عکس پروفایل آموزش آشپزی آسان( کیک ، شیرینی ، غذا ، فینگرفود )آ

آموزش آشپزی آسان( کیک ، شیرینی ، غذا ، فینگرفود )

۱۰۲عضو
undefined همراهان همیشگی کانال آشپزی آسان undefinedبه زودی خبر های خیلی خیلی خوبی براتون داریم منتظر باشید و حتما کانال آشپزی آسان رو دنبال کنید 🥹🥰undefined@ashpaziasanir

۳:۵۰

بازارسال شده از الگو حریر | فروش الگوهای آماده
بسم الله الرحمن الرحیم سلام به همه شما همراهان عزیز الگو حریر undefinedundefinedبنده طاهره رمضانی هستم خیاط و مدرس خیاطی با بیش از ۲۵ سال سابقه 🥰undefinedدر این کانال الگو های آماده به صورت پک و تک سایز برای شما عزیزان تهیه شده undefinedبه زودی الگو ها در کانال قرار میگیره و میتونید با مناسب ترین قیمت ثبت سفارش کنید و با الگو ها کلی لباس های زیبا و جذاب بدوزید undefinedundefined

برای ارتباط با من و راهنمایی و مشاوره به آیدی @taherehramezani_ir پیام ارسال کنید undefinedبرای ارتباط با ادمین و ثبت سفارش به آیدی @reyhanehamiri پیام ارسال کنید undefined
الگو حریر فروش الگو های آماده undefinedundefined@olgouharir

۱۲:۵۴

undefined لینک گروه دیدگاه کانال آشپزی آسان undefined undefinedundefinedundefinedble.ir/join/D9TnGcRFkuشما میتونید در این گروه نظرات خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید 🥰undefined

۱۳:۰۱

thumnail
طرز تهیه کیک ماست undefinedآرد۲ پیمانه شکر۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عددماست پرچرب ۱ پیمانه روغن مایع½ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوریمرحله اول
برای تهیه کیک ماست خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن مواد را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت شان کشدار و رنگشان مایل به کرمی شود.
مرحله سوم
حالا ماست را به کاسه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و آنرا نیز به مدت ۳۰ ثانیه یا ۱ دقیقه ملخوط می کنیم تا بافت شان به طور کامل یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس یک تا دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را مجددا درون الک ریخته و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم.
مرحله پنجم
در حین اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. پس از اینکه مایه کیک کاملا یکدست شد، آنرا درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو می کنیم تا متوجه شویم کیک به طور کامل پخته است یا خیر.
مرحله هفتم
پس از خارج کردن خلال دندان اگر چیزی به آن نچسبید، یعنی کیک ما به طور کامل پخته است. در ادامه کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

کانال آموزش آشپزی آسان undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۳:۱۶

بازارسال شده از هوش مصنوعی نوآن
thumnail
هوش مصنوعی نوآنگالری عکس ها و ویدیو هایی که توسط هوش مصنوعی ساخته شدند undefinedآموزش هوش مصنوعی به زبان ساده undefinedundefinedundefined@NoanAI

۱۹:۰۰

thumnail
طرز تهیه آش ترخینه undefinedمواد لازم برای ۴ نفر نخود۵۰ گرم لوبیا چیتی۵۰ گرم عدس۵۰ گرم ترخینه۳۰۰ گرم سبزی آش۳۰۰ گرم پیاز۲ عدد متوسط نعناع و نمک و فلفل به مقدار لازم کشکمرحله اول
برای تهیه آش ترخینه ابتدا باید یک شب قبل از پختن آش ،  حبوبات را در آب بخیسانید و چند بار هم آب حبوبات را عوض کنید چرا که این کار موجب می شود نفخ ناشی از مصرف حبوبات از بین برود.
مرحله دوم
در این مرحله باید ترخینه هایی را که به صورت طبیعی خشک هستند را در مقداری آب بخیسانید.قابلمه ای بزرگ را برداشته و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و پیازهایی را که از قبل خرد کرده اید را درون آن سرخ کنید.
مرحله سوم
نخود و لوبیا را در آبکش رد کنید و در قالمه پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید و پنج پیمانه آب به آش ترخینه خود اضافه کنید و حرارت را نیز زیاد کنید و وقتی که آش شما به جوش آمد حرارت را کم کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه آش شما یک ساعت روی حرارت ملایم جوش خورد باید عدس و ترخینه را که از آبکش رد کرده و آب آن را گرفته اید را به مواد دیگر آش ترخبنه خود اضافه کنید چرا که اگر عدس با لوبیا همزمان پخته شود له می شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید باید نمک و فلفل و زردچوبه را به آش ترخیمنه خود اضافه کنید و آنها را با چشیدن تنظیم کنید.توجه داشته باشید که اگر بخواهید از کشک استفاده کنید به دلیل شور بودن کشک باید نمک کمتری به آش خود بزنید.
مرحله ششم
بعد از گذشت نیم ساعت از ریختن ترخینه در آش باید سبزی آشی را نیز به آش خود اضافه کنید تا کم کم نرم و پخته شود.زمانی که آش اماده شد در ظرف مناسب بریزید .

کانال آموزش آشپزی آسان undefinedundefined

@ashpaziasanir

۱۸:۲۲

بازارسال شده از آموزش آشپزی آسان( کیک ، شیرینی ، غذا ، فینگرفود )
thumnail
لطفا این کلیپ رو برای آشنایی بیشتر با کانال آشپزیمون نشر بدید undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۸:۲۴

برای خبر خوب آماده هستید ؟؟ undefinedundefined به زودی در کانال @ashpaziasanir undefined🥰 حتما کانال رو دنبال کنید یه فرصت خیلی عالیه که نباید از دست بدید undefinedundefinedundefined

۱۸:۲۷

thumnail
طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی undefined
مرحله اول
برای تهیه خورش آلو مسمای خوشمزه ابتدا تکه های مرغ را درون یک سینی قرار می دهیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم و روی گوشت مرغ می مالیم.
مرحله دوم
در این مرحله تکه های گوشت مرغ را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا طعم ادویه ها را جذب کنند. پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله سوم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از قابلمه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیازها را به صورت خلالی یکدست و نازک خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیازها نرم و رنگ شان کاراملی شود، سپس آلوها را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا آلوها را هم کمی تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش با آب بسیار کم سرو می شود
مرحله هفتم
پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد و خورش به روغن افتاد، مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم

کانال آشپزی آسان undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۶:۵۴

بازارسال شده از هوش مصنوعی نوآن
thumnail
ساخته شده توسط هوش مصنوعی undefinedآموزش هوش مصنوعی در کانال @NoanAI
#هوش_مصنوعی #تکنولوژی

۱۸:۰۵

thumnail
طرز تهیه شیرینی دانمارکی undefinedشربت دانمارکی مواد لازم شربت شکر یک سوم پیمانه آب یک سوم پیمانه زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری مرحله اول
برای تهیه شربت مخصوص شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک ظرف فلزی مثل شیرداغ کن می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر به جوش بیاید. در حین جوش امدن آب با قاشق هم می زنیم تا شکر آب شود.
مرحله دوم
پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کاملا ملایم می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود. در پایان پس از اینکه شربت به غلظت کافی رسید زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و شربت را از روی حرارت بر می داریم.
کرم دانمارکی مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی آرد۳ قاشق غذاخوری شکریک سوم پیمانه آب یک سوم پیمانه وانیل یک پنسمرحله اول
برای تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل شیر داغ می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود. حالا حرارت را ملایم می کنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم.
مرحله دوم
زمان اضافه کردن آرد باید مواد را خوب مخلوط کنیم تا آرد گلوله نشود. مواد را باید به حدی روی حرارت ملایم تفت دهیم تا کرم کمی سفت شود، سپس وانیل را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم. در آخر ظرف را از روی حرارت بر می دارمی و کنار می گذاریم
شیرینی دانمارکی مواد لازم شیرینی دانمارک یآرد۲٫۵ پیمانه تخم مرغ۱ عددروغن مایع یک سوم پیمانه شکر۳ قاشق غذاخوری شیر یک سوم پیمانه خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری وانیل۱ پنس زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری مرحله اول
ابتدا پودر خمیر مایه فوری را به همراه شیر و ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن را با سلفون یا پارچه تمیز می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا حباب بزند و خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک ظرف جادار می ریزیم و با همزن برقی یا دستی خوب می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس خمیر مایع را که عمل امده است به همراه روغن مایع به ظرف اضافه می کنیم و مجددا با همزن مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا  آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست یا لیستک مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. در پایان باید خمیری نرم و لطیف به دست بیاید و به دست هم نچسبد. حالا خمیر را داخل یک ظرف جادار می ریزیم و روی ظرف را با پارچه می پوشانیم.
مرحله چهارم
ظرف خمیر را به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر وَر بیاید و تقریبا دو برابر شود. پس از اینکه خمیر عمل امد آنرا کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی داخل ان خارج شود سپس روی یک سطح صاف کمی آرد می پاشیم و خمیر را پهن می کنیم.
مرحله پنجم
قطر خمیر باید پس از چهن کردن با وردنه نیم سانتی متر شود و نکته دیگر اینکه خمیر را باید به شکل یک مربع بزرگ پهن کنیم. پس از پهن کردن خمیر اضافه های آنرا با یک کارد تیز می بریم. حالا مقداری از کرم را ابتدا خمیر به شکل طولی قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را لوله می کنیم و با کارد خمیر لوله شده را برش می زنیم و کنار می گذاریم. حدودا این مقدار خمیر را باید به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و پس از کرم زدن لول کنید. حالا لول ها خمیر را به صورت مربعی با کارد برش می زنیم و داخل سینی فر می چینیم.مرحله هفتم
حالا به خمیرهای برش داده شده به مدت ۳۰ دقیقه دست نمیزنیم تا استراحت کنند. پس از گذشت ۳۰ روی شیرینی ها روما و کنجد می زنیم و داخل فر قرار می دهیم تا آماده شوند. برای رومال هم از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران استفاده می کنیم.
مرحله هشتم
شیرینی ها باید به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمانند تا آماده شوند. بهتر است فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود. در پایان پخت اگر روی شیرینی ها طلایی نشده بود گریل را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها نیز طلایی شود.
مرحله نهم
حالا سینی فر را خارج می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آنها را به آرامی از داخل سینی فر جمع می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و با قاشق از شربت زعفرانی روی شیرینی ها می ریزیم.

کانال آشپزی آسان undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۸:۱۸

لطفا از کانال آشپزی آسان حمایت کنید undefinedundefinedبرای تمام محتوا های کانال ساعت های طولانی تلاش کردیم و حمایت شما و معرفی کانال به دوستان تون خیلی به ما انگیزه میده undefined🫶ممنونم از همه شما همراهان همیشگی کانال آشپزی آسان 🥰undefined

۱۸:۳۰

برای تمام شما عزیزانی که حمایت میکنید یک شگفتانه خیلی ویژه داریم که به زودی در کانال @ashpaziasanir اعلام می‌کنیم undefinedundefinedundefined

۱۸:۳۵

thumnail
طرز تهیه نان‌ سیرundefinedمواد لازم نفرآرد نان فانتزی یا قنادی۲ پیمانه خمیر مایه فوری½ قاشق چایخوری شکر½ قاشق چایخوری نمک½ قاشق چایخوری روغن زیتون یا مایع۱ قاشق غذاخوری کره۵۰ گرم سیر۶ حبه پنیر پیتزا۲۰۰ گرم جعفری، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافیمرحله اولبرای تهیه نان سیر خوشمزه و ساده، ابتدا درون یک ظرف مناسب و جادار آرد فانتزی یا قنادی را دو مرتبه الک می کنیم، سپس شکر، خمیر مایه فوری و نمک را به آن اضافه می کنیم. در ادامه با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.مرحله دومدر این مرحله روغن مایع یا روغن زیتون را به مخلوط آرد اضافه می کنیم، سپس ترکیب می کنیم. در ادامه ۳ تا ۴ پیمانه آب ولرم اضافه می کنیم، سپس با دست مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود. در ادامه به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم شود.مرحله سومحالا خمیر را جمع می کنیم و درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه روی آن را با سلفون و یک پارچه تمیز می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای محیط استراحت کرده و کمی حجم بگیرد.مرحله چهارمدر این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس بلافاصله کره را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود. در ادامه سیر را درون تابه رنده می کنیم و به آن نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس کنار می گذاریم.مرحله پنجمحالا سبزی جعفری را می شوییم، سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود، سپس روی تخته گوشت به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه خمیر را روی سطح کار می آوریم، سپس ورز می دهیم تا پف خمیر گرفته شود
مرحله ششم
در این مرحله خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم، سپس به کمک وردنه آن را باز می کنیم. در ادامه خمیر را درون سینی پیتزا قرار می دهیم، سپس از مخلوط سیر روی خمیر می ریزیم و با قاشق روی تمام قسمت های خمیر پخش می کنیم.
مرحله هفتم
حالا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر گرم شود. در ادامه جعفری خرد شده را به همراه پنیر پیتزا روی خمیر به صورت پخش می ریزیم. در ادامه خمیر را درون فر قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در نهایت پس از گذشت ۸ تا ۱۰ دقیقه زمانی که نان سیر حباب دار و طلایی شد از فر خارج می کنیم. در ادامه نان سیر را روی سینی پیتزا قرار دهید، سپس با کاتر به فرم دلخواه برش بزنید. در ادامه به همراه عزیزان میل کنید، نوش جان.
کانال آشپزی آسان undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۵:۵۳

بازارسال شده از هوش مصنوعی نوآن
thumnail
ساخته شده توسط هوش مصنوعی undefinedآموزش هوش مصنوعی در کانال @NoanAI
#هوش_مصنوعی #تکنولوژی

۱۶:۰۷

thumnail
طرز تهیه نان شیرمال undefinedقسمت اولمواد لازم نان شیرمال آرد نانوایی۴۰۰ گرم شیرنصف پیمانه آب نصف پیمانه شکر۱۲۰ گرم‌پودر مخمر فوری۱٫۵ قاشق سوپ خوری تخم مرغ۱ عددروغن مایع¾ پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری مرحله اول
برای تهیه نان شیرمال خانگی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر گرم شود، یک کاسه فلزی را هم تا نیمه پر از آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم.حالا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم
حالا درب ظرف حاوی خمیر مایه را می بندیم و کنار می گذاریم تا حباب بزنه و عمل بیاد. حدودا سه تا پنج دقیقه برای عمل آمدن خمیر مایع کافی است. حالا یک ظرف گود و جادار انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر، شیر ولرم و نمک را داخلش می ریزیم.

مرحله سوم
حالا نصف آرد را به همراه خمیر مایه به ظرف اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه روغن را اضافه می کنیم و کم کم آرد باقیمانده را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود و حالت منسجم پیدا کند.
مرحله چهارم
در این مرحله روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را روی سطح صاف ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. اگر حین ورز دادن خمیر کمی سفت شد می توانید کمی شیر ولرم به آن اضافه کنید تا حالت خشکی خمیر از بین برود.
مرحله پنجم
پس از اینکه ورز دادن خمیر به پایان رسید، باید خمیر داخل ظرفی قرار بدهیم که حجمش دو برابر حجم خمیر باشد. ابتدا ظرف را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را داخل ظرف قرار می دهیم ور وی درب ظرف را یک پارچه تمیز یا سلفون می کشیم
مرحله ششم
در این مرحله خمیر را باید یک جای گرم قرار بدهیم تا عمل بیاید. حدود یک ساعت بعد خمیر باید دو یرایر شده باشد، حالا خمیر را با فشار دست کمی ورز می دهیم تا هوا گیری شود، سپس به چونه ۱۰۰ گرمی تقسیم می کنیم.
مرحله هفتم
چونه ها رو به می توانید با وردنه کمی صاف کنید یا به صورت لوله ای شکل بدهید و ببافید. این مرحله به سلیقه خودتا بستگی دارد، پس از اینکه خمیر شکل داده شده را داخل سینی فر چیدیم، رومال می زنیم و کنجد می پاشیم.
مرحله هشتم
پس از اینکه رومال زدیم، سینی فر را داخل فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم. حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز هست تا نان ها اماده شوند. پس از گذشت این مدت اگر روی نان ها طلایی نشده بود گریل را روشن کنید تا روی نان ها هم طلایی شود.
طرز تهیه رومال شیرمال
برای درست کردن رومال نان شیرمال ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنیم تا یکدست شوند. سپس برای براق شدن روی شیرمال ها ۱ قاشق غذاخوری روغن هم اضافعپه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید.
کانال آشپزی آسان undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۶:۰۸

thumnail
آموزش حلوا مرمری 🥰undefinedعالیه حتما امتحان کنید undefinedundefined

کانال آشپزی آسان پر از دستورات خوشمزه undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۶:۲۶

بازارسال شده از هوش مصنوعی نوآن
خوشحال میشیم که هوش مصنوعی نوآن رو در روبیکا دنبال کنید undefined🥰روبینو undefinedhttps://rubika.ir/Noan_AI

۱۶:۳۱

آشپزی آسان در روبیکا undefinedundefined به‌زودی undefined

۱۶:۳۲

thumnail
یلداتون مبارک undefinedundefinedخیلی خوشحالیم در کنار شما هستیم 🥰
کانال آشپزی آسان undefinedundefined@ashpaziasanir

۱۴:۵۴