عکس پروفایل SolutiEnS

SolutiEn

۱۷۹عضو
thumbnail
قیمت نفت طی ماه اکتبر و در واکنش به گزارش‌های مبتنی بر رکود اقتصادی و فروکش‌کردن نگرانی‌ها از ورود بازیگران نفتی خاورمیانه، کاهش ۸دلاری را تجربه و از سقف‌های یک‌ساله خود سقوط کرد. طی ماه نوامبر، قیمت در محدوده کانال ۸۰ دلار در نوسان بوده است.با نزدیکی به پایان سال، دقت برآوردها از میانگین سالانه قیمت نفت افزایش می‌یابد. پیش‌بینی موسسات بین‌المللی از قیمت برنت در ۲۰۲۳ به‌طور متوسط ۸۴.۲ دلار، حداقل ۸۴ و حداکثر ۸۴.۸ دلار است.
undefined SolutiEn

۱۹:۰۱

undefined مروری بر بریف‌های اخیر سولوشن

undefined شمعی در تاریکخانه! - بخش هفتممطابق داده‌های صورت مالی، هزینه تولید سرچاهی هر بشکه نفت خام در سال ۱۴۰۱، معادل ۱.۸ دلار و هر صدمترمکعب گاز غنی معادل ۱۳ سنت بوده است.
undefined روندهای بازار جهانی انرژی و نگاهی به پیش رونسبت ۵۰٪-۵۰٪ سرمایه‌گذاری در منابع انرژی، از ۲۰۲۰ به نسبت ۶۵٪-۳۵٪ به نفع انرژی‌های جایگزین تغییر کرده است. حدود دوسوم از سرمایه‌گذاری تجدیدپذیر مربوط به فناوری خورشیدی است.
undefined چشم‌انداز بازار نفت در ماه‌‌های پیش‌رو - نوامبر ۲۰۲۳قیمت نفت در واکنش به رکود اقتصادی و فروکش‌کردن نگرانی‌ها از ورود بازیگران نفتی، طی اکتبر از سقف‌های یک‌ساله خود سقوط کرد. پیش‌بینی موسسات بین‌المللی از قیمت برنت در ۲۰۲۳ به‌طور متوسط ۸۴.۲ دلار، حداقل ۸۴ و حداکثر ۸۴.۸ دلار است.
undefined SolutiEn

۱۸:۵۹

thumbnail
میزگرد ناترازی انرژی به میزبانی روزنامه فرهیختگان با حضور تحلیلگر سولوشن انرژی
متن کامل
undefined SolutiEn

۱۸:۰۳

thumbnail
جریان سریع نفت آمریکا و کشورهای اوپک‌پلاس به بازار همزمان با افزایش صادرات ایران طی ماه‌های گذشته، قیمت نفت را طی بیش از دو ماه اخیر به‌طور متوسط در مسیر کاهشی قرار داده، به‌طوری که برنت در سپتامبر بالاترین قیمت متوسط سال جاری را تجربه کرد. تقاضای ضعیف ناشی از اثر سیاست‌های پولی و گسترش نفوذ خودروهای برقی در اروپا نیز به انتظارات نزولی دامن زده و توافق اوپک بر کاهش تولید تا ابتدای ۲۰۲۴ با هدف بالابردن قیمت را خنثی کرده است.پیش‌بینی موسسات بین‌المللی از قیمت برنت در ۲۰۲۳ به‌طور متوسط ۸۲ دلار، حداقل ۸۱ و حداکثر ۸۵ دلار است.
undefined SolutiEn

۱۷:۲۸

thumbnail
undefined سولوشن در پارک نفت
undefined شرکت مشاوره انرژی سولوشن، به پارک نوآوری و فناوری نفت پیوست.
undefined دانش عمیق، تجربه تخصصی و ابتکار عمل، محور همکاری سولوشن با اکوسیستم نوآوری و فناوری در صنعت نفت خواهد بود.
undefined SolutiEn

۱۸:۲۰

bri-RevenueAllocationInPowerIndustry1402-v07.pdf

۶۸۹.۶۵ کیلوبایت

undefined ابعاد یک تسهیم ناعادلانه در صنعت برق؛ تحلیل صورت‌های مالی توانیر و برق حرارتی
undefined رشد قیمت در صنعت برق طی ۱۴۰۱، به‌شکلی ناهمگون در بخش‌های دولتی و خصوصی رخ داده است؛ درحالی که نرخ «موثر» فروش برق توانیر ۴۰٪ افزایش داشته، «سقف» نرخ فروش برق نیروگاه‌ها تنها ۲۰٪ رشد داشته است.
undefined طی سال‌های ۰۱-۱۴۰۰ بدهی دولت به نیروگاه‌های غیردولتی ۳۰٪ افزایش و به نیروگاه‌های دولتی ۳۰٪ کاهش یافته است. مجموع بدهی صنعت برق به نیروگاه‌ها طی این بازه با بیش از ۵۰٪ افزایش به ۷۵ ه‌م‌ت رسیده است.
undefined دریافت ۲۳ ه‌م‌ت مابه‌التفاوت قیمت‌های تکلیفی و آزاد مهم‌ترین عامل رشد سود حوزه انتقال و توزیع (توانیر) و ۱۵ ه‌م‌ت تسعیر بدهی به نیروگاه‌های دارای قرارداد ارزی مهم‌ترین عامل زیان حوزه تولید (برق حرارتی) در ۱۴۰۱ بوده است.
undefined طی سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری سالانه توانیر در شبکه انتقال و توزیع در مقابل منابع مالی در دسترس نیروگاه‌های غیردولتی برای سرمایه‌گذاری در بخش تولید، به‌طور متوسط ۴برابر بیشتر بوده که نشان از توزیع نامتوازن منابع سرمایه‌گذاری در طول زنجیره صنعت برق دارد.
undefined SolutiEn

۱۸:۲۹

bri-NaturalGasSupplyCost-v11.pdf

۵۴۶.۰۳ کیلوبایت

undefined هزینه تأمین هر مترمکعب گاز طبیعی در ایران
undefined تأمین هرمترمکعب گاز طبیعی در ۵ سال اخیر به طور میانگین معادل ۵.۴ سنت هزینه داشته است. تولید از پارس جنوبی و سایر میادین گازی، عمده هزینه تأمین گاز طبیعی (۴۳٪) را تشکیل داده و سایر هزینه‌های تأمین گاز شامل  ۲۰٪ پالایش، ۲۰٪ سربار  و ۱۶٪ انتقال تا خرده‌فروشی بوده است‌.
undefined با لحاظ هزینه‌های توسعه‌ و نگهداشت برای دستیابی به ظرفیت تولید ۱.۵ م‌م‌م در سال (۵۰٪ افزایش نسبت به ظرفیت فعلی)، هزینه تأمین هر مترمکعب  به حداقل ۸.۳ سنت افزایش خواهد یافت.
undefined در مقایسه با ۵.۴ سنت هزینه تأمین، میانگین قیمت فروش گاز طبیعی به مصرف‌کنندگان در این بازه، حدود ۱.۱ سنت بوده و دو سوم گاز طبیعی به مصرف‌کنندگانی با قیمت یک دهم هزینه تمام شده (خانگی و نیروگاهی) فروخته شده است!
undefined درحالی که کمتر از ۱۰٪ گاز طبیعی طی ۵سال اخیر به صادرات مستقیم گاز، صادرات اوره یا متانول اختصاص یافته، اما عایدی (سود پس از کسر هزینه) این سه گزینه به‌طور میانگین حدود ۵ برابر هزینه تأمین گاز بوده است.
undefined SolutiEn

۱۸:۵۷

bri-1402HighlightsBySolutiEn-v02.pdf

۱.۱۶ مگابایت

undefined یک سال تحولات انرژی از لنز سولوشنچکیده ۱۰ بریف سولوشن در سال ۱۴۰۲

undefined سهم کمتر از ۴% ایران از سرمایه‌گذاری ۶۴ میلیارد دلاری چین در خاورمیانه
undefined شکست سیاست دستوری‌سازی نرخ کالاها در بورس
undefined فروش دو سوم گاز طبیعی با نرخ یک دهم هزینه تأمین گاز
undefined حجم گاز سوزانده شده؛ معادل مصرف بخش فولاد!
undefined معمای پرمصرفی خانوارهای ایرانی
undefined واحدهایFSRU؛‌ گزينه‌ای نسبتاً گران براي تأمين سوخت صنايع
undefined هزینه تمام‌شده خودرو سواری برقی، تنها ۲۷٪ بالاتر از بنزینی
undefined عدم‌توازن در سرمایه‌گذاری بخش‌های سه‌گانه صنعت برق
undefined افزایش قدرت چانه‌زنی ترکیه در همکاری گازی با ایران
undefined تأمين نفت اسرائيل از كشورهای عضو سازمان همكاری‌های اسلامی

undefined SolutiEn

۱۸:۴۴

bri-Iran'sNewPresidentChallenges-v02.pdf

۱.۰۹ مگابایت

undefined ۶ روند بحران‌زای انرژی، پیش‌روی رئیس‌جمهور جدید
undefined در نتیجه افزایش نامتناسب قیمت گاز نسبت به تورم، میانگین قیمت "حقیقی" طی 5 سال اخیر حدود ۱۶٪ در سال کاهش و هم‌زمان میانگین مصرف هر مشترک حدود ۴٪ در سال افزایش داشته است.
undefined تقاضای تأمین نشده (خاموشی) برق صنایع با یک جهش طی سه سال اخیر، از میانگین ۱۱٪ به ۳۸٪ از کل تقاضا رسیده است.
undefined طی سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری سالانه در شبکه انتقال و توزیع در مقابل منابع مالی در دسترس نیروگاه‌ها برای سرمایه‌گذاری، به‌طور متوسط ۴برابر بیشتر بوده که نشان از توزیع نامتوازن منابع سرمایه‌گذاری در طول زنجیره صنعت برق دارد.
undefined قطعی فزاینده خوراک گاز، موجب کاهش ۱۸٪ تولید پتروشیمی‌های اوره و متانول (بورسی) در ماه‌های سرد سال ۱۴۰۲ و عدم‌النفع ۱.۱ میلیارد دلاری آن‌ها شده است.
undefined SolutiEn

۱۷:۱۹

بازارسال شده از پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف
thumbnail
undefined رویداد سیاستی شریف (رویداد شماره ۱۱۷)
undefined️اندیشکده انرژی پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌کند:
undefined چرا در بهینه‌سازی انرژی ناموفقیم(تجربه موردی طرح تعویض موتور کولرهای آبی)
undefinedاحمد زراعتکار، سرپرست سابق امور انرژی سازمان برنامه و بودجهundefined محمدتقی زیاری، مدیرکل دفتر راهبری طرح‌های بهره‌وری انرژی ساتباundefined علی نقوی، مدیرعامل بورس انرژیundefined منصور مقیمی زاده، کارشناس شرکت مشاوره سولوشن انرژی

undefined سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳undefined ساعت: ۱۶
undefinedمکان: سالن سمینار ساختمان شماره ۲ پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف
undefined لینک‌ثبت‌نام و جرئیات بیشتر
undefined پشتیبانی
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefined پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف
undefined وبسایت | آپارات | لینکدین | بله
undefined @spri_sharif

۸:۴۲

OilMarketReport-EnergyGap&SolutiEn-Aug2024-v02.pdf

۴۹۱.۴۲ کیلوبایت

undefined مروری بر بازار نفت - جولای ۲۰۲۴
گزارش مشترک سولوشن و انرژی گپ از بازار نفت
undefined در سمت عرضه؛ کاهش سطح ذخایر نفت و فراورده آمریکا، کاهش تعداد دکل‌های حفاری فعال و برنامه اوپک‌پلاس برای حذف تدریجی کاهش تولید طی یک سال آینده، عوامل موثر بر قیمت نفت بوده است.
undefined در سمت تقاضا؛ رشد اقتصادی آمریکا و ثابت ماندن نرخ بهره، امیدواری‌ برای بهبود تقاضا را افزایش داده، اما کاهش رشد اقتصادی چین و واردات نفت این کشور، مهم‌ترین عامل موثر بر تقاضا را تضعیف کرده است.
undefined تلاش‌های فراوان برای به‌ثمر رسیدن مذاکرات آتش‌بس از یک‌سو و افزایش تنش میان اسرائیل و لبنان از سوی دیگر، ژئوپولتیک را به عاملی موثر در کاهش قیمت در نیمه اول و افزایش قیمت در نیمه دوم یک ماه گذشته تبدیل کرد.
undefined در مجموع پیش‌بینی‌‌ تحلیل‌گران، مازاد تقاضا در حدود ۲ میلیون بشکه برای فصل آخر ۲۰۲۴ و برگشت بازار به سمت مازاد عرضه در نیمه اول ۲۰۲۵ را نشان می‌دهد.
undefined پيش‌بينی موسسات بين‌المللی از قيمت برنت در سال ۲۰۲۴ به‌طور متوسط ۸۴ دلار،‌ حداقل ۸۰ دلار و حداكثر ۸۸ دلار است.
undefined SolutiEnundefined EnergyGap

۱۰:۰۹

SolutiEn
OilMarketReport-EnergyGap&SolutiEn-Aug2024-v02.pdf
گزارش "مروری بر بازار نفت - جولای ۲۰۲۴" با همکاری مشترک سولوشن و انرژی گپ تهیه شده است. "انرژی گپ" پادکستی تخصصی در حوزه انرژی است که در اپیزودهای "مارکت گپ" به تحولات بازار نفت می‌پردازد.امیدواریم این همکاری، زمینه‌ساز هم‌افزایی و رشد نگاه دقیق و تخصصی به مسائل حوزه‌ی انرژی و به‌ویژه بازار نفت شود.

۱۰:۱۴

bri-EvaporativeCooler-v03.pdf

۴۰۷.۲۵ کیلوبایت

undefined ارتقای راندمان کولرهای آبی؛ راهکار رقابت‌پذیر مقابله با ناترازی برق
undefined 9هزار مگاوات از 30 هزار مگاوات مصارف سرمایشی در دوره اوج مصرف برق به کولرهای آبی در بخش خانگی اختصاص دارد. قیمت مناسب و هزینه‌های به‌صرفه تعمیر و نگهداری، از عوامل فراگیری استفاده از این وسیله سرمایشی است.
undefined با تعویض موتورهای موجود با مدل‌های راندمان بالا، بین 3.7 تا 4.8 گیگاوات در محل مصرف آزاد خواهد شد. کاهش مصرف با بکارگیری موتورهای BLDC معادل کاهش 38% از ناترازی برق در سال 1402 است.

undefined با مشارکت مصرف‌کنندگان خانگی در اجرای طرح از طریق پرداخت یک‌سوم هزینه تعویض موتور، قیمت برق صرفه‌جویی‌شده علاوه‌بر قیمت‌ برق وارداتی، با قیمت‌های برق صنایع و برق تجدیدپذیر نیز قابل رقابت خواهد بود.

undefined وضع استانداردهای سختگیرانه در ساخت و واردات موتور و درایو، صدور گواهی‌های صرفه‌جویی قابل معامله در بورس و اجرای مصوبات شورای عالی انرژی مبنی بر عدم قطعی برق و گاز صنایع سرمایه‌گذار در طرح، از الزامات اجرای موثر طرح است.
undefined SolutiEn

۶:۱۷

OilMarketReport-EnergyGap&SolutiEn-Aug2024-v03.pdf

۴۷۸.۵۳ کیلوبایت

undefined مروری بر بازار نفت - آگوست ۲۰۲۴
گزارش مشترک سولوشن و انرژی گپ از بازار نفت
undefined در سمت عرضه؛ افزایش تولید و سطح بالای ذخایر نفت آمریکا از یک سو، برنامه اوپک‌ پلاس برای حذف تدریجی کاهش تولید طی یک سال آینده و کاهش 50% تولید نفت در لیبی از عوامل موثر بر قیمت نفت بوده است.
undefined در سمت تقاضا؛چشم انداز ضعیف اقتصاد کلان چین، افزایش نرخ بهره ژاپن، افزایش نرخ بیکاری درآمریکا از عوامل کاهش تقاضای نفت در ماه اخیر بوده است.
undefined علی رغم برنامه کاهش تولید اوپک پلاس تا سپتامبر 2025، سه کشور عراق، قزاقستان و روسیه، اعضای نامتعهد به سیاست کاهش تولید طی نیمه اول سال جاری بوده‌اند که طی توافقی جدید، متعهد به جبران مازاد تولید خودبه میزان 2.284 م‌ب‌ر خواهند بود. عدم پایبندی کامل اعضا به برنامه اوپک، پیشبینی عرضه را با سطحی از ناطمینانی مواجه نموده است.
undefined در مجموع پیش‌بینی‌‌ تحلیل‌گران، تعادل عرضه و تقاضا برای فصل آخر ۲۰۲۴ و برگشت بازار به سمت مازاد عرضه در نیمه اول ۲۰۲۵ را نشان می‌دهد.
undefined پيش‌بينی موسسات بين‌المللی از قيمت برنت در سال ۲۰۲۴ به‌طور متوسط 82 دلار،‌ حداقل ۸۰ دلار و حداكثر 85 دلار است.
undefined Energy Gapundefined SolutiEn

۶:۴۰

thumbnail
undefined بخش‌هایی از نشست "چرا در بهینه‌سازی انرژی ناموفقیم؟" (تجربه موردی طرح تعویض موتور کولرهای آبی)
undefined بخشی از محتوای ارائه شده در نشست در بریف ارتقای راندمان کولرها
undefined SolutiEn

۱۷:۳۳

bri-PetroleumProductsSupplyCostSection1-v01.pdf

۱.۴۷ مگابایت

undefined از چاه تا جایگاه؛ هزینه تأمین هر لیتر فرآورده نفتی در ایرانبخش۱- شفاف‌سازی حجم تولیدومصرف در زنجیره
undefined طی ۵سال گذشته به‌طور متوسط ۲.۱ م‌ب‌ر نفت و میعانات گازی (معادل ۶۸٪ تولید) در پالایشگاه‌های کشور مصرف شده که از این میزان خوراک، حدود ۴۴۰ ه‌ب‌ر میعانات و مابقی نفت خام بوده است.
undefined طی بازه ۵ ساله، پالایشگاه اراک با میانگین مارجین ۱۳.۶ دلار/بشکه ارزش‌‌افزوده بیشتری از هر بشکه خوراک دریافتی در مقایسه با سایر پالایشگاه‌ها داشته است.
undefined ۳۱٪ از بنزین و ۱۴٪ از گازوئیل کشور از خوراک میعانات و مابقی از خوراک نفت خام تولید می‌شود.
undefined پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ بطور متوسط در هر روز معادل ۳۴۰ م‌ل فرآورده تولید کرده‌اند. در این میان گازوئیل و بنزین به ترتیب با ۱۰۶ و ۱۰۰ م‌ل فرآورده‌های تولیدی عمده بوده‌‌اند.
undefined گزارش مشترک با «اندیشکده انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان»
undefined SolutiEn

۱۶:۴۷

bri-PetroleumProductsSupplyCostSection2-v03.pdf

۱.۴۷ مگابایت

undefined از چاه تا جایگاه؛ هزینه تأمین هر لیتر فرآورده نفتی در ایرانبخش۲- شفاف‌سازی هزینه تمام‌شده در زنجیره
undefined با درنظرگرفتن نسبت متفاوت خوراک فرآورده‌های پالایشی(نفت خام و میعانات)، هزینه «تولید خوراک» برای هر لیتر بنزین و گازوئیل به ترتیب برابر ۲.۶ و ۳.۶ سنت می‌باشد.
undefined با توجه به تولید ۱۰۰ و ۱۰۶ میلیون لیتری بنزین و گازوئیل در پالایشگاه‌های کشور، هزینه «پالایش» هر لیتر بنزین و گازوئیل به ترتیب برابر ۴ و ۲.۲ سنت می‌باشد.
undefined برآورد هزینه «سرمایه‌گذاری» تولید تا توزیع هر لیتر بنزین و گازوئیل برابر با ۳.۲ سنت به ازای هر لیتر و «سایر هزینه‌ها» برای عرضه هر لیتر بنزین و گازوئیل به ترتیب برابر ۴ و ۳ سنت بوده است.
undefined با درنظر گرفتن هزینه‌های مذکور و بر مبنای داده‌های سال ۱۴۰۲، برآورد هزینه تأمین هر لیتر بنزین و گازوئیل به ترتیب برابر ۲۰ و ۱۹ سنت می‌باشد.
undefined دسترسی به گزارش بخش۱undefined گزارش مشترک با «اندیشکده انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان»
undefined SolutiEn

۷:۳۸

bri-PowerPlantsFuelsChallenge-v14.pdf

۴۱۲.۲۴ کیلوبایت

undefined کمبود سوخت نیروگاهی؛ تحقق چشم‌انداز ناترازی گاز زودتر از موعد
undefined افزایش تقاضای برق در ۱۴۰۳ مطابق با روند افزایشی ۵ سال گذشته بوده و جهشی در کار نبوده، از این رو حلقه مفقوده در منابع عرضه برق نهفته است.
undefined در شرایطی که ۸۴٪ ظرفیت نیروگاهی کشور را نیروگاه‌های حرارتی تشکیل داده و ۸۱٪ سوخت نیروگاه‌ها با گاز طبیعی تأمین می‌شود، کوچکترین خللی در تأمین گاز، امنیت کل شبکه برق کشور را با بحران روبرو می‌کند.
undefined تا اواسط بهمن، مجموع گاز تحویلی به نیروگاه‌ها نسبت به مدت مشابه ۱۴۰۲ حدود ۷٪ کاهش یافته و این کاهش حتی با افزایش حدود ۷۰٪ سوخت مایع هم جبران نشده و به خاموشی های پاییز و زمستان منجر شد.
undefined با ادامه روند فعلی، پیش‌بینی می‌شود کمبود سوخت نیروگاهی در افق ۱۴۰۷ به حداقل ۱۷ میلیاردمترمکعب در سال برسد که معادل صادرات فعلی گاز کشور و یا ۱.۵ برابر مصرف فعلی فولاد کشور است! چنین چشم‌اندازی لزوم تنوع‌بخشی به سبد عرضه برق از یک سو و بهینه‌سازی مصرف گاز (اولویت خانگی) را اجتناب‌ناپذیر خواهد کرد.

undefined SolutiEn

۱۴:۳۰

bri-1403HighlightsbySolutiEn-v01.pdf

۹۲۴.۱۵ کیلوبایت

undefined یک سال تحولات انرژی از لنز سولوشننکات برگزیده از بریف‌های سولوشن در سال ۱۴۰۳
undefined مدیریت ناترازی برق به قیمت خاموشی بیشتر در صنعت
undefined ناترازی گاز نیروگاهی؛ چشم‌اندازی مخاطره‌انگیز
undefined صرفه‌جویی ۴۸۰۰ مگاواتی مصرف برق با تعویض موتور کولرهای آبی
undefined ۷.۷ دلار/بشکه؛ میانگین مارجین ۵ساله ۹ پالایشگاه کشور
undefined مجموع هزینه تأمین هر لیتر بنزین و گازوئیل؛ ۲۰ و ۱۹ سنت
undefined روند قیمت نفت در سال ۱۴۰۳
undefined بازار نفت و دور جدید تقابل‌های تجاری ترامپ
undefined بازار نفت و چرخش در سیاست پولی ایالات متحده
undefined SolutiEn

۴:۵۲

OilMarketReport-EnergyGap&SolutiEn-Mar2025-v01-1.pdf

۷۸۶.۴ کیلوبایت

undefined چشم‌انداز بازار نفت - مارس ۲۰۲۵
گزارش مشترک سولوشن و انرژی گپ از بازار نفت

undefined در سمت تقاضا؛ پیش‌بینی IEA حاکی از رشد تقاضا به میزان حدود ۱ م‌ب‌ر‌ در ۲۰۲۵ است. پیش‌بینی‌های محافظه‌کارانه طی ماه‌های اخیر ناشی از افزایش احتمال رکود اقتصادی و بالا گرفتن تقابل‌های تعرفه‌ای و تجاری می‌باشد.
undefined در سمت عرضه؛ پیش‌بینی IEA حاکی از مازاد عرضه به میزان ۶۰۰ ه‌ب‌ر برای سال جاری می‌باشد. افزایش قابل توجه تولید نفت آمریکا و بازگشت نفت اوپک پلاس به بازار،انتظارات سمت عرضه را صعودی نگه داشته است.
undefined قزاقستان در ماه مارس در پی بهره‌برداری از پروژه توسعه میدان Tengiz به ظرفیت ۲۶۰ ه‌ب‌ر، به بالاترین رکورد تاریخی تولید نفت و میعانات خود معادل ۲.۱۷ م‌ب‌ر رسیده است.
undefined خرید محموله LNG جدید از آمریکا توسط چین از اوایل ماه فوریه متوقف شده است. باتوجه به احتمال تقویت تقابل‌های تجاری و تعرفه‌ای، احتمالا درطول سال جاری هم خرید جدید متوقف یا بسیار کم خواهد بود.
undefined تازه‌ترین پیش‌بینی موسسات بین‌المللی از میانگین قیمت نفت برای سال ۲۰۲۵، به‌ طور متوسط ۶۸.۵ دلار، حداقل ۶۲ دلار و حداکثر ۷۴ دلار بوده است.



undefined SolutiEnundefined Energy Gap

۷:۲۴