#روز_بیستونهم
@Hasanabbasi_students
۱۵:۲۷
@StrategicNews_ir
۱۵:۴۴
@StrategicNews_ir
۱۵:۴۴
@Hasanabbasi_students
۱۶:۲۹
آیتالله جوادی آملی ، درس خارج فقه ارث جلسه ۸۸ ، ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
#عید_فطر
۱۸:۳۵
فطر یا بطر؟!
عید فطر، عید بازگشت به فطرت است و فطرت سیستم عامل خلقت انسان است. قرآن نیز همان فطرت مکتوب است و علت اصلی همه مشکلات مختلف در ایران و جهان، دوری از فطرت و فراموشی آن است. عصر امروز، دوران دفن شدن فطرتهاست و فطرت مدفون توان احیا ندارد.
یکی از علل دفن فطرت، اتراف است. اتراف یعنی راحتطلبی و رفاه فراوان که منجر به بیدردی و سرکشی میشود. مترفین همان مرفهان بیدرد هستند که بعلت ثروت و امکانات فراوان، از قوانین خدا سرپیچی میکنند و فطرت را نابود میکنند. یکی از علل اتراف، بطرت است.
وَكَمْ أَهْلَكْنَا مِنْ قَرْيَةٍ بَطِرَتْ مَعِيشَتَهَا: چه بسیار شهرهایی که [به سبب فراوانی نعمت] در زندگی خود گرفتار سرمستی و طغیان شده بودند (۵۸ قصص). بطرت را از نظر کارکرد میتوان متضاد فطرت دانست. بطرت یعنی سرمستی و طغیان؛ و جامعهای که دچار بطرت شود لاجرم مترفین در آنجا فساد میکنند و آن جامعه محکوم به هلاکت است؛ این هلاکت سنت قطعی و لایتخلف الهی است.
فطرت موجب فطنة و زیرکی است و بطرت موجب بطنة و شکمبارگی. فطرت دائر مدار حق است و بطرت دائر مدار باطل. فطرت مطالبات الله است و بطرت مطالبات هوا. فطرت نور است و بطرت، نار. فطرتمحوری راه اشاعه ایمان و افزایش امنیت است و بطرتمحوری ضد ایمان و امنیت ملی است.
پس در جامعه امروز با دو جریان مواجهیم: فطریون؛ و بطریون. فطریون طبق فطرت الهی خود مدافع قوانین فطری الله هستند؛ و بطریون طبق بطرت و طغیان و اتراف نفسانی خود، مدافع هواهای نفسانی خود هستند. این دو جریان با هم در نبرد هستند اما سرانجام این نبرد، غلبه فطرت بر بطرت است. عید فطر که عید رهایی از اسارت بطرت و هجرت به سمت فطرت است، بر فطریون پربرکت باد
اندیشکده تثبیت| سید امیر حسینی @tasbit1444
۲۱:۲۸
راهبرد این است:اگر از خارج شرارت کنند وظیفه حاکمیت است پاسخ محکم دهد.اگر از داخل شرارت کنند و فتنه راه بیندازند وظیفه ملت است که پاسخشان را بدهند.
#عید_بندگی_همبستگی#امام_خامنه_ای
اندیشه هجری | امیر گودرزی @Hejri_Thought
#عید_بندگی_همبستگی#امام_خامنه_ای
اندیشه هجری | امیر گودرزی @Hejri_Thought
۶:۰۱
@StrategicNews_ir
۶:۰۱
@StrategicNews_ir
۶:۰۱
۱۰:۵۸
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
تهدیدSecurity System Reform (SSS) چیست؟
این اصطلاح گستردهتر از SSR است و به اصلاحات در سیستم امنیتی کل کشور اشاره دارد. این اصلاحات میتوانند شامل تغییرات در سیاستهای امنیت ملی، روابط بین نهادهای امنیتی مختلف، هماهنگی بیشتر بین آنها، و حتی تغییرات در قوانین و چارچوبهای امنیتی باشد.
هدف SSS شامل اصلاحات کلانتر در نحوه تعامل، هماهنگی، و نظارت بر کل سیستم امنیتی یک کشور است.
در زمینهی راهبردهای آمریکا علیه ایران، تفاوت در این است که SSR ممکن است به تغییرات خاص در نهادهای امنیتی ایران (مانند ارتش یا سپاه) اشاره داشته باشد، در حالی که SSS ممکن است به اصلاحات در کل سیستم امنیتی کشور، شامل هماهنگی بین این نهادها و حتی سیاستهای کلان امنیتی ایران، اشاره کند. 🟢ادامه دارد... تلگرام https://t.me/man_kazemi ایتا https://eitaa.com/mansouron
۱۰:۵۸
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
تهدیدSecurity System Reform (SSS) چیست؟
اهداف کلیدی SSS علیه ایران و محور مقاومت
فروپاشی انسجام امنیتی و دفاعی ایران
هدف: کاهش هماهنگی میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش، وزارت اطلاعات و سایر نهادهای امنیتی.
روش: ایجاد تنشهای درونی و القای اختلافات ساختاری در سطح سیاستگذاری امنیتی و نظامی.
نتیجه مطلوب: افزایش شکاف میان نیروهای امنیتی و سیاسی، کاهش کارآمدی عملیاتی در برابر تهدیدات خارجی و داخلی.
مهندسی اصلاحات امنیتی با هدف تضعیف محور مقاومت
هدف: کاهش قابلیتهای ایران در حمایت از گروههای مقاومت منطقهای (حزبالله، حشد الشعبی، انصارالله، مقاومت فلسطین و غیره).
روش: فشار دیپلماتیک و اقتصادی برای تغییر سیاستهای امنیتی ایران و تضعیف کمکهای تسلیحاتی و اطلاعاتی ایران به گروههای مقاومت.
نتیجه مطلوب: کاهش عمق راهبردی ایران در منطقه و افزایش آسیبپذیری آن در برابر تهدیدات اسرائیل و آمریکا.
القای وابستگی امنیتی و اطلاعاتی به غرب
هدف: جایگزینی تدریجی الگوی امنیت مستقل ایران با چارچوبهای امنیتی موردنظر غرب.
روش: تحمیل اصلاحات ساختاری در سیستم اطلاعاتی ایران از طریق توافقات بینالمللی، اعمال فشارهای دیپلماتیک و حمایت از چهرههای غربگرا در بدنه سیاستگذاری امنیتی.
نتیجه مطلوب: وابستگی تدریجی ایران به نهادهای غربی در حوزه تحلیل اطلاعات، امنیت سایبری و فناوریهای نظامی.
تضعیف سازوکارهای اطلاعاتی و امنیتی داخلی
هدف: کاهش قدرت نهادهای اطلاعاتی ایران در مقابله با نفوذ خارجی، خرابکاری و جنگ ترکیبی.
روش: حمایت از سازمانهای غیردولتی (NGOها)، رسانههای معاند و چهرههای اپوزیسیون برای تحت فشار گذاشتن دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی ایران.
نتیجه مطلوب: افزایش نفوذ غرب در نهادهای امنیتی ایران و تضعیف قابلیتهای ضدجاسوسی کشور. 🟢ادامه دارد... تلگرام https://t.me/man_kazemi ایتا https://eitaa.com/mansouron
۱۰:۵۸
@Hasanabbasi_students
۱۲:۴۷
عربستان کاریکاتور اسلام، کاریکاتور مدرنیته، و در یک کلمه، کاریکاتور توسعهی مورد نظر غرب گراهای ایرانی است، به همین اندازه ابلهانه
@Hasanabbasi_students
۱۹:۳۴
@Hasanabbasi_students
۲:۳۷
@Hasanabbasi_students
۲:۳۹
@Hasanabbasi_students
۷:۴۵