عکس پروفایل از حوزه تجسمی چه خبر؟ا

از حوزه تجسمی چه خبر؟

۹۵عضو
thumnail
undefinedببینید/ گزارش خبرگزاری صدا و سیما از مراسم پاسداشت و نمایشگاه آثار «کمال شرف» با عنوان «کمال الفن»
undefinedکمال شرف هنرمند اهل یمن است که نمایشگاهی از آثار کارتون و کاریکاتور او با موضوع مقاومت به مدت دو روز در نگارخانه عالی حوزه هنری برپا شد.undefinedدر حاشیه این نمایشگاه، مراسم پاسداشتی نیز با حضور مدیران و هنرمندان تجسمی برای وی در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد.undefinedدر این مراسم، هنرمندانی چون مسعود شجاعی طباطبایی و مازیار بیژنی کاریکاتوریست، مسعود نجابتی طراح گرافیک، الکساندر فالدین و الکساندرا فالدینا هنرمندان روسی، خانواده شهید مصطفی محمدمیرزایی تنها شهید ایرانی مدفون در یمن و مرضیه هاشمی خبرنگار امریکایی-ایرانی حضور داشتند.
undefined@honare_tajasomi

۱۰:۳۲

thumnail
undefinedببینید/ گزارش برنامه ایران امروز از مراسم پاسداشت و نمایشگاه آثار «کمال شرف» با عنوان «کمال الفن»
undefinedکمال شرف هنرمند اهل یمن است که نمایشگاهی از آثار کارتون و کاریکاتور او با موضوع مقاومت به همراه مراسمی جهت پاسداشت حضورش در جشنواره عمار، در حوزه هنری برپا شد.
undefined@honare_tajasomi

۱۰:۴۴

thumnail
پنجاهمین شماره فصلنامه هنرهای تجسمی با موضوع هنر «پرتره» منتشر شد
undefinedپنجاهمین شماره فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی با موضوع «پرتره» و «پرتره‌نگاری» منتشر شد.undefinedبه گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، این فصلنامه در پنجاهمین شماره خود، به موضوع «پرتره» و «پرتره‌نگاری» در زیرشاخه‌های متعدد هنرهای تجسمی پرداخته و مطالب متنوعی را در قالب مقاله، یادداشت، نقد، نظر و گفت‌وگو گردآوری کرده است.undefinedدر این شماره نوشتار و گفتاری از نویسندگان و هنرمندانی چون سید علی میرفتاح، مصطفی گودرزی، مهدی خانکه، جمال عرب‌زاده، بهناز رضایی‌فر، کیخسرو خروش، سید محمود ابوالقاسمی، علی‌محمد شیخی، غلامعلی طاهری، ناصر سیفی، علی خسروی، قدرت‌الله عاقلی، مسعود زنده‌روح کرمانی، مهرداد اسکویی، پژمان دادخواه، فخرالدین فخرالدینی، محمود عبدالحسینی، مهرداد دفتری، سیف‌الله صمدیان، سید ابراهیم حسینی، کیارش زندی، طیبه ابراهیمی، بهنام زنگی، سمیه شفیعی، مهدی بخشی‌پور مقدم، محسن ولیحی، پریسا یوسف‌نژاد و امیر عبدالحسینی به چاپ رسیده است.undefined«رنگ رخساره خبر می‌دهد از سر درون»، «عبور از ظاهر»، «نگار ناسوتی، تمثال ملکوتی»، «از امضای تصویری و خودشیفتگی تا ترس از مرگ و فراموشی»، «چشم در چشم پیکاسو و کمال‌الملک»، «فریاد شکست ما در توقف زمان»، «دو پادشاه یک اقلیم»، «چهره‌ها در گذر از دشواری»، «قصه‌های نقش صورت»، «ثابت در مکان، جاری در زمان»، «تغییر قوانین با پرتره‌های افشاگر»، «پرتره‌های اصالت و هویت»، «چهره به چهره، روبه‌رو»، «نشانه‌های پرتره در زمان حال ساده»، «رخ‌نگاره‌های حقیقی» و... بخشی از مطالب این شماره است.undefinedفصلنامه تخصصی «هنرهای تجسمی» با مدیرمسئولی محمدمهدی دادمان و سردبیری امیر عبدالحسینی توسط مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری منتشر می‌شود.undefinedشماره ۵۰ این فصلنامه در ۱۷۶ صفحه، به صورت الکترونیکی به این نشانی در دسترس قرار گرفته است.
undefined@honare_tajasomi

۱۳:۰۴

thumnail
undefined نقش نهان؛ پازلی که در سکوت تکمیل شد
undefined*حسین حبیبی* هنرمند نگارگر درباره حس و حال هنرمند برای خلق اثر می‌گوید: هنرمند قبل از اینکه بخواهد وارد فضای انتزاعی نگارگری شود باید یک طبیعت‌شناس خوب باشد، یعنی صورت‌های حیوانی، گیاهی و تمام صورت هستی را به خوبی مطالعه کند تا بعد بتواند آن را وارد نگارگری کند.
undefinedاین هنرمند، در حاشیه نمایشگاه نقش نهان که در نگارخانه عالی حوزه هنری برپا شده است، درباره آثار طراحی و اتودهایی که در نمایشگاهش روی دیوار گذاشته است، توضیح داد: اصل ماجرا آن حس و حالی است که هنرمند یا طراح در ذهنش ایده‌ای دارد و در حال فکر به آن است که ایده را روی کاغذ می‌آورد و همان «آن» هنرمند محسوب می‌شود. من هم سعی کردم همان «آن» را در کنار خروجی کارها قرار دهم تا هم خلوت هنرمندانه خودم را به نمایش بگذارم و هم ارتباط با مخاطب را قوی‌تر کنم. همچنین، لازم است متذکر شوم که هر کدام از این طرح‌ها، می‌توانند بعدها تبدیل به یک اثر مجزا شوند و این قابلیت وجود دارد./خبرگزاری فارس
undefinedگفتگوی کامل را می‌توانید در این پیوند بخوانید.
undefined@honare_tajasomi

۱۷:۱۱

thumnail

۱۷:۱۱

thumnail

۱۷:۱۱

thumnail
کمال شرف: انسان یمنی ظاهری ساده اما درونی عمیق دارد/ ما پروژه قرآن را اجرا می‌کنیم
undefinedکاریکاتوریست معروف اهل یمن با پرده‌برداری از راز انسان یمنی گفت: این انسان ظاهری ساده اما درونی عمیق و سرسخت دارد که برای دفاع از اسلام مانند کوه ایستاده است و تأکید کرد: ما در حال حاضر چیزی که قرآن بیان می‌کند را در زندگی خود می‌یابیم.
undefined*کمال شرف* کاریکاتوریست یمنی است که به دلیل تصویرسازی‌های ناب و واکنش‌های سریعش به مسائل مقاومت اسلامی و منطقه شهرت خاصی دارد. وی که بیشتر در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کند و تصویر متفاوتی از مبارزه علیه استکبار جهانی که از مشخصه‌های اصلی مردم اصیل یمن است در تهران حضور داشته و گفت و گویی با خبرنگار خبرگزاری دانشجو انجام داده است که در این ویدیو می‌بینید.
undefined@honare_tajasomi

۹:۳۲

thumnail
صداقت جباری:خوشنویسان از رندانه‌نویسی و آزادنویسی خط کلهر الهام بگیرند
undefinedصداقت جباری هنرمند خوشنویس با اشاره به آزادنویسی میرزارضا کلهر در کتابت «دیوان حافظ» بیان کرد که این کتاب ارزشمندی برای اهل فن است و می‌توانند از نوع قلمی که در آن به کار رفته الهام بگیرند.
undefinedکمتر از یک ماه پیش، مراسم رونمایی از کتاب نفیس «دیوان حافظ» به قلم میرزا محمدرضا کلهر، با حضور اساتید خوشنویسی کشور همچون غلامحسین امیرخانی، حمید عجمی، علی شیرازی، اسرافیل شیرچی، امیراحمد فلسفی، صداقت جباری، و مدیران هنری مانند محمد زرویی نصرآباد، امیر عبدالحسینی و سیدشهاب الدین شکیبا در مؤسسه فرهنگی هنری نام برگزار شد.
undefinedموسسه فرهنگی هنری نام در راستای اهداف خود که ایجاد دسترسی عموم جامعه به آثار هنری فاخر در قالب محصولات فرهنگی متنوع است، این کتاب را که از مجموعه گنجینه حوزه هنری است، منتشر کرده است.
undefinedصداقت جباری هنرمند خوشنویس باسابقه درباره «دیوان حافظ» میرزا محمدرضا کلهر و نقش و تاثیر کتابت این هنرمند در جریان خوشنویسی معاصر بیان کرد: همه ما می‌دانیم که میرزامحمدرضا کلهر یکی از ارکان خوشنویسی ما در خط نستعلیق بوده و هست. در گذشته تعریفی از میرزامحمدرضای کلهر شده بود که شاید هیچ‌وقت حق او را ادا نکرده باشد؛ وی علاوه بر نگارش و کتابت چندین سفرنامه و کتاب، با روزنامه‌های مختلفی نیز همکاری داشت، بنابراین خطوطش با چاپ سنگی منتشر می‌شدند و لرزان، کم‌رمق و خرده‌شده به نظر می‌رسند.
undefinedوی تصریح کرد: وقتی که کسی کار اصل کلهر را می‌بیند، احساس می‌کند که هر آن‌چه در ذهنش بوده، با هر آن‌چه در اصل وجود دارد، تفاوت ماهوی جانانه‌ای دارد. کتاب «دیوان حافظ» که هم‌اکنون با خط میرزامحمدرضای کلهر چاپ شده است، نیز در قد و قواره خطوط اورجینال میرزای کلهر نیست اما از این نظر که یک کتاب کامل است، ارزش دارد./خبرگزاری مهر
undefinedگفتگوی کامل را می‌توانید در این پیوند بخوانید.
undefined@honare_tajasomi

۱۰:۵۳

thumnail
جهان در حال بیدار شدن است
undefinedاستاد مسعود نجابتی داور رویداد بین‌المللی کارتون، کاریکاتور و پوستر «#هولوساید» می‌گوید: نمایشگاه «همچنان؛ طوفان» به ما ثابت کرد که در برخی مسائل، بعضی از هنرمندان دنیا از ما جلوترند. تصور هنرمندان ما این است که دنیا در هنر مسیر دیگری را طی می‌کند اما ما تنها کشوری هستیم که به مسائل #فلسطین می‌پردازیم، در حالی که این نمایشگاه نشان داد این چنین نیست. کارهایی که در «همچنان؛ طوفان» از سوی افراد صاحب سبک و عیار دیدیم، ناقض این نگاه است. در واقع جهان در حال بیدار شدن است.
undefinedاین گرافیست اذعان می‌کند: شاید مابه دلیل بایکوت خبری، درست نتوانستیم «هولوساید» را رسانه‌ای کنیم اما آثاری که در فضای مجازی تولید شده، نشان می‌دهد اگر درست اطلاع‌رسانی شود، شاهد آثار خوبی خواهیم بود.
undefinedمتن کامل خبر را در این پیوند بخوانید./ خبرگزاری مهر
undefined@honare_tajasomi

۷:۵۶

thumnail
همه جا پای یک «#صهیونیست» در میان است!

undefined این روزها که باز هم تن دنیا از تب جنگ گُر گرفته، آن هم جنگ نابرابر صهیونیست‌ها با زنان و کودکان فلسطینی، بیایید در روزی که به نام «#غزه» سند خورده است، نگاهی به نمادهای مقاومت در عرصه هنر کنیم؛ نمادهایی که هنرمندانی از سراسر دنیا را برانگیخته که از همه آنچه در غزه رخ می‌دهد به زبان هنر حرف بزنند و اثر خلق کنند، آثاری که نمود آن را از نمایشگاه بین‌المللی آثار تجسمی «#همچنان_طوفان» و عکس صحنه‌پردازی‌ «وارثین» تا نمایش «خون خفته» می‌توان دید.
undefined «برای فروش؛ کفش‌های کودک، پوشیده نشده» این کوتاه‌ترین داستان مشهور دنیا و منسوب به ارنست همینگوی است که شاید وقتی نویسنده‌اش با ۶ کلمه آن را نوشت فکرش را هم نمی‌کرد روزگاری برسد که داستانش هر روز و هر ساعت در جغرافیایی به اسم فلسطین و به طور دقیق در نوار غزه محقق شود و با ظلم صهیونیسم، کودکانی به دنیا نیامده از دنیا بروند و کفش‌های پوشیده نشده‌ای دست به دست شود به امید اینکه کودکی زنده با پاهایی قطع نشده آن‌ها را بپوشد و بتواند کودکی‌اش را زندگی کند.
undefinedمتن کامل یادداشت را در پایگاه خبری حوزه هنری بخوانید.
undefined@honare_tajasomi

۸:۵۶

thumnail
نمایشگاه مجازی کارتون و کاریکاتور «کمال‌الفن» در «نگارستان» به نمایش درآمد
undefinedundefinedنمایشگاه کمال‌الفن که به نمایش آثار کارتون و کاریکاتور کمال شرف*، هنرمند *اهل یمن اختصاص دارد، به صورت مجازی به نمایش درآمد.
undefinedبه گزارش روابط‌عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، این نمایشگاه که در تاریخ ۱۸ دی ۱۴۰۳ در نگارخانه عالی حوزه هنری به نمایش گذاشته شده بود، امروز به صورت مجازی در مجموعه نگارستان (پلتفرم گالری‌های مجازی حوزه هنری) در معرض دید عموم علاقمندان قرار گرفت.
undefinedنگارستان حوزه هنری، پلتفرم آنلاین سرویس تور گالری مجازی است که سعی بر افزایش ضریب نمایش آثار با استفاده از امکانات جذاب این نوع گالری و حذف محدودیت‌های نمایشگاه فیزیکی را دارد.
undefinedگالری‌های مجازی در دو بخش شبیه‌سازی واقعی (بر اساس نمایشگاه فیزیکی موجود) و شبیه‌سازی مفهومی (بر اساس خلاقیت و ایده‌پردازی گروه طراحان نگارستان) طراحی و مدل‌سازی می‌شود.
undefinedنمایشگاه کمال‌الفن با ۱۲۰ اثر از هنرمند یمنی، در این لینک قابل مشاهده است.
undefined@honare_tajasomi

۱۳:۲۰

thumnail
«نقش نهان» در حوزه هنری نقد و بررسی می‌شود
جلسه نقد و بررسی آثار نگارگری استاد حسین حبیبی در نمایشگاه «نقش نهان» برگزار می‌شود.
undefinedبه گزارش روابط‌عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، این جلسه، سوم بهمن‌ماه، با حضور دکتر ارسطو جنیدی*، استاد دانشگاه در رشته زبان و ادبیات فارسی، *عبدالله افراسیابی*، مدرس و پژوهشگر تاریخ و فلسفه، *حسین حبیبی هنرمند نگارگر و جمعی از هنرمندان و علاقمندان عرصه هنرهای تجسمی در نگارخانه عالی حوزه هنری برپا می‌شود.undefinedاین برنامه به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری تدارک دیده شده و طی آن، آثار نگارگری استاد حبیبی که از ۲۴ دی تا ۶ بهمن در گالری ابوالفضل عالی به نمایش درآمده، مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.undefinedعلاقمندان برای حضور در این نشست، می‌توانند روز چهارشنبه سوم بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۱۴، به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری، طبقه همکف مراجعه کنند.
undefined@honare_tajasomi

۱۴:۰۴

thumnail
«هنر گمنامی» مجاهدت‌های مدافعان امنیت را به تصویر می‌کشد
رویداد تجسمی پوستر و تصویرسازی «هُنر گمنامی» با هدف بازنمایی هنرمندانه مجاهدت‌های مدافعان و حافظان امنیت برگزار می‌شود.
undefinedبه گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، این رویداد به مناسبت هفتۀ سربازان گمنام امام زمان(عج)، از سوم تا پنجم بهمن ۱۴۰۳ با حضور هنرمندانی از سراسر کشور در اصفهان برگزار می‌شود.
undefinedموضوع اصلی این کارگاه سه روزه که به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزۀ هنری اصفهان تدارک دیده شده، مجاهدت‌های خاموش مدافعان امنیت و سربازان گمنام امام زمان(عج) است و هنرمندانی از سراسر کشور به همراهی هنرمندان اصفهانی در این رویداد به خلق اثر خواهند پرداخت.
undefined@honare_tajasomi

۷:۳۲

thumnail
«هنر گمنامی»؛ روایت خاموش ایثار بر بوم هنر
رویداد تجسمی «هنر گمنامی»؛ جلوه‌ای از خلاقیت هنرمندان ایرانی در اصفهان در حال برگزاریست.
undefinedاین رویداد که به مناسبت چهلمین سال تأسیس وزارت اطلاعات و هفته بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج) برگزار می‌شود، به همت مرکز تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزه هنری استان اصفهان و با حضور گسترده هنرمندان مطرح کشور، بستر ویژه‌ای برای تلاقی هنر و فرهنگ فراهم کرده است.
undefinedمجتبی مجلسی، مدیر واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان اصفهان، با بیان اهمیت این رویداد اظهار کرد: این رویداد هنری فرصتی بی‌بدیل است برای آنکه هنرمندان عرصه گرافیک و تصویرسازی از سراسر ایران اسلامی بتوانند در قالب کارگاهی پویا و سه‌روزه، نقش هنر در پاسداشت مجاهدت‌های خاموش مدافعان امنیت کشور را به تصویر بکشند.
undefinedاز سوم تا پنجم بهمن، هنرمندان در کنار یکدیگر با بهره‌گیری از ظرفیت‌های خلاقانه، آثاری درخشان و الهام‌بخش خلق خواهند کرد.
undefinedوی افزود: بیش از ۶۰ هنرمند برجسته از نقاط مختلف کشور، همراه با هنرمندان نام‌آشنای اصفهانی، در این کارگاه حضور یافته‌اند تا با زبان هنر، ایثار و ازخودگذشتگی سربازان گمنام امام زمان(عج) را به تصویر بکشند و پیامی تأثیرگذار برای مخاطبان خود ارائه کنند.
undefinedاین رویداد به‌صورت کارگاهی برگزار می‌شود و محور اصلی آن تکریم تلاش‌های پنهان و فداکاری‌های نیروهای امنیتی کشور است./مهر
undefinedگفتگوی کامل را می‌توانید در این لینک بخوانید.
undefined@honare_tajasomi

۱۳:۱۶

thumnail
نمایشگاه «جمال حبیب» آنلاین شد
undefinedیکصد و پنجاهمین نمایشگاه مجازی در تارنمای «نگارستان» به نمایشگاه آثار ۱۲ هنرمند نقاش با عنوان «جمال حبیب» اختصاص پیدا کرد.
undefinedبه گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، نمایشگاه گروهی نقاشی «جمال حبیب» که به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در گالری عالی حوزه هنری برگزار شده بود، از سوم بهمن ماه در تارنمای نگارستان به نمایش درآمد.
undefinedدر این نمایشگاه، ۱۵ اثر نقاشی از هنرمندانی چون محمد اسدی جوزانی، علی پتگر، علیرضا خالق‌دادی، کاظم چلیپا، حسن روح‌الامین، ناصر سیفی، علی‌محمد شیخی، غلامعلی طاهری، حسین عصمتی و عبدالحمید قدیریان و همچنین سه سردیس و یک مدالیوم از مینا صدری، حسین عصمتی و نادر قشقایی به نمایش گذاشته شده است.
undefinedنگارستان حوزه هنری، پلتفرم آنلاین سرویس تور گالری مجازی است که سعی بر افزایش ضریب نمایش آثار با استفاده از امکانات جذاب این نوع گالری و حذف محدودیت‌های نمایشگاه فیزیکی را دارد.
undefinedنمایشگاه مجازی «جمال حبیب» را می‌توانید از این لینک مشاهده کنید.
undefined@honare_tajasomi

۸:۰۳

thumnail
undefined ببینید/ گزارش ویدیویی رویداد تجسمی پوستر و تصویرسازی «هنر گمنامی»
رویداد ملی تجسمی پوستر و تصویرسازی «هُنر گمنامی» با هدف بازنمایی هنرمندانه مجاهدت‌های مدافعان و حافظان امنیت*، با حضور هنرمندانی از سراسر کشور، در حال برگزاریست.

undefinedاین کارگاه که به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزه هنری اصفهان تدارک دیده شده، به مناسبت هفتۀ سربازان گمنام امام زمان(عج)، از سوم تا پنجم بهمن ۱۴۰۳ در *اصفهان
برگزار می‌شود.

undefinedهنرمندانی چون مجتبی مجلسی*، *حامد مغروری و *محمدرضا دوست‌محمدی*، به عنوان استادان این کارگاه، در این رویداد سه روزه حضور دارند.
undefined@honare_tajasomi

۸:۳۲

thumnail
آثار نگارگری «نقش نهان» در حوزه هنری بررسی شد/ یاد خداوند با نگارگری
نشست نقد و بررسی نمایشگاه «نقش نهان» با آثار نگارگری حسین حبیبی*، عصر چهارشنبه سوم بهمن‌ماه برگزار شد.

undefinedبه گزارش روابط‌عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، نشست نقد و بررسی آثار نگارگری «نقش نهان»، با حضور *ارسطو جنیدی
استاد دانشگاه در رشته زبان و ادبیات فارسی، عبدالله افراسیابی مدرس و پژوهشگر تاریخ و فلسفه، حسین حبیبی هنرمند نگارگر و جمعی از هنرمندان و علاقمندان در نگارخانه عالی حوزه هنری برگزار شد.

undefined*عبدالله افراسیابی* مدرس و پژوهشگر تاریخ و فلسفه در این نشست بیان کرد: در حکمت ۱۶۴ نهج‌البلاغه از امیرِ سخن جمله‌ای درباره ارزش و شأن و موضوعیت هنر آمده که مطلع این مبحث قرار دادیم که حضرت می‌فرمایند «قیمت و ارزش هر انسان متفکری به هنری است که در وجود او و در اندیشه و ایده او متولد می‌شود. ارزش انسان به کار نیک و ماندگار و ارزشمند اوست». در دیالکتیک هستی و سیر و تطور جهان و جامعه، کسانی که توانستند آثار ماندگاری در عرصه هنر در همه زمینه‌های هدایتی، فلسفی، هرمنوتیک، بازیگری و غیره خلق کنند و هر فیلسوفی؛ از زنون و هراکلیوس و روادیون و حتی از سقراط و افلاطون آمد، سخن از تفسیر و تأویل هستی گفت اما من معتقدم باید در جهان، تغییر و تحول ایجاد کرد.
undefinedوی تصریح کرد: این فرآیند ارزشمند، تاریخ‌ساز و انسان‌ساز قبل از اینکه در رنسانس چهره نشان بدهد و قبل از اینکه غرب ادعای تمدنی داشته باشد، در مشرق زمین به وجود آمده. ۵ هزار سال قبل از تمدن یونان و رم، زرتشت ظهور پیدا می‌کند و قبل از اینکه فرهنگ در غرب مطرح شود، در آثار متفکرانی مثل ارسطو و افلاطون و کل فلاسفه معروف تا امروز، صحبت از تعلیمات زرتشت یا سخن از اندیشمندان ایرانی آمده است.
undefinedاین پژوهشگر با اشاره به بحث حرکت به سوی توحید و کمال، بیان کرد: مقام هنرمند واقعی از آن کسی است که خود را بنده بداند و دچار غرور نشود و خودش را از معنویت و قرآن جدا نکند. یک هنرمند باید بداند هر که در این بزم مقرب‌تر است جام بلا بیشترش می‌دهند.
undefinedافراسیابی در پایان گفت: لیبرال‌ترین حکومت‌های دنیا و مکاتب غرب عاری از اصول نیستند و هیچکدام از مکاتب دنیا، خالی از ایدئولوژی نیستند.
undefined*ارسطو جنیدی* استاد دانشگاه در رشته ادبیات در ادامه نشست با تاکید بر در امان بودن هنرمند در حرم الهی، گفت: هنرمند آن کسی است که پا بر عرش می‌گذارد؛ هنر تعاریف مختلفی دارد و محدود به یک تعریف نیست اما می‌توان آن را تعبیر کرد به پنجره‌ای که رو به سوی صد باغ باز می‌شود، بنابراین برخی تضادها و تشابهات را شامل می‌شود. هنر را می‌توان گزارش کاری دانست که هنرمند را به معراج می‌برد؛ گزارش کاری که تبدیل به آثاری همچون آثار نگارگری حسین حبیبی می‌شود.
undefinedوی بیان کرد: پیرو صحبت آقای افراسیابی، اساساً نوری در وجود کسی که متصل است، ایجاد می‌شود که اگر گسسته شود، آن نور را از او می‌‌گیرند. کسانی که متصل نیستند، تکنیک و فن را درک می‌کنند اما آنهایی که متصلند، نور و روح هنرمند متصل را درک می‌کنند. فرح ایزدی، تعبیری از همین موضوع است که در فرهنگ اهورایی ایران زمین مرسوم بوده است. فرح ایزدی را خداوند به کسانی می‌دهد که ایزدی بیاندیشند و کارهای ایزدی کنند.
undefinedجنیدی با بیان اینکه با هنرمندان بسیاری رفاقت داشته است، درباره آثار نمایشگاه «نقش نهان» عنوان کرد: در قلم حسین حبیبی نوری وجود دارد و صداقتی در اندیشه‌اش دیده می‌شود که واقعاً باورمند و مومن به آنچه می‌گوید، است. او به معراج رفته و آثارش، گزارش کار و سوغاتی از عالم بالاست.
undefinedوی هنر را یاد و خاطراتی از بهشت قلمداد کرد و گفت: هنرمندانی که نقش معراج‌گونه می‌زنند همان‌هایی هستند که خاطرات‌شان را از بهشت فراموش نکرده‌اند.
undefinedاین استاد دانشگاه همچنین گفت: تعریف دیگری از هنر، شستشوی روح است نه اینکه موز را با لنت روی دیوار بچسبانند و بگویند هنر است! این سفاهت و حماقت است! این در واقع هنر پوچ‌گرایانه انسان‌های منکر و افسرده است، چراکه این هنر، انسان را ماده می‌بیند. در حالی که حتی فلاسفه معروف هم معتقد به این هستند که انسان عالم و روح قدوسی دارد. حتی افلاطون بسیار تحت تأثیر اندیشه ایرانی بوده است.
undefinedوی در پایان با تاکید بر شناخت هنرمندان از شاعرانی همچون حافظ بیان کرد: به راستی ما سرزمین هنر هستیم اما در عین حال به هنر سرزمین‌های دیگر ارج می‌گذاریم. به حضور آقای حسین حبیبی افتخار می‌کنم که آثار او من را یاد خدا می‌اندازد و برای من تزکیه‌خانه است.
undefinedنمایشگاه «نقش نهان» که به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری تدارک دیده شده، تا ۶ بهمن ماه در گالری ابوالفضل عالی برقرار است.
undefined@honare_tajasomi

۹:۲۳

thumnail
undefined ببینید/ گزارش تصویری از رویداد تجسمی پوستر و تصویرسازی «هنر گمنامی»
undefinedاین رویداد، به مناسبت هفتۀ سربازان گمنام امام زمان(عج) و با هدف بازنمایی هنرمندانه مجاهدت‌های مدافعان و حافظان امنیت، در اصفهان برگزار شده است.
undefinedدر این کارگاه سه روزه که به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزۀ هنری اصفهان تدارک دیده شده، هنرمندانی از سراسر کشور به همراهی هنرمندان اصفهانی، به خلق اثر پرداخته‌اند.
undefined@honare_tajasomi

۱۴:۵۵

thumnail

۱۴:۵۵

thumnail

۱۴:۵۵