ک

کنّاش . حمیدرضا میررکنی

۱۱۰عضو
بازارسال شده از سیمافکر
thumnail
‌ما با جمهوری اسلامی، سرنوشت پیدا کردیم!
حمیدرضا میررکنی
حمیدرضا میررکنی اینجا درباره این می‌گوید که چگونه ما با جمهوری اسلامی سرنوشت پیدا کردیم. اینکه طوایف مختلف فارغ از ارادتشان به جمهوری اسلامی، می‌توانند امیدی به «ایران» داشته باشند.او می‌گوید اینکه در این جریانات، تجزیه‌طلب‌ها نقش پررنگی دارند و آینده‌دارترین نسل ما در این اعتراضات حاضرند و چیزی جر خشونت نمی‌شناسند، نشان می‌دهد چگونه ممکن است این امید به سرنوشت‌داشتن با جمهوری اسلامی، به راحتی از دست برود.بنابراین برای اینکه بتوانیم این «امید» را زنده‌ نگه‌ داشته باشیم، باید به اقتضائات جنگی که در آن واقع هستیم تن بدهیم.
گفت‌وگوی محمدحسین تسخیری و حمیدرضا میررکنی، سومین قسمت از «وقت سیاست» در سال ۱۴۰۱ است.

undefined فیلم کامل را از اینجا ببینید:
Simafekr.com
Website:www.simafekr.com Instagram: instagram.com/simafekr_com Telegram: t.me/simafekr_com youtube: youtube.com/simafekr_com

undefinedما را در پیام‌رسان‌های داخلی دنبال کنید:
بله | ایتا | روبیکا
undefinedهر فیلم آغاز یک گفتگوست...@simafekr_com

۲۰:۱۵

thumnail
"وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ"آل‌عمران،۱۳۹

۲۰:۱۵

بازارسال شده از استاد فیاض بخش
thumnail
undefinedاطلاعیه برگزاری آیین گرامیداشت استاد آیت‌الله حاج شیخ علی سعادت‌پرور(ره)

undefinedسخنرانان:undefined حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین شیرازی (از شاگردان علامه طباطبایی و استاد سعادت‌پرور(ره) و داماد معظم‌له)undefined استاد محمدتقی فیاض‌بخشundefined حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی (ریاست سازمان تبلیغات اسلامی)
undefined همراه با رونمایی از دو کتاب:undefinedتصحیح و ترجمه «رساله النبوات والمنامات» ؛ اثر استاد علامه طباطبایی(ره)undefined «یاد استاد» ؛ مجموعه مصاحباتی با شاگردان مرحوم استاد سعادت‌پرور(ره) پیرامون سیره علمی و عملی ایشان

undefinedزمان: چهارشنبه ۹ آذرماه، بعد از نماز مغرب و عشاءundefinedمکان: خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، سالن سوره
undefined موقعیت مراسم بر روی نقشه


undefined کانال جلوه نور علوی@jelvehnooralavi

۱۵:۰۳

thumnail
undefined | یاد استاد |
بعد از تلاش بسیار و با گذر بیش از دو سال از شروع گردآوری و تحقیق و ویرایش این اثر، بالاخره هفته گذشته به همت دوستان و همکارانم در موسسه جلوه‌ نور علوی، این اثر به عنوان نخستین اثر تحقیقی درباره سیره علمی-عملی مرحوم استاد سعادت‌پرور منتشر شد.
این اثر مشتمل است بر مصاحبه با نه‌تن از شاگردان مرحوم استاد و نیز مصاحبه با مرحوم آیت‌الله فقهی(ره) که از دوستان و نزدیکان استاد بوده‌اند. ذیل تمام مصاحبات تعلیقه‌های تحقیقی پیرامون تاریخ و بعض از مسائل تربیتی اضافه شده‌است تا در ضمن آشنایی با شخصیت استاد پهلوانی، مقدمات آشنایی با مکتب و مشایخ ایشان هم فراهم آمده‌باشد.
در مقدمه کتاب توضیحاتی درباره نحوه پیجویی سیره علما و نیز روایتی مختصر از سیره مرحوم استادپهلوانی(ره) ارائه کرده‌ام.
از حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی‌فر و جناب آقای محمدعلی فیاض‌بخش که در فرایند تحقیق و انتشار اثر از حمایتشان بهره‌مند بوده‌ام، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.
(به‌زودی لینک خرید کتاب را در کانال قرار خواهم‌داد.)

۲۰:۵۳

بازارسال شده از استاد فیاض بخش
thumnail
undefinedمنتشر شد!
undefined یاد استادمروری بر سیره علمی و عملی استاد آیت‌الله حاج شیخ علی سعادت‌پرور(ره) از زبان شاگردان و مصاحبان


undefined برای مطالعه بیشتر درباره کتاب و دانلود ۲۰ صفحه اول آن و همچنین خرید، به این لینک بروید.
undefined️ ۲۰درصد تخفیف به‌مناسبت رونمایی!



undefined کانال جلوه نور علوی@jelvehnooralavi

۱۵:۵۴

بازارسال شده از استاد فیاض بخش

بخشی از کتاب یاد استاد.pdf

۲۲۸.۴۳ کیلوبایت

undefined مطالعه کنید| بیست صفحه ابتدایی کتاب «یاد استاد» در قالب پی‌دی‌اف.شامل فهرست مطالب و مقدمه پژوهشگر اثر

undefinedدر خصوص مرحوم استاد سعادت‌پرور هیچ اثر مستقلِّ تحقیقی نوشته و منتشر نشده است. آثاری که در خصوص ایشان به چاپ رسیده، یا خلاصه‌ها و گزیده‌هایی از بیانات و نوشته‌های ایشان است یا پژوهش‌هایی است موردی ناظر به کتاب‌ها و آثار ایشان. اما همچنان سؤالات و مسائل مهم و آموزنده‌ای در میان است که سند مکتوب و معتبری درباره آن در دست نیست؛ سلوک و روش ایشان در مراوده با شاگردان چگونه بوده است؟ خود ایشان چه سیر و روندی را طی نموده‌اند؟ و مواضع ایشان در خصوص مسائل مختلف سیاسی و اجتماعی چه بوده است؟ در وهله نخست، این پرسش‌ها سوالاتی ناظر به بیوگرافی و زندگینامه ایشان قلمداد می‌شود؛ اما اگر دقیق‌تر نگاه کنیم، می‌بینیم این سوالات راه به نقاطی اساسی می‌برند. وقتی درباره عالمی عارف سخن می‌گوییم، باید بتوانیم تمام کنش‌های شخصی و اجتماعی آن شخصیت را، ذیل درک او از عبودیت و توحید، شرح و تفسیر نماییم...برشی از مقدمه محقق]


undefined [لینک خرید کتاب



undefined کانال جلوه نور علوی@jelvehnooralavi

۱۵:۵۴

بازارسال شده از سیمافکر
thumnail
ما هنوز زنده‌ایم و می‌جنگیم...
نادر ابراهیمی
برخی جملاتی که نادر ابراهیمی بر زبان می‌آورد، انگار مال همین الان است. همین جایی که می‌گوید: ما [با دلاوری‌های جوانان و نوجوانان در جنگ] فهمیدیم هنوز زنده‌ایم، هنوز گردن‌کلفتیم، هنوز شجاعیم و می‌جنگیم و... گویا در تکانه‌ها و ضربه‌هایی که این چند ماه خوردیم، نیاز به چنین تکانه‌ای داشتیم. چیزی که از جانب جوانان ایرانی یادمان بیاورد؛ هنوز زنده‌ایم و توان جنگیدن و ایستادن داریم. بازی ایران و ولز چنین تصویری بود؛ یک یادآوری برای همه ما. یادآوری اینکه هنوز به رغم همه آن تلخی‌ها، شکاف‌ها و بحران‌ها از دیدن مبارزه و ایستادگی ایران لذت می‌توان برد. آن چند روز پس از پیروزی، اگرچه تیم ملی ایران به مرحله بعد صعود نکرد، برای ما خاطره‌ای زیبا باقی ماند.
فیلم بخشی است از سخنان نادر ابراهیمی در مستند «بار دیگر مردی که دوست می‌داشتیم.»
Website:www.simafekr.com Instagram: instagram.com/simafekr_com Telegram: t.me/simafekr_com youtube: youtube.com/simafekr_com
undefinedهر فیلم آغاز یک گفتگوست...@simafekr_com

۱۹:۵۲

thumnail
undefined|غرض ما تربیت است، نه گردآوری اطلاعات تاریخی|
[توضیحاتی که درباره کتاب یاداستاد در شب رونمایی کتاب به عرض رساندم (حوزه هنری - سالن سوره - ۹ آذر ۱۴۰۱)]

۵:۳۷

undefined|گزارش مکتوب خبرگزاری دانشجو از همین مطلب|
نویسنده کتاب یاد استاد مطرح کرد: نیاز جامعه و کارکرد تربیتی؛ انگیزه اصلی گردآوری کتاب «یاد استاد» + فیلمundefined
https://snn.ir/fa/news/1048435/نیاز-جامعه-و-کارکرد-تربیتی-انگیزه-اصلی-گردآوری-کتاب-یاد-استاد-فیلم

۵:۴۰

بازارسال شده از ماهنامۀ سوره
thumnail
🟠 منتظر پیش‌شمارهٔ اول دورهٔ جدید ماه‌نامهٔ سوره باشید...

undefined @Sourehmagazine

۱۱:۲۹

undefined|توحید، عملی دائمی برای انسان|ََ[شرح #حدیث_عنوان_بصری]
undefinedمقرّر: فاطمه رومنا
undefined#تقریر #جلسه_اول
undefinedتوحید نقطه ی کانونی معارف اسلامی است. هر آنچه تحت عناوین علوم انسانی و علوم اسلامی مطرح می‌شود حول توحید است.ممکن است این‌ مطلب، یک مطلب دم دستی به حساب بیاید اما اگر با توحیدی که مراد عالمان ربانی‌مان است آشنا بشویم می‌بینیم که این مطلب باید دائما پیش چشممان بیاید و چنین نیست که مفروضش بگیریم. این طور نیست که با یک بار خواندن و توضیح دادن تکلیفش برایمان روشن شود و خیال کنیم که کارمان را انجام دادیم و می توانیم وارد مضامین دیگر بشویم.
undefinedآنچه می‌تواند ما را به این معنا از توحید نزدیک‌تر کند توجه «عملی بودن توحید» است.برای تصویر پیدا کردن از معنای این عملی بودن به آیات و روایات رجوع می‌کنیم:
undefined وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِكَ مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ نُوحي‏ إِلَيْهِ أَنَّهُ لا إِلهَ إِلاَّ أَنَا فَاعْبُدُونِ
عبادت یک طرح نظری نیست بلکه از سنخ عمل است. عبادت وضعیتی برای بنده در مقابل معبود است. این طور نیست که ما در ساعتی بنده باشیم و در ساعتی دیگر، نه. اگر بندگی ما در مقابل معبود همیشگی است حفظ و مراقبت از این وضعیت نیز برای بنده همیشگی است.
undefined وَ لَقَدْ بَعَثْنَا فی كُلِّ أُمَّةٍ رَّسُولاً أَنِ اعْبُدُواْ اللَّهَ وَ اجْتَنِبُواْ الطَّاغُوتَ
یا این طور نیست که ما یک بار از طاغوت اجتناب کنیم و دیگر به سراغ ما نیاید؛ این جدال و اجتناب همیشگی و دائمی است.اینکه در دستورات بزرگان، مراقبه به عنوان یک اصل اساسی در سیر قلمداد می‌شود به همین خاطر است. سالک یعنی مراقب، کسی که دائما در حال مراقبت است.
undefined قُلْ إِنَّما أَعِظُكُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنى‏ وَ فُرادى‏ ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا
قیام وضعیتی است که دائما باید احراز شود، قیام دعوتی برای ایستادن برای خداست این طور نیست که ما یک بار قیام کنیم و خیال کنیم که خب برای خدا کاری هم کردیم؛ الحمدالله تکلیفمان را هم انجام دادیم و الان می‌توانیم به کار و بار دیگرمان برسیم. نه، این طور نیست.
undefinedتوحید در نگاه اکثر متکلمین ما مقوله‌ای است که یک بار اثبات می‌شود و تمام. نهایت استفاده‌ای که از توحید می‌شود این است که خب وقتی توحید را اثبات کردیم این را هم اثبات می‌کنیم که باید مطیع باشیم بعد از آن هم تکلیف و مباحث فقهی دیگر مطرح می‌شود. در نظر آنان این طور نیست که توحید به خودی خود یک امر عملی باشد.
undefinedدر بین بزرگان کسی را همچون امام سراغ نداریم که این طور صریح از عملی بودن توحید گفته باشد. امام در آداب الصلاه می‌فرمایند:
«به عقيده نويسنده جميع علوم عملى است حتى علم توحيد. شايد از كلمه «توحيد» كه «تفعيل‏» است عملى بودن آن نيز استفاده شود، چه كه به حسب مناسبت اشتقاق، توحيد از كثرت رو به وحدت رفتن و جهات كثرت را در عين جمع مستهلك و مضمحلّ نمودن است»
توحید در نظر امام نه یک اصل نظری و یا حتی نه یک عقیده مذهبی بلکه یک حرکت و یک سیر است. توحید یعنی از کثرت رو به وحدت رفتن. و البته نه به معنای رها کردن کثرات بلکه به این معنا که کثرت را در وحدت مضمحل کنیم یعنی هر آنچه می‌بینیم را در سایه وحدت ببینیم، رنگ خدایی آن را ببینیم.
توحید در کار امام یک علم گزاره‌ای نیست، توحید مدنظر امام این نیست که خدا یکی است، بلکه نگاه امام خیلی بالاتر از این‌ها است، توحید یک سیر است. سیری که لاجرم هم وجه سیاسی و اجتماعی پیدا می‌کند.
undefinedرهبری در مقاله‌ای که در سال ۵۷ با عنوان «روح توحید نفی عبودیت غیر خدا» نوشته‌اند، توضیح می‌دهند که توحید نه اینکه چیزی درباره خدا باشد، بلکه توحید چیزی درباره انسان و جهان است. ما خیال می‌کنیم که انگار توحید می‌خواهد به ما بگویید که در بیرون از ما چیز بزرگی به نام خدا وجود دارد. توحید خبری درباره حرکت انسان است و باید این خبر را شنید.
undefinedاین نیست که توحید ده خصلت داشته باشد و عملی بودن هم یکی از این خصلت‌ها باشد. عملی بودن اساس معنای توحید است. آنچه ما از توحید می‌فهمیم در واقع درک ما از دین را نشان می‌دهد و در سرّ و علن ما تاثیر می‌گذارد. همان طور که توحید امام یک‌جور نمازی می‌سازد و توحید متکلمین یک‌طور دیگری از نماز را می‌سازد.

۲۲:۳۴

بازارسال شده از ماهنامۀ سوره
thumnail
🟠 «سوره» آمد
پیش‌شمارۀ دورۀ جدید ماهنامۀ سوره ویژۀ «بلوای 1401» منتشر شد.

undefined @Sourehmagazine

۶:۲۰

thumnail
undefined|نگاهی به منازعات پیرامون منطق نزد مسلمین|
undefinedحمیدرضا میررکنی

مدت‌ها قبل این اثر بصورت چاپی منتشر شد و چندی است که نسخه‌ای از آن در دسترس نیست. به همت دوستان در موسسه علم و سیاست اشراق حالا از طریق اپلیکیشن طاقچه در دسترس است. این فصل در میز پژوهش قانون در موسسه با راهبری برادر و معلم گرامی‌ام جناب اقای دکتر محمودی به انجام رسید.

undefinedفهرست فصل یکم فصلنامه
تأملی در طرح منطق ارسطویی از گزاره:حالِ سخن‌گفتن | رویا فضلی‌خانی
نگاهی به منازعات پیرامون منطق نزد مسلمین | حمیدرضا میررکنی
نوشتاری از مارتین هایدگر:نطق | ترجمۀ محمدهادی محمودی
آ.ب | مریم جایروند
چگونه می‌توانیم چیزی بگوییم؟زبان مادری | محمدهادی محمودی

شماره سوم فصلنامه علم و سیاست بابِل undefined
https://taaghche.com/book/137205

۱۷:۰۵

بازارسال شده از سیمافکر
thumnail
#تیزر
بر مدار دوستی
گفت‌وگوی سیمافکر با استاد محمدتقی فیاض‌بخشدرباره زندگی و شهادت حاج قاسم سلیمانی
دی ۱۴۰۱
به زودی...

undefinedما را در پیام‌رسان‌های داخلی دنبال کنید:
بله | ایتا | روبیکا

undefinedهر فیلم آغاز یک گفتگوست...@simafekr_com

۱۵:۰۸

بازارسال شده از استاد فیاض بخش
thumnail
undefinedبنیاد مکتب حاج قاسم سلیمانی با همکاری موسسه جلوه نور علوی برگزار می‌کنند:

undefined آیین گرامیداشت مقام شهید undefinedبه مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانیهمراه با رونمایی از کتاب شهید
undefinedسخنرانان:undefinedسردار سرتیپ محمد شیرازی (رئیس دفتر نظامی مقام معظم رهبری)undefinedاستاد محمدتقی فیاض‌بخش

undefined در این مراسم سردار شیرازی درباره سیره و شخصیت شهید سلیمانی سخنرانی خواهند کرد و سپس استاد فیاض‌بخش به تبیین ابعاد سلوکی و باطنی مقام شهادت و راه وصول به آن بر پایه تعالیم مکتب اخلاقی- تربیتی امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی(ره) خواهند پرداخت.
undefinedدر این مراسم همچنین از کتاب "شهید؛ رهیافتی به راز و رمز مقام شهادت" رونمایی خواهد شد.
undefinedدر انتهای جلسه مداحان اهل‌بیت(ع) به ذکر توسل و مرثیه‌خوانی خواهند پرداخت.
undefined میهمانان ویژه این مراسم، پیکرهای مطهر سه شهید گمنام دفاع مقدس خواهد بود.

undefinedمکان: مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه)undefinedزمان: چهارشنبه، ۱۴ دی‌ماه، ساعت ۱۸
undefined حتما به علاقه‌مندان فرهنگ شهید و شهادت اطلاع‌رسانی فرمایید.
#آیین_گرامیداشت_مقام_شهید


undefined کانال جلوه نور علوی@jelvehnooralavi

۱۵:۱۲

thumnail
غمش تا در دلم مَأوا گرفته استسرم چون زلف او سودا گرفته است
لب چون آتشش آب حیات استاز آن آب آتشی در ما گرفته است
هُمای همتم عمری است کز جانهوای آن قد و بالا گرفته است
شدم عاشق به بالای بلندشکه کار عاشقان بالا گرفته است
چو ما در سایهٔ الطاف اوییمچرا او سایه از ما وا گرفته است؟
نسیم صبح، عنبر بوست امروزمگر یارم ره صحرا گرفته است؟
ز دریای دو چشمم گوهر اشکجهان در لؤلؤ لالا گرفته است
حدیث حافظ ای سرو سمن‌بویبه وصف قد تو بالا گرفته است
امسال بعد از سه سال به مرادم رسیدم و این مزار مطهّر نورانی را زیارت کردم. عکس مربوط است به ساعت ۱:۲۰ امشب. سه سال گذشته و با این‌حال دل‌های مردم در آستانه این ساعت تپیدن گرفته بود.
در کرمان مزاری متولد شده است. درباره تولد این مزار در مجله سوره به‌زودی متنی منتشر خواهد شد. بعون‌الله و منّه و کرمه.

۲۲:۳۳

thumnail

undefined| دشمنت کشت ولی نور تو خاموش نشد |
هرسال وقتی به سالگرد شهادت محبوب ارض و سما، شهید حاج قاسم سلیمانی نزدیک می‌شویم، مقیدم که پشت پنجره کتیه‌ای منور به نور چهره حاجی را علم کنم. امسال هم بحمدالله به تعظیم شعائرالله موفق شدیم. الحمدلله رب‌العالمین.
امشب حوالی ساعت ۱۹ به خانه(محله جوادیه تهران) آمدم. تصویر حاجی صحیح و سالم هنوز پشت پنجره ما بود. حوالی ۱۹:۱۵ از خانه خارج شدم تا حدود ۲۲:۴۵ که با خانواده به خانه برگشتیم.
گویا کسی قصد این تصویر مقدس را کرده بود. روی دیوار و پایین کتیه عکس حاجی رنگ سفید ریخته شده بود. در را که بازکردیم، کیسه رنگ را هم دیدیم، پایین دیوار افتاده بود. گرچه خانواده نگران شده‌اند؛ به‌غایت خوشحالم. این تصویر عجب تصویری است که حقد و کینه دشمنان خدا را در پی دارد. جان به فدای صاحب این تصویر.

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿۸﴾مى‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد (۸)

۱۹:۴۱

بازارسال شده از ماهنامۀ سوره
thumnail
#گپ_سوره
undefinedاولین نشست گپ سوره با موضوع "داستان یک بلوا "(بررسی #بلوای_۱۴۰۱ همراه با خوانش صفحاتی از پیش شماره ماهنامه سوره)
با حضور:undefinedسرکار خانم سحر دانشورundefinedجناب آقای هانی ایرانمنش undefinedجناب آقای محمد امین فرج اللهیundefinedجناب آقای صادق شهبازیundefinedجناب آقای محمدعلی بیگی
مکان:کافه کتاب حوزه هنری انقلاب اسلامی undefined زمان : دوشنبه ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱-ساعت ۱۸
undefined @Sourehmagazine

۱۷:۵۶

بازارسال شده از استاد فیاض بخش
thumnail
undefinedمنتشر شد!

undefined رساله النبوات و المنامات
از مجموعه رسائل معرفتی علامه سید
محمدحسین طباطبایی(ره)
با مقدمه استاد محمدتقی فیاض‌بخش


undefined برای آشنایی بیشتر با این کتاب و دانلود ۲۰ صفحه اول آن و همچنین خرید، به این لینک بروید.
undefined️ ۲۰درصد تخفیف به‌مناسبت رونمایی!



undefined کانال جلوه نور علوی@jelvehnooralavi

۳:۳۲

بازارسال شده از کانون اندیشه جوان
thumnail
undefinedفقه احیاگر
undefinedفقه از چه جهت سیاسی است؟ آیا فقه گریزی از سیاست دارد؟undefinedاگر به این مسئله قائل باشیم که فراز و فرود فقه سیاسی متناظر است با فراز و فرود شخصیت فقیه، این مضمون چه معنا و ریشه ای دارد؟
undefined برای مشاهده کامل گفتگو به قسمت هفتاد و هشتم برنامه کالک مراجعه فرمایید.

undefined در سایت کانون ببینید.
undefined در آپارات کانون ببینید.
undefinedدر اینستاگرام کانون ببینید.



#فقه#کالک#دانشگاه#فقه_سیاسی#حمید_رضا_میررکنی#تشکل_های_دانشجویی#سید_محمد_صادق_میرحسینی#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی


undefined@canoon_org

۵:۴۵