا
چون #ماست بتنهایی یکی از عوامل بزرگ کننده شکم میتونه باشه
مصلح ماست
۱۶:۰۲
۴:۰۸
۷:۴۱
۷:۵۳
۷:۵۷