۶:۵۷
خانه تکانی با طعم سرطان
یک شب حرم رضوی با دوستی وعده ملاقات داشتم،یادی از مرحوم مادر مهربانش که بر اثر #سرطان_ریه چندی پیش به رحمت خدا رفته بود شد.درمانهای مختلف و مخارج زیاد افاقه نکرده بود.
آهی کشید و گفت؛ یادم است در کودکی یک روز مادرم بعد از استفاده از وایتکس و جوهر نمک برای شستشوی حمام، به #سرفه و #تنگی_نفس افتاد، از آن روز همیشه سرفه همراهش بود و ....
به دوستم گفتم، بنده روز اول زندگی به همسرم گفته ام ، اگر فقط یک مرتبه در منزل از جوهر نمک و یا وایتکس استفاده نمایید، تو را #طلاق می دهم. چون مخارج طلاق و #مهریه ارزان تر از مخارج #شیمی_درمانی زجرآور و هلاک کننده ریه است.
آیا سزاوار است برای رفع چند لک روی #کاشی و #سرامیک توالت، ریه های لطیف خود را تا ابد از بین ببریم
۹:۰۹
#بهار_حجامت
اما فصل #بهار و آن انرژی روزگار است،اولین ماه آن #آذار 31 روز است.(23اسفند تا 24فروردین)
(#شربت_مسهل مانند: انواع #سکنجبین ، #ترنجبین ، شربت رضوی، شربت تخم شربتی+ #اسفرزه+ #خاکشیر، سنا+گلسرخ و همچنین شیر+ #شکرسرخ و ...)خوردن سبزی #آلاله_شنگ( #شنگ) که در ایام #نوروز رویش دارد نیز مفید است
۱۸:۱۰
۹:۳۵
۱:۳۴
بهترین افطار
بهترین افطار آب فاتر (آب جوش که داغیش قابل تحمل باشد) است؛ به فرموده پیامبر اکرم (ص) ، آب فاتر
پاکسازی کننده معده و کبد
خوشبوکننده دهان
جلوگیری از دندان درد و سردرد
پاک کننده گناهان قلبی
تقویت کننده چشم وبینایی است
زمان افطار جذب کبد بسیار بالاست هرچیزی که ابتدا خورده شود سریع جذب میگردد
به همین دلیل بهترین و سبکترین افطاری آبجوش به همراه 3 عدد خرماست
۱:۳۹
۱۱:۴۰
در واقع مغز با عطسه و ابریزش بینی،در حال تخلیه ی بلغم سر می شود
لذا آلرژی در واقع برون ریزی اخلاط از بدن است که اگر خودمان این مار را بولسطه حجامت و خوردن مسهل و صاف کننده های خون انجام دهیم تمام میشود.
مجله طب اسلامی
۱۹:۴۲
🫀تقویت اعضای رئیسه با گلاب
۷:۰۲
توت فقط خوردنی نیست
عزیزان به فکر تولید #شیره_توت ، #سرکه_توت ، #شربت_توت ،#مربای_توت و #توت_خشکه نیز باشند.
#توت های با کیفیت ظاهری پایین را برای تولید #سرکه جمعآوری نمایید.
افعال و خواص توت
مولد خون صالح
مرطب دماغ (مغز)
بازکننده گرفتگی های عروقی
مصلح کبد و فساد طحال
چاق کننده بدن و اشتها آور
مقوی پیه کلیه
مدر بول
ملین طبع
جهت آبله و حصبه نافع است
در پختن (انضاج) شبیه به انجیر و سریع الاستحاله به خلط حاضر.
مفید برای بیماران دیابتی.
توت قائممقام #انجیر است!
عزیزان به فکر تولید #شیره_توت ، #سرکه_توت ، #شربت_توت ،#مربای_توت و #توت_خشکه نیز باشند.
#توت های با کیفیت ظاهری پایین را برای تولید #سرکه جمعآوری نمایید.
افعال و خواص توت
۴:۴۸
.
سلام و عرض ادب به همه عزیزان
توو این چند وقته تا به همه توصیه میکنیم سردی کم
بخورید و به غذاهای گرم رو بیارید میگن آخه چی
بخوریم واقعا ?!
منم قبول دارم یکم سخته چرا ? چون ما عادت کردیم و این تغییر عادت سخته اما نشدنی نیست به نظرم هر کسی تو هر شهری هست یا حتی یکم دایره رو بزرگتر کنیم تو کشور خودمون کلی غذا از قدیم داریم که طبع گرم و معتدل داشته و مفید بوده ، حالا یکی از همون غذاها قنبرپلو هست متعلق به شهر شیراز













قنبر پلو شیرازی
مواد لازم :
گوشت چرخکرده پودر گردو رب انار شیره انگور کشمش ادویه نمک پیاز داغ آرد نخود چی زعفران
طرز تهیه :
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل وآرد نخود چی مخلوط و خوب ورز دادم و قلقلی کردم داخل روغن تفت دادم بعد یک عدد پیاز رو داخل تابه تفت دادم تا طلایی بشه حرارت رو کم کردم گردو و کشمش خیس کرده و رب و شیره رو به اضافه زعفران روی حرارت ملایم تفت دادم و گذاشتم مزه ها ترکیب بشه و بعد گوشت های سرخ شده رو به این ترکیب اضافه کردم و از اونجایی که گفتم شاید از طعمش خوشمون نیاد با پلو ترکیب نکردم در صورتی که تو دستور مثل بقیه پلو ها مخلوط و دم میکنند

















اون بورانی کنار غذا هم ترکیب
برگ چغندر +نمک+فلفل سیاه خیلی کم +پودر تخم گشنیز کم +نعنا +ماست
سلام و عرض ادب به همه عزیزان
توو این چند وقته تا به همه توصیه میکنیم سردی کم
بخورید و به غذاهای گرم رو بیارید میگن آخه چی
بخوریم واقعا ?!
منم قبول دارم یکم سخته چرا ? چون ما عادت کردیم و این تغییر عادت سخته اما نشدنی نیست به نظرم هر کسی تو هر شهری هست یا حتی یکم دایره رو بزرگتر کنیم تو کشور خودمون کلی غذا از قدیم داریم که طبع گرم و معتدل داشته و مفید بوده ، حالا یکی از همون غذاها قنبرپلو هست متعلق به شهر شیراز
قنبر پلو شیرازی
مواد لازم :
گوشت چرخکرده پودر گردو رب انار شیره انگور کشمش ادویه نمک پیاز داغ آرد نخود چی زعفران
طرز تهیه :
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل وآرد نخود چی مخلوط و خوب ورز دادم و قلقلی کردم داخل روغن تفت دادم بعد یک عدد پیاز رو داخل تابه تفت دادم تا طلایی بشه حرارت رو کم کردم گردو و کشمش خیس کرده و رب و شیره رو به اضافه زعفران روی حرارت ملایم تفت دادم و گذاشتم مزه ها ترکیب بشه و بعد گوشت های سرخ شده رو به این ترکیب اضافه کردم و از اونجایی که گفتم شاید از طعمش خوشمون نیاد با پلو ترکیب نکردم در صورتی که تو دستور مثل بقیه پلو ها مخلوط و دم میکنند
برگ چغندر +نمک+فلفل سیاه خیلی کم +پودر تخم گشنیز کم +نعنا +ماست
۲۱:۲۳
۱۷:۵۳
۶:۴۸
۲۰:۱۲
سبزی پلو با گوشت کبوتر
طرز تهیه:اول کبوتر رو خوب میشوریم بعد داخل تابه با روغن زیتون پیاز ادویه یکم تفت بدین داخلش یک شاخه کرفس و یک عدد چوب دارچین بندازید و روی شعله کم تا پخته بشه بعد از پخت گوشت از استخوان جدا کنید برنج رو با آب گوشت کبوتر پختم به صورت دمی و لابهلای برنج سبزی پلو ریختم و به همراه گوشت کبوتر دم کردم در آخر کدو حلوایی هم یکم تفت دادم و کنارش سرو میکنید خیلی خوشمزه و پر خاصیت 
۶:۴۶
۱۹:۴۸
.سلام به همه دوستان شبتون بخیر یه شیرینی سنتی گیلانی که احتمالا همتون درست کرده باشید شیرینی کاکا خیلی خوشمزه و راحت بدون فر ترکیباتش از این قراره:آرد سفید :نصف پیمانه آرد برنج : نصف پیمانه شیر :یک چهارم پیمانه ب.پ: یک ق چ تخم مرغ:دو عدد پوره کدو حلوایی:یک پیمانه دارچین :یک ق چشکر :نصف پیمانه
۲۰:۱۰
۵:۰۳
۸:۲۱
مواد لازم:دنبه تازه: 1 کیلوگرمسیب: 1 عددهویج: 1 دانه فلفل سیاه، هل، میخک،سرکه سیب: ¾ ماست: ½ ترکیب آب و گلاب: ½ دستور تهیه:آمادهسازی دنبه: دنبه را به مکعبهای کوچک (حدود 3 سانتیمتر) برش بزنید و در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند.چرخ کردن دنبه: دنبههای یخ زده را از فریزر خارج کرده و چرخ کنید.پختن دنبه: دنبههای چرخ شده را در قابلمهای روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب بیندازد. سپس سرکه سیب، آب و گلاب را اضافه کنید و حدود 30 دقیقه بپزید.اضافه کردن ادویهها و ماست: ادویهها و ماست را به دنبه اضافه کنید.اضافه کردن سبزیجات: هویج و سیب را پوست کنده و به مواد اضافه کنید. اجازه دهید حدود 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد.صاف کردن روغن: بعد از پخت کامل، مواد را از صافی عبور دهید تا روغن خالص جدا شود.ذخیرهسازی روغن: روغن را در شیشهای بریزید و در جای خنک نگهداری کنید تا جامد شود.پ.ن
من جای ماست شیر زدم
برگ بو و رزماری اگر داشتید بزنید
من وقت نداشتم دنبه خا رو درشت ریختم اما شما نکنید چرا که فرآیند آب شدنش زمان بیشتری میخواد و یه وقتهای آب نمیشه
در انتها من دوباره کمی پودر هل هم اضافه کردم
۸:۲۱