عکس پروفایل 💕دل آرام | مشاوران نهضت مادری🌷

💕دل آرام | مشاوران نهضت مادری🌷

۱۰۲عضو
عکس پروفایل 💕دل آرام | مشاوران نهضت مادری🌷
۱۰۲ عضو

💕دل آرام | مشاوران نهضت مادری🌷

undefinedمامان عزیز سلام
🤍undefinedدل آرام یه کوله پشتی پر از تجربه های ناب همسری و مادری برای زندگی بهتر همراه با مهارت‌های فرزندپروری undefined🤍undefinedundefinedundefined
undefinedدل آرام | مشاوران نهضت مادریundefinedble.ir/join/FpFLu3fXYR

۴ اردیبهشت

thumnail

undefined بنظر شما حال خوب رو چه جوری میشه ساخت؟

undefined با تولد فرزندان (بچه نگو، بگو شیرینی زندگی)

#هفته_ملی_سلامت۱۴۰۳
#مشاوران_نهضت_مادری

@moshaveran_nehzatemadari

۱۹:۱۶

۴ خرداد

بازارسال شده از نسل توحیدی 🕋
thumnail
شیوه صحیح سخن گفتن از شهید و شهادت با کودکان
undefined متن از دکتر فاطمه فیاض      نایب رییس انجمن ایرانی روانشناسی اسلامی       هیات علمی دانشگاه الزهرا(س)      مولف کتاب «سند تربیت کودک طیب»       و کتاب‌های تربیتی دیگر
undefined  اصل در تربیت دینی در سنین زیر 6 سال،انس دادن او با مفاهیم خوب و نیک و ایجاد بستر مناسب، مطلوب و غنی برای کودک، و همچنین ارائه آموزش‌های در حد فهم کودک است. تربیت دینی نیز باید بر همین اصل استوار باشد. کودک در این دوره از نظر شناختی، قدرت فهم امور انتزاعی و مفاهیم پیچیده و نیازمند تحلیل را به درستی نداشته و به همین دلیل نباید در مورد برخی مفاهیم به تفصیل با او سخن گفت. درک برخی از مفاهیم اصلا مربوط به این دوره نیستند. مثل نظم و وفای به عهد. شهادت نیز مفهومی است که فهم آن اصلا مربوط به این سنین نیست و بنابراین سخن گفتن [و توضیح مفهوم شهادت و صحبت درباره خبر‌های مربوط به آن] با کودک زیر 7 سال در این مورد صحیح نیست.
undefinedگفتگو با کودک باید به صورتی باشد که ویژگی‌های شهید بیان شده و در مورد او خاطرات عینی، زیبا و قابل فهم [به عنوان یک الگوی ارزشمند] برای کودک بیان شود تا محبت و ارادت و علاقه والدین و اطرافیان برای کودک وضوح یابد. undefined در واقع بیشتر تربیت در این دوره القا است و القای محبت به آدم‌های خوب و بد آمدن از آدم‌های بد. اگر کودک در مورد شیوه شهادت و رحلت به صورت غیر اگاهانه مطالبی را شنید، خودش حساس شد یا سوالاتی را پرسید بهتر است موضوع را عوض کنید، حواسش را پرت کنید و در عین حال به موضوعی دیگر در همان رابطه یا بی ارتباط عطف کنید. نیازی نیست همه ماجرا برای کودک تشریح شود بلکه همین که مثلا در مراسمی شرکت میکنیم که برای نشان دادن دوستی به مردی خوب و قهرمان است، کفایت می کند. اصلا نیازی به شرح همه رخدادها برای کودک نیست و این اشتباه است که ما میخواهیم تا انتهای موضوع را برای کودکان این سنین تعریف کنیم. undefined در مورد اموری مثل تبیین واقعه عاشورا و ... نیز همین به شیوه باید عمل کرد.
undefined در نیمه اول 7 سال دوم که کودکان هنوز به بلوغ عقلی نرسیده‌اند، صحبت در مورد شهادت مشکلی ندارد. ولی همچنان نباید اخبار و شرح حادثه به تفصیل باز شود. بلکه تاکید باید بر جریان خوب و بد و بر انتخاب‌های درست و بهتر [توسط خود ما] متمرکز باشد. undefined اینکه کودک نسبت به چه کسانی [علاقه و] ارادت بیشتری دارد؟ اینکه کدام رفتارها را می‌پسندد و انتخاب میکند؟ درمورد اینکه چرا ما افرادی را بیشتر دوست داریم می توان سخن گفت و تفکر را فعال کرد.
undefined  اما در سنین نزدیک به بلوغ می توان در مورد دلیل ناراحتی و دلیل اظهار ارادت با فرزندان گفتگو کرد، ویژگی‌های مطلوب را بیان کرد در عین حال در مورد شهادت توضیح داد که به چه معناست. اینکه فردی که شهید است در واقع زنده است و ما را می بیند و همه وقتی می‌میرند، روحشان آزاد می‌شود و افراد مؤمن خوشحال ترند... و مانند این حقایق. هر قدر گفتگو شود و سوالات نوجوان در این دوره در حد خودش جواب داده شود بهتر است. خوب است کودکان ببینند که والدین و اطرافیان‌ صرفا منفعل نیستند، و مثلا نذری پخش می‌کنند سر سجاده دعا می‌کنند از خدا می‌خواهند صفات خوب مردمان خوب را داشته باشند، یا قرآن می‌خوانند یا اقدام و فعالیتی در آن رابطه انجام می‌ دهند. این شیوه، راهکارهای مقابله‌ای سازگارانه و فعال را به کودک می‌آموزاند. undefined یک نکته در این جا اهمیت دارد که در مورد کودکانی که در 7 سال دوم دچار ترس‌های خاصی مثل از دست دادن والدین هستند و از نظر شاکله‌ای دچار حساسیت‌هایی هستند در این زمینه باید با احتیاط بیشتری برخورد کرد.
شادی روح همه شهدا خصوصا شهدای خدمت و ریاست محترم جمهور فاتحه ای نثار کنید
undefined ویرایش شده توسط نسل توحیدی مرجع آموزشی تربیت از پیش از تولدundefinedble.ir/join/YjVjY2RkMW

۲۱:۱۵

۵ خرداد

بازارسال شده از مادرانه شمال شرق تهران
thumnail
باسمه تعالی
عرض تسليت شهادت ریاست محترم جمهوری، خادم الرضا ع و خادم ملت، آیت الله سید ابراهیم رییسی و هیات همراه ایشان
چگونه سوگ را در کودکان مدیریت کنیم؟

درخصوص سوالي که دوستان در خصوص نحوه گفتن خبر شهادت يا سخن گفتن از شهيد در سنين 6سال، پرسيدند، بايد گفت بر اساس اينکه اقتضائات دوره هاي مختلف رشدي با يکديگر متفاوت است و کودکان از نظر رشد شناختي، هيجاني و .... در دوره هاي مختلف تفاوتهايي دارند، به چند توصيه زير توجه کنيد:
1- در سنين زير 6 سال، اصل در تربيت ديني، انس دادن او با امور خوب و نيک و ايجاد بستر مناسب و مطلوب و غني براي کودک و آموزش هاي در حد فهم کودک است. تربيت ديني نيز بايد بر همين اصل استوار باشد. کودک در اين دوره از نظر شناختي، قدرت فهم امور انتزاعي و مفاهيم پيچيده و نيازمند تحليل را به درستي نداشته و به همين دليل نبايد در مورد برخي مفاهيم به تفصيل با او سخن گفت. برخي از مفاهيم اصلا مربوط به اين دوره نيستند مثلا نظم، وفاي به عهد، و شهادت نيز مفهومي است که فهم آن اصلا مربوط به اين سنين نيست بنابراين سخن گفتن با کودک زير 6 و 7 سال در اين مورد صحيح نيست. گفتگو با کودک بايد در حدي باشد که ويژگي هاي شهيد بيان شده، در مورد او خاطرات عيني و قابل فهم و زيبا گفته شود و محبت و ارادت و علاقه والدين و اطرافيان براي کودک وضوح يابد. در واقع بيشتر تربيت در اين دوره القاست و القاي محبت به آدم هاي خوب و بد آمدن از آدم هاي بد. اگر کودک در مورد شهادت و نحوه رحلت به صورت غير اگاهانه مطالبي را شنيد يا خودش حساس شد يا سوالاتي را پرسيد بهتر است موضوع را عوض کنيد، حواسش را پرت کنيد و در عين حال به موضوعي ديگر در همان رابطه يا بي ارتباط عطف کنيد. نيازي نيست همه ماجرا براي کودک تشريح شود بلکه همين که مثلا در مراسمي شرکت ميکنيم که براي نشان دادن دوستي به مردي خوب و قهرمان است، کفايت مي کند. اصلا نيازي به شرح همه رخدادها براي کودک نيست و اين اشتباه است که ما ميخواهيم تا ته موضوع را براي کودکان اين سنين تعريف کنيم. درمورد اموري مثل عاشورا و .. هم همين شيوه بايد عمل کرد.

۸:۰۶

بازارسال شده از مادرانه شمال شرق تهران
2- در نيمه اول 7 سال دوم نيز زماني که کودکان هنوز به بلوغ عقلي نرسيده اند، صحبت در مورد شهادت مشکلي ندارد ولي نبايد به تفصيل باز شود بلکه تاکيد بايد بر جريان خوب و بد و بر انتخاب هاي درست و بهتر متمرکز باشد. اينکه کودک نسبت به چه کساني ارادت بيشتري دارد؟ اينکه کدام رفتارها را ميپسندد و انتخاب ميکند؟ درمورد اينکه چرا ما افرادي را بيشتر دوست داريم مي توان سخن گفت و تفکر را فعال کرد. اما در سنين نزديک به بلوغ مي توان در مورد دليل ناراحتي و دليل اظهار ارادت با فرزندان گفتگو کرد، ويژگي هاي مطلوب را بيان کرد در عين حال در مورد شهادت توضيح داد که به چه معناست و فردي که شهيد است در واقع زنده ا ست و ما را مي بيند و همه وقتي مي ميرند، روحشان آزاد مي شود و افراد مومن خوشحال ترند... و مانند اين. هر قدر گفتگو شود و سوالات نوجوان در اين دوره در حد خودش جواب داده شود بهتر است. خوب است کودکان ببينند که والدين و اطرافيان ، صرفا منفعل نيستند، و مثلا نذري پخش مي¬کنند سر سجاده دعا مي کنند از خدا مي خواهند صفات خوب مردمان خوب را داشته باشند، يا قرآن مي خوانند يا مثلا اقدام و فعاليتي در آن رابطه انجام مي¬ دهند. اين شيوه، راهکارهاي مقابله اي سازگارانه و فعال را به کودک مي آموزاند. يک نکته در اين جا اهميت دارد که در مورد کودکاني که در 7 سال دوم دچار ترس هاي خاصي مثل از دست دادن والدين هستند و از نظر شاکله اي دچار حساسيتهايي هستند بايد با احتياط برخورد کرد.

۸:۰۶

بازارسال شده از مادرانه شمال شرق تهران

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

۶ خرداد

thumnail
بسم الله الرحمن الرحیم
کارگاه مادر و کودک ویژه اتباع
مادری مثل عسلundefined
undefined شیرین کردن مسیر مادری از پیش از تولد تا ۷ سالگی
undefined زمان یکشنبه هاundefinedساعت ۱۴ الی ۱۵
🪁 با معرفی روش های آگاهی‌ از مسیر پر پیچ و‌‌ خم مادری undefined از بزرگواران ایرانی خواهشمندیم به قید امکان حضور ویژه اتباع توجه کنندجهت شرکت در کارگاه به نام کاربری زیر پیام دهید:@keshvarinoorمدرسه دانشجویی صابرین اتباع خارجی و کشورهای حوزه مقاومت اسلامی @saberinschool

۱۰:۵۴

۷ خرداد

thumnail
#معرفی_کتاب
نه حرف من ، نه حرف تو ، حرف خدا...
undefined سالکِ عاشقِ دلداده‌ي حضرت جانان جلّ جلاله آرماني جز توحيد و کمال عبوديّت ندارد؛
undefinedبايد براي رسيدن به اين هدف غايي و نهايي، زندگي و معاشرت و تعامل خويش با همسر و ساير اعضاي خانواده‌اش را به گونه‌اي تنظيم نمايد، تا پيوند همسري که منطبق با فطرت توحيدي و خواست محبوب ازلي و ابدي است، نردباني براي صعود و فتح قله‌هاي کمال انساني باشد.
undefined «سلوک با همسر»
undefined اولین و پرفروش ترین کتاب نشر تراث با عنوان:
undefined اطلاعات بیشتر در: www.nashretoraath.ir

#سلوک_باهمسر#دل_آرامundefined | @moshaveran_nehzatemadari

۲۰:۱۲

۱۴ خرداد

بازارسال شده از نورا
thumnail
undefinedامام خمینی ره؛
یکی از ابعاد تربیتی حضرت امام نحوه رفتار و برخورد ایشان با کودکان و نوجوانان می باشد. ایشان علاوه بر اینکه همیشه با چهره ای خندان و دستانی مهربان از کودکان استقبال می کردند نسبت به تربیت صحیح آنان بسیار حساس و دقیق بودند و خانواده ها را به تربیت سالم و الهی فرزندان دعوت می کردند؛ که از لابلای سخنان گهربار و نیز سیره عملی ایشان می توان در این زمینه به نکات بسیار آموزنده ای دست یافت.برای مطالعات بیشتر میتوان به سیره تربیتی ایشان و یا مجموعه که تحت عنوان «پدر مهربان» است مراجعه کنید.در فصل اول که شامل ۸ بخش است به روابط عاطفی و محبت بین امام خمینی و کودکان و هم چنین به مسائل تربیتی در لا به لای خاطرات، اشاره گردیده است. در فصل دوم جنبه‌هایی از تربیت دینی، اخلاقی و اجتماعی مطرح شده و در پایان، نامه‌های محبت‌آمیز کودکان و نوجوانان به امام خمینی و جواب ایشان به این نامه‌ها درج گردیده است.« یاد و راه ایشان پر نور ان شأالله »
#امام_خمینی#سیره_تربیتی#بنیاد_نورا
ble.ir/join/NTdiYTgzM2

۱۱:۴۸

۳۱ خرداد

بازارسال شده از پرورش نسل تمدن ساز
thumnail
undefinedخونه خودتونهundefined
undefined موضوع: تاثیر تربیتی انتخاباتundefinedمهمان: دکتر زهرا نجفی‌منشundefined پنج‌شنبه، ۳۱ خرداد، ساعت ۱۷تکرار روز بعد ساعت ۲ بامداد و ۱۰ صبحundefinedاز شبکه‌ی افق
@nasletamadonsaz

۱۹:۲۲

۱۰ تیر

بازارسال شده از مشکات نوجوانی، مدرسه دانش آموزی دختران
الحمد لله رب العالمین
شروع کلاسهای #تابستانی دختران دبیرستانی در محله مرزداران با مباحث متنوع...
از جمله: کلاس خیاطی ۵ تا ۶ بعد از ظهرو سپسundefinedundefinedکلاس فهم قرآن، مهارتهای تفکر و‌ زندگی خانم ادیب
یکشنبه ها ساعت ۶ تا ۷ و نیم.
و نماز جماعت مغرب و عشادر مسجد جامع امیرالمومنین. سلام الله علیه
undefinedآدرس: مرزداران. خ ایثار. مسجد امیرالمومنین. اتاق کناری مسجد خواهران.

۱۲:۰۵

۱۱ مرداد

بازارسال شده از فهم قرآن دبستان
thumnail
undefinedبسم الله الرحمن الرحیم
undefined مدرسه دانشجویی تزکیه و تعلیم برگزار می‌کند:
undefined کلاس مجازی فهم قرآن undefined ویژه دانش‌آموزان دبستانی
undefined دانش‌آموزان در این کلاس‌ها با چند سوره از جزء سی انس پیدا می‌کنند و پیامی کاربردی از هر سوره یاد می‌گیرند. یادگیری هر سوره، گامی در جهت قرار گرفتن آنها در مسیر رشد صحیح خواهد بود ان شاءالله.
undefined دختران:■ دوره اول: دوشنبه‌ها، ۱۰:۳۰ الی ۱۱:۳۰■ دوره دوم: یکشنبه‌ها، ۱۷ الی ۱۸
undefined پسران:■ دوره اول: یکشنبه‌ها، ۱۱ الی ۱۲■ دوره دوم: یکشنبه‌ها، ۱۶ الی ۱۷
undefined شروع دوره: از هفته سوم مرداد
undefined کانال اطلاع‌رسانی کلاس‌های دانش‌آموزی:https://ble.ir/fahmequranclass_majazi_403
undefinedپیوند ورود به کلاس:https://www.skyroom.online/ch/elmshahr/ttalim.fahmeghoran
undefinedپاسخ به سوالات:در پیام‌رسان بله: @ftm_khosraviدر پیام‌رسان ایتا: @FTM_khosravi76
https://ble.ir/tazkiyetalimschoolhttps://ble.ir/fahmeghoran_dabestan

۰:۵۶

۱۹ مرداد

بازارسال شده از کانال رسمی بنیاد شهید پالیزوانی
thumnail
undefined دانلود فیلم محتوای رویدادهای بنیاد
undefined همایش‌هایی با موضوعات:
undefined همسرگزینیundefined ارتباط دختر و پسرundefined دوستی و دوست‌یابیundefined مسئله حجاب در ایران، غرب و اسلامundefined دین و حکومت، از تعامل تا تعارض ( ولایت‌فقیه)
undefined و سخنرانی هیئات دهه سوم با موضوعات:
undefined معامله با خدا در قاموس عاشورائیان منتظر (در ساحت شناخت)و undefined معامله با خدا در قاموس عاشورائیان منتظر ( در ساحت گرایش)
undefined می‌توانید با مراجعه به سایت ما به آدرس undefined Shahidpalizvani.ir این محتواها را سفارش دهید و لینک دانلود را دریافت کنید.
undefinedبسته ویژه دو سال سخنرانی محرم(در ساحت شناخت و ساحت گرایش)، با ۱۵ درصد تخفیف در دسترس شما عزیزان است.
#دکتر_علی_غلامی#بنیاد_شهید_پالیزوانی (ره)undefined اینستاگرام | بله | ایتا | تلگرام | روبیکا

۱۳:۱۷

۱۷ شهریور

thumnail
undefinedبنیاد نورا با مشارکت نهضت مادری برگزار می کند:

undefinedسلسله کارگاه های آموزشی
undefined « یک شروع خوب » undefined

undefinedویژه مادرانی که فرزند #کلاس_اولی دارند.

undefinedبا حضور اساتید گرامی:خانم حاتمی اصل | روانشناس و مشاور مدرسهخانم نجفی منش | مشاور و روانشناس بالینی خانم چگنی | مشاور و روانشناس تربیتی خانم لطیفی | مشاور و روانشناس تربیتی
undefinedبه دبیری:خانم آقاخانی | پژوهشگر و فعال تربیتی
undefinedهمراه با گپ و گفت تجربه محور جمعی از معلمان دلسوز پایه اول دبستان
undefinedروزهای سه شنبه و پنجشنبه
undefinedزمان:ساعت ۱۰ تا ۱۲
undefinedمکان:فضای مجازی دل آرام مادری به نشانی https://www.skyroom.online/ch/m.hajipour/mahya
هزینه کارگاه ها: undefinedسلام و صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام
undefinedآیدی ثبت نام:@shorooeekhooob

#نورا#دل_آرام#نهضت_مادری
@moshaveran_nehzatemadari

۲۱:۴۲

۲۰ شهریور

💕دل آرام | مشاوران نهضت مادری🌷
undefined undefinedبنیاد نورا با مشارکت نهضت مادری برگزار می کند: undefinedسلسله کارگاه های آموزشی undefined « یک شروع خوب » undefined undefinedویژه مادرانی که فرزند #کلاس_اولی دارند. undefinedبا حضور اساتید گرامی: خانم حاتمی اصل | روانشناس و مشاور مدرسه خانم نجفی منش | مشاور و روانشناس بالینی خانم چگنی | مشاور و روانشناس تربیتی خانم لطیفی | مشاور و روانشناس تربیتی undefinedبه دبیری: خانم آقاخانی | پژوهشگر و فعال تربیتی undefinedهمراه با گپ و گفت تجربه محور جمعی از معلمان دلسوز پایه اول دبستان undefinedروزهای سه شنبه و پنجشنبه undefinedزمان: ساعت ۱۰ تا ۱۲ undefinedمکان: فضای مجازی دل آرام مادری به نشانی https://www.skyroom.online/ch/m.hajipour/mahya هزینه کارگاه ها: undefinedسلام و صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام undefinedآیدی ثبت نام: @shorooeekhooob #نورا #دل_آرام #نهضت_مادری @moshaveran_nehzatemadari
undefinedشروع سلسله کارگاه های دل آرام مادری
undefined

۶:۳۲

۲۵ شهریور

thumnail
undefinedنهضت مادری با مشارکت بنیاد نورا برگزار می کند:

undefinedسلسله کارگاه های آموزشی
undefined « یک شروع خوب » undefined

undefinedویژه مادرانی که فرزند #کلاس_اولی دارنداضطراب هفته اول مهرماه با هدف پیشگیری ، راهکارها و درمان آن با ارائه سرکار خانم طاهره چگنی دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی

و با حضور مجری کارشناس دل آرام مادری
سرکار خانم حاتمی اصل
مدرس و مشاور مدارس ابتدایی



undefined سه‌شنبه
undefinedزمان:ساعت 10 تا 12
undefinedمکان:فضای مجازی دل آرام مادری به نشانی https://www.skyroom.online/ch/m.hajipour/mahya
هزینه کارگاه ها: undefinedسلام و صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام
undefinedآیدی ثبت نام:@shorooeekhooob

#نورا#دل_آرام#نهضت_مادری
@moshaveran_nehzatemadari

۱۸:۱۱

۲۷ شهریور

💕دل آرام | مشاوران نهضت مادری🌷
undefined undefinedنهضت مادری با مشارکت بنیاد نورا برگزار می کند: undefinedسلسله کارگاه های آموزشی undefined « یک شروع خوب » undefined undefinedویژه مادرانی که فرزند #کلاس_اولی دارند اضطراب هفته اول مهرماه با هدف پیشگیری ، راهکارها و درمان آن با ارائه سرکار خانم طاهره چگنی دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی و با حضور مجری کارشناس دل آرام مادری سرکار خانم حاتمی اصل مدرس و مشاور مدارس ابتدایی undefined سه‌شنبه undefinedزمان: ساعت 10 تا 12 undefinedمکان: فضای مجازی دل آرام مادری به نشانی https://www.skyroom.online/ch/m.hajipour/mahya هزینه کارگاه ها: undefinedسلام و صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام undefinedآیدی ثبت نام: @shorooeekhooob #نورا #دل_آرام #نهضت_مادری @moshaveran_nehzatemadari
undefinedشروع سلسله کارگاه های دل آرام مادری
undefined

۶:۴۰

بازارسال شده از د،طاهره چگنی
برای پیوستن به جلسه در Google Meet، روی این پیوند کلیک کنید: https://meet.google.com/ooa-dmvj-aic
یا Meet را باز کنید و این کد را وارد کنید: ooa-dmvj-aic

۶:۴۰

💕دل آرام | مشاوران نهضت مادری🌷
برای پیوستن به جلسه در Google Meet، روی این پیوند کلیک کنید: https://meet.google.com/ooa-dmvj-aic یا Meet را باز کنید و این کد را وارد کنید: ooa-dmvj-aic
thumnail
undefinedهم اکنون
کارگاه دوم شروع خوب
#نهضت‌مادری#دل‌آرام

۶:۴۷

بازارسال شده از والقلم
thumnail
undefinedهمه‌چیزدرباره‌ی‌منundefined
undefinedباتوجه به فرا رسیدن سال تحصیلی
#پیشنهاد نمونه فرم های که مشاوران و معلمان جهت شناخت دانش آموزان دبستان می توانند داشته باشند.

#والقلمundefined @valghalam_hatamiasl

۸:۵۴

بازارسال شده از انجمن تخصصی کودک و رسانه
thumnail
انجمن تخصصی کودک و رسانهبه مناسبت بازگشایی مدارس برگزار می کند:
undefined️موضوع این نشست : آمادگی های ورود به پایه اول دبستان
undefined️دبیر : سرکار خانم دکتر بانوآقاخانی روانشناس و پژوهشگر تربیتی عضو انجمن تخصصی کودک و رسانه
undefinedکارشناسان : سرکار خانم زهرا حاتمی اصل روانشناس و مشاور مدرسه و رئیس بنیاد نورا
undefined️ باحضور:سرکار خانم نیلوفر امین پورمعلم مجرب پایه اول دبستان
undefined️تاریخ برگزاری: پنج شنبه ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۳
undefined ساعت ۱۹ تا ۲۱
undefined در گوگل میت به نشانی:
https://meet.google.com/sza-teuj-zaz
انجمن تخصصی کودک و رسانه www.koodak.tv
#مدرسه #کلاس_اول_بستان #معلم #دبستان #کلاس_اولی

۱۸:۱۹