thumbnail
معلم ادبیات خوش ذوقی داشتیم که الان حتی اسم‌اش هم یادم نیست.
اما یادم هست در مورد آیات قرآن در باب خلقت انسان ماجرایی را تعریف می‌کرد که نمی‌دانم چقدر پای آن ماجرا در متون دینی بود، اما می‌دانم که از حقیقتی پرده برداری می‌کرد.
او می‌گفت:«وقتی فرشتگان به خدا گفتند چرا می‌خواهی کسی(انسان) را خلق کنی که در زمین فساد کند؟ خدا به آن‌ها سیدالشهدا و اصحابش در روز عاشورا را در حالی که راضی بودند را نشان داد و گفت من چیزی می‌دانم که شما نمی‌دانید..»
گویی که ارزش و مقام آن لحظه انسان به کل آفرینش می‌ارزد، گویی حسین همه خواست خدا از خلقت بشر بوده است که بودنش می‌ارزد به اینکه دنیا و آدم‌هاش با آن‌ همه نافرمانی باشند تا در مقابل‌اش ارزش حسین(ع) پدیدار شود..
معلم ادبیات ما که امروز اسم‌اش را یادم نیست چیزی در دل من کاشت که هنوز یادم هست. اینکه ارزش برخی انسان‌ها از ارزش همه آفرینش بالاتر هست..
این روزها که خبر شهادت اسطوره‌هایی چون سیدحسن و یحیی سنوار را که از جنس همان انسان‌ها هستند می‌شنوم دائما به خودم و صحبت‌های معلم ادبیات زمان دبیرستانم فکر می‌کنم....
غصه‌ام از رفتن چنین انسان‌هایی که به اندازه بشریت ارزش دارند چند برابر می‌شود، اما با خودم می‌گویم آن‌ها از سپاه حسین(ع) هستند، که آنطور شهید شد....
آری به قول یحییِ عزیز مقاومت بگذار کربلای دیگری رخ دهد...
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۲۳:۳۴

thumbnail
حیات که جاودانه می‌ماند...
همیشه به رفقایم می‌گویم وقتی کتابی می‌نویسید یا اثری خلق می‌کنید، باید به فکر توزیع آن هم بود...جمله‌ای درست اما کلیشه‌ای. واقعیتی که همه حقیقت نیست...یادم هست در یک دوره نویسندگی، یکی از اساتید می‌گفت اگر خودتان با اثر خودتان سلوک نکنید، رشد نکنید، دیگران با آن رشد نمی‌کنند...معنی این جمله را تا همین چند روز پیش خوب نفهمیده بودم، تا اینکه یحییِ عزیز مقاومت شهید شد...او آنچه اعتقاد داشت را نوشته بود، اما بیش از نوشتن زندگی کرده بود...و همین زندگی باعث شد تا اثرش یعنی خار و میخک دیگر نیاز به توزیع نداشته باشد بلکه صدها بار در صدها کشور ترجمه و توزیع شود و اثرش را تا سال‌ها خواهد گذاشت....آری نوع زندگی ابوابراهیم، باعث شد نه تنها خودش با آن صحنه حماسی زندگی جاودانه پیدا کند، بلکه آثارش نیز به او و راهش حیات جاودانه دهند....
#سیدـحامدـترابی
https://ble.ir/khack

۷:۵۵

thumbnail
مسئله اصلی جنگ است
از علی علیزاده کلیپی چند دقیقه منتشر شده در باب روی کارآمدن #ترامپ و نیاز به جدی گرفتن مبارزه با #تحریم و....کلیپی که در آن علیزاده بسیاری از مسئولان کشور را به دلیل جدی نبودن در جنگ اقتصادی و...مواخذه می‌کند. این صحبت‌ها با واکنش‌های بسیاری رو به رو شده. به نظرم رسید در باب این صحبت‌ها چند نکته بگویم:
undefined️ اولین نکته این است که متاسفانه آقای علیزاده در تحلیل روی کار آمدن ترامپ از زاویه تحریم‌ها همان اشتباهی را می‌کند که جواد ظریف انجام می‌دهد. واقعیت فنی و میدانی تحریم‌ها این است که تحریم‌هایی که پیش از این به صورت حداکثری در دوران ترامپ اعمال شد توسط #بایدن ادامه یافت و اکنون نیز از این زاویه تغییر فوق‌العاده‌ای رخ نداده.
undefined اما مسئله اصلی که در هیاهوی لحن تند و خطای تحلیلی اول در بزرگ‌نمایی ترامپ گم شد اما حرف دقیقی است، جدی گرفته نشدن جنگ ما با آمریکا است.‌ موضوعی که الزاما ربطی به ترامپ هم ندارد.‌ قبلا و در گفتگوهای متعدد نوشته و گفته‌ام که ایراد ما این است که جنگ با دشمن را مخفی و حتی انکار می‌کنیم. اشتباه بزرگی که در #جنگ_اقتصادی انجام دادیم و به جای رو به رو کردن مردم با واقعیت آن و راه‌حل‌های مبارزه با آن، جنگ اقتصادی را به دلایلی بعضاً با توجیه در ظاهر صحیح و بعضاً بدون توجیه از جمله نظام منافع، غربزدگی، عدم اعتماد به مردم، محافظه‌کاری رسانه‌ای و...منکر شدیم. این موضوع باعث شد مبارزه جدی با تحریم انجام ندهیم و در مقابل اثرات اجتماعی آن راه حل اعتماد به دشمن را انتخاب کردیم. راه‌حلی که از قبل و براساس تجربه تاریخی مشخص بود بیهوده است و خیلی زود هم منجر به فشار بیشتر شد. اما تلخی ماجرا این است که اکنون نیز نه جنگ اقتصادی و نه جنگ همه‌جانبه‌ای که بعد از طوفان‌الاقصی درگیر شده‌ایم را جدی نگرفتیم و همچنان در بر همان پاشنه کوچک‌انگاری و انکار می‌چرخد.
undefined بنابراین فرای حواشی و برخی تحلیل‌های غلط ارائه شده اصلِ موضوعِ نادیده گرفتن جنگ در کشور یک معظل است. جنگ نیاز به گارد جنگی و تدبیر متناسب دارد نه انکار و کوچک‌انگاری.
undefinedالبته و متاسفانه آقای علیزاده این حرف‌ها را بعضاً با برخی تقابل‌های بیهوده و بعضاً شخصی در حاشیه برده. مثلا دیدم وقتی که فرزند آن منبری مشهور که خوب حداقل به نظر من این جنگ را فهم نکرده‌ است، به او نقد کرده آقای علیزاده به جای نقد فکری نسبت خویشاوندی آن فرد با فلانی را پیش کشیده. اتفاقی که نه اخلاقی است نه در صورت تایید چیزی را ثابت می‌کند، نسبت خویشاوندی با کسی که اشتباهی دارد فقط در صورت تایید آن رفتار اثبات‌کننده است ولاغیر. وگرنه چه بسیار نزدیکانی که از نظر فکر از هم‌ دور هستند.والسلام#سید_حامد_ترابی
https://ble.ir/khack

۳:۱۷

ارائه شناخت اجمالی تحریم.m4a

۴۱:۰۱-۷۵.۹ مگابایت
undefinedدر این ارائه که البته جلسه اول آن کامل ضبط نشده و اجمالا هر دو جلسه یکی شده، سعی کردم به زبان خیلی ساده شناختی از تحریم‌ها و همچنین چرایی عدم پاسخگویی راه حل مذاکره ارائه کنم.
undefined این ارائه در جمع بخشی از اعضای دفتر امام جمعه در شیراز بیان شده و سعی شده به زبان عمومی و ساده بیان شود، لذا برخی توضیحات برای فهم عموم ساده‌سازی شده.
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۱۹:۰۲

بازارسال شده از مرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل (آیساسنتر)
بررسی عواقب تحریم گازپروم بانک و پیام‌رسان مالی روسی
سید حامد ترابی - کارشناس تحریم‌شناسی
undefinedدر تاریخ 21 نوامبر ۲۰۲۴(۱ آذر ۱۴۰۳)، خزانه‌داری آمریکا گازپروم بانک روسیه و شش شعبه خارجی آن در لوکزامبورگ، هنگ کنگ، سوئیس، قبرس، آفریقای جنوبی و خاورمیانه را در لیست تحریم قرار داد. در همین روز خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای نسبت به استفاده از سیستم پیام‌رسان مالی روسیه(SPFS)، هشدار داد و ضمن قراردادن بیش از ۵۰ بانک کوچک و متوسط روسی به دلیل استفاده از این پیام‌رسان، اعلام کرد این پیام‌رسان جز بخش مالی روسیه است و استفاده از آن توسط موسسات مالی خارجی می‌تواند باعث به عنوان قرارگرفتن جز بخش روسیه قلمداد شود.
undefinedدر این بیانیه هشدارآمیز آمده است که قلمداد شدن به عنوان بخش مالی روسیه نیز بنابر تشخیص خزانه‌داری آمریکا می‌تواند منجر به قرارگرفتن در لیست تحریم شود. اقدامات آمریکا علیه روسیه به پشتوانه دستوراجرایی ۱۴۰۲۴ آمریکا علیه روسیه اتخاذ شده است. این دستوراجرایی که مهم‌ترین دستوراجرایی تحریمی آمریکا علیه روسیه است، بخش‌های مختلف اقتصاد روسیه از جمله بخش مالی این کشور را طی بخش‌نامه‌هایی به عنوان بخش آسیب‌زای روسیه مشخص می‌کند و در لیست تحریم قرار می‌دهد.
undefinedاقدام آمریکا در قراردادن مهم‌ترین بانک موثر در صادرات گاز روسیه در کنار اخطار برای عدم استفاده از پیام‌رسان مالی روسیه، دو نشانه مشخص دارد. اولا آمریکا به کشورهای دنیا و مشخصا اروپا نشان می‌دهد که در اعمال تحریم جدی است و باید کشورهای غربی هرچه سریع‌تر وابستگی خود به روسیه خاتمه دهند. ثانیا به سایر کشورهای خریدار گاز و انرژی روسیه این اخطار را می‌دهد که در سیستم مالی مرسوم بین‌المللی که قابلیت رهگیری و تحریم از سوی آمریکا را دارد رفتار کنند.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/1140309040933-2/
@isacenter

۱۱:۰۹

thumbnail
undefined️ چرا می‌گوییم احیای برجام، احیای «تقریبا هیچ» است؟!
undefined طی چند روز گذشته، خبر رد و بدل شدن پاسخ بین کشورمان، اروپا و آمریکا بر سر توافق برای #احیای_برجام مطرح شد.
undefinedبرخی‌ چرتکه دست گرفته‌اند و چنان از ضرر و زیان ما از عدم توافق می‌گویند که اگر کسی نداند فکر می‌کند با احیای برجام قرار است چه فتح الفتوحی بشود!
undefined بد نیست با هم مرور کنیم برجام چقدر در زمان خودش #حلال_مشکلات کشور بوده و حالا چقدر احیای آن راهگشاست!
undefinedحدودا ۲ سال پیش در برنامه #ثریا به صورت خلاصه به برخی تحریم‌های کلیدی اشاره کردم که در برجام دست نخورده‌ باقی ماندند‌.

۵:۳۷

غرب و اجتماعی‌زدایی از مقاومت
شاید سقوط حکومت اسد بهانه خوبی باشد برای زدن برخی حرف‌ها...
۱- معادله غرب با بسیاری از کشورهایی که در مقابل آن قرار دارند، اجتماع‌زدایی از کشورها و سیاست‌های مقاومتی است.
۲- این سیاست با استفاده از ابزارهای اقتصادی، اجتماعی و رسانه‌ای و با هدف از بین بردن پشتوانه مردمی مقاومت علیه غرب است.
۳- تحریم اقتصادی و ایجاد فشار بر مردم مهم‌ترین ابزار این سیاست و شکاف اجتماعی مهم‌ترین هدف این سیاست است.
۴ـ هدف این کاهش پشتوانه اجتماعی نیز مشخص است. ایجاد تمایل در کشورهای مقاومت برای دست دراز کردن در مقابل غرب و مذاکره.
۵- فرقی نمی‌کند این محاصره به شدت غزه باشد، به گستردگی روسیه یا به تنوع ایران باشد و یا زیرساخت سوریه. ابزار و روش یکی است.
۶- کاهش صادرات نفت ایران، کاهش روابط ارزی روسیه، قطع ارتباط بانک‌های لبنانی با حزب‌الله لبنان و...همه در یک پازل است‌.
۷- غربی‌ها دو چیز را مکمل و در مسیر تحریم می‌دانند. جنگ به آن کشور یا مذاکره یا ترکیب هر دو.(به نقل از دیوید کوهن مسئول اعمال تحریم در دوره اوباما)
۸- در مقابل کشورهای مقابل غرب یا با روش‌های داخلی، ایجاد اتحاد، دوری جستن از ابزاری که ترحیم را تأثیرپذیر می‌کند و افزایش عدالت در داخل، مشکلات اقتصادی را کاهش می‌دهند یا تن به مذاکره می‌دهند.
۹- ادامه مذاکره ضعیف شدن کشور هدف و فراهم شدن شرایط تضعیف و یا حتی حمله به آن کشور است. شرایطی که مقاومت را سخت کند. سوریه نمونه خوبی از دل بستن به غرب علی‌رغم سال‌ها سابقه مقاومت است.
۱۰- تضعیف ایرانی که ۸ سال اسیر برجام، خروج از آن، اثرات آن بود نیز، نمونه دیگری است. وقتی تحریم‌های ایران را‌ نیز مرور می‌کنیم متوجه می‌شویم تقویم زمانی آن بیش از آن منطبق با مسئله هسته‌ای باشد منطبق با توان تحریم‌ها در افزایش تنش اجتماعی دارد.‌
پ‌ن: همه این‌ها ارزش ایستادگی مردم غزه را بیش از پیش نشان می‌دهد.
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۱۸:۴۶

مقاومت و کاهش وابستگی به دشمن
رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود فرمودند مقاومت یعنی کاهش وابستگی به دشمن.
undefined دقیقا طرحی مقابل طرح غرب علیه کشورهای مقاومت.غرب با شناسایی نقاط وابستگی به خصوص در حوزه اقتصاد و ایجاد فشار تحریم بر آن، سعی در ایجاد اختلال و آشوب در اقتصاد کشورهای محور مقاومت دارد. ایجاد اخلال در اقتصاد، کاهش پشتوانه اجتماعی ناشی از آن و سپس پیشنهاد مذاکره برای تحمیل خواسته‌ها و تضعیف کشور هدف و در نهایت حتی حمله مستقیم یا غیرمستقیم به آن.
undefined اگر امروز ترکیه ابزار فشار بر سوریه دارد و در اتفاقات اخیر و حتی جنگ غزه نقش مخرب علیه مقا‌مت و تکمیل کننده پازل غرب را ایفا می‌کند بخشی از آن ناشی از اقتصاد است. وابستگی اقتصادی سوریه به ترکیه و انتفاع اقتصادی از تجارت با رژیم.
undefined فشار برای کاهش فروش نفت ایران یا درآمدهای ارزی ایران ناشی از وابستگی ایران به سیستم مالی بین‌المللی و ابزارهای آن از جمله سوئیف و اف‌ای‌تی‌‌اف نمونه دیگر این موضوع است.
undefinedدر نهایت باید گفت طرح یکی است: ایجاد فشار با استفاده از وابستگی‌های کشور هدف، افزایش فشار اقتصادی، کاهش محبوبیت اجتماعی آرمان‌ها و نهایتا تن دادن به مذاکره برای جلب رضایت کشور تحریم‌کننده. راه دیگر مقاومت، کاهش وابستگی به غرب و افزایش عدالت در داخل است. رفت و آمد بین این دو ایده باعث هرز منابع، بلاتکلیفی و تداوم مشکلات است.
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۱۶:۲۹

چند خط در باب اجتماع‌زدایی از مقاومت و نسبت‌اش با مسئله هسته‌ای
undefined همانطور که گفته شد، غرب تحریم‌ها را براساس میزان اثر آن بر فرآیندهای اجتماعی مقاومت بنا می‌کند نه صرفا درصد غنی‌سازی ما!
undefined ما در طرف مقابل به بحث هسته‌ای بیش از آنکه به چشم یک نیاز برای پیشرفت کشور فکر کنیم، به چشم ابزار معامله با غرب فکر می‌کنیم.
undefined این موضوع باعث پیش‌بینی پذیری رفتار ما شده، به گونه‌ای که افزایش درصد و حجم غنی‌سازی تاثیر بالایی در محاسبات غرب برای افزایش تحریم، فعال کردن مکانیزم ماشه و...ندارد، چراکه غرب هدف‌اش افزایش مشکلات اقتصادی و کاهش تاب‌آوری اجتماعی با تحریم، مذاکره و تضعیف طرف مقابل است.
undefined اگر فهم کردیم که هدف اصلی غرب کاهش‌ تاب‌آوری اجتماعی است نه کاهش درصد غنی‌سازی، واکنش ما متفاوت خواهد بود.‌
undefinedمثلا اگر این موضوع را فهم می‌کردیم، کف پایه حقوق را ۱۲_۱۳ و سقف پایه حقوق را ۹۱ میلیون تعیین نمی‌کردیم. اگر فهم می‌کردیم سبک زندگی اشرافی را در تبلیغات ترویج نمی‌دادیم. اگر فهم می‌کردیم چنان‌که رهبری قبلا گفته بودند، در کنار برخورد با برهنگی اجازه دور دور عده‌ای با ماشین‌های لوکس و سبک زندگی خاص در مناطق شهری را نمی‌دادیم تا دیگران حسرت بخورند. اگر درک می‌کردیم رسانه را تجهیز به فهم و فهماندن این جنگ و ترویج الگوها و روش‌های تربیت انسان مقاوم می‌کردیم و...
undefined حقیقت این است که می‌توان راه‌های زیادی برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها مثل استفاده از پیام‌رسان بومی، افزایش تجارت با کشورهای غیرمحور غرب و... بیان کرد. اما تا زمانی که درک نکنیم این موضوع یک فرآیند اجتماعی است، حرف‌های ما در موضوع تحریم حول افزایش درصد غنی‌سازی برای داشتن ابزار در مذاکره و اف‌ای‌تی‌‌اف می‌چرخد و راه‌حل‌های اقتصادی ما هم همان راه‌حل همیشگی گران‌کن هست. نمی‌دانم این مسیر چند بار باید تکرار شود؟؟؟
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۶:۴۰

فیلم محمد خاکپور، دفاع وسط سال‌های قبل تیم ملی را دیدم که مثلا به خیال خودش داشت شجاعت به خرج می‌داد و در گفتگو با صدا و سیما می‌گفت استادیوم آزادی را بیش از ۵۰ سال پیش حکومت شاه ساخته و باید قدردان او باشیم و او میهن‌اش را دوست داشت و خلاصه حرف‌هایی که احتمالا دیگران از همه‌جا بی‌خبر می‌بینند و فکر می‌کنند که بله او چقدر میهن‌دوست بوده!!!
از حرف‌های خاکپور که حتی بعضی جاها صداقت هم نداشت و می‌گفت چمن آزادی در این ۵۰ سال خوب نبوده که بگذریم، از ساخت ورزشگاه‌های خوب و نوین امام رضا و شهدای فولاد و... در سال‌های بعد از انقلاب در نقاط مختلف کشور که بگذریم. به نظرم این روایت نوستالژیک از پهلوی که برخی اصرار بر آن دارند ناشی از محافظه‌کاری و عدم اعتماد به نفس ما در دفاع از آرمان‌های انقلاب نیز هست وگرنه هیچ عاقلی به خودش جرات نمی‌داد وضعیت اسف‌بار پهلوی فاسد را تطهیر کند و او را وطن‌دوست خطاب کند!!!
یکی از نمونه‌های این عدم اعتماد به نفس همین سریالی است که این شب‌ها از شبکه ۱ پخش می‌شود به نام سوجان!!!!
روایتی که در آن اینگونه تصور می‌شود که زمان پهلوی اوضاع بد نبود، گیر فقط خان و خان بازی و پارتی بازی نظامیان و...بوده است. انگار نه انگار که کمیته پیکار با بی‌سوادی و سپاه دانش هیچ وقت نتوانست در سوادآموزی موفق عمل کند و یک سال مانده به انقلاب چنانکه در مقدمه کتاب اسدا...علم به نقل از عالیخانی وزیر اقتصاد پهلوی آمده ۹۰ درصد زنان روستایی بی‌سواد بودند و اگر نبود نهضت سوادآموزی بعد از انقلاب هیچ تحولی در سواد ایجاد نمی‌شد. یا چنانکه جان فوران، کاتوزیان و آبراهامیان و دیگران می‌گویند روستاییان نان و چایی برای غذا می‌خوردند و حتی نبود راه باعث می‌شد بسیاری در اثر مریضی فوت کنند و اگر نبود جهاد سازندگی بعد از انقلاب اکنون اوضاع احتمالا تغییری نمی‌کرد یا انگار نه انگار که در اثر اصلاحات ارضی در حاشیه شهرها در حلبی‌آبادها زندگی می‌کردند. یا اینکه حتی در شهرهای مرکزی هم پزشک به تعداد نبوده و مردم حتی در شهرهای مرکزی با پزشکان هندی و بنگلادشی به زور ارتباط برقرار می‌کردند. بعد در روایت سریال سوجان در نزدیک روستا پزشک ایرانی در دسترس و کلاس‌های سوادآموزی در روستا به راحتی برقرار است و.... فقط گیر این است که فلانی خان است و پارتی بازی می‌کند و مسئولان را با پارتی بازی انتخاب می‌کند و بین گنده‌های شهر و مردم روستا اختلاف طبقاتی خیلی زیاد بوده است. روایت دروغی که احتمالا حامیان پهلوی هم از نقل آن خیلی ناراحت نشوند!
خلاصه اینکه نمی‌شود مصرف عمومی که در صدا و سیما به مخاطب می‌دهیم روایت پر از تطهیر پهلوی آن هم با روایت‌های غیرواقعی باشد و بعد توقع داشته باشیم حرف رایگان امثال خاکپور کارگر نیافتد!!!
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۱۰:۱۲

بازارسال شده از مجله تصویری منادیان

FATFقطعی از پازل تحریمی آمریکا .pdf

۱۲.۴۸ مگابایت

FATF قطعه ای از پازل تحریمی آمریکاundefinedاین روزها که دوباره موضوع پیوستن لوایح دوگانه پالرمو و cft ذیل برنامه اقدام FATF دوباره با درخواست دولت در دستور کار قرار گرفته، بازخوانی و تکمیل محتوایی ضروری است.undefinedدر راستای نگاه جامع و به دور از هیاهوی سیاسی، بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران، کتابچه « FATF قطعه ای از پازل تحریمی امریکا» برای کنش‌گران این عرصه آماده کرده است.
undefinedundefinedundefined ـــــــــــــــــــــــ
undefinedundefined مجله تصویری منادیان
اینستاگرام | ایتا | بله | تلگرام | آپارات

undefined@monadian_com

۲۱:۲۵

thumbnail
در باب FATF
undefined دوستان زیادی دارند در مورد بحث‌های کارشناسی حول FATF تلاش می‌کنند. اما معتقدم بحث کارشناسی در باب FATF مفید نیست. حتما می پرسید چرا؟
undefined این هایی که الان حامی FATF‌ هستند حرفاشون قبلا تست شده. گفته بودن بدون FATF نمی شه واکسن وارد کرد بعد خودشون گفتن نه اینطوری نیست اصلا ما خودمون وارد کردیم واکسن رو(ربیعی و ظریف!)، گفتن بدون FATF پول هامون بلوکه می شه(روحانی) بعد مصاحبه کردند گفتند اتفاقا پول ها زمانی که در دوره قرار داشتن در لیست سیاه FATF و خروج از برجام بود دریافت شده پول بلوکه شده مربوط به قبلش هست، یعنی زمانی که از لیست سیاه تعلیق بودیم!!!( زنگنه) گفتن روسیه و چین هم بدون FATF‌ کار نمی کنند بعد ۸ بانک ایران رفت به شبکه بانکی روسیه وصل شد! خلاصه اینکه حرف‌های حامیان FATF اینقدر کارشناسی نیست که اهمیت داشته باشه به صورت کارشناسی بهشون جواب داد، خودشون حرف‌ها رو رد می کنند بعد مدتی!!
undefined رویافروشی تمومی نداره! اینهایی که الان می‌خوان با FATF مشکلات ما رو حل کنند، همان‌هایی بودن که می‌خواستند با برجام بالمره همه مشکلات رو حل کنند. یادمون رفته؟ قرار بود چرخ زندگی بچرخه ولی از تامین روغن تا پوشک بچه گیر بود دولت آقای روحانی! بالمره همه چیز را آوار کرد روی سر ملت. الان هم دارند همان کار را با FATF می‌کنند، سخنگوی دول می‌گوید با FATF مشکلات حل می‌شود. باز هم رویافروشی! ما که یادمان نرفته ظریف آن رویافروشی که می‌گفت چون تحریم‌های شورای امنیت نیست، بازگشت تحریم‌های آمریکا مهم نیست. بعد که تحریم‌های آمریکا برگشت و بازار به هم ریخت کسی از او پاسخ خواست؟ وقتی همه شرکت‌ها از ایران رفتند و آب دهان‌اشان هم روی دست ظریف نریختند، کسی گفت چرا تحریم‌های آمریکا مهم بود؟ حتی الان که بحث مکانیزم ماشه و بازگشت تحریم‌های شورای امنیت است او پاسخگوی چنین مکانیزم مسخره‌ای هست؟ اساسا وقتی با چنین رویافروشانی رو به رو هستیم که حرف حساب نمی‌زنند چرا باید کارشناسی صحبت کرد؟ تازه طلب‌کار هم هستند. انگار نه انگار که روی دیگر اثرگذاری تحریم ترامپ، برجام ظریف است. برجام که دوساله نبود، برجام هنوز هم هست!!! رویافروشان به دروغ می‌گویند برجام ۲ سال بود که پاسخگو نباشند، وگرنه یکی از دلایل مهم اثرگذاری شدید تحریم حداکثری ترامپ، برجام ظریف است.
undefined در نهایت اینکه روزنامه آرمان اخیرا گفته بود، FATF مقدمه مذاکره با غرب است. به نظرم شفاف و پوس‌کنده هدف را توضیح داده بود. برای رویافروشان و حامیان FATF و برجام، ارتبط با آمریکا موضوعیت دارد نه حل مشکلات و معیشت و اقتصاد و..... بنابراین با چنین آدم‌هایی بحث کارشناسی بیهوده است.
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۸:۳۴

نگاهی_به_پیش‌بینی‌های_اشتباه_حامیان_لوایح_fatf.pdf

۱۰۰۶.۸۳ کیلوبایت

همانطور که گفتم اساسا مسئله در باب FATF پاسخ کارشناسی نیست‌. حامیان لوایح خواسته‌شده از سوی FATF پر از تناقض، حرف‌های خلاف واقع و پیش‌بینی‌های غلط هستند و حتی بعضاً اولیات موضوع را نمی‌دانند.
در شلوغی کارها سعی کردم مستندات این موضوع را جمع‌آوری کنم و بنویسم که به همت دوستان گرا ، جزوه خوبی شده.
#سید_حامد_ترابیhttps://ble.ir/khack

۴:۰۳

بازارسال شده از حافظ‌هـ

-850780415_-528778962.mp3

۰۶:۰۹-۱۴.۶۴ مگابایت
محمدضیف، آشنای کم‌پیدا
نگاهی به زندگی رئیس شاخه نظامی مقاومت اسلامی فلسطین
متن: محسن فائضیخوانش: میثم ملکی‌پور، رها غلامیتنظیم و صداگذاری: پیمان زندی
undefined بازنشر به مناسبت اعلام شهادت محمد ضیف
undefinedسری پادکست ماجرای فلسطین ۱۳
کاری از:روزنامه ایران و حافظ‌ه‍ـ؛ رسانه حسینیه هنر شیرازhttps://ble.ir/hafezeh_shz

۰:۰۱

بازارسال شده از صدا و سیما فارس
thumbnail
ضرورت بازخوانی هویت شهری شیراز با استفاده از اِلمانهای انقلابی undefined سید حامد ترابی پژوهشگر تاریخ ، مهمان برنامه خیابان انقلاب شبکه فارس#هویت_انقلابی #شیراز #فجر_فارس#روایت_انقلاب #دهه_فجر #روایت_مردم#صدا_و_سیما_فارس

۱۸:۳۶

خاک/سیدحامد ترابی
undefined ضرورت بازخوانی هویت شهری شیراز با استفاده از اِلمانهای انقلابی undefined سید حامد ترابی پژوهشگر تاریخ ، مهمان برنامه خیابان انقلاب شبکه فارس #هویت_انقلابی #شیراز #فجر_فارس #روایت_انقلاب #دهه_فجر #روایت_مردم #صدا_و_سیما_فارس
این شب‌ها کمی در باب تاریخ و البته آرمان‌های انقلاب با محوریت استان فارس در خدمت دوستان شبکه فارس هستم. اینها بخشی از دغدغه ام بود که در این برنامه مطرح کردم.

۱۸:۳۷

بازارسال شده از حافظ‌هـ
thumbnail
هییییس! رهبری موافق هست
محمدحسین عظیمی:نوشتم:«دیگه از خدا شهادت هم نمی‌خوام. فقط آرزوی مرگ می‌کنم.» و برای لیست انتشارم پیامک کردم. خبر دیدار ظریف و جان کری را تازه شنیده بودم. اصلا روبراه نبودم که تیر خلاص را هم خوردم؛ گفت‌وگوی تلفنی روحانی با اوباما. مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز بودم. جلسه‌ای توی ناحیه دانشجویی بود. وقتی وارد شدم، جا خوردم. خیلی‌ها با این مسئله کنار آمده بودند. حتی یکی از مسئولین گفت:«ما کدهایی داریم که آقا خودش اجازه چنین کاری رو داده.» فایده نداشت. آبی ازشان گرم نمی‌شد.
سیدحامد ترابی:دوران مسئولیت محمدحسین بود؛ علی‌اصغر هم مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی شیراز. تصمیم گرفتیم مناظره‌ای را با موضوع اصل رابطه و مذاکره با آمریکا برگزار کنیم. مخالفین مذاکره سجاد رضایی و مجتبی رئیسی بودند و موافقین هم محسن فروردین -از دانشجویان اصلاح‌طلب دانشگاه فسا- و دانشجوی دیگری به نام اکبرپور از دانشگاه علوم پزشکی شیراز. برای خیلی‌ها عجیب بود اما ما با اصل رابطه با آمریکا مخالف بودیم. الحمدلله جلسه خوبی هم شد. با همه این‌ها فرآیند مذاکرات اهمیتی چندانی برایم نداشت. تا اینکه یک روز دکتر پوریزدانپرست را توی دانشگاه دیدم. وسط حال و احوال گفت:«دیدی دُر رو دادیم و به جاش آب‌نبات گرفتیم؟» شاخک‌هایم تیز شد. تازه چند روز از معاهده ژنو می‌گذشت.
علی‌اصغر مرتضایی راد:چند ماه بعد ژنو، بیانیه لوزان منتشر شد. خیلی‌ از مسئولین کشوری و لشگری از چپ گرفته تا راست، برای رهبری پیام تبریک فرستادند. چند روز بعدش رهبری توی دیدار با مداحان گفتند:«اینکه حالا به بنده تبریک می‌گویند، بی‌معنی است، چه تبریکی؟ آنچه تاکنون انجام گرفته، نه اصل توافق و مذاکره‌ی منتهی به توافق را تضمین می‌کند، نه محتوای توافق را.»خیلی از سخنرانان و خصوصا ائمه جمعه در شهرهای مختلف حمایت از برجامی که هنوز امضا نشده بود را شروع کردند. این قصه به شیراز هم رسید. یک روز با چند نفر از بچه‌های دغدغه‌مند رفته بودیم نماز جمعه. بعد از سلام نماز، بلند شدیم از مصلا خارج شویم. مکبر هم داشت تکبیر می‌گفت. «الله اکبر» و «خامنه‌ای رهبر»ش که تمام شد، هرچه منتظر «مرگ بر آمریکا» ماندیم، صدایی نیامد. به غیرت‌مان برخورد. چند نفری شروع کردیم به شعار دادن. از ته دل فریاد می‌زدیم:«مرگ بر آمریکا.» عده‌ای همراهی کردند. چند مرد مسن هم آمدند سمت‌مان: «هیییییس! چیزی نگید. نمی‌بینید دارن مذاکره می‌کنن؟» ولی از رو نرفتیم و ادامه دادیم. اینها را که می‌دیدیم، عزممان برای کار بیشتر می‌شد. چندتا برنامه و مراسم برگزار کردیم. بعد از هر برنامه، خودم خبر کامل را همراه با عکس تهیه می‌کردم. یکی از بچه‌ها هم ایمیل خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری را پیدا کرده و برایم فرستاد. خبر هر مراسم را برای همه‌شان می‌فرستادم. از فارس و snn گرفته تا رجا نیوز. از بین همه اینها فقط رجانیوز و چند سایت خبری، اخبار را منتشر می‌کردند.
سیدحامد ترابی:چیزی نگذشت که رهبری به فراخور زمان، نکاتی را مطرح کردند. این‌ها البته قبلا هم ذکر شده بود اما این‌بار با صراحت بیشتر. مثلا گفتند:«بنده از روزهای اول بارها گفتم به آمریکا اعتماد نکنید.» یا اینکه:«با مذاکره به این شکل با آمریکا ما را در افکار عمومی دنیا متهم به تذبذب می‌کنند.» و «با مذاکراتی که زیر شبح تهدید باشد، موافق نیستم.»
پ.ن: محمدحسین عظیمی مسئول وقت، سیدحامد ترابی جانشین وقت و علی‌اصغر مرتضایی راد مسئول سیاسی وقت بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
٢٠ بهمن ١۴٠٣تحقیق و تنظیم: محمدصادق شریفی
تاریخ را به حافظ‌هـ بسپارید:https://ble.ir/hafezeh_shz

۱۵:۲۲

بازارسال شده از مرکز گام
thumbnail
undefined سراب مذاکرهundefined بررسی دلایل شکست رویکرد مذاکره برای رفع تحریم
undefined رهبر انقلاب در دیدار اخیرشان با جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش فرمودند: مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست...دلیل؟ تجربه!راه حل مشکلات، داخلی است.
undefined کتاب سراب مذاکره به بررسی دلایل شکست رویکرد مذاکره با آمریکا برای رفع تحریم می‌پردازد. ما این کتاب را به تشکل‌های دانشجویی، فعالین سیاسی - رسانه ای و افرادی که مایل به مطالعه بیشتر درباره مذاکره با آمریکا و مسئله رفع تحریم‌ها هستند؛ پیشنهاد می‌کنیم.
undefined کسب اطلاعات بیشتر و خرید
undefined مرکز گام | @gamcenter_ir

۱۳:۴۶

thumbnail
هر روز در انتظار آمدنت هستم...مرحوم قیصر امین‌پور...

هرسال نیمه شعبان با این شعر قیصر سر می‌کنم....

۲۱:۱۴

Hamed Zamani - Nafas Taze Konim [SevilMusic] [320].mp3

۰۵:۳۱-۱۲.۷۳ مگابایت
نفس تازه کنیم...شاهکار محمدکاظم کاظمی که با هنر حامد زمانی ماندگار شده...غروب جمعه نیمه شعبان...

۱۴:۰۲