۱۰:۱۱
۱۳:۳۶
۱۵:۴۶
@Hasanabbasi_students
۱۶:۴۴
@Hasanabbasi_students
۲۰:۰۶
شورایعالی عافیت ملی (۱)
دقیقاً ۴۶ سال پیش، اکثریت مطلق مردم ایران با رأی به تأسیس نظام جمهوری اسلامی، باعث استقرار «یک حکومت شیعه با رأی مستقیم مردم» شدند که این یک پدیده بینظیر در طول تاریخ است.
نظام اسلامی تأسیس شد اما تحقق آرمان ایجاد یک جامعه اسلامی در گرو اولاً #حفظ_نظام و ثانیاً تشکیل #دولت_اسلامی است.
اولاً: امام خامنهای در ۲۱ تیرماه ۱۴۰۲ در جمع طلاب حوزههای علمیه فرمودند: «قوام نظام (اسلامی) به مردم و قوام مردم هم به ایمانشان است، حفظ نظام اوجب واجبات است بنابراین حفظ ایمان مردم واجب است».
ثانیاً: تشکیل دولت اسلامی با اداره امور جامعه توسط همان سازمانهایی که در طول صد سال اخیر در ایران مدرن به تدریج شکل گرفتهاند ( البته اینبار با یک پسوند اسلامی) دو مقوله متفاوت است.
@Ebrahim_Nowrouzi
@Ebrahim_Nowrouzi
۷:۱۸
شورایعالی عافیت ملی (۲)
وقتی #حفظ_نظام در گرو #حفظ_ایمان مردم است، باید برای دفاع از ایمان آحاد جامعه ( حفظ ایمان و بسط آن و جلوگیری از ایمانزدایی) برنامه داشت. دیگر دوره اینکه با سخنرانی و منبر بخواهیم و بتوانیم ایمان مردم را حفظ کنیم گذشته است و اساسا در دوره تشکیل حکومت اسلامی نباید این امر محدود به سخنرانی روی منبر باشد بلکه نظام باید برای آن، #نهاد داشته باشد.
آیا ما در نظام اسلامی در کنار ستادها و سازمانهای مختلف برای بسط مناسک دین ( از قبیل ستاد اقامه نماز، ستاد احیای زکات، سازمان حج و زیارت و ... )، نهادی برای دفاع از ایمان مردم داریم؟
ما زمانی میتوانیم دولت اسلامی تشکیل دهیم که فراتر از ایمان، به کلام الله یقین داشته باشیم و بر اساس آن #نهادسازی کنیم.اگر باور و یقین داشتیم که #عافیت یعنی «دِفاعُ اللّهِ عَن العَبد » و « إِنَّ ٱللَّهَ يُدَٰافِعُ عَنِ ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ » حتماً نهادی ایجاد میکردیم که عوامل ایمانزا را در جامعه بسط دهد و از شیوع عوامل ایمانزدا جلوگیری کند.
امام جامعه فرمان حفظ ایمان مردم را میدهد، اما هیچکس و هیچکجا نمیداند که برای بر زمین نماندن امر ولی، چه باید کرد؟ و اساساً مردم باید به چه ایمان داشته باشند؟ و عوامل ایمانزا و ایمانزدا چیستند؟ این گیجی باعث شده است که به عنوان نمونه، خود نظام با نهادها و کارگزارانش به افزایش #طمع در مردم دامن میزند در حالیکه طمع پدیدهای است که امام صادق (ع) آن را عامل خروج ایمان از قلب مومن میداند یا معماری شهری جمهوری اسلامی در حالی #حیا را از زندگی ما میزداید که امام صادق میفرماید: « ایمان ندارد کسی که حیا ندارد»
@Ebrahim_Nowrouzi
@Ebrahim_Nowrouzi
۷:۱۸
#ریحانه_پارسا توی یه مصاحبهای میگه:«احساس میکنم سالهاست که خودم رو گم کردم و افسارم از دستم در رفته...میخوام خودم رو پیدا کنم و زندگی میکنم»
پ.ن:
اینکه #سلبریتی ها خودشونو گم میکنن، واسهی اینه که خدا رو فراموش میکنن؛ برای همین دچار معیشت «ضنک» و «خود فراموشی» میشن...
احسان خراشادی
در شبکههای اجتماعی همراه ما باشید
@Haazer_javab1
پ.ن:
اینکه #سلبریتی ها خودشونو گم میکنن، واسهی اینه که خدا رو فراموش میکنن؛ برای همین دچار معیشت «ضنک» و «خود فراموشی» میشن...
احسان خراشادی
@Haazer_javab1
۸:۲۵
۸:۲۵
روز طبیعت یا خلقت؟!
شهید مطهری فرمودند:«سیزده بدر واقعی ما این است که از خودمان بیرون بیاییم، از خانههای تنگ و تاریک افکار خرافی خودمان به صحرای دانش و بینش خارج شویم، از ملَکات پَست خودمان خارج شویم، از اعمال زشت خودمان که مانند تار عنکبوت دور ما تنیده است خارج شویم.» (یادداشتهای استاد مطهری، ج۶، ص۱۳۱)
راهکار این امر چیست؟ چگونه از زندان نفس خارج شویم و به وادی عقل و تفقه راه یابیم؟ یکی از راههای این امر، تغییر نگرش به طبیعت است. برخلاف تلقی رایج از طبیعت، طبیعت جدای از الله نیست. همه پدیدههای طبیعی درحال ذکر و تسبیح اند و تنها بشر است که متکبرانه، الله را به قلب خود راه نمیدهد.
البته اگر دقیقتر بنگریم، لازمه تولید علم دینی، هجرت از واژه طبیعت به واژه خلقت است؛ واژه طبیعت مبتنیبر نگرش دئیسم و نفی ربوبیت الله است اما در واژه خلقت، حضور و فعالیت الله حس میشود. همه علوم مدرن در قرون جدید بعلت نچرالیسم و طبیعتگرایی، منفک از حقیقت عالم شدند و به وادی توهم غلتیدند. حتی علوم انسانی مدرن نظیر اقتصاد و روانشناسی نیز مبتنی بر همین طبیعتگرایی دچار حیوانانگاری انسان شدند و انسان را از مقام خلافت الهی تنزل دادند.
اما این نگرش اشتباه است. نهتنها شأن انسان حیوان نیست بلکه حتی حیوانات نیز در مقام تسبیح و تقدیس الله هستند. همه طبیعت (به تعبیر بهتر خلقت) آیتی از جمال و جلال الله است و همه پدیدههای طبیعی (مخلوقات) تابلوهای راهنمایی و رانندگی الله هستند برای رهنمونسازی ما به سمت رشد و تعالی. طبیعت (خلقت) زبان گفتگوی الله با ماست اما بشر ناشنواست و زبان الله را نمیشناسد.
فیزیک مدرن، ملائکه را از مناسبات عالم حذف کرد و زیستشناسی مدرن، آیتمداری را نادیده گرفت. این مبانی غلط که در مخالفت صریح با قرآن هستند و پیامدهای زیانبار آن در عالم در حال گسترش است، در دانشگاهها و مدارس ما تدریس و تقدیس میشود و کسی با آنها مقابله نمیکند. نگاهمان به طبیعت را تغییر دهیم تا عالم تغییر یابد. درس «زبانشناسی الله» باید در مدارس و دانشگاهها تدریس شود تا بشر از این گمراهی نجات یابد.
یار بیپرده از در و دیوار در تجلی است یا اولی الابصار
اندیشکده تثبیت| سید امیر حسینی @tasbit1444
۸:۴۰
پاسخ روشن است:
الف. آهای ایران! منو نکش.ترامپ همچنان از احتمال قصاص توسط ایران به دلیل ترور و به شهادت رساندن حاج قاسم و ابو مهدی، وحشت دارد. فلذا در هفته گذشته با هیاهو در باره پارکینگ هوایی دیهگو گارسیا و نمایش هواپیماهای بی ۲ اسپریت، کوشید ایران را بترساند و مقامات جمهوری اسلامی را از اجرای حکم قصاص خود بازدارد. قطعاً ایران اکنون برنامه ای برای اجرای حکم قصاص ترامپ ندارد اما قصاص دیر یا زود دارد، و شامل مرور زمان نمی شود (اگر ایرانی ها از خون امام حسین (ع) گذشتند، از خون یاران امام حسین (ع) یعنی حاج قاسم و ابو مهدی و سید حسن و اسماعیل هنیه هم می گذرند. ترامپ و نتانیاهو، کینه ی شیعه ایرانی رو نمی شناسند).
ب. ای شیوخ مرجئه ی عرب!
ای گاوهای پروار!
به صف بایستید!
می خوام همه تون رو بدوشم!
@Hasanabbasi_ir
۱۰:۰۵
اندیشه هجری | امیر گودرزی @Hejri_Thought
۱۲:۳۳
سناریو حمله هوایی به ایران با هواپیمای بی ۲
* این تحلیل، مبتنی بر تئوری احتمالات، در سطح تاکتیکی است، فلذا بازی جنگ محسوب نمی شود، بلکه بازی رزم، و در صورت تشدید، بازی نبرد است.البته از غلظت پروپاگاندا و عملیات روانی آن نباید غافل بود، چون چینش محورهای سناریو، کاملاً جانبدارانه است و در محورهای گوناگون آن، احتمالات و امکانات، متفاوت است و در هر محور، ممکن است مسیر منازعه به سوی دیگری کشیده شود.
@StrategicNews_ir
۲۰:۳۴
جمعبندیمحور مقاومت در مواجهه با این تهدید باید استراتژیهای جایگزین برای حفظ تواناییهای خود بدون قرار گرفتن در دام خلع سلاح و ادغام اجباری تدوین کند.تلگرامhttps://t.me/man_kazemiایتاhttps://eitaa.com/mansouron
۶:۴۷
هوالحکیم
سقوط آزاد حقیقت با AI
... زمانی تخیل ابزاری برای آفرینش بود؛ برای پر کردن خلاها و ساختن آنچه وجود نداشت. اما حالا همان تخیل نه برای خلق که برای محو کردن حقیقت به کار میرود!
| ارائهای از محمدجواد خواجهوند
| جلسه چهل و ششم کرسی پاتولوژی فرهنگی
| تاریخ: ۱۴ فروردین ۱۴۰۴
| زمان ۳۸ دقیقه
لینک مشاهده در آپارات:https://www.aparat.com/v/ova34sz
لینک مشاهده در یوتیوب:https://youtu.be/Q9J52nfBOmM?si=wBbYIitZdhSiwGip
مطالعات پیشرفته فرهنگی و اجتماعی
| کانال پاتولوژی فرهنگی [عضویت]: @CuPathology
... زمانی تخیل ابزاری برای آفرینش بود؛ برای پر کردن خلاها و ساختن آنچه وجود نداشت. اما حالا همان تخیل نه برای خلق که برای محو کردن حقیقت به کار میرود!
۸:۳۸