عکس پروفایل سفره آرایی دیزاین آشپزی دسر سالاد  کلیپ عاشقانه (استوری اینستاگرام رمان بیوگرافی پروفایل تکست دابسمش عشقولانه موزیک سریال موسقی ترانه تیک تاک چالش لینکدونی)س

سفره آرایی دیزاین آشپزی دسر سالاد کلیپ عاشقانه (استوری اینستاگرام رمان بیوگرافی پروفایل تکست دابسمش عشقولانه موزیک سریال موسقی ترانه تیک تاک چالش لینکدونی)

۶,۷۰۴عضو
thumnail
فرنی قالبی از اون خوشمزه هاست که خیلی راحت درست میشه و مزه بهشت میده undefinedنشاسته ۶قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲قاشق غذاخوریشیر ۳لیوان آب نصف لیوان شکر نصف لیوان گلاب طبق ذائقه خودتون میتونین کم و زیاد کنید من ۱/۴ استکان زدمکره ۵۰ گرمزعفرون دم شده غلیظ ۲قاشق غذاخوری مواد و طبق ویدئو روی حرارت بذارین و بعد داخل یخچال به مدت ۳،۴ ساعت بمونه و آماده سرو هست

‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefined@tazein20

۱۰:۳۴

thumnail
#کیک_وانیلی
فرو رو درجه ی 180روشن میکنیم تا داغ شه.سه لیوان آردو با  ی قاشق غذا خوری ب پودرسه بار الک میکنیمپنج تا تخم مرغو با یک قاشق چ خوری وانیل و دو لیوان شکر پنج تا شش دقیقه خوب میزنیم.آردو با دور کند همزن به تخم مرغ اضافه میکنیمدر حدی که مخلوط بشه.ی لیوان شیر ولرم(درحدی که دستو نسوزونه)به مواد اضافه و با دور کند مخلوط میکنیم.یک لیوان سرخالی روغن مایع هم اضافه و مخلوط میکنیم.کف قالبو چرب میکنیم و موادمو میریزیم تو قالب (این مقدار مواد برا قالب 23تا25مناسبه یا دوتا قالب 18) و بعد در فربعد چهل و پنج دقیقه با خلال دندون چک میکنیم اگه نپخته بود کمی دیگه زمان میدیم.این کیک خیلی زیاد پف خوبی داره مخصوصا تو قالبای میان تهیمیتونید به این کیک کمی هل یا گلاب یا رنده ی پوست پرتقال یا لیمو اضافه کنید یا کشمش و گردو به موادش درآخر بزنید و با لیسک مخلوط کنید.اگه خواستید کیک دورنگ داشته باشید کمی از موادو درآخر کار با یکی دوقاشق پودر کاکائو و دوسه قاشق شیر مخلوط کنید و روی مواد وانیلی تو قالب بریزید.البته من این کار رو نکردم .نصف مواد رو ریختم داخل قالب روش یه لایه پودرکاکائو الک کردم و بعد بقیه مواد رو روش ریختم و گذاشتم

‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌@tazein20

۱۰:۳۵

thumnail
#کیک_تیرامیسومواد لازم برای کیک؛5 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر نصف فنجان چایخوری آب ولرم (40گرم) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1.5 پیمانه آرد 1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم برای خیس کردن کیک ؛2 پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری دانه ی قهوه 2 قاشق غذاخوری شکر
برای کرم تیرامیسو؛3 پیمانه شیر 2 زرده تخم مرغ 1 پیمانه شکر1 پیمانه آرد 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 400 گرم پنیر لبنه1 بسته وانیل (5گرم) برای تزیین؛ پودر کاکائو
طرز تهیه ؛اول از همه بگم که وقتی این کیک رو بخورین معتاد بافت و طعم بینظیرش میشین. این دسر باب کساییه که قهوه دوس دارن هارمونی طعم قهوه و پودر کاکائو بینظیره اکیداً توصیه میکنم که حتما امتحانش کنید. طرز تهیه کیک؛تخم مرغ و شکر رو داخل یه کاسه میریزیم و به مدت 15 دقیقه با سرعت زیاد همزن میزنیم و سپس مواد دیگه رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط مبکنیم بعد خمیر کیک رو داخل قالب دایره ای 22 سانتی متری میریزیم .و داخل فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه میزاریم بپزه. بعد از 25 دقیقه با یه خلال دندون تست میکنیم ببینیم پخته یا نه بعد از فر درش میاریم و میزاریم خنک بشه. طرز تهیه کرم تیرامیسو ؛همه ی مواد بجز پنیر لبنه و وانیل رو داخل قابلمه میریزیم میزاریم روی حرارت مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد از روی حرارت برش میداریم وانیلو اضافه و مخلوط میکنیم و میزاریم خنک بشه بعد پنیر لبنه رو اضافه و با همزن مخلوط میکنیم.قهوه و شکر و شیر گرم رو با هم مخلوط میکنیم کیک رو به 3 قسمت مساوی تقسیم میکنیم یه قسمتشو داخل قالب دایره ای میزاریم روشو با مخلوط قهوه خیس میکنیم کرم تیرامیسو رو به 3 قسمت تقسیم میکنیم روی لایه ی اول کیک از کرم میریزیم و صاف میکنیم بقیه لایه ها به همین ترتیب روی کرم لایه آخر پودر کاکائو الک میکنیم بعد میزاریمش یه شب توی یخچال بمونه تا طعما به خورد هم برن. (توجه میزان قهوه رو بر اساس ذائقه تون میتونین کم و زیاد کنین)

‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌@tazein20

۱۰:۳۵

thumnail
#شیرینی_مالاگا
#ویژه_نوروزمواد لازم:1 بستہ بیسڪوئیت لیدے فینگر خامہ فرم گرفتہ اندازہ لازم200 گرم شڪلات تختہ ای3-4 عدد موز1 فنجان شیر (براے خیساندن بیسڪویت)تهیهundefinedابتدا خامہ قنادے رودرظرف استیل مناسبے ریختہ وظرف رو روے مقدارے یخ  قراردادہ وبادورمتوسط همزن بزنیدتا فرم بگیرہ (رد پرہ همزن روے خامہ بمونه.)خامہ فرم گرفتہ رودریخچال بذارین.  بیسڪویت ها را در شیر فرو ڪردہ و چندثانیہ نگہ دارین.و خارج ڪنید و در بشقاب بچینید .خامہ فرم گرفتہ را در ڪیسہ اے بریزید و روے بیسڪویت ها بریزید. بعد یڪ تڪہ از موز ها را ڪہ بہ صورت طولے برش خوردہ  روے خامہ بذارین. شڪلات تختہ اے رو بن مارے ڪنید.در نهایت  همہ بیسڪویت هاے موزے را تڪ تڪ با شڪلات بن مارے شدہ بپوشونید در یخچال قرار بذارین تا شڪلات ببندہ. وبعد نوش جان ڪنید.
‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefined@tazein20

۱۱:۳۶

thumnail
#ساندویچ_مرغ
این جا نشد تو ویدئو بگم
undefinedحداقل زمان مرینیت مرغ باید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت (یکروز)
undefined استفاده از پنیر هالومی کاملا سلیقه ای هست ولی من میگم شما حتماااااستفاده کنundefinedundefined
undefinedمواد مرینیت مرغ :جعفریسیرآب لیمو ترشروغن زیتون
undefinedمواد سس زاتزیکی :
خیار رنده شده و آب گرفته شدهماست چکیدهسیرروغن زیتونآب لیمو ترش
○○○───• · · · · · · •───○○○undefined@tazein20

۱۱:۳۷

thumnail
#اسلایس کاکایو  آرد سفید 500گرمتخمرغ کامل 3عددشکر اسیاب 200گرم175گرم کره 1  ق مربا خوری بکینگ پودر1/4ق مربا خوری وانیلکاکاءو دوقاشق غذا خوریمواد ردیف دوم تخم مرغ کامل 2عددشکر 200 گرمشیر دو لیوانوانیل کمیگلاب دوقاشق غذا خورینشاسته ذرت چهار قاشق غذا خوریآرد سفید دو قاشق غذاخوریطرز تهیه :ابتدا پودر شکر تخم مرغ و کره آب شده تو دمای محیط رو با هم زن بزنید تا کرم رنگ بشه بعد وانیل و آرد و بکینگ رو دو بار الک کنید با کاکاءو و به مواد اضافه کنید من چون تخم مرغهام متوسط بود همین مقدار کافی بود ته قالب 30&40رو چرب کنید و از خمیر 150گرم بردارین بزارین تو فریزر تا یخ کنه و شکل لوله کنید تا بعد راحت رنده بشه خمیر رو ته قالب پهن کنید کمی حوصله به خرج بدین و خمیر رو صاف کنید چون خمیرش لطیفه شاید به دست بچسبه از چربی کف قالب کمک بگیرین و کف دست رو چرب کنید و روی خمیر رو صاف کنید حالا کرم رو آماده کنید شیر و شکر و آرد و نشاسته و گلاب و وانیل و تخم مرغ  مخلوط کنید یکدست شد با هم زن فنری هم بزنید بعد بزارین رو شعله مثل فرنی شد آماده است بزارین ده دقیقه خنک بشه و هی هم بزنید تا زودتر خنک بشه بعد رو لایه خمیر پهن شده بریزین و با کاردک صافش کنید بعد خمیر داخل فریزر رو رنده کنید روش و بزارین داخل فر گرم با درجه 150 به مدت 40 دقیقه بعد ده دقیقه گریل رو روشن کنید و بعد از کمی سرد شدن روش شکلات آب شده باقیف یک بار مصرف بریزین و بعد روش محافظ بکشین دو تا سه ساعت صبر کنید بعد برشش بزنید حدود 60 تیکه در ابعاد سه در سه میشه @tazein20

۱۱:۳۷

thumnail
.‏Chicken parmesan stick چیکن پارمزان ستِک


مواد لازم:سینه مرغ ۱ عددآرد ۲ ق غ خنشاسته ۱ ق غ خآرد سوخاری ۲/۳ پیمانهپنیر پارمزان ۱/۲ پیمانهپنیر پیتزا ۲/۳ پیمانهنمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر
طبق ویدیو برین جلو و هرجایی که سوالی براتون پیش اومد بپرسین جواب میدم.
حتما ۱ ساعت قبل از سرخ کردن اونارو توی فریزر بذارین و سپس برش بزنید و توی روغن داغ با حرارت ملایم سره کنید.برای سس کنارش: سس مایونز رو با سس کچاپ و سس خردل و خیارشور خورد شده مخلوط کنید و با سوخاری ها نوش جان کنید محشر میشه@tazein20

۱۰:۴۵

thumnail
ترشک مگسی نخر بیا ببین چی ساختم براتونundefinedundefinedهمراه من باشیدundefined
همه بچه ها ترشک دوست دارن خود تو خونه براحتی درست کن🥵مواد لازم:undefinedآلبالو دو لیوانundefinedآلو سیاه هشت دانهundefinedزردآلو پنج عدد رسیدهundefinedزرشک خیس خورده نصف لیوانundefinedپرک زردآلو نصف لیوانundefinedنمک یک ق غundefinedآب یک استکانundefinedرب انار نصف لیوانundefinedزمان پخت یک ساعت روی گاز با شعله متوسط undefinedبعد از اضافه. کردن رب انار وزرشک وپرک زردآلو بیست دقیقه با درب بسته بذارید ریز جوش بخوره بعد خاموش کنید تا سرد بشه@tazein20

۱۰:۴۵

thumnail
خب این #مافین_پیتزایی خوشمزه خیلی راحت درست میشه🤌 هم سرد و هم گرم سرو‌میشه


undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedمواد لازم و طرز تهیه undefinedundefinedundefinedundefinedژامبون ۴ورق قارچ بلانچ شده نصف لیوان (یک لیوان قارچ خام رو داخل آب جوشی که نمک و کمی آبلیمو ریختید دو‌دقیقه بجوشونید و‌آبکش کنید)آرد۲۲۰گرمشیر ۸۰ گرمماست ۷۰گرمادویه :فلفل سیاه یک دوم ق چ ،پودر سیر یک دوم ق چ،نمک یک ق چ ،آویشن یک ق چ پودر خمیر مایه یک‌دوم ق چبکینگ پودر ۱ ق چ روغن ۷۰گرمپنیر پیتزا برای داخل مواد ۷۰گرمتخم مرغ دو عدد فلفل دلمه و ذرت یک دوم پیمانه -میتونید بجای فلفل دلمه پیازچه بریزید برای فر برقی و سولاردم دمای ۱۶۰درجه، فر گازی ۱۷۰درجه ، ۲۰ دقیقه برای سایز کوچیک و ۳۰دقیقه برای سایز بزرگ در آخر میتوانید گریل بزنید .@tazein20

۱۰:۴۶

thumnail
undefined#حلوا_کاراملی:..undefined مواد لازم:شکر: یک و نیم پیمانهنشاسته: نصف پیمانهآب: دو و نیم پیمانهگلاب مخلوط شده با زعفران: نصف پیمانهکره: یک قالب کوچک۵۰گرمپودر هل: یک قاشقآجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین
طرز تهیه:ابتدا نشاسته را در آب خوب حل می‌کنیم.
_شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار می‌دهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود.
کره را به آن اضافه کرده +نصف پ از آب دستور و حرارت ملایم تا حل شود
حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.
_آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم می‌زنیم تا غلیظ شوند.
گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.
_حلوای آماده شده را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین می‌کنیم.


꧁﹏@tazein20

۱۱:۳۲

thumnail
#شیرینی قرابیه تبریز
مواد لازمبادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرمشکر ۲۰۰ گرمسفیده تخم مرغ ۳ عددمخلوط مغز پسته و بادام و شکر به مقدار لازمطرز تهیه۱- بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.۲- اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.۳- خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.۴- سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید. ۵- داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.۶- سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.۷- شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. ۸- بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید. ۹- این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.
‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبه@tazein20

۱۱:۳۳

thumnail
#دسر_کیوی
کیوی 8~ 10 عدد متوسطشکر نصف لیوان «ب میل خودتون»وانیل یک هشتم ق.مپودر ژله کیوی 1ونیم تادوبسته سه ق غ خامه قنادی یابستنی وانیلی 1لیوانطرز تهیه:کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود.پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم.سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنیددر اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد.
‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبه@tazein20

۱۱:۳۳

thumnail
undefined#مهلبیه_گل_محمدی undefined undefined
undefinedدو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبه سرزمین دسرهای رنگی بپیوندید....undefinedفورواردکن گلم......undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبا ما دسرهای متفاوت درست کن@tazein20

۱۳:۲۸

thumnail
undefined#دسر_سیب_ژله_ای


این دسر خیلی ساده ،میتونه زیبایی سفره تون رو دوچندان کنهدرست کردنش به این ترتیبه که،یک بسته ژله رو با هر طعمی که دوست دارین،با یک ونیم لیوان آب میگذاریم رو حرارت تا دونه های ژله حل بشه،سیب ها رو که بهتره کوچیک باشن،پوست میگیریم،ومیگذاریم تو مایع ژله،وچهل تا پنجاه دقیقه زمان میدیم توش پخته بشه،فقط نکته ای که هست اینه که باید مرتب از مایع ژله با قاشق بریزین روش تا یکنواخت همه جاش رنگ بگیره،بعد از پختن ،سیب ها رو جدا میکنیم،از ژله ای که باقی مونده کف ظرفمون میریزیم میگذاریم نیم بند که شد،سیب رو روی ژله میگذاریم ومیگذاریمش تو یخچال تا خنک بشه،با برگ نعنا تزیینش میکنیم،خیلی دلبره وخوشمزه،من که خیلی دوسش دارم،امتحانش کنینundefined
پ ن۱:من از ژله توت فرنگی استفاده کردمپ ن۲:بهتره که از ظرف کوچکتر استفاده کنید تا سطح بیشتری از سیب در ژله غوطه ور باشه

‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبه سرزمین دسرهای رنگی بپیوندید....undefinedفورواردکن گلم......undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبا ما دسرهای متفاوت درست کن@tazein20

۱۳:۲۸

thumnail
undefined#دسر_زبرا
موادلازمشیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ
طرزتهیه: ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید.‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبه سرزمین دسرهای رنگی بپیوندید....undefinedفورواردکن گلم......undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبا ما دسرهای متفاوت درست کن@tazein20

۱۳:۲۹

thumnail
#ارده_حلوا
ارده : سه چهارم پیمانهشیرخشک بدون نمک: یک پیمانهپودر قند:یک پیمانهمغز پسته یا کنجد:دلخواه
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedپودر قند و شیر خشک رو حتما الک کنید با هم مخلوط کنید و ارده را اضافه  و مخلوط کنید تا وقتی منسجم بشه.اولش منسجم نیست بعد پودر قند حل میشه و   منسجم خواهد شد. اگه منسجم نشد میتونید یک قاشق ارده اضافه کنید (بهتره زیاد ارده نریزید که حالت ترد حلوا ارده رو داشته باشه.  (دستکش دست کنید و ورز بدید که منسجم بشه)کف ظرف مورد نظر نایلون فریزر قرار بدید. به دلخواه پسته ، گردو یا کنجد بریزید. حلوا رو روی مغزها بریزید  و فشار بدید و سطح حلوا رو صاف کنید.نایلون رو ببندید و ظرف را  شش،‌هفت ساعت داخل فریزر  قرار بدید(اصلا یخ نمیزنه  فقط منسجم‌میشه)از فریزر در بیارید نایلون رو جدا کنید در ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدید.شیر خشک رو از لوازم قنادی تهیه کنید و بدون نمک باشه.از هر پیمانه ای استفاده میکنید همه ی مواد رو با همون پیمانه اندازه کنید.این مقدار مواد رو در ظرف ۱۰×۱۵سانتآموزش انواع دسر و نوشیدنی undefinedundefinedi@tazein20

۱۱:۴۰

thumnail
#شربت_باقلوا2ليوان اب رو با 2 ليوان و نيم شكر ، 15 دقيقه ميزاريم روي حرارت بجوشه و بعد خنك شه .باقلوا با پودينگمواد لازم براي تهيه پودينگ :1ليتر شير /1 عدد زرده تخم مرغ / 2ق غ خ آرد / 2ق غ خ نشاسته / از يك ليوان دو انگشت كمتر شكر/ 1ق چ خ وانيل / 1بسته خمير باقلوا( يا يوفكا، هركدومشو خواستين ميتونين)طرز تهيه : حالا همه مواد رو توي قابلمه ميريزيم و مرتب هم ميزنيم تا ببنده و قوام بگيره، بعد داخل يك تابه 150 گرم كره و ي كم روغن مايه ميريزيم و اب ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم ، حالا اول خمير لايه لايه پهن ميكنيم وروي هرلايه كره ميماليم تا هفت لايه بعد از پودينگي كه اماده كرديم بينش ميريزيم و دوباره هفت لايه روي اون ميزاريم و اين كارو ادامه ميديم تا اتمام خمير و پودينگمون و دراخر روش كاملا كره ميماليم و برش ميديم و بعد ميزاريم داخل فر كه ازقبل با دماي 180 درجه گرم كرديم تازمانيكه روش سرخ بشه ودراخر وقتي از فر درمياريم شربت خنك شده رو ميريزيم روي باقلواي داغ.



꧁﹏     ⃟undefinedآموزش انواع دسر و نوشیدنی undefined@tazein20

۱۱:۴۰

thumnail
دسر با عطر قهوه و طعم نوستالژی بیسکوئیت مادرundefinedundefined
یه ترکیب جذاب و خوشمزه و راحت پس تا یادت نرفت سیو کن لایک کن و برای دوستات ارسال کن رفیقم🥰
مواد لازم:شیر ۳و نیم لیوانبیسکوییت مادر دو بستهشکر ۴ ق غ خوریقهوه ی فوری ۳ ق غ خوریژلاتین ۳ ق غ خوریخامه ی صبحانه ۱۰۰گرم
شیر/شکر/قهوه و بیسکوییت‌رو باهم مخلوط کنید و رو حرارت بذارید.ژلاتین و با نصف لیوان شیر مخلوط کنید و رو بخار آب بنماری کنید.خانه‌ام با مقداری از مواد و وانیل مخلوط کنید.و به شیر و بیسکوییت اضافه کنید.برای یکدست شدن مواد بهتره ک با مخلوط‌کن یا گوشتکوب برقی موادرو میکس کنید.قالب نیازی به چرب کردن نداره.۴ساعت تو یخچال بمونه قشنگ ببنده.
#دسر #قهوه #آشپزی #یلدا #دسر_قهوه

꧁﹏ ⃟undefinedᬼ෴آموزش انواع دسر و نوشیدنی @tazein20

۱۱:۴۱

بازارسال شده از گسترده پلاس
thumnail
#پیشاپیش روز مادر به همه #مادران سرزمینم تبریک عرض میکنم undefinedundefined


undefined پاundefinedکت هدیـundefinedـه بمناسبت undefinedروز مادر undefinedundefinedundefined

undefined ble.ir/join/14Kgjk8BdA
undefined ble.ir/join/14Kgjk8BdA
undefined ble.ir/join/14Kgjk8BdA

پاکت بعدی #100 نفر فرداشب تقدیم میشهundefined
بفرست برا دوستـundefinedـات

۱۸:۴۰

بازارسال شده از گسترده پلاس
thumnail
جاریم توهرمجلسی یه لباسایی میپوشه ادم دهنش وامیمونه از کیفیت وخوشگلیشون undefinedundefined
وقتی تعجبم رو دید گفت چیه خوشت اومده؟از این کانال سفارش میدمundefinedble.ir/join/BQdtwvmp23ble.ir/join/BQdtwvmp23ble.ir/join/BQdtwvmp23از وقتی این کانال و پیدا کردم خیالم از لباسام راحته انقدر که #تنوع_بالا و #قیمت_مناسب دارنundefined
پر رضایت ترین کانال بله undefined

۷:۴۲