بازارسال شده از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
#یک_بشقاب_سلامتی
در اصلاح الگوی مصرف روغن سه اصل باید مورد توجه باشد:
تعادل در مصرف روغن متناسب با نیاز بدنانتخاب روغن مناسب برای مصرفشناخت منابع روغن ها و چربی ها در رژیم غذایی
برای تعادل در مصرف روغن میتوان از روش های پخت غذا بدون روغن یا با روغن کم مانند بخارپز کردن ، آبپز کردن و یا کبابی کردن استفاده کرد.
روغن را با پیمانه مشخص به غذا اضافه کنیم و از ریختن روغن به روش چشمی پرهیز کنیم و بدانیم اسپری کردن روغن بر روی غذا یکی از روش های کاهش مصرف روغن است.
انتخاب روغن مناسب نقش بسیار مهمی در سلامتی دارد روغن های گیاهی به روغن های حیوانی و جامد ارجحیت دارد و در بین روغن های گیاهی بهترین روغن ها کانولا ، روغن های مخلوط حاوی کانولا و روغن زیتون است با انتخاب این روغن ها چربی های ضروری بدن تأمین می شود و سلامت قلب و عروق حفظ خواهد شد.
نکته مهم دیگر این است که برای سرخ کردن فقط از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
و در پایان بدانیم که انواع شیرینی ها ، کیک ها ، بیسکوییت ها و غذاهای سرخ شده حاوی اسیدهای چرب ترانس است . بسیار مضر بوده باید تا حد امکان پرهیز شود . چربی های حیوانی ، گوشت های پرچرب حاوی اسیدهای چرب اشباع و کلسترول هستند که باید محدود شوند. همچنین بسیاری از غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس ، کالباس ، همبرگر ، سس ها ، پنیر پیتزا و ... حاوی چربی بسیار بالا است و باید در رژیم غذایی بسیار کم باشد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
@moavenatbehdasht
در اصلاح الگوی مصرف روغن سه اصل باید مورد توجه باشد:
تعادل در مصرف روغن متناسب با نیاز بدنانتخاب روغن مناسب برای مصرفشناخت منابع روغن ها و چربی ها در رژیم غذایی
برای تعادل در مصرف روغن میتوان از روش های پخت غذا بدون روغن یا با روغن کم مانند بخارپز کردن ، آبپز کردن و یا کبابی کردن استفاده کرد.
روغن را با پیمانه مشخص به غذا اضافه کنیم و از ریختن روغن به روش چشمی پرهیز کنیم و بدانیم اسپری کردن روغن بر روی غذا یکی از روش های کاهش مصرف روغن است.
انتخاب روغن مناسب نقش بسیار مهمی در سلامتی دارد روغن های گیاهی به روغن های حیوانی و جامد ارجحیت دارد و در بین روغن های گیاهی بهترین روغن ها کانولا ، روغن های مخلوط حاوی کانولا و روغن زیتون است با انتخاب این روغن ها چربی های ضروری بدن تأمین می شود و سلامت قلب و عروق حفظ خواهد شد.
نکته مهم دیگر این است که برای سرخ کردن فقط از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
و در پایان بدانیم که انواع شیرینی ها ، کیک ها ، بیسکوییت ها و غذاهای سرخ شده حاوی اسیدهای چرب ترانس است . بسیار مضر بوده باید تا حد امکان پرهیز شود . چربی های حیوانی ، گوشت های پرچرب حاوی اسیدهای چرب اشباع و کلسترول هستند که باید محدود شوند. همچنین بسیاری از غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس ، کالباس ، همبرگر ، سس ها ، پنیر پیتزا و ... حاوی چربی بسیار بالا است و باید در رژیم غذایی بسیار کم باشد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
@moavenatbehdasht
۱۳:۳۰
بازارسال شده از انعکاس سلامت(دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه)
#یک_بشقاب_سلامتی
در اصلاح الگوی مصرف روغن سه اصل باید مورد توجه باشد:
تعادل در مصرف روغن متناسب با نیاز بدنانتخاب روغن مناسب برای مصرفشناخت منابع روغنها و چربیها در رژیم غذایی
برای تعادل در مصرف روغن میتوان از روشهای پخت غذا بدون روغن یا با روغن کم مانند بخارپز کردن، آبپز کردن و یا کبابی کردن استفاده کرد.
روغن را با پیمانه مشخص به غذا اضافه کنیم و از ریختن روغن به روش چشمی پرهیز کنیم و بدانیم اسپری کردن روغن بر روی غذا یکی از روشهای کاهش مصرف روغن است.
انتخاب روغن مناسب نقش بسیار مهمی در سلامتی دارد روغنهای گیاهی به روغنهای حیوانی و جامد ارجحیت دارد و در بین روغنهای گیاهی بهترین روغنها کانولا، روغنهای مخلوط حاوی کانولا و روغن زیتون است با انتخاب این روغنها، چربیهای ضروری بدن تأمین میشود و سلامت قلب و عروق حفظ خواهد شد.
نکتهٔ مهم دیگر این است که برای سرخ کردن فقط از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
و در پایان بدانیم که انواع شیرینیها، کیکها ، بیسکوییتها و غذاهای سرخ شده حاوی اسیدهای چرب ترانس است، و مصرف آنها بسیار مضر بوده و باید تا حد امکان پرهیز شود. چربیهای حیوانی، گوشتهای پرچرب حاوی اسیدهای چرب اشباع و کلسترول هستند که باید محدود شوند. همچنین بسیاری از غذاهای فرآوریشده مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، سسها، پنیر پیتزا و ... حاوی چربی بسیار بالا است و باید در رژیم غذایی بسیار کم باشد.
کاری از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
#انعکاس_سلامت | #دانشگاه_علوم_پزشکی_تربت_حیدریه
@prthums
در اصلاح الگوی مصرف روغن سه اصل باید مورد توجه باشد:
تعادل در مصرف روغن متناسب با نیاز بدنانتخاب روغن مناسب برای مصرفشناخت منابع روغنها و چربیها در رژیم غذایی
برای تعادل در مصرف روغن میتوان از روشهای پخت غذا بدون روغن یا با روغن کم مانند بخارپز کردن، آبپز کردن و یا کبابی کردن استفاده کرد.
روغن را با پیمانه مشخص به غذا اضافه کنیم و از ریختن روغن به روش چشمی پرهیز کنیم و بدانیم اسپری کردن روغن بر روی غذا یکی از روشهای کاهش مصرف روغن است.
انتخاب روغن مناسب نقش بسیار مهمی در سلامتی دارد روغنهای گیاهی به روغنهای حیوانی و جامد ارجحیت دارد و در بین روغنهای گیاهی بهترین روغنها کانولا، روغنهای مخلوط حاوی کانولا و روغن زیتون است با انتخاب این روغنها، چربیهای ضروری بدن تأمین میشود و سلامت قلب و عروق حفظ خواهد شد.
نکتهٔ مهم دیگر این است که برای سرخ کردن فقط از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
و در پایان بدانیم که انواع شیرینیها، کیکها ، بیسکوییتها و غذاهای سرخ شده حاوی اسیدهای چرب ترانس است، و مصرف آنها بسیار مضر بوده و باید تا حد امکان پرهیز شود. چربیهای حیوانی، گوشتهای پرچرب حاوی اسیدهای چرب اشباع و کلسترول هستند که باید محدود شوند. همچنین بسیاری از غذاهای فرآوریشده مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، سسها، پنیر پیتزا و ... حاوی چربی بسیار بالا است و باید در رژیم غذایی بسیار کم باشد.
کاری از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
#انعکاس_سلامت | #دانشگاه_علوم_پزشکی_تربت_حیدریه
@prthums
۱۸:۲۰
بازارسال شده از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
#یک_بشقاب_سلامتی
مصرف بالای روغن ها و سرطان ها
در بین انواع چربی ها، چربی های ترانس و چربی های اشباع بیشترین ارتباط رابا ابتلا به سرطان دارند. مصرف زیاد چربی ها خطر ابتلا به سرطان سینه وسرطان پروستات را افزایش می دهند.کاهش چربی های دریافتی در زنان منجر به کاهش تولید هورمون های موثر بر سرطان در دوران قبل از یائسگی و دوران پس از یائسگی می شوند.چربی های اشباع ترشح هورمون استروژن را زیاد می کنندو باعث نوسانات هورمونی می شوند،بنابراین در زنانی که چربی اشباع بالایی مصرف می کنند میزان ابتلا به سرطان سینه ۱۳ درصد افزایش می یابد.مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب به خصوص چربی های حیوانی (گوشت، تخم مرغ، شیر و لبنیات پرچرب )در بزرگ شدن پروستات موثر است و خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهند.با مصرف مواد غذایی غنی از امگا۳ مانند مصرف ماهی تازه(ماهی قزل آلا، آزاد و کپور) ۲تا ۳ باردر هفته میتوان از ابتلا به سرطان پیشگیری کرد.رژیم های غذایی حاوی میوه و سبزی فراوان به ویژه منابع غنی از لیکوپن مانند گوجه فرنگی خطر سرطان پروستات را کاهش میدهند.
روابطعمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
@moavenatbehdasht
مصرف بالای روغن ها و سرطان ها
در بین انواع چربی ها، چربی های ترانس و چربی های اشباع بیشترین ارتباط رابا ابتلا به سرطان دارند. مصرف زیاد چربی ها خطر ابتلا به سرطان سینه وسرطان پروستات را افزایش می دهند.کاهش چربی های دریافتی در زنان منجر به کاهش تولید هورمون های موثر بر سرطان در دوران قبل از یائسگی و دوران پس از یائسگی می شوند.چربی های اشباع ترشح هورمون استروژن را زیاد می کنندو باعث نوسانات هورمونی می شوند،بنابراین در زنانی که چربی اشباع بالایی مصرف می کنند میزان ابتلا به سرطان سینه ۱۳ درصد افزایش می یابد.مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب به خصوص چربی های حیوانی (گوشت، تخم مرغ، شیر و لبنیات پرچرب )در بزرگ شدن پروستات موثر است و خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهند.با مصرف مواد غذایی غنی از امگا۳ مانند مصرف ماهی تازه(ماهی قزل آلا، آزاد و کپور) ۲تا ۳ باردر هفته میتوان از ابتلا به سرطان پیشگیری کرد.رژیم های غذایی حاوی میوه و سبزی فراوان به ویژه منابع غنی از لیکوپن مانند گوجه فرنگی خطر سرطان پروستات را کاهش میدهند.
روابطعمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
@moavenatbehdasht
۱۸:۱۴
بازارسال شده از shiva
۸:۰۷
بازارسال شده از shiva
۸:۰۸
بازارسال شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
۱۲:۰۷
۱۸:۳۱
۱۸:۳۱
۱۸:۳۲
۱۸:۳۲
۱۸:۳۲
بازارسال شده از بهورزان، مراقبین و کارشناسان دانشگاه تربت حیدریه
پیامهای کوتاه پیشنهادی در خصوص جلسات آموزشی در مورد مقاومت میکروبی:
• استفاده صحیح و به جا از آنتی بیوتیک ها یک مسئولیت همگانی است، از درمان خودسرانه با آنتی بیوتیک ها خودداری نمایید.
• آنتی بیوتیکها، داروهای ضد ویروسی، ضد قارچ و ضد انگل را فقط با دستور پزشک مصرف کنید.
• آنتی بیوتیکهای باقیمانده در منزل را به اطرافیان خود تجویز نکنید.
• آنتی بیوتیکها قادر به درمان سرماخوردگی، کرونا و آنفلوانزا نیستند.
• شستشوی منظم دست ها با آب و صابون میتواند از گسترش عفونتها بخصوص میکروبهای مقاوم به درمان پیشگیری نماید.
• با رعایت اصول پیشگیری و واکسیناسیون به موقع از گسترش میکروبهای مقاوم جلوگیری کنیم.
• استفاده خودسرانه و نادرست از داروهای ضد میکروبی عامل اصلی بروز مقاومت میکروبی میباشد .
• در مصرف آنتی بیوتیکها احتیاط کنید! بگذارید آنتی بیوتیک ها همچنان اثر بخش باشند.
• هرگز آنتی بیوتیک ها را بدون تجویز پزشک مصرف نکنید.
• مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی، مساوی با مقاومت میکروبی در انسان است.
• میکروبهای مقاوم بین انسان، دام و محیط زیست در حرکتند. مراقب باشید
• استفاده صحیح و به جا از آنتی بیوتیک ها یک مسئولیت همگانی است، از درمان خودسرانه با آنتی بیوتیک ها خودداری نمایید.
• آنتی بیوتیکها، داروهای ضد ویروسی، ضد قارچ و ضد انگل را فقط با دستور پزشک مصرف کنید.
• آنتی بیوتیکهای باقیمانده در منزل را به اطرافیان خود تجویز نکنید.
• آنتی بیوتیکها قادر به درمان سرماخوردگی، کرونا و آنفلوانزا نیستند.
• شستشوی منظم دست ها با آب و صابون میتواند از گسترش عفونتها بخصوص میکروبهای مقاوم به درمان پیشگیری نماید.
• با رعایت اصول پیشگیری و واکسیناسیون به موقع از گسترش میکروبهای مقاوم جلوگیری کنیم.
• استفاده خودسرانه و نادرست از داروهای ضد میکروبی عامل اصلی بروز مقاومت میکروبی میباشد .
• در مصرف آنتی بیوتیکها احتیاط کنید! بگذارید آنتی بیوتیک ها همچنان اثر بخش باشند.
• هرگز آنتی بیوتیک ها را بدون تجویز پزشک مصرف نکنید.
• مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی، مساوی با مقاومت میکروبی در انسان است.
• میکروبهای مقاوم بین انسان، دام و محیط زیست در حرکتند. مراقب باشید
۹:۱۷
بازارسال شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
۵:۰۸
بازارسال شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
۵:۰۸
بازارسال شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
۵:۰۹
بازارسال شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
۵:۰۹
بازارسال شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
۵:۱۰
بازارسال شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
۵:۱۰
بازارسال شده از ازدواج سالم وپایدار
۹ نکته برای ساختن یک رابطه موفق:
۱. ارتباط باز و صادقانه: صحبت کردن بدون ترس از قضاوت، کلید ایجاد اعتماد هست۲. احترام متقابل: هر فرد باید ارزشها و احساسات طرف مقابل رو درک کنه و احترام بذاره۳. گوش دادن فعال: بیشتر از اینکه حرف بزنید، شنونده خوبی باشید.۴. حل اختلافات به شیوه سالم: به جای دعوا، سعی کنید مشکلات را با گفتگو حل کنید.۵. زمانگذاری مشترک: زمان با کیفیت صرف کردن با هم، رابطه را تقویت میکنه۶. صبر و تحمل: تفاوتها و مشکلات را با صبر و درک بپذیرید.۷. پذیرش تغییرات: روابط در طول زمان تغییر میکنن، باید به این تغییرات انعطاف نشون داد.۸. احساس امنیت: باید بتونید در کنار همدیگه احساس راحتی و امنیت کنید.۹. حفظ استقلال: هر فرد باید فضای شخصی خودش رو در رابطه حفظ کنه
۱. ارتباط باز و صادقانه: صحبت کردن بدون ترس از قضاوت، کلید ایجاد اعتماد هست۲. احترام متقابل: هر فرد باید ارزشها و احساسات طرف مقابل رو درک کنه و احترام بذاره۳. گوش دادن فعال: بیشتر از اینکه حرف بزنید، شنونده خوبی باشید.۴. حل اختلافات به شیوه سالم: به جای دعوا، سعی کنید مشکلات را با گفتگو حل کنید.۵. زمانگذاری مشترک: زمان با کیفیت صرف کردن با هم، رابطه را تقویت میکنه۶. صبر و تحمل: تفاوتها و مشکلات را با صبر و درک بپذیرید.۷. پذیرش تغییرات: روابط در طول زمان تغییر میکنن، باید به این تغییرات انعطاف نشون داد.۸. احساس امنیت: باید بتونید در کنار همدیگه احساس راحتی و امنیت کنید.۹. حفظ استقلال: هر فرد باید فضای شخصی خودش رو در رابطه حفظ کنه
۱۹:۱۶
بازارسال شده از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
۲۰:۳۷