م

میم . ب . مهاجر

۴۸۰عضو
م
۴۸۰ عضو

میم . ب . مهاجر

گندم همه ی حکایت آدم نیستنه! صحبت اشتهای اجدادم نیستکی بود مرا گذاشت مادر سرِ راه ؟پاییز هزار و سیصد و ... یادم نیست

۱۳ تیر

بازارسال شده از احسان ایرانمنش
thumnail

۱۱:۲۲

بازارسال شده از احسان ایرانمنش
thumnail

۱۱:۲۲

بازارسال شده از ستاد انتخاباتی سعید جلیلی
thumnail
undefinedصدای آینده
undefined روشنگری نخبگان و مدال‌آوران المپیادهای علمی در رابطه با انتخابات پیش‌رو و اعلام حمایت از دکتر سعید جلیلی
#جلیلی#سعید_جلیلی#انتخاباتundefined@Jalili_saeed

۱۹:۳۹

بازارسال شده از گرا _ گروه رسانه و ارتباطات
https://www.instagram.com/stories/danialfarrokh__/3404259290928767837?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXE3M2JndDYxOWthcg==
یک ایده بسیار جذاب از هنرمند عزیز جناب آقای دانیال فرخکه قابلیت توسعه سریع و همگانی را دارد.لطفا هر عزیزی که دستش می‌رسد کمک کند به دیده شدنش تا اتمسفر اینستا احساس پیروزی آقای جلیلی در روز جمعه را برای مرددین تداعی کند.

۲۲:۱۶

thumnail
undefined#تصویر_آینده_ایران ؛ ساخته شده بر اساس برنامه‌های سعید جلیلی توسط #هوش_مصنوعی
undefined ستاد نخبگان دکتر سعید جلیلی

۲۳:۱۰

۱۴ تیر

بازارسال شده از 🪴ریحان و قلم🖋️
#پیشنهاد_پیامک ۸
برای تبلیغ پیامکی، از این ربات بله استفاده کنید:@azmardom_bot
من بین کسی که می‌گه نمی‌تونیم، نمی‌شه، نمی‌گذارن، و کسی که می‌گه بررسی کردم و می‌شه و ما می‌توانیم به کسی رأی می‌دم که می‌گه ما می‌توانیم.
@reyhanvaghalam

۸:۳۴

بازارسال شده از نظر سوم
thumnail
بسم الله الرحمن الرحیم «آخرین تلاش‌ها»آنچه بنده از آخرین پیمایش ها دیدم یک رقابت بسیار نزدیک و شکننده است، در یکی از معروفترین نظرسنجی‌ها که به ملاحظاتی نام نمی‌برم، اختلاف رای یک درصد بود یعنی ۴۶ - ۴۷ظاهراً باید امیدوار باشیم که رشد دو سه درصدی مشارکت را هم شاهدیم. عده ای ممکن است گمان کنند ماشین ترس و فریب اصلاحات است که به کار افتاده و جواب داده اما پیش‌بینی بنده به میدان آمدن مستضعفین حامی انقلاب است.بعد از مناظره دوم دکتر جلیلی رشد رای شروع شده است.
در چنین شرایطی «موج پیروز انتخابات کدام است؟» میتواند ده درصد آراء را در روز آخر جابجا کند. ما برای این پیشنهادهایی طراحی کرده بودیم که به هر دلیل بخشی از آنها پیش نرفت، تجربه چنین انتخابات پایاپایی را هم بنده در تاریخ انقلاب به خاطر ندارم. اینکه چه بر سر موج پیروزی و اثرش در تکانه رای روز آخری خواهد آمد اینبار معلوم نیست.وقتی اختلاف آرا در نظرسنجی ها بعضا به ۱ درصد رسیده یعنی در مشارکت ۴۳ درصدی، فقط ۲۶۲ هزار رای! که چون رقابت دو نفره است، در واقع ۱۳۱ هزار رایی که با تصور غلط و نا آگاهی میخواهد به پزشکیان رای بدهد را باید منصرف کرد که به جلیلی رای دهد! یا اگر جلوتر باشیم با همین میزان تلاش اندک ممکن است رقیب پیروز گردد.درنتیجه:۱. بیستکال و پیامک در همین بیست و چهار ساعت میتواند سرنوشت چند سال کشور را جابجا کند!
۲. نظارت مردمی و ممانعت از تخلفات رقیب - که بنابر گزارشات واصله مردمی تخلفات مهمی را در دور اول انجام دادند، اعم از اجبار رای در پادگان، خرید رای یا شناسنامه، خرید افراد موثر روستاها، دروغ هرکس دور اول رأی داده کافی است و...- همچنین حضور موثر سر صندوق آراء و کمک به مردم عادی که سوال دارند و خسته نشدن از این فرآیند نظارت و حضور مردمی، میتواند کل ماجرای انتخابات را با نتیجه دیگری رقم بزند.
به سامانه سعیدیار ( saeedyar.com ) برای کمک به نظارت مردمی بپیوندید.
۳. پدران عملیات روانی و فریب در ستاد رقیبند، امروز و فردا روز پرفشارتری از پنجشنبه گذشته خواهد بود، مراقب باشید خسته و منفعل از دروغ ها نشوید.بایستید و عملیات کنید چه در دفاع چه در تهاجم
۴. مجددا و با تاکید توسل و تضرع خالصانه به درگاه احدیت جهت رقم خوردن خیر کشور و متمایل شدن دلها به سوی فرد اصلح را جدی بگیریم. دعا، توسل جمعی، ختم صلوات، روضه حضرت مادر سلام الله علیها و قربانی را جدی دنبال کنیم.
«خدایا تو خود شاهدی آنچه از جانب ما صورت گرفت نه تلاشی بود برای کسب قدرت و نه زیاد کردن ثروت، بلکه می‌خواهیم نشانه های دین تو را برگردانیم و اصلاح واقعی انجام دهیم تا بندگان ستمدیده تو احساس امنیت و آرامش کنند و دین تو برپا گردد»

۸:۳۶

بازارسال شده از حسین دارابی
undefined ظرفیت بزرگ ۲۰کال برای فرصت باقی مونده
البته با چند ملاحظه

ما به نتیجه انتخابات امیدواریم ولی به شرطی که تا دقیقه ۹۰ یعنی جمعه شب دست از تلاش برنداریم.
می‌تونیم بریم تو خیابون، تو مساجد، تو صف نانوایی و ... با مردم صحبت کنیم اما اگر امکانش رو نداریم، سامانه ۲۰کال خیلی ساده‌تر ما رو به مخاطب‌های بیشتری وصل میکنه. اینکه بتونیم زنگ بزنیم و با مردم مختلف در مورد رأی فردا صحبت کنیم.
undefined اما چند تا ملاحظه مهم هست:
اول. حتما مخاطب‌های توی گوشی‌مون که ما رو از قبل می‌شناسند به ۲۰کال اولویت دارند و اون‌ها رو نباید فراموش کنیم.
دوم. با مردم که صحبت می‌کنیم کاملاً #محبت‌آمیز باشه، با کسی دعوا نداریم حتی اگر رأی‌شون عوض نشه و شبیه به ما فکر نکنند.
سوم. سعی کنیم توی ۲۰کال با هم‌شهری‌ها و هم‌ولایتی‌هامون صحبت کنیم. شهر مورد نظرتون رو انتخاب کنید. ترجیحاً با لهجه و گویش منطقه‌ای‌مون حرف بزنیم. این خیلی اثرش بیشتره که یک آذری با یه ترک‌زبان صحبت کنه. یه کرد با یه کرد، یه لر با یه لر دیگه، یه اصفهانی با یه اصفهانی، یه بلوچ با یه بلوچ و ...اینجا وظیفه کُردها و آذری زبان‌ها خیلی سنگین تره، چون آراء قومیتی تو اینجاها خیلی شدیده
چهارم. تو سامانه ۲۰کال هر استانی رو برای تماس انتخاب کنیم، در مورد خدمات دولت شهید رییسی و اتفاقات بد دولت روحانی در اون استان مواردی رو گفته که می‌تونه کمک‌مون کنه. حتما بخونید
پنجم. بعضی‌ها با دلایل عجیب و غریب و بعضاً ساده مردد شدند! این‌ها رو رفع شبهه کنیم. اگر نتونستیم تفاهم پیدا کنیم بریم سراغ موارد ساده! صحنه خیلی ساده است. #روحانی و تیمش تمام قد اومدن و دارن از پزشکیان حمایت میکنن. این رو نمی‌بینیم؟!چندتا از طرح‌های آقای جلیلی که منفعت مردم توش هست رو معرفی کنید. از یارانه تفریح گرفته تا هزینه انرژی که به همه میدن تو طرح وان، تا بیمه بورس و...
سامانه ۲۰کال هم از اینجا می‌تونید برید undefinedundefinedhttps://20call.drjalily.com/
ششم. حتما دعا کنیم، زیارت شهدا بریم و متوسل بشیم و #سیل_صلوات راه بندازیم
#حسین_دارابی | عضوشوید undefined@hosein_darabi

۱۱:۴۸

بازارسال شده از محمد نیازی 🇮🇷
thumnail

۱۲:۰۸

بازارسال شده از همکاران ایتان
thumnail

۲۲:۵۴

۱۵ تیر

بازارسال شده از پناهه
undefined#فوری | لحظاتی پیش آیت الله رجبی در پیامی به یکی از شاگردان توسل ذیل را توصیه کردند:
undefined یک بار بخواند: يَا مَنْ إِذَا تَضَايَقَتِ اَلْأُمُورُ فَتَحَ لَهَا بَاباً لَمْ تَذْهَبْ إِلَيْهِ اَلْأَوْهَامُ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اِفْتَحْ لِأُمُورِيَ اَلْمُتَضَايَقَةِ بَاباً لَمْ يَذْهَبْ إِلَيْهِ وَهْمٌ يَا أَرْحَمَ اَلرَّاحِمِينَ.
undefinedو پس از آن ۴۰۰ بار بگوید: یا بَقِیّةَاللهِ أغِثْنا يا بَقِیّةَاللهِ أدْرِکْنا
۱۴۰۳/۰۴/۱۵
#انتخابات #انتخاب_جمهورundefined @mahmoodrajabi_ir

۱۰:۵۳

بازارسال شده از پناهه
thumnail
undefined پزشکیان، شاگرد سنخگوی جلیلی !!!
undefinedآقای پزشکیان رو یادتونه که شهرام یزدانی رو دارای صلاحیت مدیریتی در حوزه سلامت نمی‌دونست و دائم پز دوره هایی که تو این حوزه گذرونده رو میداد؟!!
undefined کاشف به عمل اومده که آقا مسعود پزشکیان توی اون دوره ها شاگرد شهرام یزدانی بوده!!!! undefinedundefined
undefined @aqaye_president

۱۲:۳۴

بازارسال شده از آثار هنری شهید جمهور
thumnail
undefined پیامی از طرف کارگران ایران undefined
undefined️ به دولت سوم روحانی رأی ندید و نون زن و بچه ما کارگرا رو آجر نکنید!
ble.ir/join/xDq2cPNPxt

۱۳:۵۷

thumnail
undefined#نماهنگ_ویژه| اکنون که یک جهان،فرصت به چنگ توست،ای هم‌وطن به پیش!    زنهار از درنگ،    زنهار از گریز!
undefinedسرود رستخیزundefinedگروه رایة الزهرا
#جلیلی #سعید_جلیلی#انتخاباتundefined @Jalili_saeed

۱۶:۰۱

۱۶ تیر

بازارسال شده از شیما عالی
مهم:اطلاع رسانی شود لطفا:انشاالله امشب مراسم «امتداد حماسه حضور»
«با سخنرانی دکتر سعید جلیلی»

قدردانی و تشکر از زحمات فعالین ستادهای دکتر جلیلی،به همراه مراسم عزاداری حضرت سید الشهدا (ع) و ذکر توسل.
از ساعت ۲۱میدان فلسطینمسجد امام صادق (ع)

۱۱:۴۳

بازارسال شده از پناهه
thumnail

۱۲:۱۲

بازارسال شده از پناهه
سلمان معمار:
ما توده نیستیمانتخابات 403 امتحان عجیبی بود و کمی قابل پیش بینی. سه روزی هست که به این متن فکر میکنم. پزشکیان مجموع توصیف هایی است که اصلاحات از مخالفانش میکرد، مثل احمدی نژاد کاپشن پوش و پوپولیست و ساده نما و عوامانه است، خیلی بیشتر از رییسی سوتی میدهد و خیلی کمتر از رییسی رای اورده است، چند برابر علم الهدی و ائمه جماعات از نهج البلاغه و آیه و روایات خرج میکند، و به علاوه رسما آلت دست دیگران است اینقدر که برایش شاخ میگذارند، پر از تناقض و خلافگویی است، به شدت گردن نگیر است، ادب و شخصیت مناسبی ندارد، نسبتا به آسانی از کوره در میرود، هیچ برنامه ای ندارد، جز شعار چیزی نمی گوید، هیچ ایده و چشم اندازی ندارد، و اصلا و اساسا اندازه ریاست جمهوری نیست. چرا چنین کسی رای می آورد؟ما باید به حق رای دیگران احترام بگذاریم اما نه به این معنا که منتخب مقدس شود. حتی خود انتخاب را هم می شود نقد کرد. صریح بگویم، اصل انتخاب شخصی مثل پزشکیان به عنوان رییس جمهور ایران در حساس ترین زمان توهین به تمدن ایرانی است. خصوصا پس از تجربه دو دوره روحانی! پس از دیدن فاجعه 98. ما به کسانی که پزشکیان را انتخاب کرده اند بی احترامی نمی کنیم، آنها هستند با انتخابشان به ما و آیندگان بی احترامی کرده اند!نفس انتخاب است که احترام دارد نه هر نتیجه ای. دقیقتر اینکه "انتخاب هزینه دارد". انتخاب حسن روحانی هزینه یک دهه رشد اقتصادی صفر، آبان 98، ترور سردار، ترور دانشمند، شکاف اجتماعی، ریزش به براندازی، گسترش فقر و افسردگی، کاهش زاد و ولد و انبوهی هزینه دیگر دارد. انتخاب عدم استیضاح روحانی هزینه ریزش مشارکت تا همین امروز را دارد، انتخاب تایید صلاحیت پزشکیان هزینه تحریک قومی را دارد، انتخاب حذف ارز ترجیحی بدون جبران یا انتخاب زارع پور هزینه دارد، انتخاب دوگانه سازی جلیلی-قالیباف هزینه دارد، انتخاب پزشکیان هم هزینه هایی دارد که قابل حدس است .... اما چرا چنین کسی رای می آورد؟بخش مهمی از رای پزشکیان قومی است، یعنی صرفا وضعیت تولد یک نفر! بخش مهم دیگر سلبی است، برای رای نیاوردن گشت ارشاد و فیلترینگ و چیز موهومی به نام طالبان! یک بخش بزرگی از رای پزشکیان هم به دلیل تغییر وضع موجود است، یعنی رای به عاملین ایجاد وضع موجود در دهه نود برای تغییر وضع موجود! هر سه این دلایل غیر منطقی، احساسی و جوگرفته است. اینها خصوصیت توده است.توده میتواند بخاطر ترک و کرد و بلوچ و گیلک بودن رای بدهد، توده را میتوان از لولویی ترساند و عقلش را زیر احساس آورد، توده است که می توان نگاهش را سه ساله کرد و جای مقصر و منجی را عوض کرد. (نه اینکه هر کسی به فلانی رای داده توده وار عمل کرده یا برعکس، براساس ویژگی های نامزدها و درباره کلیت صحبت میکنیم)جبهه امنیتی اصلاحات به خوبی لزوم تودگی مخاطب شان را درک کرده اند. آنها نیاز به مخاطبی حسی دارند. یک روز تا مرز ناامیدی ببرندش و فردا امیدوارش کنند. یک روز پای فحش دادن به هاشمی بیاورندش و فردا پای تقدیس هاشمی و رای دادن به روحانی! یک روز پای مشارکت در جمهوری اسلامی بیاورندش و فردا کف خیابان تبدیلش کنند به عامل فشار از پایین برای امتیاز گیری از بالا. اصلاحات به طبقه متوسط باهوش، توانا، خودباور، هویت مند نیاز ندارد، یک طبقه متوسط ملنگ، جو زده، حسی و بی حافظه میخواهد که با نسیمی هدایتش کند: همج رعاء. با ویدیوی خاتمی بغض کند، و با عکس ظریف اکلیلی شود. بدنه ای که منافع ملی نفهمد، ته اکت اجتماعیش بشود غذا دادن به سگ و گربه. فردگرا باشد و با فرهنگ "به تو چه؟" سرش به کار خودش باشد. لایک بکند و رای بدهد و مصرف کند. به جای مسئولیت پذیری طلبکار باشد. و به جای فداکاری منفعت طلب. اصلاحات از (بخشی) طبقه متوسط ایران توده ساخت که حجم زیادی از آنها هم به براندازی رسیدند و این خسارتی عظیم به آینده ما بود. و حالا دارند همین کار را با طبقه فرودست میکنند.جریانی از مقابل هم به تبع مشی کپی کارانه، به دنبال سلبریتی افتاد، از رهبر خرج کرد، لشکر از خبرنگار و رسانه و پروژه بگیر ساخت، بدشان نیامد مخاطب را توده وار کنترل کنند. غافل از اینکه اگر چه مخاطبشان در مواردی همراهی کرد اما به دلیل اشتراک مقصد بود نه سیاه لشکری. اینها حتی با توهمی وسیع فکر میکردند قشر خاکستری را هم می توانند مهار کنند. (اشتباه احمدی نژاد)1403 به سیاست ایران یک درس داد: این بخش مردم توده نیستند. اینطور نیست که اراده کنید کسی را بالا بکشید و همه سرمایه ها را از بیت تا نصرالله خرجش کنید و توده وار بیایند "پای کار"! نه اینها مثل اصلاحات نیستند که از چوب خشک پزشکیان برایشان رییس جمهور بتراشند. اراده دارند و اراده شان را تحمیل میکنند. اما متاسفانه بالانشینان پیام انتخابات مجلس را درک نکردند.undefined

۱۸:۳۶

بازارسال شده از پناهه
undefinedچرا که نفهمیدند اینها توده نیستند. اینها اصلاح طلب نیستند. معیار دارند، ایجابی اند و نه سلبی، باید قانع شوند نه توجیه.اما آنها فکر میکردند اگر بگویند رای رهبر فلانی است همه ربات وار مینویسند فلانی. دقیقا همان برساختی که اصلاحات از جبهه مقابلش داشت را باور کرده اند. اصلا اگر خوب نگاه کنید عموما خودشان را از دریچه چشم طبقه متوسط نگاه می کنند. و حتی بعضا تلاش میکنند خودشان را به آنها ثابت کنند. رفتاری شبیه غربزده ها مقابل غرب، در مقیاسی کوچک. به جای اینکه هسته سخت قدرتشان را بشناسند و آن را بزرگ کنند مثل نقطه ضعف با آن برخورد میکنند. خود باوری ندارند.منظور رای دهندگان به قالیباف نیست، اتفاقا تقریبا تمام کسانی که در دور اول به قالیباف رای دادند آگاهانه بود و حتی بسیاری دور بعد علی رغم میلشان به جلیلی رای دادند، بلکه به این معنا که نزدیک 10 میلیونی که به جلیلی رای دادند در مقابل موج شدیدی از تبلیغات، رقیب هراسی، خرج کردن سرمایه های انقلاب با دوگانه ای اشتباه، ایستادند و انتخاب کردند که نه بگویند.جلیلی چه داشت؟ قبلا مبهم گفتم "سعید جلیلی جذابیت ظاهری ندارد، بیان مردم پسند ندارد، زبان بازی نمی کند، 11 سال طول کشید تا عصبانی شود، توهین بلد نیست، ساختمان و پل نساخته، کارهایش را به دلایل امنیتی نمی گوید، مصالح کشور را خرج خودش نمی کند، مبهم است، خسته کننده است، نخبگانی است." و حالا صریح میگویم جلیلی هیچ جذابیت انتخاباتی ندارد و نداشت. جلیلی خودش را به آب و آتش نمیزند. مرز های اخلاقی را رعایت میکند. در مناظره اسم داماد پزشکیان را نمی برد. مادرش ترک است اما ترکی را خرج نمی کند. دنبال رای عبدالحمید نیست که باج بدهد. به دولت شهید رییسی نقد نمیکند، قومیت ها را وظیفه میداند نه امتیاز، قیمت نفت را نمیگوید، مصالح امنیت ملی را در تک تک کلماتش میسنجد. زیاد فکر میکند. زن پزشکش را وسیله رای آوری نمیکند، پسرش را اقازاده نمیکند، سوادش را به رخ نمی کشد، از تسلطش بر منابع خرج نمیکند، به ستادش هم قول مقام نمی دهد، بی گدار نیست، وعده الکی نمی دهد. از همه بیشتر برای مسئولیت پذیری آماده شده اما از همه کمتر برای قدرت طلبی از اصولش میگذرد.چرا 13 میلیون نفر به کسی رای دادند که روی کاغذ شانسی ندارد؟ چون اینها توده نیستند. و این را در 403 با صدای بلند اعلام کردند!این نسخه به روز جلیلی را نگاه نکنید، سال 92 جلیلی حتی همین مناظره دوم را هم بلد نبود. رسما نماینده احمدی نژاد بود و 4 میلیون رای آورد. یک هسته سخت. امروز بعد از ده سال این هسته توانسته به حدود 14 میلیون رای و 44 درصد رای دهندگان برسد. در برابر تمام اصحاب زر و زور و همه توان اصلاحات. این یک پیروزی عظیم است.من دختران و زنان بی حجابی دیدم که به جلیلی رای دادند. من دهه هشتادی هایی دیدم که برخلاف پدر مادرشان طرفدار جلیلی بودند، من دهه هفتادی هایی دیدم که مجانی و رایگان شبانه روز برای جلیلی نفس می زدند. من دهه پنجاهی و شصتی هایی دیدم که از زندگیشان زدند و مسافرکش و هماهنگ کننده رای دهندگان شدند. من انبوهی از پدران و مادران را دیدم که نذر و نیاز و ختم و صدقه و قربانی و زیارت راه انداختند. من بسیاری از دوستان چپ را دیدم که فحش خوردند و پای جلیلی ماندند. من کسی را دیدم که در خانواده اش اعدامی داشت و خودش را خرج جلیلی کرد. چقدر دکتر و مهندس و طلبه دیدم که روستا به روستا برای متقاعد کردن مردم میگشتند. چقدر پیامک و تلفن زدند. چقدر از جیب دادند. چقدر کارگر. چقدر متوسط، چقدر پشتیبان مالی. و بسیاری از اینها جلیلی را کامل نمی دانستند!چنین بدنه ای در ایران بی نظیر است. این همان امتداد بدنه ۵۷ است. این همان پشتوانه دفاع مقدس است. و آینده ایران را نه توده ها بلکه این ناتوده ها میسازند. بله، خواهرم و برادرم، از "فعال" بودن شما میترسند، از صدای شما، از بلند فکر کردن شما، از دست های عملگرای شما می ترسند، از دعای سیاسی شما، از نگرانی شما میترسند. شما خطرناکید. شما حداقل 14 میلیون انسان خطرناکید.اما توده نبودن ابتدای زحمت است، ابتدای حرص خوردن است، ابتدای وظیفه است. باید دیگران را آگاه تر کنند و در عین حال در حجاب دانایی و غرور نیفتند. هوای برتری برشان ندارد. باید فقر را از بین ببرند که مادر تودگی است. باید هویت را تقویت کنند که پدر بیداری است. باید بی صدایان را صدا دار کنند.
نه شما را فریب نمی دهم، "انتخاب هزینه دارد". انتخاب پزشکیان یعنی عقبگرد، یعنی روزمرگی، یعنی هضم شدن. ما احتمالا 4 سال مهم برای پیشرفت را از دست دادیم.اما یک انتخاب 13 میلیونی هم اینور هست. یک اقلیت بسیار قدرتمند. خیلی راه آمده اید. خیلی زیاد شده اید. شما سلبی نیستید، ایجابی هستید. ایده دارید، ایده میسازید. نگذارید دوباره توده تان کنند.
@salmaneshoon

۱۸:۳۶

۲۵ مرداد

بازارسال شده از خبرگزاری فارس
thumnail
نویسنده مشهور آمریکایی از سقوط امپراطوری ایالات متحده می‌گوید
undefinedکریس هجز: ارزش دلار به شدت سقوط خواهد کرد، درست مانند آنچه در دهه ۱۹۵۰ برای پوند استرلینگ رخ داد، زمانی که به عنوان ارز ذخیره جهانی کنار گذاشته شد. بنابراین ما در پایان مسیر امپراتوری آمریکا هستیم.
undefinedما اقتصاد خود را نابود کرده‌ایم. ما امپراتوری را بر اساس بدهی تأمین مالی می‌کنیم. ما دیگر چیزی تولید نمی‌کنیم. ما طبقه کارگر را از حق خود محروم کرده‌ایم. زیرساخت‌ها در ایالات متحده فروپاشیده‌اند. شما می‌دانید که تمام نشانه‌های ملموس زوال فیزیکی در اطراف ما هستند.
undefinedسالانه ۱۰۰ هزار آمریکایی بر اثر مصرف بیش از حد مواد افیونی می‌میرند. تمام بیماری‌ها از جمله ناامیدی، قمار و اعتیاد در جامعه آمریکا بیداد می‌کنند.
@Farsna - Link

۸:۰۹

بازارسال شده از میم . ب . مهاجر
thumnail
undefined کتاب «امپراتوری توهم» پس از ۱۲ سال کش و قوس سرانجام چاپ شد!
این کتاب در پنج فصل به پنج توهم بزرگ در امپراتوری توهمی آمریکا می پردازد:
۱- توهم سواد (صنعت سرگرمی و سلبریتیسم)۲- توهم عشق (صنعت پورنوگرافی)۳- توهم خِرد (نظام آموزشی)۴- توهم خوشبختی (جریان روانشناسی مثبت گرا)۵- توهم آمریکا (نظام سیاسی)
این کتاب به قلم نویسنده و منتقد ضدجریان آمریکایی «کریس هِجِز» و ترجمۀ «شیما عالی» به همت «پژوهشکدۀ فرهنگ و هنر اسلامی» و توسط «انتشارات سوره مهر» در ۳۰۳ صفحه منتشر شده است.

undefined کانال #میم_ب_مهاجر در بله :ble.im/join/NzAwNjYwMj

۸:۰۹