عکس پروفایل دکتر روان 🧠🩺د

دکتر روان 🧠🩺

۱۵۹عضو
عکس پروفایل دکتر روان 🧠🩺د
۱۵۹ عضو

دکتر روان 🧠🩺

اگر دنبال یه کانال کاربردی از نکات به روز روانشناسی هستی؛ خوش اومدی. undefined🩺
کانال تخصصی علوم شناختی undefined
@CognitionWorld
Admin: @MojtabaKoopaie

۱۹ اردیبهشت

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۶

۲۰ اردیبهشت

بازارسال شده از کانال شخصی میرسبحان سادات - روانشناس و روان درمانگر
thumnail
در سایه لطف و عنایت الهی و توجهات حضرت ولیعصر(عج) اولین کتاب از مجموعه نوجوانه منتشر شدundefinedundefined
undefinedعنوان کتاب: رمزگشایی از دنیای نوجوانی
undefined نویسنده: میرسبحان سادات
undefinedموضوع: آشنایی با دوران نوجوانی
undefinedمعرفی کتاب: نوجوانی آغاز فراز و نشیب های زندگی است آغاز انتخاب ها و تصمیم های مهم زندگی است. دوره نوجوانی پر از احساس ها و هیجانات است که شاید برخی از این احساس ها تکرار نشدنی باشد. دوره نوجوانی پر از فرصت است برای رسیدن به کمال و نوجوانی این دوره فصلی برای شکفتن است.اما متاسفانه در سال های اخیر، دیدگاه ما نسبت به دوره نوجوانی پر از ترس، اضطراب و نگرانی شده است. به نوجوانی به شکل یک تهدید نگاه می کنیم. به نوجوان ها برچسب منفی می زنیم و فکر می کنیم آن ها تبدیل به یک هیولا شده اند ما باید این دوران را بشناسیم و به نوجوان کمک کنیم تا ظرفیت های خود را شناخته و شکوفا کند و تبدیل به یک انسان آگاه و موثر شود.این شناخت در کتاب رمزگشایی از دنیای نوجوانی اتفاق می افتد.
undefinedدر نمایشگاه کتاب، سالن کودک و نوجوان، سالن شمالی، غرفه ۲۰ منتظر شما هستیم.
undefined خرید حضوری از غرفه انتشارات با ۲۰ درصد تخفیف همراه است.undefined خرید آنلاین از سایت نمایشگاه کتاب با ۱۰ درصد تخفیف + پست رایگان همراه هست.
undefined لینک خرید آنلاین
undefined نشانیِ ما در صفحات مجازی:بله | ایتا | آپارات | اینستاگرام | روبیکا | سایت

۶:۲۸

thumnail
ارتباط خواب و واکنش به احساسات undefined
undefined تا به حال بارها دربارهٔ آثار خواب ناکافی بر سلامت ذهن و جسم نوشتیم، اما به نظرتون خواب ناکافی روی احساسات ما هم اثرگذاره؟ برای پیدا کردن جواب این سوال، تا آخر پست همراه ما باشید.
undefined بر اساس مطالعه‌ی جدیدی که در دانشگاه بریتیش کلمبیا انجام شده، کم‌خوابی باعث می‌شود افراد در روز بعد احساسات شدیدتری نسبت به اتفاقات استرس‌زا مثل مشکلات خانوادگی، تنش‌های اجتماعی، مشاجره و... از خود بروز دهند.
undefined به گفته‌ی نانسی سین، استادیار گروه روانشناسی UBC: وقتی افراد اتفاقات مثبتی مثل در آغوش گرفتن دیگران یا گذراندن وقت در طبیعت را تجربه می‌کنند، معمولاً در آن روز احساس خوشبختی بیشتری را تجربه می‌کنند. اما پژوهشگران به تازگی متوجه شدند که وقتی فردی کمتر از حد معمول می‌خوابد، به اندازه دیگران از اتفافات مثبت زندگی، احساس خوشبختی نمی‌کند.
undefined علاوه‌بر این، میزان ساعت توصیه‌شده برای خوابیدن، حداقل هفت ساعت است. اما متأسفانه از هر سه بزرگسال یک نفر نسبت به این استاندارد بی‌اعتناست.
undefined این آمار آثار بسیار مهمی به همراه دارد. چراکه پژوهش‌های قبلی دکتر سین نشان می‌دهد که ناتوانی در حفظ احساسات مثبت در برابر #استرس، ریسک ابتلا به خطر التهاب و مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.
undefinedیادداشتی که خواندید نهمین پست از پروندهٔ #خواب‌زیرذره‌بین دکتر روان است.
undefined هر پنج‌شنبه منتظر پست‌های بعدی این پرونده باشید.
undefinedCredit: B2n.ir/w31199
@Doctorravan undefined

۲۰:۴۵

۲۳ اردیبهشت

thumnail
جرات‌مندی فقط «نه» گفتن یا حرف زدن برای گرفتن حقمون نیست! کمی بیشتر از این‌هاست.
#جرات‌مندی#مهارتهای_ارتباطی
Instagram:https://www.instagram.com/p/C6vH9e4NQFq/?igsh=ZzBoY200bXVjM2My

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

thumnail

۲۰:۰۴

۲۷ اردیبهشت

thumnail
رابطه مغز با خوردن فست‌فود undefined
undefined آیا تا به‌حال به این فکر کرده‌اید که مدار مغزی که شما را به خوردن یک بشقاب مرغ سوخاری سوق می دهد، همان مداری است که به اجداد ما اجازه زنده ماندن می دهد؟ این انگیزه‌های اولیه برای دریافت کالری بالا، تصمیمات غذایی ما را هدایت و اغلب بر قضاوت بهتر ما غلبه می‌کنند.
undefined چرا فست‌فود آرامش‌بخش است؟فست‌فود بسته به فرد می‌تواند اثرات متفاوتی داشته باشد. نوع غذایی که به شما آرامش می‌دهد، با تربیت شما، عوامل استرس‌زا در محیط شما و نحوه برخورد با آن عوامل استرس‌زا، ارتباط مستقیم دارد. به عنوان مثال، نحوه غذا خوردن یک زن در دوران بارداری، بر عادات غذایی فرزندان وی تأثیر می گذارد. هر چیزی که می خورید غلظت شیمیایی مغز شما را تغییر می دهد و نتیجه این است که احساس بهتری دارید.
🧬 کربوهیدرات‌ها و چربی.ها، از طریق آزادسازی انتقال‌دهنده‌های عصبی، از جمله #دوپامین و #سروتونین، احساس لذت بخشی را به #مغز منتقل می‌کنند. این ممکن است در کوتاه مدت احساس آرامش ایجاد کند، اما وقتی به طور مداوم این سوخت را در سلول‌ها، به‌ویژه سلول‌های عصبی بارگذاری کنید، بر هر جنبه ای از سلول، از جمله DNA شما و متعاقباً بر مدارهای تشکیل شده از آن سلول ها تأثیر می‌گذارد.
undefined چه چیزی باعث می شود هوس فست‌فود کنیم؟عدم قطعیت در دسترس بودن غذا، در تکامل ما نقش بسته است. شما ممکن است در جامعه‌ای زندگی کنید که غذا در آن فراوان است، اما سیستم مغز و بدن به گونه‌ای ساخته شده است که در هر شرایطی نمی‌توانید تا حد امکان غذای مقوی بخورید تا بتوانید انرژی را به شکل چربی ذخیره کنید. بدن شما معمولاً غذاهایی پرکالری و خوش طعم می‌خواهد که به شما امکان افزایش وزن را می دهد.
undefined در نتیجه ما می دانیم که نباید در خوردن فست‌فود افراط کنیم؛ وقتی این اتفاق می افتد در مغز چه می گذرد؟ بخش‌های زیادی از مغز تحت تأثیر ولع خوردن قرار می‌گیرد. به طور قابل توجهی، قشر جلوی مغز، اغلب زمانی که هوس غذا می کنیم و در حال غذا خوردن هستیم کمی سرکوب می شود. ممکن است بدانید که خوردن پیتزا بر خلاف منافع شما است؛ اما بسته به غلظت این پیام رسان‌های شیمیایی در بدن و مغز شما، میل به خوردن، ممکن است بر کنترل شناختی شما غلبه کند.
undefinedامیرحسین پناهی دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی تربیتی
undefinedCredit: yun.ir/2zwgbc
@Doctorravan undefined

۸:۴۶