#باقلوا_عربی #باقلوا_کرم_دار یا شیرینی زِنود الست ، یه شیرینی عربی و مخصوص کشور سوریه و لبنانه . از این شیرینی به ویژه ماه رمضان به همراه چای در افطار استفاده میشه و طرفدارای زیادی داره . این شیرینی نیاز به فر نداره و در روغن سرخ میشه . طعم ، عطر و بافت این باقلوا بینظیره و به راحتی آماده میشه .
مواد لازم :خمیر یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته
مواد شربت :شکر سه پیمانه آب دو و نیم پیمانه آب لیمو ترش کمی گلاب یک چهارم پیمانه که من همیشه مقدار لازم زعفرون داخل گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای محیط میمونه تا هم عطرشون ادغام بشه و هم زعفرون ، رنگ باز کنه . هل دو سه عدد
مواد لازم کرم باقلوا :شیر سرد یک پیمانهشکر نصف پیمانهآرد سفید یک چهارم پیمانهنشاسته ذرت یک چهارم پیمانهگلاب یک چهارم پیمانهوانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :ابتدای کار ، شربت رو آماده کنین . به این ترتیب که آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و حدود یه ربع روی حرارت متوسط بزارین تا شکر حل بشه . بعد آب لیمو ترش ، گلاب زعفرون و هل رو در آخر اضافه و اجازه بدین تا چند جوش بزنه و بعد از روی حرارت برداشته و بزارین توی دمای محیط تا خنک بشه . حالا کرم باقلوا رو آماده کنین . تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و بعد توی قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت بزارین با شعله ملایم و مدام هم بزنین تا مواد به غلظت مناسب برسه . مایه کرم باید سفت باشه . وقتی کرم به غلظت رسید از روی حرارت بردارین و بزارین کنار تا خنک بشه . حالا هر ورق خمیر یوفکا رو از وسط به دو نیم تقسیم و برش بدین . طبق تصویر ، انتهای هر خمیر ، از مایه کرم گذاشته و دو طرف خمیر را به داخل جمع کرده و از بالای خمیر که کرم رو گذاشتین ، رول کنین و در آخر با کمی آب یا ماست ، لبه های خمیر رو بهم بچسبونین که موقع سرخ شدن باز نشن . پیچیدن این باقلوا خیلی راحته دقیقا شبیه درست کردن بورک هست . حالا در تابه گود ، روغن مناسب ریخته و وقتی روغن ، کاملا داغ شد ، باقلوا ها رو سرخ کنین تا کاملا سرخ بشن . بعد از سرخ ، اول توی آبکش یا صافی بذارین تا روغن اضافش گرفته بشه و بعد باقلوای گرم رو داخل شربت خنک شده بریزین . زمان استراحت باقلوا داخل شربت ، بستگی به ذائقتون داره . من برای اینکه باقلوام زیاد شربتی نباشه ، در حد یک دقیقه گذاشتم توی شربت بمونن و بعد از شربت ، خارج و درکنار نوشیدنی گرم ، سرو کردم .
#نکاتخمیر باقلوا رو داخل یخچال ، یخ زدایی کنین . هنگام درست کردن کرم باقلوا ، حرارت ملایم باشه و به غلظت کرم دقت کنین . اگه شل باشه ، خمیر یوفکا رو خراب میکنه . شربت باید از داغی بیفته و خنک باشه . دقت کنین خمیر پارگی نداشته باشه و خوب بپیچین . چون ممکنه کِرِم بزنه بیرون و موقع سرخ کردن مشکل پیش بیاد . موقع استفاده کردن از خمیر یوفکا ، حتما روی بقیه خمیر ، پارچه بندازین که خشک نشن و خمیر هایی هم که رول و آماده شدن رو توی یه ظرف درب دار بزارین تا زمانی که سرخ بشن . این باقلوا رو داخل فر هم میشه تهیه کرد . به این صورت که کف سینی فر ، خمیرهای رول شده رو بچینین و رومال کره بزنین . داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود چهل دقیقه بپزین تا زمانی که تغییر رنگ دادن ، کافیه . میتونین گریل هم بزنین . نهایتا شربت خنک رو ، روی باقلوای گرم بریزین و بذارین چند دقیقه ای بمونه تا شربت ، خوب جذب باقلوا بشه . توی رسپی اصلی ، مواد لازم کِرِم فیلینگ باقلوا ، متشکل از آرد سمولینا و شیر خشک قنادی و... هست ولی من با همین کرمی که بالا توضیح دادم ، درست میکنم و عاااالی میشه . پیشنهاد میکنم حتماااا توی نسبت کم تست کنین . من این بار با هشت ورق یوفکا که فریز داشتم ، شونزده عدد باقلوا حدود هشتصد گرم ، آماده کردم .نوش جونتون عزیزانم
#باقلوا_عربی #باقلوا_کرم_دار یا شیرینی زِنود الست ، یه شیرینی عربی و مخصوص کشور سوریه و لبنانه . از این شیرینی به ویژه ماه رمضان به همراه چای در افطار استفاده میشه و طرفدارای زیادی داره . این شیرینی نیاز به فر نداره و در روغن سرخ میشه . طعم ، عطر و بافت این باقلوا بینظیره و به راحتی آماده میشه .
مواد لازم :خمیر یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته
مواد شربت :شکر سه پیمانه آب دو و نیم پیمانه آب لیمو ترش کمی گلاب یک چهارم پیمانه که من همیشه مقدار لازم زعفرون داخل گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای محیط میمونه تا هم عطرشون ادغام بشه و هم زعفرون ، رنگ باز کنه . هل دو سه عدد
مواد لازم کرم باقلوا :شیر سرد یک پیمانهشکر نصف پیمانهآرد سفید یک چهارم پیمانهنشاسته ذرت یک چهارم پیمانهگلاب یک چهارم پیمانهوانیل نصف قاشق چایخو
مواد لازم :خمیر یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته
مواد شربت :شکر سه پیمانه آب دو و نیم پیمانه آب لیمو ترش کمی گلاب یک چهارم پیمانه که من همیشه مقدار لازم زعفرون داخل گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای محیط میمونه تا هم عطرشون ادغام بشه و هم زعفرون ، رنگ باز کنه . هل دو سه عدد
مواد لازم کرم باقلوا :شیر سرد یک پیمانهشکر نصف پیمانهآرد سفید یک چهارم پیمانهنشاسته ذرت یک چهارم پیمانهگلاب یک چهارم پیمانهوانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :ابتدای کار ، شربت رو آماده کنین . به این ترتیب که آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و حدود یه ربع روی حرارت متوسط بزارین تا شکر حل بشه . بعد آب لیمو ترش ، گلاب زعفرون و هل رو در آخر اضافه و اجازه بدین تا چند جوش بزنه و بعد از روی حرارت برداشته و بزارین توی دمای محیط تا خنک بشه . حالا کرم باقلوا رو آماده کنین . تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و بعد توی قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت بزارین با شعله ملایم و مدام هم بزنین تا مواد به غلظت مناسب برسه . مایه کرم باید سفت باشه . وقتی کرم به غلظت رسید از روی حرارت بردارین و بزارین کنار تا خنک بشه . حالا هر ورق خمیر یوفکا رو از وسط به دو نیم تقسیم و برش بدین . طبق تصویر ، انتهای هر خمیر ، از مایه کرم گذاشته و دو طرف خمیر را به داخل جمع کرده و از بالای خمیر که کرم رو گذاشتین ، رول کنین و در آخر با کمی آب یا ماست ، لبه های خمیر رو بهم بچسبونین که موقع سرخ شدن باز نشن . پیچیدن این باقلوا خیلی راحته دقیقا شبیه درست کردن بورک هست . حالا در تابه گود ، روغن مناسب ریخته و وقتی روغن ، کاملا داغ شد ، باقلوا ها رو سرخ کنین تا کاملا سرخ بشن . بعد از سرخ ، اول توی آبکش یا صافی بذارین تا روغن اضافش گرفته بشه و بعد باقلوای گرم رو داخل شربت خنک شده بریزین . زمان استراحت باقلوا داخل شربت ، بستگی به ذائقتون داره . من برای اینکه باقلوام زیاد شربتی نباشه ، در حد یک دقیقه گذاشتم توی شربت بمونن و بعد از شربت ، خارج و درکنار نوشیدنی گرم ، سرو کردم .
#نکاتخمیر باقلوا رو داخل یخچال ، یخ زدایی کنین . هنگام درست کردن کرم باقلوا ، حرارت ملایم باشه و به غلظت کرم دقت کنین . اگه شل باشه ، خمیر یوفکا رو خراب میکنه . شربت باید از داغی بیفته و خنک باشه . دقت کنین خمیر پارگی نداشته باشه و خوب بپیچین . چون ممکنه کِرِم بزنه بیرون و موقع سرخ کردن مشکل پیش بیاد . موقع استفاده کردن از خمیر یوفکا ، حتما روی بقیه خمیر ، پارچه بندازین که خشک نشن و خمیر هایی هم که رول و آماده شدن رو توی یه ظرف درب دار بزارین تا زمانی که سرخ بشن . این باقلوا رو داخل فر هم میشه تهیه کرد . به این صورت که کف سینی فر ، خمیرهای رول شده رو بچینین و رومال کره بزنین . داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود چهل دقیقه بپزین تا زمانی که تغییر رنگ دادن ، کافیه . میتونین گریل هم بزنین . نهایتا شربت خنک رو ، روی باقلوای گرم بریزین و بذارین چند دقیقه ای بمونه تا شربت ، خوب جذب باقلوا بشه . توی رسپی اصلی ، مواد لازم کِرِم فیلینگ باقلوا ، متشکل از آرد سمولینا و شیر خشک قنادی و... هست ولی من با همین کرمی که بالا توضیح دادم ، درست میکنم و عاااالی میشه . پیشنهاد میکنم حتماااا توی نسبت کم تست کنین . من این بار با هشت ورق یوفکا که فریز داشتم ، شونزده عدد باقلوا حدود هشتصد گرم ، آماده کردم .نوش جونتون عزیزانم
مواد لازم :خمیر یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته
مواد شربت :شکر سه پیمانه آب دو و نیم پیمانه آب لیمو ترش کمی گلاب یک چهارم پیمانه که من همیشه مقدار لازم زعفرون داخل گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای محیط میمونه تا هم عطرشون ادغام بشه و هم زعفرون ، رنگ باز کنه . هل دو سه عدد
مواد لازم کرم باقلوا :شیر سرد یک پیمانهشکر نصف پیمانهآرد سفید یک چهارم پیمانهنشاسته ذرت یک چهارم پیمانهگلاب یک چهارم پیمانهوانیل نصف قاشق چایخو
۱۹:۱۰
#پنكيك 

كافيه دوعدد تخم مرغ روبا پنج ق غ خوري شكر باهمزن بزنيد بعد بهش چهازق غ خوري روغن مايع وبعد يك ق غ هوري بكينگ پودر ونصف ق م خوري وانيل اضافه كنيد ودر ادامه هم دو ق غ خوري پودر كاكائو و دو ليوان آرد الك شده رو كم كم اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد تا مواد پنكيك اماده بشه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد با كمك يك ملاقه كوچيك ازمواد برداشته و پنكيكها رو آماده کنید
كافيه دوعدد تخم مرغ روبا پنج ق غ خوري شكر باهمزن بزنيد بعد بهش چهازق غ خوري روغن مايع وبعد يك ق غ هوري بكينگ پودر ونصف ق م خوري وانيل اضافه كنيد ودر ادامه هم دو ق غ خوري پودر كاكائو و دو ليوان آرد الك شده رو كم كم اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد تا مواد پنكيك اماده بشه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد با كمك يك ملاقه كوچيك ازمواد برداشته و پنكيكها رو آماده کنید
۱۹:۱۱
ارد قوی نان 350 گرم خمیر مایه 7 گرمنمک 7 گرمشکر 21 گرمتخم مرغ 1 عددکره 25 گرمترکیب اب و شیر 165 گرمپودر کاکائو 2 ق چقالب تست 10 ×10×20(اگر قالب تست گالوانیزه دارید با کمی کره سرد چرب و سپس ارد پاشی کنید)
تمام مواد خشک را ترکیب و الک کنید سپس وسط ارد را گود کنید تخم مرغ و کمی از شیر را بریزید تا زمانی مایعات را اضافه کنید که مواد خشک کف ظرف باقی نماند حالا شروع به ورز کنید ( اگر لازم بود اب بیشتری اضافه کنید) بعد از کمی ورز در آخر کره را اضافه و آنقدر ورز دهید تا خمیری با سطح صاف و تست پنجره قابل قبول داشته باشید سپس داخل ظرفی خمیر را به مدت یک ساعت استراحت دهید پس از استراحت خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت را کنار بگذارید به قسمت دوم یک قاشق چایخوری پودر کاکائو بزنید ورز دهید سپس یک سوم از قسمت شکلاتی جدا کنید و یک قاشق چایخوری دیگر پودر کاکائو بزنید و ورز دهید حالا شما سه خمیر با سه طیف رنگی دارید چانه کنید هر سه را و دوباره هر چانه را به سه قسمت تقسیم کنید هر قسمت را رول کنید از پررنگ به کمرنگ هر رول را داخل همدیگر قرار دهید و برش بزنید داخل قالب تست قرار دهید و استراحت بدید تا زمان دو برابری پس از پخت بلافاصله از قالب خارج و اجازه دهید تا کاملا سرد شود و برش بزنید
اگر در پیچیدن نان مشکل داشتید پیام بذارید تو گروه
۱۸:۲۴
سلام دوستان نازنین
این شیرینی خوشمزه #بورساق نام داره و یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی شهر ما هست که عموما در اعیاد و جشنها درستش میکنیم.به لحاظ عطر و طعم،کمی مشابه با قطابه.مواد خمیر بورساق شامل آرد و روغن جامد هست که با شیر و مقدار خیلی کمی گلاب،پودر هل،کمی وانیل ومقدارکمی مایه خمیر فوری ملات میشه و یه خمیر لطیف و مسنجم بدست میاد.از این خمیر گلوله های کوچکی برداشته و به شکل سنتی پشت غربال غلطانده و بعد با کمک سه انگشت میانی وسط خمیر رو کمی فشار میدیم تا گود شده و یه چاله ناودون مانند ایجاد بشه و بعد در روغن شناور با شعله ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن چند ساعتی روی دستمال حوله ای میزاریم تا روغنش تا حدممکن جذب دستمال بشه و بعد از اینکه کاملا خنک شد چاله روی بورساق رو با پودرقند،پودر هل و خلال پسته پر میکنیم و بعد هم نوش جانتون
من چونغربال ندارم همیشه پشت سبد پلاستیکی درست میکنم، با غربال خیلی زیباتر میشه
.من چند تا فوت کوزهگری براى خوشمزهتر شدنش دارم:اول اينكه خميرش رو كلا باشير درست ميكنم كه حسابى تُردش ميكنه.دوم اينكه داخلش زعفرون آبزده هم میريزم كه حسااابى خوشمزه میشه
۱۸:۲۴
درودها دسر خرمالو بهشتی رسپی استاد معصومه رسولی
خرمالو ۴ عدد بزرگشیر سرد یا آب سرد نصف لیوانپودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوریپودر قند یا شکر ۳ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوریخامه صبحانه نصف پاکت
ابتدا خرمالوها را برش داده و پوستش جدا کنید، پودر ژلاتین را روی نصف لیوان شیر سرد ریخته خوب هم بزنید، سپس روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا ذراتش خوب حل شود در محیط گذاشته تا از حرارت بیفتد، در میکسر یا مخلوط کن خرمالوها شکر وانیل ژلاتین حل شده خامه اضافه و همه را خوب میکس کنید، در ظرف دسر ریخته، یخچال گذاشته تا ببندد، در این فاصله ۳ عدد خرمالو بزرگ را برش و پوستش را جدا کنید، نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با مقدار کمی آب حل و سپس روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا خوب حل شود، از دما افتاد به خرمالوها اضافه و خوب میکس کنید، اگر خرمالوهایتان شیرین نبود اینجا شکر اضافه کنید، روی دسر ریخته و در یخچال گذاشته تا خوب ببندد...
میزان کم یا زیاد کردن شکر به شیرینی خرمالوهای شما بستگی دارد، اگر خرمالوهایتان کوچک بود تعداد را بیشتر نمایید...
خرمالو ۴ عدد بزرگشیر سرد یا آب سرد نصف لیوانپودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوریپودر قند یا شکر ۳ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوریخامه صبحانه نصف پاکت
۱۸:۲۵
#شیرینی_زعفرانی
کره یا روغن جامد 80گرمآرد 200 گرم (ممکنه دو سه ق بیشتر هم ببره) تخم مرغ 1 عددپودر قند 100 گرمبکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل سر قاشق چایخوری زعفرن دم شده غلیط یک قاشق غذاخوری مارمالاد یا ژله بریلو برای تزیینابتدا روغن و پودر قند و وانیل رو بزنید تا رنگش روشن بشه تخم مرغ رو اضافه کنید، 5 دقیقه با دور تند هم بزنید. دقت کنید موقع همزدن تخم مرغی به دور ظرف میچسبه اونا رو با لیسک به وسط همزن منتقل کنید، چون دورش کامل هم نمیخوره و بعد شیرینی بوی تخم مرغ میگیره.زعفران رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید با قاشق چوبی آروم مخلوط کنید می کنید. و در نهایت اگه احساس کردید به دست میچسبه یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید . من علاوه بر 200گرم دو قاشق دیگه آرد ریختم زیاد با دست ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن. چون اگه زیاد ورز بخوره به روغن میافته و شرینی بعد از پخت سفت میشه کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و از خمیر به اندازه گردو کمی کوچکتر توی دست گرد کنید و وسطش رو چال کنید داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید تا بپزه همینکه زیرش فقط کمی طلایی شد بیرون باورد و بهش دست نزنید. این شیرینی مثل شیرینی های خشک دیگه اولش که از فر یرون میاد نرمه و توی دما محیط ترد میشهپس نزارید زیرش برشته شه دمای فر روی 160 به مدت یک ربع تا بیست دقیقه باز چشمی نگاه کنید. . بعد ازاینکه از فر بیرون آوردید و خنک شد,، اگه دوست داشتین روش کمی پودر قند الک کنید و وسطش رو با مارمالاد و یا مربا و یا بریلو تزیین کنید.
کره یا روغن جامد 80گرمآرد 200 گرم (ممکنه دو سه ق بیشتر هم ببره) تخم مرغ 1 عددپودر قند 100 گرمبکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل سر قاشق چایخوری زعفرن دم شده غلیط یک قاشق غذاخوری مارمالاد یا ژله بریلو برای تزیینابتدا روغن و پودر قند و وانیل رو بزنید تا رنگش روشن بشه تخم مرغ رو اضافه کنید، 5 دقیقه با دور تند هم بزنید. دقت کنید موقع همزدن تخم مرغی به دور ظرف میچسبه اونا رو با لیسک به وسط همزن منتقل کنید، چون دورش کامل هم نمیخوره و بعد شیرینی بوی تخم مرغ میگیره.زعفران رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید با قاشق چوبی آروم مخلوط کنید می کنید. و در نهایت اگه احساس کردید به دست میچسبه یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید . من علاوه بر 200گرم دو قاشق دیگه آرد ریختم زیاد با دست ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن. چون اگه زیاد ورز بخوره به روغن میافته و شرینی بعد از پخت سفت میشه کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و از خمیر به اندازه گردو کمی کوچکتر توی دست گرد کنید و وسطش رو چال کنید داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید تا بپزه همینکه زیرش فقط کمی طلایی شد بیرون باورد و بهش دست نزنید. این شیرینی مثل شیرینی های خشک دیگه اولش که از فر یرون میاد نرمه و توی دما محیط ترد میشهپس نزارید زیرش برشته شه دمای فر روی 160 به مدت یک ربع تا بیست دقیقه باز چشمی نگاه کنید. . بعد ازاینکه از فر بیرون آوردید و خنک شد,، اگه دوست داشتین روش کمی پودر قند الک کنید و وسطش رو با مارمالاد و یا مربا و یا بریلو تزیین کنید.
۱۷:۱۲
کیک کاسه ای قله ای
مواد لازم:3 عددتخم مرغ250 گرم شکر200 گرم کفیر(یا 200گرم ماست+یک ق چ جوش شیرین)2ق غ خامه صبحانه100 گرم روغن کنجد (یا مایع)1 ق م بیکینگ پودر500 گرم آرد قنادیکمی وانیلطرز تهیه:در مرحله اول
اگر کفیر در دسترس نداریدماست و جوش شیرین را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا عمل بیایدتخم مرغ و شکر را هم زده تا کرم رنگ و یکدست شودسپس باقی مواد را اضافه کرده و به آرامی هم بزنیدآرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم بعد به آرامی هم میزنیممایه کیک را در قالب یا کاسه چرب شده بریزیدمن روی مواد گردوی خرد شده و شکلات چیپسی نسوز ریختمدر فر از قبل گرم شده با دمای180 به مدت40الی 45 دقیقه قرار میدهیمبعد از پخت از فر در بیارید و اجازه بدید از حرارت بیفته و سرد بشه بعد از کاسه جدا کنید.
کفیر را میتوانید از لوازم قنادی یا از فروشگاههای مواد غذایی تهیه کنید.
۱۷:۱۳
#بیسکویت لوتوس با شکر سفید
مواد لازم
آرد قنادی ۳۰۰ گرمشکر ۱۷۰ گرم آب جوش ۲۰ گرمکره ۱۰۰ گرمتخم مرغ با پوست ۶۵گرمجوش شیرین یک چهارم ق چدارچین دو ق چهل یک چهارم ق چزنجبیل یک چهارم ق چجوز هندی یک چهارم ق چبیکینگ پودر یک چهارم ق چطرز تهیه
ابتدا یک سوم از شکر دستور را در ظرف روی حرارت گذاشته تا کمی آب شود بعد از آن مقداری دیگر شکر میریزیم و وقتی آب شد باقیمانده شکر را ریخته و میگذاریم تا کاملاً شکر آب شود سپس کره و آب جوش را به ترتیب اضافه کرده به خاطر اینکه شکر ذوب شده و کره همدما نیستند امکان داره شکر سفت شود جای نگرانی نیست حرارت را خیلی خیلی کم کرده و شکر سفت شده را روی حرارت هم میزنیم تا کاملاً آب شود بعد از صافی رد کرده کنار میگذاریم تا کاملاً سرد شود بعد از سرد شدن شکر کاراملی شده در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل را ریخته و با همزن دستی میزنیم سپس شکر کاراملی شده را ریخته هم زده و در آخر آرد و ادویهها را اضافه میکنیم خمیرکمی چسبناک است اصلا آرد اضافه نریزید واصلا ورز ندید خمیررو در نایلون گذاشته و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت میدهیم بعداز استراحت کاتر زده وخمیرهای کاتر زده رو ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم ودر آخر در فر از قبل گرم شده با دمای فر برقی ۱۶۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشته تا پخته شود...نوش جان
اگه بیشتر در فر باشد بیسکوییت سفت وخشک میشه ولی اگه همون مدت زمان گفته شده باشه وتا زمانی که دور آن طلایی شود در فر باشد وسط آن نرمه که بعد روی توری سینی گذاشته تا خنک شود و ترد میشه
۱۷:۱۳
#كاپ_كيك_هلو🍑
اين كاپ كيك درست كردنش بسيار راحته و خيلي هم خوشمزه اس
مواد لازم آرد ٢٠٠ گرمشكر ١٠٠ گرمتخم مرغ ٢ عددكره ٨٠ گرمماست شيرين ٥٠ گرمپوره هلو ٣٠ گرم(من با رنده ريز هلو را رنده كردم)بيكينگ پودر ١ ق چ پودر هل ١ ق چ نمك ١/٤ ق چهلوے برش زده براے تزئين ۲ عدد
طرز تهيه
ابتدا هلوها را برش نازك مي زنيم و كنار ميذاريم،آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و سه بار الك مي كنيم و كنار ميذاريم.كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با دور تند همزن به مدت ٣ دقيقه ميزنيم تا سبك و روشن بشه،سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه مي كنيم(يعني يكي از تخم مرغ ها را اضافه كرده و با آن نمك و پودر هل را هم اضافه مي كنيم و به مدت يك دقيقه هم مي زنيم بعد تخم مرغ دوم را اضافه كرده و باز به مدت يك دقيقه هم میزتیم )بعد ماست و بعد از آن پوره هلو را اضافه كرده و هر كدام را در حد مخلوط شدن هم ميزنيم.حالا مخلوط آرد و بيكينگ پودر را در دو مرحله به مواد اضافه كرده و با ليسك به صورت دورانے مخلوط ميكنيم،
نڪته:مايه كاپ كيك غليظهدو سوم قالب ها را از مايه كاپ كيك پر كرده و روي آن را از برش هاي نازك هلو گذاشته و آروم فشار ميديم تا درمایه فرو برن.قالب رو در طبقه وسط فرگرم شده با دماے ١٨٠درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه قرار مي ديم و پخت كاپ كيك ها را با خلال چوبے تستكرده و پس از اينكه كاملاً خنك شدن از قالب در مياريم.نوش جان
اين كاپ كيك درست كردنش بسيار راحته و خيلي هم خوشمزه اس
مواد لازم آرد ٢٠٠ گرمشكر ١٠٠ گرمتخم مرغ ٢ عددكره ٨٠ گرمماست شيرين ٥٠ گرمپوره هلو ٣٠ گرم(من با رنده ريز هلو را رنده كردم)بيكينگ پودر ١ ق چ پودر هل ١ ق چ نمك ١/٤ ق چهلوے برش زده براے تزئين ۲ عدد
طرز تهيه
۱۷:۱۳
کیک تیرامیسو جز خوشمزه ترین کیکهاست بشدت پیشنهاد میشه شما هم درست کنید و لذتشو ببرید

️
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ : ۲ عددشکر : نصف لیوانشیر : نصف لیوانروغن مایع : دو سوم لیوانآرد سفید : ۱ لیوانپودر کاکائو : ۲ ق غبکینگپودر : ۱ ق چوانیل : نصف ق چ
مواد لازم برای کرم :
زرده تخم مرغ : ۱ عددشکر : ۶ ق غنشاسته ذرت : ۲ ق غآرد سفید : ۱ ق غپنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم(من ویلی استفاده کردم)
مواد لازم برای مرطوب کردن کیک :
شیر : دو سوم لیوان نسکافه فوری : نصف ق غشکر : ۱ ق غ
اول از همه کرم واماده کنید همه مواد و با هممخلوط بزارید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه به ظرفی منتقل کنید روش کیسه فریزر بزارید ،بزارید کنار تا خنک بشهدر این فاصله کیک رو درست کنید تخممرغ،شکر ووانیل و با هممخلوط هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر و روغن مایع رو بهش اضافه دوباره کمی بزنید ارد و بکینگپودر و پودرکاکائو رو مخلوط و الک کرده به مواد اضافه و یکدست کنید قالب و با روغن جداکننده چرب کنید مواد و داخل قالب ریخته بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت سی دقیقه تا کیک بپزه اجاز بدین از دما بیفته بعد از قالب جدا کنیدپنیر خامه ای رو به کرم خنک شده اضافه و با همزن برقی بزنید تا یکدست بشهوسط کیکو با مخلوط شیر،نسکافه و شکر مرطوب کنید از کرم وسط کیک بریزید بمدت ۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره سپس روش پودر کاکائو الککنید نوش جان
انداز قالبم قطر ۲۳ و ارتفاع ۵ بود
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ : ۲ عددشکر : نصف لیوانشیر : نصف لیوانروغن مایع : دو سوم لیوانآرد سفید : ۱ لیوانپودر کاکائو : ۲ ق غبکینگپودر : ۱ ق چوانیل : نصف ق چ
مواد لازم برای کرم :
زرده تخم مرغ : ۱ عددشکر : ۶ ق غنشاسته ذرت : ۲ ق غآرد سفید : ۱ ق غپنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم(من ویلی استفاده کردم)
مواد لازم برای مرطوب کردن کیک :
شیر : دو سوم لیوان نسکافه فوری : نصف ق غشکر : ۱ ق غ
اول از همه کرم واماده کنید همه مواد و با هممخلوط بزارید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه به ظرفی منتقل کنید روش کیسه فریزر بزارید ،بزارید کنار تا خنک بشهدر این فاصله کیک رو درست کنید تخممرغ،شکر ووانیل و با هممخلوط هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر و روغن مایع رو بهش اضافه دوباره کمی بزنید ارد و بکینگپودر و پودرکاکائو رو مخلوط و الک کرده به مواد اضافه و یکدست کنید قالب و با روغن جداکننده چرب کنید مواد و داخل قالب ریخته بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت سی دقیقه تا کیک بپزه اجاز بدین از دما بیفته بعد از قالب جدا کنیدپنیر خامه ای رو به کرم خنک شده اضافه و با همزن برقی بزنید تا یکدست بشهوسط کیکو با مخلوط شیر،نسکافه و شکر مرطوب کنید از کرم وسط کیک بریزید بمدت ۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره سپس روش پودر کاکائو الککنید نوش جان
انداز قالبم قطر ۲۳ و ارتفاع ۵ بود
۱۷:۱۳
کنجد_بار_رژیمی
مواد لازم::
۱لیوان کنجد سفید۱لیوان کنجد سیاهنصف لیوان شیره انگور۱ ق غ پر کره بادام زمینی
طرزتهیه::کنجدها را تفت داده تا کمی تغییر رنگ دهد.حرارت را کم کرده و کره بادام زمینی و شیره را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیره به خورد کنجدها برود.روی ورق نسوز مواد را ریخته کمی که از حرارت افتاد با دست چرب یا پشت کفگیر چرب صاف میکنیم.روی کنجدبار را با خلال پسته،بادام،گردو،مغز تخمه تزیین میکنیم.نیمساعت که در محیط ماند با کاردک خط برش می اندازیم.۲ساعت در یخچال استراحت داده و سپس برش ها را جدا میکنیم.داخل یخچال نگهداری کنید.


نکته::_این دستور عین کنجدبارهای بازار خشک نیست و مرطوب و نرم و کمی کشدار هست،پس بهتره داخل یخچال نگه داری شود._میتوانید از مغزیجات داخل مواد نیز استفاده کنید.بجای کره بادام زمینی از ارده میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم::
۱لیوان کنجد سفید۱لیوان کنجد سیاهنصف لیوان شیره انگور۱ ق غ پر کره بادام زمینی
طرزتهیه::کنجدها را تفت داده تا کمی تغییر رنگ دهد.حرارت را کم کرده و کره بادام زمینی و شیره را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیره به خورد کنجدها برود.روی ورق نسوز مواد را ریخته کمی که از حرارت افتاد با دست چرب یا پشت کفگیر چرب صاف میکنیم.روی کنجدبار را با خلال پسته،بادام،گردو،مغز تخمه تزیین میکنیم.نیمساعت که در محیط ماند با کاردک خط برش می اندازیم.۲ساعت در یخچال استراحت داده و سپس برش ها را جدا میکنیم.داخل یخچال نگهداری کنید.
۱۷:۱۴
#کیک_مرمری#کیک_ماربل
کره ۲۰۰ گرم شکر ۱لیوان + یک سوم لیوانتخم مرغ ۴عددوانیل ۱ ق چشیر یک سوم لیوانآرد ۲ لیوان+ نصف لیوانبکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو ۳ ق غآرد سفید ۳ ق غ
طرز تهیه:کره نرم شده ،شکر،تخم مرغ ها و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه. شیر بریزید و کمی بهم بزنید. ۲ و نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.مواد کیک را به دو قسمت تقسیم کنید .به یکی پودر کاکائو بزنید و به آن یکی ۳ قاشق آرد سفید بزنید و مخلوط کنید تا غلظت مواد یکدست شود. مواد را داخل قیف بریزید.قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید .من از قالب شارلوت استفاده کردم. مایه کیک را مثل ویدیو، تو قالب بریزید .البته میتونید مایه کیک را به هر شکلی که دوست دارید بریزید.به مدت ۴۰ دقیقه بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزد .بعد از پخت کمی صبر کنید تا کیک خنک بشه و از قالب به راحتی جدا بشه.
نوش جان
کره ۲۰۰ گرم شکر ۱لیوان + یک سوم لیوانتخم مرغ ۴عددوانیل ۱ ق چشیر یک سوم لیوانآرد ۲ لیوان+ نصف لیوانبکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو ۳ ق غآرد سفید ۳ ق غ
طرز تهیه:کره نرم شده ،شکر،تخم مرغ ها و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه. شیر بریزید و کمی بهم بزنید. ۲ و نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.مواد کیک را به دو قسمت تقسیم کنید .به یکی پودر کاکائو بزنید و به آن یکی ۳ قاشق آرد سفید بزنید و مخلوط کنید تا غلظت مواد یکدست شود. مواد را داخل قیف بریزید.قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید .من از قالب شارلوت استفاده کردم. مایه کیک را مثل ویدیو، تو قالب بریزید .البته میتونید مایه کیک را به هر شکلی که دوست دارید بریزید.به مدت ۴۰ دقیقه بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزد .بعد از پخت کمی صبر کنید تا کیک خنک بشه و از قالب به راحتی جدا بشه.
نوش جان
۲۰:۰۱
#موس_توت_فرنگی🍓🍥
موس رو به روش های مختلفی درست میکنن که در روش فرانسوی از تخم مرغ استفاده می کنن.
مواد لازم:توت فرنگی پوره شده یک لیوانشیر دو لیوانزرده تخم مرغ یک عددخامه نیم لیوانشکر نیم لیوانژلاتین چهار قاشق غذا خوریآب سرد نیم لیوان
طرز تهیه:ابتدا روی نیم لیوان آب سرد چهار قاشق ژلاتین رو پاشیده و میزاریم حالت اسفنجی بگیره و بعد اونو روی بخار آب بن ماری می کنیم.یک لیوان پوره توت فرنگی رو داخل میکسر ریخته و خامه و یک لیوان شیر رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال هم زده و با یک لیوان شیر و نیم لیوان شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم و هم می زنیم تا شیرمون بجوشه. بعد با ژلاتین بن ماری شده مخلوط کرده و به مواد داخل میکسر اضافه می کنیم.خوب که مخلوط شدن داخل قالب ریخته و به مدت سه ساعت داخل یخچال میگذاریم.
میزان شکر رو بسته به ترشی یا شیرینی توت فرنگی تون میتونین بیشتر یا کمتر کنین.اگه رنگ دسر تون رو خوش رنگ تر میخوایین کمی رنگ ژله ای رو تو آب سرد حل کرده و بهش اضافه کنین.برای اینکه دسر یکدست و زیباتری داشته باشیم قبل از ریختن از صافی رد کنید.
موس رو به روش های مختلفی درست میکنن که در روش فرانسوی از تخم مرغ استفاده می کنن.
۲۰:۰۱
میترا بانو

حلوا عربی سوهانی حلوا داریم چه حلوایی هر چی از عطر و طعمش بگم.کم گفتم.
مواد لازم آرد قنادی :یک و نیم لیوانشیر خشک قنادی :یک لیوان سر خالی روغن مایع :یک و نیم لیوان شیر پر چرب میهن :یک و نیم لیوان
مواد شربت شکر :دو و نیم لیوان شیر پر چرب:یک و نیم لیوان گلاب :نصف لیوان هل :یک قاشق غذا خوری زعفران:هر چی بیشتر بهتر.حداقل نیم گرم
ابتدا میریم سراغ شربت حلوا ۱_شیر و شکر رو با همزن دستی با هم مخلوط میکنیم.
۲_ظرف مون رو میذاریم روی حرارت تا جوش بیاد.
۳_وقتی جوش اومد.گلاب رو اضافه میکنیم.یه جوش که زد کافیه.این شربت قوام اومدن نمیخواد.همین که یه جوش زد کافیه.نکته:زمانی که شربت رو به حلوا اضافه میکنید.حتما شربت رو کمی گرم کنید.بعد اضافه کنید.اگه شربت سرد باشه.حلوا دون دون میشه.و ظاهره قشنگی پیدا نمیکنه
۱_آرد و شیر خشک را الک میکنیم.اگه ارد رو داخل یخچال نگهداری میکنید.چند ساعت قبل بیرون گذاشته.چند بار الک کنید.تا رطوبتش از بین بره.
۲_آرد و شیر خشک الک شده.شیر.روغن مایع رو داخل قابلمه که ریخته.و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شه.
۳_بعد قابلمه رو روی اجاق گاز با حرارت ملایم رو به کم میذاریم
۴_با قاشق چوبی مدام هم می زنیم.وحلوا رو زیر و رو میکنیم.
۵_حدود یک ساعت و نیم زمان بدهید تا آرد کاملا سرخ شه.و شیر تبخیر شه.کمی صبوری کنید
۶_چند بار حلوا شل و سفت میشه.اما نگران نباشید.تا زمانی که رنگش کاراملی نشده و به روغن نیوفتاده از روی حرارت بر نمی داریم
۷_زمانی که حلوا به روغن افتاد.صدای جلز و ولزش به گوش رسید و عطر حلوا همه جای خونه رو گرفت.
ظرف حلوا رو از روی گاز برداشته.هل رو اضافه میکنیم.بعد زعفران بعد شربت رو که کمی گرمش کردیم اروم اروم به خلوا اضافه میکنیم و با همزن دستی هم می زنیم.بعد قابلمه رو روی گاز گذاشته و با قاشق چوبی خوب هم می زنیم.تا شربت به خورد حلوا بره.زمانی که حلوا جمع شد.حلوا اماده است
نکته ها.۱_بهتر این حلوا رو یک روز قبل درست کنید.هم خوشمزه تر میشه.هم ماسوره زدنش راحتره
۲_این حلوا رو روی اجاق گاز زمینی درست کنید.که خسته نشید.بواسطه خسته شدن.بخوایید شعله گاز رو زیاد کنید که خلوا زود اماده شه
۳_مهم ترین عامل کیفیت این حلوا خوب هم زدن و زیر رو کردن این خلوا است.پس از هم زدن غافل نشید.و البته دست و دلبازی تو مصرف زعفران.زعفران گوهر ناز عالیه
۴_رنگ حلوا به خودتون بستگی داره.اگه میخواهید حلوا تون دو رنگ باشه.زمانی که حلوا به رو غن افتاد.و رنگش هنوز روشن بود.یه کم ازش بر میداریم.و جدا بهش شربت رو بهش اضافه میکنیم.
۵_زمانی که شربت رو اروم اروم اضافه میکنید.حواستون باشه بخار شربت دستتون رو نسوزونه.یا اگر النگو دارید حواستون باشه
حلوا عربی سوهانی حلوا داریم چه حلوایی هر چی از عطر و طعمش بگم.کم گفتم.
مواد لازم آرد قنادی :یک و نیم لیوانشیر خشک قنادی :یک لیوان سر خالی روغن مایع :یک و نیم لیوان شیر پر چرب میهن :یک و نیم لیوان
مواد شربت شکر :دو و نیم لیوان شیر پر چرب:یک و نیم لیوان گلاب :نصف لیوان هل :یک قاشق غذا خوری زعفران:هر چی بیشتر بهتر.حداقل نیم گرم
ابتدا میریم سراغ شربت حلوا ۱_شیر و شکر رو با همزن دستی با هم مخلوط میکنیم.
۲_ظرف مون رو میذاریم روی حرارت تا جوش بیاد.
۳_وقتی جوش اومد.گلاب رو اضافه میکنیم.یه جوش که زد کافیه.این شربت قوام اومدن نمیخواد.همین که یه جوش زد کافیه.نکته:زمانی که شربت رو به حلوا اضافه میکنید.حتما شربت رو کمی گرم کنید.بعد اضافه کنید.اگه شربت سرد باشه.حلوا دون دون میشه.و ظاهره قشنگی پیدا نمیکنه
۱_آرد و شیر خشک را الک میکنیم.اگه ارد رو داخل یخچال نگهداری میکنید.چند ساعت قبل بیرون گذاشته.چند بار الک کنید.تا رطوبتش از بین بره.
۲_آرد و شیر خشک الک شده.شیر.روغن مایع رو داخل قابلمه که ریخته.و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شه.
۳_بعد قابلمه رو روی اجاق گاز با حرارت ملایم رو به کم میذاریم
۴_با قاشق چوبی مدام هم می زنیم.وحلوا رو زیر و رو میکنیم.
۵_حدود یک ساعت و نیم زمان بدهید تا آرد کاملا سرخ شه.و شیر تبخیر شه.کمی صبوری کنید
۶_چند بار حلوا شل و سفت میشه.اما نگران نباشید.تا زمانی که رنگش کاراملی نشده و به روغن نیوفتاده از روی حرارت بر نمی داریم
۷_زمانی که حلوا به روغن افتاد.صدای جلز و ولزش به گوش رسید و عطر حلوا همه جای خونه رو گرفت.
ظرف حلوا رو از روی گاز برداشته.هل رو اضافه میکنیم.بعد زعفران بعد شربت رو که کمی گرمش کردیم اروم اروم به خلوا اضافه میکنیم و با همزن دستی هم می زنیم.بعد قابلمه رو روی گاز گذاشته و با قاشق چوبی خوب هم می زنیم.تا شربت به خورد حلوا بره.زمانی که حلوا جمع شد.حلوا اماده است
نکته ها.۱_بهتر این حلوا رو یک روز قبل درست کنید.هم خوشمزه تر میشه.هم ماسوره زدنش راحتره
۲_این حلوا رو روی اجاق گاز زمینی درست کنید.که خسته نشید.بواسطه خسته شدن.بخوایید شعله گاز رو زیاد کنید که خلوا زود اماده شه
۳_مهم ترین عامل کیفیت این حلوا خوب هم زدن و زیر رو کردن این خلوا است.پس از هم زدن غافل نشید.و البته دست و دلبازی تو مصرف زعفران.زعفران گوهر ناز عالیه
۴_رنگ حلوا به خودتون بستگی داره.اگه میخواهید حلوا تون دو رنگ باشه.زمانی که حلوا به رو غن افتاد.و رنگش هنوز روشن بود.یه کم ازش بر میداریم.و جدا بهش شربت رو بهش اضافه میکنیم.
۵_زمانی که شربت رو اروم اروم اضافه میکنید.حواستون باشه بخار شربت دستتون رو نسوزونه.یا اگر النگو دارید حواستون باشه
۲۰:۰۱
#ساوارین_کاراملی_استاد_فرزاد_لشکری
مواد لازم
کره:۶۰۰گرم شکر قهوه ای: ۳۷۵ گرم زرده:۱۰ عددآرد:۶۰۰ گرموانیل یا اسانس :به اندازه ی لازم (اسانس : ۳تا ۴ قطره وانیل نصف ق چ )
(اندازه ها میتونه نصف یا تقسیم بر ۵بشه )طرز تهیه

ابتدا شکر قهوه ای و کره رو با دور متوسط و با سیم مفتول میکسر میزنیم تا پوک بشهبعد از چند بار دورگیری کم کم زرده تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیمدر نهایت آرد رو با دور کند به خمیر اضافه میکنیم و بعد از اینکه مواد باهم قاطی شدن میکسر رو خاموش میکنیم و با لیسک مواد رو خوب زیر و رو میکنیم تا یه دست و صاف بشهفر از قبل روشن بشه تا به دمای ۱۷۰ برسهمواد رو با قیف داخل قالبها میزنیم و چند بار قالب رو میزنیم رو سطح صاف تا مواد خوب به کف قالب بشینه بعد میداریم داخل فرحدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه(بسته به نوع فر یا توستر) زمان لازم هست تا کوکی ها خوب بپزن
مواد لازم
کره:۶۰۰گرم شکر قهوه ای: ۳۷۵ گرم زرده:۱۰ عددآرد:۶۰۰ گرموانیل یا اسانس :به اندازه ی لازم (اسانس : ۳تا ۴ قطره وانیل نصف ق چ )
(اندازه ها میتونه نصف یا تقسیم بر ۵بشه )طرز تهیه
ابتدا شکر قهوه ای و کره رو با دور متوسط و با سیم مفتول میکسر میزنیم تا پوک بشهبعد از چند بار دورگیری کم کم زرده تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیمدر نهایت آرد رو با دور کند به خمیر اضافه میکنیم و بعد از اینکه مواد باهم قاطی شدن میکسر رو خاموش میکنیم و با لیسک مواد رو خوب زیر و رو میکنیم تا یه دست و صاف بشهفر از قبل روشن بشه تا به دمای ۱۷۰ برسهمواد رو با قیف داخل قالبها میزنیم و چند بار قالب رو میزنیم رو سطح صاف تا مواد خوب به کف قالب بشینه بعد میداریم داخل فرحدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه(بسته به نوع فر یا توستر) زمان لازم هست تا کوکی ها خوب بپزن
۲۰:۱۴
این بستنی طعمی شبیه به بستنی سنتی غیر رژیمی دارد
سیب دو عدد بزرگ موز یک عددپودر گردو یا بادام ۹۰ گرمزعفران دم شده غلیظ ۳ ق غعرق هل ۱ ق غگلاب ۲ ق غشیر یا ماست ۳ الی ۴ ق غ
سیبها را پوست گرفته به همراه موز ۲ الی ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته غلظت مواد مانند بستنی کشدار باشد در ظرف دربدار حدوداً ۳ ساعت قرار دهید تا کمی ببندد
خامه رژیمی خشک
از ماست یا کره نارگیل کمی بردارید و روی سلفون یا کیسه فریزر یک لایه نازک ریخته بگذارید تا کاملا ببندد سپس با دست خرد کرده روی بستنی بریزید
🩵اگر مواد داخل مخلوط کن سفت بود و نچرخید کمی دیگر شیر یا ماست اضافه کنید
🩵اگر بستنی مدت زیادی داخل فریزر بماند بدلیل ساختار طبیعی سیب رنگ بستنی اکسیده میشود
🩵برای بهتر شدن رنگ بستنی بادام یا گردوی را داخل اب جوش چند دقیقه بخیسانید و سپس پوست آن ها را بگیرید
ارادتمند یاسمن
۲۰:۱۴
موادلازم
آرد جو دوسر. ۶۰گرم(۱/۲ پ)جو دوسر. ۵۰گرم(۱/۲ پ)آرد قنادی. ۳۵گرم(۱/۴ پ)تخم مرغ. یک عددشیره انگور یا خرما. ۱۰۰گرم(۱/۳ پ)وانیل. ۱/۴ ق چبکینگ پودر. ۴گرم(۱ ق چ)گردو خرد شده. در صورت دلخواه مقداری (۳ تا ۴ عدد)کره بادام زمینی. ۸۰گرم(۱/۳ پ)
فر بیست دقیقه از قبل گرم بشهمدت زمان پخت : ۱۳ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر کوکی طلایی بشهدمای فر برقی : ۱۶۵ درجه المنت بالا و پاییندمای فر گازی : ۱۷۵ درجهدمای توستر : ۱۶۰ درجه
خمیر کوکی نباید سفت باشه باید کمی چسبندگی داشته باشه
بعد از پخت اجازه بدین ۵ دقیقه تو محیط بمونه بعد از سینی جدا کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید
@
آرد جو دوسر. ۶۰گرم(۱/۲ پ)جو دوسر. ۵۰گرم(۱/۲ پ)آرد قنادی. ۳۵گرم(۱/۴ پ)تخم مرغ. یک عددشیره انگور یا خرما. ۱۰۰گرم(۱/۳ پ)وانیل. ۱/۴ ق چبکینگ پودر. ۴گرم(۱ ق چ)گردو خرد شده. در صورت دلخواه مقداری (۳ تا ۴ عدد)کره بادام زمینی. ۸۰گرم(۱/۳ پ)
فر بیست دقیقه از قبل گرم بشهمدت زمان پخت : ۱۳ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر کوکی طلایی بشهدمای فر برقی : ۱۶۵ درجه المنت بالا و پاییندمای فر گازی : ۱۷۵ درجهدمای توستر : ۱۶۰ درجه
خمیر کوکی نباید سفت باشه باید کمی چسبندگی داشته باشه
بعد از پخت اجازه بدین ۵ دقیقه تو محیط بمونه بعد از سینی جدا کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید
@
۲۰:۱۴
#_تاکو_برگر
موادلازم:
گوشت چرخ کرده 900 گرم سس سالسا 1 فنجان چیپس تورتیلا 1 فنجان (خرد شده) نمک سیر 1 قاشق غذاخوری فلفل شیرین 1 قاشق غذاخوری پنیر چدار 8 ورقه (یا پنیر آمریکایی) نان همبرگر 8 عدد پیازچه 1/2 فنجان (خرد شده) کاهو به مقدار لازم سس مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با 1/4 فنجان سالسا مخلوط کنید و 1/2 فنجان خرده چیپس را با نمک سیر و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید و از مخلوط گوشت، هشت همبرگر درست کنید.سپس برگر ها را روی سینی منقل گریل کنید و روی هرکدام پنیر قرار دهید تا آب شوند.برگر ها را روی نان ها بگذارید و روی آنها پیاز، سالسا، چیپس تورتیلا، کاهو و سس مایونز قرار دهید و سرو نمایید.
موادلازم:
گوشت چرخ کرده 900 گرم سس سالسا 1 فنجان چیپس تورتیلا 1 فنجان (خرد شده) نمک سیر 1 قاشق غذاخوری فلفل شیرین 1 قاشق غذاخوری پنیر چدار 8 ورقه (یا پنیر آمریکایی) نان همبرگر 8 عدد پیازچه 1/2 فنجان (خرد شده) کاهو به مقدار لازم سس مایونز به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده را با 1/4 فنجان سالسا مخلوط کنید و 1/2 فنجان خرده چیپس را با نمک سیر و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید و از مخلوط گوشت، هشت همبرگر درست کنید.سپس برگر ها را روی سینی منقل گریل کنید و روی هرکدام پنیر قرار دهید تا آب شوند.برگر ها را روی نان ها بگذارید و روی آنها پیاز، سالسا، چیپس تورتیلا، کاهو و سس مایونز قرار دهید و سرو نمایید.
۱۶:۴۴
کوکی شکلاتی
مواد لازم :وانیل ۱ ق غجوش شیرین ۱ ق چآرد همه کاره ۲ و ¼ پیمانهشکر قهوه ای مرطوب ¾ پیمانهشکلات چیپسی نیمه شیرین ¼ پیمانهشکلات چیپسی تلخ ¾ پیمانهکره نرم بدون نمک ۱ پیمانهبیکینگ پودر ۱ و ½ ق چتخم مرغ سرد ۲ عددشکر سفید ¼ پیمانه#اشپزی #اموزش_اشپزی
مواد لازم :وانیل ۱ ق غجوش شیرین ۱ ق چآرد همه کاره ۲ و ¼ پیمانهشکر قهوه ای مرطوب ¾ پیمانهشکلات چیپسی نیمه شیرین ¼ پیمانهشکلات چیپسی تلخ ¾ پیمانهکره نرم بدون نمک ۱ پیمانهبیکینگ پودر ۱ و ½ ق چتخم مرغ سرد ۲ عددشکر سفید ¼ پیمانه#اشپزی #اموزش_اشپزی
۱۶:۴۵
حلوا مسقطی🫔
مواد لازم: نشاسته گل نصف پیمانه شکر یک پیمانه آب ۲ پیمانه روغن یک سوم پیمانه زعفران غلیظ دم کرده گلاب یک پیمانه پودر هل یک قاشق چایخوری گلاب یک پیمانه ابتدا نشاسته گل آب با هم ترکیب میکنیم و بعد از صافی رد میکنیم شکر پودر زعفران یا زعفران غلیظ دم کرده اضافه میکنیم همراه نصف گلاب روی شعله ملایم قرار میدیم به آهستگی شروع به هم زدن میکنیم تا کم کم خامی نشاسته گرفته بشه و حلوا شروع به جمع شدن بکنه این زمان حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه لازمه بعد از اون مابقی گلاب و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم ۵ دقیقه آخر مغزی جات اضافه میکنیم هم میزنیم حلوا باید کاملاً حالت کشدار داشته باشه عد از اون در ظرف مورد نظر میریزیم و چند ساعت استراحت میدیم تا کاملاً خنک بشه راحتی با چاقو برش میزنیم و از ظرف جدا میشه
مواد لازم: نشاسته گل نصف پیمانه شکر یک پیمانه آب ۲ پیمانه روغن یک سوم پیمانه زعفران غلیظ دم کرده گلاب یک پیمانه پودر هل یک قاشق چایخوری گلاب یک پیمانه ابتدا نشاسته گل آب با هم ترکیب میکنیم و بعد از صافی رد میکنیم شکر پودر زعفران یا زعفران غلیظ دم کرده اضافه میکنیم همراه نصف گلاب روی شعله ملایم قرار میدیم به آهستگی شروع به هم زدن میکنیم تا کم کم خامی نشاسته گرفته بشه و حلوا شروع به جمع شدن بکنه این زمان حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه لازمه بعد از اون مابقی گلاب و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم ۵ دقیقه آخر مغزی جات اضافه میکنیم هم میزنیم حلوا باید کاملاً حالت کشدار داشته باشه عد از اون در ظرف مورد نظر میریزیم و چند ساعت استراحت میدیم تا کاملاً خنک بشه راحتی با چاقو برش میزنیم و از ظرف جدا میشه
۱۶:۴۶